[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - داماش گیلان-تراکتورسازی تبریز |نظرات-عکس ها وخبرهای کوتاه

داماش گیلان-تراکتورسازی تبریز |نظرات-عکس ها وخبرهای کوتاه

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

پستتوسط yaran-mirzakochak » شنبه سپتامبر 21, 2013 8:41 am

[quote:105187c3c7="ba-taasob-2"]فرهاد پورغلامي در مورد شکست يک بر صفر تيمش مقابل داماش گيلان گفت: شايسته اين شکست نبوديم. موقعيت‌هاي بسيار زيادي را خلق کرديم. در روزي که با موقعيت‌هاي زياد شايسته پيروزي بوديم به حقمان نرسيديم. اگر در زدن ضربات آخر دقت مي‌کرديم مي‌توانستيم سه بر يک پيروز شويم. يک طرف فوتبال هم همين است و در روزي که شايسته برد هستيم شکست مي‌خوريم. فوتبال روي بدش را به ما نشان داد.
[color=red:105187c3c7]مربي تراکتور‌سازي در مورد چمن مصنوعي ورزشگاه عضدي و اينکه آيا شرايط بازي را دارد اظهار داشت: به هر حال روي اين زمين داماش تجربه بيشتري دارد و در اين مدت به آن عادت کرده است. زمين شرايط بازي را دارد و آنطور نيست که نشود در آن فوتبال بازي کرد.[/color:105187c3c7]

باز دم این بابا گرم. با اینکه انزلیچی هست و تیمش هم باخته درباره چمن حرف حق رو زد[/quote:105187c3c7]

عزیز جان این آدم اگه بخیل نبود بابت پیروزی تیم داماش تبریک میگفت . نه صحبت شایستگی تیم تبریز .
yaran-mirzakochak
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: پنج شنبه سپتامبر 09, 2010 12:00 am

پستتوسط saleh1346 » شنبه سپتامبر 21, 2013 9:06 am

عابديني: جواب اعتماد به مربي‌ام را گرفتم

مديرعامل باشگاه داماش گيلان گفت: جلالي تئوريسين فوتبال است و در فوتبال ايران ريشه دارد.

--------------------------------------------------------------------------------

امير عابديني در گفت و گو با اوج، درباره پيروزي تيمش مقابل تراکتورسازي اظهار داشت: ما مقابل تيمي به پيروزي رسيديم که بسيار قدرتمند است و مربي توانمندي دارد. اين تيم بسيار روبه جلو بازي کرد و کمي هم شانس با ما يار بود زيرا تراکتورسازان دو موقعيت تک به تک خوب را از دست دادند که اگر آن دو موقعيت گل مي شد، روند بازي تغيير مي کرد. به هر حال بازيکنان ما بازي مناسبي انجام دادند و توانستيم به پيروزي برسيم.

وي ادامه داد: امين متوسل زاده هميشه کليد داماش بوده است و اينبار هم قفل دروازه تراکتورسازي را باز کرد. به نظرم خلاقيت خوبي در صحنه گل نشان داد و ما را به برد رساند. در کل از همه بچه ها راضي هستيم به خصوص دروازه بانمان که عملکرد خوبي داشت.

مديرعامل داماش همچنين گفت: من جواب اعتماد به يک مربي جوان را گرفتم. وقتي تيمم از 5 بازي 7 امتياز گرفت، به ناظمي اعتماد کردم و او را نگه داشتم و نتيجه اش اين شد که از 10 بازي 14 امتياز گرفتيم.

عابديني در پاسخ به اين سوال که آيا در بازي با تراکتورسازي به ناظمي کمک کرده است، عنوان کرد: من مثل يک بيننده مسائلي که فکر مي کردم به درد بخورد را به ناظمي گفتم اما تصميم گيرنده خود او بود.

وي درباره وضعيت مجيد جلالي در تراکتورسازي عنوان کرد: جلالي تئوريسين فوتبال است و در فوتبال ايران ريشه دارد. به نظر من بايد به او فرصت داد و قدرش را دانست. قطعا او برنامه دارد و طبق برنامه اش پيش مي رود.از مديران تراکتورسازي مي خواهم که فرصت ها را نسوزانند و به جلالي اعتماد داشته باشند. او قطعا تراکتورسازي را به جايي که مد نظر همه هست مي رساند.

مديرعامل داماش درباره شکست پرسپوليس مقابل سپاهان عنوان کرد: به نظر من دايي بايد جلوي فراز و نشيب ها را بگيرد. اين تيم يک روز در اوج است و روز ديگر پايين است. تيم جوان شده، قبول؛ روبه جلو شده، قبول اما بايد يک روند ثابت را در پيش بگيرند.

عابديني در پايان در پاسخ به اين سوال که آيا فولاد خوزستان مي تواند صدر جدول را تا پايان فصل حفظ کند، افزود: فولاد تيم خوبي که سرمايه گذاري مطلوبي نيز کرده است. اين تيم در استاني قرار دارد که فوتبال در آن حاصلخيز است اما از حالا زود است درباره قهرماني فولاد حرف بزنيم.
نماد کاربر
saleh1346
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: چهارشنبه نوامبر 09, 2011 12:00 am

پستتوسط pouryaR-damash » شنبه سپتامبر 21, 2013 9:34 am

من هم این برد دلچسب رو به تمام هوادارای با تعصب و کادر فنی و بازیکنای با غیرت داماش گیلان تبریک میگم . ایشالا این موفقیت ها و شادی ها برای داماشی ها متداوم باشه . بیشتر از کسب 3 امتیاز گرفتن انتقام از فوتبال بی اصالت تبریز بود که به من خیلی چسبید امسال داماش فوتبال تبریز رو دوبله کرد که این واسه منه داماشی خیلی لذت بخشه دست بازیکنا و کادر فنی درد نکنه . بازی دیروز نکات زیادی داشت که میخوام تو 2 تا بخش مسایل فنی و مسایل حاشیه ای بهشون اشاره کنم :

*مسایل فنی :

