European League Football - آخرین اخبار

مطالب ورزشی وفوتبالی متفرقه ایران و جهان را در این بخش قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, antiros

پستتوسط nariman_aberar » دوشنبه سپتامبر 16, 2013 7:18 am

مانچینی: تبس استثنایی است

این مهاجم آرژانتینی که چند فصل زیر نظر مانچینی در سیتی بازی کرد، این فصل به یوونتوس پیوست و مانچینی معتقد است که او می تواند بیانکونرها را در فصل پیش رو به موفقیت برساند.

سایت گل- روبرتو مانچینی، سرمربی سابق منچسترسیتی، با ستایش از کارلوس تبس، او را بازیکنی استثنایی برای یوونتوس توصیف کرد.

این مهاجم آرژانتینی که چند فصل زیر نظر مانچینی در سیتی بازی کرد، این فصل به یوونتوس پیوست و مانچینی معتقد است که او می تواند بیانکونرها را در فصل پیش رو به موفقیت برساند.

او به خبرنگاران گفت:" تنها مشکلی که من با تبس داشتم، گلف بازی کردن او بود! جدا از شوخی، شاید ما مشکلاتی با هم داشتیم و او می خواست باشگاه را ترک کند اما از نظر شخصیتی، او همیشه فوق العاده بود.

او می تواند سرنوشت ساز باشد زیرا می جنگد، گل می زند و خط حمله تیم را به دنبال خودش می کشد. او در یوونتوس هم خوب کار خواهد کرد. او به عنوان سنتر فوروارد استثنایی است زیرا می تواند به خوبی از خط دفاعی حریف عبور کند. یوونتوس می تواند با در اروپا به نتایج خوبی برسد."

مانچو همچنین در مورد دیگر شاگردش، ماریو بالوتلی، که به فوتبال ایتالیا آمده، گفت:" فکر نمی کنم ماریو هنوز پخته شده باشد. او دقیقا مثل قبل است. هم جنبه خوب دارد و هم بد. او باید همینی که هست را بپذیرد. او به عنوان یک بازیکن ویژگی های فوق العاده ای دارد."
گـــــــــــــیلان تره قوربان تره قوربان ♥ ♥
نماد کاربر
nariman_aberar
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: چهارشنبه مه 29, 2013 12:00 am

پستتوسط nariman_aberar » دوشنبه سپتامبر 16, 2013 7:18 am

آلگری : میلان به اندازه کافی خوب نبود / بدبین یا نگران شرایط نیستم

ماکس آلگری پس از تساوی 2-2 برابر تورینیو به خبرنگاران گفت که تیمش آنطور که انتظار داشته عملکرد خوبی نداشت اما روحیه جنگدنگی تیمش را ستود

سایت گل-میلان در شرایطی از هفته سوم سری آ ایتالیا به میهمانی تورینیو می رفت که در خط دفاعی با بحران مصدومیت روبرو شده بود و البته استفان الشعراوی و نیانگ نیز پیش از بازی با مصدومیت روبرو شدند.

میلان ابتدا از حریف خود تا اواسط نیمه دوم 2-0 عقب بود اما در نهایت موفق شد به لطف درخشش و بازی خوب آندره ا پولی و گلزنی مونتاری و بالوتلی بازی را به تساوی بکشاند.

به نقل از ac-milan.ir-آلگری پس از تساوی 2-2 برابر تورینیو به خبرنگاران چنین گفت :"تا چهار دقیقه پایانی بازی ما بازنده این مسابقه بودیم. اما تیمم به خوبی به هدفی که باورداشت، عمل کرد.تورینیو نیز بازی خوبی انجام داد و خط دفاعی ما را بسیار آزار داد ؛ آنها در ضد حملات هم بسیار خطرناک بودند"

کاکا در این بازی نخستین بازی رسمی اش را پس از بازگشت به میلان انجام داد اما در دقیقه 70 بازی تعویض شد در حالی که ریکاردو مونتولیوو نیز به دلیل مصدومیت مجبور به ترک زمین مسابقه شد. الگری دراین باره ادامه داد:"کاکا مدتی است که بازی نکرده هر چند که به سختی تلاش کرد و هرگز از تلاش دست نکشید. در سیستم بازی مان تغییراتی انجام دادیم ؛البته برای هماهنگی با این سیستم کمی زمان نیاز است.در حال حاضر در خط حمله بسیار ضعیف عمل می کنیم و منظور من به کل تیم است که در دفاع کردن به اندازه کافی خوب نبودند"

او در ادامه گفت :" توپ از دسترس ما خارج بود و زمانیکه توپ را در دست داشتیم سریعا از دست می دادیم.این اتفاق ها می تواند رخ بدهد و با توجه به 2-0 بودن بازی تا اواسط نیمه دوم این طبیعی است که تورینیو احساس ناعادلانه بودن این نتیجه را داشته باشند اما ما منصفانه بازی کردیم"

