[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - داماش گیلان vs راه آهن / تاپیک اصلی نظرات عکس ها و اخبار کوتاه

داماش گیلان vs راه آهن / تاپیک اصلی نظرات عکس ها و اخبار کوتاه

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

پستتوسط sepidrod » سه شنبه سپتامبر 24, 2013 7:53 pm

مشکل ما از اول فصل بیهوده گل خوردن بود نه گل زدن شیرینی برد با تراکتور باعث شد تا این مساله نمود پیدا نکنه ولی فراموش نکنیم تراکتوری ها چند موقعیت مسلم گلزنی رو از دست دادند و فرهانی هم روز خوبش بود وگرنه شاید نتیجه ای دیگری رقم می خورد ما در این بازی نباید مغرور بشیم و اول باید مواظب باشیم گل نخوریم و خوب دفاع رو ببندیم و بعدش به فکر گل زنی باشیم.
نماد کاربر
sepidrod
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه سپتامبر 16, 2010 12:00 am

پستتوسط MAZIYAR » چهارشنبه سپتامبر 25, 2013 7:12 am

[color=black:9f23702097]ناظمی:در آغاز راه قرار دارم/بازیکنان داماش برای بازی راه آهن به جدول نگاه نمی کنند

سرمربی تیم داماش گفت:وقت برای من زیاد است و سعی می کنم طبق هدف گذاری که دارم پله پله جلو بروم.

افشین ناظمی در گفت و گو با اوج درباره بازی روز جمعه تیمش مقابل سورینت از هفته یازدهم لیگ برتر عنوان کرد:شرایط داماش پس از کسب دو پیروزی پیاپی خیلی خوب شده است و سعی می کنیم به این روند ادامه بدهیم و هفته به هفته بهتر شویم.

وی ادامه داد:بازیکنان داماش می دانند برای مسابقه جمعه نباید به جدول نگاه کنند.راه آهم تیم خوبی است که از کادر فنی مجرب و بازیکنان باتجربه ای سود می برد.سعی کرده ایم در روزهای گذشته این تیم را آنالیز کنیم و با توجه به شناختی که از حریف داریم به نتیجه گیری در این مسابقه امیدواریم.

سرمربی داماش درباره اینکه به نظرش احتمال برکناری منصور ابراهیم زاده در صورت شکست در این مسابقه چه تاثیری می تواند در کیفیت بازی بگذارد گفت:این مسائل برای ما تاثیری ندارد.امیدواریم طبق پیش بینی به اهدافمان برسیم.به هر حال در طبیعت فوتبال برد و باخت وجود دارد.من هم به عنوان یک مربی جوان برای همه همکارانم احترام خاصی قائلم و هرگز درباره آنها اظهارنظر نمی کنم.

وی درباره اینکه در حال حاضر چه هدفی برای آینده مربیگری اش در سر دارد اظهار داشت:من خودم را سرمربی می دانم که در آغاز راه قرار دارد.فصل گذشته پس از 10 سال فعالیت به عنوان مربی،در 6هفته آخر به عنوان سرمربی کار کردم و باید خیلی کار کنم تا به اهداف مدنظرم برسم.

سرمربی داماش افزود:برخی از من سوال می کنند که آیا به مربیگری تیم ملی فکر می کنم یا نه.واقعیتش را بخواهید در حال حاضر چنین ایده ای هرگز در ذهنم نیست.فعلا هدف من این است که کارم را در داماش انجام بدهم و با این تیم به موفقیت برسم.پتانسیل مجموعه فعلی داماش خیلی بالاست و من به آینده این تیم خیلی امیدوارم.وقت برای من زیاد است و سعی می کنم طبق هدف گذاری که دارم پله پله جلو بروم.