یکی از عوامل موفقیت داماش در این فصل داشتن تیمی یکدست و همدل هستش به جرات میشه گفت داماش تنها تیمی هستش که تمام بازیکناش با اخلاق و با معرفت هستن این هم به خاطر داشتن هوادار و همچنین مربی و کادر و مدیر محجوبی هستش که خیلی تیم ها دارن حسرتشو میخورن .
خدا رو شکر افشین ناظمی داره تجربه ی لیگ برتریش روز به روز بیشتر میشه و نسبت به بازیای اول خیلی بهتر شده . یکی از نکات مثبت تیم ما اینه که مربیمون بومیه و ارتباط خیلی خوبی با مردم رشت داره و به خوبی میتونه حساسیت نتایج رو به تیم انتقال بده . آقای ناظمی خیلی خوب متوجه شد که ما از این دو تا بازی خونگی 6 امتیاز کامل رو میخواهیم و به تیم این اراده رو منتقل کرد . تو بازی دیروز میلاد فراهانی یکی از بهترین بازیهاشو ارائه کرد جاگیری های مناسب گرفتن تک به تک و جمع کردن به موقع توپ ها که نشون میده داشتن رقیب برای فراهانی ضروریه تا به خودش بیاد و بدونه واسه شماره یک موندن باید بجنگه این رقابت بین دروازه بان ها به نفع تیم داماش خواهد بود امیدوارم فراهانی تو بازیای بعدی به این روند مثبتش ادامه بده . در خط دفاع محمد مختاری داره بهترین فصل فوتبالیشو انجام میده واقعا آماده و با غیرت بازی میکنه هم از نظر قدرتی و هم از نظر سرعتی بی نقص بازی میکنه یکی دو تا تکل فنی و قدرتی روی پای دقیقی رفت که واقعا بی نظیر بود . کاملا مشخص بود که تیم تراکتور خیلی خوب تیم ما رو آنالیز کرده و میدونست جانشین نظیف کار محروم مرتضی ابراهیمی خواهد بود که متاسفانه از سرعت پایینی برخورداره . البته از کار ارزشمند مرتضی ابراهیمی نباید بگذریم که بازوبند رو به مختاری داد واقعا اخلاق و رفتار ابراهیمی واسه جوونای تیم باید الگو باشه که کاملا حرفه ای و با معرفت رفتار میکنه اما خب متاسفانه از نظر فنی مرتضی ابراهیمی عزیز از روزای اوجش خیلی فاصله داره و معمولا تو استارت ها جا میمونه البته تو یکی از صحنه ها اشتباه فاحش حاجی زاده باعث شد دفاع جا بمونه و دقیقی با فراهانی تک به تک بشه . اینم باید در نظر گرفت که دست کادر فنی در همین حد باز بود اما مختاری و هادی محمدی بارها سعی کردن کمبود سرعت دفاع رو جبران کنن باز هم باید از مرتضی ابراهیمی تشکر کرد چون واقعا تلاششو واسه تیم شهرش کرد . هادی محمدی خدا رو شکر خیال ما رو بعد از مدت ها از پست دفاع راست راحت کرد و با توجه به سن مناسبش میتونه مهره ی آینده داری تو اون پست واسه ما باشه دیروز فقط تو یه صحنه که نفوذ کرده بود توپ رو لو داد که جای خالیش باعث شد واسه تیم ما خطر ساز بشه باید روی کارهای هجومیش بیشتر کار کنه به نظر من با توجه به سن کمش خوب داره کار میکنه فقط نیاز به تجربه ی بیشتری داره . ابوذر به نظرم خوبه اما نسبت به گذشته ها یکم افت کرده دیگه تو کارهای هجومی از اون استارت هاش و سانترهای خوبش خبری نیست البته اینو بگم ابوذر معمولا بازیکن کم نوسانی هستش و همیشه تو یه سطح بازی میکنه در کل ازش راضی هستم . اما میرسیم به پستی که من خیلی نگرانشم یعنی هافبک دفاعی جایی که به شدت با افشین ناظمی تو بازی دادن حاجی زاده مخالفم نمیدونم آقای ناظمی چی تو این بازیکن دیده که همش بهش بازی میده من دیروز و البته بازیای قبلی کاملا حرکاتشو زیر نظر میگرفتم این بازیکن تو بحث دفاعی که کاملا پر اشتباه و پر از سوتی بازی میکنه راجع به بازی سازیش که بهتره صحبت نکنم پاس هاش همه از روی رفع مسئولیت و سرگرمیه نه فکر بازی داره نه تکنیک پاسکاری تنها حسن خوبش قبلنا این بود که 4 تا شوت محکم میزد که اونم دیگه نمیزنه با توجه فیزیک بدنی و قد مناسبش نه سر میزنه نه جنگنده بازی میکنه اگه یه بارم بخواد بازی حریف رو تخریب کنه خطا میکنه چون از نظر فنی خیلی ضعیفه بهترین بازیکن تو اون پست تو فوتبال ایران آندرانیک تیموریانه که فوق العاده بازی میکنه از قدرت بدنی و جنگندگیش درست استفاده میکنه تو تیم ما بهترین بازیکن واسه اون پست محمد آبشک یا کاردوسته . عملا وقتی حاجی زاده تو زمین هست ما با یه بازیکن کمتر داریم بازی میکنیم من به شدت با این بازیکن مخالفم چه قبلنا که تو تیمای دیگه بود چه الان که تو داماشه به نظرم به هیچ وجه فوتبالیست نیست . دیروز شانس با ما یار بود که رو اشتباهات این بازیکن گل نخوردیم وگرنه هیچوقت نمیبخشیدمش . در این که آبشک همیشه جلوی تراکتور بهترین بازیشو ارائه میده شکی نیست اما تعجب من از اقای ناظمی اینه که چطور بازیکنی که چند هفته مصدوم بوده و از بازی دور بوده رو یهو فیکس بازی میده به نظرم این کار آقای ناظمی اشتباه بود چون هم احتمال تشدید مصدومیت آبشک بالا بود هم اینکه محمد نتونست خیلی خوب بازی کنه هر چند که واقعا تلاششو کرد اما به نظرم بهتر بود از دقیقه ی 70 به تیم اضافه میشد البته اینم باید در نظر بگیریم حاجتی هم مصدوم بود و یه جورایی دست کادر فنی خالی بود اما در کل خیلی خوشحالم که آبشک به تیم اضافه شده ایشالا زودتر به روزای اوجش برگرده . کاردوست دیروز نه عالی بود نه بد به نظرم متوسط بود تلاششو کرد اما من به شخصه انتظار بیشتری از رضای عزیز دارم چون میدونم تکنیک بالایی داره احساس میکنم هنوز خیلی خوب با تیم هماهنگ نشده تو بعضی صحنه ها یکم سردرگم نشون میده اما واقعا بازیکن خوبیه . کبه به روزای اوجش برگشته واقعا داره خوب بازی میکنه با فکر بازی میکنه جنگنده سرزن سرعتی واقعا خوب داره کار میکنه خیلی خوب هم با تیم هماهنگ شده با بچه ها خوب پاسکاری