[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - European League Football - آخرین اخبار

European League Football - آخرین اخبار

مطالب ورزشی وفوتبالی متفرقه ایران و جهان را در این بخش قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, antiros

پستتوسط totti » شنبه سپتامبر 21, 2013 1:06 pm

احتمال دارد سرمربي اسبق تيم ملي هلند سکان هدايت تيم هامبورگ آلمان را برعهده گيرد.
[شايد فان‌مارويک جانشين فينک در هامبورگ شود]

برخي رسانه‌هاي آلماني روز شنبه (امروز) گزارش کردند برت فان مارويک احتمالا تا دو، سه روز ديگر به عنوان مسئول فني جديد بندرنشينان معرفي خواهد شد.

به گزارش فارس، طبق اين گزارش‌ها مسئولان هامبورگ گفت‌وگو‌هايي با مربي 61 ساله هلند در جام جهاني 2010 انجام داده و به توافقاتي نيز رسيده‌اند.

مارويک که قبل از حضور در تيم ملي هلند و کسب عنوان نايب قهرماني جهان، زمام امور تيم بورسيادورتموند را در بوند‌س‌ليگا برعهده داشته ، در صورت کسب توافق نهايي و امضا قرارداد جانشين تورستن فينک 45 ساله خواهد شد که هفته قبل از کار برکنار شد.
ميرزاتوبخواب مابيداريم
نماد کاربر
totti
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: پنج شنبه مه 23, 2013 12:00 am

پستتوسط pouryaR-damash » شنبه سپتامبر 21, 2013 3:46 pm

زانتي: ماتزاري مرا ياد هکتور کوپر مي‌اندازد

کاپيتان اينترميلان اعلام کرد سرمربي جديد اين تيم او را ياد هکتور کوپر مي‌اندازد.

--------------------------------------------------------------------------------

خاوير زانتي 40 ساله اواخر فصل گذشته دچار پارگي تاندون آشيل خود شد که از آن موقع دور از ميادين به سر مي‌برد. پيش بيني شده او در ماه نوامبر (آبان) به ترکيب تيمش بازگردد.

به گزارش فارس، زانتي در مورد شرايط خود گفت: تمام تلاشم را به کار گرفته‌ام تا هر چه زودتر به ترکيب اينترميلان بازگردم و براي تيمم موثر باشم. اگر نتوانم آن طور که دوست دارم ظاهر شوم، در پايان فصل همه چيز را مورد بررسي قرار مي‌دهم و تصميم مي‌گيرم که بايد چه کار کنم. اگر نتوانم آنطور که مي‌خواهم موثر باشم، از فوتبال کناره گيري مي‌کنم. فصلي سخت پيش رو داريم زيرا بسياري از تيم‌هاي بزرگ با جذب بازيکناني خوب خود را تقويت کرده‌اند. به نظرم يوونتوس سخت‌ترين تيمي است که مي‌توان با آن روبه‌رو شد.

اينترميلان در فصل جاري سه بار پيروز شده و يک تساوي را نيز مقابل يوونتوس به دست آورده است. زانتي در ادامه به تمجيد از والتر ماتزاري، سرمربي جديد نرآتزوري پرداخته است.

«از نخستين ديداري که با ماتزاري داشتم مرا تحت تاثير قرار داد. او ايده‌هاي بسيار واضحي داشت و به نظرم شخصي است که به کارش اهميت بسياري مي‌دهد و بسياري از کارهايي هم که انجام مي‌دهد در نهايت به نتيجه مي‌رسند. والتر براي جزييات اهميت بالايي قايل است تا بتواند بر اساس آنها يک تيم پيروز بسازد. او مي‌تواند در کارهاي گروهي شيوه‌هايي را پياده کند که بازيکنان بسيار عالي باهم همکاري کنند. ماتزاري مرا به ياد هکتور کوپر مي‌اندازد که به شدت براي شغلش اهميت قايل بود.»

http://www.varzesh3.com/news.do?itemid=1022778&title=زانتي:_ماتزاري_مرا_ياد_هکتور_کوپر_مي‌اندازد
نماد کاربر
pouryaR-damash
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه اکتبر 28, 2011 12:00 am

پستتوسط totti » شنبه سپتامبر 21, 2013 3:48 pm

مدافع ملي‌پوش بايرن‌مونيخ معتقد است مسئله دوپينگ در فوتبال بايد جدي گرفته شود ولي با اين حال تاثيرات داروهاي دوپينگ روي فوتبال را آنچنان نمي‌داند.

در سال‌هاي اخير در رشته‌هاي ورزشي همچون دوچرخه‌سواري و دو سرعت رسوايي‌هاي در زمينه دوپينگ صورت گرفته است و فيليپ لام اعتقاد دارد اشتباه است که فکر کنيم استفاده از مواد ممنوعه و غيرمجاز در رشته فوتبال وجود ندارد.

