[quote:7643ca1a9a="mahyarmaya"][quote:7643ca1a9a="alex00755"][color=green:7643ca1a9a][b:7643ca1a9a]شادباش باد پیروزی غرور آفرین تیم بومی داماش گیلان مقابل تیم منتخب ایران!!![/b:7643ca1a9a]
[b:7643ca1a9a][/color:7643ca1a9a]
[color=blue:7643ca1a9a][b]یکی بیاد جریان این لیدر ها رو برامون بگه.(نساجی)اگر قضیه مهمی بوده ما هم بدونیم.اگر نه به چه حقی یه نفر میاد کل آدمای اون دور و بر رو پشم خودشم حساب نمیکنه و اون لیدر رو فراری میده!!!؟؟ببخشید از کلماتی که بکار میبرم ولی واقعا دیروز عصبانی شدم.این همه دهنه هممون صاف شد که کسی فحاشی نکنه بعد روی یه حرکت بچه گانه احساسی جو یه عده از هوادارها رو گرفت و روی لج و لج بازی با تیفوسی ها شروع کردن به ...
به شدت مخالف این مسخره بازی های جدا کردن سکو ها هستم!یکی میگه من تیفوسیم!اون یکی میگه من h میشینم!یکی میگه من a هستم!!!
هممون داماشی هستیم.هممون عاشق داماشیم.چرا این جداسازی ها رو انجام دادیم که دیروز بعضی ها خودشون رو رقیب تیفوسی ها میدونن یا بر عکس؟چرا جایگاه رو ارث پدری میدونن بعضیا؟دیروز مهیار به طرف میگه آقا فحاشی نکن،میگه به تو ربطی نداره!!!!
به خاطر اون حرکت مسخره دیروز زبون ما هم بسته بود.اگر اون آقای لیدر مازندرانی مشکلی هم داشت آیا بهتر نبود جلوی اون همه هوادار بعضیا رو شور حسینی نگیره و همونجا دادگاه رو تشکیل ندن و محاکمش نکنن؟؟؟آیا کاری که داشت میکرد خلاف مقررات آقایون لیدر تیفوسی بود که نمیشد کمی تحمل کرد؟؟؟
من همیشه تحسین کننده غیرت و نحوه تشویق بچه های تیفوسی هستم ولی دیروز واقعا نفهمیدم اون حرکت چه معنی داشت؟؟؟[/b:7643ca1a9a][/color:7643ca1a9a][/quote:7643ca1a9a]
محمد عزیز تـا بوده همین بوده "اولین بار نیست آخرین بار هم نیست این اتفاقات میوفته "باز هم فحش بدن دخالت میکنم چون تــیم منه"نه اون عده آدم های درک ندارن یک بازی برای مـا 200 میلیون هزینه داره و یک امتیاز از دست دادن یعنی چی! فقط اتفاقی افتاد تنها نذار مـنو حداقل جدا بکن
.
شرح حال ماجرا این بوده"یه لیدر که قبلا با نادر دست نشان اومده بود توی چند ثانیه اون پشت رو به هیجان میاره و کولاکی میکنه که همه محو تشویق شده بودن"امـا بچه های تیفوسی مانع این لیدر شدن چون همین آدم توی مازندران نامردی کرده بود و چون مسبب سنگ و مشت و لگد توی بازی نساجی این بود (راست و دورغ رو در جریان نیستم )
بچه های زیر اسکوربرد میان پایین و یـورش میارن ه تیفوسی ها چـرا تشویق رو خراب میکنی ؟!هر دلیلی دارید برای خودتون دارید امروز باید تشویق بشه میخواد هر کی لیدر باشه باشـه .
بعد از چند دقیقه جـوگیر شدن بچه های "و آبروریزی جلوی رقیب دعوا میخوابه امـا تفرقه شروع میشه "تیفوسی ها انگیزه چند برابر شد و باتوان بیشتر تشویق ادامه دادن"امـا بچه های زیر اسکوربرد میگفتن هرکی با تیفوسی شعار بده آبایـه!!! تیفوسی ها یه شعار میدادن زیر اسکوربردی هـا شعار مخالف"البته شعار کـه نـه فحش !!!یعنی میگفتن هرکی فحش ندن آبایـه !!شروع کردن بخوندن "تیم مـا رشتی ها داماش گیلان ...هر کی توو .......!!!!!!
اینجا بود گفتم آبرارهـا یا تیفوسی ها لج کردین شعار بدین فحش چرا میدین !اصلا هر شعار دیگه ای دوس دارید بدبد امـا فحش ندین کـه یه آدم تازه وارد که تاحالا ندیدم که 4نیم برابر من بود شروع کرد به بحث کـه به تو چه اینجا مـا هر چی میخوایم شعار بدیم میدیم!!!
خلاصه اینکه زور مـا چربید "البته تشویق هماهنگ با تیفوسی ها انجام نشد امـا باعث شدیم که فحش ندن و شعار بدیم .
از همه جالـــــب تر این بود که بچه های H جواب زیر اسکوربدی رو نمیدادن و تیفوسی رو فقط تحویل گرفتن .دمشون هم گرم .
بنظر من کلا حق با تیفوسی ها هستش امـا حق نداشتن برای این ماجرا جو رو داغون کنن "یکم که شـور تشویق میخوابید این آدم رو از هوادارن دور میکردن .
----
تیفوسی های عزیز اون قسمت مقدس نیست "اگه همه جای استادیوم رو برای خودمون کنیم کار بزرگی کردیم نه اینکه اون قسمت فقط باشیم .خواهشا بازی های مهم پخش بشین و زیر اسکوربرد رو از دست ندین .[/quote:7643ca1a9a]
[size=14:7643ca1a9a][color=black:7643ca1a9a]متاسفانه تماشاگران زیر اسکوربرد یک معضل برای داماش شده اند از انجا که خودم تقریبا نزدیک به آنها می شینم شاهدم که اکثر فحاشی ها از آنجا شروع می شه دیروز هم تقریبا تنها لکه سیاه بازی مربوط به حرکت اونا می شد که باید به بقیه هوادارا تبریک گفت که با عدم همراهی هوش و فرهنگ خودشون رو به نمایش گذاشتند .
متاسفانه به نظرمن تشویق هوادارا دیروز به هیچ عنوان در حد و اندازه هواداران داماش نبود ظاهر اینبار مسائل حاشیه ای میان خود هواداران بیشتر از هر وقتی بود
اینکه هواداران با کوچکترین بهانه ای مقابل همشهری خود دست به یقه می شوند جای تاسف بسیار دارد که باشعار غیرت بچه رشتی که سر می دهند منافات دارد . چهره بسیار زشتی از هواداران به نمایش می گذارد تصویری که دیروز بارها در نقاط مختلف سکو ها تکرار شد .
اما نباید ار معضل هواداران زیر اسکوربورد به سادگی گذشت چرا که این رفتار متاسفانه اولین بار نبوده و آخرین بارهم نخواهد بود و بازهم می گویم اگر هوشیاری و دور اندیشی بقیه هواداران نبود عواقب ناگواری را متوجه تیمی می کرد که با غیرت و از جان گذشتگی 3 امتیاز بدست آورده بود[/color:7643ca1a9a]
[/size:7643ca1a9a]