[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - گفتگو آزاد

گفتگو آزاد

پیشنهادات و انتقادات + مطالب متفرقه ورزشی، اجتماعی، تاریخی و... (ارسال های سیاسی حذف خواهند شد) را در این بخش قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, antiros

پستتوسط sepidrod » يکشنبه اکتبر 06, 2013 1:11 pm

[quote:17396933dd="keivan"]مایلی کهن نماد یک گیلانی شجاعه من که خیلی دوستش دارم چون حرف خودشو میزنه و از کسی نمیترسه مهم نیست که رشتیه یا انزلی چی مهم اینه که یک گیلانیه که به گیلانی بودنش افتخار میکنه ولی نمیدونم چرا تیم های گیلانی ازش استفاده نمیکنند[/quote:17396933dd]

دوست عزیز بهتره طرفمون رو بشناسیم شکی ندارم شما هم عین من گیلان دوستی ولی مایلی کهن فقط ریشه اش مال اینجاست و گرنه نشانی از گیلانی شجاعی که شما میگی نداره !!! اون سال که داماش سقوط کرد ما در یک رقابت فشرده برای بقا با تیم های پیام مشهد و استقلال اهواز درگیر بودیم عابدینی که بر علیه مایلی کهن مصاحبه زیاد کرده بود مایلی کهن جلوی ما با تمام قوا بازی کرد و داماش بازی با سایپا رو چهار تا خورد بعدش همون مایلی کهن وقتی با پیام و استقلال اهواز بازی داشت یه مشت بازی کن امید و جوان رو فرستاد تو میدان و از هر دو تیم باخت و این باج دادن به اون تیم ها باعث شد داماش عقب بمونه و سقوط کنه اگر این یارو ذره ای گیلان براش اهمیت داشت اون سال جلوی اون دو تیم اهمال نمی کرد ضمن اینکه همه ما می دونیم مایلی کهن نسبت به یه سری افراد همیشه مجیز گو و چاپلوس بوده.
یک نکته شما گفتی داماش چرا از مایلی کهن استفاده نمی کنه آقای سراوانی شاهده اون سال وقتی با جهانپور نتیجه نگرفتیم شاد مدیر عامل وقت تمایل داشت با مایلی کهن برای مربی گری پگاه رایزنی کنه و بعد از اونکه شایعه اش در سطح شهر پیچید سیل اعتراضات به باشگاه سرازیر شد و باشگاه با عقب نشینی با نادر به توافق رسید
نماد کاربر
sepidrod
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه سپتامبر 16, 2010 12:00 am

