[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - مجری شبکه باران از خاطراتش می گوید: داماشی ها نمادی از غرور و تعصب

مجری شبکه باران از خاطراتش می گوید: داماشی ها نمادی از غرور و تعصب

مطالب مربوط به باشگاه ها و تیم های گیلان و سایر رشته های استان را در این بخش قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, antiros

مجری شبکه باران از خاطراتش می گوید: داماشی ها نمادی از غرور و تعصب

پستتوسط MAZIYAR » چهارشنبه سپتامبر 18, 2013 7:44 am

[color=brown:c85d6584eb]این مقاله به قلم مهدی لطفی ، مجری توانمند شبکه باران که در سایت شخصی خودش ( www.mahdi-lotfi.ir ) استفاده کرده است خواندنش برای من خیلی جالب بود ، چون خاطرات آن روزهای سخت برایم تداعی شد:[/color:c85d6584eb]

[align=center:c85d6584eb][img:c85d6584eb]http://s3.picofile.com/file/7929566876/tavalod_3_salegi_varesh_sport_3_.jpg[/img:c85d6584eb][/align:c85d6584eb]
[b:c85d6584eb][color=black:c85d6584eb]چند سال پیش آنهم در کوران ناملایماتی که بر تیم محبوبم داماش وزیدن گرفته بود با بچه های خونگرم ، خوش آتیه و متعصب هوادارش آشنا شدم که به شدت گله مند کم توجهی مسئولان وقت نسبت به امید و هست و نیستشان یعنی داماش بودند .

ماجرا از یک تلفن ساده شروع شد تلفنی که شماره اش را در شماره های ذخیره شده گوشی همراهم نداشتم . جوانی از آن سوی خط خود را “مازیار” معرفی کرد و گفت مزاحم نیست و شماره مرا از مجتبی پوربخش گرفته است

خلاصه آن تماس شد زمینه ساز آشنایی ام با او که از مدیران پربازدید ترین پایگاه های ورزشی شمال ایران بود و یکی از محورهای اصلی همگرایی هوارادان داماش در جای جای ایران و گیلان .

توجه و تعصبش به گیلان ، فرهنگ گیلانی و تمام هویت ورزشی اش داماش برایم ستودنی بود حتی شیطنت های ناشی از سنش هم شیرین ، در کل شاید این وجه مشترک همه هواداران یا داماشی ها باشد که در هر سن و صنف و لباسی که باشند شیطنت و طنازی خود را دارند .

به نظرم داماشی ها نمادی از ” غرور و تعصب ” اند . غرورشان ناشی از پیشینه بیش از هفت هزار ساله تمدنی و سرزمینی نیاکانمان است و تعصب شان ناشی از عشق و غیرت نسبت به تیم شان که قرار است سفیری از ” سرزمین باران های نقره ای ” برای تمامی ایران باشد .

این خیل دوست داشتنی تنها تریبونشان تارنمایی ست با نامی با شروعی کاملا اصیلو گیلانی و مسما و تتمه ای اروپایی

” وارش اسپرت ” .

دست بر قضا چند صباح پیش هم این تارنما سه سالگی خود را جشن گرفت و پیرو همان تلفن های معمولا دردسر ساز مازیار ، من هم شدم مهمان آن جشن البته با افتخار.

پس به سهم خودم شادباش ویژه ای به داماشی ها و وارش اسپورتی ها پیشکش می کنم ، به امید روزی که این فرزندان میرزا ، پر افتخار تر از حال بر سکوها و قلل افتخار بدرخشند.[/color:c85d6584eb][/b:c85d6584eb]

به سایت این مجری داماشی سر بزنید:
http://www.mahdi-lotfi.ir/داماشی-ها-نمادی-از-،-غرور-و-تعصب/
آخرين ويرايش توسط MAZIYAR on چهارشنبه سپتامبر 18, 2013 9:11 am, ويرايش شده در 2.
"آبرار اَ خاک میرزا جاجیگایه / همیشه خنجرُ خون روبرایه"

