European League Football - آخرین اخبار

مطالب ورزشی وفوتبالی متفرقه ایران و جهان را در این بخش قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, antiros

پستتوسط nariman_aberar » دوشنبه سپتامبر 16, 2013 7:07 am

مصدومیت شدید ماریو گومز در دیدار فیورنتینا- کالیاری
پیش از مصدومیت گومز، خوان کوادرادو، دیگر بازیکن کلیدی فیورنتینا در برخورد با بازیکن حریف، از ناحیه شانه مصدوم شد و در دقیقه 22 از بازی خارج شد.
سایت گل- ماریو گومز، مهاجم آلمانی فیورنتینا، در دیدار امروز تیمش مقابل کالیاری، دچار یک آسیب دیدگی شدید شد که ممکن است او را برای چند ماه از میادین دور نگه دارد.

بنفش ها در دیدار امروز مقابل کالیاری با انواع بدشانسی ها روبرو شدند؛ دو بازیکن این تیم به دلیل مصدومیت از بازی بیرون رفتند، داوید پیزارو از بازی اخراج شد و در دقیقه 89 گل تساوی را دریافت کردند تا از این دیدار خانگی تنها یک امتیاز کسب کنند.

پیش از مصدومیت گومز، خوان کوادرادو، دیگر بازیکن کلیدی فیورنتینا در برخورد با بازیکن حریف، از ناحیه شانه مصدوم شد و در دقیقه 22 از بازی خارج شد.

اما مصدومیت ماریو گومز که از ناحیه لیگامنت زانو است، در برخورد با آگاتزی، دروازه کالیاری، رخ داد و بسیار شدیدتر از آسیب دیدگی کوادرادو بود.

براساس بیانیه باشگاه فیورنتینا، مصدومیت کوادردو، دررفتگی شانه است و مصدومیت گومز هم، پارگی لیگامنت داخلی زانو اما این باشگاه در مورد مدت غیبت آنها از میادین اظهارنظری نکرده است.
اما آنچه از شواهد پیداست، کوادرادو برای 2 تا 3 هفته و گومز حداقل 7 هفته از میادین دور خواهند بود.
گـــــــــــــیلان تره قوربان تره قوربان ♥ ♥
نماد کاربر
nariman_aberar
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: چهارشنبه مه 29, 2013 12:00 am

پستتوسط nariman_aberar » دوشنبه سپتامبر 16, 2013 7:08 am

گزارش روز: بارسلونا و رد پیشنهاد اسپانسرینگ یک بنگاه شرط بندی

یک بنگاه شرط بندی سرشناس قصد داشت تا با پرداخت مبالغ هنگفتی تبلیغاتش را روی آستین پیراهن بارسلونا قرار دهد که با پاسخ منفی سران باشگاه کاتالان روبرو شد

سایت گل- طبق گزارش منتشره در روزنامه ال موندو دپورتیوو سران باشگاه بارسلونا به پیشنهاد نجومی یک بنگاه شرط بندی سرشناس برای درج آگهی این بنگاه روی آستین پیراهن آبی و اناری تیم کاتالان پاسخ منفی دادند.

سران این بنگاه شرط بندی قصد داشتند تا در صورت موافقت بارسلونا و در ازای پرداخت مبلغ قابل قبولی تبلیغاتشان را روی یکی از آستین های پیراهن بارسلونا حک کنند که این اتفاق رخ نخواهد داد. آنها قصد داشتند که برای بازی های بارسلونا در رقابتهای لالیگا در فصل 4-2013 نامشان را روی آستین چپ پیراهن بارسلونا حک کنند.

لازم به ذکر است که در جریان رقابت های این فصل لالیگا، روی آستین سمت راست پیراهن بارسلونا، لوگوی لیگ حرفه ای فوتبال اسپانیا قرار دارد و در رقابتهای لیگ قهرمانان اروپا، روی آستین سمت راست، لوگوی رقابتهای اروپایی نقش می بندد.

