[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - گفتگو آزاد

گفتگو آزاد

پیشنهادات و انتقادات + مطالب متفرقه ورزشی، اجتماعی، تاریخی و... (ارسال های سیاسی حذف خواهند شد) را در این بخش قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, antiros

پستتوسط wer » شنبه سپتامبر 14, 2013 11:52 am

امیرآبادی: ممنوع الخروج شدن فتح‌اله‌زاده ربطی به من ندارد/ با چک‌ها ماشین خریده‌ام، ماشین را هم فروختم رفت
مهدی امیرآبادی امروز صبح علی الطلوع با تلفن بچه‌های روزنامه ورزشی از خواب بیدار شد ، آنهایی که خبر ممنوع‌الخروج شدن علی فتح‌اله‌زاده را از روی سایت گل خوانده بودند. امیرآبادی که به تازگی به تیم پیکان پیوسته از این موضوع خیلی خوشحال نیست اومی‌گوید: تا یک بحث حاشیه‌ای شده همه پیگیر خبر هستند در حالی که اگر موضوع یک کم به خود فوتبال ربط داشت کسی نبود که حالی از ما بپرسد.
امیرآبادی اما سپس در ادامه حرف‌هایش می‌گوید: موضوع آقای فتح‌اله‌زاده مستقیما به من ارتباطی پیدا نمی‌کند من و تعدادی از بازیکنان‌ها مدت‌ها از استقلال طلبکار بودیم و باشگاه اقدامی در این زمینه برای ما انجام نمی‌ داد در نهایت من به شخصه چکی که دستم بود را خرج کردم و با آن ماشین خریدم و به کسی هم که این چک را از من دریافت می‌کرد گفتم که وضعیت چه طور است ... اتفاقا من آن ماشین را هم فروخته‌ام و در حال حاضر هیچ چیزی وجود ندارد مسوولیتش را با من باشد.
امیرآبادی در پایان می‌گوید: شنیدم استقلال شرایط مالی خوبی ندارد اما بالاخره برای پایان این وضعیت یک کاری باید کرد، نمی‌شود کاری به حال این موضوع کرد به نظر من کسانی که مسوولیت استقلال را دارند باید در کلان موضوع یک فکری به حال این ماجرا بکنند تا این وضعیت استقلال بالاخره یک روز به پایان برسد.
نماد کاربر
wer
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 10, 2013 12:00 am

پستتوسط wer » شنبه سپتامبر 14, 2013 11:57 am

[color=red:0ffe043263][size=24:0ffe043263]ممنوع‌الخروج شدن فتح‌اله‌زاده را جدی بگیرید/ مدیریت به چه قیمت؟[/size:0ffe043263][/color:0ffe043263]
اینکه در یک باشگاه که به قول همین آقای مدیر 30 میلیون طرفدار دارد کار به چک خرد کردن، شرخری، توقیف اموال و ممنوع‌الخروج شدن می‌رسد نکته‌ای که باید بیشتر روی آن فکر کرد
بی‌سابقه است ولی حقیقت دارد؛ اینکه مدیرعامل یکی از دو باشگاه پرطرفدار فوتبال ایران به دلیل بدهی شخصی به یک بازیکن فوتبال از همراهی تیمش برای سفر مهم آسیایی تیمش محروم شود.
علی فتح‌اله‌زاده مدیرعامل استقلال، مرد لبخند به لب روزهای نقل و انتقالات که اخیرا تمهیدات تازه‌ای برای جلب نظر بازیکنان یافته است. او که قبلا با چک‌های شخصی بازیکنان را مجاب به ماندن در استقلال می‌کرد حالا با آدم‌هایی مواجه است که به این چک‌ها اطمینانی ندارند و بنابراین در شعبده تازه، از ماشین شخصی، ویلای شمال و ... مایه می‌گذارد. او اما دیروز در مخمصه تازه‌ای گیر افتاد، بازیکنی که چکش را خرج کرده و کار را به آدم‌هایی واگذار کرده که راه نقد چک را می‌دانند و البته با اطلاع قبلی چک را از بازیکن خریده‌اند. بنابراین موضوع فتح‌اله‌زاده از این به بعد نه یک مسئله تازه که با ارتباطات فدراسیونی حل شود که یک موضوع حقوقی است که توسط یک آدم نه چندان حاجی دوست پیگیری خواهد شد. بنابراین فتح‌اله‌زاده‌ مورد نظر یا فکری به حال این بدهی خواهد کرد یا با موضوع ممنوع‌الخروج شدن یک جوری کنار خواهد آمد.
اینکه در یک باشگاه که به قول همین آقای مدیر 30 میلیون طرفدار دارد کار به چک خرد کردن، شرخری، توقیف اموال و ممنوع‌الخروج شدن می‌رسد نکته‌ای که باید بیشتر روی آن فکر کرد. راستی چرا فتح‌اله‌زاده تحت هر شرایطی دوست دارد مدیرعامل استقلال باقی بماند این هم سوال مهمی است که باید روی پاسخ دادن به آن بیشتر فکر کرد.
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط wer در شنبه سپتامبر 14, 2013 12:05 pm .
نماد کاربر
wer
کاربر فعال
کاربر فعال

