[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - گفتگو آزاد

گفتگو آزاد

پیشنهادات و انتقادات + مطالب متفرقه ورزشی، اجتماعی، تاریخی و... (ارسال های سیاسی حذف خواهند شد) را در این بخش قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, antiros

پستتوسط golsar-boy » دوشنبه سپتامبر 30, 2013 10:23 pm

مجتبی جباری به الاهلی پیوست
هاهاها استقلولی ها که میگفتن این بازیکن متعصب منتظره تا نیم فصل برگرده به استقلول دیگه باید خوابشو ببینن. /10/ /10/ /10/
Be Careful
This is DAMASH
نماد کاربر
golsar-boy
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه جولاي 19, 2012 12:00 am

پستتوسط sepidroudi » دوشنبه سپتامبر 30, 2013 10:31 pm

آقای رودباریان آب و هوای نیمکت اون پایین مایینا چجوریه؟ /8/
اگر سپیدرود بخشکد ماهیها می میرند
نماد کاربر
sepidroudi
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه مه 16, 2011 12:00 am

پستتوسط alex00755 » دوشنبه سپتامبر 30, 2013 10:53 pm

[quote:af98846cbe="sepidroudi"]امشب فردوس پوس چرا هی اسم داماش رو میاره البته از جهت مثبت :roll: /4/

یه چیزیش شده![/quote:af98846cbe]

من خوشبختانه این هفته هم ندیدم!
میشه یکی از دوستان زحمت بکشه وافاضاته این گاگول و گلچین کنه برام بگه!؟؟
نماد کاربر
alex00755
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 08, 2011 12:00 am

پستتوسط MAZIYAR » سه شنبه اکتبر 01, 2013 6:20 am

نمی خوام قضیه کشدار بشه ، اما خوندن این متن رو توصیه میکنم

[color=black:67d2d6e975]ای کاش کمی ،زیاد نه فقط کمی به این رابطه دوجانبه فکر کنیم

بعضی اوقات فکر میکنیم از همه چیز با خبریم و خیلی راحت با چهره حق به جانب اظهار نظر میکنیم و با لحنی معترض به هر کسی هم که میرسیم خبر میدیم
در حالی که دیدمون از ماجرا فقط نیمه خالی لیوانه
اتفاقاتی که بعد از بازی راه آهن افتاد و مامورین با یه سری از هواداران گلاویز شدند هم از همین قبیل اتفاقاته
خودم اونجا بودم و فکر میکردم که چون شهرستانی هستیم و عشقمون داماشه درگیری پیش اومده و از این موضوع خیلی ناراحت بودم ولی واقعیت 180 درجه با این موضوع تضاد داشت
یعنی عواملی که باعث این درگیری شد برخورد خیلی شدید تر و می طلبید که هر طوری با هر دینی فکر میکنم تو هیچ جای دنیا قابل هضم نیست
انقدر خلافهای صورت گرفته زشت بوده که به هیچ عنوان نمیشه ازشون اسم برد
فقط میتونم بگم که متاسفم
متاسفم چون ما سعی میکنیم تا فرهنگ بالای رشت و به همه ایران نشون بدیم بعد یه مشت اراذل میان و با کاراشون خلاف اینو انعکاس میدن
ما فقط از بازیکنا و کادر فنی و باشگاه انتظار برآورده کردن درخواست هامونو داریم ولی هیچ فکر کردیم که این رابطه باید دو جانبه باشه ؟

ما از اونا برد میخوایم
فراهم کردن اتوبوس برای بازیهای خارج از خونه میخوایم
و مواردی دیگه که اسم بردنشون دردی و دوا نمیکنه

ولی تا حالا فکر کردیم که اونا از ما چی میخوان ؟
غیر از اینه که پشت تیم باشیم و تا دقیقه نود تشویق کنیم ؟
غیر از اینه که فحاشی نکنیم و با خلاف های دیگه آبروی باشگاه و شهرمونو نبریم ؟