ناظمی درباره غایبان تیمش در بازی روز جمعه گفت:ما برای این مسابقه محروم نداریم.مصدومان هم از روز دوشنبه برگشته اند و امیدوارم زودتر شرایط بازی را به دست بیاورند.
[/color:9f23702097]
http://www.owjnews.ir/component/k2/item/57609-ناظمیدر-آغاز-راه-قرار-دارم/بازیکنان-داماش-برای-بازی-راه-آهن-به-جدول-نگاه-نمی-کنند.html
"آبرار اَ خاک میرزا جاجیگایه / همیشه خنجرُ خون روبرایه"

"حواسَ خُب بَنَه می حرفَ بشنو / منو تو یک سریم ، دوشمن سیوایه"
نماد کاربر
MAZIYAR
مدیر انجمن
مدیر انجمن

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 07, 2010 12:00 am

پستتوسط soheil_shahre_baran » چهارشنبه سپتامبر 25, 2013 7:16 am

راه آهن سورينت -داماش گيلان؛ پايان ناکامي تهراني‌ها يا ادامه شگفتي‌سازي رشتي‌ها؟

راه آهن سورينت مدت‌هاست که رنگ برد را نديده است و روي ريل ناکامي به سرعت پيش مي‌رود. با اين حال مديران باشگاه اعلام کرده‌اند بهتر از منصور ابراهيم‌زاده در ايران سراغ ندارند و از او حمايت کامل مي‌کنند. بايد ديد نتيجه اين حمايت از سرمربي تيم پانزدهم جدول چه خواهد شد. شاگردان ابراهيم‌زاده که ظاهرا او را خيلي هم دوست دارند و مي‌گويند نبايد برکنار شود جمعه بايد در ميدان حرف‌شان را بزنند. با اين شرايط روز سختي در انتظار داماش گيلان است. تيمي که دو برد متوالي داشته و هفته گذشته موفق شد تراکتورسازي را در رشت شکست بدهد از نظر روحي در شرايط بسيار مناسبي است. بايد ديد که افشين ناظمي مربي جوان داماش مي‌تواند از منصور ابراهيم‌زاده هم مثل مجيد جلالي امتياز بگيرد يا اين راه‌آهن است که نوار ناکامي‌هايش را قطع مي‌کند؟
منبع: خبرگزاری فارس
only say rain city of damash
فقط بگو داماش شهر باران
نماد کاربر
soheil_shahre_baran
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: پنج شنبه آپريل 04, 2013 12:00 am

پستتوسط mahmood1331 » چهارشنبه سپتامبر 25, 2013 9:36 am

[color=green:629bcab6b2][size=18:629bcab6b2]روزسختي مقابل راه‌آهن سورينت خواهيم داشت[/size:629bcab6b2][/color:629bcab6b2]
افشين ناظمي در خصوص ديدار روز جمعه داماش گيلان و راه‌آهن سورينت در چارچوب هفته يازدهم ليگ برتر گفت: بعد از 2 برد خانگي که به دست آورديم شرايط تيم ما بسيار خوب است و آماده بازي با راه‌آهن سورينت هستيم البته کاري به جدول نداريم و مي‌دانيم حريف‌مان يک تيم قدرتمند است. قطعا روز سختي مقابل شاگردان ابراهيم‌زاده خواهيم داشت. فقط اميدوارم هر 2 تيم فوتبال خوبي ارائه بدهند تا هواداران از ديدن آن لذت ببرند.

به گزارش تسنيم،وي در پاسخ به اين سوال که آيا بعد از 2 پيروزي خانگي اين روند در بازي خارج از خانه مقابل راه‌آهن سورينت هم ادامه خواهد داشت؟ اظهار کرد: انشاءالله که اين‌طور است. ما تمام تلاش‌مان را مي‌کنيم تا روند پيروزي‌هاي داماش قطع نشود. انتظار داريم که با دست پر به رشت برگرديم.

سرمربي تيم داماش گيلان درباره حرکت حسن‌زاده بازيکن اين تيم پس از تعويض در بازي با تراکتورسازي و واکنش اين باشگاه عنوان کرد: حسن‌زاده به کميته انضباطي آمد و توضيحاتي را به مسئولان باشگاه ارائه داد. او ضمن عذرخواهي از همه اعلام کرد هر تصميمي که کميته انضباطي بگيرد را قبول مي‌کند. ما هم چون او براي اولين بار اين کار را کرده بود و جوان آينده‌داري هم هست او را بخشيديم تا ديگر چنين اتفاقاتي رخ ندهد.

