[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - داماش گیلان-صبای قم | نظرات، عکس ها و خبرهای کوتاه

داماش گیلان-صبای قم | نظرات، عکس ها و خبرهای کوتاه

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

پستتوسط pedram_1367 » پنج شنبه سپتامبر 12, 2013 12:21 pm

گوش شیطان کر ، به امید خدا ، به کمک خلق خدا ، با توسل به همه کائنات و ... ؛ اگه مشکلی پیش نیاد این بازی رو تشریف میاریم :!: :!:

فقط دوست دارم موقع گرم کردن بازیکنان ، اولین نفری که اومد بهنام لایقی فر باشه ...

ضمنا حاجی زاده ، کبه و دهقانی رو هم جلوی در رختکن کنار آقای مدیر فنی ببینم هزاران البته با لباس شخصی /7/
نماد کاربر
pedram_1367
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط wer » پنج شنبه سپتامبر 12, 2013 12:28 pm

[color=darkblue:1bd598b93e][size=24:1bd598b93e]نه اینتر نه میلان فقط داماش گیلان /16/ /13/ /16/ :twisted:[/size:1bd598b93e][/color:1bd598b93e]
نماد کاربر
wer
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 10, 2013 12:00 am

پستتوسط aryanrecord » پنج شنبه سپتامبر 12, 2013 12:40 pm

عنایتی:بعد از بازی با استقلال رشت ازمرحوم ناصر خان خیلی می ترسیدم/وضعیت تیم خوب است اما اوضاع مالی اسفناک/حریف اصلی ما چمن مصنوعی داماش است

بعد از بازی با استقلال رشت در هواپیما که می آمدیم یک صندلی با مرحوم حجازی فاصله داشتم که تا آخر پرواز از جایم تکان نخوردم و از ترس حرف هم نمی زدم.
ایت گل-رضا عنایتی آنقدر در این فوتبال بوده که همیشه خاطراتی برای گفتن از این فوتبال دارد.در آستانه بازی با داماش و خاطره آن بازی معروف با استقلال رشت با عنایتی تماس گرفتیم که در ره رشت در اتوبوس بود.
مصاحبه سایت گل را با این مهاجم با تجربه بخوانید.
بازی با داماش را چطور می بینی؟
حریف خیلی سختی داریم چراکه این تیم نتایج خیلی خوبی نگرفته است وهمین موضوع باعث می شود که با تمام قوا در مقابل ما بازی کنند.البته باید بگویم که حریف اصلی ما زمین چمن مصنوعی داماش است که کار را برای ما سخت می کند اما تیم ما هم شرایط خوبی دارد که می خواهیم به کمک خدا برنده این بازی باشیم وبا دست پر از رشت برگردیم.
گلزنی در این بازی؟
من تلاش خودم را می کنم اما موفقیت تیم مهمتر از گلزنی من است به هر حال امیدوارم برد تیم با گلزنی من همراه باشد.
با ابومسلم در آن بازی تاریخی به استقلال رشت 7گل زدی بادت هست؟
بله خدا بیامرز ناصر حجازی هم سرمربی بود و بازی خاطر انگیزی بود.
هیچوقت پشیمون نشدی از اینکه آنهمه گل به تیم ناصر خان زدی؟
خب فوتبال این چیزها را دارد اما یادم هست بعد از بازی در هواپیما که می امدیم یک صندلی با مرحوم حجازی فاصله داشتم که تا آخر پرواز از جایم تکان نخوردم و از ترس حرف هم نمی زدم.
فکر می کنی با صبا به سرمنزل مقصود برسید؟
بله تیم خوبی داریم که با کادر فنی خوبی هماهنگ شده و می توانیم به بالاهای جدول برسیم ما اوضاع خوبی داریم اما از نظر مالی شرایطی اسفناک داریک که امیدوارم به زودی این مشکلات با مدیریت خوب صبا حل شود.
ما از نظر هزینه کم هزینه ترین تیم لیگ هستیم اما انتظار داریم همین هزینه کم را بدهند و کوتاهی نکنند.
نماد کاربر
aryanrecord
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه اکتبر 16, 2011 12:00 am

