[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - بحث آزاد: شرایط سکوها برای دیدار با تراکتورسازی

بحث آزاد: شرایط سکوها برای دیدار با تراکتورسازی

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

پستتوسط mehdi_damash » يکشنبه سپتامبر 15, 2013 7:34 am

آقا این کاربر werکیه چند روزه فضای سایتو ملتهب کرده.golsar boy عزیز ما که تورو میشناسیم هم امین اسداله پور تحت تاثیر این کاربر قرار نگیرید هدفش تفرقه است.اصلا حرفاش یکی نیست.آقا باشه تو فوتبال دان تو مفسر تو همه چی دان تو پیشکسوت.حیف که دست و پای ما بستست وگرنه
نماد کاربر
mehdi_damash
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: سه شنبه اکتبر 18, 2011 12:00 am

پستتوسط Namjoo_St » يکشنبه سپتامبر 15, 2013 8:15 am

[quote:bf43ee67f1="pouri_sb"]آقا وا بدین تشویق عوامل حریفو... خوب که چی بیان تعریف کنن؟ بعدش لقب * رو به ما می دنا! از من گفتن بود :)

بعدشم یکی نوشته بود مرتضی ابراهیمی رو تشویق کنیم!!!!!!!!!! آخه برادر من تو که استادیوم نمی یای چرا خط الکی می دی؟ پارسال رو یادت رفته؟ بعد از بازی جام حذفی موقع رفتن تو نیمکت، با دستش و دهنش فحش +18 داشت می داد به بچه های پشت دروازه!!!!!!!!!!!!!

کریمی رو هم هر موقع تو رشت تشویق کردیم تیم باخته!!! تو زمین باشه اینطوری تشویق شه روحیه می گیره!!!![/quote:bf43ee67f1]

محمد ابراهیمی
نماد کاربر
Namjoo_St
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: سه شنبه ژوئن 21, 2011 12:00 am

پستتوسط golsar-boy » يکشنبه سپتامبر 15, 2013 8:27 am

[quote:21cf3884c4="mehdi_damash"]آقا این کاربر werکیه چند روزه فضای سایتو ملتهب کرده.golsar boy عزیز ما که تورو میشناسیم هم امین اسداله پور تحت تاثیر این کاربر قرار نگیرید هدفش تفرقه است.اصلا حرفاش یکی نیست.آقا باشه تو فوتبال دان تو مفسر تو همه چی دان تو پیشکسوت.حیف که دست و پای ما بستست وگرنه[/quote:21cf3884c4]

آبرار مهدی عزیز و دوست داشتنی.بنده مخلص هر چی هواداره متعصب همچون امین اسداله پور هم هستم و هرگز به خودم اجازه نمیدم به کسی توهین کنم و اگر دقت کرده باشی همیشه کاربرهای محترم و همه هوادارهای داماش را گلم، عزیزم و آبرار خطاب میکنم چون همونطور که قبلا گفتم همه داماشی ها در قلب من جا دارن و کسی نمیتونه تو قلبم نفوذ کنه و تفرقه بندازه.
در این بحث هم بنده همچون تمامی مباحث دیگر فقط سعی کردم نظرمو بگم و از دوستانی که فکر میکنند نظر بنده اشتباه هست عذر میخام، فقط عقاید شخصیه و نه تحمیلی
نماد کاربر
golsar-boy
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه جولاي 19, 2012 12:00 am

پستتوسط zxzx » يکشنبه سپتامبر 15, 2013 8:32 am

من با تشویق علی کریمی و مجید جلالی کاملا موافقم جلالی مربی با ادبی هستش از اون مربی هایی هستش که فن بیان خوبی داره و میتونه بعد بازی با جملات خاص از هوادارها تعریف کنه
با تشویق کریمی هم موافقم دلیل هم دارم چون اصالتی رشتی داره دوم همیشه ادم مردمی بوده کاپیتان تیم ملی هم بوده