"حواسَ خُب بَنَه می حرفَ بشنو / منو تو یک سریم ، دوشمن سیوایه"
نماد کاربر
MAZIYAR
مدیر انجمن
مدیر انجمن

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 07, 2010 12:00 am

پستتوسط soroosh8 » چهارشنبه سپتامبر 18, 2013 7:59 am

خیلی خوشم اومد که آقای مهدی لطفی یک داماشی هستی و با این کارت جایگاهتون رو بین هواداران داماشی باز کردید و لذت بردم از مطلب زیباتون.
کلا با کسی که به افتخار تیم شهرش و به عشق اون میگه من داماشی هستم فقط و تیم های دیگه واسم مهم نیست خیلی حال میکنم. /3/
"دنیا فقط رشت و داماش"
نماد کاربر
soroosh8
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 20, 2012 12:00 am

پستتوسط MAZIYAR » چهارشنبه سپتامبر 18, 2013 8:05 am

[color=black:1c67e24db3]یادم هست یک طوماری از سوی هواداران داماش خطاب به امام جمعه رشت نوشته بودیم که می خواستیم به دفتر ایشان برسانیم و با پرس و جوی فراوان مجتبی پوربخش شماره مهدی لطفی را به ما داد که از طریق پدرشان(مسئول دفتر آیت الله قربانی هستند) به دست امام جمعه رشت برسانیم...
که بعد از آن با پیگیری هایی که آقا مهدی و پدر بزرگوارشان انجام دادند نامه ما را به دست آیت الله قربانی رساندند و حتی آقای قربانی به استاندار وقت(سعادتی) توصیه های لازم رو کردند و جواب نامه هواداران داماش را هم دادند که مهندس عابدینی هم در آن برهه از اولین مسئولی که داماش را همراهی کرد و برای ما قوت قلب بود از آیت الله قربانی یاد کردند.
همچنین مهدی لطفی عزیز بارها و بارها از داماش و غرور آفرینی هایش در برنامه های زنده شبکه باران نام برد و در جشن سه سالگی وارش اسپرت هم با توجه به اینکه برنامه ی زنده داشتند به ما افتخار دادند و حضور پیدا کردند.[/color:1c67e24db3]

نماد کاربر
MAZIYAR
مدیر انجمن
مدیر انجمن

پستتوسط keyvan » چهارشنبه سپتامبر 18, 2013 8:05 am

چه متن زیبایی...
از توانمندترین مجری گیلان هم چیزی غیر از این انتظار نمیره.

مهدی ، آبرار / غیرت قوربان برار /3/
نماد کاربر
keyvan
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: سه شنبه فبريه 08, 2011 12:00 am

پستتوسط SajjaD_46 » چهارشنبه سپتامبر 18, 2013 8:23 am

دمت گرم آقا مهدی باغیرت
همین آقا مهدی لطفی بود که * شهر باران های نقره ای * رو از تو TV به گوش خیلیا رسوند خیلی بیشتر از پیش رو زبونا انداخت
همیشه موفق و سربلند باشی ایشالا /13/
اخبار روز IT ، آموزش و ترفند در : http://shorumsoft.blogfa.com

آبای همیشه زیر مایی
سرور هرچی مرده . . آبرار گیله مرده
فقط دامــــاش + + سپیــــدرود
نماد کاربر
SajjaD_46
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: دوشنبه فبريه 27, 2012 12:00 am

پستتوسط majid13 » چهارشنبه سپتامبر 18, 2013 9:03 am

[quote:cb2975b8c9="MAZIYAR"][color=brown:cb2975b8c9]این مقاله به قلم مهدی لطفی ، مجری توانمند شبکه باران که در سایت شخصی خودش ( www.mahdi-lotfi.com ) استفاده کرده است خواندنش برای من خیلی جالب بود ، چون خاطرات آن روزهای سخت برایم تداعی شد:[/color:cb2975b8c9][/quote:cb2975b8c9]
مازیارجان مطمعنی که سایت ایشون com هست و ir نیست؟ آخه com زدم مسکو رو گرفت :lol:
تصوير
نماد کاربر
majid13
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه ژانويه 07, 2012 12:00 am