پستتوسط MEHRDAD » شنبه سپتامبر 14, 2013 12:04 pm

wer : از ارسال [b:6458933f98]اسپم[/b:6458933f98]، کامنت های چند کلمه، تکراری و همچنین کلمات نامناسب خودداری کنید.
قوانین سایت:
http://varesh-sport.com/static-4.html
تصوير

نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط majid13 » شنبه سپتامبر 14, 2013 12:21 pm

ایشالله این بازی رو هم ببریم و انتقاممونو از سوراختور بگیریم :)
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط majid13 در شنبه سپتامبر 14, 2013 12:25 pm .
تصوير
نماد کاربر
majid13
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه ژانويه 07, 2012 12:00 am

پستتوسط hesam150 » شنبه سپتامبر 14, 2013 12:21 pm

امير عابديني در گفت‌وگو با تسنيم درباره پيروزي 2 بر يک داماش گيلان مقابل صبا در هفته نهم ليگ برتر اظهار داشت: همه کارشناسان مي‌دانند داماش در فصل نقل‌وانتقالات بازيکن صاحب‌نامي را جذب نکرد. ما روح‌الله سيف‌اللهي جوان را به خدمت گرفتيم و يا مسعود حسن‌زاده، بازيکن فصل گذشته خودمان را جانشين عليرضا جهانبخش کرديم.

وي با بيان اينکه با همان بازيکنان فصل گذشته به ميدان مي‌رويم، افزود: در اين فصل با آسيب‌ديدگي محمدرضا مهدوي، محمد آبشک و رضا کاردوست نيز روبه‌رو شديم اما خوشبختانه با مهره‌هايي که در تيم داشتيم نتايج نسبتاً خوبي کسب کرده‌ايم.

مديرعامل داماش با تمجيد از بازيکنان اين تيم تصريح کرد: بازيکنان داماش به تيم‌شان وفادار هستند. نمونه اين مسئله حرکتي شيريني بود که امين متوسل‌زاده پس از گل مقابل صباي قم در ديدار روز گذشته انجام داد. اين موضوع نشان مي‌دهد بازيکناني که در اين چند سال کنار هم بازي کرده‌اند اتحاد دارند و پول در ميان آنها معنا و مفهوم خودش را از دست داده است.

عابديني اضافه کرد: ما به بازيکنان پولي نمي‌دهيم و اگر هم بخواهيم اين کار را انجام، به صورت هفتگي رقمي به آنها پرداخت مي‌کنيم که خيلي هم زياد نيست. اعضاي کادر فني ما نيز نشان داده‌اند در اعتماد به آنها اشتباه نکرده‌ايم. داماش از 9 بازي 2 شکست 2 پيروزي و 5 تساوي داشته است. يعني در 180 دقيقه 6 امتياز و در 450 دقيقه 5 امتياز کسب کرده‌ايم.

