مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.
مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros
توسط onlyrasht » دوشنبه ژوئن 27, 2011 2:05 pm
محمد غلامی : داماش آسیایی می شود
دوشنبه ۰۶ تیر ۱۳۹۰ ساعت ۱۳:۵۶
محمد غلامی مهاجم رضوانشهری تیم فوتبال داماش گیلان در اولین حضور در تمرین تیم داماش به مانند دیگر نفرات جدید با استقبال پرشور هواداران مواجه شد و بارها مورد تشویق قرار گرفت و این مسأله باعث شد تا او شاداب و سرحال به تمرین بپردازد . روابط عمومی باشگاه داماش گیلان گفتگویی رابا این جوان مؤدب انجام داده است که ماحصل آن در ذیل آمده است:
** اولین حضور شما در تمرین داماش گیلان با استقبال پر شور هواداران همراه شد . شما در این ارتباط چه احساسی دارید؟
• من در تمرین روز اول به نوعی غافلگیر شدم . حضور پرشور هواداران داماش ، آنهم در تمرینات از یک سو و همبازی شدن با دوستان قدیمی ازجمله رضا مهدوی ، علی نظر محمدی ، افشین چاوشی و ..... ازنکات جالب اولین روز حضورم در تمرین بود . من از حضور در داماش احساس خوبی دارم و حال با این فضایی که در ورزشگاه عضدی دیدم ، از انتخابم به خود می بالم و یقیناً ، در مسابقات لیگ برتر پاسخگوی محبتهای بی دریغ هواداران داماش خواهم بود.
**فضای باشگاه داماش گیلان را چگونه دیدید؟ و از حضور در داماش چه حسی دارید؟
• هرگز گمان نمی کردم که داماش گیلان دارای چنین امکانات خوب و ایده آلی باشد و در طول روزهای اخیر در این باشگاه تمامی استانداردهای لازم برای کسب موفقیت وجود دارد و من امیدوارم در آینده نیز این امکانات در اختیار بازیکنان قرار داشته باشد تا با خیالی آسوده به کسب موفقیت و افتخار برای این تیم محبوب تلاش نماییم.
**آینده داماش را در لیگ برتر چگونه می بینید؟
• داماش گیلان با درایت مهندس عابدینی ، تیم خوب و با انگیزه ای را تشکیل داده است . حفظ اسکلت تیم موفق فصل پیش از یک سو و جذب نفرات جوان و با انگیزه از سوی دیگر باعث شد تا داماش گیلان به یکی از قطبهای اصلی فوتبال کشور تبدیل شود و من مطمئن هستم که با حضور چند بازیکن کلیدی دیگر ما در فصل آینده آسیایی خواهیم شد و در لیگ برتر یقیناً در جایگاه بالاتر قرار می گیریم.
**آقای غلامی چه با انگیزه صحبت می کنید؟!
• چراکه نه؟ مگر داماش و ملوان چه چیزی از پرسپولیس و استقلال کم دارند که آسیایی نشوند؟من می خواهم یک واقعیت را به شما بگویم من روزگاری که پیراهن ملوان را در تن داشتم آرزو می کردم که با این تیم در مسابقات آسیایی حضور داشته باشم که متأسفانه به این آرزو نرسیدم ولی یقین دارم که با پیراهن داماش گیلان در مسابقات آسیایی حضور خواهم یافت و یقیناً داماش سهمیه آسیایی را در این فصل به دست می آورد.
**شما از بازیکنان شایسته برای حضور در تیم ملی بودید ، برای تصاحب دوباره پیراهن تیم ملی چه اهدافی دارید؟
• من تا اردوی سوم در لیست آقای کروش بودم و ایشان از عملکرد من رضایت کامل داشتند و قبل از این سفر تیم ملی ایشان و نمازی با من صحبت کردند و اعلام کردند که توخط نخورده ای و مد نظر ما هستی ولی در این اردو نفرات دیگری مد نظر بودند اما من در تلاش هستم تا با شروع لیگ با پیراهن داماش چنان بدرخشم که مربیان تیم ملی بدون هیچ حرف وحدیثی دوباره دعوتم کنند و من مطمئن هستم که این اتفاق خواهد افتاد .
**داماش در خط حمله نفراتی چون جنابعالی ، افشین چاووشی ، فرزاد محمدی ، جهانگیر عسگری ، عباس آقایی و...را جذب نموده است با وجود این بازیکنان مطرح ، قرار گرفتن در ترکیب اصلی سخت نخواهد بود؟
• حضور نفرات شایسته به همراه این کادر فنی قوی که نشان از مدیریت بادرایت مهندس عابدینی دارد و ما برای حضور در ترکیب اصلی باید تلاش و جدیت فراوانی در این تیم که تا این حد سخت و فشرده است انجام دهیم و امیدوارم با همدلی و رقابت تنها به موفقیت تیم داماش گیلان فکر کنیم.
**چه پیامی برای هواداران داماش گیلان دارید؟
• از هواداران داماش گیلان که با حمایت خود مارا شرمنده کردند متشکرم و امیدوارم در مسابقات لیگ برتر پاسخگوی زحمات این عزیزان باشیم ما با حمایت های آنان دلگرم می شویم وامیدواریم این حمایت ها در مسابقات لیگ برتر نیز ادامه داشته باشد و با دعای خیر این تماشاگران فهیم که به راستی سرمایه های راستین فوتبال هستند در فوتبال ایران نام داماش گیلان را بلند آوازه نماییم.
منبع : داماش ایرانیان
-