پستتوسط milan » يکشنبه اکتبر 06, 2013 2:58 pm

[color=red:02e5e63f08][size=24:02e5e63f08]افشاگری تکان‌دهنده روانشناس سابق استیل‌آذین در مورد فوتبال ناپاک
داور سرشناس گفت ۱۵ میلیون بدهید تا بازی را برای‌تان درآورم / مهدوی‌کیا و پیروانی هم شاهدند [/size:02e5e63f08][/color:02e5e63f08]
روانشناس سابق باشگاه‌های استیل‌آذین و پرسپولیس گفت : یک داور بسیار سرشناس که اسمش را نمی‌آورم ، از ما ۱۵ میلیون خواست تا شرایط بازی ما با شاهین بوشهر را تغییر دهد .
این روزها بحث افشاگری علیه برخی داوران در رسانه‌ها سوژه‌ای داغ شده از همین رو مهدی خانبانی روانشناس سابق باشگاه استیل‌آذین در گفت‌وگویی با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، پرده از یک جریان برداشت .
وی در این‌باره گفت: در سالی که با تلاش حسین هدایتی استیل‌آذین تیمی بسیار خوب و مقتدر را داشت ، متأسفانه به نتایج دلخواه نمی‌رسید . در یکی از بازی‌ها که با شاهین بوشهر داشتیم یکی از مسئولان باشگاه استیل‌آذین به من گفت 15میلیون تومان در یک پاکت می‌گذارد و من این پول را در فرودگاه بوشهر باید به داور بازی بدهم. البته چند روز قبل از برگزاری این مسابقه بارها با مسئولان باشگاه استیل آذین تماس گرفته شد و تاکید کردند که با مبلغ 15 میلیون تومان این بازی شرایطش تغییر خواهد کرد و از همان جا مسئولان باشگاه تاکید داشتند که داور بازی تغییر کند .
وی افزود: من گفتم مگر می‌شود این کار را کرد ؟ او به من گفت بالاخره حتماً داور حرفی زده که ما می‌خواهیم این کار را انجام دهیم، سپس من سریعاً به دیدار صادق درودگر مدیرعامل وقت رفتم و او گفت که ما درخواست داده‌ایم که داور بازی سریعاً عوض شود اما با تلاش زیاد متوجه شدیم وقتی به بوشهر رسیدیم این کار را نکردند .
خانبانی ادامه داد: من فقط قصدم از این حرف‌ها این است که بتوانم به فوتبال پاک کمک کنم و خدایی ناکرده نمی‌خواهم کسی را زیر سؤال ببرم و خودم را بر سر زبان‌ها بیاندازم . حتی وقتی که در هواپیما در حال رفتن به بوشهر بودیم میلاد زنید‌پور و مهدوی‌کیا نیز کنار من بودند و از ماجرا با خبر بودند . در یک صحنه احمد عابدزاده زنیدپور را صدا کرد و من در همین کش و قوس سریعاً موضوع را با مهدوی‌کیا در میان گذاشتم .
وی افزود: سپس مهدوی‌کیا گفت : مرا اصلاً وارد این موضوع نکن . من از این مسائل متنفرم. همه ناراحت بودند و واقعاً نمی‌دانستند که چه اتفاقی افتاده در همین هنگام بود که حسین هدایتی مالک باشگاه متوجه این موضوع شد و ناگهان با من تماس گرفت و به من گفت ماجرا از چه قرار است که من هم توضیح دادم. سپس به من گفت علی‌رغم درخواست داور و آن فرد مسئول در استیل‌آذین که می‌خواست این کار را بکند اگر یک ریال از این پول رد و بدل شود این موضوع را به صورت جدی پیگیری خواهد کرد و دیگر من هم جایی در استیل‌آذین ندارم. به همین دلیل من هم کار مالک باشگاه را انجام دادم و این کار را نکردم. اما داور بازی مثل اینکه منتظر این قضیه بود که برایم بسیار جالب بود .
وی یادآور شد :‌ البته در آن زمان سرمربی تیم افشین پیروانی بود و ایشان هم با این موضوع با جدیت مخالفت داشت .
حسین هدایتی گفت یک ریال پول نباید رد و بدل شود و قانون زیر پا برود. همه در جریان بودند و من هم این پاکت را راستش را بخواهید سریعاً پس دادم . ولی این موضوع بود .
خانبانی در پاسخ به سؤالی که داور این بازی چه کسی بود،‌گفت : من نمی‌خواهم اسم داور را ببرم اما داور بازی استیل‌آذین و شاهین بوشهر در بوشهر کاملاً مشخص بود و در اینباره حرفی ندارم اما پس از آن نیز متأسفانه پیشنهادهایی بود که من الآن فقط به خاطر روشن شدن اذهان عمومی آنها را به زبان آوردم . :o /9/[/size][color=red:02e5e63f08] [/color:02e5e63f08]
نماد کاربر
milan
کاربر سایت
کاربر سایت

تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 03, 2013 12:00 am

پستتوسط milan » يکشنبه اکتبر 06, 2013 3:08 pm

داور بازی استیل‌آذین و شاهین بوشهر در بوشهر قهرمانی بود

یعنی تنها داور ناپاک ما قهرمانی هست

آیا صالحی ها و مظفری ها و ترکی ها و ... سالم هستند

آیا بازیکنان ما سالم هستند مثل تقی پور و حاج صفی و اولادی و رودباریان.....

100% فوتبال ما پاکه
/4/ :wink:
نماد کاربر
milan
کاربر سایت
کاربر سایت

تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 03, 2013 12:00 am

پستتوسط iman1978 » يکشنبه اکتبر 06, 2013 5:49 pm

حقایق غیر قابل انکار دلالان فوتبال گیلان؟!
ختصاصی/خزرآنلاین: اوایل سال 92 بود که بعد از کش قوسهای فراوان- تبانی در لیگ دسته اول فوتبال کشور به اثبات رسید و عده ی زیادی از مربیان- بازیکنان و سرپرست باشگاهها با محرومیت و جرائم سنگین مواجه شدند؟! که نکته جالب درصدور این احکام محروم شدن برخی عوامل مرتبط با دلالان فوتبال گیلان که پیشتر در رسانه های ورزشی نفوذ دارند می باشدبه گزارش خزرآنلاین، متاسفانه با ورود رسمی(پول) به فوتبال گیللان جنب و جوش فراوانی بین چسبیده های تومنی گو و تومنی نویس این رشته به راه افتاده و این افراد از صنف ها و حرفه های مختلف گاه بدون داشتن تخصص آنچنانی فقط به عشق پر کردن جیب خودشان دور هم جمع شده و تحصیل پول حرام از کیسه فوتبال می پردازند. به همین جهت بر آن شدیم در مورد سوابق و عوامل این چسبیده های فوتبال استان که با مانند زالو خون فوتبال این منطقه را مکیده و فربه شده اند مطالبی را ذکر نمائیم.

(ر) (د) (و)(پ)(ک)و (ب)‌شش دلال معروف فوتبال گیلان هستند که به شکل مافیای و نامشروع به فعالیتهای نقل و انتقال بازیکنان با فشار رسانه ای مشغولند که خوشختانه با به دام افتادن عده ای از عوامل آنان در لیگ دسته اول در اوایل سال نود و دو بزودی دستان این افراد نیز رو خواهد شد

اولین قربانی این باند؟!

