[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - مدافع شهسواری داماش: ما حتي با اذان ساري ، نماز نمي خوانيم!

مدافع شهسواری داماش: ما حتي با اذان ساري ، نماز نمي خوانيم!

مطالب عمومی و متفرقه و مقالات تاریخی مربوط به استان را در این بخش قرار دهید

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

مدافع شهسواری داماش: ما حتي با اذان ساري ، نماز نمي خوانيم!

پستتوسط MAZIYAR » چهارشنبه اکتبر 02, 2013 9:26 am

[align=center:034c1dca02][img:034c1dca02]http://8pic.ir/images/58020250450308164090.jpg[/img:034c1dca02][/align:034c1dca02]

[b:034c1dca02][color=brown:034c1dca02]مدافع شهسواری داماش: تمایل مردم شهرم به گیلان بیشتر است/ما حتي با اذان ساري ، نماز نمي خوانيم![/color:034c1dca02][/b:034c1dca02]

[color=darkblue:034c1dca02]وارش اسپرت-تارنمای هوادارا داماش گیلان:[/color:034c1dca02] [color=black:034c1dca02][b:034c1dca02]در طول تاریخ شهرهای زیادی به دلیل تغییر تحولات سیاسی از گیلان جدا شدند ، اما این مرزبندی های سیاسی هیچ گاه نتوانست در پیوند تاریخی و فرهنگی این شهرها با سرزمین مادری شان تاثیری بگذارد...
شهسوار یا تنکابن امروزی یکی از همان شهرها است که مردم آن با صدای رسائی در همه جا از گیلانی بودن و علاقه ی خود به بازگشت به سرزمین مادری شان سخن می گویند و به خصوص در سال های اخیر و تاثیرگذاری فضای مجازی در تبادل اطلاعات مردم گیلان ، بلاخص مردم رشت حس نزدیکی با مردم این خطه ی جدا شده از گیلان پیدا کرده اند.
این بحث ها در فوتبال شهرباران با حضور یک بازیکن شهسواری نمود خاصی پیدا کرده است.هواداران گیلانی در سالیان اخیر حساسیت زیادی بر روی بازیکنی که قرار است بازوبند تیم محبوبشان را ببندد حساس بوده اند که این حساسیت باعث شده بود حتی با حضور مهدوی کیا در رشت این بازوبند به او نرسد ، اما بستن بازوبند توسط مختاری ، مدافع شهسواری داماشی ها با استقبال رشتی ها مواجه شد و حتی معتقدند هیچ کس در رشت نباید از مختاری به عنوان یک بازیکن غیربومی نام ببرد.
این مدافع شهسواری داماش هم در اکثر مصاحبه های خود از علاقه ی خودش و مردم شهرش به گیلان سخن می گوید و همیشه خودش را گیلانی معرفی میکند ، توصیه میکنیم در ادامه بخش هایی از مصاحبه های گوناگون چند سال اخیر وارش اسپرت-تارنمای هواداران داماش گیلان با این فوتبالیست شهسواری را با دقت بخوانید ...[/b:034c1dca02][/color:034c1dca02]

[color=darkblue:034c1dca02]varesh-sport.com: شما يک شهسواري هستيد و شايد براي خيلي از بازديدکنندگان وارش اسپرت و در کل مردم گيلان پاسخ اين سوال جالب باشد که مردم غرب مازندران به خصوص رامسر و شهسوار علاقه ي خاصي به گيلان دارند و در همه شرايط علاقه ي خودشان به بازگشت به سرزمين مادريشان را بروز دادند،براي ما توضيح مي دهيد و مي گوييد دليل اين نزديکي عقيده ها چيست؟[/color:034c1dca02]
[color=black:034c1dca02]اصلا خلقُ خو ، غذا و به خصوص زبانمان به گيلان و رشت نزديک تر است. ما حتي با اذان ساري نماز نمي خوانيم!
من خودم فکر نکنم در کل عمرم پنج بار به آمل،بابل و ساري رفته باشم و علاقه ام به گيلان خيلي بيشتر است.
طرف ما وقتي يک نفر مريض شود به رشت انتقالش مي دهند و از آنجايي که رشت نسبت به ساري به شهر ما نزديک تر است ما هر امکاناتي که در شهر خودمان نداشته باشيم به اينجا مي آييم و همين دلايل خود به خود علاقه مان به گيلان را بيشتر مي کند.[/color:034c1dca02]

