مطالب ورزشی وفوتبالی متفرقه ایران و جهان را در این بخش قرار دهید.
مديران انجمن: meraj130, antiros
توسط aryanrecord » چهارشنبه سپتامبر 25, 2013 8:44 pm
خب لیورپول اولین جامو توسط منچستر از دست داد.
تسلیت به عادل فردوسی پور.
هنوز بدخواه داریم؟
لیورپول میخواست 3 گانه بزنه امسال

-

aryanrecord
- کاربر ویژه
.png)
-
- تاريخ عضويت: يکشنبه اکتبر 16, 2011 12:00 am
توسط keyvan » چهارشنبه سپتامبر 25, 2013 9:22 pm
5 بازی ، 5برد ، 12 گل زده ، 1 گل خورده
خدایا خودت میدونی تو دلم چی میگذره و چقدر خوشحالم که بعد از چند فصل دوباره داریم به اوج برمیگردیم، امیدوارم این روند ادامه داشته باشه.
چیزی که واقعا ناراخت کنندس اینه که باید تو لیگی واسه قهرمانی بجنگیم که مافیا حرف اول رو میزنه:
امشب هم گل سالم کیه وو آفساید گرفته شد تا یووه باز هم به لطف داوری 3امتیاز رو به ناحق جیب بزنه....
-

keyvan
- متعصب سایت
.png)
-
- تاريخ عضويت: سه شنبه فبريه 08, 2011 12:00 am
توسط totti » پنج شنبه سپتامبر 26, 2013 6:45 am
برد رئال مادرید مقابل الچه در دیداری خارج از خانه در شرایط عجیبی رقم خورد
دیشب رئال مادرید در آلیکانته مقابل الچه به میدان رفت و در یک دیدار جنجالی در نهایت موفق شد تا به لطف یک ضربه پنالتی دیرهنگام با نتیجه 1-2 از سد میزبانش عبور کند. با پایان یافتن این بازی، جرارد پیکه مدافع باتجربه بارسلونا نتوانست نسبت به این بازی بی تفاوت مانده و درصفحه توئیترش در مورد اتفاقات جنجالی دقایق پایانی بازی رئال الچه، به اظهارنظر پرداخت.
پیکه دراین باره نوشت:« درحال تماشای یک فیلم طنز از کانال + لیگا هستم. این ماجراها برای این ساعت شب خوب است.» . پیکه این جمله را بعد از تصمیم جنجالی مونیس فرناندس ، داور بازی برای اعلام یک ضربه پنالتی در دقایق پایانی بازی به نفع رئال مادرید نوشت و این واکنشی بود نسبت به واریز هر سه امتیاز بازی 4شنبه شب به حساب شاگردان کارلتو
ميرزاتوبخواب مابيداريم
-

totti
- کاربر خیلی فعال
.png)
-
- تاريخ عضويت: پنج شنبه مه 23, 2013 12:00 am
توسط totti » پنج شنبه سپتامبر 26, 2013 7:12 am
سرمربي آرژانتيني بارسلونا اعلام کرد ستاره تيمش هرگز دوست ندارد زمين مسابقه را ترک کند.
جراردو مارتينو پس از پيروزي خانگي سهشنبه شب مقابل سوسيهداد درباره ناراحتي مسي پس از تعويض اظهار داشت: لئو هرگز نميخواهد زمين را ترک کند اما بر عهده من است که مراقب او باشم و نگذارم مصدوم شود. ما بايد او را در بهترين وضعيت ممکن نگه داريم. در هر بازي که فرصت داشته باشيم از او مواطبت کنيم، اين کار را خواهيم کرد. ما ميتوانيم زمان بازي کردن را از او بگيريم.
به گزارش فارس،وي در پاسخ به اينکه آيا مسي از تعويض ناراحت بود، گفت: در آن لحظه هيچکس دوست نداشت تعويض شود؛ او هميشه دوست دارد بازيها را به پايان برساند. اگر در اين بازي او را تعويض کردم به دليل آن بود که اين فرصت در اختيارمان قرار گرفته بود که به مسي کمک کنيم تا استراحت کند.
سرمربي بارسلونا همچنين درباره استفاده از بازيکنان در سيستم چرخشي خاطرنشان کرد: کاري که ما داريم انجام ميدهيم استفاده چرخشي از بازيکنان است. آنچه که من ميپسندم اين است که همه بازيکنان فرصت داشته باشند بازي کنند و از آن لذت ببرند. ميخواهم همه بازيکنان هرزمان که به آنها نياز داشتم، آماده باشند.
ميرزاتوبخواب مابيداريم
-

