[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - داماش گیلان-تراکتورسازی تبریز |نظرات-عکس ها وخبرهای کوتاه

داماش گیلان-تراکتورسازی تبریز |نظرات-عکس ها وخبرهای کوتاه

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

پستتوسط ahura » دوشنبه سپتامبر 16, 2013 8:26 pm

تراكتور. سوراخهههههههه. بايد بتركانيم. تيم شون ضعيفه بايد
ببريم
نماد کاربر
ahura
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: شنبه آگوست 18, 2012 12:00 am

پستتوسط hatam » دوشنبه سپتامبر 16, 2013 11:17 pm

[color=black:76b05e9d6e]بعضیا تو سایت گل دهن کثیفشون رو باز کردن و این سایت زرد هم متاسفانه شده بازتاب هرزه گویی افراد ! و هر کامنت فحشی رو بلا استثنا بازتاب میده ! ، فقط امیدوارم هواداران حواسشون جمع باشه در طول نود دقیقه بازی (بعد از بازی رو فاکتور گرفتم! :wink: 8) ) گزک دست کمیته ی "بی" انظباطی ندن و فقط با کسب سه امتیاز تو دهنی بزنیم به بدخواهان دامـاش گیـلان..

[/color:76b05e9d6e] /13/
♥ دامـــــاش ♥

تصوير
hatam
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه ژوئن 04, 2011 12:00 am

پستتوسط RASHTBOY » سه شنبه سپتامبر 17, 2013 7:00 am

سایت گل - تمرینات تراکتور سازی از عصر امروز به چمن مصنوعی مجموعه این باشگاه منتقل شد ،با توجه به دیدار دو تیم داماش وتراکتور سازی از هفته دهم لیگ برترکه احتمال برگزاری ان در ورزشگاه عضدی رشت وجود دارد مجید جلالی ترجیح داده تا با تمرین روی چمن مصنوعی شاگردانش رابا شرایط بازی در روی چنین زمینی اشنا کند.
در خصوص دیدار دو تیم تراکتور سازی وداماش گیلان احتمال تغییر محل مسابقه وجود دارد ، در دو فصل گذشته بدلیل حضور تماشاگران دو تیم بازی از ورزشگاه شهید عضدی مرکز شهر به ورزشگاه سر دار جنگل انتقال یافت ، باید منتظر تصمیم مسئولین تامین استان گیلان وسازمان لیگ بود که مشخص کنند که این دیدار طبق رول هفته های گذشته که میزبانی داماش در ورزشگاه شهید عضدی بود برگزار خواهد شد یا در ورزشگاه بیرون از شهر سردار جنگل
.

[b:8e2cfacc59][color=red:8e2cfacc59]این سایت کذایی نمی دونم دنبال چه چیزی هست ؟! برای خودشان حاشیه سازی می کنند[/color:8e2cfacc59] [/b:8e2cfacc59]
نماد کاربر
RASHTBOY
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه آگوست 28, 2011 12:00 am

پستتوسط soheil_shahre_baran » سه شنبه سپتامبر 17, 2013 7:09 am

این کامنت رو تو تاپیک شرایط سکو ها برای بازی با ترتر نوشتم و از اونجایی که این موضوع رو مهم دیدم خواستم با توجه به مرتبط بودن به این تاپیک اینجا هم کپی کنم.

