[color=brown:c85d6584eb]این مقاله به قلم مهدی لطفی ، مجری توانمند شبکه باران که در سایت شخصی خودش (
www.mahdi-lotfi.ir ) استفاده کرده است خواندنش برای من خیلی جالب بود ، چون خاطرات آن روزهای سخت برایم تداعی شد:[/color:c85d6584eb]
[align=center:c85d6584eb][img:c85d6584eb]http://s3.picofile.com/file/7929566876/tavalod_3_salegi_varesh_sport_3_.jpg[/img:c85d6584eb][/align:c85d6584eb]
[b:c85d6584eb][color=black:c85d6584eb]چند سال پیش آنهم در کوران ناملایماتی که بر تیم محبوبم داماش وزیدن گرفته بود با بچه های خونگرم ، خوش آتیه و متعصب هوادارش آشنا شدم که به شدت گله مند کم توجهی مسئولان وقت نسبت به امید و هست و نیستشان یعنی داماش بودند .
ماجرا از یک تلفن ساده شروع شد تلفنی که شماره اش را در شماره های ذخیره شده گوشی همراهم نداشتم . جوانی از آن سوی خط خود را “مازیار” معرفی کرد و گفت مزاحم نیست و شماره مرا از مجتبی پوربخش گرفته است
خلاصه آن تماس شد زمینه ساز آشنایی ام با او که از مدیران پربازدید ترین پایگاه های ورزشی شمال ایران بود و یکی از محورهای اصلی همگرایی هوارادان داماش در جای جای ایران و گیلان .
توجه و تعصبش به گیلان ، فرهنگ گیلانی و تمام هویت ورزشی اش داماش برایم ستودنی بود حتی شیطنت های ناشی از سنش هم شیرین ، در کل شاید این وجه مشترک همه هواداران یا داماشی ها باشد که در هر سن و صنف و لباسی که باشند شیطنت و طنازی خود را دارند .
به نظرم داماشی ها نمادی از ” غرور و تعصب ” اند . غرورشان ناشی از پیشینه بیش از هفت هزار ساله تمدنی و سرزمینی نیاکانمان است و تعصب شان ناشی از عشق و غیرت نسبت به تیم شان که قرار است سفیری از ” سرزمین باران های نقره ای ” برای تمامی ایران باشد .
این خیل دوست داشتنی تنها تریبونشان تارنمایی ست با نامی با شروعی کاملا اصیلو گیلانی و مسما و تتمه ای اروپایی
” وارش اسپرت ” .
دست بر قضا چند صباح پیش هم این تارنما سه سالگی خود را جشن گرفت و پیرو همان تلفن های معمولا دردسر ساز مازیار ، من هم شدم مهمان آن جشن البته با افتخار.
پس به سهم خودم شادباش ویژه ای به داماشی ها و وارش اسپورتی ها پیشکش می کنم ، به امید روزی که این فرزندان میرزا ، پر افتخار تر از حال بر سکوها و قلل افتخار بدرخشند.[/color:c85d6584eb][/b:c85d6584eb]
به سایت این مجری داماشی سر بزنید:
http://www.mahdi-lotfi.ir/داماشی-ها-نمادی-از-،-غرور-و-تعصب/