[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - گفتگو آزاد

گفتگو آزاد

پیشنهادات و انتقادات + مطالب متفرقه ورزشی، اجتماعی، تاریخی و... (ارسال های سیاسی حذف خواهند شد) را در این بخش قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, antiros

پستتوسط golsar-boy » شنبه سپتامبر 21, 2013 6:10 am

آبرارها برای لحظاتی سایت فیلتر شد؟
اونوقت چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟
Be Careful
This is DAMASH
نماد کاربر
golsar-boy
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه جولاي 19, 2012 12:00 am

پستتوسط golsar-boy » شنبه سپتامبر 21, 2013 7:00 am

این ماجرای فیلترینگ چیه؟
شما هم مشکل پیدا کردین یا فقط من این مشکلو دارم؟
Be Careful
This is DAMASH
نماد کاربر
golsar-boy
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه جولاي 19, 2012 12:00 am

پستتوسط nima_beckham » شنبه سپتامبر 21, 2013 7:04 am

آبرار جای اون کلمه بگیم خیلتر بهتره ...
[align=center][/align]
نماد کاربر
nima_beckham
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 14, 2010 12:00 am

پستتوسط zxzx » شنبه سپتامبر 21, 2013 7:05 am

[quote:619c9ea3d2="golsar-boy"]این ماجرای فیلترینگ چیه؟
شما هم مشکل پیدا کردین یا فقط من این مشکلو دارم؟[/quote:619c9ea3d2]

نه من مشکلی ندارم البته دو روز پیش واسه من صفحه اول سایت باز نمیشد و پیغام Server not found میداد که با ف ی ل ت ر ش ک ن باز میشد ولی الان مشکلی ندارم
داماش تا ابد جاویدان
نماد کاربر
zxzx
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه سپتامبر 12, 2011 12:00 am

پستتوسط rashti_sarvar » شنبه سپتامبر 21, 2013 7:08 am

عصبانيت شديد دايي از قضاوت قهرماني

سرمربي پرسپوليس مي‌گويد پيش از شروع ديدار مي‌دانسته قرار است محسن قهرماني در اين بازي با داوري‌اش به سود سپاهاني‌ها غش کند.
[عصبانيت شديد دايي از قضاوت قهرماني]

علي دايي در نشست خبري پس از ديدار برابر سپاهان گفت: وقتي داوري بازي را در دقيقه 2 ده نفره مي‌کند، چيز خاصي نمي‌توان گفت. از ديشب مي‌دانستيم که قهرماني به آن طرف غش کرده است و آمادگي دارد که ما را ده نفره کند. فدراسيون از ابتدا بگويد که قرار است ما ده نفره بازي کنيم و من بر همين اساس آن تيمم را بچينم. يک اخراج اشتباه همه چيز ما را به باد داد و من مطمئنم هر چه مي‌گوييم و بقيه مي‌گويند باز هم پاسخ مي‌دهند که اين اشتباه سهوي بوده است.

به گزارش ايسنا، وي افزود: همه کارشناسان داوري گفته‌اند که پنالتي نبوده است و بايد در ابتدا خطاي شجاع خليل‌زاده را مي‌گرفت. ديگر چه بايد بگويم. مي‌خواهيد علي دايي را محروم کنيد، بکنيد. هر کاري مي‌خواهيد بکنيد اما خدا شاهد است که ما مي‌دانستيم قهرماني به آن طرف غش کرده است و کار خودش را هم کرد. مگر مي‌شود يک تيم 90 دقيقه 10 نفره آن هم مقابل سپاهان بازي کند. باز هم به غيرت بازيکنانم درود مي‌فرستم. بازيکنان من نيمه دوم عالي جنگيدند و به آنها خسته نباشيد مي‌گويم.

دايي ادامه داد: وقتي من فوتبالي نتوانم نتيجه بگيرم پس مسائل ديگري دست به دست هم داده است و اگر امثال من دهان باز کنيم. بسياري از مسائل روشن مي‌شود، آقاي قهرماني! متاسفانه من شماره تلفن‌ها را نمي‌دانم و شماره حساب‌ها را هم نمي‌دانم! چرا دقيقه 2 پنالتي گرفتيد؟ اگر تو داوري من پروفسوراي داوري داردم. همين مي‌شود که سازمان ليگ به هر کسي سوت مي‌دهد و هر کس براي خودش سوت مي‌زند.