میکنه مخصوصا با سیف اللهی تازه فهمیدم کبه پشت مهاجم بازی کنه تاثیرش خیلی بیشتره در کل تو بازی دیروز عملکرد خوبی داشت روی صحنه ی گل هم خیلی خوب روی دفاع حریف فشار آورد ازش راضیم . اما میرسیم به جوونای درخشان داماش سیف اللهی و حسن زاده به جرات میتونم بگم امیر عابدینی متخصص کشف استعدادهای جوون هستش و البته مدیریت مناسب و میدون دادن به جوونا انصافا دست رو هر جوونی میذاره عالی کار میکنه البته از آقای ناظمی هم باید تشکر کرد که جرات کرد به این جوونا میدون داد تا خودشونو نشون بدن دیگه به جرات باید گفت خیالمون از بابت خلا حسین ابراهیمی عزیز راحت شده اگه اشتباه نکنم سیف اللهی تو 10 تا بازی 3 تا گل زده و 4 تا پاس گل داده و 1 پنالتی هم گرفته که آمار فوق العاده ای واسه این بازیکن جوون و غیر بومی و البته تازه وارد توی یه تیم هستش البته پاس های دیگه ای هم داده که میتونست گل بشه به نظرم تا اینجای لیگ پدیده ی لیگ برتر بوده واقعا دوست داشتنی و زیبا بازی میکنه 90 دقیقه استارت میزنه خیلی خوب دریبل میزنه و سانترهای خیلی خوبی میکنه واقعا مهره ی عالی واسه ما هستش ما داماشی ها هم دوسش داریم چون داره از جون واسمون مایه میذاره حسن زاده هم همینطور خیلی خوب میجنگه و بازی میکنه فقط ای کاش با توجه به قد بلندش بیشتر سرزنی کنه شاید خیلی ها دیروز متوجه نقش تاثیر گذار حسن زاده نشدن اما حقیقت اینجاست که کادر فنی با فیکس بازی دادن حسن زاده دفاع حریف رو خسته میکنه بعد با اضافه کردن امین متوسل زاده دنبال گلزنی هستش من از سبک بازی حسن زاده خیلی خوشم میاد فقط باید رو بازی هواییش بیشتر کار کنه چون انصافا قد خیلی خوبی داره .
اما میرسیم به تعویض های طلایی افشین ناظمی که تو این 2 هفته برگ برنده ی داماش بوده امین متوسل زاده بازیکن بسیار با اخلاق و دوست داشتنی هستش این انسان فوق العاده با شخصیت هستش و بازی خوبش در کنار اخلاق خوبش باعث شده تو دل هوادارای داماش جایگاه ویژه ای داشته باشه امین وظیفش گلزنیه که خیلی خوب داره این کارو میکنه فقط یه نکته ی جالب تو بازی امین وجود داره اونم اینه که کلا امین دوست داره توپای سخت رو خیلی زیبا و نمایشی گل کنه اما متاسفانه توپای راحت تر رو گل نمیکنه مثلا تو بازی با صبا توپ رو که برداشت رفت تک به تک شد خیلی راحت میتونست با یه بغل پا گل بزنه اما در عوض بعدش با تو سر توپ زدنو کلی حرکت بدن با یه ضربه ی خیلی زیبا و کات دار دروازه ی صبا رو باز کرد دیروز هم تو یه صحنه قبل از صحنه ی گل تو محوطه ی حریف با دروازه بان تک به تک شد در حالی که هیچ مزاحمی نداشت و خیلی راحت میتونست با یه ضربه ی فنی گل بزنه توپ رو به آسمون زد اما چند دقیقه بعدش یه گل به اون سختی و البته خیلی زیبا و اروپایی زد البته اینو بگم گلایی که امین میزنه واقها حرفه ای و در سطح اروپا هستش اما ای کاش اون توپای راحت هم گل بکنه در کل افتخار میکنم همچین بازیکن با اخلاق و با تعصب و حرفه ای تو تیممون داریم . هادی سهرابی هم که به جای آبشک اومد خوب کار کرد اما من نظرم این بود که این تعویض برعکس انجام میشد یعنی هادی سهرابی فیکس بازی میکرد بعد بجاش آبشک میومد تو زمین . هادی دیروز خوب بود یه موقعیت شوت زنی هم داشت که آروم زد اما از هادی عزیز انتظار داشتم تو اون لحظاتی که تیم زیر فشار بود به عنوان یه هافبک طراح و بازی ساز بازی رو واسمون کنترل میکرد و جای خالیه مهدوی رو پر میکرد چون تکنیک خوبی داره . محمد سیاه که کاملا مشخص بود برای افزایش سرعت دفاعی تیم اضافه شد تا جلوی حرکتای گوش بازیکنای تراکتور رو بگیره راستش تیم تو اون دقایق اینقدر زیر فشار بود که کمتر میشد به جزئیات فکر کرد اما همین که گل نخوردیم نشون میده عملکرد دفاعیمون خوب بوده و البته خداییش نباید از درخشش میلاد فراهانی به راحتی بگذریم چون واقعا تو چند تا صحنه ما رو از گل خوردن حتمی نجات داد دستش درد نکنه ایشالا همیشه همینطور آماده باشه بازی دیروز نشون داد آمادگی بالای دروازه بان یه تیم چقدر میتونه تو نتیجه ی بازی تاثیر گذار باشه .
یه تشکر ویژه هم میکنم از افشین چاووشی اسطوره ی شهرم که مثل یه مرد خیلی حرفه ای و جنتلمن روی نیمکت نشست و فقط به موفقیت تیمش و دل هوادارا فکر کرد خیلی دوست داریم افشین چاووشی عزیز تو و رضا مهدوی اسطوره های فوتبال رشت هستین /3/
به آقای ناظمی هم تبریک ویژه میگم که با دست خالی دارن نتایج خیلی خوبی میگیرن واقعا نشون داده مربیه آینده داری هستش و بعد از سال های طولانی خیال ما رو از داشتن یه مربیه بومیه موفق راحت کرد افشین ناظمی موفق میشه چون دلش با هواداراست ما هم مثل همیشه مثل کوه پشتش هستیم و ازش حمایت میکنیم و تشکر ویژه از امیر عابدینی مدیر محبوب داماش شهر باران که هر روز با کارهای جدیدش به مدیران ایرانی درس معرفت و اخلاق میده مردی که فوتبال رو خیلی خوب میفهمه و به مربی جوون شهرمون اعتماد کرده مدیری که استاد مدیریت در شرایط بحرانی و سخت هستش .
داماش موفق خواهد بود چون از مدیر تیم گرفته تا هوادار همه با هم همدل و متحد هستن .
فقط تنها خواهشم از آقای ناظمی اینه که اجازه ندن تیممون دچار غرور بشه و این 2 برد متوالی باعث نشه بازیای بعدی رو دست کم بگیریم چون همیشه حفظ موفقیت از بدست آوردنش خیلی سخت تره ما با راه آهن و استقلال خوزستان بازی داریم که گرفتن 6 امتیاز از این 2 بازی غیر ممکن نخواهد بود به شرط اینکه دچار غرور کاذب نشیم .

