[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - گفتگو آزاد

گفتگو آزاد

پیشنهادات و انتقادات + مطالب متفرقه ورزشی، اجتماعی، تاریخی و... (ارسال های سیاسی حذف خواهند شد) را در این بخش قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, antiros

پستتوسط amirdamashcity » پنج شنبه سپتامبر 26, 2013 8:57 pm

فیفا 14 هم اومد البته من خودم بازی نکردم فقط به نقل از یکی که بازی کرده این امکانات جدید اضافه شده البته چیزایی خیلی بیشتری هست اینا گوشه ی کوچکی از امکانات جدید هست:
1- فوتبال بانوان به فیفا 14 اضافه شده . 2 - میتونی توی تیمت نوجوان استخدام بکنی و اونو یه ستاره بکنی. 3 - میتونی به صورت آفلاین و آنلاین ورزشگاه بسازی 4 - آب و هوا تو بازی متغیر هست یعنی ممکنه توی یه روز آفتابه یه دفعه بارون بیاد . 5- اضافه کردن بخش جام جهانی و جام بین الملل. 6 - کنفرانس مطبوعاتی بعد از بازی 7- توانایی بوسیدن لباس بعد از گلزنی 8 - واکنش هواداران به بازی . مثلا اگه بد بازی کنی وسیله پرت میکنن تو زمین و ...
نماد کاربر
amirdamashcity
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: شنبه اکتبر 22, 2011 12:00 am

پستتوسط keyvan » پنج شنبه سپتامبر 26, 2013 9:02 pm

[quote:946f7844b1="amirdamashcity"]فیفا 14 هم اومد البته من خودم بازی نکردم فقط به نقل از یکی که بازی کرده این امکانات جدید اضافه شده البته چیزایی خیلی بیشتری هست اینا گوشه ی کوچکی از امکانات جدید هست:
1- فوتبال بانوان به فیفا 14 اضافه شده . 2 - میتونی توی تیمت نوجوان استخدام بکنی و اونو یه ستاره بکنی. 3 - میتونی به صورت آفلاین و آنلاین ورزشگاه بسازی 4 - آب و هوا تو بازی متغیر هست یعنی ممکنه توی یه روز آفتابه یه دفعه بارون بیاد . 5- اضافه کردن بخش جام جهانی و جام بین الملل. 6 - کنفرانس مطبوعاتی بعد از بازی 7- توانایی بوسیدن لباس بعد از گلزنی 8 - واکنش هواداران به بازی . مثلا اگه بد بازی کنی وسیله پرت میکنن تو زمین و ...[/quote:946f7844b1]

بازی فیفا فوق العادس، در اکثر نظرسنجی های معتبر اروپا همیشه جلوتر از pes بوده...
فقط در کشوری مثل ایران Pes میتونه مخاطبان بیشتری نسبت به فیفا داشته باشه!!!
نماد کاربر
keyvan
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: سه شنبه فبريه 08, 2011 12:00 am

پستتوسط havadarehamishegi » پنج شنبه سپتامبر 26, 2013 9:02 pm

[quote:dca456b48e=""]فیفا 14 هم اومد البته من خودم بازی نکردم فقط به نقل از یکی که بازی کرده این امکانات جدید اضافه شده البته چیزایی خیلی بیشتری هست اینا گوشه ی کوچکی از امکانات جدید هست:
1- فوتبال بانوان به فیفا 14 اضافه شده . 2 - میتونی توی تیمت نوجوان استخدام بکنی و اونو یه ستاره بکنی. 3 - میتونی به صورت آفلاین و آنلاین ورزشگاه بسازی 4 - آب و هوا تو بازی متغیر هست یعنی ممکنه توی یه روز آفتابه یه دفعه بارون بیاد . 5- اضافه کردن بخش جام جهانی و جام بین الملل. 6 - کنفرانس مطبوعاتی بعد از بازی 7- توانایی بوسیدن لباس بعد از گلزنی 8 - واکنش هواداران به بازی . مثلا اگه بد بازی کنی وسیله پرت میکنن تو زمین و ...[/quote:dca456b48e]