" تا یک هفته قبل ما بازیکنانی با شخصیت های متفاوت داشتیم در حالی که امشب ما در خط حمله کاکا،بالوتلی و روبینیو را داشتیم.اما زمان زیادی نداریم و باید هر چه سریعتر تا بازی چهارشنبه شب برابر سلتیک به هماهنگی و تعادل لازم برسیم"

"بالوتلی مسئولیت زیادی در تیم بر روی شانه های او بوده بنابراین وجود یک مهاجم دیگر در کنارش به او فضای بیشتری می دهد"

آلگری در رابطه با مصدومیت بازیکنانش گفت :" متاسفانه ما آباته ،مونتولیوو ،استفان الشعراوی و ماتیا دی شیلیو را به دلیل مصدومیت از دست دادیم اما برای بازی چهارشنبه شب هر کاری که بتوانیم انجام می دهیم"

میلان تا هفته سوم رقابت های سری آ یک شکست،یک پیروزی و یک تساوی کسب کرده "من نسبت به این موضوع بدبین یا نگران نیستم.ما باید چیزهایی را سر و سامان بدهیم اما ما شرایطی خاص هم عملکرد خوبی داشتیم و باید یاد بگیریم که چطور تیم هایی چون تورینیو را شکست بدهیم.این شبیه همان بازی است که ما در آخرین لحظات فصل گذشته سری آ پیروز شدیم( اشاره به بازی برابر سیه نا("

میلان چهارشنبه شب از دور نخست مرحله گروهی لیگ قهرمانان اروپا به مصاف سلتیک خواهد رفت.
نماد کاربر
nariman_aberar
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

پستتوسط nariman_aberar » دوشنبه سپتامبر 16, 2013 7:19 am

دلیل بالوتلی برای لغو دیدارش با یک وزیر ایتالیا: خوابم می آید

ستاره ایتالیایی باشگاه میلان به دلیل اینکه احساس خواب آلودگی می کرد، قرار ملاقاتش با یکی از وزرای دولت ایتالیا را لغو کرد

سایت گل- ماریو بالوتلی ستاره جوان و جنجالی باشگاه میلان بار دیگر جنجال آفرین شده است و این جنجال او یک بار دیگر در خارج از زمین چمن فوتبال رقم خورد

قرار بود تا بالوتلی با سیسیلی کینج، یکی از وزیران دولت ایتالیا دیدار کرده تا با او در مورد نژادپرستی در دنیای فوتبال صحبت کند و در آستانه برگزاری این دیدار، خود بالوتلی به این وزیر زنگ زد و به او گفت که خوابش می آید و نمی تواند برسر قرار حاضر شود.

کینج دراین باره گفت:« بالوتلی به من زنگ زد و گفت که سر قرار نمی آید؛ چون می خواهد بخوابد. ما به شفافیت و صداقت او در گفتن مسائل احترام می گذاریم.»

این وزیر دولت ایتالیا در ادامه یادآوری کرد که این بالوتلی بود که تمایل و اصرار زیادی برای برگزاری این جلسه داشت ولی حالا اینطور به نظر می رسد که خود او تمایل چندانی برای برگزاری این جلسه نداشته و خواب را به صحبت کردن در موردنژادپرستی در دنیای فوتبال ترجیح داده
نماد کاربر
nariman_aberar
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

پستتوسط nariman_aberar » دوشنبه سپتامبر 16, 2013 7:21 am

بالاک: ونگر اوزیل را در روزهای اوج فوتبالی اش خرید

ستاره سابق و آلمانی باشگاه چلسی براین باور است که توپچی های لندن بازیکنی را جذب کرده اند که در اوج قدرت فوتبالی اش است

سایت گل- میشائیل بالاک یکی از ستاره های پرتوان و موفق سالهای نه چندان دور فوتبال آلمان براین باور است که مسعوت اوزیل در آرسنال به موفقیت خواهد رسید.

اوزیل جوان در روزپایانی بازار نقل و انتقالات تابستانی از رئال مادرید جدا شد و به آرسنال پیوست.

آرسنال ونگر سرمربی آرسنال هم با پرداخت مبلغ هنگفتی که دومین خرید جنجالی تیمش به حساب می آید اوزیل را به خدمت گرفت و حالا بالاک براین باور است که این اقدام منجر به عملکرد خوب آرسنال در لیگ برتر خواهد شد. ستاره اسبق تیم ملی آلمان که 4 سال در فوتبال انگلیس و درچلسی توپ زده بود، اوزیل را بازیکنی می داند که می تواند روند بازیها را برای آرسنال تغییر داده و به هشت سال ناکامی این تیم در کسب جام قهرمانی پایان دهد.

