[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - European League Football - آخرین اخبار

European League Football - آخرین اخبار

مطالب ورزشی وفوتبالی متفرقه ایران و جهان را در این بخش قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, antiros

پستتوسط popo131 » پنج شنبه سپتامبر 12, 2013 10:15 am

بدرود رئيس .... 8O 8O 8O عاشق اون سيگارتم :P :P :P

DAMASH per tutta la mia vita

popo131
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه مه 20, 2012 12:00 am

پستتوسط wer » پنج شنبه سپتامبر 12, 2013 11:09 am

رافائل بنیتس و مارک همشیک
[b:7e9699f976]بنیتس: اگر بیل ۱۰۰ میلیون می‌ارزد هامشیک قیمت ندارد/ ساچی الگوی من بود[/b:7e9699f976] :wink:
خبرگزاری تسنیم: سرمربی تیم فوتبال ناپولی تاکید کرد هافبک اسلواک تیمش قیمت ندارد. انتقال 100 میلیون یورویی گرث بیل به رئال مادرید به اندازه‌ای سروصدا به پا کرد که کارشناسان مختلف جهان نسبت به آن واکنش‌های مختلفی از خود نشان دادند. عده‌ای معتقدند که بازیکن ولزی رئال مادرید ارزش این رقم پرداختی را داشت و برخی همانند رافائل بنیتس نظری متفاوت دارند.
رافائل بنیتس، سرمربی تیم فوتبال ناپولی در گفت‌و‌گو با «مدیاسِت اسپورت» ایتالیا در پاسخ به این پرسش که «آیا گرث بیل 100 میلیون یورو ارزش داشت که رئال برای جذبش هزینه کرد؟» گفت: در بازار نقل‌وانتقالات اگر شما رقم عجیب‌و‌غریبی را پیشنهاد دهید باشگاهی پیدا می‌شود که این رقم را پرداخت کند. اگر بیل اینقدر می‌ارزد از نظر من هامشیک قیمت ندارد. مارک فروشی نیست چون نمی‌خواهیم او را از دست بدهیم. سرمربی پیشین تیم‌های چلسی و لیورپول تصریح کرد: همیشه سعی کرده‌ام با آنهایی که تا کنون کار کرده‌ام نکات مثبتی را الگوبرداری کنم و اگر بخواهم بگویم که از چه کسی بیشتر الهام گرفته‌ام باید از آریگو ساچی نام ببرم. زمانی که در آکادمی جوانان رئال مادرید بودم شیوه تهاجمی که او در تیم‌هایش استفاده می‌کرد من را تحت‌تاثیر قرار داد و سعی کردم از او الگوبرداری کنم.[align=left:7e9699f976][/align:7e9699f976]
آخرين ويرايش توسط wer on پنج شنبه سپتامبر 12, 2013 11:32 am, ويرايش شده در 2.
نماد کاربر
wer
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 10, 2013 12:00 am

پستتوسط popo131 » پنج شنبه سپتامبر 12, 2013 11:14 am

دقيقا با حرف بنيتز موافقم...همسيك ...قيمتي نداره
DAMASH per tutta la mia vita

popo131
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه مه 20, 2012 12:00 am

پستتوسط pouryaR-damash » پنج شنبه سپتامبر 12, 2013 11:44 am

[quote:444e7c6a47="popo131"]بدرود رئيس .... 8O 8O 8O عاشق اون سيگارتم :P :P :P

[/quote:444e7c6a47]

بعضی اتفاقات تو زندگی غیر قابل باور کردنه ...

:? 8O :? 8O :? 8O
نماد کاربر
pouryaR-damash
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه اکتبر 28, 2011 12:00 am

پستتوسط gilan-astaneh » پنج شنبه سپتامبر 12, 2013 11:51 am

[b:b7aebe14e7]اوزه‌بيو : مقايسه من و رونالدو عادلانه نيست[/b:b7aebe14e7]
کريستيانو رونالدو، مهاجم تيم ملي فوتبال پرتغال پس از اينکه موفق شد در ديدار اين تيم مقابل ايرلندشمالي در چارچوب مرحله انتخابي جام جهاني 2014 برزيل اولين هت‌تريک ملي خود را انجام دهد، رکورد گلزني اوزه‌بيو، اسطوره فوتبال پرتغال را هم پشت‌ سر گذاشت.