ناظمي در مورد جايگاه داماش گيلان در جدول رده‌بندي هم تصريح کرد: خدارا شکر مي‌کنيم که در رده هفتم جدول قرار داريم اما مي‌دانيم که تا پايان ليگ اين جايگاه‌ها مدام در حال تغيير خواهد بود. فقط اميدواريم که روند روبه‌رشدمان ادامه‌دار باشد.

وي ضمن بيان اين مساله که مهدوي کاپيتان داماش تمريناتش را آغاز کرده است، گفت: شرايط اين بازيکن روز به روز بهتر مي‌شود و کم‌کم به آمادگي لازم خواهد رسيد، اميدواريم که بتوانيم از او در آينده‌اي نزديک استفاده کنيم.

سرمربي داماش گيلان حمايت‌هاي امير عابديني از او را در موفقيت‌هاي اخير اين تيم تاثيرگذار دانست و تاکيد کرد: از عابديني تشکر مي‌کنم که هميشه از ما حمايت کرده است. خوشبختانه از نظر مالي هم در حال تزريق کردن پول به تيم است. واقعا دست حاجي درد نکند!

ناظمي در واکنش به قرعه‌کشي جام حذفي و رويارويي تيمش با نماينده فوتبال يزد اظهار داشت: نمي‌دانستم که قرعه‌کشي انجام شده و الان از شما شنيدم. ما قطعا جام حذفي را جدي مي‌گيريم و انشاءالله کار خودمان را با برد شروع مي‌کنيم.
mahmood1331
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه آپريل 13, 2013 12:00 am

پستتوسط 777 » چهارشنبه سپتامبر 25, 2013 11:15 am

در این بازی باید با برنامه بریم جلو وبا تمرکز بالا راه اهن به چیزی جز برد فکرنمیکنه چه بسا بخاطر همین به شدت هجومی وانتحاری بازی کنه که این خیلی به نفع داماش هست
داماش اگه منطقی بازی کنه وحفظ توپ کنه قطعا شیرازه راه اهن بهم میریزه بنظرمن اگه تادقیقه 65به بعد بازی مساوی باشه یا داماش جلو باشه راه اهن بی مهابا حمله میکنه اونوقت داماش میتونه توضدحملات خطرناک باشه وهمچنین باتعویض های خوب مثل بازیای قبل میتونیم ضربه محکمی به راه اهن بزنیم وحتی با پیروزی پرگل از زمین خارج بشیم
البته بخاطر نتایج اخیر داماش مساوی در این بازی هم نمیتونه بد باشه.
امیدوارم ابشک وحاجتی دو هافبک دفاعی ما باشن
نمی دونم امادگی کاپیتان درچه حده اما بنظرم بهتره بعنوان یار ذخیره بیاد همچنین کاردوست هم میتونه بجای ابشک بیاد تا مصدومیت ابشک کامل برطرف شد دیگه بتونه 90دقیقه کامل بازی کنه نظرمن اینه که امین متوسل زاده از ابتدا باشه وبعدش حسن زاده بیاد
امیدوارم اشتباهات بچه گانه تو تیم نباشه ومثل دو بازی گذشته همه بازیکنان بدون اشتباه باشن
واینکه تو این بازی بهتره ازکوچک ترین موقعیت ها استفاده کنیم ودرکل میشه رو سه امتیاز بازی حساب باز کرد
نماد کاربر
777
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: سه شنبه مه 01, 2012 12:00 am

پستتوسط ParhamRashti » چهارشنبه سپتامبر 25, 2013 4:51 pm

من به این بازی خیلی امیدوارم و فکر میکنم میتونیم راحت از این بازی 3 امتیاز بگیریم.از لحاظ فنی اگه نظرمو بخوام بگم بهتره مدافعین تو این بازی باید ابوذر چپ{در صورت سیستم 3 5 2}علی نظیف و ممد مختاری وسط ,هادی محمدی هم راست. هافبک ها مون تو این بازی باید ابوذر{در صورت سیستم 3 5 2} یا مصطفی چپ,وسط ابشک و رضا کاردوست, راست هم سیف الهی. مهاجما هم کبه و امین متوسل زاده باشن. /13/ /13/

