[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - بحث آزاد: شرایط سکوها برای دیدار با تراکتورسازی

بحث آزاد: شرایط سکوها برای دیدار با تراکتورسازی

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

پستتوسط wer » شنبه سپتامبر 14, 2013 3:13 pm

[b:413278997b]حق خوری میگید کم لطفی!!!؟؟؟؟؟؟؟؟ /15/[/b:413278997b]
نماد کاربر
wer
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 10, 2013 12:00 am

پستتوسط havosh » شنبه سپتامبر 14, 2013 3:46 pm

هر بار که اسم تراکتور و بازی با داماش تو رشت میاد یاد دو تا بازی میفتم ، یکیش مربوط میشه به حدودا هفت هشت سال پیش زمانی که وینگو مربی پگاه بود ، هفته های آخر لیگ دسته اول ؛ برای اینکه کار صعودمون دست خودمون بمونه سه امتیاز می خواستیم و تو یه روز ابری 1-0 تراکتور رو بردیم ؛ اولین باری که استرس برای نتیجه ی تیم شهرم رو حس کردم ، تو جایگاه تیفوسی های فعلی که اون موقع کم جمعیت ترین نقطه استادیوم بود و فک کنم عارف محمدوند کاپیتان پگاه بود و یادم نمیاد با گل کی ولی اون فصل یکی از هجومی ترین تیم های تاریخمون رو داشتیم و اکثرا با تفاضل گل بالا بازی ها رو تموم می کردیم ، فک کنم دو سه تا بازی رو بالای 5 - 6 گل زدیم و برد های با 3 گل هم کم نداشتیم ؛ هرچند که تو عجیب ترین پلی آف جهان ، به پیکان ِ تقویت شده ی (!) فرهاد کاظمی و مهدی واعظی باختیم ، کاظمی که همه می دونن بعدش چه داستان هایی براش ساخته شد ، واعظی هم همون سال دوپینگی اعلام شد و از جام جهانی هم باز موند؛

خاطره دومی هم که یادم میاد مربوط میشه به اون بازی که نه ، جنگ هفته پنجم لیگ سه سال پیش تو سردار ِ جنگل ، بعد از یه هفته ای که تو نت و شبکه های اجتماعی حسابی به تبریزی ها تاخته بودیم ، تو یه شب تابستانی عازم ورزشگاه شدم که خرده حسابی که بازی فصل پیش تیم هم استانی مون تو تبریز برامون به وجود آورد رو تسویه کنم که متاسفانه ... به اون وضع بازی رو باختیم و بعدشم که اون داستانا پیش اومد . ولی نقطه تاریک ماجرا اونجا بود که م.ا بازیکنی که گل سوم رو از نقطه پنالتی به ثمر رسوند ، ضمن شادی بعد از گل ، جمعیت حاضر در ورزشگاه رو به رگبار بست ! صحنه ای که هیچ وقت از یادم نمیره و به جرئت میگم هنوز دنبال اون بازی داماش - تراکتوری هستم که بعدش بگم آخیش ، دلم خنک شد ! اتفاقی که امیدوارم هفته بعد رخ بده . برای دوست نداشتن تراکتور هزار دلیل دارم ولی احساس می کنم همین یه مورد برای یه عمر کفایت کنه !

این بازی برای من یکی به معنای واقعی فراتر از یه مسابقه ی معمولی فوتبال هست ، امیدوارم نه امسال که تا هزار سال همه ی بازی های با این تیم رو برنده بشیم ، تبریزی ها نایب قهرمانی پارسالشون رو مدیون برد 2-1 ما مقابل سپاهان هستند ، این لطف بزرگ ما به ازای تشویق هایی که امیدوارم هیچ وقت تو عضدی مخاطبش قرار نگیرن ! بنده مخالف کامل تشویق هرگونه عوامل تراکتور تو عضدی هستم ؛
نماد کاربر
havosh
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: يکشنبه اکتبر 30, 2011 12:00 am