وي خاطرنشان کرد: در کل از روند تيمم راضي هستم. داماش اين بضاعت را دارد که با توجه به فاصله کم تيم‌ها بتواند خودش را به بالاي جدول برساند.

مديرعامل داماش گيلان در ادامه درباره اينکه چرا داماش تاکنون با اسپانسري به توافق نرسيده است، گفت: با توجه به اينکه داماش در استان گيلان حضور دارد منتظر اسپانسر گيلاني بوديم که هنوز به ما مراجعه نکرده‌اند. البته فولاد لوشان 5،6 قرارداد با ما بسته و حتي تبليغ اين شرکت را روي پيراهن خود داشتيم اما ديگران نيامده‌اند. از طرفي ما روي برخي معيارهاي خود براي بستن قرارداد ايستاده‌ايم که برندهاي تجاري با توجه به اين معيارها مقداري کم‌لطفي کرده‌اند. با اين وجود فکر مي‌کنم به زودي اسپانسري براي تيم داماش پيدا خواهد شد.

وي درباره عدم برگزاري مجمع فدراسيون فوتبال در تيرماه تصريح کرد: بعيد است کفاشيان مجمع را خودش برگزار کند چون او سر جاي خودش ايستاده و کسي کاري به او ندارد. به نظر مي‌رسد همه چيز بر وفق مراد دوستان است و دليلي ندارد که بخواهند با برگزاري مجمع براي خود دردسر ايجاد کنند! بهتر است اعضاي مجمع فدراسيون فوتبال خود زمينه برگزاري مجمع اين فدراسيون را فراهم آورند، چرا که کفاشيان مايل نيست خودش مجمع را برگزار کند.

عابديني اضافه کرد: فدراسيون فوتبال آمار و ارقامي به سازمان ليگ تحويل داده که فاجعه اين فوتبال است. بررسي کنيد چقدر به ما پول پرداخت شده، چقدر جريمه داده‌ايم و چقدر دريافتي داشته‌ايم. هيچ نظارتي هم بر اين اعداد و ارقام وجود ندارد و هر کميته‌اي در فدراسيون فوتبال براي خودش هزينه مي‌کند. فدارسيون فوتبال تاکنون 320 ميليون تومان از داماش کسر کرده و من مانده‌ام چطور اين فدراسيون مي‌خواهد از باشگاه‌ها حمايت کند.

مديرعامل داماش گيلان با انتقاد از فدراسيون فوتبال و کفاشيان خاطرنشان کرد: متاسفانه در فدراسيون فوتبال «دکاني» باز شده است تا اگر باشگاه‌ها با هم و يا بازيکنان با يکديگر «کل‌کل» کردند آنها را جريمه کند. به نظرم با اين شرايط بايد فاتحه فدراسيون فوتبال را خواند.

وي با اشاره به رقم‌هايي که از حساب باشگاه داماش گيلان توسط فدراسيون فوتبال و سازمان ليگ کسر شده است، گفت: فدراسيون در تاريخ 92/5/1 مبلغ 60 ميليون تومان به دليل حق عضويت در فدراسيون فوتبال، در تاريخ 92/5/10 مبلغ 100 ميليون تومان و در تاريخ 92/5/13 مبلغ 80 ميليون تومان بابت پرداخت سهميه داماش و در تاريخ 92/5/20 بابت حق ثبت بازيکنان 80 ميليون تومان از حساب باشگاه داماش کسر کرده است که در مجموع 320 ميليون تومان مي‌شود. آقايان که فرياد مي‌زنند براي توپ‌هاي آل‌اشپورت پول نمي‌دهيم، چرا بابت اين‌ توپ‌ها 2 ميليون و 200 هزار تومان از ما پول گرفتيد؟

مديرعامل داماش درباره ترک ايران توسط کارلوس کي‌روش و شايعه استعفاي او از سرمربيگري تيم ملي ايران عنوان کرد: کي‌روش به ايران بازگردد که چه کار کند؟ البته از يک بعد به کي‌روش حق مي‌دهم و از بعد ديگر به فدراسيون فوتبال. اينکه فدراسيون فوتبال بلد نيست مديريت کند، حق با کي‌روش است ولي از طرفي هم کي‌روش بايد بداند با ايران قرارداد بسته و بضاعت فوتبال ما همين است.