[b:250b6ad54f]دوستانی که مخالف تشویق عناصری از تیم حریف هستید تو رو خدا یکم بیشتر و باز تر به قضیه نگاه کنید.
ابراری که میگی این کار مصداق * یه چرا به این موضوع فکر نمیکنی که این کار فقط و فقط بیانگر فرهنگ غنی و بالای شهر و استانت رو نشون میده. و هرگز با 30 ثانیه تشویق مربی یا بازیکن شاخص و با اخلاق تیم حریف هرگز کسی انگه دستمال بودن رو به کسی نمیزنه بلکه فقط باعث بالا رفتن وجه ی عمومیه تیم و شهر و دیارت میشه.
یکی از دوستان این حرکت رو با حرکت گهری ها مقایسه میکنه که یه مقایسه ی بسیار اشتباهیه چون اون گهری یه مدت بسیار زیاد تیم حریف رو تشویق میکرد و حتی گاهی بعد شکست هم خوشحالی میکردند!! در حالی که هدف ما چیز دیگه ایه ما تو بازی با همین صبا فقط و فقط چند ثانیه مربیشون رو تشویق کردیم بعد یکسره واسه پیروزیه تیممون جون دادیم.
یا اون عزیزانی که اعتقاد دارند که این کار باعث از بین رفتن جو وحشتناک سانتیاگو عضدی میشه یه نگاهی به مصاحبه های مربی های تیم حریف بعد بازی بندازن. مربیه سایپا میگه تا حالا همچین جوی ندیدم. مربیه صبا میگه ... مربیه فلان تیم... همه و همه از جو خوفناکه عضدی گفتن ولی در کنارش از ادب و فرهنگ هوادارا و مردمان شهر رشت هم گفتن. این کجاش بده؟
این حرکت ما تو این فصل اینقدرمستمر بود که اون فردوسی پور ضد رشتی که به همه ضد رشتی بودنش ثابت شده رو مجاب کرد دیشب تو دود صحنه ی تشویق مایلی توسط هوادارا رو نشون بده میدونید این چه تاثیری تو انظار و اذهان عمومی داره؟
تو رو خدا از این سیاستی که سکو ها در پیش گرفته حمایت کنید و نگذارید دو دستگی ایجاد بشه. البته من هم با غلظت این موضوع مخالفم. من میگم 30 ثانیه تشویق مربیه حریف و چند ثانیه هم تشویق بازیکن شاخص و با اخلاق و همه پسند بازیکن حریف. مثلا تو بازی با تراکتور جلالی و کریمی همین. ولی اینکه بیایم تراکتور رو تشویق کنیم نه خیلی موافق این حرکت نیستم. همون طور که موافق شعار گیلان سرور اذربایجان نیستم. ما مثل همیشه باید جو وحشتناکه سانتیاگو عضدی رو با سرپا ایستادن و تشویق و ترغیب مستمر تیممون و به دور از توهین به تیم حریف نشون بدیم.
واقعا این فصل سکوهامون داره از هر نظر فوق العاده میشه و بازتابش رو هم داریم میبینیم :
نتیجه گیری تیممون + تعریف و تمجید مربیان حریف از جو مثبت عضدی و مردم رشت (تاثیر در کمیته استیناف و عدم کسر امتیاز با وجود دشمنیه اشکار و مغرضانه با داماش در بازی ها و نشان دادن فرهنگ بالای رشت و گیلان زمین و...) + اعتراف مربیان تیم حریف به جو وحشتناک و سنگین عضدی.
پس ابراران با اتحاد با هم به این سیاستی که این فصل سکو ها پیش گرفته کمک کنیم تا ایشالا به تعبیر یکی از دوستان واسمون دو سر برد باشه!
عذر میخوام بابت طولانی شدن صحبت هام.[/b:250b6ad54f]
only say rain city of damash
فقط بگو داماش شهر باران
نماد کاربر
soheil_shahre_baran
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: پنج شنبه آپريل 04, 2013 12:00 am