پستتوسط MAZIYAR » چهارشنبه سپتامبر 18, 2013 9:12 am

[quote:b3d5ee1606="majid13"][quote:b3d5ee1606="MAZIYAR"][color=brown:b3d5ee1606]این مقاله به قلم مهدی لطفی ، مجری توانمند شبکه باران که در سایت شخصی خودش ( www.mahdi-lotfi.com ) استفاده کرده است خواندنش برای من خیلی جالب بود ، چون خاطرات آن روزهای سخت برایم تداعی شد:[/color:b3d5ee1606][/quote:b3d5ee1606]
مازیارجان مطمعنی که سایت ایشون com هست و ir نیست؟ آخه com زدم مسکو رو گرفت :lol:[/quote:b3d5ee1606]
تصحیح شد آبرار :lol:

نماد کاربر
MAZIYAR
مدیر انجمن
مدیر انجمن

پستتوسط damash_city » چهارشنبه سپتامبر 18, 2013 9:55 am

یک از محدود مجری ها هست که به گیلانی بودن و زبان گیلگی خودش افتخار میکنن توی تمام برنامه هاش با مهمان ها سعی میکنه به زبان گیلگی صحبت کنه توی یکی از برنامه هاش هم روی نام دریای کاسپین هم خیلی تاکید داشت با این ویژیگی ها باید یک داماشی متعصب باشه
نمیشه این بازی داماش گزارش کنه فک کنم بتونه یک گزارش گیلانی وار کنه
نماد کاربر
damash_city
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه دسامبر 03, 2010 12:00 am

پستتوسط MAZIYAR » چهارشنبه سپتامبر 18, 2013 10:20 am

[quote:21543f088d="damash_city"]یک از محدود مجری ها هست که به گیلانی بودن و زبان گیلگی خودش افتخار میکنن توی تمام برنامه هاش با مهمان ها سعی میکنه به زبان گیلگی صحبت کنه توی یکی از برنامه هاش هم روی نام دریای کاسپین هم خیلی تاکید داشت با این ویژیگی ها باید یک داماشی متعصب باشه
نمیشه این بازی داماش گزارش کنه فک کنم بتونه یک گزارش گیلانی وار کنه[/quote:21543f088d]
در مورد کاسپین گفتی یه برنامه از ایشون یادم اومد که مقابل رئیس جمهور وقت نشسته بود و هی بهش اصرار میکرد که به خاطر اینکه کاسپین از اجداد گیلانی ها هست از نام کاسپین استفاده کنید و در اون برنامه زنده بارها از نام کاسپین برای دریا استفاده کرد و حتی به * هم یادآوری میکرد که از اسم کاسپین استفاده کنه :P

نماد کاربر
MAZIYAR
مدیر انجمن
مدیر انجمن

پستتوسط nima_beckham » چهارشنبه سپتامبر 18, 2013 10:57 am

الان که این متن زیبا رو خوندم و بعد کامنت های مازیار رو خوندم کلی حال کردم :P

دمتون گرم آبرار های با تعصب داماشی و همه کاربر های این انجمن بزرگ که عاشق سرزمین مادریشون هستند
[align=center][/align]
نماد کاربر
nima_beckham
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 14, 2010 12:00 am

