[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - چرا از استقلال-پرسپولیس متنفریم؟

چرا از استقلال-پرسپولیس متنفریم؟

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

پستتوسط armilad » دوشنبه سپتامبر 23, 2013 7:39 am

کاش فقط روزنامه بود.
حتی خبرگزاری ها هم با داماش لج هستن.
بعد از برد دلچسب داماش مقابل تر تر،همه خبرگزاری ها تیتر برعکس چاپ کردن.
توقف ترتر مقابل داماش-شکست تر تر مقابل داماش و . . .
هیچ کدوم از این ... حاضر نشدند که اسم داماش رو اول بنویسن و بگن برد داماش مقابل ترتر.

همه چسبیدن به این 2 تیم کثیف پایتخت.
داماش:یه حس مالکیت
نماد کاربر
armilad
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: شنبه آپريل 20, 2013 12:00 am

پستتوسط soheil_shahre_baran » سه شنبه سپتامبر 24, 2013 7:21 am

[b:501fbe6d66]دیشب تو برنامه ی 90 یه موردی که نظرم رو جلب کرد صحبت های بایرامی بازیکن گسترش (مهمان برنامه) بود. که وقتی فردوسی پور گفت تو یکی از مصاحبه هات گفتی علی دایی رو خیلی دوست داری ولی انگار بعدا تکذیبش کردی. که بایرامی در جواب گفت دایی رو اره اما دوست ندارم به یکی از دو تیم پایتخت برم! فردوسی پور که هدف از پرسشش این بود که بگه یعنی میخوای به پرسپولیس بری حسابی جا خورد! بایرامی گفت سقف ارزوم اینه که به تراکتور برم و از همین تبریز به تیم ملی برسم!
درسته که ما هیچ حسی به ترتر نداریم اما حرکت این بازیکن یه تو دهنیه محسوب میشه به دو سوگلی پایتخت و خیلی با این حرکتش حال کردم. امیدوارم همه ی بازیکنای شهرستانی روزی این شجاعت رو داشته باشند که با وجود اینکه میدونند حضور در این دو تیم یعنی بهتر دیده شدن و به دلیل تبعیض و مفسد بودن این دو تیم یه امتیاز بزرگ براشون به حساب میاد حاضر نباشند که به یکی از این دو سوگلی برند. و با این حرکت ارج و ارزش تیمشون هم بالا میبرند.[/b:501fbe6d66]
only say rain city of damash
فقط بگو داماش شهر باران
نماد کاربر
soheil_shahre_baran
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: پنج شنبه آپريل 04, 2013 12:00 am

پستتوسط ParhamRashti » سه شنبه سپتامبر 24, 2013 8:47 am

به خاطر این که خود دولت پشت این تیما هست و همیشه حق بقیه تیما ضایع میشه.
به خاطر این که تمام رسانه ها پشت این تیما هستن. /13/ /13/
دنیا فقط سه کلمه گیلان/رشت/داماش
ParhamRashti
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 11, 2011 12:00 am

پستتوسط keivan » سه شنبه سپتامبر 24, 2013 12:35 pm

هزار بار گفتم بازم میگم اگه داماش و ملوان با هم متحد شن یعنی اینکه فوتبال گیلان باهم متحد شده و اونموقع استقلال و پرسپولیس و حتی رسانه های وابسته بهشون هیچ کاری نمیتونن بکنن ما با ملوانی ها رقابت داریم باهاشون کری میخونیم ولی به نظر من تیم دوم ما داماشی ها باید ملوان باشه و تیم دوم ملوانی ها باید داماش باشه .تلخترین لحظه توی ورزشگاه برام اینه که وقتی میگن مثلا ملوان از سایپا عقبه همه خوشحالی میکنن اینکار خیلی زشته من همیشه دوست دارم ملوان از داماش پایینتر باشه و همش از داماش ببازه ولی هیچ وقت دوست ندارم ملوان از پرسپولیس یا استقلال یا تیم دیگه ای ببازه.من یه پیشنهاد دارم اونم اینه که دوتیم داماش و ملوان طی تفاهم نامه ای روزنامه ای بطور مشترک منتشر کنن که به اخبار این دو تیم محبوب شمال کشور بپردازه و هم جلوی هجمه ی رسانه ای تیم های دیگه مخصوصا تیمهای پرسپولیس و استقلال رو بگیره .باید قبول کنیم هم داماش وهم ملوان از لحاظ حمایت رسانه ای از محروم ترین تیمهای ایرانند.گیلان جان جانم فدای تو. زنده باد گیلان قهرمان
نماد کاربر
keivan
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: پنج شنبه ژانويه 26, 2012 12:00 am