totti
- کاربر خیلی فعال
.png)
-
توسط totti » پنج شنبه سپتامبر 26, 2013 9:54 am
او درصحبت هایی یادآوری کرد که به کریستیانو رونالدو کمک کرده تا سرعتش را بهتر کند
سایت گل- یوسین بولت، دونده صاحب نام جامائیکایی در گفت و گو با دیلی میل اعلام کرده که حاضر است تا دوباره به بازیکنان رئال مادرید، تیم محبوبش مشاوره دهد.
اودر صحبت هایی گفته:« فکر می کنم که بیل می تواند سریع ترین بازیکن حال حاضر دنیا باشد. ولی اگر او بخواهد، من می توانم به او کمک کنم تا سرعتش را بهبود ببخشد.»
بولت ادامه داد:« بحث فقط بحث افزایش سرعت بیل نیست، بلکه بحث این است که او بتواند تعادلش را حفظ کند تا وقتی که پابه توپ باشد، با تعادل بیشتری با سرعت بالایی بدود. من به کریستیانو رونالدو هم کمک کردم تا در زمان آغاز دویدنش بتواند استارت سریعتری در جلسات تمرینی داشته باشد و حالا می توان دید که از آن موقع تاحالا چه پیشرفتی داشته.»
بولت درادامه اعلام آمادگی کرد تا در یکی از جلسات تمرینی تیم آنچلوتی حضور یابد:« من احترام زیادی برای رئال مادرید قائلم و اگر آنها وگرث بیل به کمک من نیاز داشته باشند، افتحار می کنم که به مادرید رفته ویک کلاس خصوصی برای بیل بگذارم. شنیده ام که رکوردهای او به رکوردهای من نزدیک است ولی مورد تکنیکی هم مهم است . می دانم که او می تواند بازیکن به مراتب بهتری از اینی که هست باشد.»
ميرزاتوبخواب مابيداريم
-

totti
- کاربر خیلی فعال
.png)
-
توسط popo131 » پنج شنبه سپتامبر 26, 2013 11:58 am
اينم واسه منچستري ها ... چه عكسيه
DAMASH per tutta la mia vita
-
popo131
- کاربر ویژه
.png)
-
- تاريخ عضويت: يکشنبه مه 20, 2012 12:00 am
توسط pouryaR-damash » پنج شنبه سپتامبر 26, 2013 1:35 pm
به امید کسب پیروزی نرآتزوری در بازی حساس امشب :
-

pouryaR-damash
- کاربر فوق حرفه ای
.png)
-
- تاريخ عضويت: جمعه اکتبر 28, 2011 12:00 am
-
توسط popo131 » پنج شنبه سپتامبر 26, 2013 1:44 pm
[quote:484c7736de="pouryaR-damash"]به امید کسب پیروزی نرآتزوری در بازی حساس امشب :
[/quote:484c7736de]
[size=24:484c7736de][color=darkblue:484c7736de]به اميد برد [/color:484c7736de]
[/size:484c7736de]
-
popo131
- کاربر ویژه
.png)
-
توسط totti » پنج شنبه سپتامبر 26, 2013 4:11 pm
مهاجم 26 ساله ليورپول که به تازگي محروميتش به پايان رسيده است گفت: بازگشتهام تا به ليورپول کمک کنم .
لوئيز سوارز، مهاجم اروگوئهاي بندرنشينان پس از سپري کردن دوران محروميت 10 جلسهاياش شب گذشته (چهارشنبه) در ديدار مقابل منچستريونايتد در چارچوب رقابتهاي جام اتحاديه انگليس به ترکيب تيم ليورپول بازگشت، هر چند بندرنشينان در نهايت يک بر صفر مغلوب حريف سنتي خود شدند و از دور رقابتها کنار رفتند.
به نقل از تسنيم،سوارز در گفتوگو با سايت رسمي باشگاه ليورپول گفت: نتيجهاي که مقابل منچستريونايتد رقم خورد خوب نبود چون ما بازي را واگذار کرديم ولي از بازي خودمان راضي هستيم چون خيلي خوب کار کرديم و موقعيتهاي خوبي هم روي دروازه حريف خلق کرديم هرچند نتوانستيم از آنها به خوبي استفاده کنيم.
وي تصريح کرد: ميدانستم که براي بازگشت به ميادين کار دشواري پيشرو دارم ولي هم براي خودم هم براي تيم بازگشتم خيلي مهم بود چون با حضورم در زمين ميتوانم به تيم کمک کنم. از حالا براي بازي بعدي کار خواهيم کرد و روند رو به رشدمان را ادامه خواهيم داد.
مهاجم 26 ساله ليورپوليها خاطرنشان کرد: از اين به بعد هر آنچه در توانم باشد براي ليورپول به نمايش خواهم گذاشت. من اينجا هستم تا به تيم و باشگاه ليورپول کمک کنم و در اين راه از هيچ چيز دريغ نميکنم.
ميرزاتوبخواب مابيداريم
-