برای تکمیل کردن کامنت دوست عزیزمون ابرارamirdamashcity
ویژگی ها:
- توسعه سیستم دریبلینگ : سیستم توسعه یافته Dribbling بازی به شما امکان کنترل بهتر توپ به خصوص در زمان اولیه را خواهد داد ، همچنین این سیستم مبتنی بر توانایی گیمرها طراحی شده به گونه ای که اگر دارای مهارت بالایی باشید می توانید زیباترین دریبل ها را به نمایش بگذارید
- توسعه بخش Skill Games : در FIFA 13 بسیار مورد توجه قرار گرفت و در نسخه جدید نیز این بخش دارای مینی گیم های جدیدی بوده و به شما امکان یادگیری انواع و اقسام تکنیک های فوتبالی را خواهد داد
- سیستم Protect The Ball : به شما امکان حفط و حمل توپ را در بهترین حالت ممکن فراهم می کند
- سیستم Pure Shot : امکان شوت زنی در حالات مختلف را فراهم می کند به شکلی که شما می توانید بسته به موقعیت نوع شوت زنی خود را تعیین کنید
- سیستم جایگیری Teammate Intelligence : نسخه جدید از هوش مصنوعی عالی برخوردار است ، به صورتی که جایگیری بازیکنان در نقاط مختلف زمین به شکلی کاملا واقعی و طبیعی به نظر می رسد ، نتایج بازی قبل و بعد نیز در بازی تاثیر گذار است و اگر یک بازی رفت را انجام داده باشید در بازی برگشت تیم حریف تمامی روزنه های خطوط مختلف را می شناسد و همین مورد باعث سخت تر شدن گلزنی در بازی برگشت است
- سیستم کاهش و افزایش سرعت دریبل Sprint Dribble Turns: به صورت دلخواه می توانید سرعت دریبل زدن بازیکنان را افزایش یا کاهش دهید
- واکنس هواداران به بازی : در هنگام بازی بسته به اتفاقاتی از قبیل گلزنی ، خطا ، ناداوری و … بیفتد هواداران حاصر در استادیوم به بازی واکنش نشان داده و وسایلی به داخل زمین پرتاب خواهند کرد ، شما می توانید نسبت به این مسئله اعتراض کرده و یا حتی بازی را متوقف کنید
- آب و هوای متغیر در بازی : ممکن است در حال بازی در یک روز آفتابی باشید اما پسس از چند دقیقه هوا ابری شده و آسمان شروع به باریدن باران کند ، این آب و هوای متغیر جوی در بازی اصلا قابل پیش بینی نیست !
- امکان بوسیدن پیراهن باشگاه : پس از گلزنی این امکان را خواهید داشت تا پیراهن خود را ببوسید ، این کار مخصوصا در بخش Be a Pro می تواند تاثیر بسیار زیادی در محبوبیت شما در میان هواداران باشد
- کنفرانس مطبوعاتی در پایان بازی : پس از بازی باید در کنفرانس مطبوعاتی شرکت کرده و در مورد عملکرد خود و تیمتان به خبرنگاران توضیح دهید
- ساخت استادیوم : امکان فوق العاده ای که می توانید در ۲ حالت آفلاین و آنلاین از آن بهره ببرید
- اضافه شدن فوتبال زنان : بخش فوتبال زنان با هدف حمایت از این ورزش برای بانوان نیز در نسخه جدید قرار داده شده است
- دارای ۳ جام بین المللی : جام جهانی ، جام کنفدراسیون FIFA ، جام بین المللی
- بخش نوجوانان : در بخش Career بازی می توانید نوجوانانی را به خدمت گرفته و آنها را تبدیل به ستاره کنید
نماد کاربر
havadarehamishegi
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: شنبه اکتبر 02, 2010 12:00 am

پستتوسط amirdamashcity » پنج شنبه سپتامبر 26, 2013 9:16 pm

آقا مهرداد پ.خ رو چک کنین لطفا /13/
نماد کاربر
amirdamashcity
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: شنبه اکتبر 22, 2011 12:00 am

پستتوسط MEHRDAD » پنج شنبه سپتامبر 26, 2013 9:46 pm

[quote:c8d2a475d3="metall"]بچه ها کدوم سایت باید برم که محرومیت بازیکنای تیم ها هر هفته مشاهده کنم سایت فدراسیون فوتبال رفتم چیزی دستم رو نگرفت[/quote:c8d2a475d3]
http://ffiri.ir/league/%D8%A2%D9%85%D8% ... D8%A7/101/
تصوير

نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط amin_asadolahpor » جمعه سپتامبر 27, 2013 7:29 am

من امروز نمیتونم بیام،خیلی ناراحتم،ایشالا ببریم راه اهن رو تا تیم روی رو همون ریل راه آهن باز هم بالاتر بره.خوش بحال اونایی که رفتن.جای منم تشویق کنید
ایران داماش
نماد کاربر
amin_asadolahpor
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: دوشنبه جولاي 16, 2012 12:00 am

پستتوسط toshiba » جمعه سپتامبر 27, 2013 7:36 am

بچه ها مهندس عابدینی دربرنامه ورزش ومردم ازشبکه یک
نماد کاربر
toshiba
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: دوشنبه جولاي 30, 2012 12:00 am

پستتوسط rashti_sarvar » جمعه سپتامبر 27, 2013 7:51 am

ایران اسیا...امیر عابدینی /23/ امیر عابدینی هم اکنون از شبکه یک
...VIVA DAMASH...
نماد کاربر
rashti_sarvar
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه آپريل 18, 2011 12:00 am

پستتوسط MAZIYAR » جمعه سپتامبر 27, 2013 8:05 am

صحبت های عابدینی تموم شد توی سایت هم کلیات صحبتش رو یه نفر بنویسه ممنون میشیم
"آبرار اَ خاک میرزا جاجیگایه / همیشه خنجرُ خون روبرایه"

"حواسَ خُب بَنَه می حرفَ بشنو / منو تو یک سریم ، دوشمن سیوایه"
نماد کاربر
MAZIYAR
مدیر انجمن
مدیر انجمن

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 07, 2010 12:00 am

پستتوسط Mordab » جمعه سپتامبر 27, 2013 8:42 am

[quote:66d7e76f87="MAZIYAR"]صحبت های عابدینی تموم شد توی سایت هم کلیات صحبتش رو یه نفر بنویسه ممنون میشیم[/quote:66d7e76f87]
.......................
_ داماش تنها باشگاهی بوده که فصل پیش بازیکن به اروپا ترانسفر میکنه جهانبخشی که از منطقه داماش رشد کرد بعد به قزوین رفت و بعد هم در داماش تهران کشف شد و در داماش گیلان پدیده شد
_ از لحاظ مالی به مرحله ای رسیده ایم که میتوانیم روی پای خود بایستیم اسپانسری این روزها از داماش حمایت میکند غیر از اینکه خود شرکت های وابسه به داماش هم مشکلات مالی ما را برطرف کرده اند
_ در بحث نقل انتقالات فقط دو بازیکن جوان گرفتیم و یک بازیکنی که مال خودمان بود را به تیم خود برگرداندیم
_ فوتبال ایران و برنامه های ورزشی { کنایه به برنامه نود } نمیخواهد ببیند امسال هم دو پدیده به فوتبال کشور معرفی کردیم مسعود حسن زاده و روح الله سیف الهی امسال در داماش میدرخشن گرچه در یکی از برنامه شان گل حسن زاده را جز پنچ گل برتر هفته معرفی شد
_ بازیکنان داماش با حداقل دریافتی در طول این چند سال به تیم خود وفادار و به تیم شهرشان هویت بخشیدن از هوادران مردمان شهر باران شهر رشت و دیگر شهرهای استان گیلان ممنونم که همجوره پشت تیمشان ماندن
_ به عنوان مدیرفنی به سرمربی تیم مشاوره میدهم اما افشین ثابت کرده که پتانسیل پیشرفت را هم دارد
نماد کاربر
Mordab
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: پنج شنبه دسامبر 01, 2011 12:00 am

پستتوسط mojtaba24 » جمعه سپتامبر 27, 2013 9:10 am

عشقم داماش...تیمم داماش...ای داماش

همه ی رشتیها عشق داماشن ، از دل و جونشون مایه گذاشتن، أشانا امید فقط داماشه، رقبا آماده باشن،
ما به این راحتا باخت نمی دیم، طعم پیروزی رو فقط چشیدیم، أن همه تلاش و همت ما بود، که به این رتبه رسیدیم

"حتما قطعا داماش بره، از هرچی تیمه برتره ، می بریم خوب میدونیم ، یکدل باهم ما می خونیم، حتما قطعا داماش بره ، از هرچی تیمه برتره ، گیلک زبانان ویریزید داماش می خواد گل بزنه..."