پستتوسط aryanrecord » پنج شنبه سپتامبر 12, 2013 1:38 pm

کبه:فوروارد هستم اما می گویند هافبک چپ بازی کنم/الزمالک مصر مرا می خواهد اما می گویند بمان داماش/نه پول هست و نه مهربانی/با این شرایط از تیم ملی هم دور می شوم/عابدینی مدیری حرفه ایست اما کم لطفی می کند

آنطور که من می دانم عابدینی مدیر بزرگی در فوتبال ایران است و من هم به خاطر او و مردم رشت به داماش آمدم اما متاسفانه آقای عابدینی هم کم لطفی می کند
سایت گل-مهاجم اهل بورکینا فاسو که در تیم ملی این کشور هم حضور دارد از شرایط موجو در داماش راضی به نظر نمی رسد.بوبکر کبه که سابقه حضور در چند تیم از لیگ دسته دوم فرانسه را هم در کارنامه دارد با آمدن به ایران سعی دارد به موفقیت برسد اما شرایط بر وقف مرادش نیست.
مصاحبه سایت گل را با کبه در آستانه بازی این تیم با صبا بخوانید.

اوضاع و احوالت در داماش چطور است؟
شرایط خیلی خوبی را تجربه نمی کنم.من به عنوان یک بازیکن ملی پوش و حرفه ای به اینجا امده ام اما شرایط آنطور که می بینم حرفه ای نیست و این موضوع به ضرر من است و حتی ممکن است تیم ملی را هم از دست بدهم.
چرا حرفه ای نیست کبه؟
اول اینکه من پست بازم مهاجم است اما از من به عنوان هافبک چپ بازی می گیرند این اصلاً برای من خوب نیست چرا که من می خواهم گلزنی کنم و با این هدف به ایران آمدم که با گلزنی های فراوان به اهداف بزرگتری برسم امااین اوضاع برای من ایده آل نیست.علاوه بر مشکلاتی که گفتم نا مهربانی بعضی از افراد را هم باید اضافه کنم.
با این حال در بازی هایی که از تو می بینیم با تمام وجود تلاش می کنی؟
من یک بازیکن حرفه ای هستم و به تعهدی که دارم پایبند هستم از آن مهمتر مردم رشت خیلی مردمان مهربانی هستند که با حمایت های خود همیشه به من انرژی داده اند من برای هواداران داماش می جنگم و تلاش می کنم.
یعنی فکر می کنی انتخاب داماش اشتباه بوده است؟
من نمی خواهم از خودم تعریف کنم اما می توانید تحقیق کنید من سابقه حضور در تیمهای لیگ فرانسه را دارم.در تیمهایی مثل استراسبورگ ونیتس بازی کردم.همین حالا هم که با شما حرف می زنم از تیم الزمالک مصر پیشنهاد دارم اما آقای عابدینی گفتند که بمانم و برای داماش بازی کنم.
پس با عابدینی مشکلی نداری؟
آنطور که من می دانم عابدینی مدیر بزرگی در فوتبال ایران است و من هم به خاطر او و مردم رشت به داماش آمدم اما متاسفانه آقای عابدینی هم کم لطفی می کند.
با این شرایط خیلی سخت است و اذیت می شوم جالب اینجاست که بی پولی هم در این شرایط بی داد می کند.
بازی با صبا این امید را داری گلزنی کنی؟
اگر کادر فنی بخواهد که من بازی کنم بله من در هر بازی که به میدان می روم مطمئن هستم که گلزنی می کنم اما در این چند بازی یا خیلی کم بازی کردم یا در پستهایی از من بازی گرفتند که گل زدن وظیفه اصلی من نبوده...
اما سعی می کنم اگر در میدان باشم با گلزنی مردم رشت را شاد کنم.
نماد کاربر
aryanrecord
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط aryanrecord » پنج شنبه سپتامبر 12, 2013 2:24 pm

مايلي‌کهن: روند سينوسي داشته‌ايم

سرمربي صباي قم مي‌گويد، تيمش در اين فصل از رقابت‌هاي ليگ برتر روندي سينوسي داشته که از آن راضي نيست.
[مايلي‌کهن: روند سينوسي داشته‌ايم]

محمد مايلي‌کهن در نشست خبري قبل از بازي با داماش گفت: خيلي خوشحالم که در استان خودم هستم. فردا قطعا بازي سختي خواهد بود. ما و داماش از انگيزه‌هاي خاصي براي ديدار فردا برخورداريم.

