[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - گفتگو آزاد

گفتگو آزاد

پیشنهادات و انتقادات + مطالب متفرقه ورزشی، اجتماعی، تاریخی و... (ارسال های سیاسی حذف خواهند شد) را در این بخش قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, antiros

پستتوسط SlaYeR » شنبه اکتبر 05, 2013 6:53 am

نماد کاربر
SlaYeR
کاربر سایت
کاربر سایت

تاريخ عضويت: پنج شنبه جولاي 25, 2013 12:00 am

پستتوسط MAZIYAR » شنبه اکتبر 05, 2013 7:01 am

اگه دوستان نظرات خودشوو رو در مورد بازی دیروز در تایپک مربوطه بذارن ممنون میشیم
"آبرار اَ خاک میرزا جاجیگایه / همیشه خنجرُ خون روبرایه"

"حواسَ خُب بَنَه می حرفَ بشنو / منو تو یک سریم ، دوشمن سیوایه"
نماد کاربر
MAZIYAR
مدیر انجمن
مدیر انجمن

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 07, 2010 12:00 am

پستتوسط Mordab » شنبه اکتبر 05, 2013 7:29 am

براي بازي تدارکاتي مقابل عمان/منصوريان اسامي بازيکنان زير 22 سال را اعلام کرد
سرمربي تيم ملي زير 22 سال اسامي بازيکنان دعوت شده به اردوي تدارکاتي تيم ملي را اعلام کرد.
به گزارش اوج و به نقل از سايت رسمي فدراسيون، عليرضا بيراوند از نفت تهران، سيد حسين حسيني از استقلال تهران، ميلاد احمديان از پيکان تهران، علي حيدري از پديده مشهد، شهريار شيروند از تراکتورسازي، محمد انصاري ازفجر شهيد سپاسي، امين حاج محمدي از نفت تهران، [size=18:ff52fdef07][color=blue:ff52fdef07]هادي محمدي از داماش گيلان[/color:ff52fdef07][/size:ff52fdef07]، عمار نيک کار از پارسه تهران، محسن مسلمان از ذوب آهن اصفهان، وحيد اسماعيل بيگي از مس کرمان، فردين عابديني از استقلال تهران، شهاب کرمي از فولاد اهواز، مرتضي پور علي گنجي از نفت تهران، اکبر ايماني از ذوب آهن اصفهان، مسعود ريگي از فجر شهيد سپاسي، پيام صادقيان از پرسپوليس، فرشاد احمدزاده از تراکتورسازي، مرتضي تبريزي از ذوب آهن، سامان نريمان جهان از گسترش تبريز، ميلاد غريبي از پرسپوليس، اميد عاليشاه از پرسپوليس، کاوه رضايي از سايپا، [size=18:ff52fdef07][color=blue:ff52fdef07]مسعود حسن زاده از داماش گيلان[/color:ff52fdef07][/size:ff52fdef07]، مهران قاسمي از استقلال تهران، جهان عاليان از سپاهان اصفهان نفراتي هستند که از سوي منصوريان به اردوي تدارکاتي تيم ملي زير 22 سال دعوت شدند تا براي دو ديدار تدارکاتي برابر تيم ملي عمان آماده باشند. دو ديدار تدارکاتي تيم ملي زير 22 سال ايران و عمان درتاريخ 18 و 21 مهرماه برگزار مي شود.
اين بازيکنان بايد روز يکشنبه چهاردهم مهرماه راس ساعت 13:00 در هتل المپيک خود را به کادر فني تيم ملي معرفي کنند.
عليرضا منصوريان سرمربي تيم ملي زير 22 سال گفت: اسامي تيم ملي زير 22 سال را بعد از تيم ملي بزرگسالان اعلام کرديم تا دست سرمربي تيم ملي بزرگسالان براي انتخاب بازيکنان در هر رده آزاد باشد. هر بازيکني که از تيم ملي زير 22 سال به تيم ملي بزرگسالان دعوت شد بي شک افتخار بازي کردن با اين تيم را در عرصه هاي مهم دارد و خوشحالم که چند بازيکن تيم ملي زير 22 سال در تيم ملي بزرگسالان هستند و اميدوارم در جام جهاني نيز حضور داشته و حتي تعدادشان دو برابر شود.
وي گفت: از سرمربيان ليگ مي خواهم که شرايط تيم ملي زير 22 سال را درک کرده و با در اختيار گذاشتن بازيکنانشان در روند تمرين و موفقيت اين تيم ما را همراهي کنند....///
نماد کاربر
Mordab
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: پنج شنبه دسامبر 01, 2011 12:00 am