در مورد تایم تشویق هم هرکدوم به اندازه 20 ثانیه مثل تشویق مایلی کهن
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط zxzx در يکشنبه سپتامبر 15, 2013 8:35 am .
داماش تا ابد جاویدان
نماد کاربر
zxzx
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه سپتامبر 12, 2011 12:00 am

پستتوسط soroosh8 » يکشنبه سپتامبر 15, 2013 8:33 am

[color=darkblue:e7a6ba1d4c][size=18:e7a6ba1d4c]بنظر من تشویق کریمی و خیلی بازیکنهای بزرگ دیگه هیچ عیبی نداره خوبم هست,چون نه ما اس اسی هستیم نه پس پسی ما داماشی هستیم,ما هرکی رو که واسه ایران زحمت کشیده تشویق میکنیم,کسی که انقدر حساس هست رو هر بازیکن یکی ازین تیمها که تشویقش نکنیم معلومه وابستگی به یه طرف داره خلاصه!
ما همه ملی پوش های قدیم و جدید رو که بی ادبی نکردن به مردم عزیز گیلان تشویق میکنیم,اینم ناشی از فرهنگ بالای مردم گیلان و رشت هست.[/size:e7a6ba1d4c][/color:e7a6ba1d4c]
"دنیا فقط رشت و داماش"
نماد کاربر
soroosh8
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 20, 2012 12:00 am

پستتوسط rashti_sarvar » يکشنبه سپتامبر 15, 2013 8:35 am

فرهنگ بالای هوادارای داماش رو با تشویق علی کریمی و مجید جلالی و حتی تیم تراکتور نشون بدین.مثل هوادارای ژاپنی که تمام دنیا از فرهنگ بالاشون حرف میزنن و همیشه تیم حریف رو تشویق میکنن و هیچوقت دچار حاشیه نمیشن. وقتی تیم تراکتور رو قبل بازی و بعد بازی تشویق کنیم منتظر رسانها باشین منتظر مصاحبهای سرمربی تراکتور و بازیکنان حریف باشین که از فرهنگ بالای مردم رشت میگن. باری دیگر همه با هم فرهنگ بالای مردم رشت رو تو بازی با تراکتور به همه ی مردم ایران نشون بدیم /3/
...VIVA DAMASH...
نماد کاربر
rashti_sarvar
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه آپريل 18, 2011 12:00 am

پستتوسط ba-taasob-2 » يکشنبه سپتامبر 15, 2013 9:07 am

با توجه به جوی که استادیوم رشت داره و تشویق 90 دقیقه ای هوادارا واقعا تیمهای حریف وقتی میان اینجا یه ترسی از جو استادیوم دارن (البته تو رسانه ها که همیشه هوادارای ملوان و نفت آبادان و تراکتور پرشور خونده میشن و اینطور اخبار به خورد ملت داده میشه ولی کسایی که باید از جو رشت بدونن و بترسن بازیکنان و مربیان حریف هستند که اتفاقن چون خودشون به عینه دیدن میدونن و میترسن. به نظر من نباید اونقدر بازیکن حریف تشویق بشه که این ترسش بریزه که هیچ روحیه مضاعف هم بگیره. مثلا بازی جام حذفی با پرسپولیس علی کریمی اینقدر زیاد قبل و حین بازی تشویق شد که اگه من اونقدر تشویق میشدم و میرفتم تو زمین قول میدم هت تریک میکردم. یا بازیکنای قبلیمون که با یه تیم جدید میان اینجا بازی میکنن گاهی اوقات اینقدر زیاد تشویق میشن و روحیه میگیرن که بهترین بازی عمرشونو جلوی ما میکنن. حالا طرف اگه سکو نشین باشه یا وسط بازی تعویض بشه و بیاد بیرون اون موقع اشکالی نداره زیاد تشویق بشه ولی وقتی میخواد جلومون بازی کنه تشویق زیادش به ضرر تیممونه.
به هر حال در شرایط فعلی و بنابر مصلحت من با دوتا مجید جلالی یا علی کریمی گفتن قبل شروع بازی مشکلی ندارم ولی زیاده از حد نشه خواهشن و از تشویق تیم خودمون غافل نشیم
راه در هستی یکی است و آن راه راستی است
نماد کاربر
ba-taasob-2
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: سه شنبه نوامبر 23, 2010 12:00 am