دنیا فقط سه کلمه گیلان / داماش / رشت
/11/
ParhamRashti
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 11, 2011 12:00 am

پستتوسط Inja-Rasht » چهارشنبه سپتامبر 25, 2013 7:51 pm

[quote:526203f815="sepidrod"]مشکل ما از اول فصل بیهوده گل خوردن بود نه گل زدن شیرینی برد با تراکتور باعث شد تا این مساله نمود پیدا نکنه ولی فراموش نکنیم تراکتوری ها چند موقعیت مسلم گلزنی رو از دست دادند و فرهانی هم روز خوبش بود وگرنه شاید نتیجه ای دیگری رقم می خورد ما در این بازی نباید مغرور بشیم و اول باید مواظب باشیم گل نخوریم و خوب دفاع رو ببندیم و بعدش به فکر گل زنی باشیم.[/quote:526203f815]

آبرار جان وظیفه دروازه بان گرفتن موقعیت از حریفه من فکر میکنم هم ما و هم حریفامون بد عادت شده بودیم همه انتظار داشتن هر توپی که میاد دروازه بان ما بخوره. بازی با تراکتور اینقدر ها هم که جو میدن نبوده و ما هم موقعیت داشتیم حالا تراکتور تک به تک و ما شوت پشت محوطه. فکر نمیکنم تو موقعیت های گل چیزی از تراکتور کم داشته باشیم. جالب برای من اینه که دروازه بان تیم همسایه به این قشنگی توپ میگیره و کلا ستون تیمش هست اینجوری راجع به تیمش اظهار نظر نمیکنه. مطمئن باش اگه دروازه بان های ما تو لیگ امسال در حد متوسط لیگ (نه خیلی خوب) عمل میکردن الان جزو 4 تای اول بودیم. این نکته رو هم در نظر داشته باشید که ما با 4 امتیاز کسر الان هفتمیم. این تیم رو دست کم نگیرید. نهال داماش درخت تنومندی شده منتظر بار دادن این درخت در آخر همین فصل جاری باشید.
نماد کاربر
Inja-Rasht
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: دوشنبه سپتامبر 19, 2011 12:00 am

پستتوسط sepidrod » چهارشنبه سپتامبر 25, 2013 9:01 pm

[quote:6b3c0074b6="Inja-Rasht"][quote:6b3c0074b6="sepidrod"]مشکل ما از اول فصل بیهوده گل خوردن بود نه گل زدن شیرینی برد با تراکتور باعث شد تا این مساله نمود پیدا نکنه ولی فراموش نکنیم تراکتوری ها چند موقعیت مسلم گلزنی رو از دست دادند و فرهانی هم روز خوبش بود وگرنه شاید نتیجه ای دیگری رقم می خورد ما در این بازی نباید مغرور بشیم و اول باید مواظب باشیم گل نخوریم و خوب دفاع رو ببندیم و بعدش به فکر گل زنی باشیم.[/quote:6b3c0074b6]

آبرار جان وظیفه دروازه بان گرفتن موقعیت از حریفه من فکر میکنم هم ما و هم حریفامون بد عادت شده بودیم همه انتظار داشتن هر توپی که میاد دروازه بان ما بخوره. بازی با تراکتور اینقدر ها هم که جو میدن نبوده و ما هم موقعیت داشتیم حالا تراکتور تک به تک و ما شوت پشت محوطه. فکر نمیکنم تو موقعیت های گل چیزی از تراکتور کم داشته باشیم. جالب برای من اینه که دروازه بان تیم همسایه به این قشنگی توپ میگیره و کلا ستون تیمش هست اینجوری راجع به تیمش اظهار نظر نمیکنه. مطمئن باش اگه دروازه بان های ما تو لیگ امسال در حد متوسط لیگ (نه خیلی خوب) عمل میکردن الان جزو 4 تای اول بودیم. این نکته رو هم در نظر داشته باشید که ما با 4 امتیاز کسر الان هفتمیم. این تیم رو دست کم نگیرید. نهال داماش درخت تنومندی شده منتظر بار دادن این درخت در آخر همین فصل جاری باشید.[/quote:6b3c0074b6]

