[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - گفتگو آزاد

گفتگو آزاد

پیشنهادات و انتقادات + مطالب متفرقه ورزشی، اجتماعی، تاریخی و... (ارسال های سیاسی حذف خواهند شد) را در این بخش قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, antiros

گفتگو آزاد

پستتوسط abarar1989 » يکشنبه سپتامبر 08, 2013 7:56 pm

از تموم کاربرای عزیز واقعا خیلی عذر خواهی میکنم بابت اینکه تاپیک گفتگو آزاد حذف شد
اومدم با اکانت یکی از مدیران یکی از کامنتهای ناجور رو توی گفتگو آزاد پاک کنم و ثواب کنم متاسفانه گند زدم کل تاپیک پرید
از تموم کاربرها عذر خواهی میکنم.شرمنده
:?
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه جولاي 04, 2011 12:00 am

Re: گفتگو آزاد

پستتوسط Milad_777 » يکشنبه سپتامبر 08, 2013 7:58 pm

[quote:8989d402f8="abarar1989"]از تموم کاربرای عزیز واقعا خیلی عذر خواهی میکنم بابت اینکه تاپیک گفتگو آزاد حذف شد
اومدم با اکانت یکی از مدیران یکی از کامنتهای ناجور رو توی گفتگو آزاد پاک کنم و ثواب کنم متاسفانه گند زدم کل تاپیک پرید
:?[/quote:8989d402f8]

فدای سرت ! اخماتو وا کن
نماد کاربر
Milad_777
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: يکشنبه مه 19, 2013 12:00 am

پستتوسط abarar1989 » يکشنبه سپتامبر 08, 2013 7:59 pm

آقایون بازم شرمنده.من شرم سارم 8O
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط amirdamashcity » يکشنبه سپتامبر 08, 2013 8:02 pm

پیام من بود؟ :)
نماد کاربر
amirdamashcity
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: شنبه اکتبر 22, 2011 12:00 am

پستتوسط havadarehamishegi » يکشنبه سپتامبر 08, 2013 8:17 pm

اومدی ابرو رو درست کنی زدی چش و کور کردی :evil: :lol: :lol: :lol: :lol: فدای سرت بره به قول معروف تی............ بیخیال چیزی نشده حالا
فوتبال=عابدینی=داماش=رشت=زندگی=جایگاه H
ببین ما یکی دوتا نیستیم داماشیم و بیشمار اره
نماد کاربر
havadarehamishegi
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: شنبه اکتبر 02, 2010 12:00 am

پستتوسط JUSTiran46 » يکشنبه سپتامبر 08, 2013 8:19 pm

[quote:28d6e41487="abarar1989"]آقایون بازم شرمنده.من شرم سارم 8O[/quote:28d6e41487]

در این لحظه یه اصطلاح عامیانه میشه به کار برد........مرغانه کردی؟؟؟؟ :D :D :lol: :lol:
فدای سرت آبرار...گفتگو آزاد کیلویی چند....وجودت رو عشقه
[align=center]
تصوير
[/align]
نماد کاربر
JUSTiran46
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه مه 19, 2012 12:00 am

پستتوسط nima_beckham » يکشنبه سپتامبر 08, 2013 8:21 pm

[quote:39c026c662="abarar1989"]آقایون بازم شرمنده.من شرم سارم 8O[/quote:39c026c662]

أ چی گبی ایسه زنی برار ... تی دوشمن شرمنده ببه ... :wink:
[align=center][/align]
نماد کاربر
nima_beckham
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 14, 2010 12:00 am

پستتوسط abarar1989 » يکشنبه سپتامبر 08, 2013 8:29 pm

[quote:4bf9cf919d="amirdamashcity"]پیام من بود؟ :)[/quote:4bf9cf919d]
نه آبرار،پیام شما نبود/مربوط به چند صفحه قبل بود...
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط fire_boy » يکشنبه سپتامبر 08, 2013 8:38 pm

abarar1989: آبرار با تعصب, [size=18:8b05278ea3][color=red:8b05278ea3]بودن [/color:8b05278ea3][/size:8b05278ea3]شما باعث دلگرمی ماست اینا حاشیه ست
کارهای بزرگی که چه در قبال شهر و تیم و وارش انجام دادین ایناهستن که ماندگار می ماند
خودتو عشقه و دیگر هیچ /3/ :P
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط fire_boy در يکشنبه سپتامبر 08, 2013 10:56 pm .
تصوير
fire_boy
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: جمعه ژانويه 18, 2013 12:00 am

پستتوسط ali_damashi » يکشنبه سپتامبر 08, 2013 10:00 pm

مولایی سرپرست اداره کل ورزش و جوانان گیلان شد

افشین مولایی به عنوان سرپرست جدید اداره کل ورزش و جوانان استان گیلان منصوب شد.