طبق این گزارش، سران باشگاه بارسلونا با رد این پیشنهاد یادآوری کردند که اینگونه تبلیغات با ارزشهای باشگاه کاتالان جور در نمی آید.

در سال 2004 نیز خوان لاپورتا، رئیس وقت باشگاه بارسلونا به پیشنهاد بنگاه شرط بندی «بی وین» برای حک کردن نام این بنگاه برروی پیراهن باشگاه کاتالان پاسخ منفی داده بود.

تا قبل از توافق باشگاه رئال مادرید با خط پروازی امیریتس و درج نام «فلای امیریتس» روی پیراهن کهکشانی ها، کمپانی «بی وین» یکی از اسپانسرهای اصلی باشگاه مادریدی بود.
نماد کاربر
nariman_aberar
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

پستتوسط nariman_aberar » دوشنبه سپتامبر 16, 2013 7:08 am

مدیر ورزشی سویا: چیزی فراتر از «حال به هم زن» بود
بارسلونا دیشب در ورزشگاه نوکمپ موفق شد تا با نتیجه 2-3 از سد سویا عبور کند و قضاوت داور این بازی، خشم بازیکنان ومدیران باشگاه سویارا به همراه داشت

سایت گل- مونچی، مدیر ورزشی باشگاه سویا در پایان بازی تیمش مقابل بارسلونا که با برد 2-3 تیم کاتالونیایی در ثانیه های پایانی مسابقه همراه بود، به شدت به انتقاد از عملکرد داوری پرداخت.

او که دلیل خشم و عصبانیت سرمربی و بازیکنان تیمش را به شدت درک می کرد، در پایان بازی در صفحه رسمی اش در توئیتر، انتقادات تندی را مطرح کرد. در پیغام های مونچی در صفحه توئیتر می خوانیم:

عاشق شدن حسی است که نتیجه شیفتگی است. تنها وقتی می توانی عاشق باشی که چیزی به نظرت تمام و کمال می آید.

تو بی عیب و نقصی و به همین خاطر تو را دوست دارم: سویا

در پیغام بعدی مونچی می خوانیم:

حال به هم زن نه، چیزی فراتر از آن. زنده باد سویا، تو بزرگترین تیم در این زندگی هستی

این پیغام مدیر ورزشی سویا ، درحقیقت پیغامی بود که او غیر مستقیم برای مونیس فرناندس، داور بازی داشت.

اونای امری سرمربی سویا با لحن آرام تری انتقادش را از این نحوه داوری ابراز کرد ولی مدیر ورزشی سویا که قادر به کنترل خشمش نبود، احساساتش را در صفحه توئیترش ابراز نمود
نماد کاربر
nariman_aberar
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

پستتوسط nariman_aberar » دوشنبه سپتامبر 16, 2013 7:09 am

پاسخ لو به کلوپ:دورتموند زیر نظر کلوپ رشد و پیشرفت خوبی داشته؛هوملس دربرنامه های ما نقش مهمی دارد
سرمربی دورتموند در صحبت هایی به انتقاد از رفتارهای یواخیم لو و خط زدن نام بازیکنان دورتموند از تیم ملی پرداخته بود

سایت گل- بعداز متس هوملس، مارسل اشملتزر دیگر بازیکن ملی پوش انزلیچی دورتموند بود که شاهد خط خوردن نامش از لیست تیم ملی آلمان بود.

حالا و دراین میان، یورگن کلوپ سرمربی 46 ساله انزلیچی دورتموند به دفاع از شاگردانش برخاسته و در صحبت هایی به انتقاد از یواخیم لو، سرمربی تیم ملی آلمان پرداخته و او را متهم کرده که تصمیمات او درقبال بازیکنان دورتموند خشن تر از سایر ملی پوشان آلمانی است.

حالایواخیم لو سرمربی ژرمن ها پاسخگوی اظهارات کلوپ که بعد از برد 2-6 دورتموند مقابل هامبورگ مطرح شد، شده است.

