[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - گفتگو آزاد

گفتگو آزاد

پیشنهادات و انتقادات + مطالب متفرقه ورزشی، اجتماعی، تاریخی و... (ارسال های سیاسی حذف خواهند شد) را در این بخش قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, antiros

پستتوسط gilan-astaneh » سه شنبه سپتامبر 10, 2013 8:05 pm

[b:bc81677ff2]اردن به جام جهاني برزيل نزديک‌ شد[/b:bc81677ff2]
در بازي پلي‌آف مقدماتي جام جهاني در قاره آسيا تيم فوتبال ازبکستان در حالي در بازي برگشت و در تاشکند ميزبان اردن بود که بازي رفت اين دو تيم به ميزباني اردن با تساوي يک بر يک به پايان رسيده بود.

ديدار برگشت نيز با نتيجه تساوي يک بر يک به پايان رسيد تا کار به وقت‌هاي اضافي کشيده شود.
اسماعيلوف در دقيقه 5 براي ازبک‌ها گلزني کرد و سعيد المورجان در دقيقه 42 بازي را به تساوي کشاند.
در وقت‌های اضافي نيز توپي از خط دروازه‌ها نگذشت تا دو تيم در مجموع دو ديدار رفت و برگشت به تساوي دو بر دو برسند و بازي به ضربات پنالتي کشيده شود.
اما در ضربات پنالتي اين اردن بود که موفق شد با نتيجه 9 بر 8 ازبک‌ها را در خانه شکست داده و ضمن حذف ميزبان يک گام ديگر به صعود به مرحله نهايي جام جهاني 2014 برزيل نزديک‌تر شود. اردن در پلي‌آفي ديگر در دو ديدار رفت و برگشت به مصاف نماينده آمريکاي جنوبي خواهد رفت تا در صورت پيروزي راهي جام جهاني شود.
در کوی نیک نامان ما را گذر ندادند
گرتو نمی پسندی تغییر ده قضا را
gilan-astaneh
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: جمعه مه 11, 2012 12:00 am

پستتوسط mahyar08 » سه شنبه سپتامبر 10, 2013 8:24 pm

ناظمي: مهدوي سرمايه فوتبال رشت است

داماش در ليگ سيزدهم تا به اينجاي کار لقب سلطان تساوي ها را با پنج مساوي از هشت بازي از آن خود کرده است.تيمي که نه مي بازد و نه مي برد!

افشين ناظمي مربي جوان داماش که براي دومين سال است که تجربه سرمربي گري در ليگ برتر را در کارنامه دارد در اين باره به سايت گل مي گويد: ببينيد اگر در يک جمله بخواهم بگويم اين است که اين کم کاري متوجه من است. اما ببينيد که داماش به جز بازي با فولاد که مستحق باخت بود و گسترش که برنده از زمين خارج شد، در هيچ کدام از بازي هاي ديگر به حق اش نرسيد. ما در برابر نفت، سايپا، استقلال و فجر حق مان فقط برد بود. اما نتيجه حاصله سه مساوي و يک باخت شد! شما به موقعيت هاي فجر در همين بازي آخر دقت کنيد و موقعيت هاي ما را ببينيد. وقتي بازيکني از روي خط دروازه توپ را به هوا مي زند، من مي گويم که مقصر باز هم مربي است که به بازيکن نتوانسته ياد بدهد که چگونه از ضربات آخر درست استفاده کند.

اگر نتايج داماش تنها در نيمه دوم در جدول منظور ميشد اين تيم به نوعي صدرنشين ليگ بود! ناظمي در اين باره مي گويد: اگر نتيجه در نيمه مربيان بهتر است به خاطر اين است که ثمره مجموعه تيم و کادر فني است. ما با تعويض هايمان سعي مي کنيم تا نقاط ضعف خود و قوت حريف را پوشش دهيم. مشکل ما نتايج خوب مان در نيمه مربيان يا بد مان در نيمه اول نيست. مشکل تيم ما اين است که حريفان از تک موقعيت هايشان در برابر ما استفاده مي کنند و ما از اين امر بي بهره هستيم، بايد به بچه ها آموزش فرصت طلبي بدهم که در اين فرصت اين کار را مي کنم.

