[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - داماش گیلان vs راه آهن / تاپیک اصلی نظرات عکس ها و اخبار کوتاه

داماش گیلان vs راه آهن / تاپیک اصلی نظرات عکس ها و اخبار کوتاه

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

پستتوسط antiros » جمعه سپتامبر 27, 2013 6:37 pm

کافیِ یک نخ داده بشه تا بحث در یک تاپیک به کلی تغییر کنه :roll: :?:

لطفا [color=black:3ada885fed][size=18:3ada885fed]ادامه داده نشه[/size:3ada885fed][/color:3ada885fed] اون بحث ابراران ...
زنده باد عادل شاه کبیر ...زنده باد میرزا جنگلی کبیر
antiros
کاندیدا
کاندیدا

تاريخ عضويت: جمعه سپتامبر 24, 2010 12:00 am

پستتوسط mahyarmaya » جمعه سپتامبر 27, 2013 6:46 pm

[quote:cb6c515e14="shahin_darknight"]mahyarma عزیز من به خدا قصد وارد شدن به این بحث های بی ارزش نداشتم ولی این موضوع امروز به صورت بی ربطی به اوج خودش رسید ... آبرار رضا منو میشناسه من همه ی بازی های داماشو میام استادیوم به خدا ما هم با برد باخت های این تیم زندگی میکنیم ،تو جایگاه تیفوسی ها پیش مسعود و سعید و بقیه ی بچه ها با جون دل تیم و تشویق می کنیم ... ولی خودت قضاوت کن که زدن عاشقای داماش چه ربطی به پرچم و ایران داره آخه... رفتار اون ارگان خاص در همه جا به همین شکله /15/ /15/ /15/[/quote:cb6c515e14]
آبرار عزیز اگـه حرفت درست هم باشه توی این شرایط فقط نقش تحمیل رو داره .بهتر زمان دیگه صحبت بشه .بچه های دیگه هم مثل شما عاشق داماشن و مه این اتفاقات برای علاقه شدید و تعصب به داماشه که چون باختیم این جوری بروز داده میشه.ادامه ندیم تا مثل همیشه پشت و پشتیبان هم باشیم و این اختلاف ها اوقات مون رو تلخ نکنه .
نماد کاربر
mahyarmaya
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه مه 21, 2011 12:00 am

پستتوسط MAZIYAR » جمعه سپتامبر 27, 2013 7:04 pm

تمومش کنید آین بحث های بیهوده رو!
با هزار تا بدبختی و خستگی و چرخ زدن توی تهران خراب شده اومدم سایت رو نگاه کنم یعنی از کاربرای سایت هم باید اعصاب خوردی ببینم؟
به پیر به پیغمبر حرف های شما توی این سایت به ضرر سایت میشه،،زحمت سه ساله ما هیچی،دلتون برای بسته شدن این فضا نمیسوزه؟
پس خودتون این کامنت های بی ربط رو پاک کنید و من توی راه هستم و با گوشی اومدم توی سایت...
یه ذره ما رو درک کنید،ما هم مثل خودتون هستیم و یه هدف داریم
"آبرار اَ خاک میرزا جاجیگایه / همیشه خنجرُ خون روبرایه"

"حواسَ خُب بَنَه می حرفَ بشنو / منو تو یک سریم ، دوشمن سیوایه"
نماد کاربر
MAZIYAR
مدیر انجمن
مدیر انجمن

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 07, 2010 12:00 am

پستتوسط soroosh8 » جمعه سپتامبر 27, 2013 7:09 pm

[color=darkblue:7b0267ecb2][size=18:7b0267ecb2]بچه ها جدی چرا اینجوری میکنید,بابا یه بازی رو باختیم,فدا سرتون,ایشالا جبران میکنیم,این بازی هم خارج از خونه بوده و به هر دلیلی که باختیم دیگه تموم شده رفته,ایشالا بازی بعد با برد قاطع جبران میکنیم.در مورد آبرارهامونم که واسشون اتفاقاتی در اونجا افتاده فقط میگم که نوکر همتون هستم,بهتون افتخار میکنم,و میگم که کاش منم شرایطش رو داشتم که بیام که حتی باتوم خوردن هم با شما آبراران گلم لذت داره و بهش افتخار میکنم /3/ /3/ /3/ /2/[/size:7b0267ecb2][/color:7b0267ecb2]
"دنیا فقط رشت و داماش"
نماد کاربر
soroosh8
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 20, 2012 12:00 am