پستتوسط nima_beckham » سه شنبه سپتامبر 17, 2013 8:33 am

[color=black:a79dc48663]ما همیشه در برابر تیمهای بزرگ بهتر و منطقی تر بازی می کنیم. من خوشحالم که در این شرایط برابر تراکتور مسابقه می دهیم چون اگر یک تیم ضعیف حریف ما بود هیچ بعید نبود که شل بگیریم
[/color:a79dc48663]
[color=darkblue:a79dc48663]
سایت گل - محمد سیم خاردار! این لقبی است که هواداران داماش به او می دهند. وی در بازی با صبا توانست گل نخست و پیروزی بخش تیمش را به ثمر برساند و طلسم نبردن های داماش در ورزشگاه خانگی باطل کند. مختاری که به دلیل محرومیت در چهار مسابقه ابتدای فصل حضور نداشت حالا هم خوب دفاع می کند و هم خوب گل می زند. با او درباره مسایل پیرامون داماش به گفتگو پرداختیم:
بازی با صبا بازی جونداری بود. مثل بازی های قبل خوب بودیم اما در گذشته چون زود گل می خوردیم نمی توانستیم بازی را ببریم.در این بازی با بدشانسی یک پنالتی هم خراب کردیم اما در ادامه فشار آوردیم و در نیمه دوم توانستیم با دستورات مربیان خیلی زود به گل برسیم. گل دوم هم زدیم که البته با یک گل مفتی که خوردیم شادی بردمان کمرنگ شد.وقتی ما جلو می افتیم بچه زود شل می شوند و این عیب تبم ماست.من دوست داشتم اصلا گل نزنم اما گل مفت نخوریم! بچه خیلی زود بی انگیزه می شوند و شروع می کنند به فانتزی بازی کردن و پاس های اشتباه دادن. وقتی جلو می افتیم انگار هرکسی می خواهد برای خودش بازی کند. من اما دوست دارم جلوی تیم های ضعیف تر آنقدر حمله کنیم و گل یزنیم تا حریف در زمین مسابقه بفهمد که ما یک سر و گردن از او بالاتریم. مختاری درباره اوضاع مالی داماش می گوید: چند هفته ای است که دارد مبلغ ناچیزی به تیم تزریق می شود که البته در مقایسه با مشکلات مالی ما خیلی کم است. شنیده ایم که قرار است این هفته آقای عابدینی پول قابل توجه تری جذب کنند و کمی وضعیت مان بهبود یابد. در حال حاضر روند تیم رو به بهتر شدن است و تنها دغدغه ما مشکلات مالی است که اگر حل شود دیگر دلواپسی نخواهیم داشت.[/color:a79dc48663]

[color=red:a79dc48663]
مختاری در باره بازی مشکل این هفته داماش در برابر تراکتور می گوید: ما همیشه در برابر تیمهای بزرگ بهتر و منطقی تر بازی می کنیم. من خوشحالم که در این شرایط برابر تراکتور مسابقه می دهیم چون اگر یک تیم ضعیف حریف ما بود هیچ بعید نبود که شل بگیریم و کار از دست مان در برود. بچه های ما در این نوع بازی ها احساس مسئولیت بیشتری دارند و امیدوارم با یک برد خوب دیگر جایمان در وسط جدول محکم شود و از پایین برای همیشه کنده شویم. مختاری از دفاع های با ثبات لیگ برتر است، نظر او در باره نیم نگاهی به تیم ملی اما ناامیدانه و همراه با انتقاد است: من همیشه به تیم ملی فکر می کنم و نگاهم به تیم ملی است اما متاسفانه تیم ملی به داماش نه فکر می کند و نه آن را می بیند. ببینید سال گذشته دو پدیده در داماش داشتیم: حسین ابراهیمی و جهانبخش.اما حتا یکبار اسمی از آنها برده نشد. اما حالا که جهانبخش رفته اروپا و تیمش پنج تا پنج تا گل می خورد زمزمه دعوتش به تیم ملی به گوش می رسد!
[/color:a79dc48663]
[color=darkred:a79dc48663]

مختاری از آن دسته از غیربومی هایی است که در رشت ازدواج کرده و به نوعی بومی این شهر هم شده است: من بیش از هفت سال از اوج فوتبالم را در رشت گذراندم. به تیم داماش و شهر رشت عرق دارم و عاشق هواداران این تیم هستم. هواداران داماش در ایران نمونه و منحصر به فردند.دوست دارم در این تیم هم فوتبالم را به پایان برسانم فقط امیدورام که وضعیت مالی ما کمی بهبود پیدا کند چون نه من و حالا دیگر نه همسرم دوست نداریم از رشت جدا شویم.[/color:a79dc48663]

