[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - گفتگو آزاد

گفتگو آزاد

پیشنهادات و انتقادات + مطالب متفرقه ورزشی، اجتماعی، تاریخی و... (ارسال های سیاسی حذف خواهند شد) را در این بخش قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, antiros

پستتوسط fire_boy » پنج شنبه سپتامبر 19, 2013 8:26 pm

havadarehamishegi: مرسی آبرار - اختیار داری خوشحال میشم نام مقدس رشت تو هر زمینه ای به درخشه /13/
تصوير
fire_boy
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: جمعه ژانويه 18, 2013 12:00 am

پستتوسط amirdamashcity » پنج شنبه سپتامبر 19, 2013 8:26 pm

[quote:268f6a5b75="shahin_darknight"]آقا pes 2014 اومد مگه از کجا گرفتی داداش /6/ /6/ /6/ /18/ /18/ /18/[/quote:268f6a5b75]
والله فعلا فقط برای ایکس باکس اومده بعد برای ps3 تا یکی دو روز دیگه میاد برای کامپیوتر هم همینطور اینم لینک دانلود برای کامپیوتر اگه خواستی:
http://www.yasdl.com/45212/%D8%AF%D8%A7 ... -2014.html
این بازی هم من از فروغی که تو استاد سرا هست خریدم یه گیم نت هستش تابلوش صورتیه البته برای ایکس باکس هستا :wink:
فیفا هم گفتن تا چند روز دیگه میاد
در ضمن gta v five هم اومد خیلی بهتر شده اونم خریدم باحاله
نماد کاربر
amirdamashcity
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: شنبه اکتبر 22, 2011 12:00 am

پستتوسط JUSTiran46 » پنج شنبه سپتامبر 19, 2013 9:20 pm

[quote:494af2f3d0="amirdamashcity"][quote:494af2f3d0="nima_beckham"][quote:494af2f3d0="amirdamashcity"]شوکی که از بازی کردن pes2014 امروز برمن وارد شد تا به حال تو عمرم پیش نیومده بود الان اینم /18/[/quote:494af2f3d0]

چطوره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ خوبه ؟[/quote:494af2f3d0]

والله بهتره بگیم فیفا نه pes کاملا سبکش شبیه فیفا شده با گرافیکی نسبتا کمتر از سری های قبل ،باگ های کمتر و البته گیم پلی بهتر و بسیار سختر یعنی من از اول بازی نتونستم یه پاس تو عمق درست و حسابی بدم چون همراه با زدن دکمه پاس باید نشونه گیری هم کرد :?: ولی خیلی شبیه فیفا شده :? البته تماشگرا خیلی بهتر شدن،چمن خیلی صافه!!!وهمچنین عکس العمل های به واقعیت نزدیک تر مثلا موقع خطاها بهتر شده الان دکتر ها هم تو یه سری از صحنه ها میان بالا سر بازیکن و کولش میکنن تا بیرون زمین!!! در مجموع بد نیست ولی انتظار بیشتری میرفت از pes[/quote:494af2f3d0]

عجب :idea:
تا دیروز فیفا یه بازی چرت و کارتونی بود...الان که یه بازی داد شبیه فیفا، شد بازی واقعی و عالی :wink:
خدا رو شکر که pes یه مقدار از لحاظ گیم پلی از fifa ایده گرفت....حداقل امسال میشه یه مقدار از بازی pes لذت برد...من که هر جفت رو بازی میکنم
.
آبرار حالا خوبه به طور میانگین نمره 7.5 رو گرفت که تا این حد دال اوردی...اگه بیشتر میگرفت چی کار میکردی :lol: ....فیفا پارسال 9.5 گرفت...امسال هم همین انتظار رو میشه داشت
در کل به نظرم pes یکی 2 سال دیگه کار داره تا به الان فیفا برسه و بشه عنوان شبیه ساز رو بهش داد
[align=center]
تصوير
[/align]
نماد کاربر
JUSTiran46
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه مه 19, 2012 12:00 am

پستتوسط nima_beckham » پنج شنبه سپتامبر 19, 2013 9:24 pm

نمیدونم چرا همه از فیفا خوششون میاد ولی من pes 2012 رو از فیفا بیشتر دوست دارم :D
چند بار فیفا بازی کردم به نظرم زیاد خوب نبود ! ولی مثل اینکه باید یه مدت فیفا بازیکن تا ببینم چه خبره !
[align=center][/align]
نماد کاربر
nima_beckham
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 14, 2010 12:00 am