عابديني درخصوص مرخصي محمد رويانيان، مديرعامل باشگاه پرسپوليس و اينکه گفته مي‌شود قرار است او به جاي رويانيان مديرعامل پرسپوليس شود، تصريح کرد: براي اولين بار نيست که اين مسائل مطرح مي‌شود. در مملکت‌مان ياد گرفته‌ايم قدر آدم‌هايي که خوب کار مي‌کنند را ندانيم. آدم‌هايي که خوب کار مي‌کنند و زحمت مي‌کشند بيرون هستند ولي آدم‌هايي که هيچ کاري نمي‌کنند و «ول» مي‌چرخند در اين فوتبال حضور دارند!

مديرعامل داماش گيلان در رابطه با چرت زدن سعيد شيريني، سرپرست پرسپوليس روي نيمکت اين تيم در دربي 77 اظهار داشت: چه اشکالي دارد که شيريني روي نيمکت چرت بزند؟! او تاکنون به فکر اين بوده که ماشين‌ها جلوي او رژه بروند و لذت ببرد ولي الان به فکر اين است که بازيکنان گل بزنند و بالا و پايين بپرد! شيريني تجربه کمي دارد و از جاي ديگري به اين فوتبال آمده است.

وي افزود: مشخص بود که اين شخص نه تنها 48 ساعت بلکه يک هفته نخوابيده است. چشم‌هاي او خود به خود بسته مي‌شد ولي آيا با نخوابيدن شيريني پرسپوليس برنده دربي مي‌شد؟ با اين حال سوال من اين است که اين وسط عادل فردوسي‌پور دنبال چه چيزي مي‌گردد؟

[size=18:063121c0de]عابديني کرد: فردوسي‌پور پاسخ جمله من را بدهد و بگويد که چرا وسط برنامه پر هيجاني که 3 ميليون پيامک براي آن ارسال شده، يک ميليون پيامک ارسال نشده و 5 ميليون نفر نيز حوصله پيامک دادن نداشتند که جمعاً 10 ميليون بيننده مي‌شود، اسم دلالي را مي‌آورد که شجره آن براي من معلوم است؟!

مديرعامل داماش گيلان ادامه داد: فردوسي‌پور از کانال 3 جمهوري اسلامي ايران از اين شخص به عنوان بهترين نام مي‌برد. اين کار چه معنايي دارد؟‌ فردوسي‌پور با اين دلال چه ارتباطي مي‌تواند داشته باشد؟!

وي خطاب به مجري برنامه 90 گفت:‌ آقاي فردوسي‌پور! شما فرافکني مي‌کنيد که صداي امير قلعه‌نويي در مي‌آيد. شما نمي‌خواهيد بفهميد که چرا عابديني فرياد مي‌زند اسماعيل حسن‌زاده حق داماش را خورده است! فردوسي‌پور ده‌ها ايراد دارد و از اين طرف و آن طرف حمايت مي‌شود.
[/size:063121c0de]
عابديني در واکنش به اظهارات امير قلعه‌نويي در مورد عادل فردوسي‌پور به تسنيم گفت:‌ من مي‌دانم امير قلعه‌نويي بدون مدرک حرفي را نمي‌زند.

