[quote:8a40a32f77="aslanadigozal"][quote:8a40a32f77="JUSTiran46"][quote:8a40a32f77="amirdamashcity"][quote:8a40a32f77="nima_beckham"][quote:8a40a32f77="amirdamashcity"]شوکی که از بازی کردن pes2014 امروز برمن وارد شد تا به حال تو عمرم پیش نیومده بود الان اینم

[/quote:8a40a32f77]
چطوره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ خوبه ؟[/quote:8a40a32f77]
والله بهتره بگیم فیفا نه pes کاملا سبکش شبیه فیفا شده با گرافیکی نسبتا کمتر از سری های قبل ،باگ های کمتر و البته گیم پلی بهتر و بسیار سختر یعنی من از اول بازی نتونستم یه پاس تو عمق درست و حسابی بدم چون همراه با زدن دکمه پاس باید نشونه گیری هم کرد

ولی خیلی شبیه فیفا شده

البته تماشگرا خیلی بهتر شدن،چمن خیلی صافه!!!وهمچنین عکس العمل های به واقعیت نزدیک تر مثلا موقع خطاها بهتر شده الان دکتر ها هم تو یه سری از صحنه ها میان بالا سر بازیکن و کولش میکنن تا بیرون زمین!!! در مجموع بد نیست ولی انتظار بیشتری میرفت از pes[/quote:8a40a32f77]
عجب
تا دیروز فیفا یه بازی چرت و کارتونی بود...الان که یه بازی داد شبیه فیفا، شد بازی واقعی و عالی
خدا رو شکر که pes یه مقدار از لحاظ گیم پلی از fifa ایده گرفت....حداقل امسال میشه یه مقدار از بازی pes لذت برد...من که هر جفت رو بازی میکنم
.
آبرار حالا خوبه به طور میانگین نمره 7.5 رو گرفت که تا این حد دال اوردی...اگه بیشتر میگرفت چی کار میکردی

....فیفا پارسال 9.5 گرفت...امسال هم همین انتظار رو میشه داشت
در کل به نظرم pes یکی 2 سال دیگه کار داره تا به الان فیفا برسه و بشه عنوان شبیه ساز رو بهش داد[/quote:8a40a32f77]
[color=blue:8a40a32f77]منم امروز pes 2014 رو بازی کردم . واقعا بد بود . با اینکه از طرفدارای pes بودم ولی واقعا تو این ورژن افت شدیدی کرده . گرافیک به شدت پایین اومده . pes 2013 بهترین بود . تازه دورتموندم که اضافه نکردن . کلا با آلمان مشکل دارن انگار . بندس لیگا نداره بعد لیگ فرانسه هلند و نروژ رو داره !
اون مشکل پاس تو عمق 2014 رو منم داشتم که باید نشونه گیری می کردی ولی رفتم تو ستینگش حلش کردم یه قسمتی هست که توش چاس تو عمق رو باید از advance به basic تغییر بدی بعد ok میشه .[/color:8a40a32f77][/quote:8a40a32f77]
بابت راهنمایی ممنون
در مورد بازی هم بگم الگو برداری از فیفا آخر عاقبتش همینه جای تعجب نداره جالب اینه باز هم مشکل نبود تیم ها ولیگ ها بر خلاف فیفا ادامه داره پیرو گفته شما حتی به خودشون زحمت ندادن نسخه آپدیت شده رو به بازار بفرستن اوزیل تو رئاله بیل تو تاتنهام و...!!!