به گزارش تسنيم،اوزه‌بيو که از مقايسه‌اش با ستاره 28 ساله رئال مادريد ناراحت است در گفت‌وگو با شبکه تلويزيوني «RTP» پرتغال گفت: باعث ناراحتي است که اين مقايسه‌ها به وجود آمده است. شرايط براي گلزني حالا آسان‌تر شده است. من هيچ‌گاه در مقابل تيم‌هايي همچون ليختن‌اشتاين و جمهوري آذربايجان بازي نکرده‌ام.
وي افزود: مقايسه من و کريس اشتباه و ناعادلانه است. من 60 بازي ملي براي پرتغال انجام دادم و 41 گل به ثمر رساندم. اين مقايسه اصلاً جالب نيست، چون در شرايط يکساني نبوده‌ايم و بازي ملي من کمتر بوده است.
در حال حاضر بهترين گلزن تاريخ تيم ملي فوتبال پرتغال پائولتا با 47 گل‌زده در جايگاه اول و رونالدو 28 ساله با 43 گل‌زده در 106 بازي ملي در جايگاه دوم ايستاده است.
gilan-astaneh
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: جمعه مه 11, 2012 12:00 am

پستتوسط wer » پنج شنبه سپتامبر 12, 2013 12:00 pm

[size=18:03b0f9dbfb]فرگوسن رازهای مدیریتش را بازگو می‌کند:[color=brown:03b0f9dbfb] نگذار بازیکن قوی‌تر از تو شود / هیچ گزینه‌ای به جز بردن برای من وجود نداشت / ماجراجو بودیم و ریسک‌پذیر / هرگز نباید درجا زد[/size:03b0f9dbfb][/color:03b0f9dbfb]
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط wer در پنج شنبه سپتامبر 12, 2013 12:06 pm .
نماد کاربر
wer
کاربر فعال
کاربر فعال

پستتوسط wer » پنج شنبه سپتامبر 12, 2013 12:02 pm

[color=darkred:bd6e7b31f4][b:bd6e7b31f4]پدر اوزیل: پرس اصلا مرد محترمی نیست؛ باخراب کردن وجهه مسعوت سعی در توجیه فروش او دارند[/b:bd6e7b31f4][/color:bd6e7b31f4]
او حالا می خواهد از مسعوت به عنوان یک قربانی نام ببرد ولی ما از طریق دادگاه از خودمان دفاع خواهیم کرد. مصطفی اوزیل، پدر و مدیربرنامه های مسعوت اوزیل، بازیکن آلمانی باشگاه آرسنال که در آخرین روز بازار نقل وانتقالات تابستانی با جدایی از رئال به رختکن توپچی ها منتقل شد در گفت و گو با روزنامه بیلد به انتقاد از فلورنتینو پرس، رئیس باشگاه رئال مادرید پرداخته. او در انتقاد از پرس گفته:« پرس مرد محترمی نیست.» او پرس را متهم کرده که باید مسئولیت فروش پسرش به آرسنال را بپذیرد. پدر اوزیل در ادامه صحبت هایش گفت:« اینکه کسی پول زیادی به دست آورده، به صورت اتوماتیک و خودکار آن فرد را مبدل به یک فرد محترم نخواهد نمود و پرس هم مرد محترمی نیست. او حالا می خواهد مسعوت را مبدل به یک قربانی کرده و مرا یک پدر جاه طلب نشان دهد که فقط به دنبال باران پول بودم. او در حال بازی کردن با کارتهایی است که مشخص هستند و ما از خودمان در دادگاه های قضایی دفاع خواهیم کرد.» مصطفی اوزیل در ادامه پرس را مسئول انتشار شایعاتی در مورد زندگی خصوصی پسرش که در رسانه های اسپانیایی منتشر شده دانست و تمام این داستان ها را دروغ خواند گفت:« اگرزندگی مسعوت این طوری بود که الان به گوش می رسد، به من بگوئید که چرا همیشه در ترکیب تیم اصلی بود؟ حالا الان می خواهند وجهه و چهره مسعوت را خراب کنند. چرا که هواداران و تعدادی از هم تیمی های مسعوت از فروش او به شدت عصبانی هستند.»
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط wer در پنج شنبه سپتامبر 12, 2013 12:05 pm .
نماد کاربر
wer
کاربر فعال
کاربر فعال

پستتوسط pouryaR-damash » پنج شنبه سپتامبر 12, 2013 12:03 pm

سخنی نمانده ...

