[quote:ce9eda457f="yaranemirza"][quote:ce9eda457f="nima_beckham"][quote:ce9eda457f="armin_gilan"][quote:ce9eda457f="hamed-rashti"]تبریک به همه دوستان .
دوتا سوال .
اگه کسی میدونه ما رو از جهل مرکب در بیاره . ثواب داره .
1. ماجرای این دعوای جایگاه اس و زیر اسکوربرد چی بود؟؟
2. شنیدم از مازندران هم اومده بودن واسه تشویق داماش . درسته ؟[/quote:ce9eda457f]
من اس میشینم.یه بچه پررو هست که بازی با سپاهان هم دعوا انداخت و خودشو کشید کنار بچه های ما ب خاطر اون دعوا کردن.(خودم ب شخصه این دفعه دهنشو سرویس میکنم)
اره لیدر نساجی اومد که علی تیفوسی بردش پشت دروازه نمیدونم چرا بچه ها راهش ندادنننننننن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
یارو به خاطر داماش این همه راه اومده اینه جوابش؟؟؟؟؟
گرچه بچه های اس تشویقش کردیم که اونم جواب تشویقای مارو داد
زمان دست نشان پشت دروازه رو این لیدری میکرد[/quote:ce9eda457f]
[color=black:ce9eda457f]منم واسم سوال بود که چرا درگیر شدن با اون بیچاره ! اونم برای تیم این سرزمین ( داماش گیــــلان ) اومده بود رشت . همون درگیری باعث شد چند دقیقه کاملا هوادارا تو حاشیه بمونند ....[/color:ce9eda457f][/quote:ce9eda457f]
می گفتن الان چند تا دیگه از لیدر های نساجی طرف تراکتوری ها نشسته بودن فکر کنم به خاطر همین بود

[/quote:ce9eda457f]
[color=black:ce9eda457f]آخه اونا چه ربطی به این داشت ! این که اینور نشسته بود ... من که خیلی نارات شدم این درگیری رو دیدم و هر کی هم پیش من نشسته بود ناراحت بود .
بعد از اون هم بچه های اسکوربرد هم ساز مخالف میزدند ! ما داشتیم شعار میدادیم اونا میگفتند رو به رو آماده باش !!!!!!!!!![/color:ce9eda457f]