پستتوسط ali-tifusi » شنبه اکتبر 05, 2013 7:39 am

کی روش زخم کرده .اخه خانزاده جاش توتیم ملی هستش خنده داره .ولی عشق است جهانبخش اخربه حقش رسید.ولی ای کاش ازداماش میرفت تیم ملی ...ولی کل لیگ فدراسیون باداماش بدهستن .ولی ماهیچ وقت تیممونوتنهانمیزاریم
نماد کاربر
ali-tifusi
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: چهارشنبه سپتامبر 18, 2013 12:00 am

پستتوسط mahmood1331 » شنبه اکتبر 05, 2013 8:02 am

[quote:32fb5e62d0="mahmood1331"][size=18:32fb5e62d0][color=green:32fb5e62d0]استاندار سابق گیلان از سفارت کویت خداحافظی کرد[/color:32fb5e62d0][/size:32fb5e62d0]

[color=black:32fb5e62d0] روزنامه الرای کویت از تعیین حسن زرنگار ابرقویی به عنوان سفیر جدید ایران در این کشور خبر داد.

روزنامه “الرای” کویت نوشت :”حسن زرنگار ابرقویی” به عنوان سفیر ایران در کویت وجانشین “روح الله قهرمانی” وارد این کشور شده و ماموریت خود را به صورت رسمی آغاز کرده است.

به گزارش دیارمیرزا روح الله قهرمانی چابک بعد از استانداری گیلان بعنوان سفیر ایران در کویت منصوب شده بود .[/color:32fb5e62d0]

[/quote:32fb5e62d0]

[size=24:32fb5e62d0] [color=green:32fb5e62d0]آرزوي قلبي همه گيلانيها[/color:32fb5e62d0]
[color=red:32fb5e62d0] برگشتن مجدد آقاي قهرماني به كرسي استانداري گيلان[/color:32fb5e62d0][/size:32fb5e62d0]
کوروش کبیر: من برای متنفر بودن از کسانیکه از من متنفرند وقتی ندارم، زیرا گرفتار دوست داشتن کسانی هستم که مرا دوست دارند
mahmood1331
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه آپريل 13, 2013 12:00 am

پستتوسط havosh » شنبه اکتبر 05, 2013 8:51 am

[quote:b09138c5cb="mahmood1331"][quote:b09138c5cb="mahmood1331"][size=18:b09138c5cb][color=green:b09138c5cb]استاندار سابق گیلان از سفارت کویت خداحافظی کرد[/color:b09138c5cb][/size:b09138c5cb]

[color=black:b09138c5cb] روزنامه الرای کویت از تعیین حسن زرنگار ابرقویی به عنوان سفیر جدید ایران در این کشور خبر داد.

روزنامه “الرای” کویت نوشت :”حسن زرنگار ابرقویی” به عنوان سفیر ایران در کویت وجانشین “روح الله قهرمانی” وارد این کشور شده و ماموریت خود را به صورت رسمی آغاز کرده است.

