[size=24:5f151c2158]به رنگ برزیل و بوی انگلستان [/size:5f151c2158]
[color=blue:5f151c2158]
فوتبال خوزستان مثل فوتبال گیلان از دیرباز جزو قطب های فوتبال ایران بوده تا جایی که به عقیده اکثر کارشناسان قطب بازیکن سازی لقب گرفته اگه به شهرهای شمال و جنوب کشور و تیم های پرقدمتی که دارا هستند توجه کنیم به راحتی پی به این مسئله می بریم /اهواز . آبادان . مسجدسلیمان . رامهرمز .شوشتر در کنار شهرهایی مثل رشت و انزلی . نوشهر و قائمشهر و ساری تو شمال کشور ید طولایی در پرورش بازیکن و تحویلش به سطح اول فوتبال ایران داشتند ..
عبدلرضا برزگری بهروز مکوندی -فرزاد آهک پور - جهانبخش داراپور -حشمت شیخ رباط -برادران بختیاری زاده - انزلیچی نعمتی نژاد -رحیم حلفی- وحید سلامات -داریوش یزدی - ابرایم تهامی -عبدالله ویسی و.....فقط عده ایی از بازیکنهای بی بدیل فوتبال خوزستان هستند که در خاطرها مانده البته اگر به بازیکنهایی هم برسیم که خوزستانی بودند و در سایر تیم ها اللخصوص پایتخت به فوتبال ادامه دادند هم با بازیکنهایی روبرو می شیم که هرکدومشون واقعا برا تیمشون وزنه بودند امثال عابدزاده / پرویز و غلامحسین مظلومی صمد مرفاوی رحیم پور و هاشمی نسب و موسوی این نامها رو اگه در کنار مربیان مطرح خوزستان قرار بدیم بیننده کلکسیونی هستیم که آیینه تمام نمای فوتبال جنوب کشور بوده و می بینیم هرکدومشون نسلی رو به فوتبال ایران تحویل دادند :
مجید باقری نیا - علیرضا فیروزی - رضا پرگر- فریدون حردانی -لفته سه برادران و ...............
مردم خوزستان هم مثل مردم گیلان ذاتا فوتبالدوست هستند شاید اگه بخوایم مسابقه ایی رو تو کشور طراحی کنیم که هم از لحاظ علم فوتبالی و هم عرق و علاقه مردم و فوتبال دوستان رو ارزشیابی کنیم بدون شک گیلان و خوزستان فینالیست های اون هستند نقاطی از کشور که بی محابا به تیماشون عشق می ورزند : شمال و جنوب کشور یعنی جایی که بنیان فوتبال از دیرباز بنا شد ..
رابطه این دو استان همیشه باهم خوب بوده (بجز یک مورد که احساسات بر همه چیز غالب بود ) تا جایی که تو بازی فولاد و داماش تو اهواز ناظمی بصورت ممتد تشویق میشه و البته ویسی هم چندین و چند بار مورد لطف رشتی ها قرار می گیره تا جایی که تو یکی از دورهمی های فوتبالی که خودم هم اونجا بودم لب به ستایش هواداران داماش باز می کنه (زمان صبا) و البته چند هفته پیش هم تو جمعی پرچم رشت رو بالا می بره و می گه اگه من هواداران داماش رو داشتم سهمیه آسیایی تضمین می کردم !
امیدوارم این دیدار هم جدا از هر نتیجه ایی که دربر داره برادری هارو بیشتر کنه چون هم فوتبال خوزستان و هم فوتبال گیلان دارای قدمت و آبرو هستند و مثل بعضی از استانهای تازه به دوران رسیده که تمام قدرتشونو تو جذب بازیکنهای غیربومی و مربیان غیربومی می کنند تا آری به هر جهت سهمیه ایی کسب کنند و با اون بخواهند پوز بدهند که ما بعد از منچستر اولیم نیستند فوتبال گیلان و خوزستان دارای سبک هستند سبکی به رنگ برزیل و بوی انگلستان ....
والسلام .
(با عجله تایپ شد عذرخواهی بابت غلط های املا یی احتمالی )[/color:5f151c2158]