[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - چند کلامی با بازیکنان داماش گیلان؛ تیمتان امشب بی تماشاگر بود

چند کلامی با بازیکنان داماش گیلان؛ تیمتان امشب بی تماشاگر بود

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

پستتوسط amir-damashi » يکشنبه سپتامبر 08, 2013 9:40 pm

[quote:86baa3b6b6="ali_damashi"]اقا مجید مرسی بابت تاپیک زیباتون اما از نظر من
نیومدن که نیومدن به جهنم فکر میکنن چی هستن ! اصلا هم مهم نبود حضورشون خودمون بالا بردیمشون خودمون هم میاریم پایین الان با دیدن این تاپیک پیش خودشون فکر میکنن اره نرفتیم خوب شد دارن می سوزن نه برادر من نوبت شما هم میشه[/quote:86baa3b6b6]

آره علي جون نوبتشون ميشه ،خوبم ميشه!!
بخدا بعضي از شهرها حسرت همچين هوادار و داشتن همچين سايتي رو ميخورن،
چرا راه دور بريم،
همين شيراز ،هممون ديدم كه براي بازي تيم شهرشون چند نفر تماشاگر اومد،تازه اونم نه هوادار،
برد وباخت تيمشونم اصن براشون مهم نيس،
آره علي جون چنان ورق برگرده كه نفهمن از كجا خوردن،
درود بر شرف افشين ناظمي،مازيار ربيعي فر وعلي نظر محمدي...
رو قلب ما نـــوشــته
فقط داماشو عشقه
نماد کاربر
amir-damashi
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: يکشنبه جولاي 31, 2011 12:00 am

پستتوسط navidmadan » يکشنبه سپتامبر 08, 2013 9:42 pm

[color=black:a843b601f0]بابت اتفاق امروز، من که به عنوان یه هوادار و کاربر وارش اسپرت توی مراسم دعوت شده بودم و فقط اومدم اونجا نشستم ، خیلی ناراحت شدم که واقعا نمیشد حتی شده 1 نفر از بازیکنا به نمایندگی از سایر بازیکنای تیم توی مراسم واسه نیم ساعت بیاد بشینه و بعد پاشه بره؟؟؟؟؟ من واقعا تعجب میکنم!!!!! چطور بعضی آقایون وقت میکنن از ساعت 9 شب به بعد با ماشیناشون بیان گلسارو بلوار گیلان رو بالا پایین کنن، اونوقت یه نیم ساعت وقت نمیکنن بیان به احترام هواداراشون بشینن رو صندلی؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!
این از ناراحتیه من! ،،، حالا واقعا میتونم حس کنم که مدیران سایت و کلیه ی دوستانی که واسه این مراسم زحمت کشیده بودن چقدر به مراتب بیشر از ماها ناراحت و دلگیر شدن از این حرکت...

البته 1 نکته اینجا مطرحه،،،،،، اونم اینه که رسالت ما هوادارا، حمایت بی دریغ از تیم شهرمون هست و رسالت بازیکنای تیم هم تلاش برای خوشحال کردن هوادارا،،،،،،،،،،،،،،،،،،، درسته که امشب بازیکنا توو انجام رسالتشون کوتاهی کردن، اما ما نباید مقابله به مثل کنیم، نباید اشتباهی رو که اونا مرتکب شدنو ما تکرار کنیم تا دامن زده بشه به این مسائل،،،،، چون در این صورت وارد یه بازی باخت-باخت میشیم ،،،،،،،،، نباید از حمایتامون کم کنیم یا پشیمون باشیم از اینکه یه زمانی به فلان بازیکن چه لقبی دادیمو چقد بالا بردیمش ،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،، اتفاقا اگه ما مثل قبل توی بازیهامون براشون شعار بدیمو حمایتشون کنیم ، اونا بیشتر شرمنده ما هوادارا میشن ..................