پستتوسط nima_beckham » سه شنبه سپتامبر 24, 2013 12:43 pm

[quote:4a4a709f75="soheil_shahre_baran"][b:4a4a709f75]دیشب تو برنامه ی 90 یه موردی که نظرم رو جلب کرد صحبت های بایرامی بازیکن گسترش (مهمان برنامه) بود. که وقتی فردوسی پور گفت تو یکی از مصاحبه هات گفتی علی دایی رو خیلی دوست داری ولی انگار بعدا تکذیبش کردی. که بایرامی در جواب گفت دایی رو اره اما دوست ندارم به یکی از دو تیم پایتخت برم! فردوسی پور که هدف از پرسشش این بود که بگه یعنی میخوای به پرسپولیس بری حسابی جا خورد! بایرامی گفت سقف ارزوم اینه که به تراکتور برم و از همین تبریز به تیم ملی برسم!
درسته که ما هیچ حسی به ترتر نداریم اما حرکت این بازیکن یه تو دهنیه محسوب میشه به دو سوگلی پایتخت و خیلی با این حرکتش حال کردم. امیدوارم همه ی بازیکنای شهرستانی روزی این شجاعت رو داشته باشند که با وجود اینکه میدونند حضور در این دو تیم یعنی بهتر دیده شدن و به دلیل تبعیض و مفسد بودن این دو تیم یه امتیاز بزرگ براشون به حساب میاد حاضر نباشند که به یکی از این دو سوگلی برند. و با این حرکت ارج و ارزش تیمشون هم بالا میبرند.[/b:4a4a709f75][/quote:4a4a709f75]

اینکه یه بازیکن برای تیم سرزمینش (استانش) اینقدر ارزش میزاره ، امثال فردوسی پور هم مجبور میشند به حرفش احترام بزارند ....

امیدوارم بازیکن های ما هم یاد بگیرند و هدفشون این باشه که از داماش یا برند اروپا یا از همین داماش به تیم ملی برسند و خارج از تیم ملی فقط در سرزمین مادریشون بازی کنند ...
[align=center][/align]
نماد کاربر
nima_beckham
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 14, 2010 12:00 am

پستتوسط 777 » سه شنبه سپتامبر 24, 2013 12:50 pm

[quote:85116186d8="keivan"]هزار بار گفتم بازم میگم اگه داماش و ملوان با هم متحد شن یعنی اینکه فوتبال گیلان باهم متحد شده و اونموقع استقلال و پرسپولیس و حتی رسانه های وابسته بهشون هیچ کاری نمیتونن بکنن ما با ملوانی ها رقابت داریم باهاشون کری میخونیم ولی به نظر من تیم دوم ما داماشی ها باید ملوان باشه و تیم دوم ملوانی ها باید داماش باشه .تلخترین لحظه توی ورزشگاه برام اینه که وقتی میگن مثلا ملوان از سایپا عقبه همه خوشحالی میکنن اینکار خیلی زشته من همیشه دوست دارم ملوان از داماش پایینتر باشه و همش از داماش ببازه ولی هیچ وقت دوست ندارم ملوان از پرسپولیس یا استقلال یا تیم دیگه ای ببازه.من یه پیشنهاد دارم اونم اینه که دوتیم داماش و ملوان طی تفاهم نامه ای روزنامه ای بطور مشترک منتشر کنن که به اخبار این دو تیم محبوب شمال کشور بپردازه و هم جلوی هجمه ی رسانه ای تیم های دیگه مخصوصا تیمهای پرسپولیس و استقلال رو بگیره .باید قبول کنیم هم داماش وهم ملوان از لحاظ حمایت رسانه ای از محروم ترین تیمهای ایرانند.گیلان جان جانم فدای تو. زنده باد گیلان قهرمان[/quote:85116186d8]
من دوست دارم ملوان سقوط کنه وبره به درک
نماد کاربر
777
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: سه شنبه مه 01, 2012 12:00 am