مراسم تودیع و معارفه مدیر کل ورزش و جوانان استان گیلان عصر امروز شنبه هفدهم شهریور ماه با حضور صاحب حجتی مدیر کل امور استانهای وزارت ورزش و جوانان در سالن آمفی تئاتر این اداره کل برگزار شد.

در این مراسم از زحمات محمد بابایی که به مدت 21 ماه مدیریت اداره کل ورزش و جوانان استان گیلان را بر عهده داشت تقدیر و تشکر شد و افشین مولایی معاون امور ورزش اداره کل ورزش و جوانان استان چهار محال بختیاری به عنوان سرپرست جدید این اداره کل منصوب شد.

نکته مهم این انتصاب این است که در حکم جناب مولایی آمده که ایشان می توانند با حفظ سمت سازمانی در استان چهارمحال و بختیاری در گیلان نیز سرپرست باشند.

اگر نگاهی به نقشه راه های کشور داشته باشیم می بینیم که فاصله ای در حدود 868 کیلومتری بین رشت مرکز گیلان و شهرکرد مرکز چهارمحال بختیاری وجود دارد، واقعا نمی دانیم جناب مولایی چگونه می خواهند این فاصله را هضم کنند و سیطره حکومتشان را بر هر دو استان داشته باشند.

واقعا چرا گیلان قحط الرجال شده است که باید اینگونه مزاحم افشین مولایی شوند.

نکته دیگر این انتصاب بسیار شبیه انتصاب 21 ماه پیش بابایی بود چرا که مولایی نیز به مانند مدیر کل قبلی گیلان اولین بار است که چنین سمتی را پذیرا می شود و تاکنون تنها در سمت معاون توسعه قهرمانی در اصفهان و معاون ورزشی در چهارمحال و بختیاری فعالیت نموده است.

بهرحال امیدواریم گیلان، این آزمایشگاه بزرگ برای مولایی خوش یمن باشد.

---------------------------------------

گیلان همچنان آزمایشگاه افراد ناشی و صفر کیلومتر!
اینبار یک نفر از یک استان گمنام در ورزش مدیر ورزش جوانان استان ورزشی گیلان شد!
من نمی دونم چرا مردم گیلان اینقدر با هم دشمن هستند که در حضور این همه مدیران ورزشی و افراد تحصیلکرده توانمند، همواره باید افراد ناکارآمد و غیربومی و بی تجربه بیان و در راس کارهاشون باشن و گیلان آزمایشگاه و کارگاه آموزشی مدیریتیشون بشه !
تاسف، تاسف و باز هم تاسف ...
نماد کاربر
ali_damashi
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه ژانويه 09, 2012 12:00 am

پستتوسط shahre-baran » دوشنبه سپتامبر 09, 2013 5:38 am

[size=18:892e30d1df]سلام .يه انگل معتاد انزليچي كه پيكان وانت آبي رنگ داره پشت شيشه ماشينش نوشته ملوان و توي شهر دور ميزنه .من هر بار ديدمش توي تاكسي بودم.اما ردشو زدم توي لب آب محله امين اصغري بالاتر از مجموعه ورزشي شهيد انصاري پاتوق ميكنه همونورا روي ديوار نوشته شده داماش قهرمان.اما اين انگل واقعا چطور به خودش اجازه داده كه بياد نام ملوان رو پشت شيشه ماشينش بزنه .
مثل اين مي مونه كه ما نام داماش رو پشت شيشه ماشينمون بزنيم و توي خيابوناي انزلي دور بزنيم ميشه!!!
خلاصه بايد جلوي اين معتاد رو گرفت.
هركي اگه راجبه اين قضيه چيزي ميدونه ياخبري پيدا كرد به ما بگه؟[/size:892e30d1df]
نماد کاربر
shahre-baran
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: يکشنبه نوامبر 28, 2010 12:00 am

پستتوسط yankee » دوشنبه سپتامبر 09, 2013 5:47 am

رضا :o :lol:
فدای سرت ابرار. سرت سلامت :دی ♥
♥ داماش شهر باران --سرور کل ایران ♥

نماد کاربر
yankee
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: شنبه اکتبر 08, 2011 12:00 am

پستتوسط golsar-boy » دوشنبه سپتامبر 09, 2013 5:47 am

[quote:51261a98b2="abarar1989"]از تموم کاربرای عزیز واقعا خیلی عذر خواهی میکنم بابت اینکه تاپیک گفتگو آزاد حذف شد
:?[/quote:51261a98b2]

آبرار همه قسمت دومشو گفتن من کاملشو میگم

قصه نخور .... فدای سرت
نماد کاربر
golsar-boy
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه جولاي 19, 2012 12:00 am