پستتوسط soroosh8 » جمعه سپتامبر 27, 2013 7:11 pm

[quote:15b008066f="MAZIYAR"]تمومش کنید آین بحث های بیهوده رو!
با هزار تا بدبختی و خستگی و چرخ زدن توی تهران خراب شده اومدم سایت رو نگاه کنم یعنی از کاربرای سایت هم باید اعصاب خوردی ببینم؟
به پیر به پیغمبر حرف های شما توی این سایت به ضرر سایت میشه،،زحمت سه ساله ما هیچی،دلتون برای بسته شدن این فضا نمیسوزه؟
پس خودتون این کامنت های بی ربط رو پاک کنید و من توی راه هستم و با گوشی اومدم توی سایت...
یه ذره ما رو درک کنید،ما هم مثل خودتون هستیم و یه هدف داریم[/quote:15b008066f]

سعی کنیم پایگاهمون رو حفظ کنیم,شیطون رو لعنت کنید و نظراتتون رو واسه خودتون نگه دارید,بپایید سایتمون با این نظرات دچار مشکل نشه که بدخواهان منتظر همین هستن!
نماد کاربر
soroosh8
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 20, 2012 12:00 am

پستتوسط nariman_aberar » جمعه سپتامبر 27, 2013 7:12 pm

وضعمون عالیه ... تو جدول رتبه ی تک رقمی ...
داماش شهر باران /23/ /23/ /23/
گـــــــــــــیلان تره قوربان تره قوربان ♥ ♥
نماد کاربر
nariman_aberar
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: چهارشنبه مه 29, 2013 12:00 am

پستتوسط hamidjavan » جمعه سپتامبر 27, 2013 7:20 pm

البته این اولین بار نیست که شاهد این رفتارها با تماشاگرانمون هستیم یادمه سال 88 تو مسابقات لیگ 1 بعداز بازی بسیار حساس با یه تیم اراکی زمان مربیگری فیروز کریمی تو گرمای بسیار شدیسد آن روزرهای تابستان وقتی داماش با گل دقایق پایانی علی امیری بازی را برد وبعد تعدادی نوجوان بعداز بازی خوشحالی میکردند نیروهای انتظامی با جفتک تو شهر خودمون تو شکم نوجوانان می رفتندو یا پارسال در بازی با پیکان مثل نقل ونبات به بچه ها شوک برقی میزد که چرا نمیرید تو صف . از این دست رفتارها زیاد بوده اما هیچ واکنشی نه از طرف ما ونه از طرف مدیران باشگاه نشان داده نشده. ما به عنوان تماشاگر خیلی از کارها را میتونیم انجام بدیم به صورت نمادی مثل تمام دنیا که به این کارها اعتراض میکنند . مثل سکوت در 5 دقیقه اول بازی ویا خارج شدن از ورزشگاه در دقایق اولیه بازی و ورود مجدد در جند دقیقه بعد ( شاید تو ورزشگاه ما عملی نباشه). ویا اینکه 5 دقیقه بعداز شروع بازی بیاییم داخل استادیوم و مواردی از این دست. که البته باید توافق -اطلاع رسانی و تبلیغ بشه و هماهنگیبهای لازم هم انجام بشه. معمولا" همه دنیا اینجوری به این رفتارها واکنش نشان داده میشه و بعد تبلیغی و رسانیش هم خیلی زیاد هست.و هیچ فاید ه ای هم نداره اینجا باهم دیگه کل کل کنیم وتاریخ را واکاوی کنیم اعصاب همه که خیلی از باخت و اتفاقات بعدی خراب است خرابتر کنیم.
بایدبرای اینکه این رفتارها دوباره تکرار نشه عکسل العملهای لازم را انجام بدیم.
hamidjavan
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: پنج شنبه دسامبر 16, 2010 12:00 am

پستتوسط golsar-boy » جمعه سپتامبر 27, 2013 7:22 pm

باختیم که باختیم فدای سر تک تک آبراران
اینکه در هر بازی با هوادارای ما به بدترین وجه ممکن برخورد میشه باید بصورت جدی پیگیری بشه، فقط امیدوارم اینبار همچون گذشته مسائلی پیش نیاد که باعث بشه باشگاه از اعزام هوادار صرف نظر کنه
Be Careful
This is DAMASH
نماد کاربر
golsar-boy
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه جولاي 19, 2012 12:00 am