ای کاش کمی ،زیاد نه فقط کمی به این رابطه دوجانبه فکر کنیم

پیج کانون هواداران داماش گیلان

حاتـــــم#[/color:67d2d6e975]
"آبرار اَ خاک میرزا جاجیگایه / همیشه خنجرُ خون روبرایه"

"حواسَ خُب بَنَه می حرفَ بشنو / منو تو یک سریم ، دوشمن سیوایه"
نماد کاربر
MAZIYAR
مدیر انجمن
مدیر انجمن

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 07, 2010 12:00 am

پستتوسط amin_asadolahpor » سه شنبه اکتبر 01, 2013 6:34 am

وقتی باشگاه برای هر بازی بدون دادن پول بلیت اجازه ورود به ورزشگاه رو میده،وقتی خودمون پرو میکنیم .
به قول 1 نفر :چرا که نه؟
از ماست بر ماست عزیزم
نماد کاربر
amin_asadolahpor
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: دوشنبه جولاي 16, 2012 12:00 am

پستتوسط popo131 » سه شنبه اکتبر 01, 2013 7:24 am

آبرار ..عزيز ..يه نفر بگه ديشب تو نود چي گذشت ... /13/ /13/ /13/
DAMASH per tutta la mia vita

popo131
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه مه 20, 2012 12:00 am

پستتوسط MAZIYAR » سه شنبه اکتبر 01, 2013 7:57 am

[color=black:1d207068de]نزهتی: با کلی آرزو به نفت آمدم اما به هیچ کدام نرسیدم/ با ادامه این روند، نیم فصل می روم

هافبک تیم فوتبال نفت تهران گفت: اگر این رویه ادامه داشته باشد، [b:1d207068de]قطعا نیم فصل به تیم دیگری می روم. [/b:1d207068de] :arrow:

محمد نزهتی در گفت و گو با خبرنگار اوج، درباره شرایط تیمش عنوان کرد: شرایط تیم خوب است. با اینکه در تبریز باختیم اما اوضاعمان مناسب است و تمرینات خوبی انجام می دهم فقط شرایط برای خودم زیاد جالب نیست.

وی ادامه داد: نمی دانم چرا به یک نیمکت نشین تبدیل شده ام. بعد از مصدومیتی که از ناحیه دست به سراغم آمد، شرایط برایم عوض شد و خیلی کم بازی می کنم. من با کلی آرزو به نفت آمدم و بازیکنی نیستم که با 4، 5 بازی راضی شوم. شرایط اینطور پیش برود تمام آرزوهایم از بین می رود و به تیم ملی هم نمی توانم برسم.

هافبک نفت تهران همچنین گفت: نیمکت نشینی من فنی نیست زیرا تمرینات ویژه ای نیز انجام می دهم و در شرایط بدنی بسیار خوبی قرار دارم. من همیشه در ملوان فیکس بودم و تحمل این شرایط برایم سخت است. بازیکنی نیستم که بخواهم برای تیم حاشیه درست کنم و برخی مسائل را نمی توانم بگویم اما باید یک تصمیمی بگیرم چون فوتبالم دارد نابود می شود.

نزهتی در پاسخ به این پرسش که آیا به جدایی از نفت تهران فکر می کند، تاکید کرد: نمی دانم. باید با برخی از دوستانم مشورت کنم و ببینم چه می شود. تا نیم فصل کاری نمی کنم اما اگر این رویه ادامه داشته باشد، قطعا نیم فصل به تیم دیگری می روم. من پیشنهادات خوب دیگری نیز داشتم اما با هدف نفت را انتخاب کردم و نمی دانم چه باید بکنم.

وی در پاسخ به پرسش دیگری مبنی بر اینکه چرا با گل محمدی صحبت نمی کند، عنوان کرد: نمی دانم با این کار چیزی درست می شود یا همه چز خراب تر می شود. نمی خواهم تصمیم احساسی بگیرم که به ضررم تمام شود.