ناظمي درباره اينکه چگونه است که داماش نه مي بازد و نه مي برد، مي گويد: ما بازي ها را خوب شروع مي کنيم اما باهوش ادامه نمي دهيم. انگار بايد کارمان اول گره بخورد و بعد بازيکنان تازه به فکر جبران مي افتند. تيمي که اين همه موقعيت مي آورد هدفش بردن است. چون ما روي اين اجاد موقعيت ها کار کرديم. اما وقتي در استفاده از اين موقعيت ها ناکام مي شويم دليل اش اين است که به بازيکنم نتوانستم اعتماد به نفس لازم در استفاده از آن موقعيت را تزريق کنم. من همين امروز در برنامه تمرينم دارم به بازيکنانم که اغلبشان جوان هستند آموزش اين را مي دهم که تمرين و مسابقه تفاوت چنداني با هم ندارند و فرق شان آن جو مسابقه و فشار مضاعف بازيکنان حريف است که براي اين کار هم دارم فضاي خاص روز مسابقه را در تمرين پياده مي کنم.

کاپيتان داماش اين روزها مصدوم است. ناظمي درباره نبودن اين بازيکن تاثيرگذار و جايگزيني اش مي گويد:

مهدوي بزرگترين سرمايه فوتبال رشت است و داشتن او براي هر مربي يک نعمت بزرگ محسوب مي شود. شم بالاي مديريتي اش در داخل زمين و احترام متقابلي که بين او و بازيکنان وجود دارد خيال مربي را براي اجراي دستورات تاکتيکي اش در زمين راحت مي کند. مهدوي هم يک پاسور خوب و هم يک مغز متفکر در مرکز ميدان محسوب مي شود و نداشتن او در اين روزهاي سخت ليگ مي تواند يک فشار مضاعف براي تفکرات من مربي محسوب شود. چرا که زماني که مهدوي در ارنج باشد دستورات و چيدمان تاکتيکي را بر مبناي بازي او اجرا مي کرديم و حالا بايد به نبودنش در کوتاه مدت عادت کنيم.

اما به دليل حضور استعداد هاي جوان و نوظهور در داماش خيلي نگران نيستيم و اميدواريم تا همانگونه که روزي مربي آمد و با ريسک مهدوي را به داخل ميدان فرستاد تا امروز او را ستاره شهرمان کند من هم در اين فرصت بتوانم جايگزين هايي براي آينده داماش در اين پست به فوتبال ايران معرفي نمايم. به نظر من سعيد مرتضوي در اولين فرصتي که بتوانم از ائ استفاده نمايم بهترين جايگزين براي مهدوي است و مي تواند فوتبال رشت را براي آينده بيمه کند. با شناختي که از مهدوي دارم مطمئنم که خود مهدوي بيشترين کمک را به سعيد خواهد کرد تا او کم کم بتواند گام در رهي بگذارد که در فوتبال رشت يک مهدوي تازه متولد شود.
نماد کاربر
mahyar08
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: يکشنبه دسامبر 23, 2012 12:00 am

پستتوسط Mordab » سه شنبه سپتامبر 10, 2013 9:12 pm

ناظمی: نوع بازی گسترش فولاد به ضرر فوتبال ایران است/ با درایت عابدینی بخشی از مشکلات مالی حل شد/ هواداران داماش همیشه نمونه هستند

سرمربی تیم فوتبال داماش گفت: بعد از نتیجه ای که در شیراز بدست آوردیم به دنبال این هستیم تا نتیجه خوبی بگیریم.

افشین ناظمی در گفت و گو با خبرنگار اوج، درباره شرایط تیمش اظهار داشت: خداراشکر شرایط خوبی داریم. هوای رشت هم بسیار خوب است و باران می بارد. در این هوای خوب تمرینات خوبی را دنبال می کنیم و آماده دیدار با صبای قم می شویم.