لو در صحبت هایی اعلام کرده که در سیاستش برای انتخاب بازیکنان ملی پوش، هیچ تبعیضی قائل نمی شود و یادآوری کرد که کار کلوپ و قدرت دورتموند را تحسین می کند.

لو در صحبت هایی به اشپورت بیلد گفت:« هیچ بحثی نیست که دورتموند زیر نظر کلوپ رشد و پیشرفت فوق العاده ای داشته. من اخیرا بارها و بارها گفته ام که متس هوملس یک مدافع میانی خیلی خوب است که در برنامه های ما نقشی مهم و حیاتی را ایفا می کند. در بازی با پاراگوئه، رفتار و عملکرد او با سایر تیم جور نبود و من این را دریافتم. من حالا ترجیح دادم تا ژروم بواتنگ را در کنار پر مرتساکر به کار بگیرم. چون فکر کردم که او در ماه های اخیر عملکرد خوب و باثباتی در ترکیب بایرن مونیخ داشته.»
نماد کاربر
nariman_aberar
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

پستتوسط nariman_aberar » دوشنبه سپتامبر 16, 2013 7:09 am

اییارامندی: بیل نشان داد که چقدر خوب است

گران قیمت ترین خریداسپانیایی رئال در بازار تابستانی امسال به تمجید از عملکرد گرث بیل با پیراهن رئال مادرید پرداخته

سایت گل- آیسر اییارامندی ستاره جوان و آینده دار باشگاه رئال مادرید در صحبت هایی به تمجید از گرث بیل پرداخته.

بیل شنبه شب و در اولین بازی ای که با پیراهن رئال مادرید برگزار کرد، موفق شد تا اولین گلش برای تیم مادریدی را وارد دروازه ویارئال نماید. این بازی درنهایت با تساوی 2-2 دو تیم به پایان رسید.

در جریان این بازی، اییارامندی که بازیکن ملی پوش تیم ملی زیر21 سال اسپانیا نیز هست، در کنار گران قیمت ترین بازیکن دنیای فوتبال توپ زد و در پایان بازی هم به تمجید از عملکرد بیل پرداخت.

اییارامندی 23 ساله به وب سایت رسمی رئال مادرید گفت:« بیل بازیکن بزرگی است و برای ما خیلی مهم است. او در اولین بازی ای که برای رئال برگزار کرد به گل رسید و نشان داد که چقدر بازیکن خوبی است. »

اییارامندی در ادامه به این نکته اشاره کرد که خوشحال است که بعد از سپری کردن مصدومیتش به میادین ورزشی بازگشته و دراین باره گفت:« وقتی مصدوم شدم اوضاع خیلی سخت بود. من تازه به رئال آمده بودم و تنها 2هفته بعد از انتقالم به سانتیاگو برنابئو مصدوم شدم و دو ماه از میادین دور بودم و حالا خوشحالم که به روزهای اوج برگشته ام. من مدتی است که بازی نکرده بودم و قطعا کمی با روزهای اوجم فاصله دارم. ولی به زودی ریتم تمرینی و بازیهایم را باز خواهم یافت.»

آیسر اییارامندی در بازار نقل وانتقالات تابستانی با قراردادی 38 میلیون یورویی از رئال سوسیداد به رئال مادرید منتقل شد و پیش از این، 54 بازی برای سوسیداد برگزار کرده بود.
نماد کاربر
nariman_aberar
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

پستتوسط nariman_aberar » دوشنبه سپتامبر 16, 2013 7:10 am

فلورنتینو پرس: رونالدو برای همیشه "مادریدیستا" خواهد ماند

رونالدو امروز قراردادش را با رئال برای 5 سال دیگر تمدید کرد تا به شایعات در مورد جدایی اش از این باشگاه پایان بدهد.

سایت گل- فلورنتینو پرس، رئیس باشگاه رئال مادرید، اعلام کرد روز تمدید قرارداد رئال، روزی فراموش نشدنی برای هواداران این باشگاه است.