ابرار درست میگی دروازه بان های ما اونقدر پراشتباه و متزلزل عمل کردند که توقعات رو پایین آوردن تا عملکرد فرهانی باعث تعجب خیلی ها بشه در مورد موقعیت های تراکتور قبول ما هم موقعیت زیاد داشتیم و در جریان بازی توپ و میدان بیشتر دست ما بود ولی تراکتور 4 تک به تک صد در صد داشت که اگر یکی گل میشد نتیجه ای جز اون نتیجه رغم می خورد باید قبول کنیم موقعیت های اونها خطرناک تر بود دفاع ما باید دقت بیشتری به خرج بده و اینقدر راحت موقعیت به حریف نده. در مورد داماش هم با شما موافقم خوشبختانه تیم ما یه شخصیت تیمی خوبی پیدا کرده که علی رقم مشکلات طاقت فرسا مالی همچنان استوار مونده و در مقابل تیم های میلیاردی خوش می درخشه این تیم اگر بهتر ساپورت بشه و بازیکنان خودش رو حفظ کنه می تونه حرف های زیادی برای گفتن داشته باشه.
نماد کاربر
sepidrod
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه سپتامبر 16, 2010 12:00 am

پستتوسط totti » پنج شنبه سپتامبر 26, 2013 7:15 am

تركيب موردنظرمن:
فراهاني
ابوذر-نظيفكار-مختاري-محمدي
ابشك-كاردوست
چاووشي-مهدوي-سيف اللهي
حسنزاده
ميرزاتوبخواب مابيداريم
نماد کاربر
totti
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: پنج شنبه مه 23, 2013 12:00 am

پستتوسط totti » پنج شنبه سپتامبر 26, 2013 8:50 am

ورزشگاه ديدار دو تيم راه آهن و داماش گيلان در هفته يازدهم ليگ برتر فوتبال تغيير کرد.
[ورزشگاه ديدار دوتيم راه آهن و داماش تغيير کرد]

به نقل از سايت سازمان ليگ، بنا به درخواست باشگاه راه آهن و موافقت باشگاه داماش گيلان ورزشگاه ديدار دو تيم در هفته يازدهم ليگ برتر تغيير کرد.

براين اساس ديدار دو تيم ساعت 16 و 15 دقيقه روز جمعه 5 مهر به جاي ورزشگاه تختي در ورزشگاه اکباتان تهران برگزار مي شود.
ميرزاتوبخواب مابيداريم
نماد کاربر
totti
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