پستتوسط siabagh » شنبه سپتامبر 14, 2013 5:44 pm

[quote:630e1fa066="havosh"]هر بار که اسم تراکتور و بازی با داماش تو رشت میاد یاد دو تا بازی میفتم ، یکیش مربوط میشه به حدودا هفت هشت سال پیش زمانی که وینگو مربی پگاه بود ، هفته های آخر لیگ دسته اول ؛ برای اینکه کار صعودمون دست خودمون بمونه سه امتیاز می خواستیم و تو یه روز ابری 1-0 تراکتور رو بردیم ؛ اولین باری که استرس برای نتیجه ی تیم شهرم رو حس کردم ، تو جایگاه تیفوسی های فعلی که اون موقع کم جمعیت ترین نقطه استادیوم بود و فک کنم عارف محمدوند کاپیتان پگاه بود و یادم نمیاد با گل کی ولی اون فصل یکی از هجومی ترین تیم های تاریخمون رو داشتیم و اکثرا با تفاضل گل بالا بازی ها رو تموم می کردیم ، فک کنم دو سه تا بازی رو بالای 5 - 6 گل زدیم و برد های با 3 گل هم کم نداشتیم ؛ هرچند که تو عجیب ترین پلی آف جهان ، به پیکان ِ تقویت شده ی (!) فرهاد کاظمی و مهدی واعظی باختیم ، کاظمی که همه می دونن بعدش چه داستان هایی براش ساخته شد ، واعظی هم همون سال دوپینگی اعلام شد و از جام جهانی هم باز موند؛

خاطره دومی هم که یادم میاد مربوط میشه به اون بازی که نه ، جنگ هفته پنجم لیگ سه سال پیش تو سردار ِ جنگل ، بعد از یه هفته ای که تو نت و شبکه های اجتماعی حسابی به تبریزی ها تاخته بودیم ، تو یه شب تابستانی عازم ورزشگاه شدم که خرده حسابی که بازی فصل پیش تیم هم استانی مون تو تبریز برامون به وجود آورد رو تسویه کنم که متاسفانه ... به اون وضع بازی رو باختیم و بعدشم که اون داستانا پیش اومد . ولی نقطه تاریک ماجرا اونجا بود که م.ا بازیکنی که گل سوم رو از نقطه پنالتی به ثمر رسوند ، ضمن شادی بعد از گل ، جمعیت حاضر در ورزشگاه رو به رگبار بست ! صحنه ای که هیچ وقت از یادم نمیره و به جرئت میگم هنوز دنبال اون بازی داماش - تراکتوری هستم که بعدش بگم آخیش ، دلم خنک شد ! اتفاقی که امیدوارم هفته بعد رخ بده . برای دوست نداشتن تراکتور هزار دلیل دارم ولی احساس می کنم همین یه مورد برای یه عمر کفایت کنه !

این بازی برای من یکی به معنای واقعی فراتر از یه مسابقه ی معمولی فوتبال هست ، امیدوارم نه امسال که تا هزار سال همه ی بازی های با این تیم رو برنده بشیم ، تبریزی ها نایب قهرمانی پارسالشون رو مدیون برد 2-1 ما مقابل سپاهان هستند ، این لطف بزرگ ما به ازای تشویق هایی که امیدوارم هیچ وقت تو عضدی مخاطبش قرار نگیرن ! بنده مخالف کامل تشویق هرگونه عوامل تراکتور تو عضدی هستم ؛[/quote:630e1fa066]

موافقم تي امرا
فقط علي كريمي و مجيد جلالي تشويق بوكونيم خوبه ،، نه زياد و همه استاديوم

ياد او بازي 3 سال پيش دكفتم ماه رمضان ؛ گرماي مرداد؛ استاديوم بيرون شهر؛ فكر نوگوديم ان هم تماشاگر بايه؛ تانم بگم ايتا از 7-8 بازي بسيار پر تماشاگر بو كي بالاي 20000 نفر تماشاگر دشتي؛ داوري به امي ضرر بو ايتا پنالتي مزخرف ، ايتا گلم هچين بوخورده محمدي ،
از اعماق وجود همه فرياد زه ئيد و داماش َ تشويق گوديد ؛ انگار كل تماشاگران تيفوسي ببوستوبود!
ساعت 2 شب فارسه ئيم بخانه؛ خستگي و ناراحتي امرا ؛ ولي آما بازنده نيبيم او بازي
نماد کاربر
siabagh
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: سه شنبه آگوست 16, 2011 12:00 am