[color=darkblue:034c1dca02]varesh-sport.com: دوست داری به غیر از داماش در کدام تیم بازی کنی؟[/color:034c1dca02]
[color=black:034c1dca02]من با تمام پيشنهادات خوبي که در سال هاي اخير داشتم و مشکلات شديدي هم که داماش داشته 7 سال است که در داماش و پگاه سابق بازي ميکنم و علاوه بر اين ، در شهري متولد شدم که تمايل مردم آن خطه به استان گيلان و شهر رشت بيشتر از مرکز استان خود است، پس مطمئن باشيد قلب و روحم با داماش است و اگر هم روزي از من تيم دومم را بپرسند مسلما از سپيدرود رشت ياد خواهم کرد.
من با عشق و فرياد اين هواداران انرژي مي گيرم و با شعاري که آن ها با زبان گيلکي در استاديوم سر مي دهند هم عقيده هستم و به واقع تا زماني که در رشت و کنار آن ها هستم قرمز و آبي تهران برايم اهميتي ندارد، ضمن اينکه بارها گفته ام دوست دارم در همين شهر از فوتبال خداحافظي کنم.[/color:034c1dca02]

[color=darkblue:034c1dca02]varesh-sport.com: از آنجايي که شما يک گيلک زبان هستيد و وارش اسپرت هم براي زبان گيلکي با تمام گويش ها و لهجه هايش احترام خاصي قائل است،از شما ميخواهيم با همان گويش گيلکي غرب مازندران، اين مصاحبه و گفتگوي صميمي با هواداران را به پايان برسانيد؟[/color:034c1dca02]
[color=black:034c1dca02]من اَولا تشکور کونم و مو زياد رشتي بلدا ني يَم صحبتا کونم؛ ولي با هَن لهجه شهسواري مَردوما تشکور کونم که واقعا اَمرا شرمنده کونن و هرچقدر هم مردوما رشتا تشکور کونم کمه. بيشتر نتيجه اي هم که تيم گيرنه در اَ شرايط و بازيکنان هم به خاطر اَ مردوم بي اَن که از جان مايه گذارن.از شومان هم تشکور کونم که در اَ شرايط بد هم زاکون تيما تنها نَنَهئيد.
[/color:034c1dca02]
وارش اسپرت-تارنمای هواداران داماش گیلان
www.varesh-sport.com
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط MAZIYAR در چهارشنبه اکتبر 02, 2013 10:23 am .
"آبرار اَ خاک میرزا جاجیگایه / همیشه خنجرُ خون روبرایه"

"حواسَ خُب بَنَه می حرفَ بشنو / منو تو یک سریم ، دوشمن سیوایه"
نماد کاربر
MAZIYAR
مدیر انجمن
مدیر انجمن

