[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - داماش گیلان VS استقلال خوزستان / تاپیک اصلی : اخبار و نظرات و عکس ها

داماش گیلان VS استقلال خوزستان / تاپیک اصلی : اخبار و نظرات و عکس ها

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

پستتوسط aryanrecord » چهارشنبه اکتبر 02, 2013 9:34 am

اسامي داوران هفته دوازدهم ليگ‌برتر اعلام شد

داماش - استقلال خوزستان - عضدي رشت

جمشيد محمدي - محمدرضا اميني - حميد سبحاني - رضا عادل -ناظر: مسعود مرادي
نماد کاربر
aryanrecord
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه اکتبر 16, 2011 12:00 am

پستتوسط ahura » چهارشنبه اکتبر 02, 2013 10:12 am

به اميد خدا تركانيم
نماد کاربر
ahura
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: شنبه آگوست 18, 2012 12:00 am

پستتوسط miladcivil » چهارشنبه اکتبر 02, 2013 10:35 am

[color=darkblue:0c5a27f7b5]من که نیستم [/color:0c5a27f7b5] :( [color=red:0c5a27f7b5]اما دوستانی که هستند، از طرف ماهم تشویق کنند [/color:0c5a27f7b5] /23/ /11/ /7/
[color=green:0c5a27f7b5]امیدوارم با یه بازی خوب و با برنامه 3 امتیاز این بازی کسب بشه. [/color:0c5a27f7b5]
[color=black:0c5a27f7b5]تیم حریف ما نوسان زیادی داره، من حس میکنم به دلیل مسن بودن تیمشون هست و شاید همین برای ما که تقریبا ثبات خوبی
داشتیم، یه امتیاز بزرگ باشه. یکی از نقاط ضعف بارز اونا، توپهای ارسالی و مخصوصا ایستگاهیه و همجنین کندی دفاعشون.[/color:0c5a27f7b5]
[color=brown:0c5a27f7b5]ماهم که باید نقاط ضعف خودمونو پوشش بدیم تا با این برد با روحیه بالا بریم تهران و اون 3 امتیاز مشتی بگیریم [/color:0c5a27f7b5] :wink: /11/ /7/ /8/
[color=blue:0c5a27f7b5]با نبود محمدی و مهدوی و حاجتی، ترکیب پیشنهادی من با روش 4.2.3.1 چنین هست:[/color:0c5a27f7b5]

[align=center:0c5a27f7b5][/align:0c5a27f7b5]
just DAMASH

نماد کاربر
miladcivil
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط Milad_777 » چهارشنبه اکتبر 02, 2013 11:18 am

[quote:ccfc537c21="miladcivil"][color=darkblue:ccfc537c21]من که نیستم [/color:ccfc537c21] :( [color=red:ccfc537c21]اما دوستانی که هستند، از طرف ماهم تشویق کنند [/color:ccfc537c21] /23/ /11/ /7/
[color=green:ccfc537c21]امیدوارم با یه بازی خوب و با برنامه 3 امتیاز این بازی کسب بشه. [/color:ccfc537c21]
[color=black:ccfc537c21]تیم حریف ما نوسان زیادی داره، من حس میکنم به دلیل مسن بودن تیمشون هست و شاید همین برای ما که تقریبا ثبات خوبی
داشتیم، یه امتیاز بزرگ باشه. یکی از نقاط ضعف بارز اونا، توپهای ارسالی و مخصوصا ایستگاهیه و همجنین کندی دفاعشون.[/color:ccfc537c21]
[color=brown:ccfc537c21]ماهم که باید نقاط ضعف خودمونو پوشش بدیم تا با این برد با روحیه بالا بریم تهران و اون 3 امتیاز مشتی بگیریم [/color:ccfc537c21] :wink: /11/ /7/ /8/
[color=blue:ccfc537c21]با نبود محمدی و مهدوی و حاجتی، ترکیب پیشنهادی من با روش 4.2.3.1 چنین هست:[/color:ccfc537c21]

[align=center:ccfc537c21][/align:ccfc537c21][/quote:ccfc537c21]

اگه دفاعشون کنده ! بهترین گزینه برای نوک متوسل زاده هست!