به گزارش ايسنا،تيم ما در بازي‌هاي گذشته خوب کار کرده است و کيفيت بازي خوبي به نمايش گذاشته ولي از نتايج راضي نيستم. داماش تيم بسيار خوبي است و بازيکنان خوبي دارد. همچنين از مربي جوان و با دانشي برخوردار است. ما فردا مي‌خواهيم که بازي جوانمردانه به نمايش بگذاريم که همراه با نتيجه هم باشد. اميدوارم که فردا دوستداران فوتبال شاهد يک بازي خوب باشند.

سرمربي صبا در ادامه گفت: به هرحال اين اولين بازي است که با يک تيم در ليگ برتر به رشت مي‌آيم. ما دو بازي اول را برديم ولي تا به حال روند سينوسي داشته‌ايم. ما يکي از تيم‌هاي کم هزينه ليگ هستيم. از ابتدا هم نگفتيم که بدنبال سهميه‌ و رتبه‌هاي بالا هستيم ولي با کيفيتي که ارائه مي‌دهيم، انتظارم از تيمم بيشتر بوده است.

وي در ادامه گفت: من هميشه به دنبال فوتبال تهاجمي هستم. البته شايد اين ايراد من بوده. هميشه در بازي‌هايي که با تيمم ارائه مي‌دهم، تمامي ديدارهاي ما گل داشته. ما در تيم امسال در تهاجم خوب هستيم ولي در دفاع بايد بيشتر کار کنيم چون دفاع تيمي ما کمي مشکل دارد.

سرمربي صبا گفت: من در هرجايي که رفتم هميشه مورد لطف هواداران بوده‌ام. ما بايد دست به دست هم دهيم تا جو مطلوبي در اکثر ورزشگاه‌هاي ما حاکم باشد. به مانند کشورهاي پيشرفته که به دنبال فوتبال زيبا و جذاب هستند. همه بايد با هم تلاش کنيم.

مايلي‌کهن در پايان گفت: من اعتقاد ندارم که خارج از محيط فوتبال امتياز از تيمي کم شود. ما بايد به دنبال اين باشيم که تيم‌ها با تلاش امتياز بگيرند يا امتياز از دست بدهند. ما در بازي فردا محروم نداريم ولي چند بازيکن ما به نام‌هاي حق‌گو، سعيد لطفي، کيوان امرايي، حامد پورعمراني و مرتضي کاشي مصدوم هستند.
نماد کاربر
aryanrecord
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط aryanrecord » پنج شنبه سپتامبر 12, 2013 2:24 pm

ناظمي: داماش به اسم‌ها متکي نيست

سرمربي داماش گيلان گفت، تيمش هميشه به دنبال بازي تهاجمي بوده و تيم‌هايي که به رشت مي‌آيند، هميشه به دنبال ضدحمله و استفاده از ضربات ايستگاهي هستند.
[ناظمي: داماش به اسم‌ها متکي نيست]

افشين ناظمي در نشست خبري قبل از بازي با صبا گفت: تيم صبا خيلي خوب فوتبال بازي مي‌کند و داراي مربي توانايي است. تيم ما آماده است تا فردا بازي محکمي در مقابل اين تيم ارائه کند. اميدواريم بتوانيم بازي خوبي به نمايش بگذاريم.

