[color=black:aedc0938a5][b:aedc0938a5]یک روز تلخ ...[/b:aedc0938a5]
روزی که صبحش با تمام برنامه ریزی هایی که انجام داده بودیم به خوبی آغاز شده بود ، اما انگار آنجا رسیده بودیم همه چیز به یکباره بهم خورد...
ابتدا از رفتار اسرائیلی یگان ویژه بگویم که واقعا احساس هر انسانی را جریحه دار کرده بود ، جوانی که آمده با حالت التماس بهت می گوید: "دوستم چیکار کرده که گرفتیش ، ولش کنید ما بریم شهرمون" چه جرمی مرتکب شده که باید به مدت چند دقیقه زیر پوتین های چهار نفر مامور استخوان هاش تا مرز خورد شدن برسد؟و چه جرمی مرتکب شده بود که همان جوانی که نای بلند شدن را نداشت ، سه مامور با حالت وحشیانه بلندش کنید و پرتابش کنید دو متر آن طرفتر؟
اگر یک مقدار انسانیت در وجود آدم باشه ،این کار را با حیوان هم نمیکند چه برسد به انسان؟
هواداران داماش که شاهد چنین رفتاری با هم شهری خود بودند جلوی چشمانشان رو خون میگیرد و دیگر نوبت به هنرنمایی بچه ها رسید که نشان دادند اگر خون رشتی ها به جوش بیاید ، بلایی سرشان می آورند که شاید مقداری دلمان سبک شود... [b:aedc0938a5]آنجا دیگر کسی به هیکل و زورش نگاه نمی کرد ، چون صحنه ای را که دیده بودند احساسات هر انسانی رو جریحه دار کرده بود.[/b:aedc0938a5]
بعد از اینکه مامورا حسابی چوب خوردند چند درجه دار آمدند و بچه ها را آرام کردند و به وضعیت آن هوادار رسیدگی کردند که متاسفانه تشنج کرده بود...
[b:aedc0938a5]نکته ی جالب اینجاست که وقتی در سال قبل یک پاچه خوار سوگولی تهرون در بیرون از ورزشگاه عضدی جان داده بود ، رگ وطن پرستی همه گل کرده بود و می گفتند آمبولانس کجا بود ، ولی دیروز در استادیوم هیچ آمبولانسی حضور نداشت[/b:aedc0938a5] و دکتر تیم به مداوای اولیه پرداخت.
بعد از آن هم زنگ زدیم امبولانس آمد تا به وضعیت هوادار مصدوم رسیدگی شود که به تشخیص دکتر به بیمارستان اعزامش کردیم و تا ساعت ها به مداوای آن هوادار پرداختیم و به همراه مصدوم به رشت برگشتم ، اما نه خستگی مسیر مرا عصبانی کرد و نه الافی در بیمارستان و نه ساعت 3 شب رسیدن به خانه...
[b:aedc0938a5]وقتی عصبانی شدم که متوجه شدم بعضی ها در مسیر برگشت دعوا گرفتند و[/b:aedc0938a5] ...
دیگر بعضی ها شورش را در آوردند!!!!
[b:aedc0938a5]با این شرایط باید در شورای شهر و شهرداری و اتوبوس رانی رو خط بکشیم [/b:aedc0938a5]و اصلا انتظاری نباید داشته باشیم ، بعضی ها دیگر دارند با آبروی یه شهر بازی میکنند و نظر من این است که با این شرایط ؛ نباید باشگاه برای بازی های خارج از خانه اتوبوس بگذارد...[/color:aedc0938a5]