نزهتی در پایان درباره دیدار تیمش مقابل فولاد گفت: فولاد صدرنشین است و شرایط خوبی دارد. با این حال تیم ما برای پیروزی بازی می کند و انشاءالله بتوانیم 3 امتیاز این دیدار را مال خود کنیم.[/color:1d207068de]
آخرين ويرايش توسط MAZIYAR on سه شنبه اکتبر 01, 2013 8:12 am, ويرايش شده در 3.

نماد کاربر
MAZIYAR
مدیر انجمن
مدیر انجمن

پستتوسط pedram_1367 » سه شنبه اکتبر 01, 2013 8:07 am

[quote:b56960f98f="MAZIYAR"][color=black:b56960f98f]نزهتی: با کلی آرزو به نفت آمدم اما به هیچ کدام نرسیدم/ با ادامه این روند، نیم فصل می روم

هافبک تیم فوتبال نفت تهران گفت: اگر این رویه ادامه داشته باشد، [b:b56960f98f]قطعا نیم فصل به تیم دیگری می روم. [/b:b56960f98f] :arrow:

محمد نزهتی در گفت و گو با خبرنگار اوج، درباره شرایط تیمش عنوان کرد: شرایط تیم خوب است. با اینکه در تبریز باختیم اما اوضاعمان مناسب است و تمرینات خوبی انجام می دهم فقط شرایط برای خودم زیاد جالب نیست.

وی ادامه داد: نمی دانم چرا به یک نیمکت نشین تبدیل شده ام. بعد از مصدومیتی که از ناحیه دست به سراغم آمد، شرایط برایم عوض شد و خیلی کم بازی می کنم. من با کلی آرزو به نفت آمدم و بازیکنی نیستم که با 4، 5 بازی راضی شوم. شرایط اینطور پیش برود تمام آرزوهایم از بین می رود و به تیم ملی هم نمی توانم برسم.

هافبک نفت تهران همچنین گفت: نیمکت نشینی من فنی نیست زیرا تمرینات ویژه ای نیز انجام می دهم و در شرایط بدنی بسیار خوبی قرار دارم. من همیشه در ملوان فیکس بودم و تحمل این شرایط برایم سخت است. بازیکنی نیستم که بخواهم برای تیم حاشیه درست کنم و برخی مسائل را نمی توانم بگویم اما باید یک تصمیمی بگیرم چون فوتبالم دارد نابود می شود.

نزهتی در پاسخ به این پرسش که آیا به جدایی از نفت تهران فکر می کند، تاکید کرد: نمی دانم. باید با برخی از دوستانم مشورت کنم و ببینم چه می شود. تا نیم فصل کاری نمی کنم اما اگر این رویه ادامه داشته باشد، قطعا نیم فصل به تیم دیگری می روم. من پیشنهادات خوب دیگری نیز داشتم اما با هدف نفت را انتخاب کردم و نمی دانم چه باید بکنم.

وی در پاسخ به پرسش دیگری مبنی بر اینکه چرا با گل محمدی صحبت نمی کند، عنوان کرد: نمی دانم با این کار چیزی درست می شود یا همه چز خراب تر می شود. نمی خواهم تصمیم احساسی بگیرم که به ضررم تمام شود.

نزهتی در پایان درباره دیدار تیمش مقابل فولاد گفت: فولاد صدرنشین است و شرایط خوبی دارد. با این حال تیم ما برای پیروزی بازی می کند و انشاءالله بتوانیم 3 امتیاز این دیدار را مال خود کنیم.[/color:b56960f98f]
:wink:[/quote:b56960f98f]

:idea: :arrow: :idea: :arrow:

زیاد نیازی نداریم ولی برای قرار دادن بعضی ها در شرایط " آب رو بریزید اونجایی که میسوزه " ؛ میتونه خرید خوبی باشه ...
نماد کاربر
pedram_1367
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط pedram_1367 » سه شنبه اکتبر 01, 2013 8:20 am

[quote:714a6d4123="popo131"]آبرار ..عزيز ..يه نفر بگه ديشب تو نود چي گذشت ... /13/ /13/ /13/[/quote:714a6d4123]

من خودم نفهمیدم چی شد و زمانیکه بازی داماش رو نشون داد در حال تغییر خانه بودم ...

