[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - داماش گیلان VS استقلال خوزستان / تاپیک اصلی : اخبار و نظرات و عکس ها

داماش گیلان VS استقلال خوزستان / تاپیک اصلی : اخبار و نظرات و عکس ها

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

پستتوسط keyvan » سه شنبه اکتبر 01, 2013 8:48 am

دیشب خواب دیدم بازم تیم ویسی رو پرگل بردیم...
امیدوارم همینطور باشه... ( رویای صادقه ) /7/
نماد کاربر
keyvan
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: سه شنبه فبريه 08, 2011 12:00 am

پستتوسط abarar0131 » سه شنبه اکتبر 01, 2013 9:09 am

[quote:bd6d46adf1="MAZIYAR"][color=black:bd6d46adf1][b:bd6d46adf1]چاوشی: اگر فيکس بازي کنم مي توانم مثمر ثمر باشم[/b:bd6d46adf1]

افشين چاووشي مهاجم تند و تيز داماش امسال نسبت به فصل پيش از شرايط بهتري برخوردار است، هرچند هنوز تا رسيدن به آن چاوشي که هواداران انتظارش را دارند فاصله دارد. چاووشي آنقدر در بين رشتي محبوب است که پس از باخت داماش در برابر راه آهن از سوي سيصد چهارصد هوادار داماش جزء دو نفري بود که به شدت مورد تشويق قرار گرفت، يکي او و يکي افشين ناظمي.

چاووشي در اين باره به خبرنگار خزرآنلاین مي گويد: هوادارهاي ما در همه بازي ها سنگ تمام مي گذارند و آنقدر خوب ما را تشويق مي کنند که ما بد عادت شده ايم. اين را هم بگويم در حق هواداران داماش دارد ظلم مي شود، آنها بازيکنان و مربيان حريف را هم تشويق مي کنند اما دست آخر جريمه و کسر امتياز مي کنند ما را به بهانه رفتار آنها! به عنوان واقعي کلمه هواداران ما نمونه و خاص هستند و اگر مي بينيد در تيم من يا مهدوي را بيشتر تشويق مي کنند نه به اين دليل که ديگران را دوست ندارند، به خاطر اين است که شايد ما بيشتر در اين تيم بوده ايم و خاطرات شيريني از ما به يادگار دارند. هواداران داماش هميشه به من لطف دارند و هر چه من دارم واقعا صدقه سر آنهاست.

چاوشي درباره بازي با راه آهن مي گويد: بازي جالبي بود، حق داماش باخت نبود. ما در حد متوسط بوديم اما اصلا سزاوار باخت نبوديم. راه آهن هم درست مثل ما بود، آنها يک گل شانسي به ما زدند. من براي آقاي ابراهيم زاده خيلي احترام قايل هستم اما بايد بگويم تيمشان در برابر ما اصلا شايسته برد نبودند. ما کادر فني بسيار خوبي داريم و بازيکنانمان هم از جان براي مربيان و هواداران مايه مي گذارند. در تيم ما يک جو دوستي خوبي وجود دارد و شايد بزرگترين دليل بازي هاي خوب ما با وجود مشکلات بسيار همين باشد.

چاوشي در بازي هاي دوستان ابتداي فصل دو گل به استقلال خوزستان زد و حالا اين هفته در رشت بايد به مصافش بروند، هرچند که او مدتي است از ترکيب دور است: ببينيد اصلا به اين مسايل فکر نمي کنم. ديگر دوست ندارم تحت هيچ شرايطي وارد حاشيه بروم. تمام تلاش و سعي ام ر ا مي کنم تا مربيان مرا به ترکيب اصلي بفرستند. از اينکه بازي نمي کنم خوشحال نيستم، يعني اگر بي تفاوت باشم يعني به تيمم تعصب ندارم، اما براي بازگشت به ترکيب فقط يک کار مي کنم: تلاش، تلاش، تلاش! چرا که اعتقاد دارم حتما کساني که در ترکيب هستند از من بهترند و من بايد ضعفم را با تلاش جبران کنم. من به ظر مربيانم به ويژه افشين ناظمي احترام مي گذارم و به او اعتقاد دارم اما مطمئنم که اگر فيکس بازي کنم مي توانم به داماش بهتر کمک کنم و مثمر ثمر باشم.[/color:bd6d46adf1][/quote:bd6d46adf1]
امیدوارم همون افشینی بشه که همه می خوان اون موقع ما هم دقیقه 1 تا 90 می خونیم :
افشین آتیش پاره آتیش پاره
تورو کن پاره تورو کن پاره
:oops: :oops: :oops:
حاجتی رایان گیکز
به احترام کاپیتان سوم ارزشمند داماش شهر باران
نماد کاربر
abarar0131
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه مه 11, 2013 12:00 am

