[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - European League Football - آخرین اخبار

European League Football - آخرین اخبار

مطالب ورزشی وفوتبالی متفرقه ایران و جهان را در این بخش قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, antiros

پستتوسط soroosh8 » پنج شنبه سپتامبر 12, 2013 8:09 pm

زاکاردو : شایسته ی پوشیدن پیراهن میلان هستم !
-
تا به حال چند بار به ترک میلان فکر کرده ام / ترک میلان به منزله ی شکست بود / نشان خواهم داد شایسته ی پوشیدن پیراهن میلان هستم زاکاردو : شایسته ی پوشیدن پیراهن میلان هستم !

زاکاردو که به همراه آتزوری توانست در سال 2006 قهرمان جام جهانی شود ، در ژانویه 2013 از پارما به میلان منتقل شد ، اما در طول نیم فصل دوم سال گذشته تنها یک بار برای میلان به میدان رفت .

زاکاردو در مصاحبه با توتو اسپورت گفت : "تا به حال چند بار به ترک میلان فکر کرده ام ، این کاملا طبیعی است زیرا به من فرصت بازی داده نشد ، به خوبی تمرین کرده ام و آماده حضور در خط دفاعی میلان هستم و سعی میکنم از فرصت پیش آمده به خوبی استفاده کنم "

" میلان انتخاب اول من بود ، زیرا ترک میلان به منزله ی شکست بود ، اکنون خوشحالم و امیدوارم بتوانم خود را به آلگری اثبات کنم "

حالا زاکاردو 31 ساله با توجه به مصدومیت دیشیلیو و آباته میتواند مقابل تورینو از ابتدا وارد زمین شود .

او در ادامه افزود :" من کاملا آماده هستم و نمیتوانم بیش از این صبر کنم ، دوست دارم به تیم کمک کنم و به یک بازیکن قابل اتکا تبدیل شوم ، من به عنوان یک مدافع کناری به دنیا آمده ام ، پستی در زمین که تقریبا در تمام طول فوتبالم در آن بازی کرده ام و حالا بار دیگر فرصت حضور در جام جهانی را به دست آورده ام "

" علاوه بر این میتوانم به عنوان یک مدافع میانی در خدمت تیم باشم واگر آلگری فکر میکند در این پست بهتر ظاهر میشوم حداکثر توانم را برای ارائه یک بازی خوب به کار میگیرم ، نشان خواهم داد شایسته ی پوشیدن پیراهن میلان هستم "
"دنیا فقط رشت و داماش"
نماد کاربر
soroosh8
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 20, 2012 12:00 am

پستتوسط soroosh8 » پنج شنبه سپتامبر 12, 2013 8:09 pm

مصدومیت جدید در خط دفاعی
ماتیاس سیلوستره نیز زیر تیغ رفت
پنجمین مصدوم خط دفاعی میلان مصدومیت جدید در خط دفاعی
این مدافع به صورت قرضی از اینتر به میلان پیوست تا جانشین بونرای مصدوم شود ولی خود نیز دچار مصدومیتی مشابه دی شیلیو شد.
میلان به طور رسمی اعلام کرد که درمان های اولیه پاسخ گو نبوده است .
سیلوستره به همین دلیل زیر تیغ جراحی رفت و زانوی پای راستش را عمل کرد.
زمان بازگشت وی مشخص نیست و او نیز همراه با دانیله بونرا ، ماتیا دی شیلیو، یرسون ورگارا و آباته در لیست مصدومان خط دفاعی میلان قرار دارد.
"دنیا فقط رشت و داماش"
نماد کاربر
soroosh8
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط soroosh8 » پنج شنبه سپتامبر 12, 2013 8:10 pm

دی یانگ: بسیار راحت می شود در میلان هماهنگ شد
.
کاکا و ماتری به زودی با شرایط تیم اشنا می شوند دی یانگ: بسیار راحت می شود در میلان هماهنگ شد
نایجل دی یانگ در رابطه با خرید های جدید میلان گفت :
"این برای هر بازیکنی ساده است که در میلان جا بیوفتد چرا که هر کسی به خوبی با وظیفه ی خود آشناست."

