[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - داماش گیلان VS استقلال خوزستان / تاپیک اصلی نظرات، عکس ها و خبرهای کوتاه

داماش گیلان VS استقلال خوزستان / تاپیک اصلی نظرات، عکس ها و خبرهای کوتاه

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

پستتوسط ali_farse » جمعه اکتبر 04, 2013 10:36 pm

در ضمن ما قبلنا خیلی خوب از ضربه های ایستگاهیمون استفاده میکردیم،چی شده که اصلاً نمیتونیم از این موقعیتهای خوب استفاده ببریم؟
نماد کاربر
ali_farse
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: جمعه جولاي 19, 2013 12:00 am

پستتوسط ahura » جمعه اکتبر 04, 2013 10:40 pm

خيلي خوب ميشد اگه هم يه تيمي رو ببريم .ببايم دوباره درباره ضعف تيم مون صحبت كنيم. با يه برد همه چيز خوب جلوه ميديم ميگيم تعويضا عالي بود بازيكنا خوب بودن.تيم تاكتيك داشت و فلان..... ولي داريم خودمونو گول ميزنيم. بازي امروز تو روح روان همه بود. فك كنم پنتانسيل ما همينه بازيكن نميتونه يه موقعيت تك به تك رو گل كنه . همه دارن ميگن به به چه چه :? :? :? :?
نماد کاربر
ahura
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: شنبه آگوست 18, 2012 12:00 am

پستتوسط Dane_Ali » جمعه اکتبر 04, 2013 11:47 pm

حضور بعضی از بازیکنا خیلی کمرنگ بود و به نوعی نقش فانوس دار رو توی زمین داشتن :?:

به قول دوستان این ناراحتی ما بخاطر اینه که خودمون رو از پیش برنده میدونستیم

من به کسب نتیجه تو بازیه بعد امیدوارم
ببینیم افشین خان و بچه ها تو آزادی میتونن مارو سربلند کنن یا نه :twisted:

علی از دانای علی رشت
نماد کاربر
Dane_Ali
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: يکشنبه فبريه 19, 2012 12:00 am

پستتوسط MAZIYAR » شنبه اکتبر 05, 2013 6:54 am

[color=black:3ecaafbbc4]در هفته هایی که مسابقه داریم همیشه لحظه شماری میکنم برای دیدن مسابقه تیمم و در وهله ی بعد مشاهده نظرات هواداران فوتبال فهم داماش در وارش اسپرت...
در این بین ، تمام نظرات جایگاه خاصی برای من دارند و از خواندنش لذت میبرم چون همه ما از روی عشق ورزیدن به تیممون عملکردش برای ما قابل توصیف هست و حتی اگر نظرات بر خلاف نظر من در مورد بازی باشه یا موافق نظر من...
این مقدمه رو گفتم چون شاهدم روز به روز نظرات پخته تر و پرمحتواتر میشه و دوستان بیشتری در بحث ها شرکت میکنند.
در بازی دیروز بعد از حدود 240 روز(از بازی داماش ، فجر 21 بهمن) روی سکو رفتم و در کنار باقی هواداران به تشویق تیم محبوبم پرداختم.تشویق های دیروز فوق العاده بود و حتی میتونم بگم تیفوسی های پشت دروازه در این فصل پرشورترین تشویق هاشون رو در این بازی انجام دادند و بچه های H و S هم تا جایی که حواسم بود تشویق هاشون همه گیر شده بود ولی میتونستند بهتر هم باشند و در شعارهای دو طرفه یه کوچولو اذیت کردند :wink: اما...
اما بر خلاف بازی های قبل تیم نتونست با ریتم تشویق های هواداران بازی رو در دست بگیره و به سمت دروازه حریف یورش ببره ، اما بازم چیز خاصی نشده و حسرت همه ما از دست رفتن دو امتیاز بازی هست ولی داماش نشون داده پتاسیل بالایی داره و وظیفه ی کادرفنی هست در بازی های اینده نقاط ضعف خودش و تیم رو بر طرف کنه...
به نظر من همین طور که در هفته های اخیر از فراهانی ، نظیف کار انتقاد میشه باید از عملکرد خوب این دو بازیکن در این بازی گفت به خصوص نظیفکار که در این بازی که ما رو یاد بازی های خوبش در یکی دو فصل پیش انداخت و امیدوارم در کنار مختاری این روند خوب رو ادامه بده.
این اپیدیمی تشویق سرمربی حریف که در بازی های خانگی گذشته در بین هواداران باب شده قابل تقدیر هست و حاصلش رو هم هر روز با صدای رساتری از سوی سرمربیان حریف میشنویم.[/color:3ecaafbbc4]
"آبرار اَ خاک میرزا جاجیگایه / همیشه خنجرُ خون روبرایه"

"حواسَ خُب بَنَه می حرفَ بشنو / منو تو یک سریم ، دوشمن سیوایه"
نماد کاربر
MAZIYAR
مدیر انجمن
مدیر انجمن