پستتوسط pouryaR-damash » جمعه سپتامبر 27, 2013 7:45 pm

من چون بعد بازی ناراحت بودم سعی کردم کامنتی نذارم و بیشتر اخباری رو که حمزه جان میگفتن دنبال میکردم .
دوستان عزیز اگه آقا حمزه ی عزیز زحمت میکشه اتفاقات رو واسه ما آنلاین شرح میده به خاطر اینه که ما هم در جریان اتفاقاتی که واسه هوادارامون افتاده قرار بگیریم نه اینکه بین خودمون خودزنی کنیم اون بنده خدا قصدش فقط اطلاع رسانی بود ما هممون یه هدف داریم اونم سربلندی داماش و داماشیه پس خواهشا بحث های بیهوده ی دیگه رو با این ماجرا قاطی نکنین ما بارها نشون دادیم که وقتی پشت هم بودیم و هممون با هم واسه یه هدف مشترک جنگیدیم موفق شدیم ولی اگه یه روزی بین ما تفرقه و حاشیه بیوفته هممون ضرر میکنیم مطمئنا برخی دوستان بازی ملوان با فولاد رو امروز دیدن اونایی هم که ندیدن تو برنامه های ورزشی ببینن از دقیقه ی 80 به بعد به خودشونو داور و تیم حریفو بازیکنوشونو مدیرشونو مربیشونو خلاصه زمین و زمان فحش میدادن وقتی فولاد حمله میکرد تشویق میکردن تا فولاد گل بزنه اونجا بود که با دیدن این صحنه های خفت بار به رشتی بودن و داماشی بودن خودم افتخار می کردم آبراران عزیز این بلایی که سر تیم همسایه اومده باید واسه ما درس عبرت باشه نه اینکه ما هم مثل اونا با حاشیه تیممون رو نابود کنیم اونا دارن تاریخ خودشونو نابود میکنن پس فرق یه داماشی با ملوانی چیه ؟ ما تا آخر پشت تیممون هستیم دست تک تک هوادارای با غیرتمون که میدونم با کلی سختی کشیدن و عذاب کشیدن رفتن تا تهران و برگشتن درد نکنه درود بر غیرت پاکشون من هم مثل شما از رفتار نیروی انتظامی با هوادارامون ناراحت و عصبانی هستم اما نباید با ایجاد تنش تو فضای سایت واسه مدیرای سایت و کاربرامون که همون هوادارای واقعیه داماش هستن مشکل ایجاد کنیم این سایت متعلق به هوادارای داماشه پس باید ازش محافظت کنیم نباید حرفی بزنیم که واسمون گرون تموم بشه شما فکر میکنین آبرارای ما که از تهران برگشتن بیان تو سایت این کامنت ها رو بخونن خوشحال میشن ؟ نه بخدا بدتر ناراحت میشن مملکت قانون داره میتونیم این اتفاقات رو از طریق راه های قانونی پیگیری کنیم و ازشون شکایت کنیم مطمئن باشین اگه با هم باشیم هر کاری شدنی هستش اما درست و از راه خودش .

ما که بازی رو ندیدیم اما به هر حال تیم افشین ناظمی اینقدر خوب کار کرده که با یه باخت نمیشه تخریبش کرد مطمئنا هفته ی آینده تو رشت 3 امتیاز رو بدست میاریم یادمون نره این تیم با چه وضعی بسته شد نه پولی بود نه اردویی فقط غیرت و تعصب این تیم و هواداراش باعث شد داماش سرپا بمونه پس داشته هامونو خراب نکنیم راه درازی تا پایان فصل مونده مطمئنا داماش آینده ی روشنی خواهد داشت به شرط اینکه مثل کوه پشت تیممون باشیم نه با یه باخت به تیممون پشت کنیم نه با یه برد به فکر قهرمانی و آسیایی شدن بیوفتیم به قول مهندس عابدینی همین که تیمی در رشت stable (پایدار) شده خودش موفقیت بزرگیه که باید بهش بالید ایشالا قدم به قدم به هدفامون میرسیم من قبل از بازی بارها گفتم نگران این جو سنگینی هستم که بعد 2 برد پیاپی روی تیم و البته شخص افشین ناظمی وارد شده که متاسفانه همراه شد با بازی روانی راه آهنی ها یعنی تغییر زمین بازی و البته شوکی که این هفته به تیمشون دادن که همه ی این ها منجر به شکست تیم عزیزمون شد اما با این حال ما همیشه داماش رو دوست داریم و داماشی خواهیم ماند چون این تیم افتخار ما گیلانی هاست خدا رو شکر وضعیتمون تو جدول از خیلی از تیمای دیگه بهتره ایشالا بهتر هم خواهد شد به شرط اینکه خودزنی نکنیم به بازیکنا و کادر فنی هم خدا قوت و خسته نباشید میگم ازشون میخوام از فردا تمام فکر و ذکرشون رو بذارن واسه بازی با استقلال خوزستان چون ما منتظر 3 امتیاز اون بازی هستیم .