بالاک در صحبت هایی گفت:« مسعوت بازیکن جوانی است و درحال حاضر در اوج روزهای فوتبالی اش به سرمی برد. او بازیکن فوق العاده ای است که به تیم جدیدی پیوسته و بعید بدانم که مشکلی برای بازی کردن در انگلیس و تطبیق یابی با شرایط جدید داشته باشد.از سوی دیگر آرسنال باشگاه بزرگی است و پول زیادی برای خریداری اوزیل پرداخت کرده. این نشان دهنده جایگاه بی نظیر اوزیل در سطح بین المللی است. پرداخت چنین وجهی چندان رایج نیست.»

اسطوره سالهای نه چندان دور ژرمن ها ادامه داد:« واقعا امیدوارم که همه چیز برای اوزیل خوب پیش برود. او به ویژه با مهارتهای تکنیکی و سرعت حرکت پابه توپش می تواند عضو موثر دیگری در لیگ برتر باشد.»

اوزیل حالا به دو آلمانی دیگر آرسنال یعنی پر مرتساکر و لوکاس پودولسکی اضافه خواهد شد و احتمالا در روز 14 سپتامبر اولین بازی اش برای توپچی ها را مقابل ساندرلند برگزار خواهد کرد.
نماد کاربر
nariman_aberar
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

پستتوسط nariman_aberar » دوشنبه سپتامبر 16, 2013 7:21 am

مورینیو: اوزیل بی نظیراست؛ اوبهترین شماره 10 دنیاست

سرمربی پرتغالی چلسی اعلام کرده که پیوستن اوزیل به آرسنال این تیم را مبدل به یکی از مدعیان قهرمانی در لیگ برتر خواهد نمود

سایت گل- ژوزه مورینیو سرمربی پرتغالی باشگاه چلسی که پیش از این هدایت رئال مادرید را در دست داشت و در طول سه فصل حضورش در این تیم مسعوت اوزیل ستاره آلمانی دنیای فوتبال را هدایت می کرد در گفت و گو با رسانه های بریتانیایی به آنالیز انتقال مسعوت اوزیل به آرسنال پرداخته.

مورینیو به خبرنگاران گفت:« اوزیل بی نظیر است. لنگه او وجود ندارد، حتی کپی بدتر او نیز وجود ندارد. او بهترین بازیکن شماره 10 دنیاست.او با دیدگاهی که به بازی داشت و تصمیماتی که می گرفت کارها را برای من و هم تیمی هایش ساده تر می کرد.»

سرمربی پرتغالی معتقد است که فروش اوزیل تصمیم اشتباهی بود که از سوی سران باشگاه مادریدی گرفته شد:«همه اوزیل را دوست دارد و می شد برخی از ویژگی های فوتبالی فیگو و زیدان را در او دید.»

حالا آقای خاص انتقال اوزیل به آرسنال را تهدیدی برای تیم خودش می بیند:« ما پیشنهاد آرسنال برای جذب دمبا با را نپذیرفیتم. چون می دانیم که با انتقال اوزیل به آرسنال آنها مبدل به یکی از نامزدهای قهرمانی در لیگ برتر خواهد شد.»
نماد کاربر
nariman_aberar
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

پستتوسط nariman_aberar » دوشنبه سپتامبر 16, 2013 7:22 am

فابرگاس:اوزیل کاملا به درد آرسنال می خورد

ستاره خط میانی بارسلونا درانتظار آن است تا اوزیل نقش رهبری در تیم آرسن ونگر را در دست بگیرد

سایت گل- سسک فابرگاس ستاره باتجربه باشگاه بارسلونا که در زمان حضورش در آرسنال لیدری و رهبری شاگردان آرسن ونگر در داخل زمین را عهده دار بود، امیدوار است تا مسعوت اوزیل خرید تابستانی آرسنال بتواند ستاره این تیم شده و جای خالی او را در این تیم پر کند.

در آخرین روز بازار نقل و انتقالات تابستانی اوزیل با قراردادی 47 میلیون یورویی از رئال مادریدبه آرسنال منتقل شد و شنبه شب در بازی این تیم مقابل ساندرلند اولین بازی اش برای توپچی ها را برگزار خواهد کرد.

از سوی دیگر سسک فابرگاس ستاره جوان بارسلونا که در آگوست سال 2011 با جدایی از آرسنال به بارسا منتقل شد مطمئن است که اوزیل در تیم لندنی خوش خواهد درخشید و اگر تحت فشار قرار نگیرد، می تواند زهرچشم خوبی از سایر تیم های انگلیسی بگیرد.

سسک فابرگاس در پاسخ به سوالی درمورد انتقال اوزیل به آرسنال گفت:« اوزیل تماشایی است. سبک فوتبال او کاملا به درد آرسنال می خورد.»