اکثر گل هایی که برای داماش زده تو فرار بوده ! تو فرار از افساید من خیلی قبولش دارم ! اما ...
نماد کاربر
Milad_777
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: يکشنبه مه 19, 2013 12:00 am

پستتوسط miladcivil » چهارشنبه اکتبر 02, 2013 11:26 am

[quote:e0c5dabef8="Milad_777"][quote:e0c5dabef8="miladcivil"][color=darkblue:e0c5dabef8]من که نیستم [/color:e0c5dabef8] :( [color=red:e0c5dabef8]اما دوستانی که هستند، از طرف ماهم تشویق کنند [/color:e0c5dabef8] /23/ /11/ /7/
[color=green:e0c5dabef8]امیدوارم با یه بازی خوب و با برنامه 3 امتیاز این بازی کسب بشه. [/color:e0c5dabef8]
[color=black:e0c5dabef8]تیم حریف ما نوسان زیادی داره، من حس میکنم به دلیل مسن بودن تیمشون هست و شاید همین برای ما که تقریبا ثبات خوبی
داشتیم، یه امتیاز بزرگ باشه. یکی از نقاط ضعف بارز اونا، توپهای ارسالی و مخصوصا ایستگاهیه و همجنین کندی دفاعشون.[/color:e0c5dabef8]
[color=brown:e0c5dabef8]ماهم که باید نقاط ضعف خودمونو پوشش بدیم تا با این برد با روحیه بالا بریم تهران و اون 3 امتیاز مشتی بگیریم [/color:e0c5dabef8] :wink: /11/ /7/ /8/
[color=blue:e0c5dabef8]با نبود محمدی و مهدوی و حاجتی، ترکیب پیشنهادی من با روش 4.2.3.1 چنین هست:[/color:e0c5dabef8]

[align=center:e0c5dabef8][/align:e0c5dabef8][/quote:e0c5dabef8]

اگه دفاعشون کنده ! بهترین گزینه برای نوک متوسل زاده هست!

اکثر گل هایی که برای داماش زده تو فرار بوده ! تو فرار از افساید من خیلی قبولش دارم ! اما ...[/quote:e0c5dabef8]
[color=red:e0c5dabef8]
اگر در کند بودن مدافعین اونا شک دارید، بگم همین الان با مهاجمین ما یه مسابقه دو بزارن؟ [/color:e0c5dabef8] :lol: :lol: :lol:
[color=black:e0c5dabef8]این ترکیب پیشنهادی من هست و به شخصه معتقدم شروع با حسن زاده که جوانتر هست بهتره و سپس با
ورود امین از سرعت و قدرتش استفاده کنیم که به گل برسیم.[/color:e0c5dabef8]
just DAMASH

نماد کاربر
miladcivil
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط totti » چهارشنبه اکتبر 02, 2013 12:01 pm

تركيب مردنظرمن:
فراهاني
رحيمي-نظيفكار-مختاري-سياه
ابشك-كاردوست
چاووشي-مهدوي-سيف اللهي
حسنزاده
ميرزاتوبخواب مابيداريم
نماد کاربر
totti
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: پنج شنبه مه 23, 2013 12:00 am

پستتوسط metall » چهارشنبه اکتبر 02, 2013 8:58 pm

با توجه به اینکه دو روز به مسابقه وقت هست نباید این تایپیک از صفحه اول پایین بره /12/
همه دنیا به دنبال عشق میگردن ولی واسه من همه دنیا یعنی تو
تصوير
نماد کاربر
metall
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: سه شنبه فبريه 14, 2012 12:00 am

پستتوسط pouryaR-damash » پنج شنبه اکتبر 03, 2013 7:30 am

من آدمی هستم که کلا هیچوقت هیچی رو تو زندگی دست کم نمیگیرم همیشه هم حریفای داماش رو هر تیمی که بود جدی میگرفتن اما یه حسی بهم میگه این بازی رو از پیش برنده ایم اونم با گلای بالا به شرط اینکه تیممون با تمام قدرت بره تو زمین .