به گزارش دیارمیرزا روح الله قهرمانی چابک بعد از استانداری گیلان بعنوان سفیر ایران در کویت منصوب شده بود .[/color:b09138c5cb]

[/quote:b09138c5cb]

[size=24:b09138c5cb] [color=green:b09138c5cb]آرزوي قلبي همه گيلانيها[/color:b09138c5cb]
[color=red:b09138c5cb] برگشتن مجدد آقاي قهرماني به كرسي استانداري گيلان[/color:b09138c5cb][/size:b09138c5cb][/quote:b09138c5cb]

از اینور اونور شنیدم معاون وزیر مسکن دوره اجمدی نژاد قراره بشه استادندار گیلان :|
نماد کاربر
havosh
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: يکشنبه اکتبر 30, 2011 12:00 am

پستتوسط sepidroudi » شنبه اکتبر 05, 2013 9:02 am

رحمان احمدی، حامد لک، دانیال داوری، مهرداد بیت آشور، حسین ماهینی، پژمان منتظری، سید جلال حسینی، امیر حسین صادقی، شجاع خلیل زاده، احسان حاج صفی، هاشم بیگ زاده،محمدرضا خانزاده، مهرداد پولادی،جواد نکونام، امید ابراهیمی، آندرانیک تیموریان،محمد نوری، مجتبی جباری، اشکان دژاگه، رضا قوچان نژاد،سردار آزمون، کریم انصاری فرد، مسعود شجاعی، محمدرضا خلعتبری، علیرضا جهانبخش، یعقوب کریمی و خسرو حیدری

یه سوالی دارم بابت اعلام اسامی تیم ملی:

1- دلیل دعوت این بازیکنان چیه؟ (ماهینی - خانزاده - پولادی!!!!!! - محمد نوری - مجتبی جباری!!!!! - یعقوب کریمی)

2- دلیل عدم دعوت از این بازیکنان چیه؟ (نوروزی - صادقیان - عدم دعوت از هیچ بازیکن تیم فولاد!!! مثل بختیار رحمانی ... )
اگر سپیدرود بخشکد ماهیها می میرند
نماد کاربر
sepidroudi
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه مه 16, 2011 12:00 am

پستتوسط mojtaba24 » شنبه اکتبر 05, 2013 9:10 am

[size=24:00d3591dce][color=green:00d3591dce]امروز 92/7/13 در سال یکبار این تاریخ تکرار میشه عدد 13 رو عده ای نحس می دونن و عدد 7 هم عدد خوش یمنیه این دوعدد کنار هم قرار گرفتن جالبه [/color:00d3591dce][/size:00d3591dce] :D
زنده باد گیلان سرسبز من

تصوير
نماد کاربر
mojtaba24
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: شنبه دسامبر 03, 2011 12:00 am

پستتوسط rashti_sarvar » شنبه اکتبر 05, 2013 9:24 am

یه پیشنهادی دارم واسه این سایت اگه به بعضی از سایتهای تیمهای مختلف دقت کرده باشین یکی از تالار گفتمانش به هوادارای بانوان اون تیم تعلق داره.مثل هوادارای بانوان تراکتور که تو سایتشون برین میبینین.اما خیلی از خانمها تو این سایت میان اخبار و حواشی سایت رو دنبال میکنن اما به خاطر نداشتن جایگاه مناسب عضو نمیشن و مجبور میشن تو فیس بوک برن نظراتشونو بدن.اگه یه تبلیغ کنین تو فیس بوک به عنوان هوادارای بانوان داماش تو وارش اسپرت واسشون یه تایپ ایجاد کنین میتونه خوب باشه.و بانوان عزیر هم بتونن اینجا بیان و نظراتشونو اعلام کنن مثل بعضی از سایتهای هوادرای تیمهای دیگه.دوس دارم مدیرای محترم سایت وارش نظرشونو در این باره اعلام کنن؟؟ /3/ ممنوم
...VIVA DAMASH...
نماد کاربر
rashti_sarvar
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه آپريل 18, 2011 12:00 am

پستتوسط mehdi_damash » شنبه اکتبر 05, 2013 9:52 am

دوستان pes باز لطف کنن بفرمایند آیا شما هم پچ جدید رو نصب میکنید ورزشگاه ها همون 19تاست؟ممنون
نماد کاربر
mehdi_damash
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: سه شنبه اکتبر 18, 2011 12:00 am

