توسط ali73 » يکشنبه سپتامبر 22, 2013 6:13 pm
[quote:9a8afb59f1="soroosh8"][quote:9a8afb59f1="ali73"][quote:9a8afb59f1="soroosh8"][quote:9a8afb59f1="ali73"][quote:9a8afb59f1="soroosh8"][quote:9a8afb59f1="ali73"][quote:9a8afb59f1="armilad"]اخبار 14:30 شبکه خبر گفت که فیفا اسم لیگ امارات رو جعلی دونسته و اسم این [size=24:9a8afb59f1][color=blue:9a8afb59f1]خلیج همیشه فارس[/color:9a8afb59f1] [/size:9a8afb59f1]باقی خواهد ماند.
فدراسیون و ... که کاری نکردن،باز دم همون فیفا گرم که خودش جلوی این عربهای لجن واستآد.[/quote:9a8afb59f1][size=18:9a8afb59f1] [/size:9a8afb59f1]اگر حساسیت و تعصبی که عده زیادی از گیلانیان رو خلیج فارس و تخت جمشید و امثالهم دارند روی دریای کاسپین و زبان گیلکی و گیلان وجود داشت الان ، اسم دریا کاسپین بود ، گیلکی رو به نابودی نمی رفت و آثار باستانی گیلان مثل قلعه رودخان توجه بیشتری بهش می شد و .........[/quote:9a8afb59f1]
ما روی نقطه نقطه ایران باید تعصب داشته باشیم,گیلان و رشت که 100% جای خودش رو داره,اما در مورد صحبت شما,ما همیشه ایرانی بودیم هستیم خواهیم بود.[/quote:9a8afb59f1] این طرز فکر شما رو ترک ها و اصفهانی ها ندارند دوست عزیز به همین دلیل سیل عظیم منابع مالی رو فقط بخاطر تعصبشون روی زادگاهشون بردن اونجا ولی ما چی ......... این کشور هرکی به هر کیه بقول یکی دنیا که کربلای تو تره سینه بزن ..... گیلان انقدر در چند سال اخیر عقب مونده که وقتی برای تعصب داشتن روی نفاط دیگر ایران نیست ، نقاط دیگه برای خودشون تا دلت بخواد دلسوز داره و اتفاقا ذره ای هم دلشون برای گیلان نمیسوزه فقط ماییم که باید روی گیلان تعصب و دلسوزی داشته باشیم[/quote:9a8afb59f1]
اینکه منابع رفته اونجا تقصیر خود ماست,خیلی از همشهریها وهم استانیهای خودمون که مایه دارن میرن یه جا دیگه سرمایه گذاری میکنن,این چه ربطی داره به کشوری که بحق گیلکها از اقوام قدیمی اون هستن؟این افکار ناجور رو همون شهری که میگی دارن,منم به شخصه حالم ازین افکار بهم میخوره!ما مثل هیچ قوم دیگه ای نیستیم که با مظلوم نمایی و حرف های مفت خودشون رو از ایرانی جماعت بالاتر میدونن.ما باید واسه پیشرفت گیلان و رشت تلاش کنیم ولی خودمون رو نباید از کشوری که مال ما گیلک ها و امثال ما هست و بوده از قدیم و خواهد بود جدا بدونیم.[/quote:9a8afb59f1] البته من در هیچ جایی بحث جدایی و اینها نگفتم نمیدونم دلیل اینکه تا حرف از تعصب روی شهر مادری میاد ذهن عده ای به سمت جدایی طلبی میره ، خب اینکه خیلی همشهری هامون میرن جاهای دیگه دلیلش همینه که رو شهر خودشون تعصب ندارن دیگه اگه اونا تعصب روی شهر خودشون داشته باشن نمیرن شهر ها و استان های دیگه ، بازم به حرف من می رسیم دیگه برار جان اینکه باید برای پیشرفت گیلان هویت طلبی و گیلان دوستی رو رواج بدیم ........... گیلان برای من از هر چیزی با ارزش تره و این منافاتی با ایرانی بودن نداره تنها کسانی با هویت طلبی اقوام غیر فارس مخالف اند که خواهان فارس شدن همه ی ایران و نابودی زبان ها و فرهنگ های مختلف هستند[/quote:9a8afb59f1]
آبرار علی,من فقط حرفم اینه بپاییم افکارمون مثل همون تیمی که بازی پیش بردیمشون نشه,وقتی میری توی شهرشون فارسی حرف میزنی انگار ارث باباشون رو خوردی,...
گیلان و رشت واسه من خیلییییییییی عزیزن,خیلی زیاد,ولی ایران و تاریخ ایران هم واسم عزیز هست,بقول شما هم این 2تا هم هیچ منافاتی باهم ندارن.[/quote:9a8afb59f1] البته امیدوارم منظور از تاریخ ایران تاریخی که الان عده ای پانفارس دارن به ما میدن نباشه که تمام تاریخ ایران رو خلاصه کردند در هخامنش و کوروش و داریوش و...... و وقتی حرف از کاسپی ها و کادوس ها و مارلیک و.... می زنیم بهمون انگ تجزیه طلب میزنن