او در گفتگو با برنامه آل پریمر توکه ادامه داد:« در لیگ برتر فاهای بیشتری وجود دارد و اوزیل هم بازیکنی است که در فضای زیاد، می تواند تو را بکشد. ما بازیهای او در رئال مادرید را دیده ایم. او در ضربات نهایی فوق العاده کار می کند و در لیگ برتر لذت زیادی خواهد برد.»
نماد کاربر
nariman_aberar
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

مرتساکر: ونگر بهترین بازی ممکن را از اوزیل خواهد گرفت

ستاره 28 ساله براین باور است که اوزیل باعث انسجام بیشتر رختکن آرسنال خواهد شد

سایت گل- پر مرتساکر، ستاره آلمانی باشگاه آرسنال براین باور است که انتقال مسعوت اوزیل به رختکن آرسنال باعث موفقیت هرچه بیشتر تیم باشگاهی اش خواهد شد و معتقد است که اوزیل درلیگ برتر به موفقیت خواهد رسید.

اوزیل در روز پایانی بازار نقل وانتقالات تابستانی باقراردادی در حدود 47 میلیون یورویی از رئال مادرید جدا شد و به آرسنال پیوست

پیش از این مرتساکر و اوزیل در کنار هم در وردربرمن بازی کرده بودند و حالا هم در تیم ملی آلمان هم تیمی هستند.

مرتساکر براین باور است که اوزیل خیلی سریع به زندگی در انگلیس عادت خواهد کرد و به آرسنال در مسیر کسب جامهای قهرمانی کمک خواهد نمود.

بعد از برد 0-3 تیم ملی آلمان مقابل اتریش در روز جمعه مرتساکر به خبرنگاران گفت:« فکر می کنم که آرسن ونگر بهترین بازی ممکن را از اوزیل خواهد گرفت. فکر می کنم که او خیلی سریع با تیم تطبیق خواهد یافت. اوزیل به تیم ما می آید و ما بی صبرانه منتظر هستیم تا درکنار او بازی کنیم و او را در ترکیب تیممان ببینیم. ما در هر پستی به بازیکنان نیاز داریم (شاید دو یا سه بازیکن)؛ آنها می توانند با سیستم چرخشی کار کرده و پست هایشان را تغییر دهند. ما باید در خط حمله هم خطرناک باشیم و با بودن اوزیل خطرناک تر از قبل خواهیم بود.»

بعد از اتمام وقفه ای که برای برگزاری بازیهای ملی ایجاد شده، احتمالا اوزیل در روز 15 سپتامبر اولین بازی اش برای آرسنال را در مصاف با ساندرلندبرگزار خواهد کرد.
نماد کاربر
nariman_aberar
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

پودولسکی: اوزیل به خوبی در آرسنال جا خواهد افتاد
ستاره آلمانی آرسنال به این نکته اشاره کرده که نه تنها در زمین مسابقه بلکه در خارج از آن هم درک خوبی از اوزیل دارد و به تمجید از خرید تابستانی تیمش پرداخته

سایت گل- لوکاس پودولسکی ستاره آلمانی باشگاه آرسنال در گفت و گو با روزنامه بیلد به این نکته اشاره کرده که مسعوت اوزیل ستاره سابق رئال مادرید که در بازار نقل و انتقالات تابستانی به آرسنال منتقل شد، به خوبی در رختکن توپچی ها جا خواهد افتاد.

پودولسکی که یکی از ستاره های ملی پوش تیم ملی آلمان و از دوستان صمیمی اوزیل است در این باره به این نکته اشاره کرد که او و اوزیل در آرسنال ارتباط خوب و صمیمانه ای خواهند داشت:« هدف بزرگ ما همین است: رسیدن به موفقیت، در کنار هم و در لندن. ما نه تنها در زمین مسابقه بلکه در خارج از زمین هم درک متقابل خوبی داریم. مسعوت دوست خوب من است و فوتبالیست فوق العاده ای است. او از حضور در جمع ما لذت خواهد برد.»

پودولسکی که این روزها به خاطر مصدومیت عضلانی ازمیادین ورزشی به دور است و سه ماهی قادر به همراهی تیمش نخواهد بود ادامه داد:« دوست داشتم که می توانستم تاهمین حالا در کنار مسعوت بازی کنم و مجبور نباشم که از جایگاه بازیهای او را تماشا کنم ولی نمی توان برخی مسائل را تغییر داد. من نمی توانم عضلاتم را بدوزم و به میادین برگردم.»

پودولسکی 28 ساله در روز 27آگوست و در جریان بازی تیمش مقابل فنرباغچه در مرحله مقدماتی لیگ قهرمانان اروپا دچار مصدومیت شدیدی شد و پزشکان پیش بینی کرده اند که تا سال 2014 قادر به بازی کردن نخواهد بود.