پستتوسط popo131 » سه شنبه اکتبر 01, 2013 5:11 pm

[size=24:8ee6e128c4]اگر یک امتیاز هم بگیریم شاهکار کرده‌ایم..
حسین کعبی در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس در مورد دیدار این هفته استقلال خوزستان مقابل داماش گیلان تأکید کرد: مقابل داماش گیلان بازی سختی داریم، آنها تیم بسیار خوبی هستند که مربی‌شان هم اهل همان شهر است و از خودشان است. بازی در چمن مصنوعی بسیار سخت است، داماشی‌‌ها با جان و دل بازی می‌کنند، کار آسانی نداریم و اگر یک امتیاز هم بگیریم شاهکار کرده‌ایم..[/size:8ee6e128c4]
DAMASH per tutta la mia vita

popo131
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه مه 20, 2012 12:00 am

پستتوسط nariman_aberar » سه شنبه اکتبر 01, 2013 5:15 pm

[quote:97146a4cb9="popo131"][size=24:97146a4cb9]اگر یک امتیاز هم بگیریم شاهکار کرده‌ایم..
حسین کعبی در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس در مورد دیدار این هفته استقلال خوزستان مقابل داماش گیلان تأکید کرد: مقابل داماش گیلان بازی سختی داریم، آنها تیم بسیار خوبی هستند که مربی‌شان هم اهل همان شهر است و از خودشان است. بازی در چمن مصنوعی بسیار سخت است، داماشی‌‌ها با جان و دل بازی می‌کنند، کار آسانی نداریم و اگر یک امتیاز هم بگیریم شاهکار کرده‌ایم..[/size:97146a4cb9][/quote:97146a4cb9]

خودشونم فهمیدن میبازن :lol: :lol: :lol:
نماد کاربر
nariman_aberar
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: چهارشنبه مه 29, 2013 12:00 am

پستتوسط nariman_aberar » سه شنبه اکتبر 01, 2013 5:17 pm

بازیه حساسه ...
ببازیم اوضاع خیته ولی احتمال باختمون کمه ...
داماش شهر باران /16/ /23/
گـــــــــــــیلان تره قوربان تره قوربان ♥ ♥
نماد کاربر
nariman_aberar
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: چهارشنبه مه 29, 2013 12:00 am

پستتوسط pouryaR-damash » سه شنبه اکتبر 01, 2013 6:25 pm

تاپیک این بازی رو با نیت برد زدم .

بهتون قول میدم پر گل ترین برد فصل داماش روز جمعه رقم میخوره .

استقلال خوزستان در حد ما نیست تازه نصف تیمشونم نیست فقط باید میداوودی رو مهار کنیم دیگه کارشون تمومه .

میبریم خوب میبریم بالا گل میبریم /7/
نماد کاربر
pouryaR-damash
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه اکتبر 28, 2011 12:00 am

پستتوسط pyruz » سه شنبه اکتبر 01, 2013 9:08 pm

استقلال خوزستان سوراخ تر از این حرفاس...ترکنیم ایشالا /11/ /11/
نماد کاربر
pyruz
کاربر سایت
کاربر سایت

تاريخ عضويت: جمعه ژانويه 18, 2013 12:00 am

پستتوسط armin5 » چهارشنبه اکتبر 02, 2013 12:30 am

خط حمله استقلال خوزستان سرعتیه و دفاع داماش کنده . امیدوارم به خیر بگذره.
یه تیم داریم تو ایران - اونم داماش گیلان
نماد کاربر
armin5
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: جمعه آپريل 22, 2011 12:00 am