پستتوسط aryanrecord » شنبه اکتبر 05, 2013 10:01 am

[color=black:b5f737f59a][size=18:b5f737f59a]بچه ها بیاین پول بزاریم یه دوربین واسه شبکه باران بخریم.[/size:b5f737f59a][/color:b5f737f59a]
نماد کاربر
aryanrecord
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه اکتبر 16, 2011 12:00 am

پستتوسط aryanrecord » شنبه اکتبر 05, 2013 10:09 am

بختیار رحمانی: دیگر انگیزه‌ای برای این فوتبال لعنتی ندارم/قضاوت را به مردم می‌سپارم نظرسنجی کنند شایسته بودم یا نبودم؟

چطور ممکن است از انجام بازی‌هایی که از خودم به نمایش گذاشتم در تیم ملی حضور نداشته باشم. آقای کی‌روش خدا وکیلی حواست کجاست؟
سایت گل – بدون شک اگر تمامی مربیان لیگ سرمربی تیم ملی شوند در این 11 هفته یکی از انتخاب‌های آنها بختیار رحمانی بود کاپیتان فولاد که واقعا شایستگی‌هایش را با زدن چندین گل و چندین پاس گل نشان داد. بازیکنی که تیمش را به صدرجدول هدایت کرد و با بهره او فولاد بهترین بازی‌هارا به نمایش گدازد. اما چطور ممکن است که او را در لیست تیم ملی نمی‌بینیم. در همین رابطه بختیاررحمانی که خیلی عصبانی بودبه خبرنگار سایت گل گفت: از این فوتبال خسته‌ام می‌خواهم به مسافرت بروم و آرام شوم حتی بعید می‌دانم به اردوی تیم ملی امید بروم. آیا من در لیگ شایسته نبودم می‌خواهم مردم قضاوت کنند. می‌خواهم برای دعوت نشدن یک نظرسنجی بگذارید و این موضوع را واشکافی کنید، چطور ممکن است از انجام بازی‌هایی که از خودم به نمایش گذاشتم در تیم ملی حضور نداشته باشم. آقای کی‌روش خدا وکیلی حواست کجاست؟ من خیلی از این فوتبال لعنتی خسته‌ام می‌دانید چقدر تلاش کرده‌ام یک مسافرت با زن و بچه‌ام نرفته‌ام که بتوانم بدرخشم و خودم را به تیم ملی تحمیل کنم.
بختیار رحمانی که با خشمی توام با بغض به خبرنگار سایت گل در ادامه گفت:« من چکار باید می‌کردم که نکردم. من انتظار دارم از ارباب رسانه بیایند از من دفاع کنند. من می‌خواهم عادل فردوسی‌پور که همیشه در برنامه‌اش عدالت‌محور بوده است، بیاید و این‌بار لیست تیم ملی را آنالیز کند. من سوالم این است شایستگی این را نداشتم که روی نیمکت تیم ملی باشم آن هم در مقابل بازی با تایلند.»
بختیار رحمانی کاپیتان فولادر در پایان گفت:« می‌خواهم استراحت کنم از این اتفاق غمگینم و دلسرد نسبت به جنگیدن و تلاش کردن. امیدوارم که در لیست تیم ملی شایسته‌ها حضور داشته باشند، امیدوارم که من شایسته حضور در تیم ملی نبوده باشم چرا که خداوند در اعمال ما ناظر است و او بزرگترین قاضی است.»
نماد کاربر
aryanrecord
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه اکتبر 16, 2011 12:00 am

پستتوسط RASHTBOY » شنبه اکتبر 05, 2013 10:44 am

[quote:a5d1fea84a="mahmood1331"][size=18:a5d1fea84a][color=blue:a5d1fea84a]حاجي مايلي و دايي ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::[/color:a5d1fea84a][/size:a5d1fea84a]

[/quote:a5d1fea84a]