" کاکا و ماتری کمی زمان نیاز دارند تا بتوانند شرایط مسابقه را بدست آورند اما آن ها به خوبی تمرین می کنند."

" وضعیت تیم خوب است و ما در حال تلاش برای پیروزی در بازی شنبه هستیم."

وی که فصل گذشته را به دلیل مصدومیت از دست داده بود در این فصل به عنوان یکی از مهم ترین بازیکنان تیم از او یاد می شود.

وی در این باره به شبکه ی میلان گفت:

"این بسیار سخت است که بگویم هستم یا خیر. راستش را بخواهید هم تیمی هایم باید در این باره نظر بدهند که آیا من یکی از رهبران تیم هستم یا خیر."

"شاید در این تیم بیش از یک رهبر وجود دارد."
"دنیا فقط رشت و داماش"
نماد کاربر
soroosh8
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط Namjoo_St » پنج شنبه سپتامبر 12, 2013 8:24 pm

برادران اینتری . پوریاهای نازنین . گفتنی ها رو شما گفتین مخصوصا دوتا عکستون که داغونمون کرد . /3/
موراتی دوس داشتنی بود نماد و سمبلی بود واس خودش ... تو این وضع اقتصادی هم اگه نمی فروخت نمی شد . به هر حال چه میشه کرد به قول عابدینی الخیر ما وقع .
من که به روزهای پر فروغ اینتر امیدوارم . انشالا با برد در دربی ایتالیا گام بلندی بر داریم واسه فتح اسکودتو

رسیییییده از راه دربی ایتالیا سوراخت میکنیم آهای مافیا /8/
نماد کاربر
Namjoo_St
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: سه شنبه ژوئن 21, 2011 12:00 am

پستتوسط soroosh8 » پنج شنبه سپتامبر 12, 2013 8:27 pm

[quote:25e6ebff85="Namjoo_St"]برادران اینتری . پوریاهای نازنین . گفتنی ها رو شما گفتین مخصوصا دوتا عکستون که داغونمون کرد . /3/
موراتی دوس داشتنی بود نماد و سمبلی بود واس خودش ... تو این وضع اقتصادی هم اگه نمی فروخت نمی شد . به هر حال چه میشه کرد به قول عابدینی الخیر ما وقع .
من که به روزهای پر فروغ اینتر امیدوارم . انشالا با برد در دربی ایتالیا گام بلندی بر داریم واسه فتح اسکودتو

رسیییییده از راه دربی ایتالیا سوراخت میکنیم آهای مافیا /8/[/quote:25e6ebff85]

هتو گیدی :wink:
ما آماده ایم اینم سربندمون :twisted:
نماد کاربر
soroosh8
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط Namjoo_St » پنج شنبه سپتامبر 12, 2013 8:30 pm

[quote:acf902a855="soroosh8"][quote:acf902a855="Namjoo_St"]برادران اینتری . پوریاهای نازنین . گفتنی ها رو شما گفتین مخصوصا دوتا عکستون که داغونمون کرد . /3/

رسیییییده از راه دربی ایتالیا سوراخت میکنیم آهای مافیا /8/[/quote:acf902a855]

هتو گیدی :wink:
ما آماده ایم اینم سربندمون :twisted:[/quote:acf902a855]

سروش جان دربی ایتالیا گفتم . نگفتم دربی میلان که همشهری ... :)
نماد کاربر
Namjoo_St
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: سه شنبه ژوئن 21, 2011 12:00 am

پستتوسط sepidroudi » پنج شنبه سپتامبر 12, 2013 9:28 pm

حالا کاری به تیمهای دیگه ندارم ولی با عرض پوزش از یوونتوسیها بی نهایت از این تیم و اون ورزشگاه نحس سابقش (دلالپی=خانه ارواح) بدم میاد....

به مناسبت دربی ایتالیا یاد یه خاطره ی بیربطی افتادم !!!

