[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - داماش گیلان-تراکتورسازی تبریز |نظرات-عکس ها وخبرهای کوتاه

داماش گیلان-تراکتورسازی تبریز |نظرات-عکس ها وخبرهای کوتاه

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

پستتوسط gilan-astaneh » جمعه سپتامبر 20, 2013 6:22 pm

من امروز استادیوم نیومده بودم اما پسر خالم اومده بود میگفت هوادارا زیاد باهم یه دست نیستن گاهی جو خوب یهو ضدحال میشه امیدوارم این یه مشکل هم حل بشه /15/
در کوی نیک نامان ما را گذر ندادند
گرتو نمی پسندی تغییر ده قضا را
gilan-astaneh
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: جمعه مه 11, 2012 12:00 am

پستتوسط The_King_of_rasht » جمعه سپتامبر 20, 2013 6:27 pm

یه روز توی سایت نبودم چقدر مطلب پرتاب شده!!
تبریک میگم به همه گیلانی ها (و باز جمله همیشگی من : " آره آبای ما این ریختی هستیم چه بعد از برد و چه بعد از باخت میگیم متعلق به همه گیلان هستیم. " راستی اون پایین جدول زمین متری چنده؟؟؟ )

فکر کنم بازی خوبی بود و نتیجه از بازی بهتر بود.
دست مریزاد به افشین ناظمی تعویضش عالی بود مخصوصا تعویض آبشک وسهرابی علاوه بر اینکه همه هواداران رو غافلگیر کرد باعث شد تا مخ آقای کامپیوتر هم هنگ کنه چون آبشک داشت خوب بازی میکرد یهو تعویضش با سهرابی که اون هم خوب بود.
امین هم که دیگه فکر کنم خودش هم باورش شده واقعا لوکا تونی هست شادی بعد از گلش هم عالی بود.
همه خوب بودند ابوذر کم نقص تر بود و بازی کبه و حاجی زاده هم تاثیر گذار بود بقیه هم خوب بودند و تلاش کردند دمشون گرم.
وقتی سیو های فراهانی رو دیدم به دوستان گفتم :این واقعا فراهانیه؟
یه تشکر ویژه هم از کاپیتان محمد مختاری و مرتضی ابراهیمی دارم که امروز واقعا از جون مایه گذاشتند.راستی مرتضی ابراهیمی یه پیام برای هواداران داماش فرستاده که در پست بعدی براتون میگذارم.
آیا میدانستید فرهاد پور غلامی معمولا از ما باخته؟؟؟
ما باز میگردیم

نماد کاربر
The_King_of_rasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 20, 2011 12:00 am

پستتوسط hatam » جمعه سپتامبر 20, 2013 6:29 pm

[quote:d48872edca="majid13"]ولی یچیزی که چندوقته خیلی توو ذوق آدم میزنه لباس بیریخت تیمه :|
واقعا اصلا هیچ طرح درست حسابیی نداره.. انگار لباس تیمای محلات هست..
حالا که پولم داره میاد امیدوارم هرچه زودتر این لباسارو عوض کنند.[/quote:d48872edca]

نمیدونم چرا از این پیراهن استفاده نمیکنن..داماش اکثرا این پیراهن رو داشته از پیراهن فعلی تیم بنظرم قشنگ تره.

[img:d48872edca]http://s1.picofile.com/file/7213975913/9.jpg[/img:d48872edca]

امیدوارم مسئولین باشگاه توجه داشته باشن و با توجه به اینکه مسائل مالی رو به بهبود هست ، نیم فصل بتونن از طرح های بهتری برای پیراهن استفاده کنند
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط hatam در جمعه سپتامبر 20, 2013 6:29 pm .
♥ دامـــــاش ♥

تصوير
hatam
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه ژوئن 04, 2011 12:00 am

پستتوسط The_King_of_rasht » جمعه سپتامبر 20, 2013 6:29 pm

[size=18:3c209107ab][b:3c209107ab]Morteza Ebrahimi‎[/size:3c209107ab]‏ :[/b:3c209107ab]