وي با بيان اينکه من دوباره تاکيد مي‌کنم شب قبل قهرماني به سمت سپاهان غش کرده بود ادامه داد: خليل‌زاده سالتوبارانداز مي‌کند اما پنالتي را براي سپاهان مي‌گيرند.

دايي ادامه داد: آقاي قهرماني! لطف مي‌کري و اوايل نيمه دوم بازيکن ما را اخراج مي‌کردي. من تا کي حرف نزنم. فقط به بازي پرسپوليس و استقلال اشاره مي‌کنم که همين آقا داور بود و فقط به ضرر پرسپوليس سوت زد.

وي به برنامه 90 اشاره کرد و گفت: متاسفانه 90 براي مسائل کارشناسي، کارشناسان تيم‌هاي مقابل ما را بر روي صندلي مي‌نشاند و بدبختي ما اينجاست که امثال 90 ها و 80 ها و 100 ها براي فوتبال ما تصميم مي‌گيرند.

وي با بيان اينکه ما خيلي چيزها را در اين فوتبال ديده‌ايم اما هنوز نمي‌توانم درک کنم که دقيقه 2 بازيکني اخراج شود و براي تيمي پنالتي گرفته شود و فکر نمي‌کنم شما هم در هيچ کجا دنيا چنين صحنه‌اي ديده باشيد.

وي در پاسخ به سوال خبرنگاري که آيا غش کردن آقاي قهرماني از طرف سپاهان بوده يا خير اظهار داشت: وقتي داور به سود تيم حريف در دقيقه 2 سوت مي‌زند که علاوه بر اخراج يک پنالتي هم به تيم مقابل مي‌دهد، نه من، بسياري از کساني که هيچ چيز از فوتبال نمي‌دانند اين را مي‌فهمند که داور به طرف کدام تيم غش کرده است. من اطلاعاتي نيستم اما مي‌دانم که دو دو تا چهار تا مي‌شود و اين دو دوتا چهار تا شدن يعني اينکه داور بايد به سود تيم حريف سوت بزند.

علي دايي خاطرنشان کرد: ايکس، واي يا ايگرگ با قهرماني دوست هستند و با او صحبت مي‌کنند و دقيقا محسن قهرماني هم طبق صحبتي که با او شده است، دقيقه 2 چنان قاطعانه سوت مي‌زند و چنان قاطعانه اخراج مي‌کند که جاي هزاران سوال باقي مي‌ماند، همين و بس
...VIVA DAMASH...
نماد کاربر
rashti_sarvar
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه آپريل 18, 2011 12:00 am

پستتوسط hamidjavan » شنبه سپتامبر 21, 2013 7:50 am

شما نمی‌‌دانید مردم رشت چقدر خوشحال بودند. آنها عاشق فوتبال هستند و فوتبال را در رشت خیلی جذاب کرده‌اند.
سایت گل ـ مهاجم داماش نقش تاثیرگذارش در دامش این فصل در اکثر بازی‌ها به عنوان بازیکن ذخیره به میدان آمده است جالب اینجاست که امین متوسل‌زاده هر وقت به زمین آمده برای داماش گل زده است.
متوسل‌زاده به سایت گل گفت: بازی خیلی خوب و جذابی بود البته باید بگویم که تراکتوری‌ها چندین موقعیت صددرصد داشتند که اگر می‌شد قطعا کار ما خیلی سخت می‌شد اما خدا کمک کرد و این اتفاق نیفتاد و ما توانستیم از موقعیتمان استفاده کنیم.
متوسل‌زاده در مورد شرایط حساس این بازی گفت: شما نمی‌‌دانید مردم رشت چقدر خوشحال بودند. آنها عاشق فوتبال هستند و فوتبال را در رشت خیلی جذاب کرده‌اند. این برد آن هم مقابل تراکتور خیلی به آنها چسبید خدا را شاکرم که توانستم نقش مثبتی در این بازی داشته باشم.
متوسل‌زاده در پایان در مورد اینکه چرا فیکس بازی نمی‌کند گفت: من فقط در بازی با استقلال و فولادگستر فیکس بازی کردم که در هر دو بازی گل زدم و پاس گل دادم وقتی هم ذخیره به زمین می‌آیم سعی می‌کنم همین کار را انجام دهم ... اما واقعیت این است که قطعا اگر فیکس بازی کنم مفیدتر خواهم بود و زمان تاثیرگذاری من در زمین بیشتر می‌شود اما در هر دو صورت من به خاطر هواداران خوبمان چه 5 و چه 95 دقیقه در زمین باشم به عشق آنها سعی می‌کنم که گل بزنم.
hamidjavan
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: پنج شنبه دسامبر 16, 2010 12:00 am