یادمه دبیرستان که بودیم (فکر کنم سال 2002 یا 2003بود, خلاصه همون سالی که میلان یووه رفتن فینال که تو اولدترافورد برگزار شد و یکی از کسل کننده ترین فینالهای لیگ قهرمانان بود) منو با یکی از رفیقام که از اول ابتدایی تا پیش دانشگاهی با هم همکلاس بودیم و بدجوری هم فوتبالی بودیم و کری شدیدی داشتیم با هم تا این حد که بعضی اوقات از دست هم دلخور می شدیم :lol: (نادان بیم ده او زماتان :wink: )

دور از جون شما ایشون یوونتوسی بود!!! :wink:

اون سالها جام باشگاهها دو دور به صورت گروهی بود بعد حذفی میشد که بارسا اون سال تو هر دو دور گروهی ترکونده بود یعنی همه رو درو کرده بود تا اینکه خورد به یووه - آقا بازی رفت تو اون خانه ارواح (یکی از چرت ترین ورزشگاههای جهان = دلالپی) برگزار شد و با اینکه بارسا بازی کاملا برتری ارائه کرد بازی مساوی شد اونم 1 بر 1 که گل بارسا رو ساویولا زد تا رسید بازی برگشت که روز قبلش تو مدرسه من رسما دهن رفیق بیچارمو سرویس کردم و با قلبی آرام و مطمئن و با خریدن یه پلاستیک تخمه اومدم خونه و بازی رو دیدم - وای وای وااااای
یکی از تلخ ترین روزای فوتبالیم بود طوری که فرداش نرفتم مدرسه!!! :D الان یادم میاد خندم میگیره
بازی یک هیچ به نفع یووه بود یعنی بارسا همه کار کرد و زمین و زمان هم به یووه کمک کرد تا اینکه بالاخره بازی برگشت هم مساوی شد 1 بر 1 - رفت وقت اضافی , یعنی این 30 دقیقه رو یادم نمیره - یعنی بازی یه گله بود و رسما باید 6 تایی میکرد یووه رو که درنهایت ناباوری توی ضد حمله و 2الی 3 دقیقه به پایان 120 دقیقه , زالایتا (نمیدونم کسی این بشر رو یادش میاد یا نه ولی یک لاشخوره به تمام معنا بود) گل زد................ , آنچنان ضربه روحی من خوردم که تا مدتها افسرگی داشتم بابت این باخت :lol: و این شد که از این تیم کثیف و ضد فوتبال تاریخ نفرت دارم

I HATE JUVE :twisted:
اگر سپیدرود بخشکد ماهیها می میرند
نماد کاربر
sepidroudi
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه مه 16, 2011 12:00 am

پستتوسط popo131 » جمعه سپتامبر 13, 2013 4:41 am

دوستان خاطره گفتم ..من يه خاطره ميگم .... سالهاي بود كه ر ونالدو تو اينتر بازي ميكرد ... بازي اينتر ...يووه شروع شد

بازي مساوي بود رونالدو. پا به توپ ميشه ..توي محوطه جريم ..يه خطاي واضح

گذارشگر بازي با دادو فرياد هاش داره ميگه اين خطا پ100% پنالتي بود ..فكر ميكنيد 30 ثانيه بعد چي شده ...پنالتي براي يووه ... :?: :?: :?:

يادمه همه بازيكن هاي اينتر گريه ميكردن

مخصوصا رونالدو

بانوي پير و هرزه /9/ /9/ /9/ /9/
DAMASH per tutta la mia vita

popo131
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه مه 20, 2012 12:00 am

پستتوسط popo131 » جمعه سپتامبر 13, 2013 5:45 am

پاهاي ال كاپيتانو زانتی در ١٧ سالگي!!!!!!! :roll: :roll: :roll: :roll:

popo131
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط totti » جمعه سپتامبر 13, 2013 7:10 am

فوق ستاره آرژانتيني بارسلونا، بال فرانسوي بايرن مونيخ را برنده‌اي شايسته براي دريافت جايزه بازيکن سال يوفا دانست.

ليونل مسي با تمجيد از فرانک ريبري، ستاره فرانسوي خط مياني باواريايي‌ها را برنده‌اي لايق در رقابت با وي و کريستيانو رونالدو براي دريافت عنوان بهترين فوتباليست قاره اروپا در سال گذشته معرفي و تاکيد کرد که با 3 قهرماني که ريبري در فصل گذشته به همراه بايرن مونيخ کسب کرده، حق‌اش بوده که به اين جايزه دست پيدا کند.