پستتوسط shervin1381 » شنبه سپتامبر 14, 2013 7:29 pm

اینکه در بازی با صبا از مایلی کهن حمایت شد ومورد تشویق قرار گرفت نتیجه ان در کنفرانس مطبوعاتی مشخص شد که ایشان از جو بسیار خوب استادیوم وهواداران مان تعریف نمودند واین مسئله روی خروجی خبر گزاریها قرار گرفت تا تبلیغات خوبی برای استادیوم شهر رشت وتماشاگران خوب ان باشد
اما بازی بعدی که اقا معلم فوتبال ایران ودوست خیلی نزدیک محمد مایلی کهن ،یعنی مجید جلالی عهده دار مربیگری تیم تراکتور میباشد میتواند این تبلیغ را گسترده تر کند وبا مواجه شدن با تشویق هواداران مبلغ خوبی برای ورزشگاه عضدی در کنفرانس پس از بازی باشد
همچنین همانگونه که میدانیم علی کریمی که اصلیتی گیلانی داردو در اکثر مسابقات دوربین ها وخبر گزاریها دنبال مصاحبه گرفتن از وی میباشند با تشویقی که میشود میتوان به از وی نیز در این راه استفاده نمود
لازم به ذکر است که دوتن از عناصرحاشیه ای تراکتور(دهنوی وسید صالحی ) امسال در این تیم حضور ندارند وخود به خود تنش کمتر میباشد وبهترین کار ما هواداران تشویق بدون وقفه مثل بازی با صبا میباشدتا برد دیگری نصیب داماش گردد به امید موفقیت در میدانهای اتی
نماد کاربر
shervin1381
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: يکشنبه مارس 31, 2013 12:00 am

پستتوسط golsar-boy » يکشنبه سپتامبر 15, 2013 5:07 am

[quote:ae46263bab="MAZIYAR"]هواداران تیم هایی مثل فولاد و استقلال کاپیتان داماش رو در فصل قبل تشویق کردند و زمانی هم که مهدوی کیا در داماش حضور داشت به هر شهری میرفت تشویق میشد...
پس تشویق یک یا دو نفر از تیم حریف آن همه به بهانه گیلانی بودن کار ناپسندیده ای نیست!
فقط خواهشا از حد نگذرونیم و در همون حد قلعه نویی و مایلی کهن نگه داریم[/quote:ae46263bab]
[size=24:ae46263bab]
به نظرم این ضایع بازیها را تیم گهر در فوتبال ایران باب کرده و من اصلا اعتقادی بهش ندارم.
برای نشون دادن فرهنگ نیازی نیست مربی یا بازیکن حریف را بیخودی بزرگ کنی.
علی کریمی بازیکن خوبیه ولی اصالت خودش را فراموش کرده و در مصاحبه هاش همیشه اصرار داره بگه در کرج به دنیا اومده. اونوقت این بازیکن خودفروخته را پارسال عده ای با لقب کریمی بچه رشتی صدا میزدند.
[color=red:ae46263bab]دوستان نام رشت بسیار مقدس تر از این چیزهاست و همه باید افتخار کنند رشتی هستند نه اینکه کریمی پاشاکی (محله ای بین سیاهکل و سنگر و نزدیک به رشت) بیاد از اصالتش فرار کنه!!![/color:ae46263bab]
سایر بازیکنان تراکتور بخصوص محمدابراهیمی اگه نگم شایسته دشنام هستند با اطمینان میگم شایسته تشویق هم نیستن پس مراقب باشیم کاری نکنیم که تف سربالا باشه.

در مورد جلالی باید بگم مربی باکلاس و با شخصیت و بافرهنگیه، ولی اینا دلیل نمیشه مستحق تشویق باشه ولی اگر دوستان به سیاست اعتقاد دارند باید در مصاحبه پیش از بازی یه سوال در مورد جو احتمالی ورزشگاه عضدی و یا استعدادهای فوتبال رشتی و علاقه یا عدم علاقه جلالی به مربیگری در رشت با وجود این همه استعداد پرسیده بشه، درصورتی که جوابهاش خوب بود اونوقت لایق تشویق خواهد بود.[/size:ae46263bab]
نماد کاربر
golsar-boy
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه جولاي 19, 2012 12:00 am

پستتوسط amin_asadolahpor » يکشنبه سپتامبر 15, 2013 5:25 am

آقای golsar_boyمحض اطلاع جناب عالی برسونم این علی کریمی بودش سال 88 بعد انتخابات مثل مردم مچ بند سبز بست رفت تو زمین با کره بازی کردش.
علی کریمی بازیکن بزرگیه همیشه خودشو گیلانی میدونه، شما هم بهتره اون عکس مسخره خودتوبرداری با اون زنجیر، اینقدر مورد مسخره کسانی که میان تو سایت از شهرهای دیگه واقع نشیم.همین تشویق ها باعث میشه تنش کمتر بشه
ایران داماش
نماد کاربر
amin_asadolahpor
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: دوشنبه جولاي 16, 2012 12:00 am