totti
- کاربر خیلی فعال
.png)
-
توسط totti » پنج شنبه سپتامبر 26, 2013 4:12 pm
سرمربي ميلان معتقد تيمش بايد به رويه استفاده نکردن از موقعيتها در مقابل دروازه حريفان پايان دهد.
ماسيميليانو آلگري پس از تساوي شب گذشته شاگردانش مقابل بولونيا معتقد است که تيمش از فرصتها استفاده نکرده است.
به گزارش فارس،ميلان تا دقايق پاياني مسابقه دو گل از حريف خود عقب بود اما توانست بازي را به تساوي بکشاند.
هرچند روبينيو و آباته با گلزني در دقايق 89 و 92 توانستند يک امتياز براي ميلان به دست آورند؛ اما سرمربي اعلام کرد که از ناتواني شاگردانش در مقابل دروازه حريف نااميد شده است.
اين سومين بازي ميلان در اين فصل است که با يک گل ديرهنگام توانسته از شکست بگريزد و سرمربي 46 ساله معتقد است که اگر ميخواهند براي قهرماني در سري A تلاش کنند، بايد رويه خود را تغيير دهند.
وي در اين باره اظهار داشت: در کل بازي خوبي بود اما ما فرصتهاي بسياري را از دست داديم. عالي بازي کرديم اما بايد به اين رويه پايان دهيم. نميتوانم از بازي تيم انتقاد کنم. در بازي با ناپولي و در اين مسابقه موقعيتهاي فراواني داشتيم. بايد دقيقتر باشيم و سخت تلاش کنيم.
سرمربي ميلان ادامه داد: اينها بازيکناني هستند که ما داريم و بايد تلاش کنيم تا به پيروزي برسيم و اين به ما اجازه خواهد داد که شرايط را جور ديگري ببينيم. مسئله مهم اين است که همچنان تلاش کنيم تا وارد محوطه جريمه حريف شويم. اگر به خلق اين موقعيتها ادامه دهيم به معناي آن است که براي دفاع تيم مقابل مشکلساز هستيم.
وي خاطرنشان کرد: يک امتياز از اين دو ديدار با توجه به شيوه بازي ما به معناي آن است که بايد در اين لحظات بيشتر کار کنيم. ما داريم بهاي هر اشتباهي را ميدهيم.
ميلان با تساوي سه بر سه مقابل بولونيا در رده دوازدهم سري A باقي ماند.
ميرزاتوبخواب مابيداريم
-

totti
- کاربر خیلی فعال
.png)
-
توسط yaranemirza » پنج شنبه سپتامبر 26, 2013 5:57 pm
امروز بازی اینتر رو پخش می کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
-

yaranemirza
- کاربر فعال
.png)
-
- تاريخ عضويت: چهارشنبه مه 15, 2013 12:00 am
-
توسط popo131 » پنج شنبه سپتامبر 26, 2013 6:34 pm
[quote:e48c3ef2c6="yaranemirza"]امروز بازی اینتر رو پخش می کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟[/quote:e48c3ef2c6]
خير ......