(البته با وجود همه این مسائل، باز هم حضور نماینده های شهرمون و خیلی از عزیزان دیگه باعث دلگرمی بود که باید ازشون تشکر کرد که با وجود اینکه دغدغه ها و مشغله هاشون چندین برابر بازیکنای تیم بود، اما بازم این دعوت رو رد نکردنو توی مراسم شرکت کردن...)[/color:a843b601f0]
نماد کاربر
navidmadan
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 20, 2011 12:00 am

پستتوسط amirdamashcity » يکشنبه سپتامبر 08, 2013 9:47 pm

[quote:5be5d4a0db="fire_boy"]به دلیل مشکلاتی که داشتم یه چند روزی نتونستم سایت بیام
تازه فهمیدم جریان چیه(با خوندن نظرات دوستان)
من حضور نداشتم اما میتونم درک کنم بچه های که بودن تو مراسم چه حسی داشتن...
الان خیلی داغ کردم کارد بهم بزنی خون نمیاد...:roll:
روی سخنم با شماست آبراران: من تو زندگی یک اصل دارم هرکی هرطور رفتار کنه همون طور رفتا میکنم ---> مقابله به مثل
توهین شاخ دم نداره اینا(واژه بهتری پیدا نکردم!) به ما(هوادارن) توهین کردن با این کارشون
یک بازی رو هم از tv ببینم آسمون که به زمین نمیاد بزار بفهمن یک من ماست چقدر کره میده
اینا دیگه از هوادار و تشویق و لقب و... اشباع شدن[size=20:5be5d4a0db] [color=red:5be5d4a0db]بالاخره یک جا باید ترمز را کشید[/color:5be5d4a0db][/size:5be5d4a0db][/quote:5be5d4a0db]

نه آقا این چه حرفیه اگه اینطوری بود فرق ما با هوادارای تیمای دیگه چیه برای من به شخصه بازیکن بی لیاقت دو زار ارزش نداره مهم تیممون هست فردا پس فردا تیم زبونم لال سقوط کنه این از خود راضی ها میان جواب میدن؟نه خیر ما باید مثل همیشه متحد و استوار بمونیم مگه زمان درخشان با ورزشگاه قهر کردیم؟پس الان هم میتونیم با ورزشگاه رفتن و البته نشون دادن اعتراض خودمون در مقابلشون وایستیم البته نه تا اون جایی که اوضاع بهم بریزه فقط اعتراض خودمون رو نشون بدیم.
نماد کاربر
amirdamashcity
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: شنبه اکتبر 22, 2011 12:00 am

پستتوسط Mordab » يکشنبه سپتامبر 08, 2013 10:00 pm

دست مریزاد میگم به دوستانی که زحمت کشیدن مهرداد _ مازیار _ پویان _ حامد جان بابت کلیپهای قشنگی که درست کرده بود _ علی خیرخواه و بقیه دوستان به نوبه خودم روی ماهشون رو میبوسم
جشن تولد وارش با حضور نماینده مردم شهر رشت و جناب الطافی و حاجی پور و بقیه دوستان عالی برگزار شد
..................
اما در مورد بعضی از بازیکنان باید خدمتتون عرض کنم که مثل اینکه دوستان ما دیگه بازی کردن تو فوتبال رشت براشون دموده شده مثله اینکه فوتبال تو این شهر دیگه بهشون حال نمیده
جالبه نه؟!!!
اقای مصطفی حاجتی شما از کدوم کامنت بچه های وارش ناراحت شدید از اینکه یکی از کاربران خوب این سایت نوشته بود اشتباه کرده لقب رایان گیگز رو بهت داده
اقای حاجتی جنابعالی فراموش کردید همین سایت وارش که تو این جشن بهش دهن کجی کردی از شما مقابل بهزاد داداش زاده پیشکسوت فوتبال این شهر که گفته بود محبوبیت شما از امام زاده هاشم انطرف تر نیست حمایت کرد و تمامی کاربران این سایت پشت شما ماندن و جواب داداش زاده رو دادن
ایا کسی تو این سایت به شما توهینی کرد؟
شما چه فکر کردید فکر میکنید ما هواداران رو سکوها نمیبینیم که امسال ضریب پاس ها و اشتباهات شما به طرز وحشتناکی زیاد شده
ایا ما هواداران با تمام این مسائل همان رفتاری رو میکنیم که هواداران ملوان در انزلی بر سر کاپیتان تیم و اقای گل خودشون میکنند؟؟؟
و شما اقای نطیف کار که هرسال پیشنهاد از فولاد خوزستان رو به رخ هواداران داماش میکشید مگه تو این سایت به شما توهینی شد؟
جناب نظیف کار شما امسال به دلایل مختلفی که خود اگاه هستید فوق العاده ضعیف شدید
حرف حساب شما چیه ؟
که ده سال دوازده سال به خاطر هواداران تو فوتبال رشت بازی کردید
پس هوادار چی که تو گرما و سرما داره حنجره خودش رو واسه شما پاره میکنه؟
هوادار حق نداره؟ فقط شماها حق دارید؟؟
امروز وارش به سپاس از زحمات شما خواست از شما تقدیر کنه اما افسوس که شما اقای حاجتی و نظیف کار متاسفانه قدر ندونستید
این فصل هم فقط به خاطر عشقمون فقط به خاطر تیم شهرمون داماش عزیزتر از جانمون از شما حمایت میکنیم تا به داماشمون لطمه ای وارد نشه
اما برای فصل بعد میتونید تیم مورد علاقه خود را انتخاب کنید شاید هواداران غیر رشتی شما را بیشتر دوست داشته باشن که البته تاریخ ثابت کرده بازیکن رشتی تو تیمهای غیر رشتی کاملا"محو شده
...................
.........................
در ضمن غیر از دو سه نفر اکثر بازیکنان داماش مایل به حضور در این جشن بودن که تابع تصمیم دوستان خود شدن!!!
آخرين ويرايش توسط Mordab on يکشنبه سپتامبر 08, 2013 10:52 pm, ويرايش شده در 2.
نماد کاربر
Mordab
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: پنج شنبه دسامبر 01, 2011 12:00 am