پستتوسط caspian-sea » چهارشنبه سپتامبر 18, 2013 11:39 am

گیلان جان تو انزلیچی ا جهانی الهی تا ابد خرم بمانی
سلام
من مهدی لطفی ام .
ممنونم شیمی ابراز محبتانا واسی و افتخار کنم به ان کی اینقدر با محبتی دی و شیمی بچه محلانه غم خوریدی .
امی گیلان از قدیمی ترین و بهترین نقاطه دنیایه و واقعا نتانیم گیلانه و رشته هیچ کجای دنیا مره عوض کونیم
سرزمینی با مردمانی خوب ، با کلاس ، بافرهنگ ، لوتی و با محبت
از خوبی گیلان و گیلانی هرچی بیگیم کم بوگوفتیم و رشتم که ، گل سرسبد مانستن ، می عشقو نفسه .
آلان مره جاخطره شو و دقیقا نانم کی "ناظم الاطباء" دورن بیدیم یا "آنندراج " درون ، که رشت ه " شهر ستاره ها " معنی بوگوده
ولی امی رشت :
شهر بارانهای نقره ای
مائده های آسمانی
با مردمانی مهربان و بارانی
و داماشی طوفانیه
امن باید یاد بگیریم که به امی داشته ان مثل "داماش" افتخار بکنیم
و شاید از بهترین امی داشته آن ، خود خود خود شما بیبید
ممنونم و افتخار کنم به ان کی مرم از شیمی خانواده دانیدی
نماد کاربر
caspian-sea
کاربر افتخاری
کاربر افتخاری

تاريخ عضويت: جمعه مارس 29, 2013 12:00 am

پستتوسط amir-damashi » چهارشنبه سپتامبر 18, 2013 12:12 pm

یعنی عشق منه دیگه مهدی لطفی،
عاشقشم!
همیشه اجراهاش رو دوس داشتم ودارم ولذت می برم از اینکه مجری برنامه های تلویزیونی شبکه باران هستش،
حال میکنم وقتی گیلکی (رشتی اصیل)صحبت میکنه و به همون اندازه فارسی رو قشنگ صحبت میکنه،
ذوق میکنم وقتی با تأکید از واژه کاسپین به جای اسم مجعول خزر،مازندران و.... برای دریای عزیزمون استفاده میکنه،
لذت می برم وقتی از زیبایی های رشت و گیلان صحبت میکنه،
مغرور میشم وقتی چنین مجری توانمندی با جرأت وصراحت اعلام میکنه که یک داماشیه،
وبالاخره افتخار میکنم که همچین همشهری ای دارم ،افتخار میکنم در هوایی نفس میکشم که اینچنین انسانهای بزرگوار و متعصب به وطنشون حضور دارن،
مهدی جان همیشه وفق وپیروز وتندرست وداماشی باشی...
رو قلب ما نـــوشــته
فقط داماشو عشقه
نماد کاربر
amir-damashi
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: يکشنبه جولاي 31, 2011 12:00 am

پستتوسط armin5 » چهارشنبه سپتامبر 18, 2013 12:20 pm

اگه اشتباه نکنم لطفی اصالتا مال چهارده هست. توی تقسیمات جز آستانست. روی مرز آستانه و رشت قرار داره. این انزلیچی متشکل از چند انزلیچی هستشکه پایتختش(:lol: ) شیرکوه هست. دوستان ماهیگیر آشنایی دارند /1/
یه تیم داریم تو ایران - اونم داماش گیلان
نماد کاربر
armin5
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: جمعه آپريل 22, 2011 12:00 am

پستتوسط The_King_of_rasht » چهارشنبه سپتامبر 18, 2013 3:39 pm

ضمن خیر مقدم به آبرار لطفی که به وارش اسپرت که در واقع خونه خودشون هست پیوستند .
اجرای شما واقعا زیباست
مخصوصا برنامه ای که با اجرای شما پخش شد و مهمان برنامه هم جناب پروفسور سمیعی بود به نظر من یکی از بهترین پخش زنده های تاریخ شبکه باران بود

موفق و سربلند و داماشی باشید و آبرار بمانید
ما باز میگردیم

نماد کاربر
The_King_of_rasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 20, 2011 12:00 am

پستتوسط amirreza_pro » چهارشنبه سپتامبر 18, 2013 4:28 pm

به قول دوستان :لایک داری آقا مهدی گل و دوست داشتنی /13/ /13/ /13/
[align=center]تصوير[/align]
نماد کاربر
amirreza_pro