مسعوت اوزیل روز دوشنبه درروز پایانی بازار نقل و انتقالات تابستانی با قراردادی در حدود 50 میلیون یورو به باشگاه لندنی منتقل شد.
نماد کاربر
nariman_aberar
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

پستتوسط nariman_aberar » دوشنبه سپتامبر 16, 2013 7:24 am

ماتا: در چلسی خوشبخت هستم؛دو فصل گذشته بهترین فصلهای عمر فوتبالی ام بوده

ستاره اسپانیایی از اینکه در باشگاه لندنی احساس مهم بودن می کند خوشحال است

سایت گل- خوان ماتا ستاره اسپانیایی باشگاه چلسی از حضور دراین تیم راضی و خوشحال است. این درحالی است که در بازار تابستانی که اخیرا به پایان رسید گمانه زنی های فراوانی در مورد احتمال جدایی ماتا از تیم لندنی به گوش می رسید ولی حالا ماتا در گفت و گو با شبکه تلویزیونی رسمی باشگاه چلسی گفته:« این کاملا طبیعی است که با آغازبازار نقل و انتقالات چنین شایعاتی نیز قوت بگیرد.»

ماتا ادامه داد: «از حضور درچلسی احساس خوشبختی می کنم. » او که یکی از مهره های کلیدی باشگاه لندنی بود در هفته های اخیر به ندرت از سوی ژوزه مورینیو مورد استفاده قرار می گیرد. این ستاره اسپانیایی 25 ساله دراین فصل تنها 65 دقیقه به میدان رفته و این درحالی است که چلسی 3 بازی در لیگ برتر برگزار کرده و در فینال سوپرکاپ اروپا نیز مقابل بایرن مونیخ قرار گرفته. ماتا درادامه صحبت هایش دراین باره گفت:« دو فصل اخیر برای من خیلی خیلی خوب بودند. شاید بتوان این دو فصل اخیر را بهترین فصل های کارنامه ورزشی ام دانست و می خواهم این فصل هم مثل دو فصل گذشته باشد.»

ستاره اسپانیایی چلسی در بخش پایانی صحبت هایش گفت:« امیدوارم که مثل فصلهای گذشته جامهای زیادی فتح کنیم و امیدوارم که فصل جدید هم فصل خوبی برای همه ما باشد.»
نماد کاربر
nariman_aberar
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

پستتوسط nariman_aberar » دوشنبه سپتامبر 16, 2013 7:24 am

پسر مورینیو به تیم جوانان فولام پیوست

پسر ژوزه مورینیو در سالهای اخیر در تیم کانیاس مادرید فوتبال بازی می کرد

سایت گل- ژوزه ماریو مورینیو، پسر ژوزه مورینیو که در سالهای اخیر دروازه بانی تیم کانیاس شهر مادرید را برعهده داشت، حالا به تیم جوانان فولام یکی از رقبای لندنی باشگاه چلسی پیوسته.

فرزند بزرگ ژوزه مورینیو حالا در تیم جوانان فولام بازی خواهد کرد. طبق گزارش منتشره در روزنامه مارکا ژوزه ماریو مورینیوی 14 ساله با قراردادی یک ساله به فولام منتقل شده.

این در حالی است که در طول مدتی که خانواده مورینیو در شهر مادرید زندگی می کردند و در زمانی که آقای خاص هدایت رئال مادرید را در دست داشت، ژوزه ماریو سنگربان باشگاه کانیاس شهر مادرید بود و بعد از انتقال این خانواده به لندن وحضور اقای خاص روی نیمکت مربیگری چلسی، پسر نوجوان او نیز به باشگاه فولام منتقل شد و بعد از یک ماه حضور آزمایش در کراوون کاتج، حالا با این تیم قرارداد رسمی به امضا رسانده. بدین ترتیب پسر مورینیو گام درمسیر پدربزرگش ژوزه مانوئل مورینیو فلیکس می گذارد که در دهه 1970 یکی از ستاره های زمین چمن بود
نماد کاربر
nariman_aberar
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

پستتوسط nariman_aberar » دوشنبه سپتامبر 16, 2013 7:25 am

مورینیو:من هم سرمربی چلسی هستم و هم هوادار تیم؛ بازیکن میانی ای نمی شناسم که اندازه لمپارد گل زده باشد

در این رده، نمی توانیم دوره های مربیگری را سپری کنیم. ما استادی نداریم و حتی جلساتی برای بررسی مشکلات وابهاماتمان وجود ندارد. پس بستگی به خودمان دارد تا بتوانیم این عشق راحفظ کنیم

سایت گل- کسب قهرمانی های متعدد در کشورهای پرتغال، انگلیس، ایتالیا و اسپانیا از عطشی که ژوزه مورینیو برای رسیدن به موفقیت دارد نکاسته.