پستتوسط sepidroudi » يکشنبه سپتامبر 08, 2013 10:13 pm

من تو سایت همیشه آن هستم ولی چون مشغول کارم هستم خیلی به تالار گفتمان وارد نمیشم چون وارد بشی دیگه بیرون اومدن دست خودت نیست ولی وقتی این تاپیک رو الان دیدم و کامنت بچه ها رو خوندم و از جریان با خبر شدم دچار بهت زدگی شدم :o

شرمنده ام که نتونستم بیام و از مازیار عزیز هم عذرخواهی کردم ولی از این اتفاق ناراحت کننده اصلا خبر نداشتم!!!

نمیدونم چی بگم الان اینم------> :?:
اگر سپیدرود بخشکد ماهیها می میرند
نماد کاربر
sepidroudi
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه مه 16, 2011 12:00 am

پستتوسط 777 » يکشنبه سپتامبر 08, 2013 10:17 pm

هممون ازنیومدن بازیکنان داماش به این مراسم ناراحتیم ودلخور حالا من که فقط اومدم که خیلی ناراحتم وهمینطور دوستان دیگر که زحمت این جشن روکشیدن مسلماناراحتیشون دوبرابر
درمقابل هم بازیکنان از دست ما نارحتن یخاطر انتقادهایی که تو این چند وقته ازشون میکنیم ولی خوبه که ادم انتفادپذیر باشه
اما خواهشی که من از کاربران سایت و بازیکنان دارم که هرچه زودتربه این دلخوری وکدورت ها پایان بدن
داماش گیلان الان یک خانواده بزرگ داره که تشکیل شده از بازیکنان و کادرفنی و مدیریت و هواداران که بنظرمن هواداران بزرگ این خانواده هستن چون همیشه با داماش خواهند بود بهرحال تو هرخانوادهایی ازاین نوع دلخوریها بوجود میاد امیدوارم این دلخوری وکم لطفی ها هرچه زودتر تموم بشه که به سود داماش گیلان هست چه خوبه که بازیکنان داماش به این قائله حسن ختام بدن با انجام یک بازی خوب وگرفتن 3امتیاز روزبازی جمعه تا دوباره همه چی گل وبلبل بشه
نماد کاربر
777
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: سه شنبه مه 01, 2012 12:00 am

پستتوسط ali_damashi » يکشنبه سپتامبر 08, 2013 10:20 pm

تازه بازیکنا نیومدن کیک رو از دست دادن چه خوشمزه بودن دهنتون اب بیاد
موز های وسط کیک خیلی بهم چسبید :!: /8/
نماد کاربر
ali_damashi
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه ژانويه 09, 2012 12:00 am

