[quote:5c8b7e241b="khorami201"][size=13:5c8b7e241b][color=black:5c8b7e241b]درود بر همه دوستان و عزیزان وارشی
نمی دانم چگونه بنویسم ، چه بنویسم و یا اصلا بنویسم یا خیر ، جنگ عقل و احساس! تصمیم گرفتم بنویسم البته نه به خاطر شخص خودم بلکه به این دلیل که متاسفم از هتک حرمت ها ، از رعایت نکردن حریمها ، امروز من فردا شخص دیگر...
نمی دانستم حق قلم حق نوشتن حق اعلام بودن برای شهر و دیار و و متعلقات به آن به این گزافی ست...
چقدر زجرآور است وقتی با تمام مشغله ها و گرفتاریها ووو به خاطر هدفت ، به خاطر شهر و وابستگیهایت ، بخاطر آب و خاکی که عمرت را در آن گذرانده ای ، بخاطر دیاری که آنجا پا به عرصه وجود گذارده ای و رشد نموده ای و هر از گاهی مینویسی ، [b:5c8b7e241b]جوابش را پیامکی در گوشی تلفن همراهت [/b:5c8b7e241b]و گاها خصوصی آن هم با ادبیاتی که اصلا فکرش راهم نمی کنی با لطف آن هم چه کلمات لطیفی دریافت کنی!! این پیامک های زیر بسیار جالبند البته با ویرایش به خاطر حفظ حریم سایت:
[b:5c8b7e241b]"تو که افاضات بسیاری در نوشته هات داری بهتره در مراسم شرکت میکردی و ....."
".... پشت سیستم خوب بلدند بنویسندو ..."[/b:5c8b7e241b]
بسیاری از دوستان شرایط کاری و فعالیتهای بنده را می دانند و شاید از اول هفته تا آخر هفته کاملا زمانهایم پر باشد و گاها هفته ای سه الی چهار روز در رشت باشم به همین جهت برای شرکت در مراسمی که حدود 24 ساعت قبل اعلام شده و آن هم بنده ساعت 9 الی 10 شب از طریق صفحه اصلی سایت متوجه شدم! بسیار بسیار دشوار و حتی نشدنی باشد.
به هر حال امیدوارم نویسنده از شرکت کنندگان در مراسم نبوده باشد تا حداقل دلم برای شهر و تیم محبوب شهرم بیشتر از این نسوزد ....
امیدوارم فرستنده این پیامها بداند همیشه حضور فیزیکی مهم نیست گاها چه بسیار کارها انجام میدهی که از هزاران حضور فیزیکی هم مثمر ثمرتر است...
دوست یا بهتره بگویم دوستان! عزیز ، آشنای گرانقدر ، دلیل ارایه این موضوع به گفتگوی آزاد این نیست که از شما و هم قطارانتان دلگیر شدم که اگر این گونه بود هیچگاه دست به سیستم نمی بردم بلکه از آن جهت بود که اگر کسی نوشت ، اگر کسی انتقاد کرد همیشه دشمن نیست ، و اگر کسی حمایت کرد همیشه دوست نیست ، از آن جهت بود که در محیط عمومی تر به تفکرات همسان شما بگویم با پیامک ، با خصوصی ووو نمیتوان حنجره عاشق ، قلم عاشق ، فکر عاشق را وادار به سکوت نمود...
[b:5c8b7e241b]بگذریم ... از این روزگار انتظار بیشتر داشتن شاید مزاحی تلخ باشد...[/b:5c8b7e241b]
از تمام دوستان وارشی بابت این متن پوزش می طلبم فقط خواستم به دوستانم گپی زده و روحی تازه کرده باشم... این نیز بگذرد...[/color:5c8b7e241b][/size:5c8b7e241b][/quote:5c8b7e241b]
[b:5c8b7e241b][color=blue:5c8b7e241b]
بنده به عنوان یکی از علاقه مندای نظرات شما که به شخصه شیفته شخصیتتون هم هسنم

همینجا محکوم میکنم هر گونه حرف و سخن ناجوانمردانه ای رو به آبرار خرمی عزیز.
امیدوارم روحتون همیشه تازه و سرشار از عشق و امید باقی بمونه....
ارادتمند،برادر کوچکتون [/color:5c8b7e241b][/b:5c8b7e241b]