پستتوسط golsar-boy » يکشنبه سپتامبر 15, 2013 9:20 am

[quote:aecc491f14="ba-taasob-2"]با توجه به جوی که استادیوم رشت داره و تشویق 90 دقیقه ای هوادارا واقعا تیمهای حریف وقتی میان اینجا یه ترسی از جو استادیوم دارن (البته تو رسانه ها که همیشه هوادارای ملوان و نفت آبادان و تراکتور پرشور خونده میشن و اینطور اخبار به خورد ملت داده میشه ولی کسایی که باید از جو رشت بدونن و بترسن بازیکنان و مربیان حریف هستند که اتفاقن چون خودشون به عینه دیدن میدونن و میترسن. به نظر من نباید اونقدر بازیکن حریف تشویق بشه که این ترسش بریزه که هیچ روحیه مضاعف هم بگیره. مثلا بازی جام حذفی با پرسپولیس علی کریمی اینقدر زیاد قبل و حین بازی تشویق شد که اگه من اونقدر تشویق میشدم و میرفتم تو زمین قول میدم هت تریک میکردم. یا بازیکنای قبلیمون که با یه تیم جدید میان اینجا بازی میکنن گاهی اوقات اینقدر زیاد تشویق میشن و روحیه میگیرن که بهترین بازی عمرشونو جلوی ما میکنن. حالا طرف اگه سکو نشین باشه یا وسط بازی تعویض بشه و بیاد بیرون اون موقع اشکالی نداره زیاد تشویق بشه ولی وقتی میخواد جلومون بازی کنه تشویق زیادش به ضرر تیممونه.
به هر حال در شرایط فعلی و بنابر مصلحت من با دوتا مجید جلالی یا علی کریمی گفتن قبل شروع بازی مشکلی ندارم ولی زیاده از حد نشه خواهشن و از تشویق تیم خودمون غافل نشیم[/quote:aecc491f14]

دقیقا همینطوره عزیزم
متاسفانه خیلی از دوستان ما حد میانه ندارن، کافیه یه چیزی استارت بخوره دیگه ول کنش نیستن.
پارسال بازی با گهر درود اونقدر که تیم حریف تشویق شد تیم ما نشد، در بازی با پس پس کریمی اونقدر تشویق شد که وقتی تو زمین اومد همون چند دقیقه بهترین بازیشو کرد، یا پارسال بازی با سپاهان و تشویق محمدغلامی و همینطور در مورد برخی شعارهای بی مورد که پارسال داده میشد، خلعتبری * بخور، سید صالحی * بخور، ابراهیمی * بخور و خیلی های دیگه
دوستان اشتباه نکنید جو بازی با تراکتور اصلا مثل جو بازی با صبا نیست که همه چی کنترل شده باشه، اگر ما تیم حریف را تشویق کنیم توقعاتمون از تماشاگرهای تیم حریف بالا میره و اگر هوادارهای اونا بهمون خدای نکرده توهین کنند دیگه نمیشه هوادار خودی را ساکت کرد و یه شعار استارت بخوره جمع کردنش خیلی سخت میشه ولی ما اگر فقط و فقط تیم خودمون را تشویق کنیم حتی در صورت اهانت هوادارهای اونا میتونیم با صدای سوت و تشویق پرشورتر تیم خود صدای اهانت حریف را خنثی کنیم
نماد کاربر
golsar-boy
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه جولاي 19, 2012 12:00 am