پستتوسط abarar0131 » چهارشنبه اکتبر 02, 2013 6:21 am

داماش گيلان - استقلال خوزستان؛ رويارويي مربيان جوان ليگ

بازي با داماش در رشت براي هر تيمي دشوار است و داماش مي‌خواهد شکست هفته گذشته در تهران مقابل نفت را جبران کند. داماش در اين بازي اگر پيروز شود امکان صعود تا رده ششم را هم دارد. استقلال خوزستان هم که با برد خانگي مقابل صبا توانسته خود را در رده يازدهم نگه دارد مي‌خواهد روند صعودي‌اش را ادامه بدهد. افشين ناظمي و عبدالله ويسي دو سرمربي جوان ليگ هستند و بايد ديد شهامت کدام مربي بيشتر است و قدرت ريسک بيشتري براي کسب پيروزي دارد.
http://www.varzesh3.com/news.do?itemid= ... 8%AA%D8%B1
حاجتی رایان گیکز
به احترام کاپیتان سوم ارزشمند داماش شهر باران
نماد کاربر
abarar0131
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه مه 11, 2013 12:00 am

پستتوسط mahmood1331 » چهارشنبه اکتبر 02, 2013 6:49 am

[color=green:d1d403c45f][size=24:d1d403c45f]داماش گيلان - استقلال خوزستان؛ رويارويي مربيان جوان ليگ[/size:d1d403c45f][/color:d1d403c45f]

[color=black:d1d403c45f][size=18:d1d403c45f]بازي با داماش در رشت براي هر تيمي دشوار است[/size:d1d403c45f] و داماش مي‌خواهد شکست هفته گذشته در تهران مقابل نفت را جبران کند. داماش در اين بازي اگر پيروز شود امکان صعود تا رده ششم را هم دارد. استقلال خوزستان هم که با برد خانگي مقابل صبا توانسته خود را در رده يازدهم نگه دارد مي‌خواهد روند صعودي‌اش را ادامه بدهد. افشين ناظمي و عبدالله ويسي دو سرمربي جوان ليگ هستند و بايد ديد شهامت کدام مربي بيشتر است و قدرت ريسک بيشتري براي کسب پيروزي دارد.[/color:d1d403c45f]
کوروش کبیر: من برای متنفر بودن از کسانیکه از من متنفرند وقتی ندارم، زیرا گرفتار دوست داشتن کسانی هستم که مرا دوست دارند
mahmood1331
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه آپريل 13, 2013 12:00 am

پستتوسط rashti_sarvar » چهارشنبه اکتبر 02, 2013 7:14 am

ویسی رو تشویق کنیم یا نه ؟ /4/
...VIVA DAMASH...
نماد کاربر
rashti_sarvar
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه آپريل 18, 2011 12:00 am

پستتوسط alex00755 » چهارشنبه اکتبر 02, 2013 7:23 am

[quote:69236cec81="rashti_sarvar"]ویسی رو تشویق کنیم یا نه ؟ /4/[/quote:69236cec81]
[b:69236cec81][color=blue:69236cec81]
مربی جوون و با اخلاقیه...مثل افشین خان خودمون...
من موافق تشویقم...[/color:69236cec81][/b:69236cec81]
نماد کاربر
alex00755
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 08, 2011 12:00 am

پستتوسط mahmood1331 » چهارشنبه اکتبر 02, 2013 7:42 am

[quote:bafb386613="alex00755"][quote:bafb386613="rashti_sarvar"]ویسی رو تشویق کنیم یا نه ؟ /4/[/quote:bafb386613]
[b:bafb386613][color=blue:bafb386613]
مربی جوون و با اخلاقیه...مثل افشین خان خودمون...
من موافق تشویقم...[/color:bafb386613][/b:bafb386613][/quote:bafb386613]

[size=24:bafb386613][color=red:bafb386613]o[/color:bafb386613][color=blue:bafb386613]k[/color:bafb386613][/size:bafb386613]
کوروش کبیر: من برای متنفر بودن از کسانیکه از من متنفرند وقتی ندارم، زیرا گرفتار دوست داشتن کسانی هستم که مرا دوست دارند
mahmood1331
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه آپريل 13, 2013 12:00 am

پستتوسط mojtaba24 » چهارشنبه اکتبر 02, 2013 8:17 am

[quote:3a6463649f="rashti_sarvar"]ویسی رو تشویق کنیم یا نه ؟ /4/[/quote:3a6463649f]

[size=18:3a6463649f][color=green:3a6463649f]با تشویق کردن نه تنها چیزی از شما کم نمی شه بلکه می تونید به داشتن فرهنگ بالای گیلانی خود افتخار کنید[/color:3a6463649f] [/size:3a6463649f]
زنده باد گیلان سرسبز من

تصوير
نماد کاربر
mojtaba24
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: شنبه دسامبر 03, 2011 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 2 مهمان