پستتوسط aryanrecord » پنج شنبه سپتامبر 19, 2013 9:33 pm

[quote:bb2f29c1ca="amirdamashcity"][quote:bb2f29c1ca="nima_beckham"][quote:bb2f29c1ca="amirdamashcity"]شوکی که از بازی کردن pes2014 امروز برمن وارد شد تا به حال تو عمرم پیش نیومده بود الان اینم /18/[/quote:bb2f29c1ca]

چطوره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ خوبه ؟[/quote:bb2f29c1ca]

والله بهتره بگیم فیفا نه pes کاملا سبکش شبیه فیفا شده با گرافیکی نسبتا کمتر از سری های قبل ،باگ های کمتر و البته گیم پلی بهتر و بسیار سختر یعنی من از اول بازی نتونستم یه پاس تو عمق درست و حسابی بدم چون همراه با زدن دکمه پاس باید نشونه گیری هم کرد :?: ولی خیلی شبیه فیفا شده :? البته تماشگرا خیلی بهتر شدن،چمن خیلی صافه!!!وهمچنین عکس العمل های به واقعیت نزدیک تر مثلا موقع خطاها بهتر شده الان دکتر ها هم تو یه سری از صحنه ها میان بالا سر بازیکن و کولش میکنن تا بیرون زمین!!! در مجموع بد نیست ولی انتظار بیشتری میرفت از pes[/quote:bb2f29c1ca]

با تنظیمات سِتینگ میتونی نشونه گیری رو هنگام پاس توی عمق برداری و بازی مثل pes13 میشه تقریبا.اگه خواستی عکس ستینگو برات میذارم که چطور تنظیم کنی.
نماد کاربر
aryanrecord
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه اکتبر 16, 2011 12:00 am

پستتوسط aslanadigozal » پنج شنبه سپتامبر 19, 2013 9:45 pm

[quote:a8d5d5f6e2="JUSTiran46"][quote:a8d5d5f6e2="amirdamashcity"][quote:a8d5d5f6e2="nima_beckham"][quote:a8d5d5f6e2="amirdamashcity"]شوکی که از بازی کردن pes2014 امروز برمن وارد شد تا به حال تو عمرم پیش نیومده بود الان اینم /18/[/quote:a8d5d5f6e2]

چطوره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ خوبه ؟[/quote:a8d5d5f6e2]

والله بهتره بگیم فیفا نه pes کاملا سبکش شبیه فیفا شده با گرافیکی نسبتا کمتر از سری های قبل ،باگ های کمتر و البته گیم پلی بهتر و بسیار سختر یعنی من از اول بازی نتونستم یه پاس تو عمق درست و حسابی بدم چون همراه با زدن دکمه پاس باید نشونه گیری هم کرد :?: ولی خیلی شبیه فیفا شده :? البته تماشگرا خیلی بهتر شدن،چمن خیلی صافه!!!وهمچنین عکس العمل های به واقعیت نزدیک تر مثلا موقع خطاها بهتر شده الان دکتر ها هم تو یه سری از صحنه ها میان بالا سر بازیکن و کولش میکنن تا بیرون زمین!!! در مجموع بد نیست ولی انتظار بیشتری میرفت از pes[/quote:a8d5d5f6e2]

تا دیروز فیفا یه بازی چرت و کارتونی بود...الان که یه بازی داد شبیه فیفا، شد بازی واقعی و عالی :wink:
خدا رو شکر که pes یه مقدار از لحاظ گیم پلی از fifa ایده گرفت....حداقل امسال میشه یه مقدار از بازی pes لذت برد...من که هر جفت رو بازی میکنم
.
آبرار حالا خوبه به طور میانگین نمره 7.5 رو گرفت که تا این حد دال اوردی...اگه بیشتر میگرفت چی کار میکردی :lol: ....فیفا پارسال 9.5 گرفت...امسال هم همین انتظار رو میشه داشت
در کل به نظرم pes یکی 2 سال دیگه کار داره تا به الان فیفا برسه و بشه عنوان شبیه ساز رو بهش داد[/quote:a8d5d5f6e2]

