توسط abere » دوشنبه ژوئن 27, 2011 1:09 pm
خبر فوري: طلسم پرسپوليس شكست، نصرتي قرمزپوش شد
ميشنيدم كه استقلال همزمان در حال مذاكره با يك مدافع وسط ديگر است، چنين چيزي ميشود؟ به استقلاليها گفته بودم بايد به قولي كه به من دادند پايبند باشند
2011/6/27 14:33:00
سايت گل- محمد نصرتي با پرسپوليس به توافق قطعي رسيد و براي ثبت قراردادش با اين تيم راهي هيات فوتبال تهران شد.
اين مدافع كه قبلا با استقلاليها هم قرارداد داخلي بسته بود از نظر مالي با اين تيم به مشكل خورد و بعد از توافق با حبيب كاشاني راهي پرسپوليس شد. توافق نصرتي با پرسپوليسيها قطعي است و او هماكنون در راه هيات فوتبال است تا قرارداد خود را با قرمزپوشها ثبت كند.
به گزارش گل وي در پاسخ به اين سؤال كه چطور با داشتن قرارداد با استقلال راهي پرسپوليس شد،به فارس گفت : اولين نفري بودم كه با استقلاليها صحبت كردم و قرارداد داخلي بستم اما خود استقلاليها بهتر ميدانند كه چرا من امروز اين تصميم را گرفتم.
نصرتي ادامه داد: امروز هم به باشگاه استقلال رفتم و با معاونان باشگاه و مظلومي صحبت كردم. آنها هم حق را به من دادند. البته مظلومي راحت اين موضوع را نميپذيرفت كه جدا شوم اما وقتي به او گفتم به هيچ تعهدي عمل نشده حرفم را قبول كرد. من دست "يا علي " به فتحاللهزاده داده بودم تا كار كنم اما اين درست است كه دو روز جواب تلفنهايم را ندهند؟ ميتوانستند جواب بدهند و بگويند پول نيست.
مدافع فصل گذشته تراكتورسازي خاطرنشان كرد: به دليل مشكل شخصي و خانوادگي نميخواستم اين فصل در تبريز باشم. در تهران هم دو تيم بيشتر نبود. آن زمان شرايط پرسپوليس طوري نبود كه بخواهم به اين تيم بروم و در نتيجه با استقلال صحبت كردم. از طرف ديگر از اين سو و آن سو ميشنيدم كه استقلال همزمان در حال مذاكره با يك مدافع وسط ديگر است، چنين چيزي ميشود؟ به استقلاليها گفته بودم بايد به قولي كه به من دادند پايبند باشند