وی ادامه داد: صبای قم تیم بسیار خوبی است. مربی خوبی دارد و بی تردید کارمان بسیار دشوار است. ما نیز بعد از نتیجه ای که در شیراز بدست آوردیم به دنبال این هستیم تا نتیجه خوبی بگیریم و در جدول بالا بیاییم.

سرمربی داماش درباره لغو کسر امتیاز از داماش تصریح کرد: واقعیت این است در روزی یک امتیاز از ما کسر کردند که بازی بسیار جوانمردانه ای انجام دادیم و هواداران ما نیز مثل همیشه نمونه بودند. با اینکه داور مسابقه دو پنالتی صد درصد را برای ما نگرفت اما باز هم هواداران حرف خاصی نزدند و بی مورد یک امتیاز از ما کسر شد. به امید خدا استیناف هم این یک امتیاز را به ما برمی گرداند تا حق به حقدار برسد.

ناظمی درباره اینکه گفته می شود گسترش فولاد با تاکتیک اوت دستی بازی می کند، عنوان کرد: به هر حال اوت دستی هم یک نوع تاکتیک است اما اینطور بازی کردن و روی آوردن به توپ های هوایی به ضرر فوتبال ما است. گسترش فولاد در بازی با ما هم همینطور بازی کرد. ما انتظار داریم فوتبال تیم ها زیبا و روی زمین باشد تا کیفیت فوتبالمان افزایش یابد.

وی درباره مشکلات مالی داماش افزود: خوشبختانه با درایت آقای عابدینی بخشی از مشکلات مالی برطرف شده و به وعده ها کم کم عمل می شود. این بسیار خوب است و من اطمینان دارم با حل مشکلات مالی از نظر فنی هم کیفیت بهتری خواهیم داشت...///
نماد کاربر
Mordab
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: پنج شنبه دسامبر 01, 2011 12:00 am

پستتوسط soheil_shahre_baran » چهارشنبه سپتامبر 11, 2013 7:00 am

[b:d16dd8bc6e]دیشب امید هرندی رو دیدم نزدیک 45 دقیقه با هم حرف زدیم از خیلی چیزا صحبت کردیم. اقای هرندی وارش اسپرت رو یه سرمایه ی مهم برای فوتبال رشت عنوان کرد و ازم خواست حتما سلامش رو به همه ی بچه های سایت برسونم و خیلی صحبت های دیگه که شاید جاش تو سایت نباشه که بگم. به هر حال یه سری گلایه ها هم داشت! [/b:d16dd8bc6e]
only say rain city of damash
فقط بگو داماش شهر باران
نماد کاربر
soheil_shahre_baran
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: پنج شنبه آپريل 04, 2013 12:00 am

پستتوسط mahmood1331 » چهارشنبه سپتامبر 11, 2013 7:19 am

[color=green:17324ef040][size=18:17324ef040]کميته ويژه مجلس براي بررسي بدهي زنجاني[/size:17324ef040][/color:17324ef040]

[size=10:17324ef040]حجت‌الاسلام موسي احمدي عضو کميسيون انرژي مجلس شوراي اسلامي در پاسخ به اين پرسش که با توجه به اعلام وزير نفت مبني بر اينکه بابک زنجاني دو ميليارد دلار پول نفت را هنوز به کشور بازنگردانده است، آيا اين موضوع در دستور کار قرار دارد، اظهار داشت: بررسي اين موضوع از مدت‌ها پيش در دستور کار کميسيون بوده و به صورت محرمانه پيگيري شده است.

به گزارش تسنيم ، وي ادامه داد: جلساتي متعددي هم در اين خصوص برگزار شده است و انشاءالله در آينده نزديک نتيجه مطلوبي هم خواهد داد.

عضو کميسيون انرژي مجلس در پاسخ به اين پرسش که آيا بررسي اين موضوع در مراحل پاياني قرار دارد، تاکيد کرد: تحقيقات و جلسات متعددي در کميسيون انرژي پيرامون اين پرونده برگزار شده و کميته خاصي هم براي پيگيري اين موضوع تشکيل شده و کميسيون پس پايان بررسي‌ها، نتيجه را اعلام مي‌کند.