ولی خلاصه این بود که :

زمان دایی برای گرفتن طلبش از فوتبال ایران پا برجا بود ...

امکانات کم و وفور استعداد :wink: در سیستان و بلوچستان نشان داده شد و شور حسینی ملت برای اهدای لباس و توپ تا جایی که تعداد لباس و توپ از جمعیت سیستان و بلوچستان بیشتر شد ، سرازیر شد !! در ضمن معلوم شد همه واسه خودشون جوگیر شدند و وعده الکی دادند برای ابوموسی ... از وقتی ابوموسی رو نشان داد من این سوال برام هست که چرا همه رو مجبور به فوتبال میکنیم ؟؟ بر فرض ابوموسی میتونه بهترین قطب برای غواصی ایران باشه ... ولی ما اونجا رو به زور فوتبالی می کنیم !

به زور یک پنالتی مثل همیشه برای ملوان در هنگام داوری در آوردند ... هرچند گل دوم فولاد آفساید بود ... آقای میرزابیگی خیلی شدید به سمت ملوان غش کرده مثل اینکه !!!!! آقای کاپیتان با تعصبشون داور رو هدایت میکنه ؛ آقای میرزا بیگی میگه باید ببینیم شدت داشته یا نه !!!!!!!

کلا اسم داماش هم زیاد آورده شد ولی فقط برای اینکه مخالفتی با کمیته انضباطی بر سر تبدیل کارت قرمز به زرد دفاع پرسپولیس شده باشه نه برای گرفتن و دفاع از حق خورده شده داماش !!!
نماد کاربر
pedram_1367
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط MAZIYAR » سه شنبه اکتبر 01, 2013 8:39 am

[color=black:1bd85576f7]کوچکی نژاد:حاجی پور توهین کرده است!

جابر کوچکی نژاد دلیل انصراف خود را از تصدیگری بر شهرداری رشت، توهین اسماعیل حاجی پور عضو شورای شهر رشت به خود و تمامی داوطلبان تصدیگری بر شهرداری رشت دانست و گفت:" متاسفانه در همین مدت زمان کم آغاز به کار شورای شهر رشت و در اولین قدم شاهد برخورد بدی از جانب بعضی از اعضای شورا بوده ایم"

وی افزود: "آقای حاجی پور خود را از رئیس شورای شهر بالاتر می داند، وقتی دکتر جمشیدی رئیس شورای شهر از خبرنگاران می خواهد که موبایلشان را تحویل دهند تا نظم جلسه رعایت شود، این آقا می رود از خبرنگاران عذرخواهی می کند، انگار ایشان رییس شورا هستند"

کوچکی نژاد ادامه داد:" وقتی آقای حاجی پور می گوید من باید یک شخصیت ملی در حد وزیر را به رشت بیاورم تا شهردار کنم، پس دلیل جمع آوری این رزومه ها چه بوده؟ این توهین به تمام داوطلبان تصدی شهرداری رشت است. من هم در اعتراض به همین توهین ها در جلسه شورا شرکت نکردم. من انصراف نداده ام بلکه معترضم. دلیل انصراف آقای شعبانپور هم همین بوده است"

حاجی پور اما در گفتگو با خبرنگار خزرآنلاین، پیشنهاد استفاده از یک شخصیت ملی را حق هر نماینده ای در شورا دانست و گفت:" شهر رشت به دلیل مشکلات زیاد، بیمار است. باید فردی سکان شهرداری را به دست گیرد که بتواند در کوتاه مدت گره از مشکلات شهر باز کند."

