[color=black:9f23702097]ناظمی:در آغاز راه قرار دارم/بازیکنان داماش برای بازی راه آهن به جدول نگاه نمی کنند
سرمربی تیم داماش گفت:وقت برای من زیاد است و سعی می کنم طبق هدف گذاری که دارم پله پله جلو بروم.
افشین ناظمی در گفت و گو با اوج درباره بازی روز جمعه تیمش مقابل سورینت از هفته یازدهم لیگ برتر عنوان کرد:شرایط داماش پس از کسب دو پیروزی پیاپی خیلی خوب شده است و سعی می کنیم به این روند ادامه بدهیم و هفته به هفته بهتر شویم.
وی ادامه داد:بازیکنان داماش می دانند برای مسابقه جمعه نباید به جدول نگاه کنند.راه آهم تیم خوبی است که از کادر فنی مجرب و بازیکنان باتجربه ای سود می برد.سعی کرده ایم در روزهای گذشته این تیم را آنالیز کنیم و با توجه به شناختی که از حریف داریم به نتیجه گیری در این مسابقه امیدواریم.
سرمربی داماش درباره اینکه به نظرش احتمال برکناری منصور ابراهیم زاده در صورت شکست در این مسابقه چه تاثیری می تواند در کیفیت بازی بگذارد گفت:این مسائل برای ما تاثیری ندارد.امیدواریم طبق پیش بینی به اهدافمان برسیم.به هر حال در طبیعت فوتبال برد و باخت وجود دارد.من هم به عنوان یک مربی جوان برای همه همکارانم احترام خاصی قائلم و هرگز درباره آنها اظهارنظر نمی کنم.
وی درباره اینکه در حال حاضر چه هدفی برای آینده مربیگری اش در سر دارد اظهار داشت:من خودم را سرمربی می دانم که در آغاز راه قرار دارد.فصل گذشته پس از 10 سال فعالیت به عنوان مربی،در 6هفته آخر به عنوان سرمربی کار کردم و باید خیلی کار کنم تا به اهداف مدنظرم برسم.
سرمربی داماش افزود:برخی از من سوال می کنند که آیا به مربیگری تیم ملی فکر می کنم یا نه.واقعیتش را بخواهید در حال حاضر چنین ایده ای هرگز در ذهنم نیست.فعلا هدف من این است که کارم را در داماش انجام بدهم و با این تیم به موفقیت برسم.پتانسیل مجموعه فعلی داماش خیلی بالاست و من به آینده این تیم خیلی امیدوارم.وقت برای من زیاد است و سعی می کنم طبق هدف گذاری که دارم پله پله جلو بروم.
ناظمی درباره غایبان تیمش در بازی روز جمعه گفت:ما برای این مسابقه محروم نداریم.مصدومان هم از روز دوشنبه برگشته اند و امیدوارم زودتر شرایط بازی را به دست بیاورند.
[/color:9f23702097]
http://www.owjnews.ir/component/k2/item/57609-ناظمیدر-آغاز-راه-قرار-دارم/بازیکنان-داماش-برای-بازی-راه-آهن-به-جدول-نگاه-نمی-کنند.html