رونالدو امروز قراردادش را با رئال برای 5 سال دیگر تمدید کرد تا به شایعات در مورد جدایی اش از این باشگاه پایان بدهد.

پرس به خبرنگاران گفت:" ما سرانجام به چیزی که همه هواداران به دنبالش بودند، دست پیدا کردیم. چهار سال قبل این ورزشگاه پر از جمعیت بود؛ هرچند امروز اینطور نیست. ما یک بازیکن فوق العاده را به هواداران معرفی کردیم؛ بازیکنی که مانند او دیگر نخواهد آمد. هواداران در آن روز رونالدو را در جمع خودشان دیدند.

او ثابت کرد که یک استعداد فوق العاده است و قلب همه رئالی ها را فتح کرد. او یک رکورد خارق العاده به جا گذاشت. 203 گل در 203 دیدار با پیراهن رئال. هیچ رکورد بهتری از این وجود ندارد.

اکنون کریس به دنبال یک چالش جدید است. او می تواند همچنان گل های بیشتری برای ما به ثمر برساند و قهرمانی های بیشتری را جشن بگیرد. رئال همیشه باشگاه بهترین بازیکنان بوده است. ما همیشه بهترین بودیم.

آنهایی که بازی آلفردو دی استفانو را دیدند می توانند ببیند که ما حالا کریس رونالدو را داریم. امروز، روزی فوق العاده برای هواداران رئال اس زیرا متوجه شدند که بهترین بازیکن دنیا در خانه اش می ماند. هواداران ما، انتظارات زیادی دارند و البته علاقه زیادی هم به کریس دارند.

کریس برای همیشه "مادریدیستا" خواهد ماند."
نماد کاربر
nariman_aberar
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

پستتوسط nariman_aberar » دوشنبه سپتامبر 16, 2013 7:11 am

ماسچرانو: بارسا باید بهتر بازی کند

آبی و اناری ها شب قبل موفق شدند به چهارمین پیروزی پیاپی شان در رقابت های این فصل برسند اما چیزی نمانده بود که در دقایق پایانی این پیروزی را از دست بدهند.

سایت گل- خاویر ماسچرانو، مدافع بارسا، پس از پیروزی نزدیک مقابل سویا، به هم تیمی هایش هشدار داد که باید در دیدارهای بعدی عملکرد بهتری داشته باشند.

آبی و اناری ها شب قبل موفق شدند به چهارمین پیروزی پیاپی شان در رقابت های این فصل برسند اما چیزی نمانده بود که در دقایق پایانی این پیروزی را از دست بدهند.

ماسچرانو در گفتگو با سایت اختصاصی باشگاه بارسا تاکید کرد که تیمش نیاز به ارائه عملکرد بهتر دارد؛ وگرنه به خاطر اشتباهات شان تنبیه خواهند شد.

او به خبرنگاران گفت:" ما باید پیشرت زیادی بکنیم.

زیرا اشتباه ما روی سرنوشت بازی تاثیرگذار است. ما خوش شانس بودیم که توانستیم به پیروزی برسیم. اما همیشه این اتفاق رخ نمی دهد. شرایط در دیدارهای آینده دشوارتر خواهد شد.

ما نمی توانیم دو گل بزنیم و بعد بگوییم هر اتفاقی می خواهد رخ بدهد.

البته این به آن معنا نیست که ما ضعیف بازی کردیم. ما تنها خطاهایی داشتیم که باید آنها را کم کنیم."