به گزارش ايسنا،او افزود: در طول هشت هفته‌اي که بازي کرديم، از لحاظ نتيجه‌گيري راضي نيستم. مي‌توانستيم در چندين بازي برنده باشيم. هفته به هفته بهتر مي‌شويم. مي‌خواهيم به روند رو به رشد خود ادامه بدهيم. چند بازيکن مصدوم داريم ولي تيم ما متکي به اسم‌ها نيست ما همين روند خود را ادامه مي‌دهيم تا بتوانيم نتايج لازم را بگيريم. اميدواريم که فردا روز ما باشد و بتوانيم به سه امتياز برسيم.

ناظمي در بخش ديگري از صحبت‌هايش عنوان کرد:‌ در بازي با فجر دو نيمه متفاوت داشتيم. شناخت من از تيم فجر کم بود و در نيمه دوم با همان نفرات و تغيير سيستم بازي بهتري را ارائه کرديم. در صحنه‌هايي که گل خورديم، اشتباه خودمان بود. البته در ارتفاع بالاي شيراز دچار مشکل شده بوديم. خدا را شکر که در نيمه دوم به آن چيزي که مي‌خواستيم رسيديم. اميدوارم که در بازي فردا از نقاط ضعف‌مان ضربه نخوريم.

ناظمي گفت: تيم داماش هميشه به دنبال بازي تهاجمي بوده و تيم‌هايي که به رشت مي‌آيند، هميشه به دنبال ضدحمله و استفاده از ضربات ايستگاهي هستند که از اين طريق به ما ضربه بزنند. تنها تيمي که ما به آن گل اول بازي را زديم و بازي را واگذار کرديم، استقلال بود. ضعف‌ها هميشه از من است. من سعي مي‌کنم بيشتر زحمت بکشم و اين نقاط ضعف را بپوشانم.

وي در پايان گفت: تا زماني که من در تيم هستم همه بازيکنان تا پايان ليگ با من هستند و از شناختي که از آقاي عابديني دارم، نشنيده‌ام که تا به حال از ايشان که بخواهد بازيکني را به باشگاه ديگر واگذار کند.
نماد کاربر
aryanrecord
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط wer » پنج شنبه سپتامبر 12, 2013 2:28 pm

[b:8527c44977]راست میگه اگر در قسمت نوک حمله بزاره قدرت هجومی بیشتر میشه جالب اینجاست که در تمام نقاط حضورم داره دووندگیش هم زیاده :arrow:
کبه خیلی دوست دارم /13/

kebe i love you

بالوتلی شهر باران :twisted:[/b:8527c44977] :lol:
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط wer در پنج شنبه سپتامبر 12, 2013 2:39 pm .
نماد کاربر
wer
کاربر فعال
کاربر فعال

