[quote:e18b76369c="sepidroudi"][quote:e18b76369c="yankee"][quote:e18b76369c="sepidroudi"][quote:e18b76369c="miladcivil"][color=blue:e18b76369c][size=18:e18b76369c]خوزه ی مترجم برگرد به تیمت ...... کارلو آنجلوتی (بوووووووووق) به تیمت[/size:e18b76369c][/color:e18b76369c]
[color=red:e18b76369c]مترجم شهر مادرید[/color:e18b76369c]

[color=red:e18b76369c]مترجم شهر مادرید[/color:e18b76369c]
[color=black:e18b76369c]آخه این بیل که اینهمه پولش دادند و حاشیه درست کرد، به اندازه لیگ3 ایران هم بازی نمیکنه ![/color:e18b76369c]
[color=brown:e18b76369c]بعد با نیمار مقایسش میکنن[/color:e18b76369c]

[/quote:e18b76369c]
چند نکته

:
تیم اول مادریـــــــد / اتلتیکوی مادرید
من با پولی که بابت *دسته بیل

* داده شد میتونستم 1 تیم در حد قهرمانی ببندم .
یعنی کلا مدیران ریال و در راسشون پرز خل هستند به خدا - آخه آدم سالم اوزیل رو میفروشه؟؟؟!!!!
ولی خدایی عجب تیم استخونداری ساخته سیمئونه - آورین داره واقعا[/quote:e18b76369c]
آقای معین خان اولا که اون تشکر اشتباهی دستم خورد

بعدش اینکه بمون و ببین بیل چجوری آتیشتون میزنه تو ال کلاسیکو. و بعدش هم اینکه وقتی بازیکنی دلش با تیم نیست همون بهتر که بره. شانس اوزیل واسه بازی کردن تو تیم بیشتر بود یا دیماریا ؟ دیماریا واستاد و تلاش کرد الان هم که فیکس. اوزیل ترسید و رفت.
در آخر هم اینکه واقعا سیموئنه تیمش خیلی استخون داره چون شما هم با 2تا مساوی با همینا تونستین قهرمان * کاپ بشین و نه با برد !

آرش جان من تشکری که زدی رو در راستای نرمش قهرمانانه میبینم
در مورد اوزیل هم اینو بگم که تیم ریــــال مادریـــــــــد سابقه طولانی در خراب کردن و بی احترامی به بازیکنان خودش داره - از ماکله له بگیر که خودت میدونی همین پرز در موردش چی گفت تا رائول که نتونستید دو فصل تحملش کنید تا خداحافظی کنه و کاسیاس و اوزیل و ...............
ضمنا همونطور که اشاره کردی واقعا اتلتیکو تیم استخونداریه که با تساوی باهاش قهرمان شدیم - امیدوارم با یه رقابت سالم با تیم اول مادرید فصل خوبی داشته باشیم - ضمنا جای شما رو هم خالی میکنیم

معین جان در مورد ماکله له حق باتو هستش. هنوز هم که هنوزه من نفهمیدم چرا گذاشتن ماکله له و دلبوسکه از رئال برن. در مورد رائول باید بگم که بهترین بازیکن واسه من تو دنیای فوتبال بوده و خواهد بود بهمراه کاسیاس بخاطر اینکه با مورینیو آبشون تو یه جوب نمیرفت از رئال رفت که البته میشد کاری بشه که نره. در مورد اوزیل اصلا قبول ندارم که تیم باعث شد که اوزیل بره. بلکه خودش خواست که بره و از ترس اینکه بیل و ایسکو اومدن و نکنه بهش بازی نرسه رفت. در مورد اینکه رئال بازیکن خراب میکنه اینکه خیلی از بازیکن ها آرزوشون هست که بیان رئال و هدفشون اومدن به رئال هست ولی وقتی به هدفشون میرسن شل ول میشن. وقتی بازیکنی میاد رئال باید 2برابر اونچیزی که تو تیم قبلیش بازی میکرد تلاش کنه تا موفق بشه ! بارسا هم که اصلا بازیکن خراب نکرده !! زلاتان ! ویا ! و ...
بارسا جز این نسلی که هنوز هم دان واسش بازی میکنن دیگه چه بازیکن برجسته ای رو تونسته به فوتبال دنیا معرفی کنه ؟!!!
و در انتها میگم که در انتهای فصل میبینیم کی با کی رقابت میکنه !!!