بارسا چهارشنبه شب در نوکمپ از مرحله گروهی لیگ قهرمانان میزبان آژاکس خواهد بود.
نماد کاربر
nariman_aberar
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

پستتوسط nariman_aberar » دوشنبه سپتامبر 16, 2013 7:12 am

ژرژ مندس: رونالدو کاملترین بازیکن دنیاست و بهتر از مسی است
مدیر برنامه های رونالدو به تمجید از ستاره پرتغالی پرداخته و اعلام کرده که او از مسی و نیمار کامل تر است

سایت گل- ژرژ مندس مدیربرنامه های کریستیانو رونالدو و ژوزه مورینیو که ایجینت ستاره های سرشناس دیگر دنیای فوتبال نیز هست این روزها در برزیل به سرمی برد و در مراسم بزرگداشتی که در ریودوژانیو برگزار شده حضور یافته است.

او در گفت و گو با روزنامه اوگلوبو در تمجید از کریس گفته:« کریستیانو رونالدو کاملترین بازیکن دنیاست و بهتر از لیونل مسی است.» او درمقایسه رونالدو با نیمار هم ستاره پرتغالی را برتر دانسته و البته به برتری بارسلونا اعتراف کرده:« بارسلونا بهترین تیم تاریخ دنیای فوتبال است.»

مندس در صحبت هایی گفت:« تحت هیچ شرایطی نمی توان نیمار را در سطح کریتیانو رونالدو دانست. این نظر صادقانه من است. در مورد نیمار می توانم بگویم که او بازیکن بزرگ فوتبال برزیل است ولی باید به بازیکنی که در طول 4 سال اخیر آمار گلی استثنایی داشته و به طور میانگین درهر بازی یک گل برای رئال مادرید زده احترام گذاشت. بارسلونا بهترین تیم تاریخ دنیای فوتبال است که پایه و بنیان تیم ملی اسپانیا نیز هست. در بارسلونا، بازیکنان این تیم فرصتهای بیشتری برای گلزنی دارند. رونالدو در تیمی توپ می زند که با حضور او یک تیم است و در غیاب او تیم دیگیری است. رونالدو در رئال نقش تاثیرگذار وسرنوشت سازی دارد.»

مندس در بخش پایانی صحبت هایش درمورد احتمال جدایی فالکائو از موناکو در بازار نقل و انتقالات زمستانی و انتقال احتمالی اش به رئال مادرید گفت:« فالکائو از حضور درموناکو راضی است ولی همیشه تمایلاتی هستند که ....»
نماد کاربر
nariman_aberar
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

پستتوسط nariman_aberar » دوشنبه سپتامبر 16, 2013 7:13 am

خبر بد برای بارسلونا:مصدومیت 15 تا20 روزه جوردی آلبا
ستاره اسپانیایی باشگاه بارسلونا در دقیقه 15 از زمین مسابقه خارج و آدریانو به جای او وارد زمین مسابقه شد

سایت گل- در جریان بازی شنبه شب بارسلونا مقابل سویا، تیم کاتالان با دو مصدومیت جدید روبرو شد تا مشکلات تاتا در چینش خط دفاعی تیمش افزایش یابد.

در دقیقه 15 بازی بود که جوردی آلبا با مصدومیتی که با آن مواجه شد، مجبور به ترک زمین مسابقه گردید. بعد از خطای ویتولو برروی آلبا ، او زمین مسابقه را ترک کرد و آدریانو به جای او وارد زمین مسابقه شد

بعد از انجام ارزیابی های ابتدایی مشخص شد که عضله دوسر ران پای راست آلبا آسیب دیده و او برای 15 تا 20 روز از میادین ورزشی به دور خواهد بود. او که بعد از حضور در اردوی تیم ملی اسپانیا وهمراهی ماتادورها در بازی با فنلاند و شیلی به بارسلونا بازگشته بود، از روزهای پایانی هفته گذشته با شاگردان تاتا مارتینو تمرین می کرد. آلبا در بازی با فنلاند 90 دقیقه در زمین بود و گل اول تیمش در آن بازی حساس را به ثمر رساند و در بازی دوستانه مقابل شیلی حتی یک دقیقه هم به زمین نرفت.