(ن ـ‌ د)‌سرمربی یکی از باشگاههای شمالی کشور: این فرد در سالهای گذشته سرمربی یکی از تیم های استانمان در لیگ برتر کشور بود که با زد و بندهای مختلف توسط عوامل رسانه ای خود که متاسفانه نام خبرنگار ورزش را در کشور با خود یدک می کشند توانست نتایجی را کسب نمائید که باعث تعجب همگان شده بود؟!!(این آقا بعد از ترک این تیم در تمامی مسوولیتهای خود بعنوان سر مربی ناکام بود)

دو دلالان رسانه ای (ر)‌و (ح) در زمان سر مربیگری (ن - د )‌با فضا سازی مطبوعاتی و تحمیل بازیکنان بی کیفیت - فشار رسانه ای به روی بازیکنان مطرح تیم- و ارتباطات نامشروع با دلالان پایتخت توانستند پول های هنگفتی را به جیب بزنند؟!

دعوا بر سر یک انتقال؟!

نکته جالب در مورد این دوستان دلال اختلاف شدید آنان در چند سال گذشته بر سر یک انتقال بود؟!

(ف – ک ) خبرنگار ورزشی یکی از روزنامه های کشوری که در آوردن یکی از مربیان سرشناس به باشگاه (پ) با پورسانت پانزده میلیون تومانی نقش مهمی را داشته بدلیل عدم پرداخت حق السهم دوستان دلال پدر خوانده خبرنگاری ورزشی استان(ر)‌و (ح) مورد غضب آنها قرار گرفته- چنانکه یکی از این دلالان (ح)‌ در تمامی دیدارهای تیم(پ)‌در آن مقطع زمانی با صراحت این فرد را بعنوان رابط این موضوع قلمداد می کرد و به شدت از وی انتقاد می نمود؟! در همان برهه زمانی (ن - د)سرمربی دست نشانده این دو دلالان تومنی نگار به تحریک این آقایان بر علیه (ف –ک ) چنان جنجالی را در یکی از روزنامه های ورزشی به پا کرد که تا مدتها این گروه مافیای نتوانستند با یکدیگر بر سر یک میز برای حل اختلافات دریافتهای زیر میزی دور هم بنشینند؟!

افشای یک تماس

یکی از مربیان فوتبال ایران تعریف می کند که عضو اصلی باند دلالی فوتبال گیلان در یکی از بازیهای لیک برتر خودش را با یک تک چوب کشان کشان به پیست ورزشگاه انزلی رسانده بود به او گفت که اگر فلان دروازبان گیلانی را در تیمش به کار بگیرد هم او و هم خودش پول هنگفتی نصیب شان خواهد شد و در ادامه حال درست حسابی هم به او در روزنامه های کشوری خواهد داد؟!

هر چند این مربی (که اصالتی گیلانی دارد)‌زیر بار این پیشنهاد نرفت و به او گفت:تو خبرنگار ورزشی هستی یا دلال؟! اول وضعیت خودت را مشخص کن بعد با من حرف بزن بعدها همین دلال تومنی نویس با تماسهای متعدد این مربی پایبند به اصول حرفه ای فوتبال را مورد تهدید والفاظ ناشایست قرار داد؟!

آن چه اتفاق خواهد افتاد؟!

سبقت گرفتن ((روابط خصوصی بر روابط عمومی)) و بهره برداری غیر اصولی از قدرت رسانه ها و همچنین حاکم شدن دود غلیظ قلیان و غیره بر محافل های فوتبالی و خبرنگاری ورزشی فقط گوشه ای از مشکلات پشت صحنه باند دلالان فوتبال شمال کشور است اما بد شانسی این افراد این می باشد که عده ای با قدرت ٰعلیه آنها شهادت می دهند و آدرس دقیق و مدرک مستدل نقطه کانونی تشکیل جلسات و مهمانیهای آنچنانی این باند مافیایی را روزی بر ملاء خواهند کرد مطمئنا فوتبال گیلان در آینده نه چندان دور با حقایق تکان دهنده ای از بگیر ببندها این دلال های گرگ صفت آشنا می شوند.

و افشای ماهیت این افراد که نزدیک به دو دهه است با چرب زبانی و لابی گری چهره ای واقعی شان پنهان مانده- روزی آشکار خواهد کشت؟!

و بالاخره حرف آخر؟!

و در آخرین برگ این مطلب توجه تان را به این نکته جلب می کنم که در فوتبال اروپا روزنامه - رادیو و تلویزیون سایه به سایه بازیکنان و مربیان حرکت می کنند و سخت گیری و افشا گیری تا آنجا پیش می رود که تیم بزرگی مانند یونتوس در ایتالیا مجبور به سقوط به دسته پائین تر می شود و هیچ آدم گردن کلفتی هم نمی تواند سد راه قانون شود.