[color=blue:a8d5d5f6e2]منم امروز pes 2014 رو بازی کردم . واقعا بد بود . با اینکه از طرفدارای pes بودم ولی واقعا تو این ورژن افت شدیدی کرده . گرافیک به شدت پایین اومده . pes 2013 بهترین بود . تازه دورتموندم که اضافه نکردن . کلا با آلمان مشکل دارن انگار . بندس لیگا نداره بعد لیگ فرانسه هلند و نروژ رو داره !
اون مشکل پاس تو عمق 2014 رو منم داشتم که باید نشونه گیری می کردی ولی رفتم تو ستینگش حلش کردم یه قسمتی هست که توش چاس تو عمق رو باید از advance به basic تغییر بدی بعد ok میشه .[/color:a8d5d5f6e2]
آخرين ويرايش توسط aslanadigozal on پنج شنبه سپتامبر 19, 2013 9:51 pm, ويرايش شده در 2.
نماد کاربر
aslanadigozal
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: سه شنبه مه 24, 2011 12:00 am

پستتوسط metall » پنج شنبه سپتامبر 19, 2013 9:45 pm

دیگه من دارم میرم بخوابم به اومید برد تیم داماش شب همه خوش فردا عضدی

فیفا و pes ناریم هرچی ببه ترکانیم

یه خاطره هم از بازی بگم بایه تهرانی داشتم pes بازی میکردم آخر بازی بود جلو بودم 90دقیقه تموم شده بود تو وقت تلف شده گفتم آخرین اوتی دیگه ، گفت اخرین اوتی چیه توضیح دادم گفت ما بهش میگیم پشت گل آخر /10/ /10/
همه دنیا به دنبال عشق میگردن ولی واسه من همه دنیا یعنی تو
تصوير
نماد کاربر
metall
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: سه شنبه فبريه 14, 2012 12:00 am

پستتوسط amirdamashcity » پنج شنبه سپتامبر 19, 2013 10:10 pm

[quote:c1858ecfd6="aryanrecord"][quote:c1858ecfd6="amirdamashcity"][quote:c1858ecfd6="nima_beckham"][quote:c1858ecfd6="amirdamashcity"]شوکی که از بازی کردن pes2014 امروز برمن وارد شد تا به حال تو عمرم پیش نیومده بود الان اینم /18/[/quote:c1858ecfd6]

چطوره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ خوبه ؟[/quote:c1858ecfd6]

والله بهتره بگیم فیفا نه pes کاملا سبکش شبیه فیفا شده با گرافیکی نسبتا کمتر از سری های قبل ،باگ های کمتر و البته گیم پلی بهتر و بسیار سختر یعنی من از اول بازی نتونستم یه پاس تو عمق درست و حسابی بدم چون همراه با زدن دکمه پاس باید نشونه گیری هم کرد :?: ولی خیلی شبیه فیفا شده :? البته تماشگرا خیلی بهتر شدن،چمن خیلی صافه!!!وهمچنین عکس العمل های به واقعیت نزدیک تر مثلا موقع خطاها بهتر شده الان دکتر ها هم تو یه سری از صحنه ها میان بالا سر بازیکن و کولش میکنن تا بیرون زمین!!! در مجموع بد نیست ولی انتظار بیشتری میرفت از pes[/quote:c1858ecfd6]

با تنظیمات سِتینگ میتونی نشونه گیری رو هنگام پاس توی عمق برداری و بازی مثل pes13 میشه تقریبا.اگه خواستی عکس ستینگو برات میذارم که چطور تنظیم کنی.[/quote:c1858ecfd6]
اگه میدونی که ممنون میشم برام بزاری :P اعصابم رو به هم ریخته
نماد کاربر
amirdamashcity
متعصب سایت
متعصب سایت

پستتوسط amirdamashcity » پنج شنبه سپتامبر 19, 2013 10:20 pm

[quote:fce6c9d336="JUSTiran46"][quote:fce6c9d336="amirdamashcity"][quote:fce6c9d336="nima_beckham"][quote:fce6c9d336="amirdamashcity"]شوکی که از بازی کردن pes2014 امروز برمن وارد شد تا به حال تو عمرم پیش نیومده بود الان اینم /18/[/quote:fce6c9d336]

چطوره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ خوبه ؟[/quote:fce6c9d336]