[size=24:3c209107ab]با سلام و تبریک خدمت همه ی دوستان و هوادارن با تعصب داماش گیلان و تشکر فراوان خدمت هواداران با معرفتی که مثل همیشه تو استادیوم از ما حمایت کردن و تشکر فراوان از همه کسانی که از بنده حمایت کردن و دوست داشتن امروز من کاپیتان تیم محبوب داماش گیلان باشم. جهت توضیح عرض می نمایم که بستن بازوبند کاپیتانی تیم محبوبم افتخار بزرگی است که ده سال پیش نصیب بنده شده و به دلیل اینکه بنده 7 سال در رشت حضور نداشتم این افتخار رو لایق کسانی می دانم که در سال های گذشته در این تیم بوده و زحمات زیادی کشیدند بنده نیز به عنوان یک دوست و برادر کوچک تر افتخار میکنم که جوانان سال های دور این شهر بزرگ شده و همگی در راستای سربلندی تیم محبوبم تلاش می نمایند
( مرتضی ابراهیمی )[/size:3c209107ab]
ما باز میگردیم

نماد کاربر
The_King_of_rasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 20, 2011 12:00 am

پستتوسط sepidroudi » جمعه سپتامبر 20, 2013 6:30 pm

[quote:120b0c9214="popo131"]كوكا ....كوكا ...توني ... توني .... داماش ..ايتاليا

[/quote:120b0c9214]

خیلی با حاله :arrow: - یه بنر برای امین و محمد مختاری هم نیازه - باید بریم تو کارش :twisted:
اگر سپیدرود بخشکد ماهیها می میرند
نماد کاربر
sepidroudi
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه مه 16, 2011 12:00 am

پستتوسط 777 » جمعه سپتامبر 20, 2013 6:32 pm

این پیروزی رو به همه تبریک میگم
امروز منطقی بازی کردیم تونیمه اول منظم تر بودیم تو نیمه دوم هم به غیراز دقیقه60تا70خوب بودیم بعدگل هم با اون فشار تراکتورعالی کار کردیم
افشین ناظمی کاملا افتاده رو قلتک وزیر بم تیم دستش اومده تعویض طلایی پشت هم واین یک نکته مثبت در کادر فنی تیم هست
بازیکنان تیم هم با انگیزه و متعصب بازی کردن درود برشرفشان
امروز فراهانی کاملا متفاوت بود روزش بوداین همون چیزی هست که داماش میخواد دروازه بانی که اینجورتوپ های معمولی روگل نخوره وسوتی نده
بازیکنای تعویضی عالی بودن امین هم که داره به یک وزنه درتیم تبدیل میشه
هادی سهرابی عالی میدان داری کرد
محمدسیاه هم که خوب عمل کرد
حاجی زاده مطلوب وقابل تحمل بودابوذرهم امروزخوب کار کرد مرتضی ابراهیمی هم خوب جنگید مختاری سیم خار داراصل بود محمدی درحال پیشرفت ابشک نیمه اول عالی کار کرد حسن زاده خب دفاعشون روخسته کرد تعویضش هم به جابود کبه بهترشده
من قبل بازی هم گفته بودم به بازی خوب ودرخشش سیف اللهی ایمان دارم که همین طورهم شد

گل امین هم درلیگ ایران جز استثناعات بود فوق العاده بودگلش /11/
[color=red:8f5c7e9e62]فقط امیدوارم تیم مخصوصا بازیکنان با این دوپیروزی دچار غرورکاذب نشن[/color:8f5c7e9e62]
درموردسکوها امروزجو نسبتا خوبی حاکم بود بعد ازگل جو فوق العاده شد
به امید یک فصل بی دردسر
نماد کاربر
777
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: سه شنبه مه 01, 2012 12:00 am

پستتوسط miladcivil » جمعه سپتامبر 20, 2013 6:35 pm

افشین ناظمی قاتل تبریزی‌ها !

http://www.goal.com/iran/news/1825/%D8% ... ID=HP_BN_1
just DAMASH

نماد کاربر
miladcivil
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط mehdi_damash » جمعه سپتامبر 20, 2013 6:37 pm

منم تبریک میگم این برد ارزشمند رو واقعا از ته دلم خوشحالم مثل بقیه.حالا فردا با روحیه بیشتر میریم سرکار.خدایا این عشقو از ما نگیر.داماش دوست دارم قربونت برم
نماد کاربر
mehdi_damash
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: سه شنبه اکتبر 18, 2011 12:00 am

پستتوسط Milad_777 » جمعه سپتامبر 20, 2013 6:45 pm

از سر صبح تا همین الان سر کار بودم! چه خبر خوشی شنیدم تا خستگیم از یادم بره

دم همه گرم
دنیا فقط رشت
نماد کاربر
Milad_777
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: يکشنبه مه 19, 2013 12:00 am