در واقع قانون باید برای هم یکسان باشد و هر کس اعم از بالا دست یا پائین دستی اگر به فساد متهم شوند باید جزایش را تحمل کنند پر واضح است که درپشت پرده فوتبال گیلان عده ای زنجیر وار به هم متصل شده و در حال دوشیدن منابع مالی فوتبال بوده و آبروی این رشته را حراج زده اند امیدواریم مقامات امینی و قضایی استان و کشور به این موضوع با دقت بیشتری بنگرند و همه گزینه ها احتمالی را برای به دام انداختن این باندهای مافیایی تومنی نگاری فوتبال رو میز بگذارند.
نماد کاربر
iman1978
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه مه 28, 2011 12:00 am

پستتوسط RASHTBOY » يکشنبه اکتبر 06, 2013 6:05 pm

عکس زیر جهت مقایسه فیگور رونالدو با یک رقاص ایرلندی مطرح گردید اما برای بنده بیش از این مقایسه ، عضلات رونالدو جلب توجه نمود

نماد کاربر
RASHTBOY
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه آگوست 28, 2011 12:00 am

پستتوسط hesam150 » يکشنبه اکتبر 06, 2013 6:26 pm

والیبال ایران قهرمان آسیا شد.
می دانم این مقایسه تکراری است. اما مگر می شود حرف از افتخار آفرینی والیبال بزنیم و حسرت فوتبال بیمارمان را نخوریم؟
روزگاری همین کره و چین و ژاپن تیم والیبال ما را با اختلاف می بردند و روزگاری بازیکنان ایرانی در بایرن و هامبورگ و کایزرسلاترن و بوخوم و بولتون و اوساسونا و لیورنو و... توپ می زدند. روزگاری لیگ جهانی والیبال را با بازی کره و ژاپن در برابر برزیل و انزلیچی می شناختیم و روزگاری از تیم ملی فوتبالمان انتظار پیروزی در برابر پرتغال و مکزیک داشتیم.
اما زمان در گذر است. بی اعتنا به اینکه در گذشته چه بودیم و در آینده چه خواهیم شد. بی تفاوت به آرزوها و ترس های ما فردا را تبدیل به دیروز می کند. این زمان همچنان می گذرد ....تا به فردا برسد.
تا روزی بیاید که آسیا از قدرت نمایی والیبال ایران انگشت به دهان بماند و در عوض فوتبالمان به فکر بازی با تایلند و عراق باشد. تا روزی برسد که والیبال ایران ایتالیا را درخانه اش به زانو در بیاورد و فوتبال ایران برای برگزاری بازی دوستانه از ویتنام و چین و کره ی شمالی جواب منفی بشنود.
تفاوت فوتبال و والیبال در چیست؟
شاید این تفاوت در کفاشیان و داورزنی باشد.
شاید در کیروش و ولاسکو باشد.
شاید در صفر های قرارداد باشد.
شاید در استعدادیابی و پرورش رده های پایه باشد.
شاید .....
به هر حال والیبال ایران قهرمان آسیا شد تا روزنامه های ورزشی گوشه ای از صفحات انتهایی خود را به ورزشی چون والیبال اختصاص دهند. البته موضوع مشاجره ی مایلی کهن و دایی، اتهامات به داوری، تحلیل چندین باره ی لیست کیروش، جدیدترین اظهارات مدیران عامل چند تیم متمول،مصاحبه ی فلان بازیکن سرخابی و صحبت از غذای مورد علاقه اش از اصلی ترین تیترهای روزنامه های فردا خواهد بود........
امشب صدای تیشه از بیستون نیامد / شاید به خواب شیرین، فرهاد رفته باشد
نماد کاربر
hesam150
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: سه شنبه ژوئن 04, 2013 12:00 am

پستتوسط RASHTBOY » يکشنبه اکتبر 06, 2013 7:01 pm

[b:a61b64fbc9][color=blue:a61b64fbc9]ضمن عرض تبریک به مناسبت قهرمانی تیم ملی والیبال ایران /3/

ای کاش ذره ای از اصالت ، دلسوزی ، پاکی ، همت و تلاش ، علم ودانش ، غیرت و تعصب ، مدیریت صحیح ، خانواده والیبال در فوتبال نیز تجلی می بافت[/color:a61b64fbc9][/b:a61b64fbc9]
نماد کاربر
RASHTBOY
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه آگوست 28, 2011 12:00 am

پستتوسط miladcivil » يکشنبه اکتبر 06, 2013 7:38 pm

[size=24:2769eaa44c][color=red:2769eaa44c]نمایشگاه آثار استاد ممیز در رشت گشایش یافت.[/color:2769eaa44c][/size:2769eaa44c]
[color=black:2769eaa44c]به مناسبت هفتاد و هفتمین سالگرد تولد پدر گرافیک نوین ایران، خانه هنر عماد با همکاری سازمان فرهنگی‌ورزشی شهرداری رشت نمایشگاه مرور آثار مرحوم استاد مرتضی ممیز در گالری خانه فرهنگ و هنر گشایش یافت.
این نمایشگاه که از امروز تا ۱۸ مهر جاری در گالری خانه فرهنگ و هنر واقع در ابتدای خیابان سعدی برپاست، آثار گرافیکی استاد ممیز برای حاضران به نمایش در آمده است.
در مراسم مذکور جمعی از اساتید برجسته گرافیک کشور مانند ساعد مشکی، ابراهیم حقیقی، امرالله فرهادی و انوشیروان ممیز فرزند استاد ممیز، حضور داشتند.
نمایشگاه مرور آثار استاد مرتضی ممیز، تا تاریخ مذکور آماده بازدید علاقه‌مندان در گالری خانه فرهنگ و هنر واقع در ابتدای خیابان سعدی رشت است.[/color:2769eaa44c]