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 07, 2010 12:00 am

پستتوسط miladcivil » چهارشنبه اکتبر 02, 2013 10:13 am

[size=24:00a0aa74f0][color=red:00a0aa74f0]سیم خاردار یه دونست [/color:00a0aa74f0][/size:00a0aa74f0] :wink:
[color=blue:00a0aa74f0]دقیقا هم اینچنین هست، حتی با مازندرانی ها صحبت کنید، میگن که مردم رامسر و تنکابن گیلک هستن.
به شخصه وقتی از چالوس رد میشم و تو محدوده تنکابن میام دیقا مثل زمانی هست که از قزوین رد شدی
و به لوشان میرسی ..... یه حس قشنگی که تو محل خودتی [/color:00a0aa74f0] /7/ /7/ /7/
[color=black:00a0aa74f0]جالبه براتون بگم که هفته قبل از چالوس به رشت با یه سواری اومد که رانندش آستارایی بود و آذری زبان!
اما انقدر از مردم و فرهنگ گیلانیان می گفت و می بالید و حس مثبت داشت که آدم تعجب میکرد و در عوض
میگفت وقتی از گزدنه حیران رد میشی به سمت اردبیل و تبریز ......(بووووووووووووق) [/color:00a0aa74f0]
[color=brown:00a0aa74f0]میگفت جای جای گیلان مردم فرهنگی دارند که حتی با اینکه آستارایی ها اصالتا آذری زباند اما هرگز مایل به
جداشدن از گیلان نیستند و به گیلانی بودنشون می بالند[/color:00a0aa74f0].
just DAMASH

نماد کاربر
miladcivil
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط pouryaR-damash » چهارشنبه اکتبر 02, 2013 10:26 am

محمد مختاری رو خیلی خیلی دوس دارم هم از نظر شخصیتی هم از نظر اخلاقی هم از نظر فنی واقعا بازیکن خوبیه .

اما راجع به بقیه ی مسایل حرف هایی دارم که جاش اینجا نیست ...

زنده باد گیلانی اصیل /3/
نماد کاربر
pouryaR-damash
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه اکتبر 28, 2011 12:00 am

پستتوسط mahyar7192 » چهارشنبه اکتبر 02, 2013 12:05 pm

[b:5d79d0a254]امثال مختاری و مهدوی لیاقت اینو دارن که واسشون آدم هنجرشو تو استادیم جر بده :P [/b:5d79d0a254] /3/
ملوان آسیایی...زیرخوس رشتیایی
نماد کاربر
mahyar7192
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: يکشنبه دسامبر 18, 2011 12:00 am

پستتوسط yaranemirza » چهارشنبه اکتبر 02, 2013 12:26 pm

/3/ /3/ /3/ /3/ /3/ /3/
سایت هواداران منچسترسیتی در ایران
http://www.mc-fc.rozblog.com/
سایت هواداران منچسترسیتی
نماد کاربر
yaranemirza
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: چهارشنبه مه 15, 2013 12:00 am

پستتوسط rashti_sarvar » چهارشنبه اکتبر 02, 2013 12:27 pm

شهسواریا رامسریا خودشونو مازندرانی نمیدونن...میگن ما گیلانی هستیم تازه زبونشونم گیلکیه.رامسر قبلا واسه گیلان بود بازم باید به گیلان برگرده /3/
...VIVA DAMASH...
نماد کاربر
rashti_sarvar
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه آپريل 18, 2011 12:00 am

پستتوسط r4sht » چهارشنبه اکتبر 02, 2013 12:42 pm

منم موافق هستم که باید شهرهای رامسر و شهسوار به گیلان بر گرده ولی چنین اتفاقی هیچ وقت نخواهد افتاد و احتمال بازگشت این شهر ها به گیلان به اندازه بازگشت 17 شهر قفقاز و جمهوری آذربایجانی کنونی یا بحرین به ایرانه
ولی فرهنگ مردم این خطه گیلانی هست و زبانی شبیه کلاچایی و رودسری دارند به نظر من باید وابستگی های فرهنگی رو زیاد کنیم
زنده باد گیلان و گیلانی و ایران و ایرانی
زنده باد ایران
زنده باد گیلان
زنده با رشت
درود به داماش
( شاهین )
نماد کاربر
r4sht
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: پنج شنبه دسامبر 08, 2011 12:00 am