پستتوسط nima_beckham » شنبه سپتامبر 21, 2013 7:57 am

[quote:04ab658c85="hamidjavan"]شما نمی‌‌دانید مردم رشت چقدر خوشحال بودند. آنها عاشق فوتبال هستند و فوتبال را در رشت خیلی جذاب کرده‌اند.
سایت گل ـ مهاجم داماش نقش تاثیرگذارش در دامش این فصل در اکثر بازی‌ها به عنوان بازیکن ذخیره به میدان آمده است جالب اینجاست که امین متوسل‌زاده هر وقت به زمین آمده برای داماش گل زده است.
متوسل‌زاده به سایت گل گفت: بازی خیلی خوب و جذابی بود البته باید بگویم که تراکتوری‌ها چندین موقعیت صددرصد داشتند که اگر می‌شد قطعا کار ما خیلی سخت می‌شد اما خدا کمک کرد و این اتفاق نیفتاد و ما توانستیم از موقعیتمان استفاده کنیم.
متوسل‌زاده در مورد شرایط حساس این بازی گفت: شما نمی‌‌دانید مردم رشت چقدر خوشحال بودند. آنها عاشق فوتبال هستند و فوتبال را در رشت خیلی جذاب کرده‌اند. این برد آن هم مقابل تراکتور خیلی به آنها چسبید خدا را شاکرم که توانستم نقش مثبتی در این بازی داشته باشم.
متوسل‌زاده در پایان در مورد اینکه چرا فیکس بازی نمی‌کند گفت: من فقط در بازی با استقلال و فولادگستر فیکس بازی کردم که در هر دو بازی گل زدم و پاس گل دادم وقتی هم ذخیره به زمین می‌آیم سعی می‌کنم همین کار را انجام دهم ... اما واقعیت این است که قطعا اگر فیکس بازی کنم مفیدتر خواهم بود و زمان تاثیرگذاری من در زمین بیشتر می‌شود اما در هر دو صورت من به خاطر هواداران خوبمان چه 5 و چه 95 دقیقه در زمین باشم به عشق آنها سعی می‌کنم که گل بزنم.[/quote:04ab658c85]

http://www.goal.com/iran/news/1825/%D8% ... ID=SP_TS_8
[align=center][/align]
نماد کاربر
nima_beckham
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط zxzx » شنبه سپتامبر 21, 2013 8:06 am

[color=darkblue:8e213e6f1a][size=18:8e213e6f1a]عابديني: جواب اعتماد به مربي‌ام را گرفتم[/size:8e213e6f1a]
مديرعامل باشگاه داماش گيلان گفت: جلالي تئوريسين فوتبال است و در فوتبال ايران ريشه دارد.
امير عابديني در گفت و گو با اوج، درباره پيروزي تيمش مقابل تراکتورسازي اظهار داشت: ما مقابل تيمي به پيروزي رسيديم که بسيار قدرتمند است و مربي توانمندي دارد. اين تيم بسيار روبه جلو بازي کرد و کمي هم شانس با ما يار بود زيرا تراکتورسازان دو موقعيت تک به تک خوب را از دست دادند که اگر آن دو موقعيت گل مي شد، روند بازي تغيير مي کرد. به هر حال بازيکنان ما بازي مناسبي انجام دادند و توانستيم به پيروزي برسيم.

وي ادامه داد: امين متوسل زاده هميشه کليد داماش بوده است و اينبار هم قفل دروازه تراکتورسازي را باز کرد. به نظرم خلاقيت خوبي در صحنه گل نشان داد و ما را به برد رساند. در کل از همه بچه ها راضي هستيم به خصوص دروازه بانمان که عملکرد خوبي داشت.

مديرعامل داماش همچنين گفت: من جواب اعتماد به يک مربي جوان را گرفتم. وقتي تيمم از 5 بازي 7 امتياز گرفت، به ناظمي اعتماد کردم و او را نگه داشتم و نتيجه اش اين شد که از 10 بازي 14 امتياز گرفتيم.

عابديني در پاسخ به اين سوال که آيا در بازي با تراکتورسازي به ناظمي کمک کرده است، عنوان کرد: من مثل يک بيننده مسائلي که فکر مي کردم به درد بخورد را به ناظمي گفتم اما تصميم گيرنده خود او بود.