پستتوسط alex00755 » يکشنبه سپتامبر 08, 2013 10:23 pm

[b:dfcecef32c][color=blue:dfcecef32c]اتفاقی که امروز برای من افتاد شاید هر 1000 سال یکبار بیفته و باعث شد نتونم در این جشن زیبا شرکت کنم . واقعا دارم حرص و جوش میخورم و لعنت میفرستم به این بدشانسیم...
از آقای محمدی هم کمال سپاس رو دارم که با متن های زیباشون حرف دل مارو میزدند.
نمیخاستم چیزی بگم ولی حرفهای[/color:dfcecef32c][color=red:dfcecef32c] مازیار[/color:dfcecef32c] [color=blue:dfcecef32c]رو که خوندم یهو آتیش گرفتم.
که اینطور؟؟؟؟ظاهرا آقایون بازیکن شاید خودشون رو خیلی سرتر از یه مشت جوون بیکار میدونن نه؟؟؟ما بیکاریم دیگه!!کار و زندگی نداریم!!!
هفته پیش که خبر فحاشی و اعتراض های هوادارهای ملوان و تراکتور رو شنیدم پیش خودم گفتم دم خودمون گرم که ازین مسائل تو رشت نداریم هر اتفاقی هم که بیفته پشت همیم.اما...الان میگم که بزرکترین اشتباه رو کردین آقایون بازیکن!دل هوادارا رو بد شکستین.چه فکری پیش خودتون کردین؟؟؟واقعا چجوری میخواین از دل این بچه ها در بیارین؟؟؟محبوبیت از دست رفته!واژه ای که به زودی بهش میرسید...
خدا میدونه که بخاطر داماش و دیدن بازی هاش چند بار از کار و زندگی افتادم!منتی نیست،عاشقم و عاشق به خاطر عشقش از جونش میگذره چه برسه به بقیه چیز ها ولی همین چند بار ها تو زندگی تک تک این بجه ها که عاشقانه تیمشون رو دوست دارن خودش کلی از زندگی عقبشون میندازه.ما که مثل بعض ها نیستیم واسه 9 ماه قدم زدن تو زمین!گل مفت خوردن!دروازه خالی گل نزدن!به هوادار بد اخلاقی کردن!بی تعصب بودن!300-400 میلیون قرارداد ببندیم و ار 1 تومنش دیر بشه زمین وزمان رو بهم بدوزیم!!!(منظورم با همه نیست)شرط میبندم اگر علی رضا جهانبخش بود حتما میومد...
اگر ماهی 1 تومن حقوقمون رو بدن که دولت کریمه همینم نداره بده!بابت 30 سال کار کردن من 30*12*1000000=360000000 تومان یهنی نصف یا در حد همون درآمد 9 ماهه شما رو من در طول 30 سال دریافت میکنم!
بایدم کلاستون به ما نخوره!ما قشر بیکار و فقیر کشوریم و شما مرفه...تفریح ما استادیوم رفتن و تشویق تیم محبوبمونه و تفریح شما!!!!بماند!!!جشن های ما جشن فقیرانس!!!جای بچه پولدارها نیست!!!!بهتر که نیامدید. :?: اما دیگه زیاد رو رفاقت ما حساب نکنید.چون دل رفیقای من رو شکوندید...[/color:dfcecef32c][/b:dfcecef32c]
نماد کاربر
alex00755
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 08, 2011 12:00 am

پستتوسط sepidroudi » يکشنبه سپتامبر 08, 2013 10:28 pm

نمیدونم این چیزایی که در مورد آقای م.ح گفته میشه چقدر صحت داره ولی اگه واقعیت داشته باشه!!! دیگه ...... واقعا نمیدونم چی بگم !!!

مثل این میمونه که قابل اعتمادترین کسی رو که میشناسی برات بزنه!!!

خیلیا تو این فوتبال محبوب بودن تو زمان خودشون ولی محبوب نموندن برای همیشه.......
نماد کاربر
sepidroudi
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط amirdamashcity » يکشنبه سپتامبر 08, 2013 10:32 pm

[quote:c0dc56bcda="sepidroudi"]نمیدونم این چیزایی که در مورد آقای م.ح گفته میشه چقدر صحت داره ولی اگه واقعیت داشته باشه!!! دیگه ...... واقعا نمیدونم چی بگم !!!