پستتوسط golsar-boy » يکشنبه سپتامبر 15, 2013 5:42 am

[quote:60219e6d99="amin_asadolahpor"]آقای golsar_boyمحض اطلاع جناب عالی برسونم این علی کریمی بودش سال 88 بعد انتخابات مثل مردم مچ بند سبز بست رفت تو زمین با کره بازی کردش.
علی کریمی بازیکن بزرگیه همیشه خودشو گیلانی میدونه، شما هم بهتره اون عکس مسخره خودتوبرداری با اون زنجیر، اینقدر مورد مسخره کسانی که میان تو سایت از شهرهای دیگه واقع نشیم.همین تشویق ها باعث میشه تنش کمتر بشه[/quote:60219e6d99]

امین عزیز. اینکه مچ بند سبز بسته و خط فکریشو مشخص کرده چه ربطی به این داره که ما تشویقش کنیم. انتخابات 88 تموم شد و رفت و دیگه کسی حرفی از اعتراضات مردمی اون زمان نمیزنه. یعنی میگی بخاطر اون حرکت بعد 4 سال دوباره تشویقش کنیم؟!!!
نمیدونم چندتا مصاحبه خوندی که کریمی خودشو گیلانی دونسته باشه ولی من مصاحبه های زیادی خوندم که سعی کرده خودشو پرورش یافته تهران جلوه بده و یکبار شده وقتی حرف از استعداد و نبوغش شد بگه در گیلان استعدادهای فوتبال زیاد هست؟!!!
در مورد عکسم هم قبلا نظرم را در گفتگو آزاد مفصل نوشتم و برام مهم نیست عده ای ظاهر بین فکر میکنن این عکس مسخرست.این عکس برای من بسیار پرمعناست
نماد کاربر
golsar-boy
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط wer » يکشنبه سپتامبر 15, 2013 5:48 am

amin_asadolahpor] واقعا" برات متاسفم همین بس
این هم می خوام بگم گیلان اولین استانی بود که مخالف شدید این افراد سبز پوش که باعث عدم صعود تیم ملی شدن به جام جهانی 2010 شدن < شجاعی وکعبی > بود
تیم ملی فوتبال جای حاشیه وسیاست بازی نیست فقط به عشق کشورشون باید جونشون هم بدن عزیزم کریمی جز حاشیه چیزی نداره کسی که با همه دعوا داره ......
در راهپیمایی 8 دی مردم دیار میرزا که با هوشیاری خود برای جهانیان اثبات کردن که مردم دیار میرزا گوش به فرمان رهبری عزیز خواهند بود :)
اگر به این سبز بستن میخواد باشه که من این کریمی پول پرست که اعدام میکنم /9/
هر کی کریمی که به تیم ملی در جامجهانی 2006 حاشیه درست کرد تشویق کنه شک ندارم یا طرفدار پس پس یا اس اس مافیایی هست واقعا" براش متاسفم :o :( /6/
ولی آقای جلالی ایراد نداره /23/
آخرين ويرايش توسط wer on يکشنبه سپتامبر 15, 2013 6:07 am, ويرايش شده در 4.
نماد کاربر
wer
کاربر فعال
کاربر فعال

پستتوسط golsar-boy » يکشنبه سپتامبر 15, 2013 5:53 am

[quote:fdcd634de4="amin_asadolahpor"]آقای golsar_boyمحض اطلاع جناب عالی برسونم این علی کریمی بودش سال 88 بعد انتخابات مثل مردم مچ بند سبز بست رفت تو زمین با کره بازی کردش.
علی کریمی بازیکن بزرگیه همیشه خودشو گیلانی میدونه، شما هم بهتره اون عکس مسخره خودتوبرداری با اون زنجیر، اینقدر مورد مسخره کسانی که میان تو سایت از شهرهای دیگه واقع نشیم.همین تشویق ها باعث میشه تنش کمتر بشه[/quote:fdcd634de4]

دوست گلم برای اثبات اینکه بدونی کریمی اصلا اصالتشو نمیدونه کجاییه
این لینک سایت رسمیش
http://alikarimi8.ir/about
[color=red:fdcd634de4]محمدعلی کریمی پاشاکی (زادهٔ ۱۷ آبان ۱۳۵۷ در کرج) که اصالتی گیلانی (دیلمان) دارد و بیشتر با نام علی کریمی شناخته می‌شود!!![/color:fdcd634de4]
در صورتی که پاشاکی اصلا به دیلمان نزدیک نیست. محله ای نزدیک به سنگر و سیاهکل

[img:fdcd634de4]http://www.pashaki.com/wp-content/uploads/2012/12/pashaki.com_161.jpg[/img:fdcd634de4]
نماد کاربر
golsar-boy
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط popo131 » يکشنبه سپتامبر 15, 2013 6:00 am

سياست .... چيزي كه ما نداريم ....