[color=brown:2769eaa44c][size=24:2769eaa44c]= = = = = = = = = = = =[/size:2769eaa44c][/color:2769eaa44c]

[color=indigo:2769eaa44c][size=18:2769eaa44c]دوستان گرافیکی و یا مطلع در این زمینه؛[/size:2769eaa44c] مگر ایشون (استاد ممیز) رشتی هستند؟[/color:2769eaa44c]
[color=blue:2769eaa44c]ممنون میشم اگه فردی پاسخ سئوال بنده بده.[/color:2769eaa44c]
just DAMASH

نماد کاربر
miladcivil
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط havadarehamishegi » يکشنبه اکتبر 06, 2013 7:40 pm

[quote:abf14aed1f="milan"]داور بازی استیل‌آذین و شاهین بوشهر در بوشهر قهرمانی بود

یعنی تنها داور ناپاک ما قهرمانی هست

آیا صالحی ها و مظفری ها و ترکی ها و ... سالم هستند

آیا بازیکنان ما سالم هستند مثل تقی پور و حاج صفی و اولادی و رودباریان.....

100% فوتبال ما پاکه
/4/ :wink:[/quote:abf14aed1f]

رودباریان؟؟؟ :roll: :?:
نماد کاربر
havadarehamishegi
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: شنبه اکتبر 02, 2010 12:00 am

پستتوسط miladcivil » يکشنبه اکتبر 06, 2013 7:42 pm

[quote:dbc5e0e6dd="RASHTBOY"]عکس زیر جهت مقایسه فیگور رونالدو با یک رقاص ایرلندی مطرح گردید اما برای بنده بیش از این مقایسه ، عضلات رونالدو جلب توجه نمود

[/quote:dbc5e0e6dd]

[color=black:dbc5e0e6dd]نکته ای که شما فرمودید، واقعا جالبه و چنین سطح آمادگی بدنی جای تحسین داره و بازیکنان وطنی هم
باید چنین چیزهایی مدنظر قرار بدند .......[/color:dbc5e0e6dd]
[color=blue:dbc5e0e6dd]اما چیزی که بیشتر نظر منو معطوف به خودش کرد، غرور این بازیکن از اینکه چنین خوشحالی های نه چندان
پسندیده در حد یه ستاره درجه یک دنیا هست [/color:dbc5e0e6dd][color=red:dbc5e0e6dd]و از همه مهمتر اینکه به کرّات انجام شده.[/color:dbc5e0e6dd]
just DAMASH

نماد کاربر
miladcivil
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط The_King_of_rasht » يکشنبه اکتبر 06, 2013 7:45 pm

واقعا درود بر والیبال پاک
به علت اینکه من کلا با شبکه 3 حال نمیکنم بازی امروز تیم ملی والیبال مقابل کره رو از خونه همسایه و شبکه دبی اسپرت نگاه کردم ،بعد از پایان بازی تا حدود 1 ساعت فقط کارشناسان این شبکه بازی ایران در مقابل کره رو تحلیل میکردند اون به صورت فرد به فرد ! میشد فهمید که در بیان نبوغ،تاکتیک و تکنیک بچه های والیبال واقعا عاجز بودند و مدام از افتخار آفرینی بچه های ولاسگو در جام جهانی و لیگ جهانی صحبت میکردند مخصوصا یکی از کارشناسان وقتی که داشت محمد موسوی رو تحلیل میکرد مدام یاد آور میشد که این بازیکن بهترین مدافع جهان در سال2013 هست، البته مدام انشاالله انشالله میکردند که یه روزی امارات بیاد و به این افتخارات برسه !
واقعا درد و بلای ولاسگو و داور زنی ،بچهای تیم ملی و مجموعه والبیال بخوره توی سر کفاشیان و درودگر و دار و دسته شون
ما باز میگردیم

نماد کاربر
The_King_of_rasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 20, 2011 12:00 am