والله بهتره بگیم فیفا نه pes کاملا سبکش شبیه فیفا شده با گرافیکی نسبتا کمتر از سری های قبل ،باگ های کمتر و البته گیم پلی بهتر و بسیار سختر یعنی من از اول بازی نتونستم یه پاس تو عمق درست و حسابی بدم چون همراه با زدن دکمه پاس باید نشونه گیری هم کرد :?: ولی خیلی شبیه فیفا شده :? البته تماشگرا خیلی بهتر شدن،چمن خیلی صافه!!!وهمچنین عکس العمل های به واقعیت نزدیک تر مثلا موقع خطاها بهتر شده الان دکتر ها هم تو یه سری از صحنه ها میان بالا سر بازیکن و کولش میکنن تا بیرون زمین!!! در مجموع بد نیست ولی انتظار بیشتری میرفت از pes[/quote:fce6c9d336]

.
در کل به نظرم pes یکی 2 سال دیگه کار داره تا به الان فیفا برسه و بشه عنوان شبیه ساز رو بهش داد[/quote:fce6c9d336]
من تا زمانی که pes کپی فیفا نبود (2013) صد در صد میگفتم از فیفای کارتونی بهتره اما الان ترجیح میدم برم همون فیفا رو بازی کنم چون اگه میخواد pes از فیفا اینطوری ضایع الگو بگیره ترجیح میدم برم بازی رو انجام بدم که صاحب سبکه به نظر من شرکت کونامی با این کار ناتوانی خودش رو ثابت کرد 2013 از لحاظ گرافیکی با این قابل مقایسه نیست حالا میخوای هر انتقادی کنی من قبول دارم چون امسال pes واسه من دیگه ارزشی نداره البته بازم بازی میکنم ولی از امروز من هم به صف هواداران فیفا می پیوندم :wink: تا موقعی که pes بشه همون pes همیشگی خودمون
نماد کاربر
amirdamashcity
متعصب سایت
متعصب سایت

پستتوسط amirdamashcity » پنج شنبه سپتامبر 19, 2013 10:28 pm

[quote:8a40a32f77="aslanadigozal"][quote:8a40a32f77="JUSTiran46"][quote:8a40a32f77="amirdamashcity"][quote:8a40a32f77="nima_beckham"][quote:8a40a32f77="amirdamashcity"]شوکی که از بازی کردن pes2014 امروز برمن وارد شد تا به حال تو عمرم پیش نیومده بود الان اینم /18/[/quote:8a40a32f77]

چطوره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ خوبه ؟[/quote:8a40a32f77]

والله بهتره بگیم فیفا نه pes کاملا سبکش شبیه فیفا شده با گرافیکی نسبتا کمتر از سری های قبل ،باگ های کمتر و البته گیم پلی بهتر و بسیار سختر یعنی من از اول بازی نتونستم یه پاس تو عمق درست و حسابی بدم چون همراه با زدن دکمه پاس باید نشونه گیری هم کرد :?: ولی خیلی شبیه فیفا شده :? البته تماشگرا خیلی بهتر شدن،چمن خیلی صافه!!!وهمچنین عکس العمل های به واقعیت نزدیک تر مثلا موقع خطاها بهتر شده الان دکتر ها هم تو یه سری از صحنه ها میان بالا سر بازیکن و کولش میکنن تا بیرون زمین!!! در مجموع بد نیست ولی انتظار بیشتری میرفت از pes[/quote:8a40a32f77]

.
در کل به نظرم pes یکی 2 سال دیگه کار داره تا به الان فیفا برسه و بشه عنوان شبیه ساز رو بهش داد[/quote:8a40a32f77]

[color=blue:8a40a32f77]منم امروز pes 2014 رو بازی کردم . واقعا بد بود . با اینکه از طرفدارای pes بودم ولی واقعا تو این ورژن افت شدیدی کرده . گرافیک به شدت پایین اومده . pes 2013 بهترین بود . تازه دورتموندم که اضافه نکردن . کلا با آلمان مشکل دارن انگار . بندس لیگا نداره بعد لیگ فرانسه هلند و نروژ رو داره !
اون مشکل پاس تو عمق 2014 رو منم داشتم که باید نشونه گیری می کردی ولی رفتم تو ستینگش حلش کردم یه قسمتی هست که توش چاس تو عمق رو باید از advance به basic تغییر بدی بعد ok میشه .[/color:8a40a32f77][/quote:8a40a32f77]
بابت راهنمایی ممنون :wink:
در مورد بازی هم بگم الگو برداری از فیفا آخر عاقبتش همینه جای تعجب نداره جالب اینه باز هم مشکل نبود تیم ها ولیگ ها بر خلاف فیفا ادامه داره پیرو گفته شما حتی به خودشون زحمت ندادن نسخه آپدیت شده رو به بازار بفرستن اوزیل تو رئاله بیل تو تاتنهام و...!!!
نماد کاربر
amirdamashcity
متعصب سایت
متعصب سایت