قرار نيست كل بازي رو تشويق كنيم كه .... فقط براي چند ثانيه

قبل بازي با صبا هم ... بعضي دوستان خرده ميگرفتن كه چرا مايلي كهن .... ديدين كه جواب داد ... پس خواهشن هم كاري كنيد ممنون /3/
DAMASH per tutta la mia vita

popo131
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه مه 20, 2012 12:00 am

پستتوسط abarar1989 » يکشنبه سپتامبر 15, 2013 6:01 am

[quote:ad8b1009b9="wer"]amin_asadolahpor واقعا" برات متاسفم همین بس

این هم می خوام بگم گیلان اولین استانی بود که مخالف شدید این افراد سبز پوش که باعث عدم صعود تیم ملی شدن به جام جهانی 2010 شدن < شجاعی وکعبی > بود
تیم ملی فوتبال جای حاشه وسیاست بازی نیست فقط به عشق کشورشون باید جونشون هم بدن عزیزم

و قضیه 8 دی مردم دیار میرزا برای جهانیان اثبات شد که مردم دیار میرزا گوش به فرمان رهبری عزیز خواهند بود :)

اگر به این سبز بستن میخواد باشه که من این کریم پول پرست اعدام میکنم/9/

هر کی کریمی که به تیم ملی در جامجهانی 2006 حاشیه درست کرد تشویق کنه شک ندارم یا طرفدار پس پس یا اس اس مافیایی هست واقعا" براش متاسفم :o :( /6/

ولی آقای جلالی ایراد نداره /23/[/quote:ad8b1009b9]
[color=black:ad8b1009b9]دوست عزیز سعی کن ادبیاتت رو درست کنی و در گفتگو کمی دقت کنی.البته این یه تذکر دوستانه ی جمعیه و مربوط به همه از جمله خودم میشه.ما باید سعی کنیم در کمال احترام با هم صحبت کنیم...
در مورد مسائل سیاسی بحث خاصی ندارم ولی در این مورد که هرکی کریمی رو تشویق کنه استقلالی یا پرسپولیسی هست رو چه حسابی این حرفو میزنی؟اصلا چرا این حرفو میزنی؟ما کی میخوایم سیاست بخرج بدیم و سعی کنیم طوری رفتار کنیم که تو رسانه ها از ما به خوبی یاد کنند.نظرت چیه بریزیم سر تراکتوی ها تا میخورن اونا رو بزنیم؟کور سوی امیدی که برامون مونده اینه که ما تو بازیامون چند نفر تاثیر گذار(توی رسانه) تیم حریف رو تشویق کنیم تا جو بن نفعمون بر گرده...[/color:ad8b1009b9]
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه جولاي 04, 2011 12:00 am

پستتوسط golsar-boy » يکشنبه سپتامبر 15, 2013 6:12 am

[quote:c5ecdb01cd="abarar1989"][quote:c5ecdb01cd="wer"]amin_asadolahpor واقعا" برات متاسفم همین بس

تیم ملی فوتبال جای حاشه وسیاست بازی نیست فقط به عشق کشورشون باید جونشون هم بدن عزیزم

و قضیه 8 دی مردم دیار میرزا برای جهانیان اثبات شد که مردم دیار میرزا گوش به فرمان رهبری عزیز خواهند بود :)

اگر به این سبز بستن میخواد باشه که من این کریم پول پرست اعدام میکنم/9/

ولی آقای جلالی ایراد نداره /23/[/quote:c5ecdb01cd]
[color=black:c5ecdb01cd]دوست عزیز سعی کن ادبیاتت رو درست کنی و در گفتگو کمی دقت کنی.البته این یه تذکر دوستانه ی جمعیه و مربوط به همه از جمله خودم میشه.ما باید سعی کنیم در کمال احترام با هم صحبت کنیم...
در مورد مسائل سیاسی بحث خاصی ندارم ولی در این مورد که هرکی کریمی رو تشویق کنه استقلالی یا پرسپولیسی هست رو چه حسابی این حرفو میزنی؟اصلا چرا این حرفو میزنی؟ما کی میخوایم سیاست بخرج بدیم و سعی کنیم طوری رفتار کنیم که تو رسانه ها از ما به خوبی یاد کنند.نظرت چیه بریزیم سر تراکتوی ها تا میخورن اونا رو بزنیم؟کور سوی امیدی که برامون مونده اینه که ما تو بازیامون چند نفر تاثیر گذار(توی رسانه) تیم حریف رو تشویق کنیم تا جو بن نفعمون بر گرده...[/color:c5ecdb01cd][/quote:c5ecdb01cd]