(زمزمه)حمله حمله حمله...حمله حمله حمله

بارون بیاد برف بیاد، فریاد زنیم با سوت و داد، امی شعاره ای گیل مردان، یکصدا داماش گیلان

أمی افتخار فقط شمایید، همه یکدل و ما یکصداییم ، بچه های شهر باران آسیایی....
"حتما قطعا داماش بره ، از هرچی تیمه برتره ، می بریم خوب میدونیم، یکدل باهم ما می خونیم، حتما قطعا داماش بره ، از هرچی تیمه برتره ، گیلک زبانان ویریزید داماش می خواد گل بزنه"
/16/
زنده باد گیلان سرسبز من

تصوير
نماد کاربر
mojtaba24
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: شنبه دسامبر 03, 2011 12:00 am

پستتوسط mahmood1331 » جمعه سپتامبر 27, 2013 9:42 am

[quote:68234d522c="mojtaba24"]http://video.varzesh3.com/goal-week/%DA%AF%D9%84-%D9%87%D9%81%D8%AA%D9%87-61/

به این آدرس برید و به گل هفته گل جهانبخش رو انتخاب کنید[/quote:68234d522c]

[color=red:68234d522c][size=24:68234d522c]بچه ها جهان نياز با راي ما داره[/size:68234d522c][/color:68234d522c]
کوروش کبیر: من برای متنفر بودن از کسانیکه از من متنفرند وقتی ندارم، زیرا گرفتار دوست داشتن کسانی هستم که مرا دوست دارند
mahmood1331
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه آپريل 13, 2013 12:00 am

پستتوسط nariman_aberar » جمعه سپتامبر 27, 2013 10:02 am

دمه شما گرم که گزارش آنلاین بازی رو میزارین /13/ /13/ /13/ /3/ /3/ /3/
گـــــــــــــیلان تره قوربان تره قوربان ♥ ♥
نماد کاربر
nariman_aberar
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: چهارشنبه مه 29, 2013 12:00 am

پستتوسط MAZIYAR » جمعه سپتامبر 27, 2013 10:09 am

[quote:40c0b267c1="Mordab"][quote:40c0b267c1="MAZIYAR"]صحبت های عابدینی تموم شد توی سایت هم کلیات صحبتش رو یه نفر بنویسه ممنون میشیم[/quote:40c0b267c1]
.......................
_ داماش تنها باشگاهی بوده که فصل پیش بازیکن به اروپا ترانسفر میکنه جهانبخشی که از منطقه داماش رشد کرد بعد به قزوین رفت و بعد هم در داماش تهران کشف شد و در داماش گیلان پدیده شد
_ از لحاظ مالی به مرحله ای رسیده ایم که میتوانیم روی پای خود بایستیم اسپانسری این روزها از داماش حمایت میکند غیر از اینکه خود شرکت های وابسه به داماش هم مشکلات مالی ما را برطرف کرده اند
_ در بحث نقل انتقالات فقط دو بازیکن جوان گرفتیم و یک بازیکنی که مال خودمان بود را به تیم خود برگرداندیم
_ فوتبال ایران و برنامه های ورزشی { کنایه به برنامه نود } نمیخواهد ببیند امسال هم دو پدیده به فوتبال کشور معرفی کردیم مسعود حسن زاده و روح الله سیف الهی امسال در داماش میدرخشن گرچه در یکی از برنامه شان گل حسن زاده را جز پنچ گل برتر هفته معرفی شد
_ بازیکنان داماش با حداقل دریافتی در طول این چند سال به تیم خود وفادار و به تیم شهرشان هویت بخشیدن از هوادران مردمان شهر باران شهر رشت و دیگر شهرهای استان گیلان ممنونم که همجوره پشت تیمشان ماندن
_ به عنوان مدیرفنی به سرمربی تیم مشاوره میدهم اما افشین ثابت کرده که پتانسیل پیشرفت را هم دارد[/quote:40c0b267c1]
ممنون آبرار،پس با این شرایط گرد و خاک به پا کرد
"آبرار اَ خاک میرزا جاجیگایه / همیشه خنجرُ خون روبرایه"