او همچنان درحال یادگیری است و می خواهد به روند موفقیت هایش ادامه دهد. ژوزه مورینیو سرمربی پرتغالی باشگاه چلسی در گفت و گو با یوفا از مسائل مختلفی صحبت کرده. متن این صحبت ها را در دو قسمت برای شما آماده کرده ایم. این بخش اول این گفتگو است:

مورینیو گفت:« این پایه ای و اساسی است. در سطحی که ما هستیم، تنها راهی که برای یادگیری وجود دارد، از طریق تجربه کردن است.ما باید تجربیاتی که در جریان یک بازی به عنوان یک سرمربی داشته ایم را مطالعه کنیم. تجربیات هرروز در جلسات تمرینی و تجربیاتی که در جریان مسابقه روی نیمکت مربیگری داریم را بررسی نمائیم. در این رده، نمی توانیم دوره های مربیگری را سپری کنیم. ما استادی نداریم و حتی جلساتی برای بررسی مشکلات و ابهاماتمان وجود ندارد. پس واقعا بستگی به خودمان دارد تا بتوانیم این عشق و هیجانمان را حفظ کنیم؛ انگیزه نه، بلکه باید برای ادامه مطالعه و یادگیری عشق و هیجان داشت.»

سرمربی پرتغالی ازبازیکنان تیمش توقع دارد که این آنها باشند که انرژی لازم را برای بازگشت چلسی به اوج قله های فوتبال اروپا تامین کنند و نه شخص او. مورینیو از اعضای جوان تر تیمش توقعات بیشتری دارد:« بحث مهارت های جوانان است. ما باید تیممان را با استفاده از بازیکنانی از نسل های مختلف به تعادل برسانیم. ما بازیکنان فوق العاده ای داریم که از نسل قبل هستند ولی در حال حاضر تیم واقعا جوانی داریم. کیفیت اصلی تیم ما اینجا نهفته است که بازیکنان تیم ما همه پسربچه هایی هستند که مهارت های زیادی دارند و فضای زیادی هم برای رشد و پیشرفت پیش رویشان می بینند.»

مورینیو استاد انگیزه دادن به تیمش است و از نظر احساسی و روانی سرمایه گذاری های تمام وکمالی برروی بازیکنانش انجام می دهد. البته این بار اوضاع او روی نیمکت مربیگری چلسی کمی متفاوت است:« چلسی باشگاه من است. من سرمربی تیم هستم ولی درعین حال یک هوادار هم هستم.»

این طور به نظر می رسد که فرانک لمپارد با وجود بالا رفتن سنش هنوز یکی از مهره های کلیدی دربرنامه های آقای خاص است:« لمپارد بازیکن فوق العاده ای است.من بازیکن میانی دیگری را نمی شناسم که به اندازه لمپارد گل زده باشد. این تفاوت زیادی میان او و سایرین ایجاد می کند. فرانک با وجودی که یک بازیکن میانی است، این هدیه الهی گلزنی را دارد. این فوق العاده است.»

او مطمئن است که کسب تجربه درکشورهای مختلف باعث هرچه وسیع تر شدن دیدگاه های فوتبالی او شده و دراین باره ادامه داد:« افزایش آنالیز آماری در دنیای فوتبال اصلا روی شیوه کاری من تاثیری نمی گذارد. دراختیار داشتن مالکیت توپ وقتی مهم است که بازیکن مناسب برای حفظ توپ را داشته باشی. مشکل این است که گاهی وقتها افراد می خواهند مالکیت توپ را مبدل به اصل اساسی و اصلی نمایند و بازیکنان آماده این کار نیستند و یا حتی چنین قابلیت هایی را ندارند.»
نماد کاربر
nariman_aberar
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

پستتوسط nariman_aberar » دوشنبه سپتامبر 16, 2013 7:25 am

مورینیو:لیگ قهرمانان اروپا، "ال دورادو"ی دنیای فوتبال است؛ فوتبال از نظر تاکتیک ها به ثبات رسیده

تو می توانی تیمت را 2-4-4 به میدان بفرستی و تیم دیگری هم شاید 2-4-4 بازی کند ولی شیوه عملکرد دو تیم از نظر اصول و فلسفه کاملا با هم متفاوت باشد. بیشتر بحث این است تا تاکتیک

سایت گل- کسب قهرمانی های متعدد در کشورهای پرتغال، انگلیس، ایتالیا و اسپانیا از عطشی که ژوزه مورینیو برای رسیدن به موفقیت دارد نکاسته.

او همچنان درحال یادگیری است و می خواهد به روند موفقیت هایش ادامه دهد. ژوزه مورینیو سرمربی پرتغالی باشگاه چلسی در گفت و گو با یوفا از مسائل مختلفی صحبت کرده. متن این صحبت ها را در دو قسمت برای شما آماده کرده ایم. این بخش دوم و پایانی این گفتگو است:

مورینیو بعید می داند که دانش در دنیای فوتبال تغییری کرده باشد و دراین باره گفت:« فوتبال از نظر تاکتیک ها به ثبات رسیده.من در شرایط کنونی تاکتیک جدیدی را در دنیای فوتبال نمی بینم و تغییر حالت و ساختاری را شاهد نیستم. تغییرات در ده های 1960 و 1970 بیشتر بود. سرمربیان تیم ها اصول بازی تیمهایشان را تغییر می دهند. تو می توانی تیمت را 2-4-4 به میدان بفرستی و تیم دیگری هم شاید 2-4-4 بازی کند ولی شیوه عملکرد دو تیم از نظر اصول و فلسفه کاملا با هم متفاوت باشد. بیشتر بحث این است تا تاکتیک.»