به نقل از تسنيم، مسي در گفت‌وگويي با سايت يوفا اظهار داشت: براي من مايه افتخار بود که يک سال ديگر براي دريافت اين جايزه کانديدا شوم و جزو 3 بازيکن برتر اروپا باشم. در دنيا بازيکنان بزرگ فراواني هستند و به همين سبب باعث افتخار بود که جزو 3 نامزد نهايي باشم، هرچند اين بار ريبري با شايستگي اين جايزه را برد.

مسي و ريبري فصل گذشته در مرحله نيمه نهايي ليگ قهرمانان اروپا با يکديگر روبه‌رو شدند که در مجموع 2 بازي رفت و برگشت آن مرحله، مسي شاهد رقم خوردن شکست تحقير‌آميز 7 - صفر تيمش بود. وي با اعتراف به اينکه آن شکست طعم تلخي براي او و هم‌تيم‌هايش داشته است، تاکيد کرد کاتالان‌ها براي بازگشت به روزهاي اوج بايد دست از مرور خاطرات تلخ فصل گذشته بردارند.

اين ستاره آرژانتيني افزود: ما هميشه به دنبال کسب چيزهاي بيشتري هستيم. بردن لاليگا براي ما خيلي اهميت داشت، چون فصل پيش از آن رئال مادريد قهرمان شده بود و ما بايد جام را از آنها پس مي‌گرفتيم. البته در ليگ قهرمانان اتفاقي که در بازي برابر بايرن مونيخ رخ داد، کام‌مان را تلخ کرد. 2 تيم در آن مقطع با يکديگر فاصله زيادي داشتند. ما فصل گذشته در رقابت‌هاي اروپايي در بهترين فرم خود نبوديم. به هر حال گذشته‌ها گذشته و ما بايد به آينده نگاه کنيم.
ميرزاتوبخواب مابيداريم
نماد کاربر
totti
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: پنج شنبه مه 23, 2013 12:00 am

پستتوسط totti » جمعه سپتامبر 13, 2013 7:10 am

ستاره جديد رئال مادريد گفت بي صبرانه در انتظار بازي در کنار کريستيانو رونالدو است.

گرت بيل قبل از اينکه به رئال مادريد بپيوندد بارها از علاقه خود به اين تيم و همبازي شدن با کريستيانو رونالدو خبر داد. اين بازيکن ولزي سرانجام به آرزوي خود رسيد و همبازي رونالدو در کهکشانيها شد.

به نقل ازايسنا، بيل که با پيوستن به رئال مادريد عنوان گران قيمت ترين بازيکن جهان را به خود اختصاص داد گفت که بي صبرانه در انتظار همبازي شدن با رونالدو است.

او در نشستي خبري حاضر شد و گفت: رونالدو بازيکن بسيار خوبي است. او شخصي متواضع است و دوست دارد هر چه زوتر دوران آسيب ديدگي خود را پشت سر گذارد وبه شرايط بازي برسد. بي صبرانه در انتظار حضور در کنار او هستم. از لحاط بدني عقب تر از ديگر بازيکنان هستم و در اين زمينه با کارلو آنچلوتي سرمربي تيم صحبت کرده ام. بايد ببينيم که به بازي حساس با ويارئال مي رسم يا نه.

رئال مادريد در حساس ترين بازي هفته چهارم ليگا شنبه شب در ورزشگاه خانگي ويارئال به مصاف اين تيم مي رود. طرفداران رئال مادريد بي صبرانه در انتظار ديدن گرت بيل با پيراهن تيم محبوبشان هستند اما هنوز حضور اين بازيکن ولزي در اين ديدار در هاله اي از ابهام است.