onlyrasht
- کاربر ویژه
.png)
-
- تاريخ عضويت: سه شنبه نوامبر 23, 2010 12:00 am
توسط rainrasht » دوشنبه ژوئن 27, 2011 2:09 pm
مرسي
افتخارم اينه خون ميرزا توي رگهامه وعاشق تيم شهرمم
-

rainrasht
- کاربر خیلی فعال
.png)
-
- تاريخ عضويت: سه شنبه ژانويه 11, 2011 12:00 am
توسط yaran-mirzakochak » دوشنبه ژوئن 27, 2011 2:13 pm
جون اون مادرت کمتر ملوان , ملوان بکن ...........
این سابقه بازیت تو ملوان مارو کشت...........
-
yaran-mirzakochak
- کاربر نیمه حرفه ای
.png)
-
- تاريخ عضويت: پنج شنبه سپتامبر 09, 2010 12:00 am
توسط rainrasht » دوشنبه ژوئن 27, 2011 2:15 pm
كار از اول اشتباه بود كه ..
-

rainrasht
- کاربر خیلی فعال
.png)
-
توسط onlyrasht » دوشنبه ژوئن 27, 2011 2:30 pm
شهر باران های نقره ای
سرور تاج و لنگایی /// داماش ما رشتیایی
ابشک سسک فابرگاس
-

onlyrasht
- کاربر ویژه
.png)
-
- تاريخ عضويت: سه شنبه نوامبر 23, 2010 12:00 am
توسط rainrasht » دوشنبه ژوئن 27, 2011 2:31 pm
عجب اسمي

-

rainrasht
- کاربر خیلی فعال
.png)
-
توسط rainrasht » دوشنبه ژوئن 27, 2011 2:32 pm
غلامي دروگبا

-

rainrasht
- کاربر خیلی فعال
.png)
-
توسط pezhman-paskiyabi » دوشنبه ژوئن 27, 2011 3:19 pm
ابرار کم کم داره ازش خوش میاد
-

pezhman-paskiyabi
- متعصب سایت
.png)
-
- تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 28, 2010 12:00 am
توسط damash_city » دوشنبه ژوئن 27, 2011 6:31 pm
داماش و ملوان نداریم فقط داماش داریم امیدوارم بازیکنان بومی داماش موفق بشن
-