پستتوسط majid13 » يکشنبه اکتبر 06, 2013 7:46 pm

[quote:df51575fe6="miladcivil"][size=24:df51575fe6][color=red:df51575fe6]نمایشگاه آثار استاد ممیز در رشت گشایش یافت.[/color:df51575fe6][/size:df51575fe6]
[color=black:df51575fe6]به مناسبت هفتاد و هفتمین سالگرد تولد پدر گرافیک نوین ایران، خانه هنر عماد با همکاری سازمان فرهنگی‌ورزشی شهرداری رشت نمایشگاه مرور آثار مرحوم استاد مرتضی ممیز در گالری خانه فرهنگ و هنر گشایش یافت.
این نمایشگاه که از امروز تا ۱۸ مهر جاری در گالری خانه فرهنگ و هنر واقع در ابتدای خیابان سعدی برپاست، آثار گرافیکی استاد ممیز برای حاضران به نمایش در آمده است.
در مراسم مذکور جمعی از اساتید برجسته گرافیک کشور مانند ساعد مشکی، ابراهیم حقیقی، امرالله فرهادی و انوشیروان ممیز فرزند استاد ممیز، حضور داشتند.
نمایشگاه مرور آثار استاد مرتضی ممیز، تا تاریخ مذکور آماده بازدید علاقه‌مندان در گالری خانه فرهنگ و هنر واقع در ابتدای خیابان سعدی رشت است.[/color:df51575fe6]

[color=brown:df51575fe6][size=24:df51575fe6]= = = = = = = = = = = =[/size:df51575fe6][/color:df51575fe6]

[color=indigo:df51575fe6][size=18:df51575fe6]دوستان گرافیکی و یا مطلع در این زمینه؛[/size:df51575fe6] مگر ایشون (استاد ممیز) رشتی هستند؟[/color:df51575fe6]
[color=blue:df51575fe6]ممنون میشم اگه فردی پاسخ سئوال بنده بده.[/color:df51575fe6][/quote:df51575fe6]
نخیر... اگه اشتباه نکنم تهرانی هستن... استاد ممیز پدر گرافیک ایران هستن و خانه هنر عماد (که استادایه ما ادارش میکنن) به بهانه یادبود از استاد کارهای ایشون رو در نمایشگاه قرار دادن.
تصوير
نماد کاربر
majid13
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه ژانويه 07, 2012 12:00 am

پستتوسط miladcivil » يکشنبه اکتبر 06, 2013 7:48 pm

[quote:13fe5ef728="miladcivil"][color=red:13fe5ef728][size=24:13fe5ef728]بر اساس شنیده ها محمد ابراهیم خلیلی شهردار کلانشهر رشت می شود[/size:13fe5ef728][/color:13fe5ef728]
[size=18:13fe5ef728][color=blue:13fe5ef728]عصر امروز شهردار کلانشهر رشت مشخص می شود ؟[/color:13fe5ef728][/size:13fe5ef728]
[color=black:13fe5ef728]اختصاصی پایگاه اطلاع رسانی دیارمیرزا بعد از کش و قو س های فراوان و انجام مصاحبه های متعدد با کاندیداهای تصدی شهرداری کلانشهر رشت بنظر می رسد امروز عصر اعضای محترم چهارمین دوره شورای اسلامی کلانشهر رشت در جلسه غیر علنی خود از بین گزینه های باقی مانده شهردار کلانشهر رشت را مشخص و به مردم معرفی می کنند
در همین خصوص رضا جمشیدی چناری رییس شورای اسلامی کلانشهر رشت چندی پیش در جلسه علنی شورا با اشاره به روند مصاحبه های انتخاب شهر دار و با تاکید بر اینکه مصاحبه‌های کاندیداها طبق فصل نهم آیین‌نامه داخلی شورای شهر رشت انجام شده است گفت: اگر یک کاندیدا بتواند هشت رای اعضای شورا را به دست آورد شهردار رشت می‌شود،خاطرنشان کرد: در غیر این صورت و در مرحله دوم رقابت بین دو نفر از نامزدها که بیشترین رأی را کسب کرده باشند صورت می‌گیرد و هر کدام با رأی اکثریت اعضای شورای شهر به عنوان شهردار رشت معرفی می‌شود.
جمشیدی چناری با این توضیح که مهلت برای مصاحبه نامزدها به پایان رسیده و هیچ کاندیدایی برای ارائه برنامه خود در صحن شورا حضور نمی‌یابدافزود: انتخاب شهردار در اوایل هفته صورت میگیرد.
خبرنگار دیارمیرزا هم با توجه به مصاحبه های قبلی رییس شورای شهر رشت طی تماس با چند تن از اعضای شورای اسلامی کلانشهر رشت نظر آنها را در خصوص شهردار رشت جویا شد که بعضی از انها جواب این سوال را موکول به جلسه عصر شورا کردندو بعضی دیگر صراحتا از آقای مهندس محمد ابراهیم خلیلی در خصوص شهرداری رشت حمایت کردند اما همگی به این که امروز شهردار مشخص می شود اطمینان داشتند
شنیده های دیارمیرزا هم حاکی از این است که اکثریت اعضای شورای شهر رشت بر روی محمد ابراهیم خلیلی به توافق رسیدند و به احتمال زیاد عصر امروز مهندس خلیلی بعنوان شهردار کلانشهر رشت معرفی می شود
شایان ذکر است محمد ابراهیم خلیلی سابقه ۲۰ سال مدیریت شهرداری در مناطق تهران و شهرهای مختلف و ده سال مدیریت واحد های بزرگ صنعتی را از جمله مدیریت ۵ ساله در کارخانجات بزرگ استان را در پرونده کاری خود دارد.
سوابق مرتبط او در حوزه مدیریت شهری غیر سیاسی بودن و توان اجرایی و عملیاتی بالا از مزیتهای انتخاب خلیلی است .[/color:13fe5ef728]