پستتوسط RainyGilman » جمعه سپتامبر 20, 2013 3:32 am

عجب مه قشنگی گرفته شهر رو
نماد کاربر
RainyGilman
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: چهارشنبه نوامبر 21, 2012 12:00 am

پستتوسط soheil_shahre_baran » جمعه سپتامبر 20, 2013 4:47 am

شکست ليژ در حضور 71دقيقه‌اي قوچان‌نژاد

تيم فوتبال استاندارد ليژ بلژيک مقابل تيم فوتبال اسبرگ دانمارک متحمل شکست خانگي شد.

--------------------------------------------------------------------------------

استاندارد ليژ که از حضور رضا قوچان نژاد مهاجم تيم ملي فوتبال ايران سود مي‌برد در پيکارهاي ليگ اروپا ميزبان اسبرگ بود و با نتيجه دو بر يک متحمل شکست شد.

در اين ديدار رضا قوچان نژاد تا دقيقه 71 در زمين حضور داشت و در اين دقيقه جاي خود را به موجانگي بيا داد و اين بازيکن دو دقيقه پس از حضورش موفق به گلزني شد. اما گلزني باکنگا در دقيقه 95 باعث شکست خانگي ليژ شد.

گل اول بازي هم توسط ون بورن در دقيقه 63 زده شده بود.

در مهمترين ديدارها سوانسي با سه گل در مستايا والنسيا را مغلوب کرد و فرانکفورت سه بر صفر بوردو را درهم کوبيد.
only say rain city of damash
فقط بگو داماش شهر باران
نماد کاربر
soheil_shahre_baran
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: پنج شنبه آپريل 04, 2013 12:00 am

پستتوسط yaranemirza » جمعه سپتامبر 20, 2013 5:55 am

دوستانی که ثبت نکردن رین تا داماش بالاتر بره
قبلا هم بود
http://vip.video.varzesh3.com/archive/teams
سایت هواداران منچسترسیتی در ایران
http://www.mc-fc.rozblog.com/
سایت هواداران منچسترسیتی
نماد کاربر
yaranemirza
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: چهارشنبه مه 15, 2013 12:00 am

پستتوسط mohammadrashti22 » جمعه سپتامبر 20, 2013 8:20 am

کسایی که برنامه ورزش و مردم رو امروز دیدن.

مشاهده کردید مدیران دو باشگاه استقلال و پرسپولیس چطور بودند؟ دیدید به سوالات چطور پاسخ میدادن؟ من که فقط داشتم میخندیدم /10/

یعنی از هر کدوم اینا یه کپی بگیرین و بشن 4 تا یه عابدینی نمیشن

خدایی عابدینی حرف نداره.
[align=center]تصوير[/align]

و دوباره می آییم
نماد کاربر
mohammadrashti22
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه دسامبر 09, 2011 12:00 am

پستتوسط golsar-boy » جمعه سپتامبر 20, 2013 11:06 am

[quote:8a0aee488a="fire_boy"]یه کسالتی برام پیش اومده متاسفانه فردا نمیتونم تو سانتیاگو عضدی باشم
هر چند یک ماهی می شد درگیرش بودم تا اینکه دیروز زیر تیغ رفتم...
روز شنبه رو برای رفتن به زیر تیغ انتخاب کردم که بازی رو مثل همیشه تو عضدی ببینم
اما از شانس بد من چندروز پیش منشی دکتر زنگ میزنه آقای دکتر از جمعه میرن تعطیلات...
از اینکه فردا نمیتونم بیایم عضدی ناراحتم و حس بـــــدی دارم...
به امید پیروزی عشقمون[/quote:8a0aee488a]

آبرار امیدوارم عملت براحتی انجام بشه و زود خوب بشی. راستی موندی موندی نزدیک شروع کلاسهای دانشگاه عمل کردی؟
نماد کاربر
golsar-boy
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه جولاي 19, 2012 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به متفرقه

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 4 مهمان