"حواسَ خُب بَنَه می حرفَ بشنو / منو تو یک سریم ، دوشمن سیوایه"
نماد کاربر
MAZIYAR
مدیر انجمن
مدیر انجمن

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 07, 2010 12:00 am

پستتوسط totti » جمعه سپتامبر 27, 2013 10:16 am

آنهايي که مي‌گويند ساختار فوتبال پاک است اشتباه است، زد و بند وجود ندارد اشتباه است چرا که وجود دارد و در همه دنيا نيز وجود دارد.

امير عابديني با حضور در برنامه ورزش و مردم در مورد تيم داماش گيلان،‌ اظهار داشت: در فصل جديد تعدادي از بچه‌هاي ما که در ترکيب تيم داماش باقي ماندند به خاطر عرقي که به اين تيم داشتند قرارداد خود را تمديد کردند، با بحراني که باشگاه داماش گيلان داشت بازيکناني که سال قبل با ما قرارداد داشتند مي‌توانستند با تيم‌هاي ديگر همکاري کنند، اما به اعتقاد من هدايت سيستماتيک باعث شد که آنها با تيم داماش ادامه همکاري دهند.

وي افزود: جوانگرايي باعث رشد ما شده، علي جهانبخش را امسال به اروپا ترانسفر کرديم، اما رسانه‌ها هيچ انعکاسي در مورد اين موضوع نداشتند حالا اگر بازيکن شاخص ديگري بود اين موضوع رسانه‌اي مي‌شد. اين بازيکن در داماش بازي مي‌کرد به تيم ملي دعوت شد و در تيم ملي اميد هم حضور دارد. جهانبخش اولين بازيکني بود که ما امسال توانستيم او را ترانسفر کنيم.

عابديني در ادامه گفت: اگر جوانگرايي مي‌شود بايد به آن بها داده و ببينيم که چه مديريتي است که باعث مي‌شود بازيکنان بمانند، عاطفه و عشق‌ورزي بين بازيکنان جواب مي‌دهد، مردم شهر باران و مسئولان گيلان از ما حمايت کردند و مسئولان ديگر از تهران که مي‌توانستند ما را کمک کنند به خوبي همراه شرکت‌هاي صنعتي داماش از تهران و اين شهر به خوبي ما را حمايت کردند.

مديرعامل باشگاه داماش گيلان خاطر نشان کرد: من از زمين‌هاي خاکي و از کوچه‌هاي تهران و شميرانات رشد کردم و شخصيتم از زمين خاکي شکل گرفت. به مربيان گمنامي که بازيکن در زمين هاي خاکي تربيت مي‌کنند خسته نباشيد مي‌گويم. بنده با فوتبال ايران گره خوردم و مطرح شدم و در باشگاه‌هاي بزرگ بازي کردم و حتي در تيم ملي هرچند کوتاه، اما حضور داشتم.

وي در مورد مربيگري افشين ناظمي گفت: افشين ناظمي خوب کار مي‌کند، اين طور نيست که بنده در شرايط خاص دخالت نکنم، يک مديرعامل باشگاه شايد در چارچوب تيم خود نتواند دخالت کند، اما بنده علاوه بر مدير عاملي در بند قراردادم مدير فني تيم هم اضافه شده است و اين قراردادم را پيش از اينکه با مربي همکاري کنيم به آنها نشان مي‌دهم. وقتي مي‌بينم مربي جواني خوب کار مي‌کند طبيعي است او را حمايت کنم، اگر احساس کنم نيازي به مشاوره و کمک دارد قطعا او را کمک مي‌کنم، ناظمي هم مربي خوبي است و آينده خوبي را پيش رو دارد.

عابديني در مورد اينکه شادي‌‌هاي شما بعد از گل خيلي جالب است، گفت: جايي که شادي بعد از گل از سوي من ديده مي‌شود ربطي به مديرعامل ندارد به مدير فني من ارتباط دارد.