امشب صدای تیشه از بیستون نیامد / شاید به خواب شیرین، فرهاد رفته باشد
نماد کاربر
hesam150
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: سه شنبه ژوئن 04, 2013 12:00 am

پستتوسط sepidroudi » شنبه سپتامبر 14, 2013 12:32 pm

[quote:84f06339bd="majid13"]آقا ینفر فیس بوک میان مره پیغام فده کسی دانه ان چی گه؟ /4/
Hello there, am alexandra from Russia living in sweden for nowadays:) i need some designs can you help me?:) Have a nice day and thanks for your time.[/quote:84f06339bd]

ریا نباشه مجید جان ولی از اونجایی که من به زبانهای دوری تسلط دارم :lol: ایشون میفرمایند:

سلام (البته اگه جایی عضو شده باشید و مدیر اونجا پیام بده به شما به معنای خوش آمدید تلقی میشه) - من الکساندرا هستم از انزلیچی که در حال حاضر سوئد زندگی میکنم . من به بعضی طرحها نیاز دارم , آیا شما میتوانید به من کمک کنید؟ - روز خوبی داشته باشید و ممنون بابت وقتتون

پ.ن: مجید جان ان کره دانه انزلیچی شینه هوای کارا بدار :wink: :!:
اگر سپیدرود بخشکد ماهیها می میرند
نماد کاربر
sepidroudi
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه مه 16, 2011 12:00 am

پستتوسط yaranemirza » شنبه سپتامبر 14, 2013 12:38 pm

مختاري: برد حق داماش بود

هافبک تيم فوتبال داماش گيلان تاکيد کرد اين تيم در مصاف با صباي قم استحقاق کسب 3 امتياز را داشته است.
[مختاري: برد حق داماش بود]

محمد مختاري درباره پيروزي 2 بر يک داماش گيلان مقابل صباي قم عنوان کرد: قبل از بازي همه بچه‌ها تصميم گرفتند هر طور شده به اولين پيروزي خود در ورزشگاه خانگي دست پيدا کنيم، چون واقعاً به اين پيروزي نياز داشتيم.

به نقل از تسنيم، وي با اشاره به از دست رفتن پنالتي‌ توسط عليرضا نظيف‌کار در دقيقه 44 بازي خاطرنشان کرد: روز گذشته نظيف‌کار بدشانس بود که پنالتي خود را از دست داد چون پيش از اين همه پنالتي‌هاي خود را تبديل به گل کرده بود. از سوي ديگر وقتي نظيف‌کار پنالتي‌اش را از دست داد پيش خودم گفتم بار ديگر بدشانسي به سراغ داماش آمده اما خدا را شکر موفق شديم با نمايش خوب به پيروزي دست پيدا کنيم.

زننده گل اول تيم داماش با بيان اينکه پيروزي حق داماش بود، ادامه داد: فيلم بازي‌هاي صبا نشان مي‌داد اين تيم در بيرون از خانه خوب نتيجه مي‌گيرد اما روز گذشته آنها نتواستند کار خاصي انجام دهند و تنها 2 موقعيت روي دروازه ما داشتند.

مختاري درباره مشکلات مالي تيم داماش اظهار داشت: تاکنون پول آنچناني به ما نداده‌اند و تنها در اين چند هفته مقدار کمي پول به تيم ترزيق شده است. البته قرار است در اين هفته پول خوبي به بازيکنان پرداخت شود. پولي که اين هفته به باشگاه مي‌رسد پول زيادي نيست ولي از هيچي بهتر است.

مدافع داماش در خصوص اينکه چقدر اميدوار است جايگاه داماش بهتر از اين شود، عنوان کرد: در حال حاضر همه تيم‌ها از لحاظ امتيازي به يکديگر چسبيده‌اند و با يک پيروزي و شکست جايگاه‌شان در جدول ليگ چند پله بالا يا پايين خواهد شد. با توجه به اين مسئله و اينکه ديدار بعدي‌مان باز هم در زمين خودمان برگزار مي‌شود، اميدواريم با پيروزي مقابل تراکتورسازي چند رده در جدول صعود داشته باشيم.
سایت هواداران منچسترسیتی در ایران
http://www.mc-fc.rozblog.com/
سایت هواداران منچسترسیتی
نماد کاربر
yaranemirza
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: چهارشنبه مه 15, 2013 12:00 am

