[quote:c5ecdb01cd="abarar1989"][quote:c5ecdb01cd="wer"]amin_asadolahpor واقعا" برات متاسفم همین بس
این هم می خوام بگم گیلان اولین استانی بود که مخالف شدید این افراد سبز پوش که باعث عدم صعود تیم ملی شدن به جام جهانی 2010 شدن < شجاعی وکعبی > بود
تیم ملی فوتبال جای حاشه وسیاست بازی نیست فقط به عشق کشورشون باید جونشون هم بدن عزیزم
و قضیه 8 دی مردم دیار میرزا برای جهانیان اثبات شد که مردم دیار میرزا گوش به فرمان رهبری عزیز خواهند بود
اگر به این سبز بستن میخواد باشه که من این کریم پول پرست اعدام میکنم/9/
هر کی کریمی که به تیم ملی در جامجهانی 2006 حاشیه درست کرد تشویق کنه شک ندارم یا طرفدار پس پس یا اس اس مافیایی هست واقعا" براش متاسفم
ولی آقای جلالی ایراد نداره

[/quote:c5ecdb01cd]
[color=black:c5ecdb01cd]دوست عزیز سعی کن ادبیاتت رو درست کنی و در گفتگو کمی دقت کنی.البته این یه تذکر دوستانه ی جمعیه و مربوط به همه از جمله خودم میشه.ما باید سعی کنیم در کمال احترام با هم صحبت کنیم...
در مورد مسائل سیاسی بحث خاصی ندارم ولی در این مورد که هرکی کریمی رو تشویق کنه استقلالی یا پرسپولیسی هست رو چه حسابی این حرفو میزنی؟اصلا چرا این حرفو میزنی؟ما کی میخوایم سیاست بخرج بدیم و سعی کنیم طوری رفتار کنیم که تو رسانه ها از ما به خوبی یاد کنند.نظرت چیه بریزیم سر تراکتوی ها تا میخورن اونا رو بزنیم؟کور سوی امیدی که برامون مونده اینه که ما تو بازیامون چند نفر تاثیر گذار(توی رسانه) تیم حریف رو تشویق کنیم تا جو بن نفعمون بر گرده...[/color:c5ecdb01cd][/quote:c5ecdb01cd]
آبرار رضای عزیز ، چرا ما باید از بیم کمیته انظباطی کسانی که مستحق تشویق نیستن را تشویق کنیم؟ باور کنید اینجوری حسن زاده هم به خواستش رسیده.
ما نباید توهین کنیم تا در خطر کسر امتیاز قرار نگیریم ولی نباید بیخودی دیگران را بزرگ کنیم تا مورد توجه قرار بگیریم.
باور کن این نیرنگ جدید کمیته انظباطیه، حالا این رای استیناف رو اینقدر طول میدن تا چند بازی حساس بگذره و اگر اتفاقی نیفتاد تازه سر ما منت میزارن که ازتون امتیازی کسر نکردیم. در حالیکه همون اولش هم به ناحق رای داده بودن. این وسط چی گیر ما اومد؟ هیچی ظلمی که بهمون به ناحق روا داشته بودند را تونستیم با بزرگ کردن دشمنانمون بگیریم!!!
این کریمی برای اعتلای فوتبال رشت هرگز کاری نکرده و نمیکنه