به گزارش تسنيم، فيليپ لام، مدافع باواريايي‌ها در گفت‌و‌گو با هفته‌نامه «اشپيگل» آلمان گفت: اطلاعي ندارم که داستان دوپينگ از کجا شروع شده ولي مسئله دوپينگ هميشه در فوتبال مطرح بوده و همچنان هم مي‌تواند ادامه داشته باشد.

وي افزود: البته تاثير دوپينگ بر روي فوتبال همانند ساير رشته‌هاي ورزشي نيست. تفهيم بازي فوتبال و تکنيک‌هايي که در آن مورد استفاده قرار مي‌گيرد همانند ساير رشته‌ها با استفاده از مواد نيروزا و دوپينگ تقويت نمي‌شوند.

کاپيتان 29 ساله بايرن‌مونيخ تصريح کرد: اين موضوع کاملا اطمينان‌بخش است که مي‌توان در بالاترين سطح فوتبال دنيا بدون انجام دوپينگ بازي کرد. به شخصه براي اشاعه بازي جوانمردانه و مبارزه با هر نوع تقلب در بازي حاضر به همکاري هستم. از قوانين ضددوپينگي هم که به موقع وضع شوند حمايت مي‌کنم.

لام در طول فصل 13- 2012 که بايرن سه‌گانه قهرماني اروپا و آلمان را فتح کرد 6 بار مورد آزمايش دوپينگ قرار گرفت که نتيجه 2 آزمايش که در آلمان از او گرفته شد اعلام نشد.
ميرزاتوبخواب مابيداريم
نماد کاربر
totti
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

پستتوسط totti » شنبه سپتامبر 21, 2013 3:54 pm

در شب پيروزي پرگل بايرلورکورن مقابل ماينتس، تيم فوتبال بورسيا دورتموند مقابل نورنبرگ متوقف شد.

در شب دوم از هفته ششم بوندس‌ليگا آلمان عصر امروز (شنبه) 5 ديدار به طور همزمان برگزار شد که در يکي از اين بازي‌ها تيم فوتبال بورسيا دورتموند خارج از خانه خود به مصاف نورنبرگ رفت.

به نقل از تسنيم، شاگردان يورگن کلوپ که فصل جديد بوندس‌ليگا را خوب آغاز کرده‌اند و هر 5 بازي اول فصل خود را با برد پشت‌سر گذاشته‌اند در اين بازي به نتيجه يک بر يک رضايت دادند.

براي زردپوشان وستفالن آره‌نا در اين ديدار مارسل اشملتزر (دقيقه 38) و براي نورنبرگ پر نيلسون (دقيقه 51) گلزني کردند.

اين بهترين فرصت است تا شاگردان پپ گوارديولا با گرفتن نتيجه لازم مقابل شالکه فاصله خود را با دورتموندي‌ها به حداقل ممکن برسانند و حتي صدرنشيني را از شاگردان کلوپ بگيرند.

در ديداري ديگر هم هامبورگ که به تارگي تورستن فينک، سرمربي خود را به دليل کسب نتايج ضعيف اخراج کرده است در خانه خود پذيراي وردربرمن بود. اين بازي در نهايت با نتيجه 2 بر صفر به سود وردربرمن خاتمه يافت. گل‌هاي اين بازي را نيلس پترسن (دقايق 32 و 90) به ثمر رساند.

بايرلورکوزن هم در ديداري پرگل 4 بر يک در خانه ماينتس به برتري رسيد. لورکوزن در اين ديدار توسط رابي انزلیچی (دقايق 19و 45)، لارس بندر (دقيقه 38) و استفان کسلينگ (دقيقه 59) به گل رسيد و تنها گل ماينتس را يونس مالي (دقيقه 82) به ثمر رساند.

در ساير ديدارهاي برگزار شده هم نتايج زير رقم خورد:

* هانوفر 2- آگزبورگ يک

* ولفسبورگ 2- هوفنهايم يک

در مهم‌ترين ديدار هفته ششم بوندس‌ليگا هم از ساعت 20 امشب تيم فوتبال شالکه در ورزشگاه ولتينس آره‌نا پذيراي بايرن‌مونيخ، مدافع عنوان قهرماني است.

پرونده هفته ششم بوندس‌ليگا فردا (يکشنبه) با 2 ديدار بسته خواهد شد که در نخستين بازي فرايبورگ در خانه خود با هرتابرلين مصاف مي‌کند و در آخرين ديدار اين هفته اينتراخت فرانکفورت ميهمان اشتوتگارت خواهد بود.
ميرزاتوبخواب مابيداريم
نماد کاربر
totti
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

پستتوسط totti » شنبه سپتامبر 21, 2013 4:11 pm

تيم فوتبال ليورپول در ديداري خانگي تن به شکست داد.