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 07, 2010 12:00 am

پستتوسط ali-tifusi » شنبه اکتبر 05, 2013 7:19 am

وقتی بازیومیبریم که چندتابازیکن فیکس بازی نکنن .اقای حسن زاده دیگه چی میخوای فکراین همه تماشاگرونکردی که 90دقیقه حنجرشو داره پاره میکنه .حیف چاووشی اگه تواون موقعیت بودمطمعنن گل میکرد توپو.چون تواین صحنه ها ماهره
حیف یاداون صحنه میوفتم اتیش میگیرم هی .....
نماد کاربر
ali-tifusi
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: چهارشنبه سپتامبر 18, 2013 12:00 am

پستتوسط armilad » شنبه اکتبر 05, 2013 7:26 am

در روزی که اصلا خوب نبودیم،یک امتیاز خونگی رو به فال نیک میگیریم.
فقط من موندم هافبک هامون چرا توپ رو تا نزدیک پرچم کرنر میبرن و بعد یهو پاس به عقب می دن.چرا سانت نم کنن.

شاید به خاطر اینه که خودشونم میدونن به تیر 1 نمیرسه. /9/ /9/ /9/
داماش:یه حس مالکیت
نماد کاربر
armilad
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: شنبه آپريل 20, 2013 12:00 am

پستتوسط milan » شنبه اکتبر 05, 2013 8:23 am

[b:fef46a2721]تیم داماش از بازی با تراکتور نشون داد به بن بست تاکتیکی خورده و هر تیمی بسته جلوی ما بازی کنه تیم ما از هم می پاشه و بازی به دل تماشاگر نمی شینه تنها تیمی که تو لیگ بازی قشنگ وهجومی می کرد داماش بود ولی در 3 بازی آخر بیشتر به سایه داماش شبیه بود ای کاش گل می خوردیم تا یک حرکتی از تیم مون ببینیم من ضعف ترین تیم این چند ساله داماش رو تو این 3 بازی دیدم متاسفانه یک بی انگیزیگی شدید ی تو بعضی بازیکنا داره موج می زنه که آقای ناظمی باید دست به تغییرات در تاکتیک تیم بزنه در حالی که این فصل بازیکن شاخصی نگرفتیم بهترین بازیکن تیم بوبکر کبه که به نظر من بهترین بازیکن خارجی لیگ و بهترین بازیکن داماش بود به راحتی از دست می دیم آروزوی موفقیت برای کبه دارم خوب شد رفت چون لیگ ما در حد این بازیکن مطرح نبود و قدرش نمی دونستن خوب شد رفت و گرنه آبروریزی به خاطر بی پولی صورت می گرفت !

بالو تلی شهر باران خدانگهدار /13/[/b:fef46a2721]
نماد کاربر
milan
کاربر سایت
کاربر سایت

تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 03, 2013 12:00 am

پستتوسط mohammadrashti22 » شنبه اکتبر 05, 2013 9:33 am

افتضاح بودیم
[align=center]تصوير[/align]

و دوباره می آییم
نماد کاربر
mohammadrashti22
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه دسامبر 09, 2011 12:00 am

پستتوسط farhad2590076 » شنبه اکتبر 05, 2013 9:57 am

سلام
من دیروز هم پیام دادم بهتر بود آقای ناظمی حسن زاده را بیرون می کشید و متوسل زاده را به بازی می آورد و طوری مهره چینی می کرد که چاوشی پشت سر امین بازی می کرد به احتمال بسیار زیاد به گل می رسیدیم. در بازی با فجر مگر یادتان رفت از کجا حرکت کرد و توی اون شرایط با چه مهارتی گل مساوی را زد. استاد این جور موقعیت هاست ولی وقتی بازیکن را در یک پست غیر تخصصی حبسش می کنند بازیکن کارایی خود را از دست می دهد. من فکر می کنم حسن زاده به ناظمی داره تحمیل میشه. وگرنه لزومی نداره اینقدر صبور باشه. اگر موثر بود بازی می کند وگرنه باید تعویض می شد. در این بازی افشین در وسط و پشت سر متوسل زاده خیلی می توانست موثر باشد. این را هم بگویم بازی همین است مگر تیم هایی که این همه بازیکن و اینقدر پول هزینه می کنند شکست نمی خورند و یا مساوی نمی کنند. همین مس کرمان را ببینید با این همه ریخت و پاش در کجای جدول قرار دارد . پرسپولیس و تراکتور یا سپاهان که دیروز در زمین خود مساوی کرد . یا فولاد در اهواز مغلوب نفت شد و تیم های دیگر یک روز میبینید هر چه می زنید به در بسته می خورید بخصوص که تیم مقابل شما برای مساوی تلاش میکرده و یک رهبر با تجربه در خط دفاعی دارد. امیدوارم در بازیهای بعد از تجربیات بازیهای قبل درس بگیریم و ضمنا" هیچوقت خود را از پیش برنده ندانیم این هم آفتی است که اگر به بازیکن منتقل شود بلایی خواهد شد و نهایتا" لطمه آن به تیم خواهد خورد. به امید پیروزی های بعدی.