از بزرگترهای سایت هم به عنوان یه برادر خواهش میکنم در آروم کردن جو سایت و کامنت های دوستان کمک کنن به هرحال انتظار از کاربرای پیشکسوت و قدیمی سایت خیلی زیاده .

وعده ی ما جمعه در جهنم سبز عضدی ...
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط pouryaR-damash در جمعه سپتامبر 27, 2013 7:58 pm .
نماد کاربر
pouryaR-damash
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه اکتبر 28, 2011 12:00 am

پستتوسط pouryaR-damash » جمعه سپتامبر 27, 2013 7:52 pm

سایت گل: منصور ابراهیم زاده با کسب نخستین برد خانگی نفس راحتی کشید.

به گزارش روابط عمومی باشگاه داماش،سایت گل در گزارشی از دیدار راه آهن و داماش گیلان در اکباتان تهران نوشت:در نهايت اين شاگردان منصور ابراهيم زاده بودند كه توانستند به نخستين برد خانگى خود دست يابند و نوار نباختن هاى داماش را پس از شش بازى پاره نمايند.
مشروح این گزارش را در ادامه مشاهده می کنید:

سایت گل – آدینه پنج مهرماه نود و دو – ساعت: 16:15
( بهنام برازى دقيقه ٣٧)راه آهن
لیگ برتر ، جام خلیج پارس ، دوره سیزدهم ، هفته یازدهم.
ورزشگاه دستگردی اکباتان – تماشاگر: كمتر از هزار نفر
داور: رسول رهبرفام – کمکها: رحيم شاهين و سعيد آل وردي.
کارت زرد: محمد مختارى دقيقه ٣٥، هادى محمدى(داماش) - رضا خالقى فر دقيقه ٣٧، حامد فلاح زاده (راه آهن)

راه آهن سورینت:

حامد فلاح زاده، ابراهيم كريمى، ايمان شيرازى، رامين رضاييان، مهدى مهدى پور، بهنام برزاى( از دقيقه ٩٢ حامد زمانى)، مهدى زارعى، فرزاد آشوبى، رضا خالقى فر، بهادر عبدى، امين منوچهر( از دقيقه ٨٢ اكبر صغيزى).
سرمربی: منصور ابراهیم زاده.

داماش گیلان:

میلاد فراهانی، ابوذر رحیمی، محمد مختاری، علی رضا نظیف کار، هادی محمدى، ابوالفضل حاجى زاده(هادى سهرابى)، محمد آبشك، بوكر كبه( از دقيقه ٥٧ مسعود حسن زاده)، روح الله سيف الهى، رضا کاردوست( افشين چاوشى از دقيقه ٨٠)، امین متوسل زاده.
سرمربی: افشین ناظمی.

شرح بازی:

مسابقه دو تیم راه آهن و داماش در حالی که تا شب قبل قرار بود در ورزشگاه تختی برگزار شود به ناگاه با درخواست سورینتی ها و موافقت داماش به ورزشگاه دستگردی اکباتان منتقل شد. منصور ابراهیم زاده که به شدت به دلیل نتایج ضعیف تیمش تحت فشار است آمده بود تا با کسب نخستین برد خانگی نفسی به راحتی بکشد و دوباره به لیگ بازگردد و در طرف دیگر داماش که این روزها به سبب کسب نتایج خوبی حسابی از لحاظ روحی و روانی شارژهستند به تهران آمده بودند تا با کسب حداکثر امتیاز دست پر به خانه بازگردند.

نیمه نخست:

مسابقه در ابتدا با چند حمله نصف و نيمه از سوى راه آهنى ها آغاز شد اما خيلى زود اين داماشى ها بودند كه توانستند خود را به حريف تحميل كنند و بازى را به دست بگيرند.فرارهاى محمد آبشك و سانترهاى ابوذر رحيمى باعث شد تا داماشى ها چندين نوبت موقعيت خوب گل زنى را براى آنها فراهم كرد كه بى دقتى سيف الهى در نواختن ضربات آخر سبب شد تا داماش نتيجه اى نگيرد. در بك نوبت هم بازيكنان داماش روى خطايى كه بر روى كبه صورت گرفته بود اعتقاد به پنالتى داستند. پس از گل راه آهن آنها مى توانستند روى شوت سنگين خالقى فر به گل دوم دست پيدا كنند كه فراهانى با واكنش به موقع مانع به ثمر رسيدن گل سد.