وي درباره وضعيت مجيد جلالي در تراکتورسازي عنوان کرد: جلالي تئوريسين فوتبال است و در فوتبال ايران ريشه دارد. به نظر من بايد به او فرصت داد و قدرش را دانست. قطعا او برنامه دارد و طبق برنامه اش پيش مي رود.از مديران تراکتورسازي مي خواهم که فرصت ها را نسوزانند و به جلالي اعتماد داشته باشند. او قطعا تراکتورسازي را به جايي که مد نظر همه هست مي رساند.

مديرعامل داماش درباره شکست پرسپوليس مقابل سپاهان عنوان کرد: به نظر من دايي بايد جلوي فراز و نشيب ها را بگيرد. اين تيم يک روز در اوج است و روز ديگر پايين است. تيم جوان شده، قبول؛ روبه جلو شده، قبول اما بايد يک روند ثابت را در پيش بگيرند.

عابديني در پايان در پاسخ به اين سوال که آيا فولاد خوزستان مي تواند صدر جدول را تا پايان فصل حفظ کند، افزود: فولاد تيم خوبي که سرمايه گذاري مطلوبي نيز کرده است. اين تيم در استاني قرار دارد که فوتبال در آن حاصلخيز است اما از حالا زود است درباره قهرماني فولاد حرف بزنيم.[/color:8e213e6f1a]
داماش تا ابد جاویدان
نماد کاربر
zxzx
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه سپتامبر 12, 2011 12:00 am

پستتوسط shahin_darknight » شنبه سپتامبر 21, 2013 8:13 am

تراکتور ساخت ، داماش نواخت /10/ /10/ /10/ خیلی قشنگم نواخت
[img:4fa30798b1]http://cdn3.varzesh3.com/files/newspaper/varzesh3/600_KhabarVarzeshi-1392-06-30.jpg[/img:4fa30798b1]
وطن بی تو هرگز وجودم مباد // بلند آنکه نام تو ایران نهاد
نماد کاربر
shahin_darknight
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: پنج شنبه آپريل 12, 2012 12:00 am

پستتوسط sepidroudi » شنبه سپتامبر 21, 2013 8:34 am

25 هزار میلیارد تومان /18/ (تازه اینو خودش میگه!)

http://www.entekhab.ir/fa/news/129844
اگر سپیدرود بخشکد ماهیها می میرند
نماد کاربر
sepidroudi
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه مه 16, 2011 12:00 am

پستتوسط nima_beckham » شنبه سپتامبر 21, 2013 9:05 am

سایت گل چرا همه ی فحاشی ها رو چاپ میکنه !

فیسبوک کم بود ! سایت گل هم مثل فیسبوک شده ... مرتیکه تورک داره به کل گیلان فحش میده و سایت گل راحت چاپ میکنه .... :( /15/
[align=center][/align]
نماد کاربر
nima_beckham
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط mehdi_damash » شنبه سپتامبر 21, 2013 9:07 am

[quote:d88e601dfa="nima_beckham"]سایت گل چرا همه ی فحاشی ها رو چاپ میکنه !

فیسبوک کم بود ! سایت گل هم مثل فیسبوک شده ... مرتیکه تورک داره به کل گیلان فحش میده و سایت گل راحت چاپ میکنه .... :( /15/[/quote:d88e601dfa]
آبرار فحش کجا میره بردیم از هزار تا فحش خارو مادر بدتره بزار بدن.
نماد کاربر
mehdi_damash
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: سه شنبه اکتبر 18, 2011 12:00 am

پستتوسط sepidroudi » شنبه سپتامبر 21, 2013 9:10 am

از دوستان بی نهایت عذرخواهی میکنم بابت این چیزی که دارم میزارم

این عقب افتاده های فرهنگی و اخلاقی چند سال پیش هم همین شعار رو دادند که همونطور که میبینید توهین به رشت و انزلی توام دیده میشه تو این شعارشون و ما که اومدیم حمایت کردیم از این همسایه نمک نشناس و داستان بعدش که همه میدونند چجوری پشتمون رو خالی کردند و با اینا دست دوستی دادند! - حالا بعد باخت و سوزش ناشی از اون دوباره همه جا دارند فریاد میزنند که بازی برگشت این شعار رو تکرار میکنند.

مخاطبان خاص این عکس: 1- همسایه (واسه اونا رشت و انزلی نداره ولی حیف که نمیفهمید!)
2- فرهاد پورغلامی (اگه بازی برگشت این توهینها رو انجام بدند و یک دقیقه رو نیمکت بشینی ...............)