پستتوسط alex00755 » يکشنبه سپتامبر 15, 2013 9:24 am

[b:bc5ce35bfc][color=green:bc5ce35bfc]چه بخاین چه نخاین علی کریمی آدم بزرگیه و تو کشور محبوبه...[/color:bc5ce35bfc]
[color=blue:bc5ce35bfc]مال هر قسمت از حاشیه دریای کاسپین هم باشه به خاطر بیسوادی مردم ایران رشتی میدوننش...چه بهتر![/color:bc5ce35bfc]
[color=black:bc5ce35bfc]در مورد تشویق هم زیاد از حد اصلا خوب نیست.باعث بالا رفتن روحیه بازیکن حریف میشه.ولی برای پاک کردن چهره مخدوش هواداران داماش فعلا گزینه مناسبیه![/color:bc5ce35bfc]
[color=red:bc5ce35bfc]در ضمن خواهشا تمام کنید این بحث مزخرف 30یا30 رو!!! :( هر تفکری که دارین خواهشن برای خودتون نگه دارین.
اینجا جای این حرفها نیست!!!حماسه برای ما هر دو هفته تو عضدی اتفاق میفته نه هیچ روز لعنتیه دیگه ای!!![/color:bc5ce35bfc] :([/b:bc5ce35bfc]
نماد کاربر
alex00755
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 08, 2011 12:00 am

پستتوسط amin_asadolahpor » يکشنبه سپتامبر 15, 2013 9:32 am

منم با مهدی موافقم.این werچند روزه امده خیلی هم روی تایپیک وارد هستش.
شاید از جایی امده برای تفرقه.
بهتره موقع ثبت نام تو سایت 1 بیو گرافی کامل گرفته بشه تا کسی اینجور راحت نیاد هر چی دلش بخواد بگه.
شما سایت شهرک همسایه رو ببیند؟بخدا اختلافها همه اونااز همون سایتشون شروع شد بعد به استادیوم راه پیدا کردش.
من به شخصه با کسی خصومتی ندارم کوچیک همه طرفدارن داماش هستم.
اما روی این بشر خیلی حساسم.
با تشکر
ایران داماش
نماد کاربر
amin_asadolahpor
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: دوشنبه جولاي 16, 2012 12:00 am

پستتوسط 777 » يکشنبه سپتامبر 15, 2013 9:57 am

تشویق جلالی وکریمی بشه ولی خیلی کم نه اینکه کل بازی کریمی تشویق بشه.
من میگم الان این دوتا رو تشویق میکنیم بعدش به ابراهیمی وحرکات تماشاگرای تراکتور کلید میکنیم وکل بازی رو از دست میدیم!
اول باید رابطمون رو با تماشاگرای حریف حسنه کنیم بعدش باید بی توجه به ابراهیمی باشیم
تو کل بازی باید بی توجه به تماشاگران تراکتور و ابراهیمی باشیم کلا تمرکزمون باید روی تیم خودمون باشه
حالا قبل بازی یکی دو نفر هم تشویق شدن ایرادی نداره البته به اندازه بعد از اون باید نود دقیقه تشویق کوبنده داماش
نماد کاربر
777
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: سه شنبه مه 01, 2012 12:00 am

پستتوسط soheil_shahre_baran » يکشنبه سپتامبر 15, 2013 10:50 am

دوستان یه پیشنهاد. لطفا اگه میتونید امروز همه تشریف بیارید عضدی در مورد این بازی و نحوه ی تشویق و ... با هم تبادل نظر میکنیم. هم فاله هم تماشا. هم بازی رو میبینیم هم یه بحث مفصل در مورد بازی با تراکتور انجام میدیم.ایشالا به یه نتیجه ی همه پسند و منطقی میرسیم. ساعت 17:30 سانتیاگو عضدی.
only say rain city of damash
فقط بگو داماش شهر باران
نماد کاربر
soheil_shahre_baran
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: پنج شنبه آپريل 04, 2013 12:00 am