ایشالا داماش شهر باران آسیا همیشه پیروز خواهد بود ...

*مسایل حاشیه ای :

تبریک میگم به هوادارای با تعصب داماش که با ابتکار های جدید و ایده های نو زبانزد فوتبال ایران شدن هوادارایی که با دست خالی کاری میکنن کارستان خدا رو شکر دیگه هوادارامون دارن با تجربه میشن و دیروز شاهد بودیم در جواب فحاشی های هوادارای تراکتور فقط دست زدن که این خودش نشون از بلوغ هوادارای جوون داماش داره . حرکت پیراهن بزرگ داماش هم ایده ی خیلی قشنگی بود از تمام کسایی که واسش زحمت کشیدن تشکر میکنم . اما شاید تلخ ترین اتفاق دیروز درگیری پشت دروازه بود که بین یکی دو تا از لیدرهای جوون ما با لیدر مازندرانی نساجی بود که زمان پگاه هم لیدر تیم بود واسه این بازی اومده بود تیم رو حمایت کنه من دیروز کاملا به صحنه ی درگیری نزدیک بودم یکی از بچه های پشت دروازه این لیدر مازنی رو آورد تا زیر اسکوربورد رو شلوغ کنه که تا شروع به تشویق کرد دو سه تا از همون دوستان پشت دروازه اومدن با لیدر مازنی درگیر شدن و بهش گفتن که بره یه جای دیگه بعدش هم یه دعوا بین بچه های پشت دروازه پیش اومد که اکثرا هم با هم رفیق بودن و از بچه های ثابت اونجا بودن واقعا صحنه ی تلخی بود بعد هم که دیگه کار به درگیری های محلی کشید و داد و بیداد تا جو اون قسمت متشنج بشه به نظرم تنها دلیل این اتفاقات سن کم برخی از دوستان و البته تاثیر جو ورزشگاه روی این دوستان هستش که باید سعی کنن بیشتر خودشونو کنترل کنن که خدا رو شکر بعد از چند دقیقه دوباره همه چی عادی شد و تیم با تشویق های طوفانی هوادارا به گل رسید کاری ندارم اون لیدر مازنی انسان خوب یا بدیه اما قصدش فقط حمایت و تشویق تیم بود ولی ای کاش تو اون قسمت نمیومد که این حساسیت ها هم پیش نیاد همون پشت نیمکت داماش که بود خوب بود به هر حال یه شبه نمیشه تمام نواقص رو برطرف کرد .
خدا رو شکر دیروز هوادارای داماش برنده ی اخلاق تو یه بازی بزرگ که زیر ذره بین کمیته ی انضباطی و کمیته ی استیناف بود شدن خیلی ها منتظر این بازی بودن که شاید به خیال باطلشون بتونن از هوادارای داماش آتو بگیرن و امتیاز کم کنن اما خدا رو شکر هوادارا با تشویق مجید جلالی و حسینی بازیکن گیلانی حریف و البته شعارهای حمایتی خیلی با هوش و با دقت عمل کردن تا مثل همیشه فرهنگ ناب رشتی رو به کل ایران نشون بدن .

ببخشید که زیاد حرف زدم سرتونو درد آوردم فقط باید بگم :

آبرار آبرار ................. غیرت قوربان برم

واقعا این شعار برازنده ی همه ی داماشی های دنیاست .

ایشالا همیشه داماش عزیزمان سربلند خواهد بود ...

الهی به امید تو /3/
نماد کاربر
pouryaR-damash
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه اکتبر 28, 2011 12:00 am

پستتوسط aryanrecord » شنبه سپتامبر 21, 2013 9:42 am

با اندکی تاخیر
این برد رو به همه گیلک های عزیز تبریک میگم.
نماد کاربر
aryanrecord
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه اکتبر 16, 2011 12:00 am

پستتوسط ali-tifusi » شنبه سپتامبر 21, 2013 9:47 am

،alxعزیز.درست بازی داماش نساجی بودرفتیم قاعمشهر.تاوروردکردیم سمت ماسنگ پرتاب کردن همون لیزری که اوندپشت دروازه .اونجابهش گفتیم نزارسنگ بندازن برگشت گفت به* حقتونه ماروزدن هرکاری دلشون میخواست کردن بعد چندسال اومدن باتمام پروی تشویقم میکرد به نظرت حق بام هست یا نه
------------------------
[b:85b3cf0d19][color=red:85b3cf0d19]مدیریت سایت: استفاده از کلمات رکیک ممنوع می باشد و در صورت تکرار طبق قوانین برخورد خواهد شد![/color:85b3cf0d19][/b:85b3cf0d19]
نماد کاربر
ali-tifusi
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: چهارشنبه سپتامبر 18, 2013 12:00 am