وي درباره احتمال ارائه گزارشي در اين باره به قوه قضائيه يا صحن علني مجلس نيز گفت که هنوز در اين زمينه تصميمي گرفته نشده است.

عضو کميسيون انرژي مجلس اظهار داشت: اين مورد نيز در گذشته مطرح شده بود و کميسيون انرژي مجلس به صورت مرتب و منظم موضوع را پيگيري مي‌کند و نتيجه قطعي که حاصل شد، منعکس مي‌شود.

حجت‌الاسلام احمدي در پاسخ به پرسش ديگري مبني بر اينکه آيا حساب آقاي زنجاني بلوکه شده و آيا اظهارات وي در اين باره درست است يا خير؟ تصريح کرد: ما نمي‌توانيم بگوييم که آقاي زنجاني راست يا دروغ مي‌گويد چرا که کميته تحقيق در اين باره تشکيل شده و اين موضوع را در دست بررسي است، پس از اينکه کميته کار کارشناسي تحقيقات خود را به اتمام رساند و نتيجه نهايي اعلام شد، آن زمان مي‌توان گفت موضوع چه بوده و چه کسي راست و چه کسي دروغ مي‌گويد. اما در حال حاضر نمي‌توان اظهارنظري پيرامون اين موضوع انجام داد.

وي با اشاره به عضويت خود در کميسيون انرژي و نماينده اين کميسيون در اصل 90 خاطرنشان کرد: با توجه به اينکه کميسيون تخصصي اين موضوع، کميسيون انرژي است از مدت‌ها پيش در کميسيون مطرح و بررسي شد و نتيجه نهايي هنوز مشخص نشده و در حال بررسي است.

عضو کميسيون انرژي مجلس در پايان گفت‌وگو ، با بيان اينکه کميسيون‌ وقتي موضوعي خاص پيش مي‌آيد، تعدادي را براي بررسي و تحقيق، تعيين مي‌کند تا مسئله را بررسي و نتيجه را اعلام کنند، گفت: معمولا پس از اينکه گزارشي کميسيون اصلي خوانده مي‌شود، اگر نياز باشد به صحن علني و کميسيون اصل 90 ارسال مي‌شود.

بيژن زنگنه، وزير نفت روز گذشته در حاشيه خستين جلسه شوراي گفتگوي دولت و بخش خصوصي طي سخناني گفته بود: بابک زنجاني 2 ميليارد دلار از پول نفت به فروش رفته کشور را هنوز برنگردانده؛ وي گفته پول به حسابم واريز شده اما از جانب آمريکايي‌ها اين حساب بلوکه شده است.

وزير نفت تاکيد کرده بود: پيگيري دريافت پول‌هايي که به خزانه واريز نشده، جزو اولويت هاي اصلي وي در وزارت نفت است و بابک زنجاني بيش از 2 ميليارد دلار به وزارت نفت بدهکار است.[/size:17324ef040]
کوروش کبیر: من برای متنفر بودن از کسانیکه از من متنفرند وقتی ندارم، زیرا گرفتار دوست داشتن کسانی هستم که مرا دوست دارند
mahmood1331
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه آپريل 13, 2013 12:00 am

پستتوسط MAZIYAR » چهارشنبه سپتامبر 11, 2013 7:42 am

[quote:72d9d254b2="soheil_shahre_baran"][b:72d9d254b2]دیشب امید هرندی رو دیدم نزدیک 45 دقیقه با هم حرف زدیم از خیلی چیزا صحبت کردیم. اقای هرندی وارش اسپرت رو یه سرمایه ی مهم برای فوتبال رشت عنوان کرد و ازم خواست حتما سلامش رو به همه ی بچه های سایت برسونم و خیلی صحبت های دیگه که شاید جاش تو سایت نباشه که بگم. به هر حال یه سری گلایه ها هم داشت! [/b:72d9d254b2][/quote:72d9d254b2]
از نظر لطفی که ایشان به سایت ورزشی شهرباران داشتند خشنودم ، فقط به شما نگفتند که مازیار و مهرداد براش مردن؟
"آبرار اَ خاک میرزا جاجیگایه / همیشه خنجرُ خون روبرایه"