فرهاد از رشت
نماد کاربر
farhad2590076
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: سه شنبه جولاي 16, 2013 12:00 am

پستتوسط mehdi_damash » شنبه اکتبر 05, 2013 10:09 am

یک نکته دیگه ای که دیروز داشت واقعا جای تاسفه طرفدارا به هر حرکتی از بازیکنای ما اعتراض داشتن آخه یعنی چی آقا ناراحتی اعصاب داری نیا ورزشگاه.هر کی فحش میده رشتی نیست بخدا.هر کی میخواد باشه دوست و غریبه هم نداره.یعنی چی آخه نکنه فکر میکنید بارسا هستیم که اینطور رفتارها میکنید.انتظاراتتونو بیارید پایین ما همین هستیم اگه هم نمیتونید خودتونو کنترل کنید خواهشن برین یا سرتونو بکوبید به در یا دیوار.اعتراض حق طرفدار واقعی هست کسایی که تخمه میشکنن حق ندارن بیان اعتراض کنن /9/فحش خار و مادر عیب نیست به همشهری خودت میدی
نماد کاربر
mehdi_damash
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: سه شنبه اکتبر 18, 2011 12:00 am

پستتوسط milan » شنبه اکتبر 05, 2013 3:04 pm

من ناراحتی م این هست که فوتبال ایران یک تاکتیک یک حرکت روبه جلو وپیشرفت در فوتبال ایران دیده نمیشه و تنها تیمی که بازی زیبا انجام میده داماشه اون در 3 بازی قبلی چیزی از خودش در برابر بازی تدافعی حریف نمی تونه انجام بده بهتر فوتبال بردارن تا اینقدر پول حیف و میل نشه این چه بازی کردن این تیما چرا اصلا" وجود دارن زیر توپ زدن شد بازی واقعا" چرترین فوتبال جهان رو ایران داره دو زار بازی بلد نیستند نه بلد گل بزنن نه بلد پاس بدن واقعا" متاسفم برای این فوتبال کثیف :( /15/
نماد کاربر
milan
کاربر سایت
کاربر سایت

تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 03, 2013 12:00 am

پستتوسط farhad2590076 » شنبه اکتبر 05, 2013 3:34 pm

سلام
من دیروز در استادیوم بودم هفت نفر با همدیگه آمده بودند استادیوم پشت سر من نشسته بودند. فکر می کنم از انزلیچی اطراف رشت بودند باور کنید کار اینها فقط تخمه شکستن، سیگار کشیدن و فحاشی بود یعنی اینها فقط برای فحش دادن به استادیوم آمدند. بنظر من آدم های فوتبالی و با ادب باید جای این آدم های عامی و سطح پایین را بگیرند تا مکانی برای جولان این آفراد درپیتی وجود نداشته باشد. اینها همانهایی هستند که برای یک برخورد معمولی بلوا راه می اندازند و دعوا می گیرند چرا باید به استادیوم بیایند و فحش بدهند واقعا" جای تاسف است.

فرهاد از رشت
نماد کاربر
farhad2590076
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: سه شنبه جولاي 16, 2013 12:00 am

پستتوسط dani_0131 » شنبه اکتبر 05, 2013 3:59 pm

[quote:4a30390a11="farhad2590076"]سلام
من دیروز در استادیوم بودم هفت نفر با همدیگه آمده بودند استادیوم پشت سر من نشسته بودند. فکر می کنم از انزلیچی اطراف رشت بودند باور کنید کار اینها فقط تخمه شکستن، سیگار کشیدن و فحاشی بود یعنی اینها فقط برای فحش دادن به استادیوم آمدند. بنظر من آدم های فوتبالی و با ادب باید جای این آدم های عامی و سطح پایین را بگیرند تا مکانی برای جولان این آفراد درپیتی وجود نداشته باشد. اینها همانهایی هستند که برای یک برخورد معمولی بلوا راه می اندازند و دعوا می گیرند چرا باید به استادیوم بیایند و فحش بدهند واقعا" جای تاسف است.

فرهاد از رشت[/quote:4a30390a11]
ابره کجا نشسته بودی؟
نماد کاربر
dani_0131
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: سه شنبه ژوئن 04, 2013 12:00 am

پستتوسط yaranemirza » شنبه اکتبر 05, 2013 4:42 pm

دوستان چرا فکر می کنید داماش بد بازی کرده
یا به خاطر مساوی داخل خونه ناراحت هستید
داماش هجومی بود ولی خط حمله ی داماش مثل همیشه نبود
سایت هواداران منچسترسیتی در ایران