پستتوسط ali-tifusi » شنبه سپتامبر 21, 2013 10:08 am

،armin5نوشتم ماجرامازندرانو.امیدوارم حق به مابدین
نماد کاربر
ali-tifusi
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

پستتوسط mahyarmaya » شنبه سپتامبر 21, 2013 10:17 am

[quote:e1e17d02e1="ali-tifusi"]،armin5نوشتم ماجرامازندرانو.امیدوارم حق به مابدین[/quote:e1e17d02e1]
من و خیلی از کسایی که یکم ماجرا رو درک کرده بودیم حق به شما دادیم.
امـا علی جـان چرا یا ما 0 هستیم یا 100؟
چرا تعادل نداریم ؟خب میشد بعد اینکه اون تشویق تموم شد با کمی فکر این رو برد و هر بلایی که خواست سرش اومد و جـو بازی رو این جوری خراب نکرد !
زیر اسکوربرد به نظر من خیلی جای مهمی هستش چون برای همه گیر شدن شعار ها این کانال خوب کار کنه تا پیوند شعار ها تکمیل بشه "ار طرفی اون دوستانی که سر بازی های مهم میان چون توی h , و تیفوسی جا پیدا نمیکنه اینجا میشه و اکثرا دهن بفحش هستن .
پس توی بازی های مهم باید این جا رو تحت کنترل داشت و 100 بار توی سایت گفتم اگه بچه هابی با غیرت تیفوسی وسعت تیوفسی ها رو زیاد کنن و توی بازی های مهم بخش بشن این بازی ها رو نخواهیم دید .
نماد کاربر
mahyarmaya
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه مه 21, 2011 12:00 am

پستتوسط totti » شنبه سپتامبر 21, 2013 10:18 am

[quote:04254570b5="ali-tifusi"]،alxعزیز.درست بازی داماش نساجی بودرفتیم قاعمشهر.تاوروردکردیم سمت ماسنگ پرتاب کردن همون لیزری که اوندپشت دروازه .اونجابهش گفتیم نزارسنگ بندازن برگشت گفت به* حقتونه ماروزدن هرکاری دلشون میخواست کردن بعد چندسال اومدن باتمام پروی تشویقم میکرد به نظرت حق بام هست یا نه
------------------------
[b:04254570b5][color=red:04254570b5]مدیریت سایت: استفاده از کلمات رکیک ممنوع می باشد و در صورت تکرار طبق قوانین برخورد خواهد شد![/color:04254570b5][/b:04254570b5][/quote:04254570b5]
حق باشمابود
نماد کاربر
totti
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: پنج شنبه مه 23, 2013 12:00 am

پستتوسط mahyarmaya » شنبه سپتامبر 21, 2013 10:38 am

[quote:156d27d170="alex00755"][color=green:156d27d170][b:156d27d170]شادباش باد پیروزی غرور آفرین تیم بومی داماش گیلان مقابل تیم منتخب ایران!!![/b:156d27d170]
[b:156d27d170][/color:156d27d170]

[color=blue:156d27d170][b]یکی بیاد جریان این لیدر ها رو برامون بگه.(نساجی)اگر قضیه مهمی بوده ما هم بدونیم.اگر نه به چه حقی یه نفر میاد کل آدمای اون دور و بر رو پشم خودشم حساب نمیکنه و اون لیدر رو فراری میده!!!؟؟ببخشید از کلماتی که بکار میبرم ولی واقعا دیروز عصبانی شدم.این همه دهنه هممون صاف شد که کسی فحاشی نکنه بعد روی یه حرکت بچه گانه احساسی جو یه عده از هوادارها رو گرفت و روی لج و لج بازی با تیفوسی ها شروع کردن به ...
به شدت مخالف این مسخره بازی های جدا کردن سکو ها هستم!یکی میگه من تیفوسیم!اون یکی میگه من h میشینم!یکی میگه من a هستم!!!
هممون داماشی هستیم.هممون عاشق داماشیم.چرا این جداسازی ها رو انجام دادیم که دیروز بعضی ها خودشون رو رقیب تیفوسی ها میدونن یا بر عکس؟چرا جایگاه رو ارث پدری میدونن بعضیا؟دیروز مهیار به طرف میگه آقا فحاشی نکن،میگه به تو ربطی نداره!!!!
به خاطر اون حرکت مسخره دیروز زبون ما هم بسته بود.اگر اون آقای لیدر مازندرانی مشکلی هم داشت آیا بهتر نبود جلوی اون همه هوادار بعضیا رو شور حسینی نگیره و همونجا دادگاه رو تشکیل ندن و محاکمش نکنن؟؟؟آیا کاری که داشت میکرد خلاف مقررات آقایون لیدر تیفوسی بود که نمیشد کمی تحمل کرد؟؟؟
من همیشه تحسین کننده غیرت و نحوه تشویق بچه های تیفوسی هستم ولی دیروز واقعا نفهمیدم اون حرکت چه معنی داشت؟؟؟[/b:156d27d170][/color:156d27d170][/quote:156d27d170]
محمد عزیز تـا بوده همین بوده "اولین بار نیست آخرین بار هم نیست این اتفاقات میوفته "باز هم فحش بدن دخالت میکنم چون تــیم منه"نه اون عده آدم های درک ندارن یک بازی برای مـا 200 میلیون هزینه داره و یک امتیاز از دست دادن یعنی چی! فقط اتفاقی افتاد تنها نذار مـنو حداقل جدا بکن :wink:
.
شرح حال ماجرا این بوده"یه لیدر که قبلا با نادر دست نشان اومده بود توی چند ثانیه اون پشت رو به هیجان میاره و کولاکی میکنه که همه محو تشویق شده بودن"امـا بچه های تیفوسی مانع این لیدر شدن چون همین آدم توی مازندران نامردی کرده بود و چون مسبب سنگ و مشت و لگد توی بازی نساجی این بود (راست و دورغ رو در جریان نیستم )
بچه های زیر اسکوربرد میان پایین و یـورش میارن ه تیفوسی ها چـرا تشویق رو خراب میکنی ؟!هر دلیلی دارید برای خودتون دارید امروز باید تشویق بشه میخواد هر کی لیدر باشه باشـه .
بعد از چند دقیقه جـوگیر شدن بچه های "و آبروریزی جلوی رقیب دعوا میخوابه امـا تفرقه شروع میشه "تیفوسی ها انگیزه چند برابر شد و باتوان بیشتر تشویق ادامه دادن"امـا بچه های زیر اسکوربرد میگفتن هرکی با تیفوسی شعار بده آبایـه!!! تیفوسی ها یه شعار میدادن زیر اسکوربردی هـا شعار مخالف"البته شعار کـه نـه فحش !!!یعنی میگفتن هرکی فحش ندن آبایـه !!شروع کردن بخوندن "تیم مـا رشتی ها داماش گیلان ...هر کی توو .......!!!!!!
اینجا بود گفتم آبرارهـا یا تیفوسی ها لج کردین شعار بدین فحش چرا میدین !اصلا هر شعار دیگه ای دوس دارید بدبد امـا فحش ندین کـه یه آدم تازه وارد که تاحالا ندیدم که 4نیم برابر من بود شروع کرد به بحث کـه به تو چه اینجا مـا هر چی میخوایم شعار بدیم میدیم!!!
خلاصه اینکه زور مـا چربید "البته تشویق هماهنگ با تیفوسی ها انجام نشد امـا باعث شدیم که فحش ندن و شعار بدیم .
از همه جالـــــب تر این بود که بچه های H جواب زیر اسکوربدی رو نمیدادن و تیفوسی رو فقط تحویل گرفتن .دمشون هم گرم .