با وجودی که روبرتو دی متئو ، چلسی را به قهرمانی لیگ قهرمانان اروپا در سال 2012 رساند، اما او درنهایت از سمت خود اخراج شد. دی متئو برای رساندن چلسی به فینال با موانع متعددی روبرو بود. آنها در نیمه نهایی بارسلونا را از پیش رو برداشته ودربازی فینال هم بایرن مونیخ را شکست دادند تا جام را بالای سرببرند. مورینیو به دید یک تماشاچی آن بازی را تحلیل می کند:« وقتی من مشغول تماشای آن بازی بودم، طرفدار چلسی بودم. آن تیم مملو از بازیکنانی بود که در زمان من هم در چلسی بودند و می دانستم که آنها سختی زیادی می کشند. چلسی شایسته قهرمانی در لیگ قهرمانان اروپا بود.»

مورینیو درمورد لیگ قهرمانان اروپا ادامه داد:« جو خاصی بر رقابت های لیگ قهرمانان اروپا حکمفرماست.همه می خواهند به «ال دورادو»ی فوتبال برسند. این رقابت باشگاهی باشکوهی است که جادوی خاصی دارد.»

او در مورد بازگشتش به استفمورد بریج هم گفت:« من در باشگاهی هستم که دوست دارم باشم. من حضور در چلسی را دوست دارم و خوشحالم که اینجا دراین شرایط فوق العاده کار می کنم. اینجا فقط بحث کار کردن نیست، بلکه بحث عشق و علاقه هم هست.»
نماد کاربر
nariman_aberar
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

پستتوسط nariman_aberar » دوشنبه سپتامبر 16, 2013 7:26 am

داوید لوئیز ورد پیشنهاد بارسا: تصمیم گرفتم در چلسی بمانم
سران باشگاه بارسلونا برای خریداری لوئیز پیشنهادی 25.5 میلیون یورویی را ارائه داده بودند که با پاسخ منفی لوئیز و سران چلسی مواجه شد

سایت گل- داوید لوئیز مدافع برزیلی باشگاه چلسی دربازار نقل وانتقالات تابستانی می توانست به بارسلونا منتقل شود ولی حالا او اعلام کرده که با رد پیشنهاد بارسا در چلسی ماند. چون از ماندن در چلسی احساس خوبی می کرده.

سران باشگاه بارسلونا درابتدا با پیشنهادی 25.5 میلیون یورویی به سراغ جذب داوید لوئیز آمدند ولی سران باشگاه چلسی به سران تیم کاتالان اعلام کردند که برای فروش لوئیز دست کم در انتظار پیشنهادی 50 میلیون پوندی خواهند بود.

لوئیز که این روزها در اردوی تیم ملی کشورش است به خبرنگاران گفت:« من پیشنهادی رسمی از بارسلونا داشتم ولی تصمیم گرفتم تا در چلسی بمانم. من خوشحالم که برای تیم بزرگی بازی می کنم ویکی از بازیکنان ملی پوشی هستم که به نمایندگی از کشورم به میدان می روم.»

بارسلونا بعد ازناکامی در جذب لوئیز به سراغ دانیل اگر، مدافع دانمارکی لیورپول رفت که در جذب او نیز ناکام ماند. در نهایت جراردو تاتا مارتینو سرمربی جدید بارسلونا اعلام کرد که از تیمی که دارد راضی است و نیازی به جذب یک مدافع جدید احساس نمی کند.
نماد کاربر
nariman_aberar
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

پستتوسط nariman_aberar » دوشنبه سپتامبر 16, 2013 7:27 am

مورینیو و تائید حضورش در دوره سالانه سرمربیان یوفا
جراردو مارتینو سرمربی بارسلونا اعلام کرده که بخاطر سفر به آرژآنتین که از مدتها پیش برای انجام کارهای شخصی برنامه ریزیهایش را انجام داده بود، قادر به حضور دراین نشست نخواهدبود

سایت گل- ژوزه مورینیو سرمربی پرتغالی باشگاه چلسی اعلام کرده که امسال هم در نشست سالانه سرمربیان یوفا که همه ساله در شهر نیون برگزار می شود حضور خواهد یافت.

نشست امسال در روزهای چهارشنبه و پنجشنبه این هفته برگزار می شود و حضور ژوزه مورینیو دراین نشست و پس از اظهارات جنجالی اش بعد از بازی سوپرکاپ اروپا که با باخت تیمش در ضربات پنالتی مقابل بایرن مونیخ به پایان رسید، با اما واگرهایی همراه بود.