مديرعامل باشگاه داماش گيلان در مورد بازي امروز مقابل راه‌آهن گفت: راه‌آهن تيم خوبي است و پيکره اصلي تيم خود را حفظ کرده، مربي خوب و با مديريت خوبي که پشت آن قرار گرفته فکر مي‌کنم به شرايط خوبي رسيده است. بازي سختي براي هر دو تيم خواهد بود و براي کسب 3 امتياز هر دو تيم وارد زمين مي‌شوند، اما ما براي تساوي نمي‌رويم. فوتبال 90 دقيقه است،اما امکان دارد در دقيقه 91 نتايجي ديگر رقم بخورد.

عابديني در مورد اتفاقات رخ داده در بازي سپاهان و پرسپوليس گفت: سال قبل در همان جا بازيکنان پرسپوليس دچار سرگيجه شده بودند، من اعتقاد دارم يک سال فرصت براي رسيدگي به شرايطي که در آن بازي پيش آمده بود وجود داشت، اما ما شرايطي را گنگ گذاشتيم و رفتيم. من با فرهنگ و اخلاق ورزشي در ابعاد مختلف باشگاه سپاهان آشنايي دارم اين باشگاه در ورزش ما نقش بزرگي دارد. پرسپوليس يک هويت ملي است و ما وقتي مسئوليت را برعهده مي‌گيريم بايد حفظ حراست کنيم.

وي در ادامه گفت: علي دايي براي فوتبال جهان و ايران يک بازيکن بزرگي است، جوهره وجودي علي دايي باخت را برنمي‌دارد، ما بازي هيروشيما را يادمان است که او با چه وضعيتي براي تيم ملي بازي کرد، امروز پرسپوليس به باور رسيده و شرايط خوبي را رقم مي‌زند، بازيکن جوان آن رشد کرده‌اند و اشتباه است با يک اشتباه پرسپوليس را وارد حاشيه کنيم. بنده اين را عرض مي‌کنم در رابطه با قهرماني و هر داوري ديگر بايد رسيدگي شود و اگر اشتباهي رخ داده ريزبينانه برخورد شود. در بحث داوري با قانوني که وجود دارد داور حق برگرداندن تصميم خود را ندارد شايد ممکن است بعد از سوت زدن يک داور تمرکز پيدا کند و متوجه شود اشتباه کرده، اما ديگر تصميم آن قابل تغيير نيست.

عابديني در ادامه خاطر نشان کرد: آنهايي که ساختار فوتبال مي‌گويند پاک است اشتباه است، زد و بند وجود ندارد اشتباه است چرا که وجود دارد و در همه دنيا نيز وجود دارد. پاک کردن صورت‌ مسئله ايراد دارد. بنده يک سؤال دارم چقدر بازيکنان بزرگ به خاطر دوپينگ به فراموشي سپرده مي‌شوند؟ پس بايد طوري بازيکنان هدايت شوند که به دوپينگ رو نياورند.

عابديني در ادامه خاطر نشان کرد: در فدراسيون فوتبال همه ميکروفن در اختيار دارند و هر کسي سخنگو است. چرا فدراسيون سخنگو ندارد؟ تاج، عليپور، کميته داوران، دبير کل وظيفه‌شان سخنگويي است؟ کفاشيان در راه‌پله‌ها صحبت مي‌کند، ما خبرسازي وظيفه‌مان نيست اطلاع‌رساني، خبررساني، تنوير اذهان عمومي وظيفه‌مان است.

مديرعامل باشگاه داماش گيلان در مورد مصاحبه‌هاي خود مبني بر رفتن کي‌روش به صورت عصباني از ايران گفت: طي مصاحبه‌هايي که انجام داده بودم بنده عرض کردم روزي که کي‌روش را به ايران آورديم بايد مي‌ديديم به چنين مربي مي‌توانيم مديريت کنيم يا خير. کي‌روش بر اساس سياق و کارنامه‌اي که داشت نشان داده بود که فوتبال را خوب مي‌داند، به روز است و يک برنامه‌ريز دقيق است، اما ما نتوانستيم کمپ را براي او آمده کنيم فيفادي را از دست داديم، در آن مقطع گفتند که کي‌روش قهر کرده و من هم گفتم حق چنين تصميمي را ندارد و بايد طبق چارچوب کار کند.
ميرزاتوبخواب مابيداريم
نماد کاربر
totti
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: پنج شنبه مه 23, 2013 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به متفرقه

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 2 مهمان