مختاری خیلی جالب صحبت کرده :P

http://www.goal.com/iran/news/1825/%D8% ... ID=SP_TS_1
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط nima_beckham در سه شنبه سپتامبر 17, 2013 9:02 am .
[align=center][/align]
نماد کاربر
nima_beckham
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 14, 2010 12:00 am

پستتوسط popo131 » سه شنبه سپتامبر 17, 2013 8:39 am

بازي داماش ترتر ..سردار افتاده ..؟؟؟؟؟؟؟
DAMASH per tutta la mia vita

popo131
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه مه 20, 2012 12:00 am

پستتوسط saleh1346 » سه شنبه سپتامبر 17, 2013 8:39 am

امير عابديني در گفت و گو با اوج، درباره شرايط تيمش اظهار داشت: خوشبختانه شرايط خوبي داريم. از همه بازيکنان و کادرفني راضي هستم. افشين ناظمي مربي بسيار باهوشي است و تاکنون هم خوب کار کرده است. با اين پولي که ما به بازيکنان مي دهيم قرار گرفتن در رده هاي مياني جدول خوب است. ازطرفي ما مقابل تيم هاي بزرگي بازي کرده ايم و امتياز هم گرفته ايم. استقلال، سپاهان، صبا، فولاد و ... همه از تيم هاي خوب ليگ هستند که ما نتايج خوبي مقابل اين تيم ها گرفته ايم.

وي ادامه داد: اين هفته هم بايد از تراکتورسازي ميزباني کنيم. اگر مقابل تراکتور هم به نتيجه اي که مي خواهيم برسيم، فکر مي کنم عملکردمان خوب بوده است.

مديرعامل داماش درباره احتمال نرسيدن علي کريمي به اين مسابقه تاکيد کرد: واقعا از اين موضوع ناراحت شدم. من همه بچه ها را دوست دارم اما علي کريمي را جور ديگري دوست دارم. دلم مي خواهد او مقابل تيم ما به ميدان برود و اميدوارم برسد.

عابديني درباره اتفاقات فدراسيون فوتبال و تيم ملي تصريح کرد: ناراحتي من از اين است که نتوانستيم کي روش را مديريت کنيم. کي روش مربي بزرگي است و ما هم بايد بزرگي مي کرديم اما نتوانستيم.اعتقاد دارم کي روش کارش را بلد است اما ما بايد او را مديريت مي کرديم.

او افزود: وقتي يک برنامه اي ريخته مي شود، تکمله اين برنامه ريزي بودجه اش است. اگر برنامه اي را بدون بودجه بنويسيم، يعني آن را ننوشته ايم. اگر بودجه داشته باشيم، بايد ساختار سازي کنيم، وقتي ساختار سازي مي کنيم بايد به بحث تکنيکال ورود کنيم و در پايان کنترل و نظارت داشته باشيم اما ما در همان اول ماجرا گير مي کنيم. بخش عمده حرف هاي کي روش منطقي است اما اندکي از اين صحبت ها را دور از منطق مي دانم، علت اينکه اين حرف ها هم زده مي شود، اين است که ما او را مديريت نکرديم.

عابديني در پاسخ به اين سوال که آيا پشيمان نيست در مجمع سال 90 از علي کفاشيان حمايت کرده است، خاطرنشان کرد: انتقادات من به اين معنا نيست که پشيمان هستم. آن زمان اتفاقاتي داشت رخ مي داد که مجبور شدم آن کار را بکنم. من قائل به تکليف هستم، نه قائل به نتيجه. ما اميدوار بوديم نتيجه کاري که مي کنيم خوب باشد. آن موقع بنده از اقتدار فوتبال دفاع کردم و اين ارتباطي به شرايط کنوني فدراسيون ندارد.