آبرار رضای عزیز ، چرا ما باید از بیم کمیته انظباطی کسانی که مستحق تشویق نیستن را تشویق کنیم؟ باور کنید اینجوری حسن زاده هم به خواستش رسیده.
ما نباید توهین کنیم تا در خطر کسر امتیاز قرار نگیریم ولی نباید بیخودی دیگران را بزرگ کنیم تا مورد توجه قرار بگیریم.
باور کن این نیرنگ جدید کمیته انظباطیه، حالا این رای استیناف رو اینقدر طول میدن تا چند بازی حساس بگذره و اگر اتفاقی نیفتاد تازه سر ما منت میزارن که ازتون امتیازی کسر نکردیم. در حالیکه همون اولش هم به ناحق رای داده بودن. این وسط چی گیر ما اومد؟ هیچی ظلمی که بهمون به ناحق روا داشته بودند را تونستیم با بزرگ کردن دشمنانمون بگیریم!!!
این کریمی برای اعتلای فوتبال رشت هرگز کاری نکرده و نمیکنه
نماد کاربر
golsar-boy
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط amin_asadolahpor » يکشنبه سپتامبر 15, 2013 6:12 am

wer گرامی اون موقع تو محله خودت تیله بازی میکردی داداش ما با جند نفر دیگه رفتیم نوشهر بازی بازی اسقلال شهرداری و شموشک رو دیدیم وبعد بازی مارو دور کردنچاقو زدن به ما.
افتخار من اینه که همیشه و همه کنار این تیم بودم.امثال شماها رو نه دیدم نه میشناسم.
من تیم اولم همین تیم بود و هست.این انگ رو به خودتون بچسبونید.
بعد انتخابات تو شلوغیا ،البته فکر کنم سن شما قد نده مردم زیر باتوم وچوب وتیر تفنگ بودن،خیلی دل شیر میخواست کسی همنوای مردم باشه.
کریمی سمبل نیست ،اما با مردم هستش.هوادار خودش تشخیص میده کی باید تشخیص میدن کیو باید تشویق کنن.شما برای خودت متاسف باش و بدون داری با کی صحب میکنی، منو نمیشناسی بپرس از بچه مدرسه یهات میگن کیم
ایران داماش
نماد کاربر
amin_asadolahpor
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: دوشنبه جولاي 16, 2012 12:00 am

پستتوسط wer » يکشنبه سپتامبر 15, 2013 6:22 am

بد برداشت کردی برادر من به صورت کلی داشتم هوشیار میکردمت کاملا در مورد کریمی هیچ تفاهمی نداریم

منم طرفدار چندین ساله داماشم و پگاه و استقلال و سپیدرودم

اگر تو من تو ورزشگاه ندیدی مشکل خودت هست نمی دونستم باید حضور و غیاب بشه :twisted: :wink:

من تمام طرفدار داماشم دوست و برادر خودم میدونم /7/

فقط به خاطر یک بازیکن غیر بومی ..................... : :idea:
نماد کاربر
wer
کاربر فعال
کاربر فعال

پستتوسط pouri_sb » يکشنبه سپتامبر 15, 2013 7:27 am

آقا وا بدین تشویق عوامل حریفو... خوب که چی بیان تعریف کنن؟ بعدش لقب * رو به ما می دنا! از من گفتن بود :)

بعدشم یکی نوشته بود مرتضی ابراهیمی رو تشویق کنیم!!!!!!!!!! آخه برادر من تو که استادیوم نمی یای چرا خط الکی می دی؟ پارسال رو یادت رفته؟ بعد از بازی جام حذفی موقع رفتن تو نیمکت، با دستش و دهنش فحش +18 داشت می داد به بچه های پشت دروازه!!!!!!!!!!!!!

کریمی رو هم هر موقع تو رشت تشویق کردیم تیم باخته!!! تو زمین باشه اینطوری تشویق شه روحیه می گیره!!!!
نماد کاربر
pouri_sb
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: شنبه آگوست 13, 2011 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 3 مهمان