[quote:10c321d34c="888"][color=red:10c321d34c][size=18:10c321d34c]عابدینی: بازیکنان داماش از انتقادهای فیس بوکی هواداران ناراحتند
امیر عابدینی در گفتوگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، در مورد وضعیت داماش گفت: برخی از بازیکنان ما از اینکه برخی از هواداران در فیسبوک از آنها انتقاد کردهاند گلهمند هستند. به آنها گفتم هوادار واقعی داماش تیم را در کوران مسابقات حمایت میکند و آنها باید بدانند که بازیکنان با شرایط نداری ما ساختهاند و در حال حاضر آنها بهترین نفراتی هستند که داماش میتوانسته جذب کند. بازیکنان با نداری ما ساختهاند و صدایشان هم درنمیآید و آبروی ما را هم نمیبرند.[/size:10c321d34c][/color:10c321d34c]
[color=black:10c321d34c]وی در مورد اینکه فصل گذشته در همین مقطع امید هرندی را به دلیل نتایج ضعیف برکنار کرد، گفت: شرایط دو فصل متفاوت است. ما فصل گذشته آخر فصل با سپاهان بازی کردیم در حالی که در ابتدای این فصل بازی کردیم. ما با امید هرندی 6 گل از فجر خوردیم و پیکانی را بردیم که آخر فصل سقوط کرده بود. در حالی که در این فصل با فجر مساوی کردیم و یقه سپاهان را هم گرفتیم. فصل گذشته هرندی بازیکنانی مثل جهانبخش و حسین ابراهیمی داشت اما اکنون ما مهدوی و آبشک را به دلیل مصدومیت نداشتیم. گاهی اوقات برخی کارشناسی میکنند که نظرشان محترم است. اما برخی پول میگیرند که کارشناسی کنند که در آن صورت معنا و مفهوم خاصی دارد. ضمن اینکه هنوز ما دشمنانی داریم که میخواهند تیم ما را نابود کنند.
عابدینی تصریح کرد: من از شرایط کنونی تیم داماش راضی هستم و جایگاه ما در این فصل بدتر از فصل گذشته نخواهد بود.
مدیرعامل داماش در مورد کسر یک امتیاز از این تیم گفت: این یک امتیاز را پس میگیریم زیرا کسر امتیاز خلاف قانون فیفاست. [/color:10c321d34c]
[size=12:10c321d34c] [/size:10c321d34c][/quote:10c321d34c]
http://www.varzesh3.com/news.do?itemid= ... 8%B3%D8%AA
نمی دونم بچه ها از چی دقیقا گله دارن ولی انصافا رسانه ای کردن به این شکل زیاد به نظرم قشنگ نیست.آقای سراوانی که با همه پیج ها در ارتباطه خیلی بهتر و قشنگ تر می تونست مشکل رو حل کنه و با پیج متخلف برخورد کنه از طرفی انصافا یه سری از بازیکنامون به لحاظ فنی در حد خودشون نیستن تو مصاحبه کاپیتان هم اومده بود که پاس رفع مسیولیتی به من می دن!!!
این مصاحبه جلالی هم بی ربط نیست،انصافا همه بازیا بعد بازی تیم رو تشویق می کنیم ولی...
جلالي: جو تبريز لحظه اي است
از جو تبريز چه خبر؟
به نظرم جو لحظهاي است و بازي به بازي تغيير ميکند در کل وضعيت باثباتي را نداريم اما خودمان هستيم که بايد اين ثبات را به وجود بياوريم و مطمئن باشيد ما بازي به بازي کارهاي بهتري انجام ميدهيم و تراکتور را به کيفيت لازم در اين بازيها ميرسانيم تا هواداران هم علاوه بر نتايج خوب تراکتور از کيفيت فوتبال ما هم لذت کافي را ببرند.