پستتوسط gilan-astaneh » چهارشنبه اکتبر 02, 2013 2:01 pm

من خودم متولد رامسر هستم سالی چندبار هم به اونجا سفر دارم (زادگاه مادرم برای اونجاست اما بابام رشتیه) تیرماه هم 2هفته اونجا بودم بالای 90% مردم اونجا خودشون گیلانی میدونن آداب رسوم ساروی ها اونجا مرسوم نسیت حتی سایه اونا رو با تیر میزنن همه مردم اون ناحیه برای درمان و دریافت خدمات پزشکی به رشت مراجعه میکنن تا ساری! جالبش اینجاست برای خریدهای بزرگشونم میان رشت بعضی ها هم حتی تو رشت خونه هم دارن

امیدوارم هرچه سریعتر اونا هم به وطنشون محلق بشن هرچند به نظر نشدنی است
در کوی نیک نامان ما را گذر ندادند
گرتو نمی پسندی تغییر ده قضا را
gilan-astaneh
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: جمعه مه 11, 2012 12:00 am

پستتوسط amir-damashi » چهارشنبه اکتبر 02, 2013 2:19 pm

من که هر وقت می خوام بومی های داماش رو تو ترکیب بشمارم محمد مختاری رو هم حساب میکنم ،در سته از لحاظ جغرافیایی (البته جغرافیای دروغین ومجعول) ، گیلانی نیست اما به هرحال بومی شمال که هست..
رو قلب ما نـــوشــته
فقط داماشو عشقه
نماد کاربر
amir-damashi
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: يکشنبه جولاي 31, 2011 12:00 am

پستتوسط keyvan » چهارشنبه اکتبر 02, 2013 2:42 pm

ممد دوست داشتنی.... /3/
نماد کاربر
keyvan
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: سه شنبه فبريه 08, 2011 12:00 am

پستتوسط asheri » چهارشنبه اکتبر 02, 2013 2:53 pm

زنده باشی مختاری
نماد کاربر
asheri
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: سه شنبه جولاي 16, 2013 12:00 am

پستتوسط Daniial » چهارشنبه اکتبر 02, 2013 5:47 pm

ممد دوستت داریم :) /13/
تصوير
نماد کاربر
Daniial
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: يکشنبه آگوست 07, 2011 12:00 am

پستتوسط armilad » چهارشنبه اکتبر 02, 2013 6:31 pm

سپاس از ممد عزیز.بسیار عالی.
داماش:یه حس مالکیت
نماد کاربر
armilad
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: شنبه آپريل 20, 2013 12:00 am

پستتوسط keivan » چهارشنبه اکتبر 02, 2013 8:16 pm

چند سالیه که غرب مازندرانیها به فکر اینند که یه استان جدید درست کنند یه عده که تعدادشون کم نیست هم دوست دارند غرب مازندران برگرده به موطن اصلی خودش یعنی دیار گیل و دیلم یه عده کمی هم میخوان که همچنان زیر پرچم مازندران باشند.من خیلی دوست دارم که تا تنکابن و رامسر به گیلان ملحق بشن ولی همینطور که میدونید مازندرانی ها از لابی سیاسی بالایی برخوردارند و جلوی این کار رو میگیرند در اینجا از کسانی که دستی به قلم دارند وهمچنین در فضاهای مجازی فعالند خواهش میکنم که با مطالب خود جلوی گسست فرهنگی و قومی بین غرب مازندران و گیلان رو بگیرند و مردم اون ناحیه رو از این امر مطلع سازند که ما گیلانی ها برای اینکه اونها به وطن اصلیشون بپیوندند ثانیه شماری میکنیم
نماد کاربر
keivan
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: پنج شنبه ژانويه 26, 2012 12:00 am

پستتوسط arya86 » پنج شنبه اکتبر 03, 2013 5:13 am

یاد ایام سربازی بخیر فرودگاه رامسر - جواهر ده با کلی خاطرات فراموش نشدنی!
نماد کاربر
arya86
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: شنبه جولاي 16, 2011 12:00 am

بعدي

بازگشت به فقط گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 1 مهمان