پستتوسط hamidjavan » يکشنبه سپتامبر 15, 2013 2:47 pm

من هم با تشویق کریمی وجلالی وحتی تیم تراکتور آن هم در ابتدای بازی و در صورت نتیجه گرفتن تیم در آخر بازی کاملا" موافقم. در واقع این تشویقها میتونه سرپوشی باشه بر حواشی و اتفاقاتی که در جریان بازی خواهد افتاد ومسلما" کم هم نخواهد بود. من اگه حسین ابراهیمی هم بخواد به دروازه داماش نزدیک بشه هو میکنم چه برسه به کریمی وجلالی و دیگران. کماینکه چندسال قبل که سهیل با برق شیراز جلوی سپیدرود بازی کرد همین کار را کردم. ما باید باهوشتر رفتار کنیم. عجیب برای من نظرات بعضی از دوستان : الان همه برای این بازی زوم میکنند حسن زاده میاد بهروان هم لش میاره که کسر امتیاز را نه تنها رسمی کنند بلکه توجیه هم بکنند دیدید کار ما درست بود این تماشاگران همیشه مشکل داشتند والا اخر. در ضمن معمولا" فحش وتوهین بازیکن حریفو تحریک میکنه که بازی بهتری از خودش انجام بده و تمام تلاششو به کار بگیره(مثل سید صالحی توبازی پارسال) اما تشویق یکپارچه تیم خودمون هم روحیه حریف میاره پایین وهم روحیه تیم خودمونو میبره بالا.
اما وقتی بازی شروع شد میتونیم جهنمی براشون بسازیم با تشویقهای یکپارچه داماش شهر باران که متاسفانه این روزها جاشو به تشویق خنثی مثل حمله داده . ما باید تو تشویقهامون همیشه اسم داماش باشه داماش حمله کن تراکتور سوراخه . یا از این دست و وقتی تیم حریف هم پا به توپ شد هو کردن بهترین حربه است. در ضمن اگه کسانی دارند فحاشی میکنند دوستان جلوشونو بگیرند وحداقل نزارند دسته جمعی فحاشی کنند و یا حداقل خودشون فحاشی نکنند و به فحشها دامن نزنند. من تو بازی با صبا از رفتار کریمی برار تعجب کردم که این همه سال داره میاد استادیوم اما خودش هم داره بر ضد داماش عمل میکنه وشروع کننده فحاشی هست.
ما باید تمام تلاشمونو بکنیم تو این بازی تا رفتار دلخواه دشمنانمون انجام ندیم فقط کافی کمی از هوش بالقوه ای که هر گیلانی داره استفاده کنیم. وحماقت نکنیم
hamidjavan
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: پنج شنبه دسامبر 16, 2010 12:00 am

پستتوسط hamidjavan » يکشنبه سپتامبر 15, 2013 3:01 pm

[quote:83747aa928="havosh"]هر بار که اسم تراکتور و بازی با داماش تو رشت میاد یاد دو تا بازی میفتم ، یکیش مربوط میشه به حدودا هفت هشت سال پیش زمانی که وینگو مربی پگاه بود ، هفته های آخر لیگ دسته اول ؛ برای اینکه کار صعودمون دست خودمون بمونه سه امتیاز می خواستیم و تو یه روز ابری 1-0 تراکتور رو بردیم ؛ اولین باری که استرس برای نتیجه ی تیم شهرم رو حس کردم ، تو جایگاه تیفوسی های فعلی که اون موقع کم جمعیت ترین نقطه استادیوم بود و فک کنم عارف محمدوند کاپیتان پگاه بود و یادم نمیاد با گل کی ولی اون فصل یکی از هجومی ترین تیم های تاریخمون رو داشتیم و اکثرا با تفاضل گل بالا بازی ها رو تموم می کردیم ، فک کنم دو سه تا بازی رو بالای 5 - 6 گل زدیم و برد های با 3 گل هم کم نداشتیم ؛ هرچند که تو عجیب ترین پلی آف جهان ، به پیکان ِ تقویت شده ی (!) فرهاد کاظمی و مهدی واعظی باختیم ، کاظمی که همه می دونن بعدش چه داستان هایی براش ساخته شد ، واعظی هم همون سال دوپینگی اعلام شد و از جام جهانی هم باز موند؛