بنظر من کلا حق با تیفوسی ها هستش امـا حق نداشتن برای این ماجرا جو رو داغون کنن "یکم که شـور تشویق میخوابید این آدم رو از هوادارن دور میکردن .
----
تیفوسی های عزیز اون قسمت مقدس نیست "اگه همه جای استادیوم رو برای خودمون کنیم کار بزرگی کردیم نه اینکه اون قسمت فقط باشیم .خواهشا بازی های مهم پخش بشین و زیر اسکوربرد رو از دست ندین .
نماد کاربر
mahyarmaya
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه مه 21, 2011 12:00 am

پستتوسط ali-tifusi » شنبه سپتامبر 21, 2013 10:42 am

مرسی ازاینکه مارودرک کردین ماازخدامونه جایگابز گترباشه.ولی همع میخوان یه گوشه باشن.منم وظیفمه تادقیقه اخرطبل بزنم اگه اینکارونکنم فحاشیاشروع میشه
نماد کاربر
ali-tifusi
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

پستتوسط rashti_sarvar » شنبه سپتامبر 21, 2013 11:42 am

متوسل‌زاده: اين برد مقابل تراکتور خيلي چسبيد

مهاجم داماش اين فصل در اکثر بازي‌ها به عنوان بازيکن ذخيره به ميدان آمده است ؛ جالب اينجاست که امين متوسل‌زاده هر وقت به زمين آمده براي داماش گل زده است.

متوسل‌زاده گفت: بازي خيلي خوب و جذابي بود البته بايد بگويم که تراکتوري‌ها چندين موقعيت صددرصد داشتند که اگر گل مي‌شد قطعا کار ما خيلي سخت مي‌شد اما خدا کمک کرد و اين اتفاق نيفتاد و ما توانستيم از موقعيتمان استفاده کنيم.

به گزارش سايت گل متوسل‌زاده در مورد شرايط حساس اين بازي گفت: شما نمي‌‌دانيد مردم رشت چقدر خوشحال بودند. آنها عاشق فوتبال هستند و فوتبال را در رشت خيلي جذاب کرده‌اند. اين برد آن هم مقابل تراکتور خيلي به آنها چسبيد خدا را شاکرم که توانستم نقش مثبتي در اين بازي داشته باشم.

متوسل‌زاده در پايان در مورد اينکه چرا فيکس بازي نمي‌کند گفت: من فقط در بازي با استقلال و فولادگستر فيکس بازي کردم که در هر دو بازي گل زدم و پاس گل دادم وقتي هم ذخيره به زمين مي‌آيم سعي مي‌کنم همين کار را انجام دهم ... اما واقعيت اين است که قطعا اگر فيکس بازي کنم مفيدتر خواهم بود و زمان تاثيرگذاري من در زمين بيشتر مي‌شود اما در هر دو صورت من به خاطر هواداران خوبمان چه 5 و چه 95 دقيقه در زمين باشم به عشق آنها سعي مي‌کنم که گل بزنم.
...VIVA DAMASH...
نماد کاربر
rashti_sarvar
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه آپريل 18, 2011 12:00 am

پستتوسط Majid_Rasht » شنبه سپتامبر 21, 2013 12:12 pm

[quote:7643ca1a9a="mahyarmaya"][quote:7643ca1a9a="alex00755"][color=green:7643ca1a9a][b:7643ca1a9a]شادباش باد پیروزی غرور آفرین تیم بومی داماش گیلان مقابل تیم منتخب ایران!!![/b:7643ca1a9a]
[b:7643ca1a9a][/color:7643ca1a9a]