پستتوسط totti » پنج شنبه سپتامبر 26, 2013 9:10 am

هر دو مسابقه سال گذشته دو تیم با نتیجه مشابه یک بر صفر به سود راه آهنی ها خاتمه یافت. اما از پارسال تا حالا خیلی چیزها تغییر کرده است. نه این سو درخشان است و نه آن سو علی دایی!
سایت گل – هفته یازدهم لیگ برتر در تهران آدینه با مسابقه دو تیم راه آهن سورینت با داماش گیلان پیگری خواهد شد. این مسابقه که برخلاف بازی های سال گذشته راه آهن به جای ورزشگاه اکباتان در مجموعه تختی برگزار خواهد بود، با توجه به یک بازی عقب افتاده هفته پیش هشتاد و یکمین مسابقه لیگ سیزدهم خواهد بود.
راه آهن، نخستین برد خانگی یا خداحافظی منصورخان؟
پس از آنکه راه آهنی ها هفته گذشته نتوانستند در قم از پس شاگردان محمد مایلی کهن بر بیایند و مسابقه را واگذار نمودند، منصورخان ابراهیم زاده در رختکن از شاگردانش خداحافظی نمود تا دست مدیران راه آهن را برای پیدا نمودن یک جایگزین مناسب باز نماید. هر چند که دو روز بعد خبر استعفای ابراهیم زاده توسط مدیرعامل راه آهن تکذیب شد و اعلام گردید که در حال حاضر بهتر از ابراهیم زاده در فوتبال نداریم، اما روشن است که این مسابقه به نوعی آخرین شانس ابراهیم زاده خواهد بود و در صورت عدم موفقیت سورینتی ها جایگزین ابراهیم زاده را که احتمالا حمید درخشان خواهد بود معرفی خواهند کرد. ابراهیم زاده که سال پیش توانسته بود با نفت تهران در اکباتان شاگردان افشین ناظمی را با دوگل شکست دهد و آنها را در آستانه سقوط به لیگ یک ببرد، حالا اصلا وضعیت مناسبی در تیم جدیدش ندارد.
راه آهن تاکنون پنج باخت متحمل شده است که دو تای آن در خانه بوده است. آنها با هفت امتیاز در رتبه پانزدهم جدول جا خوش کرده اند و برای مسابقه با داماش پیروز قربانی را به دلیل محرومیت در ترکیب نخواهند داشت. اما از لحاظ مهره با وجود بازیکنانی چون: فرزاد آشوبی، امین منوچهری، رضا خاقی فر، میلاد نوری و وحید طالب لو دست ابراهیم زاده کماکان پر است. راه آهنی ها که تاکنون در خانه بردی کسب ننموده اند می خواهند با شکست داماش هم نوار ناکامی هایشان را پاره کنند و هم مربی خود را حفظ نمایند.
داماش روی نوار خوشبختی
آسمان فوتبال رشت این روزها برخلاف هوای همیشه ابری اش، آفتابی آفتابی است. شاگردان ناظمی پس از کسب دومین برد متوالی برابر تراکتوری در هفته دهم حالا با چهارده امتیاز در رتبه هفتم جا خوش کرده اند و با این بازی های روانی که انجام می دهند انگار قصد پایین رفتن هم ندارند. آنها در هفته گذشته دوبار شارژ مالی هم شدند تا حسابی کیفشان کوک باشد. داماش در این بازی محروم ندارد و احتمالا از بین مصدومان کاپیتان مهدوی و حاجتی هم به بازی راه آهن می رسند. شاگردان ناظمی امسال در بازی های خارج از خانه یک برد و دو تساوی کسب نموده اند و تنها یک باخت داشته اند. حالا که کمیته استیناف حکم کسر امتیاز را تایید نموده است پسران شهرباران مترصد آن هستند تا با کسب سه امتیاز آب رفته را به جوی بازگردانند. ناظمی و شاگردانش که حالا دیگر آن فشار های هفته های گذشته را تحمل نمی کنند، در برابر راه آهن بدون استرس و فشار روحی بازی می کنند و با توجه به اعزام هواداران داماش به تهران و حضور گیلانی های مقیم پایتخت، در این بازی به نوعی میزبان اصلی آنها محسوب می شوند و امیدوارند که دست پر به خانه باز گردند.
یکی از نکات جالب بازی فردا مربوط می شود به ارتباط احتمالی دوباره داماش با درخشان. حمید خان که خاطرات خوبی از رشت ندارد و در نهایت به طرز منحصر به فردی از داماش اخراج شد، حالا به نوعی می تواند بخشی از آن دلخوری را فراموش کند، چرا که اگر داماش در تهران راه آهن را شکست دهد می تواند درخشان حکم سرمربی گری را دریافت نماید و دوباره به عرصه مربی گری لیگ برتر بازگردد.
پیشگویی:
هر دو مسابقه سال گذشته دو تیم با نتیجه مشابه یک بر صفر به سود راه آهنی ها خاتمه یافت. اما از پارسال تا حالا خیلی چیزها تغییر کرده است. نه بر روی نیمکت داماش درخشان نشسته و نه آن سوی میدان علی دایی حاضر است. از لحاظ وضعیت عمومی دو تیم اوضاع داماش روبراه تر است. اگر بخواهیم از روی کاغذ و وضعیت جدول و نتایج چند هفته اخیر به مسابقه نگاه کنیم باید بگوییم بازی شروع نشده داماش دو گل جلو است. اما کیست که نداند آنچه موجب جذابیت این ورزش شده اصل غیر قابل پیشگویی آن است. به هر حال نظر ما یک برد با اختلاف دو گل برای داماش است. شما چگونه می اندیشید؟
ميرزاتوبخواب مابيداريم
نماد کاربر
totti
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