"حواسَ خُب بَنَه می حرفَ بشنو / منو تو یک سریم ، دوشمن سیوایه"
نماد کاربر
MAZIYAR
مدیر انجمن
مدیر انجمن

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 07, 2010 12:00 am

پستتوسط shahre-baran » چهارشنبه سپتامبر 11, 2013 7:45 am

[quote:5ed6d90030="shahre-baran"][size=18:5ed6d90030]سلام اين وبلاگ ميگه رشتي هستش اما رفته جوك هاي مزخرف و لجن راجبه رشتيها نوشته! ! !

http://rashti13.blogfa.com/[/size:5ed6d90030][/quote:5ed6d90030]

[size=18:5ed6d90030]
بچه ها ديدين وب لجنش رو حذف كرد .حقش بود تا ديگه راجبه رشتيا چرت و پرت ننويسه و وضو بگيره نام رشتيا رو بياره
غيرت بچه رشتي همينه همينه.[/size:5ed6d90030]
نماد کاربر
shahre-baran
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: يکشنبه نوامبر 28, 2010 12:00 am

پستتوسط soheil_shahre_baran » چهارشنبه سپتامبر 11, 2013 8:04 am

[quote:d62146bb28="MAZIYAR"][quote:d62146bb28="soheil_shahre_baran"][b:d62146bb28]دیشب امید هرندی رو دیدم نزدیک 45 دقیقه با هم حرف زدیم از خیلی چیزا صحبت کردیم. اقای هرندی وارش اسپرت رو یه سرمایه ی مهم برای فوتبال رشت عنوان کرد و ازم خواست حتما سلامش رو به همه ی بچه های سایت برسونم و خیلی صحبت های دیگه که شاید جاش تو سایت نباشه که بگم. به هر حال یه سری گلایه ها هم داشت! [/b:d62146bb28][/quote:d62146bb28]
از نظر لطفی که ایشان به سایت ورزشی شهرباران داشتند خشنودم ، فقط به شما نگفتند که مازیار و مهرداد براش مردن؟[/quote:d62146bb28]

[b:d62146bb28] :lol: چرا همه چی رو برام گفت مازیار جان.
اتفاقا این جمله رو هم عینا گفت (در واقع گفت که این جمله رو اون زمان به شما گفته بود) و راستش من تا اون حدی که در جریان بودم قضاوت کردم. البته نه اینکه جلوی شما این رو بخوام بگم اما من از شما و مهرداد تا اونجایی که به من مربوط میشد دفاع کردم. به هر حال همونطور که شما هم در جریان هستی بعد جریان مصاحبه عابدینی و اینکه به گفته خودش شما بعد 20 روز اومدی پیشش و...گله مند بود و نظرشون اینه که شما تو اون مقطع در مورد هرندی کم لطفی و بی معرفتی کردی و... اما این رو هم بگم که از شما و مهرداد تعریف هم کرد و گفت پچه های بشدت دلسوز و خوبی هستند که حضور شما ها و به طور کلی وارش رو غنیمت دونست و منکر خدماتی که به تیم و شهرت کردی نشد و حتی گفت من مازیار و مهرداد رو خیلی دوست داشتم و دارم! اما تو اون مقطع کم لطفی و بی معرفتی کردن که اینم میزارم پای اشتباه جوونیشون!
منم خدا وکیلی تا اونجایی که به من مربوط میشد از شما عزیزان و فضای ازاد سایتمون و .. تعریف کردم و خودم رو کسی معرفی کردم که ازادانه تو سایت تند ترین انتقادات رو از عابدینی میکنه و هرگز نشده که مهرداد و مازیار جلوم رو بگیرن. به طور کلی نظر بدی رو شما نداشت و تو اون زمان خاص یه ناراحتی به حق یا به نا حق (من قضاوت نمیکنم) نسبت به شما داشت اما لحن صحبتاش این طور نشون نمیداد که کینه و کدورتی از شما به دل داشته باشه و حتی جالب اینجا بود که ازم خواست حتما سلامش رو به شما و همه ی بچه های سایت برسونم.[/b:d62146bb28]
نماد کاربر
soheil_shahre_baran
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: پنج شنبه آپريل 04, 2013 12:00 am

