[quote:bd6d46adf1="MAZIYAR"][color=black:bd6d46adf1][b:bd6d46adf1]چاوشی: اگر فيکس بازي کنم مي توانم مثمر ثمر باشم[/b:bd6d46adf1]
افشين چاووشي مهاجم تند و تيز داماش امسال نسبت به فصل پيش از شرايط بهتري برخوردار است، هرچند هنوز تا رسيدن به آن چاوشي که هواداران انتظارش را دارند فاصله دارد. چاووشي آنقدر در بين رشتي محبوب است که پس از باخت داماش در برابر راه آهن از سوي سيصد چهارصد هوادار داماش جزء دو نفري بود که به شدت مورد تشويق قرار گرفت، يکي او و يکي افشين ناظمي.
چاووشي در اين باره به خبرنگار خزرآنلاین مي گويد: هوادارهاي ما در همه بازي ها سنگ تمام مي گذارند و آنقدر خوب ما را تشويق مي کنند که ما بد عادت شده ايم. اين را هم بگويم در حق هواداران داماش دارد ظلم مي شود، آنها بازيکنان و مربيان حريف را هم تشويق مي کنند اما دست آخر جريمه و کسر امتياز مي کنند ما را به بهانه رفتار آنها! به عنوان واقعي کلمه هواداران ما نمونه و خاص هستند و اگر مي بينيد در تيم من يا مهدوي را بيشتر تشويق مي کنند نه به اين دليل که ديگران را دوست ندارند، به خاطر اين است که شايد ما بيشتر در اين تيم بوده ايم و خاطرات شيريني از ما به يادگار دارند. هواداران داماش هميشه به من لطف دارند و هر چه من دارم واقعا صدقه سر آنهاست.
چاوشي درباره بازي با راه آهن مي گويد: بازي جالبي بود، حق داماش باخت نبود. ما در حد متوسط بوديم اما اصلا سزاوار باخت نبوديم. راه آهن هم درست مثل ما بود، آنها يک گل شانسي به ما زدند. من براي آقاي ابراهيم زاده خيلي احترام قايل هستم اما بايد بگويم تيمشان در برابر ما اصلا شايسته برد نبودند. ما کادر فني بسيار خوبي داريم و بازيکنانمان هم از جان براي مربيان و هواداران مايه مي گذارند. در تيم ما يک جو دوستي خوبي وجود دارد و شايد بزرگترين دليل بازي هاي خوب ما با وجود مشکلات بسيار همين باشد.
چاوشي در بازي هاي دوستان ابتداي فصل دو گل به استقلال خوزستان زد و حالا اين هفته در رشت بايد به مصافش بروند، هرچند که او مدتي است از ترکيب دور است: ببينيد اصلا به اين مسايل فکر نمي کنم. ديگر دوست ندارم تحت هيچ شرايطي وارد حاشيه بروم. تمام تلاش و سعي ام ر ا مي کنم تا مربيان مرا به ترکيب اصلي بفرستند. از اينکه بازي نمي کنم خوشحال نيستم، يعني اگر بي تفاوت باشم يعني به تيمم تعصب ندارم، اما براي بازگشت به ترکيب فقط يک کار مي کنم: تلاش، تلاش، تلاش! چرا که اعتقاد دارم حتما کساني که در ترکيب هستند از من بهترند و من بايد ضعفم را با تلاش جبران کنم. من به ظر مربيانم به ويژه افشين ناظمي احترام مي گذارم و به او اعتقاد دارم اما مطمئنم که اگر فيکس بازي کنم مي توانم به داماش بهتر کمک کنم و مثمر ثمر باشم.[/color:bd6d46adf1][/quote:bd6d46adf1]
امیدوارم همون افشینی بشه که همه می خوان اون موقع ما هم دقیقه 1 تا 90 می خونیم :
افشین آتیش پاره آتیش پاره
تورو کن پاره تورو کن پاره