پستتوسط soheil_shahre_baran » سه شنبه سپتامبر 24, 2013 5:30 pm

[quote:00bc757891="keivan"]هزار بار گفتم بازم میگم اگه داماش و ملوان با هم متحد شن یعنی اینکه فوتبال گیلان باهم متحد شده و اونموقع استقلال و پرسپولیس و حتی رسانه های وابسته بهشون هیچ کاری نمیتونن بکنن ما با ملوانی ها رقابت داریم باهاشون کری میخونیم ولی به نظر من تیم دوم ما داماشی ها باید ملوان باشه و تیم دوم ملوانی ها باید داماش باشه .تلخترین لحظه توی ورزشگاه برام اینه که وقتی میگن مثلا ملوان از سایپا عقبه همه خوشحالی میکنن اینکار خیلی زشته من همیشه دوست دارم ملوان از داماش پایینتر باشه و همش از داماش ببازه ولی هیچ وقت دوست ندارم ملوان از پرسپولیس یا استقلال یا تیم دیگه ای ببازه.من یه پیشنهاد دارم اونم اینه که دوتیم داماش و ملوان طی تفاهم نامه ای روزنامه ای بطور مشترک منتشر کنن که به اخبار این دو تیم محبوب شمال کشور بپردازه و هم جلوی هجمه ی رسانه ای تیم های دیگه مخصوصا تیمهای پرسپولیس و استقلال رو بگیره .باید قبول کنیم هم داماش وهم ملوان از لحاظ حمایت رسانه ای از محروم ترین تیمهای ایرانند.گیلان جان جانم فدای تو. زنده باد گیلان قهرمان[/quote:00bc757891]

به نظر من این بحث مستلزم یه همکاری و خلوص نیت از دو طرف هست. و متاسفانه ملوانی ها و به طور کل انزلیچی ها با رفتارشون چه در فوتبال و چه بحث اوباش شون در اتوبان رشت-انزلی خاطرات خوبی رو برای مردم رشت و هوادارای داماش شهر باران باقی نگذاشتند. نمونش همین فصل که جه بلایی سر اتوبوس های ما و هوادارامون تو راه برگشت اوردند. (البته در اونجا هم هستند افرادی که بعضی رفتار های وحشیانه رو نفی می کنند و از این وضعی که در انزلی هست ناراضی باشند.و این رو هم بگم که در رشت هم اوباش وجود داره اما من خودم شخصا به یقین رسیدم که اوباش در شهر های کوچکی مثل انزلی بسیار بیشتر هستش.)
خلاصه این خاطرات بد تبدیل به یک کینه ی قدیمی شده و خیلی بعید بنظر میرسه که این پیشنهاد شما عملی بشه دوست عزیز.
نماد کاربر
soheil_shahre_baran
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

پستتوسط nima_beckham » چهارشنبه سپتامبر 25, 2013 12:29 pm

[img:7b0b502f8f]http://axgig.com/images/49022256392001628290.jpg[/img:7b0b502f8f]
[align=center][/align]
نماد کاربر
nima_beckham
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 14, 2010 12:00 am