[color=blue:7643ca1a9a][b]یکی بیاد جریان این لیدر ها رو برامون بگه.(نساجی)اگر قضیه مهمی بوده ما هم بدونیم.اگر نه به چه حقی یه نفر میاد کل آدمای اون دور و بر رو پشم خودشم حساب نمیکنه و اون لیدر رو فراری میده!!!؟؟ببخشید از کلماتی که بکار میبرم ولی واقعا دیروز عصبانی شدم.این همه دهنه هممون صاف شد که کسی فحاشی نکنه بعد روی یه حرکت بچه گانه احساسی جو یه عده از هوادارها رو گرفت و روی لج و لج بازی با تیفوسی ها شروع کردن به ...
به شدت مخالف این مسخره بازی های جدا کردن سکو ها هستم!یکی میگه من تیفوسیم!اون یکی میگه من h میشینم!یکی میگه من a هستم!!!
هممون داماشی هستیم.هممون عاشق داماشیم.چرا این جداسازی ها رو انجام دادیم که دیروز بعضی ها خودشون رو رقیب تیفوسی ها میدونن یا بر عکس؟چرا جایگاه رو ارث پدری میدونن بعضیا؟دیروز مهیار به طرف میگه آقا فحاشی نکن،میگه به تو ربطی نداره!!!!
به خاطر اون حرکت مسخره دیروز زبون ما هم بسته بود.اگر اون آقای لیدر مازندرانی مشکلی هم داشت آیا بهتر نبود جلوی اون همه هوادار بعضیا رو شور حسینی نگیره و همونجا دادگاه رو تشکیل ندن و محاکمش نکنن؟؟؟آیا کاری که داشت میکرد خلاف مقررات آقایون لیدر تیفوسی بود که نمیشد کمی تحمل کرد؟؟؟
من همیشه تحسین کننده غیرت و نحوه تشویق بچه های تیفوسی هستم ولی دیروز واقعا نفهمیدم اون حرکت چه معنی داشت؟؟؟[/b:7643ca1a9a][/color:7643ca1a9a][/quote:7643ca1a9a]
محمد عزیز تـا بوده همین بوده "اولین بار نیست آخرین بار هم نیست این اتفاقات میوفته "باز هم فحش بدن دخالت میکنم چون تــیم منه"نه اون عده آدم های درک ندارن یک بازی برای مـا 200 میلیون هزینه داره و یک امتیاز از دست دادن یعنی چی! فقط اتفاقی افتاد تنها نذار مـنو حداقل جدا بکن :wink:
.
شرح حال ماجرا این بوده"یه لیدر که قبلا با نادر دست نشان اومده بود توی چند ثانیه اون پشت رو به هیجان میاره و کولاکی میکنه که همه محو تشویق شده بودن"امـا بچه های تیفوسی مانع این لیدر شدن چون همین آدم توی مازندران نامردی کرده بود و چون مسبب سنگ و مشت و لگد توی بازی نساجی این بود (راست و دورغ رو در جریان نیستم )
بچه های زیر اسکوربرد میان پایین و یـورش میارن ه تیفوسی ها چـرا تشویق رو خراب میکنی ؟!هر دلیلی دارید برای خودتون دارید امروز باید تشویق بشه میخواد هر کی لیدر باشه باشـه .
بعد از چند دقیقه جـوگیر شدن بچه های "و آبروریزی جلوی رقیب دعوا میخوابه امـا تفرقه شروع میشه "تیفوسی ها انگیزه چند برابر شد و باتوان بیشتر تشویق ادامه دادن"امـا بچه های زیر اسکوربرد میگفتن هرکی با تیفوسی شعار بده آبایـه!!! تیفوسی ها یه شعار میدادن زیر اسکوربردی هـا شعار مخالف"البته شعار کـه نـه فحش !!!یعنی میگفتن هرکی فحش ندن آبایـه !!شروع کردن بخوندن "تیم مـا رشتی ها داماش گیلان ...هر کی توو .......!!!!!!
اینجا بود گفتم آبرارهـا یا تیفوسی ها لج کردین شعار بدین فحش چرا میدین !اصلا هر شعار دیگه ای دوس دارید بدبد امـا فحش ندین کـه یه آدم تازه وارد که تاحالا ندیدم که 4نیم برابر من بود شروع کرد به بحث کـه به تو چه اینجا مـا هر چی میخوایم شعار بدیم میدیم!!!
خلاصه اینکه زور مـا چربید "البته تشویق هماهنگ با تیفوسی ها انجام نشد امـا باعث شدیم که فحش ندن و شعار بدیم .
از همه جالـــــب تر این بود که بچه های H جواب زیر اسکوربدی رو نمیدادن و تیفوسی رو فقط تحویل گرفتن .دمشون هم گرم .

بنظر من کلا حق با تیفوسی ها هستش امـا حق نداشتن برای این ماجرا جو رو داغون کنن "یکم که شـور تشویق میخوابید این آدم رو از هوادارن دور میکردن .
----
تیفوسی های عزیز اون قسمت مقدس نیست "اگه همه جای استادیوم رو برای خودمون کنیم کار بزرگی کردیم نه اینکه اون قسمت فقط باشیم .خواهشا بازی های مهم پخش بشین و زیر اسکوربرد رو از دست ندین .[/quote:7643ca1a9a]

[size=14:7643ca1a9a][color=black:7643ca1a9a]متاسفانه تماشاگران زیر اسکوربرد یک معضل برای داماش شده اند از انجا که خودم تقریبا نزدیک به آنها می شینم شاهدم که اکثر فحاشی ها از آنجا شروع می شه دیروز هم تقریبا تنها لکه سیاه بازی مربوط به حرکت اونا می شد که باید به بقیه هوادارا تبریک گفت که با عدم همراهی هوش و فرهنگ خودشون رو به نمایش گذاشتند .
متاسفانه به نظرمن تشویق هوادارا دیروز به هیچ عنوان در حد و اندازه هواداران داماش نبود ظاهر اینبار مسائل حاشیه ای میان خود هواداران بیشتر از هر وقتی بود
اینکه هواداران با کوچکترین بهانه ای مقابل همشهری خود دست به یقه می شوند جای تاسف بسیار دارد که باشعار غیرت بچه رشتی که سر می دهند منافات دارد . چهره بسیار زشتی از هواداران به نمایش می گذارد تصویری که دیروز بارها در نقاط مختلف سکو ها تکرار شد .
اما نباید ار معضل هواداران زیر اسکوربورد به سادگی گذشت چرا که این رفتار متاسفانه اولین بار نبوده و آخرین بارهم نخواهد بود و بازهم می گویم اگر هوشیاری و دور اندیشی بقیه هواداران نبود عواقب ناگواری را متوجه تیمی می کرد که با غیرت و از جان گذشتگی 3 امتیاز بدست آورده بود[/color:7643ca1a9a]
[/size:7643ca1a9a]
نماد کاربر
Majid_Rasht
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: شنبه دسامبر 17, 2011 12:00 am

پستتوسط nima_beckham » شنبه سپتامبر 21, 2013 4:57 pm

سایت گل – محمد ایرانپوریان مدافع راست تراکتور سازی دیروز در بازی با داماش یکی از بهترین های این میدان بود ،او توانست علاوه بر کار دفاعی در حملات این تیم هم نقش تاثیر گذاری داشته باشد ، گفتگوی سایت گل را با این بازیکن بخوانید .