[color=red:a5d1fea84a][b:a5d1fea84a]به نظر بنده ، دایی کمی بیش از حدش گستاخ و قلدرمآبانه صحبت می کند ، اگرچه مایلی کهن هم زیاد به پر و پای همکارانش می پیچد اما این حرکت مایلی کهن در مورد دایی به نظرم صحیح و بجا بود[/b:a5d1fea84a][/color:a5d1fea84a]
نماد کاربر
RASHTBOY
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه آگوست 28, 2011 12:00 am

پستتوسط RASHTBOY » شنبه اکتبر 05, 2013 10:51 am

[size=24:da7171250d][color=darkblue:da7171250d]فرکي: ليست تيم‌ملي توهين بزرگي به ليگ بود[/color:da7171250d][/size:da7171250d]
نماد کاربر
RASHTBOY
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه آگوست 28, 2011 12:00 am

پستتوسط hesam150 » شنبه اکتبر 05, 2013 10:53 am

این هم از آخرین لیست تیم ملی
چقدر خوب می شد اگر همان روزنامه ها و سایت ها که تا قبل از صعود به جام جهانی مدام از کیروش ایراد می گرفتند و پس از صعود به جام جهانی شروع به ستایش کیروش کردند، کمی در مورد این لیست می اندیشیدند.
1-اشکان دژاگه بدون شک بهترین بازیکن تیم ملی ایران در مقطع کنونی هست. پیش از مصدومیت، دژاگه یکی از کلیدی ترین بازیکنان مارتین یول مربی هلندی فولام بود و در کنار دیمیتار برباتف، برایان رویز، استیو سیدول و ساشا ریتر به خوبی جا افتاده بود. به طوری که دیمین داف و امانوئلسون ذخیره ی این بازیکن ایرانی شده بودند. اما اکنون دژاگه مصدوم هست و مدت هاست برای فولام بازی نکرده آیا عدم دعوت از این بازیکن و کمک به تسریع بهبودی او و برگشتن به جایگاه اصلی اش در فولام بهتر از دعوت از یک بازیکن مصدوم برای بازی با تایلند نبود؟
2-یعقوب کریمی، محمد نوری، مجتبی جباری، هاشم بیگ زاده، حسین ماهینی، خان زاده، مهرداد پولادی و مسعود شجاعی؛ برخی از این بازیکنان در گذشته عملکرد خوبی داشتند و البته برخی هم نداشتند اما آنچه مسلم است عدم آمادگی این بازیکنان در مقطع کنونی است. آیا بهتر نبود گوشه چشمی به بازیکنان آماده ی این روزها همچون بختیار رحمانی، سجاد شهباززاده، رضا نوروزی، عبدالله کرمی، محمد غلامی، پیام صادقیان، ایوب کلانتری، مهرداد جماعتی و...داشت؟
3- تنها نقطه ی مثبت این لیست دعوت از بازیکنان جوانی چون آزمون و جهانبخش هست که اگر در بازی با تایلند حضور پیدا کنند، می توانند با درخشش خود، هم در تیم ملی و هم در تیم باشگاهیشان جایگاه بهتری پیدا کنند و نویدبخش آینده ی روشن برای تیم ملی باشند.
4-به شخصه موافق حضور بازیکنانی چون دژاگه، داوری و قوچان نژاد در تیم ملی هستم و همچنین فریدون زندی در مقطعی بهترین انتخاب برای هافبک چپ تیم ملی بود. اما دلیل دعوت از بازیکنانی چون ویلیام آتشکده، امین نظری، مهرداد مهر آشور چیست؟ البته این بازیکنان ناشناخته اند و چه بسا بازیکنان خوبی هم باشند اما این اصرار به دعوت از بازیکنان دورگه به نوعی افراط محسوب نمی شود؟ آیا با ادامه ی وضعیت فعلی باید منتظر تیم ملی باشیم که بازیکنانی به این اسامی دارد: چون فرانچسکو حمیدی، ساموئل رضایی، جواد ترائوره، آلفرد امیری و....
امشب صدای تیشه از بیستون نیامد / شاید به خواب شیرین، فرهاد رفته باشد
نماد کاربر
hesam150
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: سه شنبه ژوئن 04, 2013 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به متفرقه

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 1 مهمان