بيل پس از شايعه هاي به وجود آمده درباره پيوستنش به رئال مادريد در تمرينات تاتنهام شرکت نکرد تا از نظر بدني دچار ضعف شد. اين موضوع را خود او هم قبول دارد. بيل گفت: طبيعي است که از نظر بدني در شرايط خوبي نباشم. اين هفته با تيم ملي فوتبال کشورم تمرين کردم و احساس مي کنم که دارم به شرايط خوب خود نزديک مي شوم. احساس مي کنم مي توانم بازي کنم.اميدوارم هر چه سريعتر بتوانم مکاني را براي خود در ترکيب اصلي رئال پيدا کنم. با آنچلوتي درباره پستي که قرار است بازي کنم صحبت کرده ام. اين راز بين ما باقي خواهد. مي خواهم هر چه سريعتر در ترکيب رئال مادريد به ميدان روم. هر آنچه را که در توان داشته باشم براي تيم جديدم رو خواهم کرد. تلاش مي کنيم تا در فصل جديد در تمام جام ها قهرمان شويم. در اينجا همه از رئال پيروزي و قهرماني در تمام رقابت ها را مي خواهند

رئال مادريد فصل جديد رقابت هاي ليگا را با هدايت کارلو آنچلوتي خوب شروع کرده و در هر سه ديدار خود به پيروزي رسيده است.
ميرزاتوبخواب مابيداريم
نماد کاربر
totti
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

پستتوسط totti » جمعه سپتامبر 13, 2013 7:11 am

کاپيتان سابق تيم ملي فوتبال آلمان و بايرن مونيخ از پايان سلطه بارسلونا بر فوتبال باشگاهي در اروپا سخن گفت. او معتقد است که در حال حاضر بايرن مونيخ قوي‌ترين تيم اروپاست.

صعود دو تيم بايرن‌ مونيخ و انزلیچی به فينال ليگ قهرمانان اروپا در فصل قبل باعث شد تا بسياري از پايان سلطه ماتادورها بر فوتبال اروپا سخن بگويند.

به نقل از ايسنا، اوليور کان، سنگربان سابق بايرن‌ مونيخ معتقد است که دوران بارسلونا به پايان رسيده است و الان اين بايرن‌ مونيخ است که بر فوتبال باشگاهي در اروپا سايه گسترانده است.

کان گفت: بارسلونا روزهاي خوبي را پشت سر گذاشت. آنها چند سال در فوتبال باشگاهي در اروپا يکه تازي کردند، اما بر اين باورم که دوران اين تيم اسپانيايي به پايان رسيده است و الان اين بايرن است که به قدرت اول فوتبال اروپا تبديل شده است. الان هيچ تيمي وجود ندارد که از بايرن نترسد.

سنگربان سابق تيم ملي فوتبال آلمان، درباره پپ گوآرديولا، سرمربي جديد بايرن، گفت: يک تيم براي تکرار موفقيت به افکار جديد نياز دارد. بايرن بازيکنان بسيار خوبي در اختيار دارد. بر اين باورم بازيکنان بايرن مي‌توانند در فصل جديد هم سه‌گانه فوتبال آلمان و اروپا را بار ديگر به دست آورند. شاگردان گوارديولا مي‌توانند به سلطه خود بر فوتبال آلمان و اروپا ادامه دهند. فکر نمي‌کنم که بارسلونا بتواند مانع از درخشش دوباره بايرن‌ شود، چرا که دوران طلايي آبي اناري‌ها به پايان رسيده است.

کاپيتان سابق بايرن‌ مونيخ در ادامه سخنان خود به ستايش از انزلیچی دورتموند ديگر تيم آلماني پرداخت و گفت: دورتموند تيم بسيار خوبي است. آنها مربي خوبي به نام يورگن کلوپ دارند که توانسته است مجموعه‌اي از بازيکنان جوان و با انگيزه را کنار هم قرار دهد. آنها فصل پيش نشان دادند که تيم خوب و هماهنگي هستند. دورتموند هم يکي از شانس‌هاي اصلي قهرماني در فصل جديد ليگ قهرمانان اروپا است.
ميرزاتوبخواب مابيداريم
نماد کاربر
totti
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

پستتوسط totti » جمعه سپتامبر 13, 2013 7:12 am

کاپيتان پيشين تيم ملي پرتغال مقايسه‌هايي که ميان کاپيتان فعلي ارغواني‌پوشان با اسطوره فوتبال پرتغال انجام مي‌شود را نادرست مي‌داند.