اگه تیم با تمام توانش بازی کنه مطمئنا یه پیروزی با گلهای بالا بدست میاریم چون استقلال خوزستان تیم نیست اونم بدون مبعلی و کلاه کج .

البته من نگران سنت همیشگیه داماش هستم که معمولا جلوی تیمای قوی خیلی خوب بازی میکنه و نتیجه میگیره اما متاسفانه جلوی تیمای ضعیف خوب نتیجه نمیگیره .

استقلال خوزستان یه برنامه ی کاملا مشخص داره اونم کسب مساوی و البته روی ضد حملات به فکر گلزنی میداوودی هستش تا شاید بتونه 3 امتیاز رو بگیره به هیچ وجه نباید غفلت کنیم .
نماد کاربر
pouryaR-damash
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه اکتبر 28, 2011 12:00 am

پستتوسط nariman_aberar » پنج شنبه اکتبر 03, 2013 9:00 am

ببریم واقعاعالی میشه ... /16/
احتمال 90%میبریم ...
گـــــــــــــیلان تره قوربان تره قوربان ♥ ♥
نماد کاربر
nariman_aberar
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: چهارشنبه مه 29, 2013 12:00 am

پستتوسط popo131 » پنج شنبه اکتبر 03, 2013 9:14 am

يكي از سخت ترين بازي هاي نيم فصل ماست ... اميدوارم ..پيروز باشيم :arrow: :arrow: :arrow:
DAMASH per tutta la mia vita

popo131
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه مه 20, 2012 12:00 am

پستتوسط rashti_sarvar » پنج شنبه اکتبر 03, 2013 9:55 am

بازیکنا اگه تیم حریف رو دسته کم نگیرن مغرور نشن به راحتی استقلال رو شکست میدیم تازه چند تا بازیکنای اصلیشم نیستن /3/
...VIVA DAMASH...
نماد کاربر
rashti_sarvar
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه آپريل 18, 2011 12:00 am

پستتوسط soroosh8 » پنج شنبه اکتبر 03, 2013 10:42 am

[color=darkblue:5b63ebb57a][size=18:5b63ebb57a]من قبلا مطمئن بودم,الان با مصدومیت چندتا مهره کیلیدیشون دیگه حتم دارم که پر گل میبریمشون,فقط خواهشم اینه از بازیکنهای عزیز تیممون,2تا افتادیم جلو دیگه اشباع نشید,تیم امسال ویسی هم جلو ما 5تایی میشه /11/[/size:5b63ebb57a][/color:5b63ebb57a]
"دنیا فقط رشت و داماش"
نماد کاربر
soroosh8
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 20, 2012 12:00 am

پستتوسط mojtaba24 » پنج شنبه اکتبر 03, 2013 12:17 pm

ترو خدا این بازی رو اینقدر ساده نبینید بازی مهمیه
زنده باد گیلان سرسبز من

تصوير
نماد کاربر
mojtaba24
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: شنبه دسامبر 03, 2011 12:00 am

پستتوسط havadarehamishegi » پنج شنبه اکتبر 03, 2013 12:40 pm

[quote:659fde1e4d="mojtaba24"]ترو خدا این بازی رو اینقدر ساده نبینید بازی مهمیه[/quote:659fde1e4d]
اره راس میگی به قول یکی از بچه ها استقلال صنعتی مثه المینیوم هرمزگان در نیاد ازش ببازیم
نماد کاربر
havadarehamishegi
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: شنبه اکتبر 02, 2010 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: Bing [Bot] و 3 مهمان