حاجی پور باعنوان اینکه اصلا جوابی به کوچکی نژاد نمی دهد، گفت:" من و سایر اعضای شورا با تمام توان سعی می کنیم بهترین گزینه را برای شهرداری رشت انتخاب کنیم"

گفتنی است جابر کوچکی نژاد، دیروز در آنچه که اعتراض به سیاست های نادرست شورای شهر در انتخاب شهردار می خواند، در جلسه پرسش و پاسخ با اعضای شورای شهر حاضر نشد.[/color:1bd85576f7]

نماد کاربر
MAZIYAR
مدیر انجمن
مدیر انجمن

پستتوسط MAZIYAR » سه شنبه اکتبر 01, 2013 8:59 am

[quote:d4b2558482="mahmood1331"][quote:d4b2558482="MAZIYAR"][color=black:d4b2558482]کوچکی نژاد:حاجی پور توهین کرده است!

جابر کوچکی نژاد دلیل انصراف خود را از تصدیگری بر شهرداری رشت، توهین اسماعیل حاجی پور عضو شورای شهر رشت به خود و تمامی داوطلبان تصدیگری بر شهرداری رشت دانست و گفت:" متاسفانه در همین مدت زمان کم آغاز به کار شورای شهر رشت و در اولین قدم شاهد برخورد بدی از جانب بعضی از اعضای شورا بوده ایم"

وی افزود: "آقای حاجی پور خود را از رئیس شورای شهر بالاتر می داند، وقتی دکتر جمشیدی رئیس شورای شهر از خبرنگاران می خواهد که موبایلشان را تحویل دهند تا نظم جلسه رعایت شود، این آقا می رود از خبرنگاران عذرخواهی می کند، انگار ایشان رییس شورا هستند"

کوچکی نژاد ادامه داد:" وقتی آقای حاجی پور می گوید من باید یک شخصیت ملی در حد وزیر را به رشت بیاورم تا شهردار کنم، پس دلیل جمع آوری این رزومه ها چه بوده؟ این توهین به تمام داوطلبان تصدی شهرداری رشت است. من هم در اعتراض به همین توهین ها در جلسه شورا شرکت نکردم. من انصراف نداده ام بلکه معترضم. دلیل انصراف آقای شعبانپور هم همین بوده است"

حاجی پور اما در گفتگو با خبرنگار خزرآنلاین، پیشنهاد استفاده از یک شخصیت ملی را حق هر نماینده ای در شورا دانست و گفت:" شهر رشت به دلیل مشکلات زیاد، بیمار است. باید فردی سکان شهرداری را به دست گیرد که بتواند در کوتاه مدت گره از مشکلات شهر باز کند."

حاجی پور باعنوان اینکه اصلا جوابی به کوچکی نژاد نمی دهد، گفت:" من و سایر اعضای شورا با تمام توان سعی می کنیم بهترین گزینه را برای شهرداری رشت انتخاب کنیم"

گفتنی است جابر کوچکی نژاد، دیروز در آنچه که اعتراض به سیاست های نادرست شورای شهر در انتخاب شهردار می خواند، در جلسه پرسش و پاسخ با اعضای شورای شهر حاضر نشد.[/color:d4b2558482][/quote:d4b2558482]

[size=24:d4b2558482][color=red:d4b2558482]خدا رو شكر كه شما انصراف دادي و رفتي
خدا ما رشتيها رو دوست داره كه . . .[/color:d4b2558482] [/size:d4b2558482][/quote:d4b2558482]
در واقع قدرت حاجی پور در شورای شهر از رئیس شورا هم بیشتر هست و قبول نکردن پست ریاست شورا از سوی حاجی پور از هوش بالای حاجی پور بود...
در واقع یه رشتی به تمام معنا و باتصعب هست که به خوبی در شرایط مختلف از حق رشت دفاع میکنه و از همه مهمتر از لحاظ حزبی هم مورد تایید هست