[color=brown:13fe5ef728][size=18:13fe5ef728]سوابق:[/size:13fe5ef728][/color:13fe5ef728]
[color=indigo:13fe5ef728]شهردار مناطق مختلف شهر تهران (مناطق ۱۶ ، ۱۸ ، ۱۹)
شهردار شهرهای مهرشهر ، هشتگرد ، نظرآباد ، چهاردانگه (اسلامشهر) ، شهر جدید هشتگرد در استان تهران
مشاور حوزه معاونت عمرانی استانداری تهران
کارشناس مسئول امور سیاسی و اجتماعی استانداری تهران
کارشناس حوزه نظارت ، بازرسی و پیگیری استانداری تهران
معاون فرماندار و سرپرست فرمانداری شهرستان ری
بخشدار ساوجبلاغ (کرج)
قائم مقام فعلی اداره کل ورزش و جوانان استان تهران

سوابق مدیریتی در بخش های اقتصادی و صنعتی :
معاونت اجرایی رئیس هیات مدیره ومدیر شرکت شیشه گیلان و مدیر شرکت شیشه شمال
مدیرعامل و عضوهئیت مدیره شرکت نساجی تلار ( نساجی مازندران )
مدیرعامل و عضوهئیت مدیره شرکت تولیدی و صنعتی شهید باهنر ( گرگان )
معاونت فنی و تولیدی مدیر عامل و مدیر کارخانه شرکت تولیدی و صنعتی آبگینه
عضو هئیت مدیره و مدیر شرکت اپتیک ایران
مشاور مدیرعامل گروه صنعتی خاور (ایران خودرو)
مشاور مدیرعامل اتحادیه تعاونی های کارگری ( امکان )
مدیرعامل و عضو و نائب رئیس هیات مدیره شرکت سهامی عام کارخانجات مقدم

سوابق مدیریتی در بخش های اجتماعی ، فرهنگی و ورزشی :
عضو هیات رئیسه فدراسیون فوتبال جمهوری اسلامی ایران
عضو هئیت مدیره باشگاه فرهنگی ورزشی پرسپولیس
مدیرعامل و عضو هئیت مدیره باشگاه فرهنگی و ورزشی نساجی مازندران
رئیس هئیت والیبال شهرداری تهران[/color:13fe5ef728][/quote:13fe5ef728]

[color=blue:13fe5ef728]مبارک همشهریان ما که روز انتخابات یا رای فروختند و یا برگه خالی در صندوق شورا ریختند و نیز دم نخبه علمی کشور گرم
که زخم نمود/ند (دسته جمعی و دور هم) .......[/color:13fe5ef728]

[color=brown:13fe5ef728][size=18:13fe5ef728]= = = = = = = = [/size:13fe5ef728][/color:13fe5ef728]

[color=red:13fe5ef728]رای 11 عضو شورا به تجربه و تخصص :
محمد ابراهیم خلیلی شهردار کلانشهر رشت شد+ سوابق[/color:13fe5ef728]
[color=black:13fe5ef728]
پس از پایان مهلت بررسی برنامه‌های نامزدهای تصدی شهرداری رشت، عصر امروز قرعه سکان هدایت این شهر به نام «محمد ابراهیم خلیلی» افتاد و لحظاتی پیش با رأی ۱۱ عضو شورا به عنوان شهردار رشت معرفی شد.
محمدابراهیم خلیلی متولد سال ۱۳۳۵ کرج و دارای تحصیلات کارشناسی ارشد علوم انسانی است.
وی شهردار مناطق ۱۶، ۱۸ و ۱۹ تهران، شهردار شهرهای مهرشهر، نظرآباد، چهاردانگه اسلامشهر و شهر جدید هشتگرد تهران بود.
خلیلی، کارشناس مسئول امور سیاسی و اجتماعی استانداری تهران، کارشناس حوزه نظارت، بازرسی و پیگیری استانداری تهران، معاون فرماندار و سرپرست فرمانداری شهرستان ری بود.
سوابق مدیریتی خلیلی در بخش‌های اقتصادی و صنعتی نیز در معاونت اجرایی رئیس هیئت مدیریه و مدیر شرکت شیشه گیلان و مدیر شرکت شیشه شمال بود.
خلیلی مشاور مدیر عامل گروه صنعتی خاور ایران خودرو، مدیر عامل و عضو نایب رئیس هیئت مدیره شرکت سهامی عام کارخانه‌های مقدم و مشاور مدیر عامل اتحادیه تعاونی‌های کارگری بوده است.
شهردار منتخب اعضای شورای اسلامی شهر رشت، عضو هیئت رئیسه فدراسیون فوتبال جمهوری اسلامی، عضو هیئت مدیره باشگاه فرهنگی‌ورزشی پرسپولیس و رئیس هیئت والیبال شهرداری تهران است.
خلیلی دارای مقالات متعدد در[size=24:13fe5ef728] حوزه دینی[/size:13fe5ef728]، فرهنگی، اجتماعی، ورزشی، مدیریت شهری و محیط زیست است.[/color:13fe5ef728]
[size=18:13fe5ef728][color=green:13fe5ef728]شهردار منتخب شهر رشت به زبان انگلیسی و عربی تسلط دارد.[/color:13fe5ef728][/size:13fe5ef728]
just DAMASH