نیمه دوم:

در اين نيمه بازى به صورت متعادل ترى شروع شد و دو تيم به صورت پينگ پنگى بر روى دروازه هم صاحب موقعيت مى شدند، كه براى راه آهن بازهم به مانند نيمه اول خالفى فر در دو صحنه مى توانست با ضربه شوت دروازه داماش را باز كنند كه هر دو با واكنش فراهانى مواجه شد. در ادامه با دست زدن به سه تعويض خود سعى نمود تا به تيمش ريتمى تهاجمى تر به خود بگيرد. آمدن چاوشى و سانترهاى او به اضافه فرارهاى سيف الهى موجب فراهم شدن چند موقعيت خطرناك براى داماشى ها شد اما در نهايت اين شاگردان منصور ابراهيم زاده بودند كه توانستند به نخستين برد خانگى خود دست يابند و نوار نباختن هاى داماش را پس از شش بازى پاره نمايند.

شرح گل:

راه آهن ١-٠ داماش: سانتر از جناح چپ بازيكنان راه آهن روى محوطه جريمه داماش فرود آمد كه ضربه سر بهنام برزاى با برخورد به پاى على رضا نظيف كار وارد دروازه فراهانى شد.

اتفاق ويژه:

- حدود سيصد تماشاگر از هواداران داماش از رشت خود را به ورزشگاه اكباتان رسانده بودند.

http://www.damashsc.com/fa/news/3186-13 ... 5-16-14-07
نماد کاربر
pouryaR-damash
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه اکتبر 28, 2011 12:00 am

پستتوسط metall » جمعه سپتامبر 27, 2013 8:10 pm

تازه از جریان باخت و درگیری با خبر شدم چون بازی رو ندیدم نمیتونم درباره بازی حرف بزنم

ولی به کسانی که به تهران رفتن خسته نباشی و خدا قوت میگم که پرچم ما رو بالا نگه داشتن

و انشالله که این شکست مقدمه یه پیروزی دیگه باشه
همه دنیا به دنبال عشق میگردن ولی واسه من همه دنیا یعنی تو
تصوير
نماد کاربر
metall
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: سه شنبه فبريه 14, 2012 12:00 am

پستتوسط mojtaba24 » جمعه سپتامبر 27, 2013 8:19 pm

خیلی بد شد باختیم به غرورمون باختبم البته این باخت هم تجربه شد برای بازیکنا که بعد هر برد غرور زیاد نداشته باشن امیدوارم بازی بعد اس اس خوزستان رو دست کم نگیرن
زنده باد گیلان سرسبز من

تصوير
نماد کاربر
mojtaba24
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: شنبه دسامبر 03, 2011 12:00 am

پستتوسط armin5 » جمعه سپتامبر 27, 2013 8:21 pm

بازی با ملوان بهمون حمله شد حداقل دلمون به بازی برگشت خوش بود و هست ولی آخه این یگان ویژه رو دیگه کجای دلمون بذاریم. اینو که نمیشه تو بازی برگشت جبران کرد. حداقل مسئولین تیم این موضوع رو تو رسانه ها بازتاب بدند شاید یه کم خنک شیم
یه تیم داریم تو ایران - اونم داماش گیلان
نماد کاربر
armin5
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: جمعه آپريل 22, 2011 12:00 am

پستتوسط mamalirize » جمعه سپتامبر 27, 2013 8:50 pm

احسنت به هوادارای با تعصب داماش

[img:96627dcefb]http://media.farsnews.com/media/Uploaded/Files/Images/1392/07/05/13920705195521492_PhotoL.jpg[/img:96627dcefb]
♥♥♥ داماش شهر باران ♥♥♥
نماد کاربر
mamalirize
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه ژوئن 24, 2011 12:00 am

پستتوسط ali_damashi » جمعه سپتامبر 27, 2013 9:18 pm

واگردستیم چه واگردستنی اصلا کاشکی نوشوییم
نماد کاربر
ali_damashi
کاربر ویژه
کاربر ویژه