خاطره دومی هم که یادم میاد مربوط میشه به اون بازی که نه ، جنگ هفته پنجم لیگ سه سال پیش تو سردار ِ جنگل ، بعد از یه هفته ای که تو نت و شبکه های اجتماعی حسابی به تبریزی ها تاخته بودیم ، تو یه شب تابستانی عازم ورزشگاه شدم که خرده حسابی که بازی فصل پیش تیم هم استانی مون تو تبریز برامون به وجود آورد رو تسویه کنم که متاسفانه ... به اون وضع بازی رو باختیم و بعدشم که اون داستانا پیش اومد . ولی نقطه تاریک ماجرا اونجا بود که م.ا بازیکنی که گل سوم رو از نقطه پنالتی به ثمر رسوند ، ضمن شادی بعد از گل ، جمعیت حاضر در ورزشگاه رو به رگبار بست ! صحنه ای که هیچ وقت از یادم نمیره و به جرئت میگم هنوز دنبال اون بازی داماش - تراکتوری هستم که بعدش بگم آخیش ، دلم خنک شد ! اتفاقی که امیدوارم هفته بعد رخ بده . برای دوست نداشتن تراکتور هزار دلیل دارم ولی احساس می کنم همین یه مورد برای یه عمر کفایت کنه !

این بازی برای من یکی به معنای واقعی فراتر از یه مسابقه ی معمولی فوتبال هست ، امیدوارم نه امسال که تا هزار سال همه ی بازی های با این تیم رو برنده بشیم ، تبریزی ها نایب قهرمانی پارسالشون رو مدیون برد 2-1 ما مقابل سپاهان هستند ، این لطف بزرگ ما به ازای تشویق هایی که امیدوارم هیچ وقت تو عضدی مخاطبش قرار نگیرن ! بنده مخالف کامل تشویق هرگونه عوامل تراکتور تو عضدی هستم ؛[/quote:83747aa928]

آن بازی را زمان وینگو سال 84 با گل افشین چاووشی 1-0 بردیم / البته بازی دوم دور برگشت بود.یادمه آن سال افشین چاووشی برامون خیلی گل زد و یه گلزن تمام عیار بود تیتر یکی روزنامه هاخطاب به مربیان آن موقع تیم ملی فرداش این بود که : یکی در لیگ 1 فقط گل میزند اما کسی او را نمی بیند. ولی متاسفانه تو 3یا 4 بازی آخر سربازی با ایرانجوان بوشهر وقتی با سر به دروازهبان حریف گل زد دروازهبان حریف افشین مصدوم کرد فکر میکنم که مینیسک پاره کرد وبازیهای بعدی داماش وحتی نیم فصل بعدی لیگ 1 را از دست داد. یادمه همین بازی با ایرانجوان بوشهر اولین بازی بود که محسن فروزان برای داماش ( پگاه) انجام داد تو ان بازی وینگو به ساشا ایلیچ استراحت داد وداماش هم 6-1 برد.
البته من موافق تشویق حریف هستم برای توجیه حواشی واتفاقات حین بازی. در واقع تشویقو داریم سگ خور میکنیم براشون. من هم جزء داماش از تیمی تو لیگ برتر خوشم نمیاد واز تشویق مایلی کهن و امثال آن هم دلخوشی ندارم . اما چه کنیم مصلحت وشرایط ایجاب میکنه. آنچه شیران را روبه کند احتیاج است احتیاج
hamidjavan
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: پنج شنبه دسامبر 16, 2010 12:00 am

پستتوسط ali_m » يکشنبه سپتامبر 15, 2013 5:19 pm

من این قول رو از طرف هوادران تراختور میدم

اگه شما در این بازی کریمی و جلالی و یا خواستید تراکتور رو تشویق کنید

ما هم در بازی برگشت مهدوی و ناظمی رو تشویق خواهیم کرد
نماد کاربر
ali_m
کاربر کم کار
کاربر کم کار