مدافع تراکتوری ها در مورد بازی می گوید : بازی خوبی بود وتیم ما هم خوب بازی کرد ولی بر خلاف روند بازی نتیجه لازم را نگرفت ، ما شاید در بازی های گذشته روزی بوده که استحقاق برد را نداشته ایم اما پیروز از میدان خارج شده ایم ولی در این بازی حتی مساوی هم حق ما نبود ودیدی که چندین موقعیت تک به تک یکی پس از دیگری از دست رفت .

محمد ایرانپوریان در مورد فرصت سوزی مهاجمین این تیم گفت : هر چند در تمرینات روی این موقعیت ها کار می شود اما همه چیز تمرین نیست وباید با تمرکز بیشتر وتلاش مضاعف سعی کنیم اشتباهات خود را به حداقل برسانیم.

ایرانپوریان که به جرات می توان گفت دیروز یک بازی فوق العاده را از خود نشان داد در مورد پاس طلایی خود به دقیقی اینگونه توضیح داد : برای من همه بازی ها یکی است وهمیشه سعی وتلاشم اینست که بهترین بازی را انجام دهم ، دیروز هم بدلیل شرایط ورزشگاه و هواداران مان وجبران امتیاز بازی با ملوان که در خانه مساوی کرده بودیم با همه وجود سعی کردم در اختیار تیم باشم و به وظیفه خود بهتر عمل کنم ، در آن صحنه نیز توجه بازیکنان حریف به کناره ها بود که توپ را من به هم بازی هایم پاس خواهم داد وفضا برای نفوذ را باز کردم ولی متاسفانه با خوش شانسی میزبان توپ دقیقی که دیروز تلاش زیادی را بخرج داده بود وارد دروازه این تیم نشد ، ما دیروز اگر یکی از موقعیت هایمان تبدیل به گل می شد مطمئن بدانید می رفتیم به گل های دوم وسوم.
[color=red:7858b1c30f]
[size=18:7858b1c30f]

در مورد جو ورزشگاه که ظاهرا شعارهای توهین امیزی تماشاگران تیم میزبان سر داده بودند مدافع تراکتور می گوید : واقعا جای تاسف است که در ورزشگاه های ما چنین رفتار های صورت می گیرد ، همه ما از یک نسل هستیم وهمه ایرانی ، چرا باید بعضی توهین ها انجام بگیرد ، امید وارم دیگر شاهد اینگونه اتفاقات نباشیم .
[/size:7858b1c30f]

[/color:7858b1c30f]
بازی با نفت تهران در ادینه پیش رو وفشار بازی های خانگی اخرین سوالی بود که مدافع شیرازی تراکتور سازی چنین پاسخ داد : بازی با ملوان هواداران فهیم تراکتور سازی نشان دادند که طبق روال همیشه پشتیبان تیم خود هستند ، هر چند ما در خانه از حریف عقب افتادیم ولی 90 دقیقه تیم را تشویق کردند ، به نظر من بچه ها ومجموعه تیم هیچ فشاری را احساس نمی کنند روز جمعه با کسب پیروزی در مقابل نفت محبت آنها را جبران می کنیم ، انها انتظارات معقولی از تیم خود دارند واعتقادشان اینست که مجموعه تیم ما با بازیکنان موجود توان کسب عنوان قهرمانی را دارد ، لذا ما حق را به آنها می دهیم ومی گویم که انتظارات شما به حق است وما باید برای رسیدن به این هدف تمام تلاشمان را بکار گیریم.

http://www.goal.com/iran/news/1825/%D8% ... 8%B1%D8%AF

[color=black:7858b1c30f]
[b:7858b1c30f]
قبل بازی و بین بازی بار ها شاهد توهین های نژادی تورک ها بودیم و هوادارای داماش رو به روی توهین های اونا سکوت کردند و با دست زدند جواب توهینشون رو ندادند .[/b:7858b1c30f][/color:7858b1c30f]
[align=center][/align]
نماد کاربر
nima_beckham
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 14, 2010 12:00 am

پستتوسط ba-taasob-2 » شنبه سپتامبر 21, 2013 5:50 pm

کسایی که معتقدن تعداد هوادارای تیمشون بالای صددرصده و تیمشون بعد از منچستر اوله و تراکتور پرتتطداطادادرترین تیم دنیاست و مهمتر از همه تعصب افراطی به قومیتشون دارن(البته حالا بماند که سیاستهای غلط باعث این تعصب افراطی شده) باید هم شعار "گیلان سرور آذربایجان" رو فحش بدونن.
فقط امیدوارم ناظرینی که تو استادیوم بودن شعار" آبرار آبرار غیرت قربان برم" رو فحش تلقی نکرده باشن
راه در هستی یکی است و آن راه راستی است
نماد کاربر
ba-taasob-2
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: سه شنبه نوامبر 23, 2010 12:00 am

پستتوسط farhad2590076 » شنبه سپتامبر 21, 2013 6:03 pm

سلام
دوستان ضمن تبریک مجدد به خاطر دو برد متوالی، باید عرض کنم شش امتیاز در انتظار ماست. راه آهن اینروزها وضع خوبی ندارد کسب 3 امتیاز بنظر من دور از دسترس نیست. بازی بعدی که در زمین خودمان هست می توانیم براحتی 3 امتیاز دیگر بگیریم. جمعا" می شود 6 امتیاز کلی در جدول ارتقاء پیدا میکنیم و این برای روحیه تیمی خیلی مفید است. ضمنا" خواهش من از همه هواداران داماش این است که به قومیت ها توهین نکنند چون در این شرایط از هر نظر به ضرر ماست. رشت و تبریز از انقلاب مشوطه دوشادوش هم مبارزه کردند و همیشه در زمره شهر های پیشرو در تجدد و مدرنیته بودند. به همین لحاظ شباهت های زیادی به یکدیگر دارند.پس لطقا" از جانب ما حرکت و رفتار غیر اخلاقی صورت نگیرد. خواهش می کنم.
به امید پیروزی داماش فرهاد از رشت
نماد کاربر
farhad2590076
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: سه شنبه جولاي 16, 2013 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: Bing [Bot] و 1 مهمان