در پنج مسابقه از هفته پنجم ليگ برتر انگليس، تيم فوتبال ليورپول در ورزشگاه خانگي خود آنفيلد ميزبان ساوتهمپتون بود که اين مسابقه در نهايت با نتيجه يک بر صفر به سود تيم ميهمان به پايان رسيد.

به نقل از فارس، لوورن در دقيقه 53 براي ساوتهمپتون گلزني کرد.

قرمزهاي آنفيلد با اين شکست 10 امتيازي باقي ماندند.

در ساير ديدارها نتايج زير به دست آمد:

نيوکاسل 2 هال سيتي 3

وست برومويچ 3 ساندرلند 0

نوريچ 0 استون‌ويلا 1

وستهام 2 اورتون 3
ميرزاتوبخواب مابيداريم
نماد کاربر
totti
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

پستتوسط The_King_of_rasht » شنبه سپتامبر 21, 2013 4:16 pm

فــلــیــنــی:

"من در باشگاه منچستریونایتد احساسی عالی دارم و وقتی که می بینم هواداران با پوشیدن کلاه گیس هایی شبیه مدل موی من برای بازی آماده می شوند باعث می شود که احساس بهتری داشته باشم. دیدن این کلاه گیس ها بامزه ست و همچنین خیلی خوشحال کننده. این من را وادار می کند که در زمین هر کاری که می توانم برایشان انجام دهم."

" اگر رونالدو صراحتا اعلام کرده که قصد آمدن به یونایتد را ندارد، برای او مایه تاسف است."

[img:950e17a201]http://www.8pic.ir/images/84080051478890212287.jpg[/img:950e17a201]
ما باز میگردیم

نماد کاربر
The_King_of_rasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 20, 2011 12:00 am

پستتوسط popo131 » شنبه سپتامبر 21, 2013 4:45 pm

:P :P :P :P

DAMASH per tutta la mia vita

popo131
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه مه 20, 2012 12:00 am

پستتوسط The_King_of_rasht » شنبه سپتامبر 21, 2013 4:50 pm

We Are United‎‏
لیورپول با شکست خانگی برابر ساوتمپتون به فرم اصلی خودش بازگشت :)

/10/ /10/ /10/
ما باز میگردیم

نماد کاربر
The_King_of_rasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 20, 2011 12:00 am

پستتوسط pouryaR-damash » شنبه سپتامبر 21, 2013 4:56 pm

این هم Background لپ تاپ من :

اینتری هاش بزنن لایکو :P :P :P

نماد کاربر
pouryaR-damash
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه اکتبر 28, 2011 12:00 am

پستتوسط keyvan » شنبه سپتامبر 21, 2013 4:58 pm

دیدم دوستان عکس بازیکنانی از تیمشون رو میذارن که تازه امسال به تیمهاشون پیوستند و انگار به محبوب ترین بازیکن باشگاهشون هم تبدیل شدن..!!!
گفتم یه زمین لرزه 20ریشتری راه بندازم تا حساب کار دستشون بیاد!!! :wink:
عکسها مربوط به کنفرانس مطبوعاتی بعد از تمدید قرارداد کاپیتان هستش....
کاپیتان دیوووووووووووووووووووووووونتم به مولا.... :P :P :P :P

نماد کاربر
keyvan
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: سه شنبه فبريه 08, 2011 12:00 am

پستتوسط amirdamashcity » شنبه سپتامبر 21, 2013 5:12 pm

جای من خالی بود نه؟ :wink:

:P :P :P :P
نماد کاربر
amirdamashcity
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: شنبه اکتبر 22, 2011 12:00 am

پستتوسط popo131 » شنبه سپتامبر 21, 2013 5:18 pm

شاید این آخرین توصیه های رئیس به بازیکنا باشه...

DAMASH per tutta la mia vita

popo131
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه مه 20, 2012 12:00 am

پستتوسط soroosh8 » شنبه سپتامبر 21, 2013 5:24 pm

نیانگ اماده ی رویارویی با ناپولی
-
میخواهم در بازی مقابل ناپولی برای میلان به میدان بروم و امیدوارم نمایش قابل قبولی از خود به جا بگذارم نیانگ اماده ی رویارویی با ناپولی

امبایه نیانگ مهاجم 18 ساله ی انزلیچی در گفت گو با شبکه میلان اظهار داشت : " آماده بازی هستم ، من همیشه آماده هستم ، بسیار تمرین میکنم و احساس میکنم در فرم مناسبی قرار دارم ، توانایی های بسیاری دارم و میتوانم آنها را در اختیار تیم قرار دهم تا به پیروزی برسیم ، در کنار من بازیکنان بزرگی حضور دارند و همه میخواهند به تیم کمک کنند "