مديرعامل داماش در پايان افزود: مثالش اين است که وقتي مجلس به وزيري راي اعتماد مي دهد، ممکن است چندي بعد او را استيضاح کند. اين به معناي اين نيست که مجلس پشيمان شده، يعني آن فردي که مورد اعتماد قرار گرفته، نتوانسته به درستي برنامه هايش را اجرا کند.
نماد کاربر
saleh1346
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: چهارشنبه نوامبر 09, 2011 12:00 am

پستتوسط abarar1990 » سه شنبه سپتامبر 17, 2013 8:44 am

اقا من میگم اگه احیانا خدای نکرده تیم تو هر بازی گلی خورد همه ی تماشاگرا شعار [size=24:63e3a6cc5a]داماش تی سر فدا[/size:63e3a6cc5a] رو بلند بگن خیلی تاثیر گذار و قشنگه. :!:
خدایا: بارها دقیقا همان جایی ""دستم"" را گرفتی که میتوانستی ""مچم"" را بگیری.خدایا شکرت...
abarar1990
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: جمعه جولاي 12, 2013 12:00 am

پستتوسط MEHRDAD » سه شنبه سپتامبر 17, 2013 9:25 am

[quote:0d13de47c2="popo131"]بازي داماش ترتر ..سردار افتاده ..؟؟؟؟؟؟؟[/quote:0d13de47c2]
نه .
تصوير

نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط popo131 » سه شنبه سپتامبر 17, 2013 9:26 am

[quote:419a4566e8="MEHRDAD"][quote:419a4566e8="popo131"]بازي داماش ترتر ..سردار افتاده ..؟؟؟؟؟؟؟[/quote:419a4566e8]
نه .[/quote:419a4566e8]

مهرداد جان ...تو fb پيام داري :idea: :wink:
DAMASH per tutta la mia vita

popo131
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه مه 20, 2012 12:00 am

پستتوسط nariman_aberar » سه شنبه سپتامبر 17, 2013 10:38 am

حمت کنیم می بریم /7/
داماش شهر باران /16/ /16/ /16/ /23/ /23/ /23/ /23/
گـــــــــــــیلان تره قوربان تره قوربان ♥ ♥
نماد کاربر
nariman_aberar
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: چهارشنبه مه 29, 2013 12:00 am

پستتوسط amirdamashcity » سه شنبه سپتامبر 17, 2013 10:47 am

هافبک تیم فوتبال تراکتورسازی که دیروز دچار مصدومیت شد دیدار مقابل داماش گیلان را به طور قطعی از دست داد.

رسول صادق معاونت پزشکی تیم تراکتورسازی در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس در مورد وضعیت مصدومیت علی کریمی گفت: "علی کریمی در تمرین دیروز از ناحیه همسترینگ پای راست دچار کشیدگی شد. قرار است این بازیکن امروز از پای خود MRI بگیرد تا میزان مصدومیتش مشخص شود."

وی در مورد میزان مصدومیت کریمی خاطرنشان کرد: "اگر عضله پای کریمی دچار پارگی شده باشد این بازیکن 21 روز نمی‌تواند به میدان برود اما اگر یک کشیدگی معمولی باشد حداقل 8 روز از مسابقات دور است به این ترتیب علی کریمی به طور قطعی دیدار مقابل داماش را در هفته دهم لیگ برتر از دست داده است."

صادق در مورد سرماخوردگی برخی بازیکنان اظهار داشت: "به هر حال تعدادی از بازیکنان دچار سرماخوردگی شدند و در فصل شهریور و پاییز چنین سرما‌خوردگی‌هایی وجود دارد. خدا را شکر مشکل خاصی از این بابت نیست."

صادق در مورد وضعیت میلاد فخر‌الدینی گفت: "این بازیکن مصدومیتش کاملا برطرف شده و از دیدارش مقابل صبای قم می‌توانست به میدان برود. خدا را شکر مصدومی نداریم و در تراکتور‌سازی وضعیت بسیار خوب است."
نماد کاربر
amirdamashcity
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: شنبه اکتبر 22, 2011 12:00 am

پستتوسط yaranemirza » سه شنبه سپتامبر 17, 2013 11:00 am

تراکتور رو با علی کریمی بدون غلی کریمی می بریم

فقط حمایت لازم است

/23/ /23/ /23/ /23/ /23/ /23/ /23/ /23/ /23/
سایت هواداران منچسترسیتی در ایران
http://www.mc-fc.rozblog.com/
سایت هواداران منچسترسیتی