لوئيز فيگو تاکيد کرد کريستيانو رونالدو که آنقدر موفقيت کسب نکرده که بتواند با اوزه بيو مقايسه شود. ستاره تيم رئال مادريد اسپانيا، در بازي اخير تيم ملي کشورش مقابل ايرلند شمالي در انتخابي جام جهاني 2014 براي اولين بار در حرفه ملي خود هت تريک کرد و به لطف اين 3 گل، شمار گل‌هاي ملي خود را به عدد 43 رساند تا با سبقت گرفتن از اوزه بيو به دومين گلزن برتر تاريخ تيم ملي پرتغال تبديل شود.

به نقل از تسنيم، اين مسئله سبب شد بحث‌هايي در خصوص تبديل شدن رونالدو به بزرگ‌ترين فوتباليست تاريخ فوتبال پرتغال مطرح شود. براي لوئيز فيگو اما برتري رونالدو در شمار گل‌هاي ملي‌اش نسبت به اوزه بيو را دليلي براي بهتر بودن جايگاه وي نسبت به سال 28 ساله رئال مادريد نيست.

فيگو در گفت‌وگويي با نشريه مارکاي اسپانيا اظهار داشت: اين يک مقايسه نفرت‌انگيز است. به نظر من هيچ کسي با اوزه بيو قابل مقايسه نيست. اوزه بيو براي من يک پادشاه است.

ستاره پيشين تيم‌‌هاي بارسلونا، رئال مادريد و اينتر افزود: مقايسه و مشخص کردن اينکه از بين اوزه بيو، کريستيانو رونالدو، لوئيز فيگو و يا ديه‌گو مارادونا کدام يک بهتر است يک ابراز عقيده شخصي است. اين مقايسه‌ها معيار نيست چون هر کسي نظر خودش را دارد.

کريستيانو رونالدو براي تبديل شدن به برترين گلزن تاريخ تيم ملي فوتبال پرتغال، عنواني که در حال حاضر در اختيار پائولتاي 47 گله قرار دارد، 4 گل ديگر مي‌خواهد.
ميرزاتوبخواب مابيداريم
نماد کاربر
totti
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

پستتوسط mahmood1331 » جمعه سپتامبر 13, 2013 8:28 am

[size=18:979a8bdbe0][color=blue:979a8bdbe0]اينيستا پيشنهاد تمديد[/color:979a8bdbe0] [color=red:979a8bdbe0]قرارداد بارسا را رد کرد:[/color:979a8bdbe0][/size:979a8bdbe0]

در برنامه La Gradería که از ايستگاه راديويي Cadena SER پخش مي‌شد اعلام شد آندرس اينيستا نخستين پيشنهاد تمديد قراردادي را که سران بارسلونا به اين بازيکن ارائه کرده‌اند را رد کرده است.

به گزارش فارس، در اين خبر به نقل از اينيستا اعلام شده براي اين بازيکن فرقي نمي‌‌کند که بخواهد در اين تيم بهترين دستمزد را بگيرد يا دومين و سومين بازيکن پر درآمد اين تيم باشد اما پيشنهاد ارائه شده فاصله بسيار زيادي با پارامترهاي وي دارد. اينيستا از ارائه اين پيشنهاد توسط سران تيم کاتالاني تشکر و اعلام کرد براي پرداختن به اين موضوع نيازمند زمان است.
کوروش کبیر: من برای متنفر بودن از کسانیکه از من متنفرند وقتی ندارم، زیرا گرفتار دوست داشتن کسانی هستم که مرا دوست دارند
mahmood1331
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه آپريل 13, 2013 12:00 am

پستتوسط popo131 » جمعه سپتامبر 13, 2013 8:46 am

اُسکار آلفردو روجری= آرژانتین

[size=24:b014bbb9c2]جاچینتو فاکتی :فاکتی را میتوان یکی از بهترین دفاع چپ های تاریخ دانست
[/size:b014bbb9c2] :P :P :P :P

خورخه بوروچاگا = آرژانتین

کارل هاینس شنلینگر = آلمان

popo131
کاربر ویژه
کاربر ویژه

قبليبعدي

بازگشت به ورزش ایران و جهان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 2 مهمان