خیلیا تو این فوتبال محبوب بودن تو زمان خودشون ولی محبوب نموندن برای همیشه.......[/quote:c0dc56bcda]

ع.ن هم بود ظاهرا
نماد کاربر
amirdamashcity
متعصب سایت
متعصب سایت

پستتوسط sepidroudi » يکشنبه سپتامبر 08, 2013 10:36 pm

[quote:c9b317951e="amirdamashcity"][quote:c9b317951e="sepidroudi"]نمیدونم این چیزایی که در مورد آقای م.ح گفته میشه چقدر صحت داره ولی اگه واقعیت داشته باشه!!! دیگه ...... واقعا نمیدونم چی بگم !!!

خیلیا تو این فوتبال محبوب بودن تو زمان خودشون ولی محبوب نموندن برای همیشه.......[/quote:c9b317951e]

ع.ن هم بود ظاهرا[/quote:c9b317951e]

ایشون رو که میشناسم قبلا هم سوابقی داشتند - در مورد ایشون حرف کم نیست ولی از اونی که گفتم اصلا انتظارشو نداشتم!
نماد کاربر
sepidroudi
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط ali_damashi » يکشنبه سپتامبر 08, 2013 10:40 pm

[quote:16d0c8a1eb="sepidroudi"][quote:16d0c8a1eb="amirdamashcity"][quote:16d0c8a1eb="sepidroudi"]نمیدونم این چیزایی که در مورد آقای م.ح گفته میشه چقدر صحت داره ولی اگه واقعیت داشته باشه!!! دیگه ...... واقعا نمیدونم چی بگم !!!

خیلیا تو این فوتبال محبوب بودن تو زمان خودشون ولی محبوب نموندن برای همیشه.......[/quote:16d0c8a1eb]

ع.ن هم بود ظاهرا[/quote:16d0c8a1eb]

ایشون رو که میشناسم قبلا هم سوابقی داشتند - در مورد ایشون حرف کم نیست ولی از اونی که گفتم اصلا انتظارشو نداشتم![/quote:16d0c8a1eb]

ع ن یا م ح
دیگه طرف خیلی باید داغون باشه نفهمه کیه ! :D
نماد کاربر
ali_damashi
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه ژانويه 09, 2012 12:00 am

پستتوسط amirdamashcity » يکشنبه سپتامبر 08, 2013 10:45 pm

[quote:735c1b4448="ali_damashi"][quote:735c1b4448="sepidroudi"][quote:735c1b4448="amirdamashcity"][quote:735c1b4448="sepidroudi"]نمیدونم این چیزایی که در مورد آقای م.ح گفته میشه چقدر صحت داره ولی اگه واقعیت داشته باشه!!! دیگه ...... واقعا نمیدونم چی بگم !!!

خیلیا تو این فوتبال محبوب بودن تو زمان خودشون ولی محبوب نموندن برای همیشه.......[/quote:735c1b4448]

ع.ن هم بود ظاهرا[/quote:735c1b4448]

ایشون رو که میشناسم قبلا هم سوابقی داشتند - در مورد ایشون حرف کم نیست ولی از اونی که گفتم اصلا انتظارشو نداشتم![/quote:735c1b4448]

ع ن یا م ح
دیگه طرف خیلی باید داغون باشه نفهمه کیه ! :D[/quote:735c1b4448]

موضوع سر فهمیدین نیست علی جان نمیخواستم اسم آدم های نامرد رو بیارم کیبوردم کثیف میشه میفهمی؟ :lol:
نماد کاربر
amirdamashcity
متعصب سایت
متعصب سایت