پستتوسط mahmood1331 » چهارشنبه سپتامبر 25, 2013 3:19 pm

[quote:f1d8f21783="777"][quote:f1d8f21783="keivan"]هزار بار گفتم بازم میگم اگه داماش و ملوان با هم متحد شن یعنی اینکه فوتبال گیلان باهم متحد شده و اونموقع استقلال و پرسپولیس و حتی رسانه های وابسته بهشون هیچ کاری نمیتونن بکنن ما با ملوانی ها رقابت داریم باهاشون کری میخونیم ولی به نظر من تیم دوم ما داماشی ها باید ملوان باشه و تیم دوم ملوانی ها باید داماش باشه .تلخترین لحظه توی ورزشگاه برام اینه که وقتی میگن مثلا ملوان از سایپا عقبه همه خوشحالی میکنن اینکار خیلی زشته من همیشه دوست دارم ملوان از داماش پایینتر باشه و همش از داماش ببازه ولی هیچ وقت دوست ندارم ملوان از پرسپولیس یا استقلال یا تیم دیگه ای ببازه.من یه پیشنهاد دارم اونم اینه که دوتیم داماش و ملوان طی تفاهم نامه ای روزنامه ای بطور مشترک منتشر کنن که به اخبار این دو تیم محبوب شمال کشور بپردازه و هم جلوی هجمه ی رسانه ای تیم های دیگه مخصوصا تیمهای پرسپولیس و استقلال رو بگیره .باید قبول کنیم هم داماش وهم ملوان از لحاظ حمایت رسانه ای از محروم ترین تیمهای ایرانند.گیلان جان جانم فدای تو. زنده باد گیلان قهرمان[/quote:f1d8f21783]
من دوست دارم ملوان سقوط کنه وبره به درک[/quote:f1d8f21783]

[size=18:f1d8f21783][color=black:f1d8f21783]اين دقيقاً نظريه كه تهرانيها و از ما بهترون دنبالش هستند و واسه اون سرقفل ميدن -كه ما و انزلي چيها و تمام شهرستانيها با هم اين نظر و حسّ رو نسبت به هم داشته باشيم و . . . . .

نميشه بقيه رو نوشت

نظر كاربر محترم 777 رو عرض ميكنم

هيچ بحث و نظر ديگه اي در مورد اين كامنت خودم ندارم ،به اين دليل كه جواب هر نظر و كامنت محتملي باعث تعليق شدنم ميشه[/color:f1d8f21783][/size:f1d8f21783]
mahmood1331
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه آپريل 13, 2013 12:00 am

پستتوسط mojtaba24 » چهارشنبه سپتامبر 25, 2013 6:58 pm

بخاطر اینکه وقته یه بار داور براشون بد سوت می زنه تمام کارشناسان دنیا نظر میدن داور معذرت خواهی میکنه و همه شبکه ها در موردش بحث میکنن ولی همین اتفاقات بارها برای تیمهای شهرستانی بخصوص داماش رخ داده ولی در بهترین حالت کارشناس داوری میگه این صحنه رو داور اشتباه کرده ............................ تمام
زنده باد گیلان سرسبز من

تصوير
نماد کاربر
mojtaba24
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: شنبه دسامبر 03, 2011 12:00 am

پستتوسط civilboy » چهارشنبه سپتامبر 25, 2013 7:19 pm

[quote:52cb6b3174="keivan"]هزار بار گفتم بازم میگم اگه داماش و ملوان با هم متحد شن یعنی اینکه فوتبال گیلان باهم متحد شده و اونموقع استقلال و پرسپولیس و حتی رسانه های وابسته بهشون هیچ کاری نمیتونن بکنن ما با ملوانی ها رقابت داریم باهاشون کری میخونیم ولی به نظر من تیم دوم ما داماشی ها باید ملوان باشه و تیم دوم ملوانی ها باید داماش باشه .تلخترین لحظه توی ورزشگاه برام اینه که وقتی میگن مثلا ملوان از سایپا عقبه همه خوشحالی میکنن اینکار خیلی زشته من همیشه دوست دارم ملوان از داماش پایینتر باشه و همش از داماش ببازه ولی هیچ وقت دوست ندارم ملوان از پرسپولیس یا استقلال یا تیم دیگه ای ببازه.من یه پیشنهاد دارم اونم اینه که دوتیم داماش و ملوان طی تفاهم نامه ای روزنامه ای بطور مشترک منتشر کنن که به اخبار این دو تیم محبوب شمال کشور بپردازه و هم جلوی هجمه ی رسانه ای تیم های دیگه مخصوصا تیمهای پرسپولیس و استقلال رو بگیره .باید قبول کنیم هم داماش وهم ملوان از لحاظ حمایت رسانه ای از محروم ترین تیمهای ایرانند.گیلان جان جانم فدای تو. زنده باد گیلان قهرمان[/quote:52cb6b3174]
همینکه فعلا کاری بهشون نداریم خودش یک گام به جلوست.
دیگه کم کم تو همین سایتم بخاطر نتایج خوبه داماش کمتر بحث در مودر اون تیم هست.
به هر حال اونا باید دست دوستی دراز کنن و یه حرکت مثبتی انجام بدن چون ماها قبلا برادریمونو ثابت کردیم.
...Thanks God
نماد کاربر
civilboy
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: جمعه آگوست 12, 2011 12:00 am

پستتوسط Inja-Rasht » چهارشنبه سپتامبر 25, 2013 7:34 pm

[quote:2928e46326="keivan"]هزار بار گفتم بازم میگم اگه داماش و ملوان با هم متحد شن یعنی اینکه فوتبال گیلان باهم متحد شده و اونموقع استقلال و پرسپولیس و حتی رسانه های وابسته بهشون هیچ کاری نمیتونن بکنن ما با ملوانی ها رقابت داریم باهاشون کری میخونیم ولی به نظر من تیم دوم ما داماشی ها باید ملوان باشه و تیم دوم ملوانی ها باید داماش باشه .تلخترین لحظه توی ورزشگاه برام اینه که وقتی میگن مثلا ملوان از سایپا عقبه همه خوشحالی میکنن اینکار خیلی زشته من همیشه دوست دارم ملوان از داماش پایینتر باشه و همش از داماش ببازه ولی هیچ وقت دوست ندارم ملوان از پرسپولیس یا استقلال یا تیم دیگه ای ببازه.من یه پیشنهاد دارم اونم اینه که دوتیم داماش و ملوان طی تفاهم نامه ای روزنامه ای بطور مشترک منتشر کنن که به اخبار این دو تیم محبوب شمال کشور بپردازه و هم جلوی هجمه ی رسانه ای تیم های دیگه مخصوصا تیمهای پرسپولیس و استقلال رو بگیره .باید قبول کنیم هم داماش وهم ملوان از لحاظ حمایت رسانه ای از محروم ترین تیمهای ایرانند.گیلان جان جانم فدای تو. زنده باد گیلان قهرمان[/quote:2928e46326]

من خودم به شخصه که با انزلی چی ها زیاد رابطه دارم شاهد بودم خیلی از اونها وقتی پگاه به فینال رسیده بود گرچه زیاد خوشحال نبودن ولی حقانیت تیم رو هم کتمان نمیکردن و با تاسف میگفتن که تو این مملکت نمیزارن پگاه قهرمان بشه. در کل تو هر شهر و هر جامعه ای افراد تو سطوح فکری متفاوت وجود دارن و هیچوقت نیشه همه ملوانی ها تیم دومشون داماش باشه و داماشی ها تیم دومشون ملوان. این خیلی ایده آل گرایانه هست. ضمنا تمام رقبا از باخت رقیبشون خوشحال میشن اما یه شخص با خصوصیات پهلوانی هیچوقت نمیخواد رقیبش نابود بشه. مثلا فرضا هیچ وقت دلم نمیخواد ملوانی نباشه یا مثلا بره دسته یک و دو و هیچوقت بر نگرده چون دوست ندارم سهمیه گیلان تو لیگ برتر کم بشه. در کل منظورم این هست که هوادارهای همه تیم های رقیب ضد رقیبشون هستن. این فوتبالی های یک تیم هستن که باید باشعور باشن و از هم حمایت کنن همونطور که پیشکسوتا و مدیرای اس اس و پس پس متحدانه دنبال بودجه میرن. یادم میاد اولین فصلی که تیم خوبی تو لیگ بستیم عابدینی گفت من دست ملوانی ها رو میفشارم اما اونور جناب صالح نیا یک سری خزعبلات سر هم کرد و باعث تیرگی روابط شد. این به من یکی ثابت شده هست تا زمانی که شهر مقابل از توهمات بزرگ بینی خودش و حس رقابت تو زمینه هایی غیر از فوتبال با رشت بیرون نیاد و عقده های خیالی خودش رو کنار نذاره این امر کاملا مهال هست.
نماد کاربر
Inja-Rasht
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: دوشنبه سپتامبر 19, 2011 12:00 am

پستتوسط soheil_shahre_baran » شنبه سپتامبر 28, 2013 7:12 am

[b:828cca4062]((قابل توجه ی گیلانی های مسخ شده ی دو سوگلی پایتخت))[/b:828cca4062][b:828cca4062]بخشی از اظهارات سرمربی سپاهان در مورد تبعیض اشکار کمیته ی انضباطی[/b:828cca4062]:
وي در پاسخ به اين سوال که رييس کميته انضباطي اظهارات شما درباره تبديل شدن کارت قرمز ميثم حسيني به کارت زرد را نادرست عنوان کرده است، گفت: فقط مي‌توانم بگويم که تبديل شدن کارت قرمز به کارت زرد از سوي کميته انضباطي ما[b:828cca4062] در جهان فوتبال بي‌سابقه [/b:828cca4062]است و اين يکي از [b:828cca4062]شاهکارهاي اين کميته[/b:828cca4062] است. فقط بايد ميثم حسيني را يک بازي محروم مي‌کردند و اين که کارتش را به زرد تبديل کردند اصلا کار صحيحي نيست و در جهان [b:828cca4062]بي‌سابقه و خنده‌دار[/b:828cca4062] است. [b:828cca4062]اگر واقعا کميته انضباطي نظرش اين است و اين را قانون مي‌داند، پس بايد براي تمام بازيکنان تيم‌ها اجرا کند![/b:828cca4062]اعتقاد دارم که اين گونه آرا بدنه داوري ايران را ضعيف مي‌کند.

با خوندن این مصاحبه و همچنین این حرکت کمیته ی بی عدالت انضباطی در قبال این تیم سوگلی یاد فصل و بازی قبل از دربی مون با ملوان افتادم که جهانبخش رو بی خود و بی جهت و به اشتباه ( با توجه به نظر کارشناس 90) واسه دربی گیلان محروم کردند و هیچوقت هم صدایی از این کمیته ی نا عادل و تبیض گر و کثیف در نیومد که در استانه ی اون بازی حساس بیایم کارت جهانبخش رو ببخشیم.
ادم وقتی این تبیض های اشکار رو میبینه حس میکنه چقدر راحت و طبیعی داره به تیم های مظلوم شهرستانی مثل داماش و به فکر مردم و هواداران اون شهر و دیار با خونسردی و وقاعت تجاوز میشه! و ننگ بر انان که اجازه میدند به هم شهری ها و هم استانی هاشون تجاوز بشه و باز هم خودشون رو طرفدار قرمز و ابی پایتخت میدونند و خوشحالانه و شادمان خیانت به شهر و استانشون رو با اظهار تعصب به این دو تیم با وقاعت و یا شایدم حماقت بیان میکنند.. ننگ..ننگ..ننگ...!
only say rain city of damash
فقط بگو داماش شهر باران
نماد کاربر
soheil_shahre_baran
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

پستتوسط farhad2590076 » شنبه سپتامبر 28, 2013 4:15 pm

سلام
یکی از دلایل اصلی اختلاف رشت و انزلی خود دوستانی هستند که در این حوزه جغرافیایی کوچک و با تاریخی بسیار اندک زندگی می کنند و می خواهند با رشت با این تاریخ و جایگاهش در گذشته گیلان رقابت کنند. چرا چون در فوتبال موفقیتی نسبی داشتند. خوب این موفقیتی که آنان بدست آوردند برای یک منطقه کوچک البته خیلی بود. همین برای آنان توهم ایجاد کرده و برای خود فکر می کنند پس لابد در سایر زمینه ها هم از رشتی ها جلوتر یا لااقل همطرازند!! حالا نه تاریخ دارند نه بزرگانی دارند ولی ادعا البته دارند.به سایت های هواداران ملوان بروید ببینید چه می گویند انزلی شهر اولین ها! اولین شهرداری ایران را ما داشتیم،اولین خطوط هوایی را هم ما داشتیم،اولین دبیرستان را ما داشتیم و..... می گویند که اولین شهرداری متعلق به انزلی بوده آنهم سال 1276 یعنی قبل از مشروطه که ایران اساسا" ساختار اداری و دولت نداست تا شهرداری داشته باشد آنهم کجا یک شهر دور افتاده. این توهمات باعث شده خود را هم رده رشت و بلکه بالاتر بدانند خوب البته رشتی ها هم زورشان می آید شهری که سالها جزء رشت بوده یک چنین ادعاهایی مطرح کند یا مثلا" اولین دبیرستان را ما داشتیم همه اینها را با طعنه می گویند انگار که رشت با این همه طبقات ممتاز اجتماعیی که داشت مرده بودند و نمی توانستند برای خود دبیرستان داشته باشند ولی انزلی داشته! می دانید یک چنین ادعاهایی باعث بروزاختلاف می شود کلا"مطالب نسنجیده زیاد مطرح می کنند. همه این توهمات هم به همین فوتبال مربوط می شود . این است که این جماعت حالاحالاها بر این طبل خواهند کوبید تا این ملوان هم ته بکشد تا ببینیم چه دارند!
نماد کاربر
farhad2590076
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: سه شنبه جولاي 16, 2013 12:00 am

پستتوسط Majid_Rasht » شنبه سپتامبر 28, 2013 5:28 pm

فرهاد عزیز نظر شما محترم است فقط دوستان عزیز فکر می کنم این تایپیک درباره دو سوگولی پایتخت می باشد و اینکه ما حتی در این تایپیک هم نمی توانیم بدون نیش و طعنه زدن به همسایه مان و یا دیگر شهرستانیها صحبت کنیم فقط باعث خوشحالی کسانی می شود که منافعشان در اختلاف بیشتر تیم های شهرستانی نهفته است خودتان بهتر دیده اید که اینروزها عدالت فوتبالی در فدراسیون و کمیته انظباطی چگونه معنی می شود چگونه حتی می توان پیروزی یک تیم مثل سپاهان را در بوق و تبلیغات رسانه ای کمرنگ کرد تازه انهم تیمی مثل سپاهان را !! فکر می کنم درد ما و فوتبال ما این نیست که حالا یک عده در تیم رقیب چگونه فکر می کنند و چه می گویند
دوست خوبم درد ما ریشه در استعمار فرهنگی و فوتبالی است که از دو تیم پایتخت بر فوتبال این سرزمین روا شده
نماد کاربر
Majid_Rasht
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: شنبه دسامبر 17, 2011 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: Google [Bot] و 1 مهمان