از سوی دیگر، در دقیقه 74 بازی و اندکی قبل از آنکه مسی گل دوم تیمش را به ثمر برساند، آندرس اینیستا با احساس ناراحتی زمین را ترک کرد و سسک فابرگاس به جای او روانه میدان شد.
نماد کاربر
nariman_aberar
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

پستتوسط nariman_aberar » دوشنبه سپتامبر 16, 2013 7:14 am

تورینو 2 – میلان 2: نجات در دقیقه 97!

پنالتی ماریو بالوتلی میلان را به تساوی در خانه تورینو رساند. آنها تا دقیقه 88 دو بر صفر عقب بودند!

سایت گل – میلان در حالی که تا دقیقه 88 از تورینو دو بر صفر عقب بود توانست بازی را به تساوی بکشاند. آنها در دقیقه 97 بازی را مساوی کردند. بالوتلی با گلی که زد در چهار مسابقه اخیر باشگاهی و ملی چهار گل زده است.

میلان در این فصل سری آ خوب نبوده و در روز نخست هم مقابل هلاس ورونا شکست خورد. آنها این بار کاکا را در ترکیب خود داشتند که به تازگی از رئال مادرید به این تیم بازگشته است.

تورینو در حملاتش از همان ابتدای بازی خطرناک نشان می‌داد. میلان هم که با بحران مصدومیت روبرو است در اواخر نیمه اول ریکاردو مونتولیوو را هم از دست داد و آندره‌آ پولی جای او را گرفت.

تورینو در دقیقه 47 گل اول را زد. دانیلو دی‌آمبروزیو در داخل محوطه جریمه فضایی عالی در اختیار گرفت و توانست با بردن توپ روی پای راست و ضربه کات‌دارش دروازه کریستین آبیاتی را باز کند.

والتر بیرسا در دقیقه 70 جانشین کاکا شد. یک دقیقه بعد بود که السیو چرچی که نمایشی عالی در این مسابقه داشت گل دوم را زد. او هم فضایی عالی در اختیار گرفت و توپ را از روی سر آبیاتی به گل تبدیل کرد.

در دقیقه 88 بود که سولی مونتاری گلی عجیب زد. او در هنگام زدن ضربه سر خورد و به زمین افتاد اما در هر حال توپش به دروازه حریف رسید.

در آخرین لحظات بازی بود که پولی با خطای جیووانی پاسکواله در محوطه جریمه سرنگون شد. بازیکنان تورینو اعتراض شدیدی به داور داشتند و گفتند پولی شبیه‌سازی کرده است، اما در هر حال پنالتی اعلام شده بود و بالوتلی با آخرین ضربه مسابقه در دقیقه 97 گل تساوی را به ثمر رساند.
نماد کاربر
nariman_aberar
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

پستتوسط nariman_aberar » دوشنبه سپتامبر 16, 2013 7:14 am

ناپولی، مدعی کم سر و صدای سری آ
جدایی والتر ماتزاری، ادینسون کاوانی و چند بازیکن تاثیرگذار فصول اخیر ناپولی نتوانست روند رو به رشد این باشگاه را قطع کند
سایت گل- در هفته ای که در سری آ همه نگاه ها به دربی ایتالیا و اولین بازی کاکا برای میلان بعد از بازگشت به سن سیرو بود، این ناپولی بود که با کسب سومین پیروزی پیاپی، توانست به تنهایی در صدر جدول قرار بگیرند.

هرچند ناپلی ها در تابستان والتر ماتزاری، ادینسون کاوانی و چند بازیکن تاثیرگذار فصول اخیرشان را از دست دادند اما با به خدمت گرفتن رافا بنیتس، گونسالو ایگواین، خوسه کایخون و چند ستاره دیگر، یکی از مدعیان جدی قهرمانی هستند.

آنها شب گذشته موفق شدند با گل های ایگواین و کایخون، آتالانتا را از پیش رو بردارند و با دو امتیاز برتری نسبت به یووه و اینتر، به صدر جدول تکیه بزنند.