-
popo131
- کاربر ویژه
.png)
-
توسط soroosh8 » پنج شنبه سپتامبر 26, 2013 8:09 pm
آباته : میلان هرگز تسلیم نشد
-
میلان هرگز تسلیم نشد آباته : میلان هرگز تسلیم نشد
ایگناتسیو آباته مدافع با تجربه انزلیچی چهارنشبه شب موفق شد با تک گلش در لحظات پایانی بازی تیمش را از شکست نجات دهد
این مدافع 26 ساله پس از بازی به خبرنگاران گفت:" میلان قلب و روحی بزرگ دارد و در حال حاضر تخت هدایت مربی مان به بازی خوبمان ادامه می دهیم"
"در هر بازی تا آخرین نفس می جنگیم و هرگز تسلیم نمی شویم.متاسفانه شبی مثل بازی برابر بولونیا به مانند چند بازی گذشته همه چیز بر علیه ما بود"
"بازیکنان بسیار با کیفیتی در ترکیب داریم و این موضوع را ثابت کردیم"
پسران آلگری پس از گذشته پنج هفته از رقابت های این فصل سری آ در حال حاضر با اختلاف 10 امتیازی نسبت به صدر جدول در رده ی دوازدهم جدول قرار گرفته اند"بازی بسیار درگیرانه ای بود.در نیمه نخست بسیار خوب بودیم اما همین کمی غفلت کردیم سریعا گل خوردیم"
"اگر در همان نیمه اول بازی را به دو یا سه گل تمام می کردیم سپس هیچ یک از این اتفاق ها نمی افتاد.ما خوب بازی کردیم اما به اندازه نیاز کافی نبود و باید بیش از این ها تلاش می کردیم.به هر حال به فشارهای خود بر روی حریف ادامه دادیم و این طبیعی است که در چنین مواقعی خط دفاعی آسیب پذیر می شود"
میلان در مصاف بعدی اش شنبه شب در سن سیرو به میزبانی سمپدوریا خواهد رفت که همچنان نمی تواند از ماریو بالوتلی به دلیل محرومیت سه جلسه ای استفاده کند.
"دنیا فقط رشت و داماش"
-

soroosh8
- کاربر ویژه
.png)
-
- تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 20, 2012 12:00 am
توسط soroosh8 » پنج شنبه سپتامبر 26, 2013 8:11 pm
متاسفم اما نمی خواهم از همه معذرت خواهی کنم انگار که کسی را کشته باشم! بالوتلی:متاسفم اما نمی خواهم از همه طلب بخشش کنم انگار که کسی را کشتم
ماریو بالوتلی در بیانیه ای در نشریه معتبر گاتزتا دلوسپورت از باشگاه میلان و داور بابت محرومیت سه جلسه اش معذرت خواهی کرد.
ماریو بالوتلی به دلیل اینکه پس از پایان بازی برابر ناپولی به مشاجره لفظی با داور پرداخت ابتدا با یک کارت قرمز جریمه شد اما در نهایت محرومیت سه جلسه ای برای او از رقابت های داخلی در نظر گرفته شد.
بالوتلی گفت:"اول از همه برای این محرومیت از هم تیمی هایم معذرت خواهی می کنم.آنها سخت با من تلاش و تمرین می کنند بنابراین این درست نیست که من آنها را تنها بگذارم.در رابطه با هوادارن هم من مقصرم،کسانی که همیشه همه ی شرایط تیم را زیر نظر دارند و البته باشگاه"
"از داور مسابقه معذرت می خواهم چرا که نباید آن رفتار را می کردم.در بازی برابر ناپولی همان داستان های همیشگی تکرار شد و خطاهای که روی من انجام می شد گرفته نمی شد و من هم در لحظه واکنش نشان دادم...من فقط می خواهم بازیکنان دیگر برای خطاهایی که واقعا بر روی من مرتکب می شوند جریمه شوند همانطور که من با کوچکترین خطا جریمه می شوم.اما می دانم که باید در شراطی خاص بیش از اینها مقاومت کنم"
بالوتلی در ادامه گفت :" زمانی که اشتباه می کنم معذرت خواهی می کنم اما نمی خواهم از همه یا هر کسی طلب بخشش کنم انگار که کسی را کشته باشم"
میلان در نخستین جلسه از محرومیت ماریو بالوتلی برابر بولونیا با حساب 3-3 متوقف شد"ما پیشرفت کرده ایم اما ما همه ی آن چیزی که برای رسیدن به سطح دیگر تیم ها هست در اختیار داریم.من لیگ بسیار متعادلی را می بینم.برای مثال ناپولی چندین بازیکن بزرگ دارد اما آنها نسبت به میلان به عنوان یک تیم متحد برتر نیستند"
میلان در مصاف بعدی در خانه به میزبانی سمپدوریا می رود و دومین جلسه از محرومیت سه جلسه ای بالوتلی سپری خواهد شد.
"دنیا فقط رشت و داماش"
-

soroosh8
- کاربر ویژه
.png)
-
- تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 20, 2012 12:00 am
بازگشت به ورزش ایران و جهان
چه کسي حاضر است ؟
کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 2 مهمان