ما اینتری ها همیشه دوستت داریم رئیس ...

WE LOVE YOU MR.MORATTI

نماد کاربر
pouryaR-damash
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه اکتبر 28, 2011 12:00 am

پستتوسط pedram_1367 » پنج شنبه سپتامبر 12, 2013 12:27 pm

ای بابا ... یعنی موراتی بوشو ده نایه ؟! :wink: :wink:

چقدر دلتون خوشه !! بیاید تا روحیه تون تازه شه ... /7/ /7/ /2/ /2/ /2/

نماد کاربر
pedram_1367
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط wer » پنج شنبه سپتامبر 12, 2013 12:42 pm

[b:5cb3965456]قرارداد پيرلو با يووه به زودي تمديد مي شود[/b:5cb3965456]
مدير باشگاه فوتبال يوونتوس تاکيد کرد به زودي قرارداد هافبک کهنه کار اين تيم تمديد خواهد شد.
به گزارش الکره ، قرارداد آندره آ پيرلو 34 ساله تا پايان فصل جاري اعتبار دارد اما پپه ماروتا در گفتگو با شبکه اسکاي تصريح کرد به زودي قرارداد پيرلو براي مدت نسبتا طولاني تمديد خواهد شد.
وي گفت :« ما مي خواهيم پيرلو را تا پايان دوران بازيگريش حفظ کنيم.»
پيرلو در سال 2011 از تيم ميلان راهي يوونتوس شد.
/8/
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط wer در پنج شنبه سپتامبر 12, 2013 12:47 pm .
نماد کاربر
wer
کاربر فعال
کاربر فعال

پستتوسط mirza_younes » پنج شنبه سپتامبر 12, 2013 12:45 pm

[quote:5c4674779a="pouryaR-damash"]سخنی نمانده ...

ما اینتری ها همیشه دوستت داریم رئیس ...

WE LOVE YOU MR.MORATTI

[/quote:5c4674779a]
عكس از اين خسته تر تاحالا نديده بودم خدايي :)
نماد کاربر
mirza_younes
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 14, 2010 12:00 am

پستتوسط wer » پنج شنبه سپتامبر 12, 2013 12:55 pm

[b:5ce0b81bfd]ماروتا: بوفون یک قهرمان واقعی است[/b:5ce0b81bfd] :twisted:
به په ماروتا، مدیر باشگاه یوونتوس در صحبت هایی زبان به تمجید از جانلوئیجی بوفون گشوده و او را یک قهرمان واقعی خوانده و ابراز امیدواری کرده که بوفون تاپایان عمر فوتبالی اش در رختکن بینکونری بماند.
بوفون باتجربه حالا 12 سال است که برای تیم تورینی بازی می کند و در طول این
مدت با یووه 4 بار قهرمان سری آ شده و از سال 2012 بازوبند کاپیتانی یووه را بربازو می بندد.
ماردوتا براین باور است که دروازه بان 35 ساله تیمش یک بازیکن واقعا حرفه ای
است و دوست دارد تا دروازه بان سابق پارما در سالهای پیش رو همچنان نماینده بینکونری باشد.
ماروتا در صحبت هایی به گاتزتادلوسپورت گفت:« بوفون یک قهرمان واقعی است . او یک بازیکن فوق العاده حرفه ای است. امیدوارم که او بتواند برای سالیان سال از دروازه ایتالیا و یوونتوس دفاع کند. من امیدوارم که او فوتبالش را در یوونتوس به پایان ببرد و البته برای مدتی طولانی در یوونتوس بماند.»
/13/ /23/
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط wer در پنج شنبه سپتامبر 12, 2013 1:01 pm .
نماد کاربر
wer
کاربر فعال
کاربر فعال