نیانگ در ادامه افزود : " من در فرانسه به عنوان یک مهاجم نوک ایفای نقش میکردم ، در میلان نیز همینطور است ، میتوانم دستورات آلگری را به خوبی در زمین اجرا کنم ، میخواهم در بازی مقابل ناپولی برای میلان به میدان بروم و امیدوارم نمایش قابل قبولی از خود به جا بگذارم "

با توجه به مصدومیت کاکا و الشعراوی به نظر میرسد نیانگ گزینه پیش رو آقای آلگری در دیدار مقابل ناپولی است .
"دنیا فقط رشت و داماش"
نماد کاربر
soroosh8
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 20, 2012 12:00 am

پستتوسط soroosh8 » شنبه سپتامبر 21, 2013 5:24 pm

کنستانت : از ناپولی هراسی نداریم
-
میخواهیم با شکست ناپولی نشان دهیم تیم برتر ما هستیم / آماده ایم تا در هر دیدار بهترین عملکردمان را به نمایش بگذاریم / دی یانگ یک رهبر واقعی در داخل و خارج زمین است کنستانت : از ناپولی هراسی نداریم

کوین کنستانت در مصاحبه با شبکه میلان اظهار داشت :" ناپولی فصل را بسیار خوب شروع کرد ، آنها در لیگ قهرمانان اروپا نیز موفق به شکست دورتموند شدند و از روحیه خوبی برخودارند ، میخواهیم با شکست ناپولی نشان دهیم تیم برتر ما هستیم ، از آنها هراسی نداریم و تا پایان بازی برای برد میجنگیم ."

کنستانت در ادامه افزود :" پیروزی در دیدار مقابل سلتیک برای ما بسیار مهم بود ، این پیروزی اعتماد به نفس ما را دوچندان کرد ، نشان دادیم میلان همواره میلان است ، آماده ایم تا در هر دیدار بهترین عملکردمان را به نمایش بگذاریم "

کنستانت درباره خود نیز چنین گفت : " در دیدار مقابل سلتیک بسیار تلاش کردم تا پیروز شویم ، من همیشه در دسترس آلگری هستم و میخواهم در هر بازی بهترین نمایش را از خود به جا بگذارم "

وی در ادامه دی یانگ را مورد تحسین قرار داد و گفت : " نایجل در میلان یک بازیکن ارزشمند به شمار می آید ، او در طول بازی با بازیکنان صحبت میکند و روحیه جنگندگی را در ما زنده میکند ، او یک رهبر واقعی در داخل و خارج زمین است "

میلان یکشنبه شب در سن سیرو به مصاف ناپولی میرود .
"دنیا فقط رشت و داماش"
نماد کاربر
soroosh8
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط soroosh8 » شنبه سپتامبر 21, 2013 5:25 pm

گالیانی : نتیجه دیدار با ناپولی تاثیری در سرنوشت ما ندارد
-
نتیجه دیدار با ناپولی در سرنوشت ما بی تاثیر است / ناپولی را تنها رقیب یووه نمیدانم / ورود سرمایه داران خارجی به فوتبال ایتالیا آغاز جهانی شدن است گالیانی : نتیجه دیدار با ناپولی تاثیری در سرنوشت ما ندارد

آدریانو گالیانی در مصاحبه با خبرنگاران درباره ی بازی یکشنبه شب میلان - ناپولی چنین گفت : "نتیجه این دیدار سرنوشت ساز نیست ، به یاد دارم در فصل گذشته همه میگفتند میلان تمام شد و امیدی به بازگشت ما نداشتند ، اما در پایان موفق به کسب سهمیه لیگ قهرمانان اروپا شدیم و امسال در این رقابت بزرگ حاضریم "

آیا ناپولی رقیب یوونتوس در کسب اسکودتو است ؟ "نمیدانم ( با خنده ) ، هنوز خیلی زود است در این باره صحبت کنیم ، سخت است در اواسط سپتامبر نظرداد ، تا پایان لیگ ( ماه می ) مسیری طولانی و دشوار در پیش است ، ناپولی لیگ را خوب شروع کرد ، به پایان نبرد "

نظر شما درباره واگذاری 70% از سهام باشگاه اینتر به اریک توهیر چیست ؟ "این میتواند یک آغاز خوب برای سری آ باشد ، فوتبال امروز با دیروز متفاوت است و ما به این مسئله آگاهیم ، سرمایه داران بزرگی در سرتاسر جهان وجود دارند اما در ایتالیا به ندرت یافت میشوند ، در انگلستان 14 باشگاه مالکانی غیر انگلیسی دارند و این یعنی جهش به سوی جهانی شدن "
"دنیا فقط رشت و داماش"
نماد کاربر
soroosh8
کاربر ویژه
کاربر ویژه

قبليبعدي

بازگشت به ورزش ایران و جهان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 9 مهمان