پستتوسط armilad » پنج شنبه سپتامبر 26, 2013 9:17 am

ما میتونیم راه آهن رو ببریم.اگه مهاجما قدر موقعیت ها رو بیشتر بدونن و تعویض های طلایی افشین خان هم ادامه داشته باشته،با 3 امتیاز برمیگردیم رشت.
فقط مدافعان باید با دقت بیشتری کار کنن و مثله بازی با تر تر عمق تیم رو بیشتر پوشش بدن.چون 2/3 تا موقعیت تر تر از عمق دفاعمون بود.
داماش:یه حس مالکیت
نماد کاربر
armilad
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: شنبه آپريل 20, 2013 12:00 am

پستتوسط mehdi_damash » پنج شنبه سپتامبر 26, 2013 9:27 am

بازی اگه تختی بود بهتر میشد ولی جنگ روانی راه انداختن بردن اکباتان .انصافا اونجا بازی کردن سخته
نماد کاربر
mehdi_damash
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: سه شنبه اکتبر 18, 2011 12:00 am

پستتوسط RASHTBOY » پنج شنبه سپتامبر 26, 2013 11:34 am

[b:7318639759][color=red:7318639759]ابراهيم‌زاده: داماش مربي با اطلاعاتي دارد[/color:7318639759][/b:7318639759]
نصور ابراهيم‌زاده در نشست خبري پيش از ديدار راه‌آهن سورينت - داماش گيلان اظهار داشت: قبل از هر چيز هفته دفاع مقدس تبريک مي‌گويم و آرزو مي‌کنم که در همه زمينه‌ها از مسائلي که مربوط به کشورمان است دفاع کنيم تا مردم به آرامي زندگي کنند.

به گزارش تسنيم،وي درباره ديدار فردا مقابل داماش عنوان کرد: صحبت درباره اين بازي در نهايت به سوالهاي آخر شما برمي‌گردد که اگر در بازي فلان نتيجه رخ دهد پس از پايان بازي چه اتفاقي قرار است بيفتد. به عنوان يک سرمربي و مجموعه باشگاه راه‌آهن تلاش مي‌کنيم در کارمان موفق باشيم، اين بحث مهمي است که بتوانيم مبارزه کنيم.

سرمربي راه‌آهن خاطرنشان کرد: در اين چند سال که به عنوان سرمربي و مربي کار کرده‌ام هيچگاه در نيمه پايين جدول قرار نگرفته بوديم و اين تجربه خوبي است که چطور کارمان را انجام دهيم و مبارزه کنيم.

[b:7318639759]ابراهيم‌زاده با اشاره به تيم داماش تصريح کرد: مقابل تيمي بازي داريم که در دو هفته اخير مقابل تيم‌هاي خوب نتيجه گرفته است، اين تيم مربي باانگيزه، با درک بالا و اطلاعات خوبي دارد و از حمايت‌هاي مديران باشگاه برخوردار است[/b:7318639759]. هر ديدار براي ما فينال است و همه تلاش‌ها اين است که بازيکنان به اين درک برسند که بتوانند موفق باشند.

وي اضافه کرد: پيروز قرباني براي ديدار فردا محروم و ميلاد نوري تنها مصدوم ما براي اين ديدار است. ساير بازيکنان آماده هستند و تلاش مي‌کنند که فردا نتيجه خوبي را کسب کنند.

سرمربي راه‌آهن در پاسخ به سوال خبرنگار تسنيم مبني بر اينکه آيا فردا راه‌آهن متفاوتي به نسبت هفته‌هاي گذشته خواهيم ديد؟ گفت: بازيکنان راه‌آهن همان بازيکنان هستند و هيچ تغييري در تيم ايجاد نشده ولي ممکن است در ابراهيم‌زاده و بازيکنان تحولي به وجود بيايد. من از نمايش تيمم مقابل صبا راضي بودم اما در ادامه بايد رعايت اين مساله را هم بکنيم که در زمين چه کاري بايد انجام دهيم. بار ديگر تاکيد مي‌کنم فردا راه‌آهن همان تيم است و تنها تفاوت ما تغيير ورزشگاه است. اين مساله مي‌تواند خودش يک تغيير باشد!