پستتوسط wer » شنبه سپتامبر 14, 2013 12:49 pm

قوچان‌نژاد:کم‌کم دراستانداردليژفيکس مي‌شوم
رضا قوچان‌نژاد مي‌گويد با مربي تيمش صحبت کرده است و کم‌کم در اين تيم فيکس خواهد شد.
مهاجم ايراني استاندارد ليژ شانس اين را داشت که به ليگ هلند برگردد اما در نهايت تصميم گرفت تا در ليگ بلژيک بماند.
قوچان‌نژاد درباره ماندن در استاندارد ليژ به پايگاه اينترنتي روزنامه هلندي "فوتبال" گفت‌: در طول فصل نقل‌وانتقالات تابستاني صحبت‌هايي مطح شد و چند تيم از هلند از جمله خرونينخن و و هرکولس به من پيشنهاد دادند اما در نهايت تصميم گرفتم که در تيمم بمانم. با مربي صحبت کردم و قانعم کرد در استاندارد ليژ بمانم. مربي به من گفت که کم‌کم به ترکيب اصلي خواهم رسيد.
رضا قوچان‌نژاد اميدوار است بتواند تا آغاز جام‌جهاني 2014 براي تيم جديدش به ميدان برود تا با قدرت بتواند در خدمت تيم ملي ايران باشد.
نماد کاربر
wer
کاربر فعال
کاربر فعال

پستتوسط wer » شنبه سپتامبر 14, 2013 12:51 pm

18آبان،ديدار برگشت فينال ليگ قهرمانان آسيا
ديدار برگشت فينال ليگ قهرمانان آسيا در فصل 2013 هجدهم آبان سال جاري برگزار خواهد شد. به نقل از سايت فدراسيون فوتبال، کنفدراسيون فوتبال آسيا در نامه‌اي به فدراسيون‌هاي عضو AFC اعلام کرده که بر اساس نامه کميته مسابقات کنفدراسيون فوتبال آسيا که قبلاً در قالب تقويم مسابقات ارسال شده بود، زمان ديدار برگشت فينال ليگ قهرمانان آسيا بين يکي از روزهاي 17 و 18 آبان 92 خواهد بود. با توجه به زمان بازي فينال جام جهاني زير 17 سال امارات که روز جمعه 17 آبان 92 است، کميته برگزاري ليگ قهرمانان آسيا اعلام کرده که به جهت همزمان نبودن اين 2 بازي، ديدار برگشت فينال ليگ قهرمانان آسيا در فصل 2013 روز شنبه 18 آبان 92 برگزار خواهد
شد.
نماد کاربر
wer
کاربر فعال
کاربر فعال

پستتوسط eparsi » شنبه سپتامبر 14, 2013 12:53 pm

خواهشا خواهشا میدونم زحمت می کشیدی ولی تا کیفیت خوب نذاشتید پست روی سایت نذارید من اون دفعه فیلم کامل بازی دانلود کردم کیفیت افتضاح بود مجبور شدم با اینکه گیگمو استفاده کردم بریزم دور اصلا چیزی دیده نمیشه با خواهش میکنم کمی بفکر ما هم باشید و کیفیت فدای زمان نکنید : 8O 8O 8O
تصوير
نماد کاربر
eparsi
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه ژوئن 18, 2011 12:00 am

پستتوسط wer » شنبه سپتامبر 14, 2013 12:56 pm

[b:4a0f34d3da]آخرين احکام کميته انضباطي[/b:4a0f34d3da]
کميته انضباطي فدراسيون فوتبال آخرين احکام و آراي خود را اعلام کرد.