پ.ن: من همچنان میگم و بسیار هم بر این موضوع معتقدم که یکی به من بگه لزوم سردادن شعار گیلان سرور آذربایجان تو بازی فوتبال چیه؟؟ ثابت کنیم که ما سروریم و اونا هم قبول کنند؟
خیلی الان خوشحالیم چون هم بردیم و هم شعار دادیم و الان بمب روحیه هستیم ولی .......

[img:6603385574]http://www.shiaupload.ir/images/13412001839895791796.jpg[/img:6603385574]
اگر سپیدرود بخشکد ماهیها می میرند
نماد کاربر
sepidroudi
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه مه 16, 2011 12:00 am

پستتوسط nima_beckham » شنبه سپتامبر 21, 2013 9:11 am

[quote:1f798e19de="mehdi_damash"][quote:1f798e19de="nima_beckham"]سایت گل چرا همه ی فحاشی ها رو چاپ میکنه !

فیسبوک کم بود ! سایت گل هم مثل فیسبوک شده ... مرتیکه تورک داره به کل گیلان فحش میده و سایت گل راحت چاپ میکنه .... :( /15/[/quote:1f798e19de]
آبرار فحش کجا میره بردیم از هزار تا فحش خارو مادر بدتره بزار بدن.[/quote:1f798e19de]

وقتی یه سایت میاد نظرات رو تایید میکنه و کامنتاش باز نیست خوب نباید نظراتی که توهین داره تایید بشه . البته سیاست مزخرف سایت گل اینه ... اینجوری سعی میکنه آمارشو بالا ببره و این راهش نیست ....

امیدوارم ملوان هم رو به روی این تورک ها با غیرت بازی کنه و بزنه بترکانه این تورک ها رو ...
[align=center][/align]
نماد کاربر
nima_beckham
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط nima_beckham » شنبه سپتامبر 21, 2013 9:16 am

[quote:edbb795c7c="sepidroudi"]از دوستان بی نهایت عذرخواهی میکنم بابت این چیزی که دارم میزارم

این عقب افتاده های فرهنگی و اخلاقی چند سال پیش هم همین شعار رو دادند که همونطور که میبینید توهین به رشت و انزلی توام دیده میشه تو این شعارشون و ما که اومدیم حمایت کردیم از این همسایه نمک نشناس و داستان بعدش که همه میدونند چجوری پشتمون رو خالی کردند و با اینا دست دوستی دادند! - حالا بعد باخت و سوزش ناشی از اون دوباره همه جا دارند فریاد میزنند که بازی برگشت این شعار رو تکرار میکنند.

مخاطبان خاص این عکس: 1- همسایه (واسه اونا رشت و انزلی نداره ولی حیف که نمیفهمید!)
2- فرهاد پورغلامی (اگه بازی برگشت این توهینها رو انجام بدند و یک دقیقه رو نیمکت بشینی ...............)

پ.ن: من همچنان میگم و بسیار هم بر این موضوع معتقدم که یکی به من بگه لزوم سردادن شعار گیلان سرور آذربایجان تو بازی فوتبال چیه؟؟ ثابت کنیم که ما سروریم و اونا هم قبول کنند؟
خیلی الان خوشحالیم چون هم بردیم و هم شعار دادیم و الان بمب روحیه هستیم ولی .......

[/quote:edbb795c7c]

لزوم دادنش اینه که گیلان سرور اونا هست و خواهد بود . آره ما میگیم اونا باید بدونند .... لزوم ندادنش چیه ؟ ندیم تا یه وقت ناراحت نشند ؟
ولی چی ؟ میشه یه خورده توضیح بدی که چرا اینقدر ناراحتی از این شعار ؟ میترسی که یه وقت تورک ها ناراحت بشند ؟؟؟؟؟؟

نمیدونم کی اومدی ورزشگاه ولی اولین شعاری که من از تورک ها شنیدم قبل بازی بود . حتی قبل دادن اون شعار ....
تورک ها میگفتند ( رشتی بابات کیه ) ! آره همون 50 نفر فحش میدادند .... واقعا خیلی جالبه که برای همچین شعار بدون توهین و آرومی تو سایت خودمون ساز مخالف داریم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط nima_beckham در شنبه سپتامبر 21, 2013 9:23 am .
[align=center][/align]
نماد کاربر
nima_beckham
کاربر ویژه
کاربر ویژه

قبليبعدي

بازگشت به متفرقه

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 2 مهمان