با اخراج رامیرس در بازی سوپرکاپ اروپا و باخت چلسی در ضربات پنالتی مقابل بایرن ، مورینیو موضع تندی مقابل داوری ها در یوفا گرفت و اعلام کرد که تیم های تحت هدایت او همیشه در بازیهای مهم در یوفا ده نفره می شوند و این رایک قانون نانوشته یوفا دانسته بود.گله سرمربی پرتغالی از اخراج رامیرس به خاطر خطا برروی گوتزه بود و معتقد بود که ستاره برزیلی تیمش نمی بایست از زمین مسابقه اخراج می شد.

جراردو مارتینو سرمربی آرژآنتینی بارسلونا اعلام کرده که بخاطر سفر به آرژآنتین که از مدتها پیش برای انجام کارهای شخصی برنامه ریزیهایش را انجام داده بود، قادر به حضور دراین نشست سرمربیان نخواهد بود.

لیست سرمربیان دعوت شده برای حضور در نشست سالانه سرمربیان یوفا بدین ترتیب است:

آرسن ونگر (آرسنال)، نیل لنون(سلتیک)، یورگن کلوپ (دورتموند)، فاتح تریم (گالاتاسرای) ، آنتونیو کنته (یوونتوس)، مانوئل پیگرینی (منچسترسیتی)، ماسیمیلیانو الگری (میلان)، پائولو فونسکا (پورتو)، کارلو آنچلوتی (رئال مادرید)، ژوزه مورینیو (چلسی)، ینس کلر (شالکه)، میرسا لوچسکیو (شاختار)، انزلیچی جوکیچ (والنسیا)، مورات یاکین(بازل)، ژرژ ژسوس (بنفیکا)، رافا بنیتس (ناپولی)، ولادیمیر پتکوویچ (لاتزیو)، کوربان بردیف (روبین کازان) و آندره ویلاس بواس (تاتنهام
نماد کاربر
nariman_aberar
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

پستتوسط nariman_aberar » دوشنبه سپتامبر 16, 2013 7:28 am

خبررسمی: فلینی به منچستریونایتد پیوست

سران منچستریونایتد درآخرین روز بازار نقل وانتقالات تابستانی، فلینی 25 ساله را از اورتون به خدمت گرفتند.

سایت گل- سران منچستریونایتد موفق شدند تا با قراردادی طولانی مدت مروانه فلینی را به خدمت بگیرند. این خبری است که سران دو باشگاه یونایتد و اورتون آن را به صورت رسمی اعلام کردند.

این ستاره بلژیکی با مبلغی در حدود 27.5 میلیون پوند به یونایتد منتقل خواهد شد. گل دات کام در گزارشی به این نکته اشاره کرده بود که سران دو باشگاه در صبح روز دوشنبه به صورت شفاهی با هم به توافق رسیدند ولی سران یونایتد تا ساعات پایانی بازار منتظر ماندند تا اورتونی ها جانشین مناسبی برای فلینی را بیابند و بعد از آن روند این انتقال را اعلام کردند.

دیوید مویس سرمربی یونایتد در صحبت هایی گفت:« من 5 سال است که با مروانه کار کرده ام و خوشحالم که او تصمیم گرفت تا به منچستریونایتد بیاید. او بازیکنی است که توانایی ها و قدرت زیادی دارد و فکر می کنم که او می تواند تفاوت ها را در تیم ما رقم بزند.»

فلینی درعصر روز دوشنبه از سران اورتون خواست تا او را به فروش برسانند و در نهایت با انتقال جیمز مک کارتنی از ویگان و گرث بری از سیتی به گودیسون پارک، او توانست مجوز جدایی از این تیم را کسب کرده و به یونایتد برود.

فلینی هم در صحبت هایی گفت:« واقعا خوشحالم که به منچستریونایتد پیوسته ام. من سالهاست که سرمربی یونایتد را می شناسم و احترام زیادی برای شیوه کار کردن او قائلم.وقتی این فرصت برایم پیش آمد که مجددا با او کار کنم، بلافاصله از این فرصت بهره بردم. من در اورتون دوره فوق العاده ای داشتم و دوست دارم که از همه هواداران و کارکنان باشگاه به خاطر همه کارهایی که برای من انجام دادند تشکر کنم. هر بازیکنی در دنیا آرزو دارد تا در یونایتد بازی کند و من بر این باورم که می توانم کمک زیادی به تیم برسانم و کمک کنم تا تیم در آینده جامهای بیشتری کسب کنم.»

سران یونایتد تمایل زیادی داشت تا لیتون بینز را نیز از اورتون خریداری کند ولی دراین راستا ناکام ماندند.سران یونایتد دربازار تابستانی به دنبال جذب آندر اررا از اتلتیک بیلبائو بودند که در پرداخت مبلغ ذکر شده در بند جدایی زودهنگام او ناکام ماندند.
نماد کاربر
nariman_aberar
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

قبليبعدي

بازگشت به ورزش ایران و جهان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 1 مهمان