[b:dfcecef32c][color=blue:dfcecef32c]اتفاقی که امروز برای من افتاد شاید هر 1000 سال یکبار بیفته و باعث شد نتونم در این جشن زیبا شرکت کنم . واقعا دارم حرص و جوش میخورم و لعنت میفرستم به این بدشانسیم...
از آقای محمدی هم کمال سپاس رو دارم که با متن های زیباشون حرف دل مارو میزدند.
نمیخاستم چیزی بگم ولی حرفهای[/color:dfcecef32c][color=red:dfcecef32c] مازیار[/color:dfcecef32c] [color=blue:dfcecef32c]رو که خوندم یهو آتیش گرفتم.
که اینطور؟؟؟؟ظاهرا آقایون بازیکن شاید خودشون رو خیلی سرتر از یه مشت جوون بیکار میدونن نه؟؟؟ما بیکاریم دیگه!!کار و زندگی نداریم!!!
هفته پیش که خبر فحاشی و اعتراض های هوادارهای ملوان و تراکتور رو شنیدم پیش خودم گفتم دم خودمون گرم که ازین مسائل تو رشت نداریم هر اتفاقی هم که بیفته پشت همیم.اما...الان میگم که بزرکترین اشتباه رو کردین آقایون بازیکن!دل هوادارا رو بد شکستین.چه فکری پیش خودتون کردین؟؟؟واقعا چجوری میخواین از دل این بچه ها در بیارین؟؟؟محبوبیت از دست رفته!واژه ای که به زودی بهش میرسید...
خدا میدونه که بخاطر داماش و دیدن بازی هاش چند بار از کار و زندگی افتادم!منتی نیست،عاشقم و عاشق به خاطر عشقش از جونش میگذره چه برسه به بقیه چیز ها ولی همین چند بار ها تو زندگی تک تک این بجه ها که عاشقانه تیمشون رو دوست دارن خودش کلی از زندگی عقبشون میندازه.ما که مثل بعض ها نیستیم واسه 9 ماه قدم زدن تو زمین!گل مفت خوردن!دروازه خالی گل نزدن!به هوادار بد اخلاقی کردن!بی تعصب بودن!300-400 میلیون قرارداد ببندیم و ار 1 تومنش دیر بشه زمین وزمان رو بهم بدوزیم!!!(منظورم با همه نیست)شرط میبندم اگر علی رضا جهانبخش بود حتما میومد...
اگر ماهی 1 تومن حقوقمون رو بدن که دولت کریمه همینم نداره بده!بابت 30 سال کار کردن من 30*12*1000000=360000000 تومان یهنی نصف یا در حد همون درآمد 9 ماهه شما رو من در طول 30 سال دریافت میکنم!
بایدم کلاستون به ما نخوره!ما قشر بیکار و فقیر کشوریم و شما مرفه...تفریح ما استادیوم رفتن و تشویق تیم محبوبمونه و تفریح شما!!!!بماند!!!جشن های ما جشن فقیرانس!!!جای بچه پولدارها نیست!!!!بهتر که نیامدید.

اما دیگه زیاد رو رفاقت ما حساب نکنید.چون دل رفیقای من رو شکوندید...[/color:dfcecef32c][/b:dfcecef32c]