پستتوسط wer » پنج شنبه سپتامبر 12, 2013 12:57 pm

[b:c465816bad]اهدا کلید منطقه ترافورد به سرالکس فرگوسن[/b:c465816bad]
این مربی اسکاتلندی که در پایان فصل گذشته از دنیای مربیگری خداحافظی کرد،در 26 سالی که هدایت شیاطین سرخ را برعهده داشت، 13 قهرمانی در لیگ برتر و 2 قهرمانی در لیگ قهرمانان به دست آورد
سرالکس فرگوسن، سرمربی اسطوره ای باشگاه منچستریونایتد، به پاس افتخارات فوق العاده ای که در دوران حضورش در این باشگاه کسب کرد، کلید منطقه ترافورد را دریافت خواهد کرد. همچنین قرار است یک جاده در اطراف ورزشگاه الدترافورد به نام او شود.
این مربی اسکاتلندی که در پایان فصل گذشته از دنیای مربیگری خداحافظی کرد، در 26 سالی که هدایت شیاطین سرخ را برعهده داشت، 13 قهرمانی در لیگ برتر و 2 قهرمانی در لیگ قهرمانان به دست آورد. او در مجموع 38 جام مختلف برای این باشگاه به دست آورد و بسیاری او را بزرگترین مربی تاریخ فوتبال می دانند.
فرگوسن پیش از این کلید شهر آبردین را هم به خاطر دستاوردهایی که با باشگاه این شهر داشت، دریافت کرده بود. اکنون قرار است شورای منطقه ترافورد به افتخار او در روز 14 اکتبر (32 روز دیگر) مراسمی برگزار کرده و کلید این منطقه را او به اهدا کنند.
فرگی به خبرنگاران گفت:" اینکه این نشان را از شورای منطقه ترافورد دریافت کنم، باعث خوشحالی ام خواهد شد. وقتی در سال 1986 به الدترافورد آمدم، کمترین ایده ای در مورد روزهایی که در انتظارم خواهد بود، نداشتم. کمتر از ربع قرن بعد، به دست آوردن کلید منطقه ترافورد و بودن یک خیابان به اسم من، واقعا غرورانگیز است."
مت کالج، رئیس شورای منطقه ترافورد هم گفت:" سرالکس فرگوسن نقش مهمی در توسعه این منطقه در دوران هدایت قدرتمندانه اش در باشگاه منچستریونایتد داشت. دادن این نشان به او و تغییر نام یکی از خیابان منطقه، تقدیر مناسبی می تواند از او باشد."
پیش از این باشگاه منچستریونایتد بخشی از جایگاه ورزشگاه الدترافورد را به نام فرگوسن نام گذاری کرده بود و یک مجسمه از او نیز مقابل یکی از ورودی های این ورزشگاه نصب شده است. در دیگر ورودی ورزشگاه الدترافورد، مجسمه سرمت بازبی، دیگر مربی اسطوره ای شیاطین سرخ قرار دارد.
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط wer در پنج شنبه سپتامبر 12, 2013 1:00 pm .
نماد کاربر
wer
کاربر فعال
کاربر فعال