آنها این هفته در لیگ قهرمانان هم باید با دورتموند روبرو شوند و با توجه به تجربه ای که مربی و خریدهای جدید این تیم دارند، می تواند برای زردها دردسرساز شوند.

به نظر شما ناپولی می تواند این فصل در سری آ قهرمان شود و در چمپیونزلیگ، شگفتی ساز فصل لقب بگیرد؟
نماد کاربر
nariman_aberar
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

پستتوسط nariman_aberar » دوشنبه سپتامبر 16, 2013 7:15 am

نتایج دیدارهای امشب سری آ؛ پیروزی لاتزیو، توقف فیورنتینا
بنفش ها در روزی که 10 نفره شدند، در آخرین ثانیه ها سه امتیاز را از دست دادند

سایت گل- در ادامه دیدارهای این هفته سری آ، دقایقی پیش 5 دیدار برگزار شد که در مهمترین آنها، فیورنتینا در خانه مقابل کالیاری متوقف شد و لاتزیو توانست با نتیجه پرگل 3-0 کیه وو را از پیش رو بردارد.

نتایج کامل دیدارهای امشب:

فیورنتینا 1-1 کالیاری

گل ها: بورخا والرو 71 (فیورنتینا) ریکاردو پینیا 89 (کالیاری)

لاتزیو 3-0 کیه وو

گل ها: کاندروا 8، کاواندا 39، لولیچ 42

لیوورنو 2-0 کاتانیا

گل ها: پائولینیو 66 و 72

اودینزه 1-1 بولونیا

گل ها: دی ناتاله 85 (اودینزه) دیامانتی 71 (بولونیا)

ورونا 2-0 ساسوئولو

گل ها: مارتینیو 12، رومولو
نماد کاربر
nariman_aberar
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

پستتوسط nariman_aberar » دوشنبه سپتامبر 16, 2013 7:16 am

استوک سیتی 0-0منچسترسیتی: ترمز!

سایت گل- منچسترسیتی در دومین دیدار خارج از خانه اش در رقابت های این فصل، بار دیگر نتوانست به پیروزی برسد و مقابل استوک سیتی با تساوی بدون گل متوقف شد.

در این دیدار استوک نمایش بهترین ارائه داد و موقعیت مناسب تری برای گلزنی داشت اما نتوانستند از آن استفاده کنند. نمایش خوب جو هارت یکی از دلایل ناکامی آنها بود.

مانوئل پیگرینی در این دیدار تیمش را با 6 تغییر نسبت به دیدار مقابل هال سیتی به میدان فرستاد و از یووتیچ و نگردو در ترکیب اصلی استفاده کرد.

بازی با برتری سیتی در مالکیت توپ آغاز شد اما آنها نتوانستند ازاین برتری استفاده کنند و چیزی نمانده بود که در دقیقه 13 دروازه شان را باز شده ببینند اما ضربه سر او به خارج از چهارچوب رفت.

اشتباه نصری هم یک موقعیت خوب را در اختیار حریف قرار داد اما ضربه جونز را هارت نهار کرد.
پیگرینی در نیمه دوم آگوئرو و ناواس را راهی میدان کرد اما حضور آنها هم نتوانست قفل دروازه ها را بشکند و بازی در نهایت بدون گل به پایان رسید.
نماد کاربر
nariman_aberar
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

پستتوسط nariman_aberar » دوشنبه سپتامبر 16, 2013 7:16 am

گزارش روز: اوزیل واولین هنرنمایی با پیراهن آرسنال بعداز 11 دقیقه

مسعوت اوزیل ستاره آلمانی دنیای فوتبال برای درخشش با پیراهن آرسنال تنها11 دقیقه زمان می خواست.او در دقیقه 11 بازی آرسنال مقابل ساندرلند اولین پاس گلش را برای توپچی ها داد

سایت گل- آرسنال دیشب موفق شد تا در ورزشگاه لایت با نتیجه 1-3 به پیروزی برسد. این بازی به منزله اولین بازی مسعوت اوزیل با پیراهن توپچی ها بود.