پستتوسط navidmadan » يکشنبه سپتامبر 08, 2013 10:49 pm

[color=black:71ce494f2a]انقدر درگیر کم لطفیه بازیکنای تیممون شدیم که نشد یه تشکر درست حسابی و جانانه کنیم از مدیران و همچنین دوستانی که در تدارک این مراسم زحمت کشیدن ... :P
به نوبه خودم از همه دوستانی که به نحوی برای برگزاری این مراسم باشکوه و منظم و پویا و متنوع زحمت کشیدن تشکر میکنم ،،،،،،، امیدوارم تا سالهای سال این مراسم برگزار بشه و هر سال هم بهتر و باشکوه تر از سال قبل باشه،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،، واقعا جو مراسم بسیار صمیمی بود و گذر زمان اصلا حس نشد ،،، نشون به اون نشون که معمولا توی مراسم اینچنینی وقتی مسئولین میان شرکت میکنن، بعد چند دقیقه که تکلیفشون رو انجام دادن صحنه رو به بهانه مشغله و جلسه و اینا ترک میکنن ،،،،،، ولی امشب (حالا بگذریم که بعضی از دوستانی که در تیم مسئولیت دارن یهو غیبشون زد) نماینده های شهر تا آخر مراسم نشستن و این واقعا هم واسم جالب بود ، هم عجیب ... :P[/color:71ce494f2a]
[color=black:71ce494f2a]دست همگی درد نکنه ... :P [/color:71ce494f2a]
نماد کاربر
navidmadan
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 20, 2011 12:00 am

پستتوسط neye_kabir » يکشنبه سپتامبر 08, 2013 11:14 pm

دم همه کسایی که این برنامه رو ترتیب دادن و تو این سه سال برای سایت و تیم و شهر و استان و هوادارا زحمت کشیدن گرم.من اصلا انتظار اومدن هیچکس غیر از کاربرا رو نداشتم.به خاطر همین ناراحت نشدم که نیومدم.اما متعجب شدم وقتی فهمیدم قرار بود بیان و نیومدن.اصلا کاری به این ندارم که کی نذاشت بیان.با نیومدنشون دل کسایی رو که دوستشون داشتن شکستن.
اما نکته مهم اینجاست که اگه یه ذره انصاف داشته باشیم خود ما هم کم تقصیر نداریم.بزرگترین اشکال ما افراط و تفریطه.بازیکن باید همیشه تشویق بشه و به موقع هم نقد.اما نه تو تشویق باید زیاده روی کرد و نه تو نقد.که ما این یه کار رو نمیتونیم انجام بدیم.وقتی یه بازی خوب باشن لقب بهترین بازیکنای دنیا رو بهشون میدیم تا غرور کاذب بهشون دست بده.وقتی هم بد بازی میکنن اینقدر تو سرشون میزنیم که کل اعتماد به نفسشون رو از بین میربیم.وقتی قرار به لقب دادن میشد و ما میگفتیم زیاده روی نکنید کسی حرف ما رو حساب نمیکرد.حالا هم کسایی که با میانه روی دشمنی دارن حرف ما و خود ما رو حساب نمیکنن.اونایی که امروز با تندترین الفاظ بازیکن رو می کوبن همونایی هستن که یه روز به صورت کاملا آتشین بازیکن رو به اوج بردن(که باز هم همینکار رو میکنن.چون عاشق تیمشون هستن)آدم همیشه از کسایی ناراحت میشه که زیادی بهشون دل بسته و ازشون انتظار داره.پس به نظر من بهتره که در حد نرمال به بازیکن دل ببندیم تا وقتی برخلاف میلمون رفتاری انجام داد فقط ناراحت بشیم.نه عصبانی یا دل شکسته.
بازیکنا نیومدن؟فدای سرمون.از محبوبیت خودشون کم کردن.به خودشون ضربه زدن.اما منفور نیستن.چون تو داماش بازی میکنن.تا وقتی تو داماش هستن نباید بهشون توهین کرد.نقد بکنیم اما توهین نکنیم.چون توهین به بازیکنا توهین به داماشه.توهین به داماش توهین به رشت و گیلانه و توهین به گیلان هم توهین به خودمون.یعنی به عبارتی تف سربالاست.پس بهتره خودزنی نکنیم.
باز هم از همه آبرارای گل تشکر میکنم که بزرگترین آرزوشون سربلندی داماش و گیلان و گیلانیه
:P :P :P
باران
خیال خیس خورده ایست
که در اوج سقوطش
مرئی شده است...
نماد کاربر
neye_kabir
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه اکتبر 28, 2011 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان