[color=darkblue:cec0c8f9e5]قبل از هر چیز ، این برد را به همه هواداران ، کادر فنی و بازیکنان داماش تبریک می گویم
- در ضربات کرنر ، تیم داماش ، تاکتیک های متفاوتی را در زمین اجراء می کرد که نشان از تفکر کادر فنی و همت بازیکنان دارد ، شخصاً از این تنوع در ضربات ایستگاهی لذت بردم
- در دو بازی اخیر ، پس از زدن گل ، تیم ما به زیر توپ زدن و فوتبال شتابزده روی می آره ، بهتر در این خصوص چاره ای اندیشیده شود .
- از محمد مایلی کهن تشکر می کنم که واقعیت های لازم در رابطه با هوادران داماش عنوان کرد ، اگرچه حسن زاده خودش رو به ندیدن و نشنیدن خواهد زد !
- به نظر من مختاری ، سیف الهی خوب بودند ، کبه نسبت به قبل بسیار بهتر بود ،
حاجتی در نیمه دوم بهتر از نیمه اول ظاهر شد ، اکثر نفرات متوسط بودند ، باز هم دریغ از یک سانتر از ابوذر رحیمی !!!! از روند ملایم پیشرفت هادی محمدی لذت می برم
بهترین بازیکن هم نظیفکار بود ، به چهار دلیل ، 1- در نیمه اول توپی را که لو داد ، عنایتی برای هم تیمی خود فرستاد و شانس آوردیم که گل نشد 2- سه اخطاره شد 3- پنالتی را هدر داد 4- در گل صبا ، یار حریف به راحتی او را جا گذاشت .
-چند توپ 100% را مهاجمان ما نزدند !!!
- چند توپ را به راحتی از دفاع ما عبور کرد !!!
- در دقایقی از لحظات نیمه اول ، حسن زاده در سمت چپ زمین صبا صاحب توپ می شد و آنرا برای هد زدن سیف الهی ارسال می کرد !!!
- یک درود هم باید نثار افشین چاوشی کنم ، که علیرغم نیمکت نشینی ، هیچگاه تیم را دچار حاشیه نکرد و بسان یک بازیکن بزرگ و حرفه ای رفتار نمود ، درود بر او

امروز از مدیریت و ارسال های پخته چاوشی در چند مورد لذت بردم .
- از هوادران خوب داماش نیز تشکر می نمایم که تحسین تیم مهمان را در هر بازی منعکس می نمایند .[/color:cec0c8f9e5]