نماد کاربر
MAZIYAR
مدیر انجمن
مدیر انجمن

پستتوسط MAZIYAR » سه شنبه اکتبر 01, 2013 9:18 am

mahmood1331 : با عرض پوزش پیام شما اشتباها توسط بنده حذف شد /3/

نماد کاربر
MAZIYAR
مدیر انجمن
مدیر انجمن

پستتوسط mahmood1331 » سه شنبه اکتبر 01, 2013 9:28 am

[quote:e9d511d82f="MAZIYAR"]mahmood1331 : با عرض پوزش پیام شما اشتباها توسط بنده حذف شد /3/[/quote:e9d511d82f]

[color=black:e9d511d82f]خواهش ميكنم مازيار جان[/color:e9d511d82f] /3/
کوروش کبیر: من برای متنفر بودن از کسانیکه از من متنفرند وقتی ندارم، زیرا گرفتار دوست داشتن کسانی هستم که مرا دوست دارند
mahmood1331
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه آپريل 13, 2013 12:00 am

پستتوسط mahmood1331 » سه شنبه اکتبر 01, 2013 9:30 am

[size=24:0da560f2ef][color=green:0da560f2ef]آغاز تعویض کارت‌ پایان‌خدمت سال60 به بعد:[/color:0da560f2ef] [/size:0da560f2ef]

جانشین سازمان وظیفه عمومی ناجا گفت: دارندگان کارت‌های قدیمی پایان خدمت سال‌های 60 به بعد برای تعویض کارت قدیمی پایان‌خدمت خود اقدام کنند.
آفتاب: سردار ابراهیم کریمی، ازاجرای فاز سوم طرح تعویض کارت‌های قدیمی پایان‌خدمت با کارت هوشمند خبرداد و گفت: دارندگان کارت‌های قدیمی پایان‌خدمت مربوط به سال‌های 1360 به بعد، از مهرماه باید برای تعویض کارت‌های قدیمی پایان خدمت خود، به یکی از دفاتر خدمات الکترونیک انتظامی ( پلیس+10) مراجعه کنند.

وی افزود: فازدوم طرح تعویض کارت‌های پایان خدمت قدیمی با کارت هوشمند، با تعویض کارت‌های قدیمی پایان‌خدمت مربوط به سال‌های 1370 به بعد از تیرماه امسال آغاز شده بود.

جانشین سازمان وظیفه عمومی ناجا با اعلام این مطلب که مهلت تعویض کارت‌های قدیمی پایان‌خدمت با کارت هوشمند تا پایان امسال است، گفت: این افراد در صورتی که برای تعویض کارت‌های قدیمی خود تا پایان امسال، اقدام نکنند، کارت آنان فاقد هرگونه ارزش قانونی بوده و در این صورت دارندگان آن با محرومیت‌هایی نظیر ممنوعیت اخذ یا تمدید گذرنامه و همچنین اخذ گواهینامه رانندگی و ...مواجه خواهند شد.

به گزارش ایسنا،کریمی افزود: واجدان شرایط باید هرچه زودتر برای ارائه درخواست خود در این زمینه به یکی از دفاتر خدمات‌الکترونیک انتظامی (پلیس +10) مراجعه کنند.
آخرين ويرايش توسط mahmood1331 on سه شنبه اکتبر 01, 2013 10:23 am, ويرايش شده در 2.
کوروش کبیر: من برای متنفر بودن از کسانیکه از من متنفرند وقتی ندارم، زیرا گرفتار دوست داشتن کسانی هستم که مرا دوست دارند
mahmood1331
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه آپريل 13, 2013 12:00 am

پستتوسط keyvan » سه شنبه اکتبر 01, 2013 9:46 am

[size=24:cf0b9ddefb]MAZIYAR پ.خ[/size:cf0b9ddefb]
نماد کاربر
keyvan
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: سه شنبه فبريه 08, 2011 12:00 am

قبليبعدي