پستتوسط wer » پنج شنبه سپتامبر 12, 2013 12:58 pm

[b:0f973a7eb2]کلوزه:می خواهم جام قهرمانی برزیل مال ما شود؛2پیشنهاد خوب از باشگاه های آمریکایی دارم[/b:0f973a7eb2]
ستاره باتجربه تیم ملی آلمان عزمش را برای قهرمانی در جام جهانی 2014 جزم کرده و درنظر دارد تا این جام را نیز به افتخارات فوتبالی اش بیفزاید
انزلیچی کلوزه، بازیکن باتجربه تیم ملی آلمان در صحبت هایی اعلام کرده که قهرمانی با ژرمن ها در رقابت های جام جهانی 2014 هدف و خواسته اصلی اوست
این بازیکن 35 ساله با به ثمر رساندن شصت و هشتمین گل ملی اش در بازی با اتریش در روز جمعه حالا با رکورد گلزنی گرد مولر برای تیم ملی آلمان برابری کرده . آلمان با کسب پیروزی در یکی از بازیهای باقی مانده اش مقابل جمهوری ایرلند و سوئد که در ماه اکتبر برگزار خواهد شد، مجوز حضور در رقابت های جام جهانی 2014 را به دست خواهد آورد.
حالا انزلیچی کلوزه کسب یک قهرمانی دیگر در جام جهانی را در اولویت هایش قرار داده.
کلوزه در صحبت هایی به خبرنگاران گفت:« می خواهم جام جهانی برزیل مال ما شود. این اولویت اول من است. ما تمام توانمان را به کار خواهیم گرفت ولی طبیعتا هیچ قطعیتی در مورد فتح جام نیست؛ چرا که تیم های بزرگ دنیای فوتبال هم همین هدف را دنبال می کنند و باید به این موضوع احترام گذاشت ولی اگر بتوانیم این جمله که می توانیم قهرمان شویم را در ذهنمان حک کنیم، من هیچ ترسی نخواهم داشت.»
مهاجم لاتزیو در ادامه به این نکته اشاره کرد که دو پیشنهاد خیلی خوب از تیم های لیگ آمریکا داشته .این درحالی است که قرارداد کلوزه با لاتزیو در پایان این فصل به پایان می رسد و سران لاتزیو تمایل زیادی برای حفظ او دارند ولی ممکن است کلوزه راه مولر را دنبال کرده و روانه لیگ آمریکا شود:« راستش را بخواهید من دو پیشنهاد فوق العاده از دو باشگاه آمریکایی دارم. قراردادم با لاتزیو تا پایان فصل اعتبار دارد و چه کسی می داند که بعد از آن چه خواهد شد؟ نمی خواهم در حال حاضر هیچ چیزی را رد کنم. آیا آینده من در کایزرسلاترن خواهد بود؟ کایزرسلاترن تیمی است که همیشه به قلب من نزدیک است. انتقال مسعوت اوزیل به آرسنال یک بار دیگر ثابت کرد که نمی توان هیچ احتمالی در دنیای فوتبال را رد کرد. یک دقیقه در یک باشگاه خوشحالی و شاید بعد از آن در جای دیگری باشی.»
کلوزه از سال 2011 برای لاتزیو بازی می کند وقبل از آن به مدت 4 سال بازیکن بایرن مونیخ بود.
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط wer در پنج شنبه سپتامبر 12, 2013 1:00 pm .
نماد کاربر
wer
کاربر فعال
کاربر فعال

پستتوسط wer » پنج شنبه سپتامبر 12, 2013 12:59 pm

[b:250b796b48]روبرتو کارلوس: آنژی در دو سال آینده از هم می پاشد[/b:250b796b48]
این باشگاه داغستانی که در دو – سه فصل گذشته با خریدهای گران قیمتش حسابی سر و صدا کرده بود، به تازگی سیاست نقل و انتقالاتش را تغییر داد و چند ستاره شان از جمله اتوئو را فروختند
روبرتو کارلوس، کمک مربی سابق آنژی ماخاچ قلعه، اعلام کرد اگر اقدامات لازم صورت نگیرد، این باشگاه در عرض دو سال آینده از هم می پاشد.
این باشگاه داغستانی که در دو – سه فصل گذشته با خریدهای گران قیمتش حسابی سر و صدا کرده بود، به تازگی سیاست نقل و انتقالاتش را تغییر داد و چند ستاره شان از جمله ساموئل اتوئو را فروختند.
کارلوس معتقد است که غیبت خودش و گاس هیدینک در این باشگاه، آنژی را به یک سوژه خنده در رقابت های امسال اروپا تبدیل می کند.
او به خبرنگاران گفت:" باید بگویم که با رفتن من و گاس هیدینک، تمام ساختار باشگاه از هم خواهد پاشید.
البته فکر نمی کنم این اتفاق به این زودی رخ خواهد دهد. اگر من در آنژی مانده بودم، این اتفاق رخ نمی داد. تیم از تجربه کافی برخوردار نیست.
ماخاچ قلعه در لیگ اروپا به سوژه خنده تبدیل خواهد شد؛ مگر اینکه یک مربی و یک مدیر ورزشی خوب به خدمت بگیرند. اگر شرایط بخواهد به همین روند ادامه پیدا کند، این باشگاه در دو سال آینده از هم می پاشد."
کارلوس در این تابستان از آنژی جدا شد و هدایت تیم ترکیه ای سیواسپور را برعهده گرفت.
نماد کاربر
wer
کاربر فعال
کاربر فعال

قبليبعدي

بازگشت به ورزش ایران و جهان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 4 مهمان