پستتوسط golsar-boy » چهارشنبه سپتامبر 11, 2013 8:31 am

دوستان چرا تاپیک پیش بینی بازیهای داماش که خیلی وقته بسته شده باز نمیشه؟ دو روز دیگه بازیه!!
Be Careful
This is DAMASH
نماد کاربر
golsar-boy
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه جولاي 19, 2012 12:00 am

پستتوسط yaranemirza » چهارشنبه سپتامبر 11, 2013 10:21 am

امروز تمرین داماش ساعت چنده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سایت هواداران منچسترسیتی در ایران
http://www.mc-fc.rozblog.com/
سایت هواداران منچسترسیتی
نماد کاربر
yaranemirza
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: چهارشنبه مه 15, 2013 12:00 am

پستتوسط wer » چهارشنبه سپتامبر 11, 2013 10:27 am

[quote:ea591c84ca="yaranemirza"]امروز تمرین داماش ساعت چنده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟[/quote:ea591c84ca]
17:00
نماد کاربر
wer
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 10, 2013 12:00 am

پستتوسط wer » چهارشنبه سپتامبر 11, 2013 10:29 am

17:00 /7/
نماد کاربر
wer
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 10, 2013 12:00 am

پستتوسط mahyarmaya » چهارشنبه سپتامبر 11, 2013 10:36 am

مادر سوخت تا امیرحسین نجات پیدا کند/ نجات کودک یزدی از
آهن‌پاره‌های گداخته

قم - خبرگزاری مهر: تصادف دلخراش اتوبان قم - تهران که منجر به کشته شدن 43 نفر و مصدومیت 44 نفر از هموطنانمان شده، تلخ‌ترین خبر امروز و سال‌های اخیر قم است، اما در اوج این تلخی‌ها روایتی از فداکاری مادر برای نجات فرزند 6 ساله‌اش جذاب است.
به گزارش خبرنگار مهر، امیرحسین زارع، کودک 6 ساله یزدی که به همراه مادرش از تهران عازم یزد بود نمی‌دانست صندلی شماره 20 اتوبوس او را تنها بازمانده خانواده زارع در این حادثه مرگبار می‌کند.

امیرحسین پدرش را سال‌های گذشته از دست داده بود و با مادر و تنها برادرش زندگی می‌کرد که در این سانحه مادرش گرفتار شعله‌های خشمگین آتش اتوبوس شد و این کودک 6 ساله بی‌کس و تنها از میان آهن پاره‌های سوخته اتوبوس بیرون کشیده شد با جراحاتی که به او وارد شده برای مداوا با بیمارستان نکویی منتقل شد.

بستگان همه مصدومان این حادثه بر بالین بیماران حاضر شدند اما این کودک یزدی با وجود زخم‌های فراوان نه زبان ناله داشت و نه نای حرکت. همه زبان او شده بودند تا مرهمی باشند بر داغ از دست دادن مادر فداکارش.

لهجه شیرین امیرحسین و تنهایی او تنها بهانه‌ای بود که بغض فروخورده همه کسانی که بر بالین رنجور امیرحسین حاضر بودند بترکد.

امیرحسین که با سر پانسمان شده، اطرافیان را عمو صدا می‌زد، همه را به گریه انداخت. از‌‌ همان دقایق اولیه که او را به بیمارستان منتقل کردند، پیوسته سراغ مادرش را می‌گرفت. به او می‌گفتند مادرش می‌آید اما عواطف کودکانه او حس دوری از مادر را به مرگ تبدیل کرده بود. او می‌دانست که مادر خود را فدای او کرده است.