پستتوسط wer » پنج شنبه سپتامبر 12, 2013 2:37 pm

[align=right:57cda97207][b:57cda97207]ناظمي: داماش به اسم‌ها متکي نيست[/b:57cda97207]
[b:57cda97207]سرمربي داماش گيلان گفت، تيمش هميشه به دنبال بازي تهاجمي بوده و تيم‌هايي که به رشت مي‌آيند، هميشه به دنبال ضدحمله و استفاده از ضربات ايستگاهي هستند.[/b:57cda97207]
افشين ناظمي در نشست خبري قبل از بازي با صبا گفت: تيم صبا خيلي خوب فوتبال بازي مي‌کند و داراي مربي توانايي است. تيم ما آماده است تا فردا بازي محکمي در مقابل اين تيم ارائه کند. اميدواريم بتوانيم بازي خوبي به نمايش بگذاريم.
او افزود: در طول هشت هفته‌اي که بازي کرديم، از لحاظ نتيجه‌گيري راضي نيستم. مي‌توانستيم در چندين بازي برنده باشيم. هفته به هفته بهتر مي‌شويم. مي‌خواهيم به روند رو به رشد خود ادامه بدهيم. چند بازيکن مصدوم داريم ولي تيم ما متکي به اسم‌ها نيست ما همين روند خود را ادامه مي‌دهيم تا بتوانيم نتايج لازم را بگيريم. اميدواريم که فردا روز ما باشد و بتوانيم به سه امتياز برسيم.
ناظمي در بخش ديگري از صحبت‌هايش عنوان کرد:‌ در بازي با فجر دو نيمه متفاوت داشتيم. شناخت من از تيم فجر کم بود و در نيمه دوم با همان نفرات و تغيير سيستم بازي بهتري را ارائه کرديم. در صحنه‌هايي که گل خورديم، اشتباه خودمان بود. البته در ارتفاع بالاي شيراز دچار مشکل شده بوديم. خدا را شکر که در نيمه دوم به آن چيزي که مي‌خواستيم رسيديم. اميدوارم که در بازي فردا از نقاط ضعف‌مان ضربه نخوريم.
ناظمي گفت: تيم داماش هميشه به دنبال بازي تهاجمي بوده و تيم‌هايي که به رشت مي‌آيند، هميشه به دنبال ضدحمله و استفاده از ضربات ايستگاهي هستند که از اين طريق به ما ضربه بزنند. تنها تيمي که ما به آن گل اول بازي را زديم و بازي را واگذار کرديم، استقلال بود. ضعف‌ها هميشه از من است. من سعي مي‌کنم بيشتر زحمت بکشم و اين نقاط ضعف را بپوشانم.
وي در پايان گفت: تا زماني که من در تيم هستم همه بازيکنان تا پايان ليگ با من هستند و از شناختي که از آقاي عابديني دارم، نشنيده‌ام که تا به حال از ايشان که بخواهد بازيکني را به باشگاه ديگر واگذار کند.
[b:57cda97207]مورینیو شهر باران افشین خان ناظمی /13/[/b:57cda97207][/align:57cda97207]
نماد کاربر
wer
کاربر فعال
کاربر فعال

پستتوسط sepidroudi » پنج شنبه سپتامبر 12, 2013 3:55 pm

با نگاه به جدول متوجه میشیم که این بازی خیلی خیلی مهمه چون با تساوی احتمالی ذوب آهن و اس خوزستان و شکست احتمالی گسترش فولاد با پیروزی مقابل صبا به رتبه 8 صعود میکنیم که علاوه بر جایگاه خوبی که بدست میاوریم, طلسم پیروزی در رشت رو میشکونیم و بار روانی مثبتی در تیم حاکم میشه قبل بازی با تراکتور

پس, فردا تا دقیقه 90+وقت اضافه فقط دامـــــــــــاش /11/
اگر سپیدرود بخشکد ماهیها می میرند
نماد کاربر
sepidroudi
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه مه 16, 2011 12:00 am

پستتوسط RASHTBOY » پنج شنبه سپتامبر 12, 2013 4:02 pm

هر ننه من غریبی به رشت میاد ، عنوان می کنه : حریف اصلی ما چمن مصنوعی عضدی هست ، منجمله این آغای رضا عنایتی که در 35 سالگی تازه استعدادش شکوفا شد ، تا قبل از اون اطراف حرم به چشم خورده بود . . . .
خیلی میل دارم ، در یک چمن طبیعی بازی کنیم ، ببینم این ننه منم غریبم ها دیگه چه چیزی دارند بعنوان حریف اصلی مطرح کنند
در هر حال این هوای این آغا رو باید خیل ینگه داشت ، هواداران پرسپولیس که به او لقب رضا انزلیچی داده اند !
خطاب به همه این آغبان عرض می کنم ، حریف اصلی شما فقط و فقط هواداران هستند ، بعدش شاید زمین ، شاید هم چند به اصطلاح فودبالیست
نماد کاربر
RASHTBOY
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه آگوست 28, 2011 12:00 am