نماد کاربر
miladcivil
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط The_King_of_rasht » يکشنبه اکتبر 06, 2013 7:51 pm

[quote:c36ec39cee="miladcivil"][quote:c36ec39cee="RASHTBOY"]عکس زیر جهت مقایسه فیگور رونالدو با یک رقاص ایرلندی مطرح گردید اما برای بنده بیش از این مقایسه ، عضلات رونالدو جلب توجه نمود

[/quote:c36ec39cee]

[color=black:c36ec39cee]نکته ای که شما فرمودید، واقعا جالبه و چنین سطح آمادگی بدنی جای تحسین داره و بازیکنان وطنی هم
باید چنین چیزهایی مدنظر قرار بدند .......[/color:c36ec39cee]
[color=blue:c36ec39cee]اما چیزی که بیشتر نظر منو معطوف به خودش کرد، غرور این بازیکن از اینکه چنین خوشحالی های نه چندان
پسندیده در حد یه ستاره درجه یک دنیا هست [/color:c36ec39cee][color=red:c36ec39cee]و از همه مهمتر اینکه به کرّات انجام شده.[/color:c36ec39cee][/quote:c36ec39cee]

چه عیبی داره که هیکلش رو نشون میده؟
من اگه بدن کریس رو داشتم یه شهر رو میبستم و باج میگرفتم!
ما باز میگردیم

نماد کاربر
The_King_of_rasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 20, 2011 12:00 am

پستتوسط miladcivil » يکشنبه اکتبر 06, 2013 7:54 pm

[quote:5be1cb0679="majid13"][quote:5be1cb0679="miladcivil"][size=24:5be1cb0679][color=red:5be1cb0679]نمایشگاه آثار استاد ممیز در رشت گشایش یافت.[/color:5be1cb0679][/size:5be1cb0679]
[color=black:5be1cb0679]به مناسبت هفتاد و هفتمین سالگرد تولد پدر گرافیک نوین ایران، خانه هنر عماد با همکاری سازمان فرهنگی‌ورزشی شهرداری رشت نمایشگاه مرور آثار مرحوم استاد مرتضی ممیز در گالری خانه فرهنگ و هنر گشایش یافت.
نمایشگاه مرور آثار استاد مرتضی ممیز، تا تاریخ مذکور آماده بازدید علاقه‌مندان در گالری خانه فرهنگ و هنر واقع در ابتدای خیابان سعدی رشت است.[/color:5be1cb0679]

[color=brown:5be1cb0679][size=24:5be1cb0679]= = = = = = = = = = = =[/size:5be1cb0679][/color:5be1cb0679]

[color=indigo:5be1cb0679][size=18:5be1cb0679]دوستان گرافیکی و یا مطلع در این زمینه؛[/size:5be1cb0679] مگر ایشون (استاد ممیز) رشتی هستند؟[/color:5be1cb0679]
[color=blue:5be1cb0679]ممنون میشم اگه فردی پاسخ سئوال بنده بده.[/color:5be1cb0679][/quote:5be1cb0679]
نخیر... اگه اشتباه نکنم تهرانی هستن... استاد ممیز پدر گرافیک ایران هستن و خانه هنر عماد (که استادایه ما ادارش میکنن) به بهانه یادبود از استاد کارهای ایشون رو در نمایشگاه قرار دادن.[/quote:5be1cb0679]

[color=blue:5be1cb0679]تشکر از مجید عزیز. [/color:5be1cb0679]
[color=red:5be1cb0679]"شهر که بی کلانتر بشه٬ قورباغه هم هفت تیرکش میشه"[/color:5be1cb0679] [color=brown:5be1cb0679]حالا من نمیدونم اااااااین همه نخبه و فرهیخته در
این شهر خراب شده نه اصلا در این استان لامذهب داریم . . . . [/color:5be1cb0679]
[color=black:5be1cb0679]سازمان فرهنگی‌ورزشی شهرداری رشت دستش درد نکنه ها !!! اما کماکان دنبال پرتقال فروش میگردم !!!!!![/color:5be1cb0679]
just DAMASH

نماد کاربر
miladcivil
کاربر ویژه
کاربر ویژه

قبليبعدي

بازگشت به متفرقه

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 2 مهمان