[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - European League Football - آخرین اخبار

European League Football - آخرین اخبار

مطالب ورزشی وفوتبالی متفرقه ایران و جهان را در این بخش قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, antiros

پستتوسط keyvan » سه شنبه سپتامبر 24, 2013 3:02 pm

[quote:5e96230359="popo131"][quote:5e96230359="keyvan"]مدتی سایت نبودم، الان اومدم یه کامنت میذارم ، میرم ولی غروب دوباره میام.
حمزه: اون دوره اسپالتی مربیمون بود نه کاپلو ( زمان کاپلو ما به تیمهایی امثال بارسا و رئال رحم نمیکردیم چه برسه به منچستر ، اگه دوس داشتی یه فلش 32 گیگ بیار از آرشیو و تاریخ رم واست مطالب بریزم برو نگاه کن شاید بر اطلاعاتت افزوده بشه :wink: )

درمورد اینتر هم یک جمله میگم دوستان تا آخرشو بخونند:
اگر رم هم جام دزدی میکرد الان پر افتخارترین تیم سریA بود .
مردم از تیم کثیف خودشون چیزی واسه گفتن ندارن رفتن پشت MAN.U قایم شدن...!!! :roll:
از چی بگم برات.....[/quote:5e96230359]

كي خانه خوايي برههههههههه :roll: :roll: ..ما دزديم ... حقمونو گرفتيم ... اگه پس گرفتن دزديه ..باشه ..قبول ... از اين به بعد ... هر كي زد تو سرت مالتو برد ... بهت ظلم كرد مالتو ازش بگيري ..ميشه دزدي (خودمو ميگم ) ..خوب شد معني دزدي رو هم فهميديم ... :?: :?: :?:

در ضمن ...ما اينقدر بزرگ هستيم كه ... پشت تيم هاي ديگه ... قايم نشيم ..اينقدر افتخار داريم كه ..شمارو ..اصن تيم حساب نكنيم ... 4 هفته از ليگ گذشته ..فكر ميكنيد ..قهرمان شديد ؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!

واقعا نميدونم هدفت چيه ..داري با تيم هاي مثل اينتر ..كل كل ميكني .... كيوان جان به ما نميخوري داش .... :wink: :wink: :wink:

شما اول برو افتخاراتتو .. نگاه كن ...بعد بيا صحبت ميكنيم ......

افتخار خيلي چيز ها رو مشخص ميكنه[/quote:5e96230359]

افتخاری که با دزدی بدست بیاد رو صدسال دیگه هم نمیخوایم ، افتخارمون اینه که پاک ترین تیم ایتالیا هستیم.
در ضمن انقدر افتخار افتخار نکن واسه ما!!!! اگر همه چیز به داشتن افتخار بود ما الان طرفدار ( استقلال،پرسپولیس،سپاهان و... ) بودیم نه داماش.
عشق به داماش [color=red:5e96230359]افتخار[/color:5e96230359] نمیخواد ، عشق به داماش تو وجود ماست حتی اگر هرسال واسه بقا تو لیگ بجنگه...
جالبه که خودت حرفای خودتو نقض میکنی!!! ( تا 2روز قبل میگفتی موقعی که طرفدار اینتر شدی جامی رو بدست نمیاورد و الان اومدی هی افتخار افتخار میکنی!!! )
فقط یه سوال میپرسم دوس دارم صادقانه جواب بدی:
کل کل فوتبالی با طرفدار تیم با هویتی مثل رم ، دورتموند ، وانسیا و . . . بیشتر بهت مزه میده یا کل کل با اون دسته از طرفدارای بارسا و رئالی که طی 7،8 سال اخیر [color=red:5e96230359]بخاطر افتخارات[/color:5e96230359] طرفدار این تیمها شدن؟؟؟؟
مسئله ای که خیلی واسه آدم سنگینه اینه که تو گوگل سرچ بزنی و ببینی چنین سایت هایی در ایران آغاز بکار کردن:
سایت طرفداران پاریسن ژرمن در ایران!!!!!!!!!!!!!!!
سایت طزفداران من.سیتی در ایران!!!!!!!!!!!!!!!!!!
اینها یعنی همون باد به پرچمی که خودت میگی ، یعنی کسی که مثلا از 10سال پیش طرفدار شالکه بوده و به دلیل افت شالکه در سالهای اخیر این تیمو رها کرده و رفته طرفدار پاریسن ژرمن شده و میاد با تو کل کل میکنه چون تیمش با پولهای عرب ها قوی شده و [color=red:5e96230359]افتخار[/color:5e96230359] بدست میاره....!!!
[color=red:5e96230359]و در آخر درود میفرستم به شرف پاک دوست خوبی مثل mahyarmaya که یه روز بهم گفت: کل کل با طرفدارای اصیلی مثل شما بهم مزه میده نه با اون تعداد افرادی که درموردش صحبت کردم.[/color:5e96230359]
اگر هضم کامنتم واست سنگینه بگو تا بیشتر واست توضیح بدم پویای عزیز... :wink:
آخرين ويرايش توسط keyvan on سه شنبه سپتامبر 24, 2013 3:07 pm, ويرايش شده در 4.
نماد کاربر
keyvan
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: سه شنبه فبريه 08, 2011 12:00 am

پستتوسط totti » سه شنبه سپتامبر 24, 2013 3:02 pm

سنگربان شماره يک بايرن مونيخ اعتراف کرد از اينکه هم‌تيمي‌هايش تيم سابق او را در خانه‌اش در هم کوبيدند به هيچ وجه ناراحت نيست.

تيم بايرن مونيخ در ششمين بازي خود در فصل جديد رقابت‌هاي بوندس‌ليگا، روز يکشنبه در خانه شالکه به پيروزي 4 بر صفر دست پيدا کرد. در اين بازي مانوئل نوير از سنگر باواريايي‌ها برابر تيم پيشين خود (تيمي که 150 بار در ترکيبش قرار گرفت و به واسطه درخشش در اين بازي‌ها در سال 2011 باواريايي‌ها پيوست) محافظت کرد.

به گزارش تسنيم، بايرن مونيخ اگرچه در اين بازي ياران پيشين نوير را تحقير کرد اما اين موضوع براي سنگربان تيم اهميت چنداني نداشت. وي در پاسخ به سوال خبرنگار نشريه TZ که آيا از رقم خوردن چنين شکست سنگيني براي تيم قديمي‌اش ناراحت شده يا خير اظهار داشت: دلم براي شالکه نسوخت، حتي يک ذره. من الان بازيکن بايرن مونيخ هستم پس مسلما تنها چيزي که بايد به آن فکر کنم، بايرن مونيخ است. من يک بازيکن حرفه‌اي هستم و براي بايرن مونيخ بازي مي‌کنم. به همين دليل بايد مسئوليتم را جدي بگيرم و هميشه به فکر کمک کردن به تيم براي کسب پيروزي باشم.

نوير که فردا در جام حدفي آلمان و در بازي برابر هانوفر نيز بايد باواريايي‌ها را همراهي کند، افزود: شکست شالکه به هيچ وجه مرا ناراحت نکرد. حتي اگر اين تيم 5 يا 6 گل هم مي‌خورد باز هم ناراحت نمي‌شدم.

به لطف 3 امتياز بازي برابر شالکه، بايرن مونيخ توانست در کنار بورسيا دورتموند در صدر جدول رده‌بندي بوندس‌ليگا قرار بگيرد.
ميرزاتوبخواب مابيداريم
نماد کاربر
totti
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: پنج شنبه مه 23, 2013 12:00 am

پستتوسط totti » سه شنبه سپتامبر 24, 2013 3:04 pm

رايان گيگز هيچ نگراني بابت چهل ساله شدن ندارد و مي‌گويد چهل سالگي تفاوتي با 30 سالگي ندارد.
رايان گيگز به زودي وارد چهلمين سال خود و 24 سال حضور خود به عنوان فوتباليست حرفه‌اي مي‌شود. او که اکنون در منچستر‌يونايتد به عنوان بازيکن- مربي فعاليت مي‌کند، مي‌گويد هيچ نگراني بابت چهل ساله شدن ندارد.

رايان گيگز در گفت و گو با سايت باشگاه منچستر‌يونايتد گفت:‌ در واقع چهل سالگي مثل همان 30 سالگي است. مي‌دانم براي خيلي‌ها در فوتبال رسيدن به سن چهل سالگي يک چالش بسيار جدي و خطرناک است اما بايد با آغاش باز از آن استقبال کنيد و از زندگي‌تان لذت ببريد. من هيچوقت به سن توجه نمي‌کنم و تا زماني که احساس خوبي از بازي کردن داشته باشم، فوتبالم را ادامه خواهم داد.

گيگز درباره بازي منچستر‌يونايتد برابر ليورپول در جام اتحاديه نيز گفت:‌ در اين ديدار بايد بتوانيم پيروز شويم و انتقام شکست از آنها را در ليگ برتر بگيريم. تيم ما پس از شکست برابر منچستر‌سيتي انگيزه زيادي براي جبران آن نتيجه دارد.
ميرزاتوبخواب مابيداريم
نماد کاربر
totti
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

پستتوسط popo131 » سه شنبه سپتامبر 24, 2013 3:13 pm

[size=24:8c49664280]اينتر در صدر بهترين تيم هاي ماه [/size:8c49664280]

[size=24:8c49664280]آلوارز در صدر بهترين بازيكن هاي اين چهار هفته
[/size:8c49664280]

DAMASH per tutta la mia vita

popo131
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه مه 20, 2012 12:00 am

پستتوسط popo131 » سه شنبه سپتامبر 24, 2013 3:21 pm

[quote:ab4d721e4a="keyvan"][quote:ab4d721e4a="popo131"][quote:ab4d721e4a="keyvan"]مدتی سایت نبودم، الان اومدم یه کامنت میذارم ، میرم ولی غروب دوباره میام.
حمزه: اون دوره اسپالتی مربیمون بود نه کاپلو ( زمان کاپلو ما به تیمهایی امثال بارسا و رئال رحم نمیکردیم چه برسه به منچستر ، اگه دوس داشتی یه فلش 32 گیگ بیار از آرشیو و تاریخ رم واست مطالب بریزم برو نگاه کن شاید بر اطلاعاتت افزوده بشه :wink: )

درمورد اینتر هم یک جمله میگم دوستان تا آخرشو بخونند:
اگر رم هم جام دزدی میکرد الان پر افتخارترین تیم سریA بود .
مردم از تیم کثیف خودشون چیزی واسه گفتن ندارن رفتن پشت MAN.U قایم شدن...!!! :roll:
از چی بگم برات.....[/quote:ab4d721e4a]

كي خانه خوايي برههههههههه :roll: :roll: ..ما دزديم ... حقمونو گرفتيم ... اگه پس گرفتن دزديه ..باشه ..قبول ... از اين به بعد ... هر كي زد تو سرت مالتو برد ... بهت ظلم كرد مالتو ازش بگيري ..ميشه دزدي (خودمو ميگم ) ..خوب شد معني دزدي رو هم فهميديم ... :?: :?: :?:

در ضمن ...ما اينقدر بزرگ هستيم كه ... پشت تيم هاي ديگه ... قايم نشيم ..اينقدر افتخار داريم كه ..شمارو ..اصن تيم حساب نكنيم ... 4 هفته از ليگ گذشته ..فكر ميكنيد ..قهرمان شديد ؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!

واقعا نميدونم هدفت چيه ..داري با تيم هاي مثل اينتر ..كل كل ميكني .... كيوان جان به ما نميخوري داش .... :wink: :wink: :wink:

شما اول برو افتخاراتتو .. نگاه كن ...بعد بيا صحبت ميكنيم ......

افتخار خيلي چيز ها رو مشخص ميكنه[/quote:ab4d721e4a]

افتخاری که با دزدی بدست بیاد رو صدسال دیگه هم نمیخوایم ، افتخارمون اینه که پاک ترین تیم ایتالیا هستیم.
در ضمن انقدر افتخار افتخار نکن واسه ما!!!! اگر همه چیز به داشتن افتخار بود ما الان طرفدار ( استقلال،پرسپولیس،سپاهان و... ) بودیم نه داماش.
عشق به داماش [color=red:ab4d721e4a]افتخار[/color:ab4d721e4a] نمیخواد ، عشق به داماش تو وجود ماست حتی اگر هرسال واسه بقا تو لیگ بجنگه...
جالبه که خودت حرفای خودتو نقض میکنی!!! ( تا 2روز قبل میگفتی موقعی که طرفدار اینتر شدی جامی رو بدست نمیاورد و الان اومدی هی افتخار افتخار میکنی!!! )
فقط یه سوال میپرسم دوس دارم صادقانه جواب بدی:
کل کل فوتبالی با طرفدار تیم با هویتی مثل رم ، دورتموند ، وانسیا و . . . بیشتر بهت مزه میده یا کل کل با اون دسته از طرفدارای بارسا و رئالی که طی 7،8 سال اخیر [color=red:ab4d721e4a]بخاطر افتخارات[/color:ab4d721e4a] طرفدار این تیمها شدن؟؟؟؟
مسئله ای که خیلی واسه آدم سنگینه اینه که تو گوگل سرچ بزنی و ببینی چنین سایت هایی در ایران آغاز بکار کردن:
سایت طرفداران پاریسن ژرمن در ایران!!!!!!!!!!!!!!!
سایت طزفداران من.سیتی در ایران!!!!!!!!!!!!!!!!!!
اینها یعنی همون باد به پرچمی که خودت میگی ، یعنی کسی که مثلا از 10سال پیش طرفدار شالکه بوده و به دلیل افت شالکه در سالهای اخیر این تیمو رها کرده و رفته طرفدار پاریسن ژرمن شده و میاد با تو کل کل میکنه چون تیمش با پولهای عرب ها قوی شده و [color=red:ab4d721e4a]افتخار[/color:ab4d721e4a] بدست میاره....!!!
[color=red:ab4d721e4a]و در آخر درود میفرستم به شرف پاک دوست خوبی مثل mahyarmaya که یه روز بهم گفت: کل کل با طرفدارای اصیلی مثل شما بهم مزه میده نه با اون تعداد افرادی که درموردش صحبت کردم.[/color:ab4d721e4a]
اگر هضم کامنتم واست سنگینه بگو تا بیشتر واست توضیح بدم پویای عزیز... :wink:[/quote:ab4d721e4a]

[size=24:ab4d721e4a]در مورد افتخارات ..صحبتي ندارم ..به دوستان واگذار ميكنم
[/size:ab4d721e4a]

واقعا براي تيم هاي غير از بارسا. چلسي و دو سه تيم ديگه (رئال جزشون نيست )..احترام خاصي قائلم....... مخصوصا ميلان و من يو .... شايد بگي ميلان؟!!! بله

ميلان ... ليگ ايتاليارو با 4 چيز ميشناسن ...... كثافت كاري هاي يووه .... قهرماني هاي ميلان در اروپا ..... مبارزه با نژاد پرستي هاي اينتر در مورد جذب بازيكن و شهر زيباي رم........

درود برتو كه تو اين دوران تيمتو رها نكردي :)

popo131
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط rashtlove » سه شنبه سپتامبر 24, 2013 3:36 pm

[color=brown:ad7981d8c8]من نمیدونم چلسی این وسط چی میگه !
[b:ad7981d8c8]تیمی که تعداد قهرمانی اش از آستون ویلا کمتره در مورد ارباب جزیره حرف میزنه،ما هر غلطی بکنیم توی خونه خودمون از اف سی بازل نمی بازیم!!!!![/b:ad7981d8c8]
هیچی در موردتون نمیگم چون به ما نمیخورید ولی آدم تیمش ده تا ده تا گل بخوره ولی مالکش *# نباشه!!![/color:ad7981d8c8]

[color=black]

منم دقیقا نمیدونم منچستر چی میگه ؟؟؟؟ پریسال همین منچستر از کدوم بازل خورد رفت لیگ اروپا؟؟؟؟؟ شاید بازل خواچگین بوده که 2 بر 1 باختین!!

منطق از این جملات میباره ...

حرف خوبی کیوان عزیز زدن : در ضمن انقدر افتخار افتخار نکنین واسه ما!!!! اگر همه چیز به داشتن افتخار بود ما الان طرفدار ( استقلال،پرسپولیس،سپاهان و... ) بودیم نه داماش. ..

موفق باشین
آخرين ويرايش توسط rashtlove on سه شنبه سپتامبر 24, 2013 3:40 pm, ويرايش شده در 2.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
www.iranufc.biz
نماد کاربر
rashtlove
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: دوشنبه آپريل 09, 2012 12:00 am

پستتوسط MEHRDAD » سه شنبه سپتامبر 24, 2013 3:38 pm

قبلا یه تاپیک کل کل اروپا و بارسا و رئال بود که به خاطر عدم رعایت اصول و کل کل بستیمش چون ظرفیتش وجود نداشت و کم مونده بود بهم فحش بدن. تا اینکه این تاپیک باز شد و الان می بینم باز هم بعضی از دوستان بعد از این همه مدت حضورشون در سایت نمیدونم چطور نمیتونند با رعایت اصول و قوانین سایت با هم گفتگو داشته باشند. بعضیا یادشون رفته اول گیلانی و رشتی هستند و هدف این سایت اول هواداری داماشه.
هرزه، کثیف ، بی ریشه، دزد، طرفدار بچه و خیلی چیزای دیگه که واقعیتش اینه که ینا منو بیشتر بیاد طرفدارای برخی تیم های نزدیک به خودمون میندازه و
نمیدونم طرفداری از یک تیم یعنی فحاشی و توهین به سایر تیم ها؟ وقتی در مورد یک تیم خارجی که نه مال اون کشوریم و نه بازی هاش رو میریم اینطور کلمات بکار میره چه انتظاری باید برای درست شدن وضعیت استادیوم های خودمون داشته باشیم.
تصوير

نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط popo131 » سه شنبه سپتامبر 24, 2013 3:59 pm

[quote:711871d6ab="MEHRDAD"]قبلا یه تاپیک کل کل اروپا و بارسا و رئال بود که به خاطر عدم رعایت اصول و کل کل بستیمش چون ظرفیتش وجود نداشت و کم مونده بود بهم فحش بدن. تا اینکه این تاپیک باز شد و الان می بینم باز هم بعضی از دوستان بعد از این همه مدت حضورشون در سایت نمیدونم چطور نمیتونند با رعایت اصول و قوانین سایت با هم گفتگو داشته باشند. بعضیا یادشون رفته اول گیلانی و رشتی هستند و هدف این سایت اول هواداری داماشه.
هرزه، کثیف ، بی ریشه، دزد، طرفدار بچه و خیلی چیزای دیگه که واقعیتش اینه که ینا منو بیشتر بیاد طرفدارای برخی تیم های نزدیک به خودمون میندازه و
نمیدونم طرفداری از یک تیم یعنی فحاشی و توهین به سایر تیم ها؟ وقتی در مورد یک تیم خارجی که نه مال اون کشوریم و نه بازی هاش رو میریم اینطور کلمات بکار میره چه انتظاری باید برای درست شدن وضعیت استادیوم های خودمون داشته باشیم.[/quote:711871d6ab]

با عرض پوزش .... مهرداد جان ... منو ببخش خيلي روك ميگم ..... اگه خواستي ميتوني منو بن كني ... من شخصا مشكلي ندارم ..... ولي ... اگر در مورد اون كلمه اي كه من به كار ميبرم ... حقيقتي هست كه خود هواداران يووه به كار ميبرن ... مشكل از خودشونه ... من عاشقانه داماشو دوس دارم ... فكر كنم تو اين مدت اينو نشون دادم .... اينتر هم براي من مكمل هست ... از اينم نميترسم ..كه به من هزار چيز بگين ..مهم نيست ... من اينترو خيلي خيلي دوس دارم ... خيلي از هواداران
ديگه تيم ..ها براي اين كه كم نيارن .يه تيم رو انتخاب ميكنن ...معمولا هم ميرن دنبال رئال و بارسا ... ولي من اينتر رو با هزاران دليل انتخاب كردم...

بازم مختاري ..مدير سايتي ... منم تسليم ...

popo131
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط nariman_aberar » سه شنبه سپتامبر 24, 2013 5:16 pm

پاسخ پرس به مارتینو: هوچی گری کردن آسان است؛بیل را ارزان خریدیم

صحبت های اخیر تاتا مارتینو درمورد مبلغ هنگفتی که سران رئال برای خریداری بیل پرداخت کرده بودند، از سوی رئیس باشگاه مادریدی بی جواب نمانده

سایت گل- فلورنتینو پرس رئیس باشگاه رئال مادرید در گفت و گو با برنامه ال لارگرو کادنا سر در مقابل صحبت های اخیر تاتا مارتینو واکنش نشان داده

جراردو تاتا مارتینو، سرمربی جدید باشگاه بارسلونا اخیرا در صحبت هایی تعجبش را از مبلغ هنگفتی که سران باشگاه مادریدی برای خریداری گرث بیل پرداخت کرده بودند ابراز کرده بود. حالا پرس در واکنش به این صحبت ها گفت:« مارتینو تازه به اسپانیا آمده و خیلی خوب در جریان نحوه خریدها نیست. هوچی گری کردن کار آسانی است.» و جالب اینجا بود که پرس در ادامه صحبت هایش باز هم از صحبت کردن در مورد مبلغ دقیقی که سران این باشگاه برای خریداری بیل پرداخت کردند طفره رفت و گفت:« بیل را ارزان خریدیم. خرید بیل، به سبک باشگاه رئال مادرید صورت گرفته. این خرید، خرید بهترین بازیکن حال حاضر بود. این حرف من است.»

رئیس باشگاه مادریدی در ادامه در پاسخ به این سوال که آیا سران باشگاه رئال برای گرفتن کارت آزادی کارلو آنچلوتی و لغو قرارداد او با پاری سن ژرمن پولی را به سران باشگاه فرانسوی پرداخت کردند یا خیر گفت:« برای جذب آنچلوتی 7 میلیون یورو به باشگاه پاریسی پرداخت شد. نیمی از این مبلغ را خود آنچلوتی پرداخت و نصف دیگرش را ما دادیم. دستمزد او هم کم و بیش اندازه مورینیو است.»

پرس درمورد کاکا و جدایی اش گفت:« جدایی کاکا از رئال، از نظر اقتصادی به ما کمک کرد.»

و در مورد احتمال جدایی کاسیاس از رئال مادرید گفت:« بعید است که کاسیاس در ماه دسامبر رئال را ترک کند. تصمیم مورینیو در مورد کاسیاس، تصمیمی ورزشی بود. او به کاسیاس یک هشدار داد تا حواسش را جمع کند و بعد از آن هم که کاسیاس مصدوم شد.»

پرس در بخش پایانی صحبت هایش درمورد شرایط کنونی کریم بنزما در تیم مادریدی که در بازیهای اخیر با سوتهای انتقادی هواداران برنابئو روبرو شده گفت:« فکر می کنم که سوتها برای کریم بنزما، سوتهایی است که به قصد انگیزه دادن به او به صدا در می آیند. من این سوتها را حتی برای دی استفانو هم شنیده ام!.»
گـــــــــــــیلان تره قوربان تره قوربان ♥ ♥
نماد کاربر
nariman_aberar
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: چهارشنبه مه 29, 2013 12:00 am

پستتوسط amirdamashcity » سه شنبه سپتامبر 24, 2013 5:21 pm

[quote:a73e96d0d8="MEHRDAD"]قبلا یه تاپیک کل کل اروپا و بارسا و رئال بود که به خاطر عدم رعایت اصول و کل کل بستیمش چون ظرفیتش وجود نداشت و کم مونده بود بهم فحش بدن. تا اینکه این تاپیک باز شد و الان می بینم باز هم بعضی از دوستان بعد از این همه مدت حضورشون در سایت نمیدونم چطور نمیتونند با رعایت اصول و قوانین سایت با هم گفتگو داشته باشند. بعضیا یادشون رفته اول گیلانی و رشتی هستند و هدف این سایت اول هواداری داماشه.
نمیدونم طرفداری از یک تیم یعنی فحاشی و توهین به سایر تیم ها؟ وقتی در مورد یک تیم خارجی که نه مال اون کشوریم و نه بازی هاش رو میریم اینطور کلمات بکار میره چه انتظاری باید برای درست شدن وضعیت استادیوم های خودمون داشته باشیم.[/quote:a73e96d0d8]
من فقط از شما عذرخوهی میکنم و درک میکنم اگه جو سایت از دستتون خارج بشه کنترلش کار آسونی نیست اما بعضی از دوستان متاسفانه سعی بر تحریک هوادارای تیم های دیگه رو دارن تاکل کل کنن حتی یه صحبتی که ربطی به تیم های دیگه نداره یه جوری ربط میدن تا شروع توهین ها از اونجا کلید بخوره و من واقعا متاسفم از این طرز فکر اون دسته از افراد
به هر حال بازم ببخشید و اینم بگم عشق اول و آخر من داماش هست همونطور که با بارسا از بچگی تا به حال خاطره دارم و بهش علاقه مندم البته میزان علاقه مندی این دو تا با هم قابل مقایسه نیست یعنی اگه داماش 99 باشه بارسلونا 1درصده ولی اون یه درصد هم برای من عزیزه و مثل داماش طاقت ندارم یکی بهش توهین کنه امیدوارم شما هم درک کنید:arrow:
نماد کاربر
amirdamashcity
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: شنبه اکتبر 22, 2011 12:00 am

پستتوسط nariman_aberar » سه شنبه سپتامبر 24, 2013 5:21 pm

پیغام دلگرمی دستیار مورینیو به ماتا: کریس رونالدو هم با مورینیو متحول شد؛تصمیمات ژوزه برای مصلحت تیم است
استیو هلند دستیار آقای خاص در چلسی به تمجید از عملکرد مورینیو پرداخته و درمورد جنجال اخیر نیمکت نشینی ماتا گفت:« مورینیو می داند که چه کار باید بکند.»

سایت گل- استیو هلند، دستیار ژوزه مورینیو در باشگاه چلسی در آنالیز شرایط کنونی خوان ماتادر باشگاه انگلیسی به این نکته اشاره کرد که اگر ماتا از الان به بعد عملکرد خوبی داشته باشد، بیشتر برای چلسی به میدان خواهد رفت و شرایط ماتا را با کریستیانو رونالدو در رئال مادرید مقایسه کرد و به این نکته اشاره نمود که مورینیو کریس را مبدل به بهترین بازیکن دنیا ساخت .

همان طور که در طول زمان حضور مورینیو در رئال، بارها شاهد حضور آیتور کارانکا ، دستیار ژوزه مورینیو در کنفرانس خبری بودیم، حالا او در چلسی، استیو هلند را به جای خودش به جمع خبرنگاران فرستاده.

هلند در مورد رونالدو گفت:« رونالدو بازیکنی است که مورینیو همیشه او را تحسین می کرده ولی در طول دوران سه ساله ای که کریس با ژوزه کار می کرد بود که او از نظر فردی پیشرفت و تحول زیادی داشت. کریس حالا تنها یک بازیکن با مهارت که می تواند گلزنی کند نیست؛ بلکه مبدل به یک برنده شده که در بازیهای سطح بالا از پشت سرمی رسد و دروازه حریفان را تهدید می کند.»

لازم به ذکر است که کریس رونالدو در تابستان سال 2009 با قراردادی 96 میلیون یورویی از یونایتد به رئال مادرید منتقل شد و یک سال قبل از آن برنده توپ طلا شده بود.

این مربی انگلیسی درادامه صحبت هایش به این نکته اشاره کرد که تمام تصمیم های مورینیو در راستای بهبود و پیشرفت بازیکنان تیمش اتخاذ می شود:« ولی این اتفاق به تنهایی رخ نمی دهد. باید به شدت تلاش کرد؛ حتی اگر بهترین بازیکن دنیا هم باشی فرقی با بقیه نخواهی داشت. مثال کریس رونالدو بهترین مثال ممکن است و درمورد داوید لوئیس، خوان ماتا، فرانک لمپارد، اشلی کول ، فرناندو تورس و یا هر بازیکن دیگری صدق می کند و مطمئنم که روز به روز ژوزه این بازیکنان را تحت فشار می گذارد تا ببیند که آیا علائم بهبود در آنها دیده خواهد شد یانه.او از شاگردانش می خواهد که برای رشد و پیشرفت تلاش کنند وهمه اینها را به خاطر مصلحت تیم می خواهد. ژوزه به صورت خیلی شفاف در ذهنش ایده هایش را می پروراند. او فرمول موفقیت را می داند و حس می کند که ما امسال باید این مسیر را دنبال کنیم. مطمئنم که او در چلسی می تواند موفق شود. ژوزه همیشه بازیکنانش را هرروز تحت فشار می گذارد و این نه تنها در تیم های او بلکه در افرادی که با او کار کرده اند کاملا اثرگذار است.»

او درپیغام دلگرم کننده ای به ماتا گفت:« ما همیشه با تمام بازیکنان در تماسیم ولی در این مورد، صحبت از یک بازیکن حرفه ای مطرح است که رفتار فوق العاده ای دارد. نمی توان حرفهای زیادی راجع به ماتا زد؛ او دقیقا می داند که چه کار باید بکند و یک بازیکن واقعا حرفه ای است. ماتا همان طور که توقع می رود خوب تمرین می کند. ویلاس بواس سیستم چلسی را به 3-3-4 تغییر داد و دانیل استوریج و ماتا می بایست به مصاف مدافعان رو دررویشان می رفتند. با آمدن روبرتو دی متئو این روند کمی تغییر کرد و کالو و رامیرس در عرض پیش می رفتند و ماتا برای اولین بار در چلسی در پست شماره 10 بازی کرد.»

او ادامه داد:« با آمدن رافا بنیتس اوضاع باز هم تغییر کرد. اسکار در آن موقع کنار بازی می کرد و رامیرس در بازیهای بزرگ درترکیب قرار می گرفت. وقتی قرار باشد که خوان ماتا در پست بازیکن شماره 10 بازی کند، به کمی زمان برای تطبیق یابی نیازخواهد بود و او نشان داده که توانایی این کار را دارد و این بار هم همین کار را خواهد کرد.»

بخش پایانی صحبت های هلند تمجید از عملکرد مورینیو و همکاری خوبش با بازیکنان خط حمله تیم های مختلفش از جمله اینتر بود:« ژوزه در مارید توانست موفق باشد و از نتایج می توان آن را دریافت.به علاوه نباید بازی چلسی با اینتروقتی ژوزه مورینیو مربی اینتر بود را از یاد برد. من آن موقع دستیار کارلو آنچلوتی بودم و پاندف، میلیتو ، اسنایدر و اتوئو چهار بازیکن تهاجمی تیم اینتر بودند. سه نفر از آنها مهاجم بودند و یکی دیگر بازیکن شماره 10 بود. تیم آنها خیلی خلاقانه کار می کرد .هیچ وقت ندیده بودم که تیمی با 4 بازیکن تهاجمی کار کند.اتوئو در آن بازی درپست بال بازی می کرد.»
نماد کاربر
nariman_aberar
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

پستتوسط amirdamashcity » سه شنبه سپتامبر 24, 2013 5:34 pm

:P :P :P :P :P :P :P:

به امید برد بارسا... /23/ /23/ /23/ /23/
نماد کاربر
amirdamashcity
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: شنبه اکتبر 22, 2011 12:00 am

پستتوسط nariman_aberar » سه شنبه سپتامبر 24, 2013 6:46 pm

گيگز: ترسي از چهل سالگي ندارم

رايان گيگز هيچ نگراني بابت چهل ساله شدن ندارد و مي‌گويد چهل سالگي تفاوتي با 30 سالگي ندارد.

رايان گيگز به زودي وارد چهلمين سال خود و 24 سال حضور خود به عنوان فوتباليست حرفه‌اي مي‌شود. او که اکنون در منچستر‌يونايتد به عنوان بازيکن- مربي فعاليت مي‌کند، مي‌گويد هيچ نگراني بابت چهل ساله شدن ندارد.

رايان گيگز در گفت و گو با سايت باشگاه منچستر‌يونايتد گفت:‌ در واقع چهل سالگي مثل همان 30 سالگي است. مي‌دانم براي خيلي‌ها در فوتبال رسيدن به سن چهل سالگي يک چالش بسيار جدي و خطرناک است اما بايد با آغاش باز از آن استقبال کنيد و از زندگي‌تان لذت ببريد. من هيچوقت به سن توجه نمي‌کنم و تا زماني که احساس خوبي از بازي کردن داشته باشم، فوتبالم را ادامه خواهم داد.

گيگز درباره بازي منچستر‌يونايتد برابر ليورپول در جام اتحاديه نيز گفت:‌ در اين ديدار بايد بتوانيم پيروز شويم و انتقام شکست از آنها را در ليگ برتر بگيريم. تيم ما پس از شکست برابر منچستر‌سيتي انگيزه زيادي براي جبران آن نتيجه دارد.
نماد کاربر
nariman_aberar
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

پستتوسط totti » چهارشنبه سپتامبر 25, 2013 6:26 pm

ستاره لهستاني تيم فوتبال دورتموند از پيوستنش به جمع شاگردان گوارديولا در تابستان آينده خبر داد.
[لواندوفسکي: من را بازيکن بايرن بدانيد]

در حالي که قرارداد روبرت لواندوفسکي ستاره تيم فوتبال دورتموند در پايان فصل به اتمام مي رسد، اين مهاجم گلزن براي حضور در جمع باواريايي‌ها در تابستان 2014 به توافق رسيد.

به گزارش خبرآنلاين، لواندوفسکي 25 ساله در طول تابستان گذشته مورد توجه سران باشگاه بايرن قرار گرفته بود اما يورگن کلوپ سرمربي دورتموند مانع از انتقال او به مونيخ شد. در نهايت پس از کش و قوس هاي فراوان اين ستاره لهستاني تاييد کرد که در مهلت نقل و انتقالات زمستاني پيش قراردادي با قهرمان اروپا امضا خواهد کرد و در تابستان آينده راهي اين تيم خواهد شد.

او در پاسخ به اين سوال که آيا در زمستان با بايرن پيش قرارداد امضا خواهد کرد، گفت:‌ «بله، در آن زمان مي توانم به صورت رسمي قراردادم را امضا کنم.»

ملي پوش لهستاني دورتموند از سال 2010 تا به حال 149 بار پيراهن زردپوشان وست فالن را بر تن کرد و 80 گل را براي اين تيم به ثمر رساند.
ميرزاتوبخواب مابيداريم
نماد کاربر
totti
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

پستتوسط amirdamashcity » چهارشنبه سپتامبر 25, 2013 6:55 pm

:P :P :P :P :P :P :P

چی بگم فقط :P ...
نماد کاربر
amirdamashcity
متعصب سایت