[align=center:034c1dca02][img:034c1dca02]http://8pic.ir/images/58020250450308164090.jpg[/img:034c1dca02][/align:034c1dca02]
[b:034c1dca02][color=brown:034c1dca02]مدافع شهسواری داماش: تمایل مردم شهرم به گیلان بیشتر است/ما حتي با اذان ساري ، نماز نمي خوانيم![/color:034c1dca02][/b:034c1dca02]
[color=darkblue:034c1dca02]وارش اسپرت-تارنمای هوادارا داماش گیلان:[/color:034c1dca02] [color=black:034c1dca02][b:034c1dca02]در طول تاریخ شهرهای زیادی به دلیل تغییر تحولات سیاسی از گیلان جدا شدند ، اما این مرزبندی های سیاسی هیچ گاه نتوانست در پیوند تاریخی و فرهنگی این شهرها با سرزمین مادری شان تاثیری بگذارد...
شهسوار یا تنکابن امروزی یکی از همان شهرها است که مردم آن با صدای رسائی در همه جا از گیلانی بودن و علاقه ی خود به بازگشت به سرزمین مادری شان سخن می گویند و به خصوص در سال های اخیر و تاثیرگذاری فضای مجازی در تبادل اطلاعات مردم گیلان ، بلاخص مردم رشت حس نزدیکی با مردم این خطه ی جدا شده از گیلان پیدا کرده اند.
این بحث ها در فوتبال شهرباران با حضور یک بازیکن شهسواری نمود خاصی پیدا کرده است.هواداران گیلانی در سالیان اخیر حساسیت زیادی بر روی بازیکنی که قرار است بازوبند تیم محبوبشان را ببندد حساس بوده اند که این حساسیت باعث شده بود حتی با حضور مهدوی کیا در رشت این بازوبند به او نرسد ، اما بستن بازوبند توسط مختاری ، مدافع شهسواری داماشی ها با استقبال رشتی ها مواجه شد و حتی معتقدند هیچ کس در رشت نباید از مختاری به عنوان یک بازیکن غیربومی نام ببرد.
این مدافع شهسواری داماش هم در اکثر مصاحبه های خود از علاقه ی خودش و مردم شهرش به گیلان سخن می گوید و همیشه خودش را گیلانی معرفی میکند ، توصیه میکنیم در ادامه بخش هایی از مصاحبه های گوناگون چند سال اخیر وارش اسپرت-تارنمای هواداران داماش گیلان با این فوتبالیست شهسواری را با دقت بخوانید ...[/b:034c1dca02][/color:034c1dca02]
[color=darkblue:034c1dca02]varesh-sport.com: شما يک شهسواري هستيد و شايد براي خيلي از بازديدکنندگان وارش اسپرت و در کل مردم گيلان پاسخ اين سوال جالب باشد که مردم غرب مازندران به خصوص رامسر و شهسوار علاقه ي خاصي به گيلان دارند و در همه شرايط علاقه ي خودشان به بازگشت به سرزمين مادريشان را بروز دادند،براي ما توضيح مي دهيد و مي گوييد دليل اين نزديکي عقيده ها چيست؟[/color:034c1dca02]
[color=black:034c1dca02]اصلا خلقُ خو ، غذا و به خصوص زبانمان به گيلان و رشت نزديک تر است. ما حتي با اذان ساري نماز نمي خوانيم!
من خودم فکر نکنم در کل عمرم پنج بار به آمل،بابل و ساري رفته باشم و علاقه ام به گيلان خيلي بيشتر است.
طرف ما وقتي يک نفر مريض شود به رشت انتقالش مي دهند و از آنجايي که رشت نسبت به ساري به شهر ما نزديک تر است ما هر امکاناتي که در شهر خودمان نداشته باشيم به اينجا مي آييم و همين دلايل خود به خود علاقه مان به گيلان را بيشتر مي کند.[/color:034c1dca02]
[color=darkblue:034c1dca02]varesh-sport.com: دوست داری به غیر از داماش در کدام تیم بازی کنی؟[/color:034c1dca02]
[color=black:034c1dca02]من با تمام پيشنهادات خوبي که در سال هاي اخير داشتم و مشکلات شديدي هم که داماش داشته 7 سال است که در داماش و پگاه سابق بازي ميکنم و علاوه بر اين ، در شهري متولد شدم که تمايل مردم آن خطه به استان گيلان و شهر رشت بيشتر از مرکز استان خود است، پس مطمئن باشيد قلب و روحم با داماش است و اگر هم روزي از من تيم دومم را بپرسند مسلما از سپيدرود رشت ياد خواهم کرد.
من با عشق و فرياد اين هواداران انرژي مي گيرم و با شعاري که آن ها با زبان گيلکي در استاديوم سر مي دهند هم عقيده هستم و به واقع تا زماني که در رشت و کنار آن ها هستم قرمز و آبي تهران برايم اهميتي ندارد، ضمن اينکه بارها گفته ام دوست دارم در همين شهر از فوتبال خداحافظي کنم.[/color:034c1dca02]
[color=darkblue:034c1dca02]varesh-sport.com: از آنجايي که شما يک گيلک زبان هستيد و وارش اسپرت هم براي زبان گيلکي با تمام گويش ها و لهجه هايش احترام خاصي قائل است،از شما ميخواهيم با همان گويش گيلکي غرب مازندران، اين مصاحبه و گفتگوي صميمي با هواداران را به پايان برسانيد؟[/color:034c1dca02]
[color=black:034c1dca02]من اَولا تشکور کونم و مو زياد رشتي بلدا ني يَم صحبتا کونم؛ ولي با هَن لهجه شهسواري مَردوما تشکور کونم که واقعا اَمرا شرمنده کونن و هرچقدر هم مردوما رشتا تشکور کونم کمه. بيشتر نتيجه اي هم که تيم گيرنه در اَ شرايط و بازيکنان هم به خاطر اَ مردوم بي اَن که از جان مايه گذارن.از شومان هم تشکور کونم که در اَ شرايط بد هم زاکون تيما تنها نَنَهئيد.
[/color:034c1dca02]
وارش اسپرت-تارنمای هواداران داماش گیلان
www.varesh-sport.com