پستتوسط keyvan » جمعه سپتامبر 20, 2013 6:47 pm

خیلی خوشحالم ، خیلی . . . . . .
منم تبریک میگم این برد شیرین رو.
از درخشش میلاد فراهانی خوشحالم ، امیدوارم تداوم داشته باشه.
درود بر شرف پاک مرتضی ابراهیمی.
درود بر یکی از با تعصب ترین بازیکنان غیر رشتی تاریخ فوتبال رشت ( محمد مختاری ) که البته خیلی ها مثل من محمد رو به چشم یه آبرار واقعی میبینن.
درود بر امین متوسل زاده بی حاشیه ، موثر و دوست داشتنی .
درود بر سیف الهی بابت درخشش در بازیهای اخیر .
درود بر کاپیتانی که چند هفته ای میشه از میادین دور هستش ولی جاش تا ابد تو قلب ما هستش.
درود بر سرمربی بومی تیممون .
نماد کاربر
keyvan
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: سه شنبه فبريه 08, 2011 12:00 am

پستتوسط farhad2590076 » جمعه سپتامبر 20, 2013 6:50 pm

سلام
دوستان من دیروز نوشته بودم اگر بچه ها با هوش عمل کنند و آرام آرام خود را به دروازه تراکتور نزدیک کنند می توانند بازی را ببرند. بنظر من با داسته هایمان و مصدومیت چند بازیکن اصلی و صد در صد تاثیر گذار و مشکلات مالی نتیجه عالی بود به همه تبریک می گم . هفته بعد اگر بتوانیم راه آهن را ببریم یا حداقل مساوی کنیم بسیار عالی خواهد بود . باز هم این برد شیرین را در این شرایط بحرانی به همه هواداران تبریک میگم.امیدوارم این بردها تداوم داشته باشد.

متشکرم فرهاد از رشت
نماد کاربر
farhad2590076
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: سه شنبه جولاي 16, 2013 12:00 am

پستتوسط ARYANST122 » جمعه سپتامبر 20, 2013 6:56 pm

جهان سوم یعنی جایی که هوادارای یه تیمه سیزدهم جدولی ( ملوان ) واسه یه تیم هفتم جدولی ( داماش ) کری میخونن آبای به ما نمیخورییییییییییییییییی
غوغایی بود امروز تو سانتیاگو عضدی
جان دهم اما نمیرد خاک من
نماد کاربر
ARYANST122
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: چهارشنبه دسامبر 07, 2011 12:00 am

پستتوسط metall » جمعه سپتامبر 20, 2013 6:57 pm

من هم این برد شیرین رو تبریک میگم واقعا لذت بردم ولی این نکته هم باید قبول کنیم که تراکتور هم شانس حتی برد داشت که چند بار تک به تک شدن

متوسل هم عالیه از اواخر فصل قبل داره خوب کار میکنه خدا کنه ادامه پیداکنه پیشرفتش
همه دنیا به دنبال عشق میگردن ولی واسه من همه دنیا یعنی تو
تصوير
نماد کاربر
metall
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: سه شنبه فبريه 14, 2012 12:00 am

پستتوسط soroosh8 » جمعه سپتامبر 20, 2013 6:59 pm

[quote:12d680b72b="soroosh8"][color=darkblue:12d680b72b][size=18:12d680b72b]تراکتور سوراخه!!!!!!میبریم,بردیم میام از همین پست نقل قول میگیرم /11/[/size:12d680b72b][/color:12d680b72b][/quote:12d680b72b]

[color=darkblue:12d680b72b][size=18:12d680b72b]بردیممممممممممممممممممممممممممممممممممم,انقدر خوشحالم زبونم بند اومده! :lol: :lol: [/size:12d680b72b][/color:12d680b72b]
نماد کاربر
soroosh8
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 20, 2012 12:00 am

پستتوسط soroosh8 » جمعه سپتامبر 20, 2013 7:01 pm

[quote:08d477ca8f="ARYANST122"]جهان سوم یعنی جایی که هوادارای یه تیمه سیزدهم جدولی ( ملوان ) واسه یه تیم هفتم جدولی ( داماش ) کری میخونن آبای به ما نمیخورییییییییییییییییی
غوغایی بود امروز تو سانتیاگو عضدی[/quote:08d477ca8f]

[color=darkblue:08d477ca8f][size=18:08d477ca8f]غوغا کده عضدی,حریف بد بدن چغر بود ولی بردیمیش :lol: :lol: [/size:08d477ca8f][/color:08d477ca8f]
نماد کاربر
soroosh8
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 20, 2012 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 0 مهمان