[color=red:4a0f34d3da][size=24:4a0f34d3da]يک جلسه محروميت براي مربيان داماش و فجر سپاسي
عبدالله مرغوب، مربي داماش گيلان و علي صبوري، مربي فجر سپاسي شيراز در ديدار تيم هاي فجرشهيد سپاسي و داماش گيلان در هفته هشتم ليگ برتر مرتکب تخلفاتي چون اعتراض و رفتار غيرمسئولانه شدند که در هر دو نهايت به يک جلسه محروميت از همراهي تيمشان و پرداخت 500 هزار تومان جريمه نقدي محکوم شدند. آراي صادره قطعي است.
[/size:4a0f34d3da][/color:4a0f34d3da]

[color=green:4a0f34d3da][size=18:4a0f34d3da]
کلا" غیر ممکنه داماش جریمه نشه

تو جریمه تو دنیا اولیم :lol:[/size:4a0f34d3da][/color:4a0f34d3da]
آخرين ويرايش توسط wer on شنبه سپتامبر 14, 2013 1:03 pm, ويرايش شده در 2.
نماد کاربر
wer
کاربر فعال
کاربر فعال

پستتوسط eparsi » شنبه سپتامبر 14, 2013 12:59 pm

[quote:93cb66f201="wer"]18آبان،ديدار برگشت فينال ليگ قهرمانان آسيا
ديدار برگشت فينال ليگ قهرمانان آسيا در فصل 2013 هجدهم آبان سال جاري برگزار خواهد شد. به نقل از سايت فدراسيون فوتبال، کنفدراسيون فوتبال آسيا در نامه‌اي به فدراسيون‌هاي عضو AFC اعلام کرده که بر اساس نامه کميته مسابقات کنفدراسيون فوتبال آسيا که قبلاً در قالب تقويم مسابقات ارسال شده بود، زمان ديدار برگشت فينال ليگ قهرمانان آسيا بين يکي از روزهاي 17 و 18 آبان 92 خواهد بود. با توجه به زمان بازي فينال جام جهاني زير 17 سال امارات که روز جمعه 17 آبان 92 است، کميته برگزاري ليگ قهرمانان آسيا اعلام کرده که به جهت همزمان نبودن اين 2 بازي، ديدار برگشت فينال ليگ قهرمانان آسيا در فصل 2013 روز شنبه 18 آبان 92 برگزار خواهد
شد.[/quote:93cb66f201]

داداش آبرار
در وهله اول ما هم اینترنت داریم نیاز نیست شما زحمت کپی پیست بکشی و پست اسپم بذاری
در وهله دوم فقط اخبار مربوط به داماش یا اخبار مربوط به تاپیک بذار

اعصاب ما خورد شد هی باید بریم صفحه عقب ببینیم آبراران چی نوشتن و چه خبری هست
تصوير
نماد کاربر
eparsi
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه ژوئن 18, 2011 12:00 am

پستتوسط MEHRDAD » شنبه سپتامبر 14, 2013 1:00 pm

[quote:a95f9f1f53="eparsi"]خواهشا خواهشا میدونم زحمت می کشیدی ولی تا کیفیت خوب نذاشتید پست روی سایت نذارید من اون دفعه فیلم کامل بازی دانلود کردم کیفیت افتضاح بود مجبور شدم با اینکه گیگمو استفاده کردم بریزم دور اصلا چیزی دیده نمیشه با خواهش میکنم کمی بفکر ما هم باشید و کیفیت فدای زمان نکنید : 8O 8O 8O[/quote:a95f9f1f53]

اوندفعه کانورت درست انجام نشده بود، الان کیفیت پایینی که گذاشته میشه حداقل در حد ویدئوهای ورزش 3 هست.
تصوير

نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط wer » شنبه سپتامبر 14, 2013 1:08 pm

