[quote:d62146bb28="MAZIYAR"][quote:d62146bb28="soheil_shahre_baran"][b:d62146bb28]دیشب امید هرندی رو دیدم نزدیک 45 دقیقه با هم حرف زدیم از خیلی چیزا صحبت کردیم. اقای هرندی وارش اسپرت رو یه سرمایه ی مهم برای فوتبال رشت عنوان کرد و ازم خواست حتما سلامش رو به همه ی بچه های سایت برسونم و خیلی صحبت های دیگه که شاید جاش تو سایت نباشه که بگم. به هر حال یه سری گلایه ها هم داشت! [/b:d62146bb28][/quote:d62146bb28]
از نظر لطفی که ایشان به سایت ورزشی شهرباران داشتند خشنودم ، فقط به شما نگفتند که مازیار و مهرداد براش مردن؟[/quote:d62146bb28]
[b:d62146bb28]

چرا همه چی رو برام گفت مازیار جان.
اتفاقا این جمله رو هم عینا گفت (در واقع گفت که این جمله رو اون زمان به شما گفته بود) و راستش من تا اون حدی که در جریان بودم قضاوت کردم. البته نه اینکه جلوی شما این رو بخوام بگم اما من از شما و مهرداد تا اونجایی که به من مربوط میشد دفاع کردم. به هر حال همونطور که شما هم در جریان هستی بعد جریان مصاحبه عابدینی و اینکه به گفته خودش شما بعد 20 روز اومدی پیشش و...گله مند بود و نظرشون اینه که شما تو اون مقطع در مورد هرندی کم لطفی و بی معرفتی کردی و... اما این رو هم بگم که از شما و مهرداد تعریف هم کرد و گفت پچه های بشدت دلسوز و خوبی هستند که حضور شما ها و به طور کلی وارش رو غنیمت دونست و منکر خدماتی که به تیم و شهرت کردی نشد و حتی گفت من مازیار و مهرداد رو خیلی دوست داشتم و دارم! اما تو اون مقطع کم لطفی و بی معرفتی کردن که اینم میزارم پای اشتباه جوونیشون!
منم خدا وکیلی تا اونجایی که به من مربوط میشد از شما عزیزان و فضای ازاد سایتمون و .. تعریف کردم و خودم رو کسی معرفی کردم که ازادانه تو سایت تند ترین انتقادات رو از عابدینی میکنه و هرگز نشده که مهرداد و مازیار جلوم رو بگیرن. به طور کلی نظر بدی رو شما نداشت و تو اون زمان خاص یه ناراحتی به حق یا به نا حق (من قضاوت نمیکنم) نسبت به شما داشت اما لحن صحبتاش این طور نشون نمیداد که کینه و کدورتی از شما به دل داشته باشه و حتی جالب اینجا بود که ازم خواست حتما سلامش رو به شما و همه ی بچه های سایت برسونم.[/b:d62146bb28]