تلاش توام با دلسوزی برای مداوای این کودک مصدوم منجر به درگیری لفظی جزئی بین پرستار اورژانس و مسئول رادیولوژی شده بود. پرستار با اشک‌های حلقه زده در چشم می‌گفت: به خدا این کودک گناه دارد، کسی را ندارد، اول از این عکس بگیرید.

مگر می‌شود جز مرگ، مادری را از فرزند جدا کرد. آری! این بار برخلاف تصور همه روان‌شناسان که جان انسان عزیز است، مادر امیرحسین، فرزندش را از شیشه اتوبوس به بیرون هدایت کرده تا خود گرفتار آتش شود و فرزند دلبندش نجات یابد. چه زیباست این حس مادرانه که برای همیشه ماندگار شد و مادر امیرحسین را به اوج مادرانه رساند.
=====[b:9fba8466aa]
بازی صبای قم بد نیست این اتفاق رو از طرف هوادارن تسلیت بگیم(پرده یا بـنر)
تـوو دهنی میشه برای مخالفان که بچه های سایت و داماشی ها بچه های بی تفاوتی نسبت اطرافشون نیستن [/b:9fba8466aa]
نماد کاربر
mahyarmaya
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه مه 21, 2011 12:00 am

پستتوسط mahmood1331 » چهارشنبه سپتامبر 11, 2013 10:38 am

[quote:1108a5e829="mahyarmaya"]مادر سوخت تا امیرحسین نجات پیدا کند/ نجات کودک یزدی از
آهن‌پاره‌های گداخته

.
=====[b:1108a5e829]
بازی صبای قم بد نیست این اتفاق رو از طرف هوادارن تسلیت بگیم(پرده یا بـنر)
تـوو دهنی میشه برای مخالفان که بچه های سایت و داماشی ها بچه های بی تفاوتی نسبت اطرافشون نیستن [/b:1108a5e829][/quote:1108a5e829]

[size=24:1108a5e829][color=red:1108a5e829]O[/color:1108a5e829][color=green:1108a5e829]K[/color:1108a5e829][/size:1108a5e829]
کوروش کبیر: من برای متنفر بودن از کسانیکه از من متنفرند وقتی ندارم، زیرا گرفتار دوست داشتن کسانی هستم که مرا دوست دارند
mahmood1331
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

پستتوسط mahmood1331 » چهارشنبه سپتامبر 11, 2013 10:40 am

[size=24:da68b6c747][color=green:da68b6c747]نامه رسمي فدراسيون فوتبال به فيفا:[/color:da68b6c747][/size:da68b6c747]

در کارگروه مشترک با اتحاديه باشگاه‌ها و وزارت امورخارجه نامه‌‌اي رسمي از سوي فدراسيون فوتبال براي ارسال به فيفا تهيه شد تا به نام مجعول ليگ امارات اعتراض رسمي شود.
عزيزالله محمدي رئيس اتحاديه باشگاه‌هاي فوتبال اظهار داشت:‌ روز گذشته جلسه‌اي با حضور علي کفاشيان، مهدي تاج، آيت‌اللهي، من، براتي عضو کميته حقوقي اتحاديه باشگاه‌ها، کسرايي مدير روابط بين‌الملل سازمان ليگ و هوشنگ نصيرزاده رئيس کميته تدوين و مقررات و آيين‌‌نامه سازمان ليگ و نماينده وزارت امور خارجه برگزار شد.

به گزارش فارس،وي ادامه داد: در اين جلسه مقرر شد نامه‌اي رسمي از سوي فدراسيون تهيه شود تا آن را به فيفا ارسال کنيم و به نام جعلي ليگ فوتبال امارات به طور رسمي و حقوقي اعتراض شود که اين نامه اکنون براي ارسال به فيفا تهيه شده است.

فدراسيون فوتبال امارات در اقدامي تحريف‌آميز نام ليگ فوتبال خود را به نام جعلي نام‌گذاري کرده است.
mahmood1331
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

قبليبعدي

بازگشت به متفرقه

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 1 مهمان