ستاره آلمانی تنها به 11 دقیقه زمان نیاز داشت تا نامش را در جمع ستاره های آرسنال دراین بازی ثبت کند و در دقیقه 11 مسابقه بعد از کنترل جادویی توپ ارسالی از سوی کئیران گیبس آن را به اولیور ژیرود سپرد تا ستاره فرانسوی گل اول توپچی ها دراین بازی را به ثمر برساند. دراین بازی ژیرود هم نمایش خیره کننده ای داشت و توانست در چهارمین بازی متوالی اش در لیگ برتر برای آرسنال به گل برسد . درکنار نام ژیرود به عنوان زننده اولین گل آرسنال در این بازی، نام اوزیل هم به عنوان پاسور گل ثبت شد تا این اولین درخشش اوزیل در ترکیب توپچی ها دراولین بازی اش با پیراهن آرسنال باشد.

اوزیل در جریان بازی به نمایش جادویی اش ادامه داد و ازمیانه میدان تیمش را به جلو می راند و دو پاس فوق العاده هم به والکات رساند که والکات نتوانست از آنها بهره ببرد و در باز کردن دروازه وستوود و ساندرلند ناکام ماند.

این نوید بخش یک فصل رویایی برای اوزیل در ترکیب آرسال خواهد بود و به نظر می رسد که می توان مسعوت اوزیل را یکی از انتقالات موفق و بی عیب ونقص بازار نقل وانتقالات تابستانی دانست.
نماد کاربر
nariman_aberar
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

پستتوسط nariman_aberar » دوشنبه سپتامبر 16, 2013 7:17 am

مویس: شیرجه زدن را دوست ندارم / با اشلی یانگ صحبت خواهم کرد / رونی به سمت آمادگی کامل می‌رود

مربی جدید منچستری‌ها به اشلی یانگ تاخته است.

سایت گل – دیوید مویس، مربی منچستریونایتد از بازیکنانش خواسته شیرجه نزنند.

در بازی یونایتد با کریستال پالاس بود که اشلی یانگ که در کنار کاگیشو دیگاکوی قرار داشت خود را به زمین زد. البته برخورد بین دو بازیکن انجام شد اما جان ماس، داور مسابقه به درستی به یانگ اخطار داد.

مویس پس از مسابقه گفت: «همیشه گفته‌ام که شیرجه زدن را دوست ندارم. یانگ حقش بود کارت بگیرد. البته بازیکن پالاس هم پایش را گیر داد اما خود اشلی بود که تلاش کرد برخورد انجام شود.

دوست ندارم بازیکنانم شیرجه بزنند. من با اشلی در این باره صحبت خواهم کرد چون همه دیدیم که چه شد.»

پنالتی روبین ون‌پرسی و ضربه ایستگاهی وین رونی امتیازات را برای یونایتد به ارمغان آورد. مویس گفت: «می‌شد چند گل بیشتر بزنیم و به نظرم از همان لحظه آغاز مسابقه حاکم میدان بودیم.

به جز یک موقعیت یادم نمی‌آید پالاس دروازه ما را تهدید کرده باشد.

در کل ما هیچ مشکلی در این مسابقه نداشتیم و تنها زمان نیاز داشتیم تا به گل اول برسیم.»

رونی با وجود آسیب سرش در این مسابقه به میدان رفت و 90 دقیقه را بازی کرد. مویس گفت: «چه ضربه‌ای زد. به نظرم او کارهای خوب بسیاری انجام داد اما در نیمه دوم اندکی خسته شد.

به نظرم خوب بود که 90 دقیقه را بازی کرد چون تا قبل از این کمتر در مسابقات به میدان رفته بود. فکر کردم اگر او تا انتها در زمین بماند زودتر به آمادگی می‌رسد.»
نماد کاربر
nariman_aberar
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

قبليبعدي

بازگشت به ورزش ایران و جهان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 2 مهمان