ابراهيم‌زاده در خصوص تغيير ورزشگاه اين ديدار عنوان کرد: ورزشگاه اکباتان جايي بوده که تيم راه‌آهن سال‌ها در آنجا بازي مي‌کرده است، اما به دليل اينکه پيش از آغاز فصل اين تيم شرايطي نداشت که بتواند قرارداد جديدي امضا کند نتوانستيم آنجا بازي کنيم ولي اکنون به توافق رسيده است و قرار است بازيهاي خانمي‌مان تا آخر فصل در ورزشگاه اکباتان برگزار شود. با اين وجود بازي با استقلال و پرسپوليس و تراکتورسازي که ما ميزبان هستيم، در ورزشگاه تختي برگزار مي شود.

وي در پاسخ به سوالي مبني بر اينکه چرا در ايران مربي که چند هفته نتيجه نمي‌گيرد برکنار مي‌شود، گفت: اين مساله را من نبايد کارشناسي کنم بلکه کارشناسان بخش مديريت بايد در اين باره اظهارنظر کنند. شما نيز بايد دنبال کارشناسي اين موضوع باشيد، اين اتفاق در باشگاه راه‌آهن رخ نداده چون هميشه حمايت مديران خود را ديده است و آنها به تيم‌شان روحيه مي‌دهند.

سرمربي راه‌آهن خاطرنشان کرد: با اين وجود عادت به باخت را بايد برگردانيم و براي پيروز شدن تلاش زيادي کنيم. در بخش فوتبال بايد تحول را در کارم و بچه‌ها به شکلي به وجود بياورم و اين انگيزه را در آنها ايجاد کنم که براي هر بازي تلاش کنند.

ابراهيم‌زاده در خصوص تقويت تيم راه‌آهن در نيم‌فصل اظهار داشت: در اين ارتباط پيگير هستيم که در نيم‌فصل تيممان را تقويت کنيم ما سهميه داخلي در ليستمان داريم ولي در حال حاضر سهميه ليگ برتري نداريم.

وي ادامه داد: در ارتباط با تغييرات کادرفني نيز با کشورهاي ديگر در ارتباط هستيم تا کارشناساني در تمرينات ما حضور داشته باشند و اگر پيشنهادي دارند به ما بدهند. بار ديگر تاکيد مي‌کنم باور اعتماد مجموعه همين است که به همديگر کمک کنيم تا اين تيم بتواند نتايج خوبي کسب کند.
نماد کاربر
RASHTBOY
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه آگوست 28, 2011 12:00 am

پستتوسط RASHTBOY » پنج شنبه سپتامبر 26, 2013 5:06 pm

[color=red:bb4171a920]افشین ناظمی : می دانیم که بازی سختی را برابر راه آهن پیش رو خواهیم داشت. ما کاری به جایگاه این تیم در جدول و باخت هایی که در هفته های قبل به دست آورده نداریم و به دنبال ارائه فوتبالی زیبا و کسب سه امتیاز این دیدار هستیم.[/color:bb4171a920]

[color=blue:bb4171a920]اگرچه این مصاحبه از یک مربی جوان می باشد ، اما اوج ذکاوت و پختگی در کلام او هویدا می باشد ؛ آقای ناظمی به مانند مربیان سوگلی نیست که با 4 برد ، 1-0 ( تیم پرسپولیس با مربیگری علی دایی) سودای قهرمانی در سر بپرورانند ، و یا اینکه مانند قلعه نوعی ، مدعی قهرمانی در آسیا باشند و در سئول دست از پا دراز تر برگردند.
درود بر مربی با جنبه و محبوب داماش ، افشین ناظمی[/color:bb4171a920] /3/
نماد کاربر
RASHTBOY
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه آگوست 28, 2011 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: Google [Bot] و 1 مهمان