[b:b496a83f65]تیم ملی فوتبال ساحلی ایران معرفی شد/ مسیگر بازیکن کلیدی[/b:b496a83f65]
جدیدترین شماره مجله فیفا در ماه‌های سپتامبر و اکتبر ۲۰۱۳ منتشر شد که در این شماره تیم ملی فوتبال ساحلی ایران معرفی شده است.
خبرگزاری فارس: تیم ملی فوتبال ساحلی ایران معرفی شد/ مسیگر بازیکن کلیدی
به نقل از سایت فدراسیون فوتبال، روی جلد جدیدترین شماره مجله فیفا در ماه‌های سپتامبر و اکتبر 2013 منشر شده است به صحنه ای از یک قیچی برگردان در فوتبال ساحلی اختصاص پیدا کرده وبا تیتر مرحله نهایی جام‌جهانی فوتبال ساحلی به استقبال برگزاری این مسابقات در تائیتی رفته است.
زیر تیتر هم با مضمون جام جهانی فوتبال ساحلی در فوتبال جهان موج به راه می‌اندازد هم جالب توجه به نظر می‌رسد.
در شماره جدید مجله فیفا درباره رقابت‌های جام جهانی فوتبال ساحلی، رقابت‌های مقدماتی جام جهانی 2014 برزیل، رقابت های جام جهانی جوانان در ترکیه، وضعیت انزلیچی فدراسیون‌های فوتبال در کشورهای خاورمیانه، حضور فیفا در شبکه‌های اجتماعی، نگاهی به رقابت‌های آینده فیفا، پیشرفت فوتبال بانوان در جهان، نحوه بلیت فروشی در جام جهانی 2014 برزیل و همچنین گزارشی درباره امیدواری هایی که فوتبال در عرصه‌های مختلف خلق کند، مطالبی نوشته شده است.
مجله فیفا در بخش جام جهانی فوتبال ساحلی، به تیم ملی فوتبال ساحلی ایران هم و گروهی که در آن قرار گرفته پرداخته و پس از برزیل، معرفی شده است. نویسنده مطلب درباره تیم ملی فوتبال ساحلی ایران نوشته است: «تیم ملی فوتبال ساحلی ایران امسال به عنوان قهرمان آسیا و تیمی که همیشه در بازی‌های چند وقت گذشته‌اش پیروز بوده است، پا به جام جهانی گذاشته است. ایران در رقابت‌های قهرمانی آسیا و در فینال ژاپن را پشت سر گذاشت و در این تورنمنت آسیایی که مقدماتی جام جهانی هم محسوب می‌شد، در 5 بازی 43 گل به ثمر رساند که 20 گلش را به فیلیپین زده است. ایرانی‌ها در جام‌های جهانی گذشته همواره از صعود به مرحله بعد بازمانده اند ولی این بار می‌خواهند که از گروه‌شان صعود کنند. تیم ایران بازیکنان خوب و باکیفیتی دارد اما یک مهاجم ویژه و گلزن به نام مسلم مسیگر دارد که روی او حساب ویژه ای بازکرده است. این مهاجم باتجربه در مسابقات آسیایی بهترین گلزن شد و وی می‌تواند کلید صعود ایران به مرحله یک‌چهارم نهایی مسابقات باشد.» مجله فیفا ابتدا برزیل را معرفی کرده، سپس به ایران پرداخته و سنگال و اوکراین تیم‌های بعدی بوده‌اند که معرفی شده‌اند.
مجله فیفا از هر تیم بازیکنی را معرفی کرده و از علاقمندان فوتبال ساحلی جهان خواسته که حتما بازی‌های آنها را ببینند. از برزیل برونو ژاویر، از ایران مسلم مسیگر، از سنگال السینی ندیایی و از اوکراین ویتالی سیدورنکوف معرفی شده اند.
آخرين ويرايش توسط wer on شنبه سپتامبر 14, 2013 1:26 pm, ويرايش شده در 2.
نماد کاربر
wer
کاربر فعال
کاربر فعال

پستتوسط yankee » شنبه سپتامبر 14, 2013 1:15 pm

ماشالله به امیر خان مصاحبه ی خوبی بود.
♥ داماش شهر باران --سرور کل ایران ♥

نماد کاربر
yankee
متعصب سایت
متعصب سایت