پستتوسط RASHTBOY » پنج شنبه سپتامبر 12, 2013 4:04 pm

[quote:6d0ce30573="RASHTBOY"][color=darkblue:6d0ce30573]هر ننه من غریبی به رشت میاد ، عنوان می کنه :[b:6d0ce30573] حریف اصلی ما چمن مصنوعی عضدی هست[/b:6d0ce30573] ، منجمله این[b:6d0ce30573] آغای [/b:6d0ce30573]رضا عنایتی که در 35 سالگی تازه استعدادش شکوفا شد ، [size=18:6d0ce30573]تا قبل از اون اطراف حرم به چشم خورده بود[/size:6d0ce30573] . . . .
خیلی میل دارم ، در یک چمن طبیعی بازی کنیم ، ببینم این ننه منم غریبم ها دیگه چه چیزی دارند بعنوان حریف اصلی مطرح کنند
در هر حال هوای این[b:6d0ce30573] آغا[/b:6d0ce30573] رو باید خیل ینگه داشت ، هواداران پرسپولیس که به او لقب رضا انزلیچی داده اند !
خطاب به همه این آغبان عرض می کنم ، حریف اصلی شما فقط و فقط هواداران هستند ، بعدش شاید زمین ، شاید هم چند به اصطلاح [b:6d0ce30573]فودبالیست[/b:6d0ce30573][/color:6d0ce30573][/quote:6d0ce30573]
نماد کاربر
RASHTBOY
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه آگوست 28, 2011 12:00 am

پستتوسط wer » پنج شنبه سپتامبر 12, 2013 4:10 pm

[color=indigo:26070d9ea0][size=18:26070d9ea0]این استقلال مافیایی تو زمین خودشون سوراخ کردیم باز می گفتن به علت خستگی و بی انگیزگی باختیم

اینا بازی بلد نیستن بهونه میارن :wink:

زمین عضدی درسته مصنوعی ولی به نظر من بعد از آزادی بهترین زمینه /7/ /11/[/size:26070d9ea0][/color:26070d9ea0]
نماد کاربر
wer
کاربر فعال
کاربر فعال

پستتوسط rashti_sarvar » پنج شنبه سپتامبر 12, 2013 6:04 pm

امروز تمیرین صبا رو از نزدیک دیدم.نکته ی جالب حضور مجید جهانپور تو رختکن صبا بود و سر تمیرن صبا هم کنار مایلی کهن بود.بعد از تمرین بهش گفتم نکنه تیم داماش رو انالیز کردی و به مایلی کهن گفتی لبخند زد. :roll: به فرید کریمی هم گفتم فردا ببازین بهم گفت اگه ببازیم اوضاع خراب میشه ممکنه حذف بشیم.با عنایتی هم حرف زدم بهم گفت ما دیگه پیر شدیم باید جوونا جای مارو پر کنن.ولی نکته ی جالب واسه من مجید جهانپور بود که همش کنار مایلی کهن بود
...VIVA DAMASH...
نماد کاربر
rashti_sarvar
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه آپريل 18, 2011 12:00 am

پستتوسط MEHRDAD » پنج شنبه سپتامبر 12, 2013 6:20 pm

[quote:e6ac0a7481="rashti_sarvar"]امروز تمیرین صبا رو از نزدیک دیدم.نکته ی جالب حضور مجید جهانپور تو رختکن صبا بود و سر تمیرن صبا هم کنار مایلی کهن بود.بعد از تمرین بهش گفتم نکنه تیم داماش رو انالیز کردی و به مایلی کهن گفتی لبخند زد. :roll: به فرید کریمی هم گفتم فردا ببازین بهم گفت اگه ببازیم اوضاع خراب میشه ممکنه حذف بشیم.با عنایتی هم حرف زدم بهم گفت ما دیگه پیر شدیم باید جوونا جای مارو پر کنن.ولی نکته ی جالب واسه من مجید جهانپور بود که همش کنار مایلی کهن بود[/quote:e6ac0a7481]

مجید جهانپور با محمد مایلی دوست و تو تیم ملی فوتبال و فوتسال همکار بودند .
تصوير

نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط farzin0131 » پنج شنبه سپتامبر 12, 2013 6:52 pm

انشاءالله بانبودن بعضی ها آرزویه موفقیت داماش رافردا داریم /13/
آبرار غیرت داره، داماششو دوست داره
farzin0131
کاربر فعال
کاربر فعال