متاسفانه هیچ خبری از وضعیت مصدوم هامون نیست ... آبشک و مهدوی و کاردوست ... البته من خودم فکر می کنم مهدوی اگه بیاد تا قبل نیم فصل هست یعنی تو 2 یا 3 بازی آینده نداریمش که این بدترین خبر هست ... اما کاردوست رو حدس میزنم تو این بازی داریم و آبشک رو از هفته بعد خواهیم داشت ...
حسن تیم های مایلی کهن اینه که فوتبال بازی می کنند ... حالا شاید دفاعی بازی کنند ، اما کثیف نیستند و این به نفع ماست ...
تو 2 تا بازی آینده در خانه و حتی بازی با راه آهن ؛ از 9 امتیاز موجود در بدترین حالت باید 5 امتیاز بگیریم چون این تیم ها نه رو کاغذ و نه در واقعیت نمی تونند و نباید ما رو ببرند ...
نمی دونم تا کی دهقانی و کبه باید بازی کنند !؟ اگه دست من بود حداقل 2 هفته جفتشون به سکو منتقل می شدند و اگه شرایط خوب بود به نیمکت !
گلهایی که دهقانی میخوره رو اصلا فراهانی نمیخوره ! حداقل اشتباه جایگری نداره ... فقط توپ ها رو خودش میندازه تو گل !!!

خیلی از دوستان از سرعت دفاعمون ناراضی بودند که من کاملا مخالفم ! در بین دفاع های نامی و میلیاردی ایران نظیر : حسینی ، بنگر ، خانزاده ، صادقی ، منتظری ، عمران زاده ، عقیلی ، خلیل زاده ، نصرتی ، طالبی ، کرمی و ... ؛ خلیلزاده با اختلاف زیادی سریعترین هست . اما بدون اغراق نظیفکار ، مختاری و محمدی جزو 5 تا برتری ایران تو سرعت و قدرت استارت ها هستند ... حتی مرتضی ابراهیمی تو سرعت کاملا توانا و برنده هست ... حالا شما تصور کنید جلوی اون دفاع ها چه هافبک هایی بازی می کنند و چه تعریفی دارند ، بعد تو تیم ما حاجی زاده هست که اصلا تعریف نشده هست ...
وقتی دفاع ما رو به توپ و مهاجم رو به دروازه هست و هافبک حریف بدون مزاحمت و پرس و فشار توپ رو میندازه تو عمق ما ؛ بولت که سریعترین فرد جهان هست رو هم اگه بیاریم ، به مهاجم نمیرسه چون چرخیدن و استارت زدن کلی زمان رو میگیره ...
ما با بازی دادن حاجتی در هافبک چپ ، هم تیم رو فلج می کنیم ، هم نتیجه رو میدیم به حریف و هم کارایی بازیکنی مثل حاجتی رو پایین میاریم ... حاجتی باید جلوی دفاع بازی کنه که از خونسردی ، فکر و قدرت پاس هاش بتونیم برای راه انداختند تیم استفاده کنیم ولی افسوس که کادر فنی به هیچ عنوان دست تو ترکیب هافبک دفاعی نمیزنه ! یا آبشک و کاردوست رو با هم بازی میده که تیم آزاد هست یا حاجی زاده رو بازی میده که تیم کلنگ هست ...
خوشبختانه ما تو تمام بازی های این فصل به جز ملوان گل زدیم که اون هم مقصرش خودمون بودیم ... این یعنی مشکل گلزنی که از پارسال داشتیم رو توسط بازیکنان آینده داری مثل سیف اللهی و حسن زاده رفع کردیم اما نقطه قوت کل تیم داماش که هافبک هاش بود رو داغون کردیم و همین شده نقطه ضعفمون !
از سپاهان ، استقلال ، پرسپولیس و تراکتور که تیم پر هافبک تر تو ایران نداریم ؟!؟ ما پارسال تمام اینها رو با هافبک هامون رقصوندیم ... حالا شاید نتیجه نگرفتیم ولی تو تمام بازی های فصل پیش ، مالکیت توپ با داماش و هافبک هاش بود که امسال کاردوست هم بهشون اضافه شد و این یعنی هیچ تیمی نباید جلوی ما بازی کنه چون توپ دست این هافبک ها بیاد ، گرفتنش از حریف سخت و نا ممکن هست ...
ترکیب پیشنهادی من برای این بازی که هیچ چیزی به جز برد نباید توش اتفاق بیوفته :