damash_city
- کاربر فوق حرفه ای
.png)
-
- تاريخ عضويت: جمعه دسامبر 03, 2010 12:00 am
توسط MEHRDAD » دوشنبه ژوئن 27, 2011 7:22 pm
دوستان من یه سوالی برام بوجود اومده ... اگر این مصاحبه های اختصاصی که انجام میشه و تو دید همه قرار میگیره زیاد جالب نیست و جذابیت نداره دیگه دنبالش نریم! چون اکثر کامنت ها تو فروم قرار میگیره و اونایی که میخونند انگار بچه های فروم نیستند!
به عنوان مثال بعضی وقتا میشه که بچه ها یه سوالاتی رو انجام میدند که ما اصلا تو مصاحبه ها یا اخبار سایت میگیم!
-

MEHRDAD
- مدیر سایت

-
- تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am
-
توسط mehran2010 » سه شنبه ژوئن 28, 2011 12:38 am
سلام. به نظر من مصاحبه های اختصاصی که انجام میدید خیلی جالبه، خصوصاً برای بالا بردن بازدید کننده های سایت و متمایز شدن سایت از بقیه سایت ها خیلی تاثیر داره. واقعاً همین مصاحبه ها سایت شما رو یکی از بهترین و متمایز ترین سایت های هواداری کرده. فروم خوبه، اما فقط اعضا توش فعال هستند، اما مصاحبه ها و اخبار سایت باید باشه به نظر من. به عنوان یک هواردار باز هم از زحماتتون تشکر میکنم.
-

mehran2010
- کاربر حرفه ای
.png)
-
- تاريخ عضويت: يکشنبه ژانويه 09, 2011 12:00 am
توسط JustRasht » سه شنبه ژوئن 28, 2011 7:31 am
[quote:84704d9c3c="MEHRDAD"]دوستان من یه سوالی برام بوجود اومده ... اگر این مصاحبه های اختصاصی که انجام میشه و تو دید همه قرار میگیره زیاد جالب نیست و جذابیت نداره دیگه دنبالش نریم! چون اکثر کامنت ها تو فروم قرار میگیره و اونایی که میخونند انگار بچه های فروم نیستند!
به عنوان مثال بعضی وقتا میشه که بچه ها یه سوالاتی رو انجام میدند که ما اصلا تو مصاحبه ها یا اخبار سایت میگیم![/quote:84704d9c3c]
کاملا با نظر مدیر مهرداد موافقم
بچه بیایم کم کم یاد بگیریم که نظراتمون رو تو آخر مصاحبه ها و یا گزارش تصویری ها و یااخباری که بچه های سایت تهیه وتدارک میبینن بنویسیم ویه جوری باب کنیم که همه بتونن بیان نظر بدن حتی اونایی که مهمان هستن، الان این مصاحبه ای که با غلامی اینجا گذاشتن درست عین همینو بچه های سایت زحمت کشیدن مصاحبه گرفتن ودر صفحه اصلی سایت هم هست اما نظرات اونجا به مراتب کمتراز فروم گذاشته میشه، بیایم ماهم مثل سایتای سایر تیمها نظراتمون رو توی صفحه
فوق الذکر بنویسیم و حداقل فایده این کار اینه که به کار وزحمت بچه های سایت ارزش گذاشتیم واینکه همه میتونن نظر بدن حتی اونی که عضو نیست...بیا یم دست به دست هم بدیم تنها سایت پویا وجامع شهر رشت در خصوص باشگاه فرهنگی ورزشی داماش گیلان که بایک حرکت خودجوش وبدون هیچگونه چشمداشت مالی به کار خودش ادامه میده روازش حمایت کنیم تا پربارتر و پو یا تروجامع تر از قبل به کار خودش ادامه بده ...
فدای غیرت همه بچه های رشت ، مرتضی علی یار ویاور همه شما
-

JustRasht
- کاربر نیمه حرفه ای
.png)
-
- تاريخ عضويت: دوشنبه نوامبر 01, 2010 12:00 am
بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان
چه کسي حاضر است ؟
کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 7 مهمان