[quote:e6519fb418="mehdis"][quote:e6519fb418="keyvan"][quote:e6519fb418="mehdis"][b:e6519fb418]اجرای یک مجری گیلانی پس از ۲۳ سال در شبکه سراسری سیما
اینقدر پاچه خواری کرد تا بردنش تهران یک بی بخار تمام معنا فوتبالی واقعی می دون چی میگم بازی پرسپولیس و استقلال و تراکتور خوب نشان داد هیچ تعصبی به گیلان نداره همینطور وهابی

[/b:e6519fb418][/quote:e6519fb418]
سگ مجتبی پوربخش شرف داره به امثال وهابی و...
حتما شما اون برنامه که با حضور عابدینی بود و پوربخش بهمراه عابدینی ، حسن زاده رو شست ندیدی!!!
یا مثل اینکه مشکل شخصی باهاش داری که اون بماند....
مجتبی پوربخش اکثر اوقات پشت داماش و رشتی ها بوده و همین باعث شده که شهرکی ها ازش متنفر باشن.
البته مجتبی پوربخش هم بی عیب و نقص نیست ، حتی خودم به خیلی از کارهاش انتقاد دارم ولی از اینکه رفته شبکه سراسری خوشحالم،
ما چرا نمیتونیم موفقیت بچه های همشهریمون رو ببینیم؟؟؟ مثلا اگه مجری[color=red:e6519fb418] شبکه سبلان[/color:e6519fb418] رو انتخاب میکردن باعث خوشحالی شما میشد؟!!!!!!!![/quote:e6519fb418]
[b:e6519fb418]با یک برنامه نمیشه گفت یک مجری عالیه به نظر من بی دلیل از گیلان مجری نمی برند شبکه ورزش من پیش بینی کرده بودم می برند شبکه ورزش که امثال پوربخش برند تهران از گزارش های مسخر اش راحت می شیم خدا کنه بره بر نگرده مجری که تئ قسمت امنتی ورزشگاه دخالت می کنه همون که بهتر که گورش کم کنه

[/b:e6519fb418][/quote:e6519fb418]
کسی که میاد استادیوم و عقده های زندگیشو با فحش دادن و یا پرتاب اشیاء به داخل زمین خالی میکنه ( یا بر اثر مصرف ... اینکارو میکنه )
و [color=red:e6519fb418]باعث محرومیت یا کسر امتیاز از داماش میشه [/color:e6519fb418]باید تو اونجاش چوب فرو کنند تا دیگه همچین کاری نکنه...
اگر هم مجتبی پوربخش تو قسمت امنیتی دخالت کرده بخاطر این بوده که اون یه عده معلوم الحال پدر تیمو در نیارن با گندکاریشون...