پستتوسط alex00755 » دوشنبه سپتامبر 09, 2013 5:58 am

[quote:99f7ca4603="abarar1989"]از تموم کاربرای عزیز واقعا خیلی عذر خواهی میکنم بابت اینکه تاپیک گفتگو آزاد حذف شد
:?[/quote:99f7ca4603]

/10/ /10/ /10/ /10/ /10/ /10/
آبرار فکردی کامنت پاک کردن مثل فیزیک اتمیه که از پسش بر بیای؟؟؟ /10/ /10/
:P :P :P
نماد کاربر
alex00755
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 08, 2011 12:00 am

پستتوسط hamidjavan » دوشنبه سپتامبر 09, 2013 7:05 am

سایت گل.
رادنی دیدار

سپیدرود یکی از قدیمی ترین تیم های کشور این روزها اصلا حال و روز خوبی ندارد.دیروز خبر کناره گیری شاهین از لیگ دسته دوم آمد و امروز سپیدرود رو به ویرانی است.فردا نوبت کدام تیم است؟

سایت گل - سپیدرود یکی از محبوب ترین تیمهای شمال ایران که جزء قدیمی ترین تیم های کشور می باشد، سالهاست حال و روز خوبی ندارد و امسال علاوه بر حال نزارش شاهد بروز یک اتفاق منحصر به فرد و بدعتی تازه نه در ایران که در جهان فوتبال گردیده است! داستان از این قرار است که حدود سه ماه پیش فردی به نام حمیدرضا حق مرادی که خود را صاحب امتیاز باشگاه بهمن تهران معرفی کرده است به عنوان مدیر پیمان، به همراه علی نظام الاسلامی به عنوان سرمربی قراردادی را با نجفی مالک باشگاه سپیدرود امضا نمودند تا به صورت اجاره ای این باشگاه را برای مدت سه سال در اختیار بگیرند. از نکات جالب و منحصر به فردی که در این قرارداد ذکر شده این است که اگر سپیدرود به دسته پایین تر سقوط کرد، مدیریت پیمان باید یک تیم لیگ دسته دوم به مالک تحویل دهد و اگر هم سپیدرود به لیگ های بالاتر صعود کرد و حق و حقوق مورد نظر را از مالک دریافت نکردند، مدیریت پیمان می تواند با خرید یک تیم دسته دومی و تحویل آن به مالک، امتیاز لیگ بالاتر را به نام خود نماید!

ایرج خوالی کاپیتان و سرمربی سابق سپیدرود و سخنگوی کانون پیشکسوتان سپیدرود در این باره می گوید: " در یک نشست مشترکی که به همراه نماینده مالک و آقای مرادی داشتیم من به ایشان اعلام کردم که این اتفاقات سناریویی بیش نیست و دیوار بی اعتمادی که بین مالکیت و پیشکسوتان باشگاه به وجود آمده اجازه کار را از همه سلب می نماید. هویت سپیدرود این روزها خلاصع شده در یکی دو نفر که کمترین سابقه را در این باشگاه قدیمی و مردمی داشته اند و کارشان مجیز گویی مالکیت است. من می گویم که اگر چنین قراردادی هم قرار باشد روزی بسته شود باید همه چیز شفاف باشد و یک هیات مدیره قوی و کمیته فنی کارکشته پشت کار باشد تا جلوی هرگونه کج روی را بگیرد. من البته در آن جلسه پیش بینی کرده بودم که کار به بن بست می خورد و دیدید که اینگونه شد!"

بن بستی که خوالی از آن حرف می زند، ظاهرا جدی است و چند روز پیش مرادی را که حدود دو ماهی هست سپیدورد زیر نظرش تمرین می کند را به باشگاه راه ندادند و گفتند که شما دیگر در سپیدرود کاره ای نیستی! الماس خاله رییس هیات فوتبال می گوید: " آقای مرادی به جهت اعتراض به دفتر من آمد و یک نامه آورد که می خواهم قراردادم را با سپیدرود اینجا ثبت کنم. من گفتم از نظر من، شما کاره ای نیستید. چون قراردادی که با نجفی دارید داخلی است و در هیات فوتبال ثبت نشده. در ضمن در فوتبال ما قرارداد استیجاری و مدیریت پیمان و اجاره به شرط تملیک اصلا معنا و مفهوم ندارد! من به آقای مرادی گفتم که شما اگر می خواهید قراردادی ببندید باید در هیات فوتبال و با حضور نماینده حقوقی ما این کار را انجام دهید. همانگونه که وقتی قویدل با داماش کارش گره خورد من به او گفتم چون قراردادی در هیات فوتبال ثبت نشده من همچنان عابدینی را مدیرعامل می دانم و مه آفرید امیر خسروی را مالک. حالا هم از نظر هیات فوتبال نجفی مالک است رستگار با حکم نجفی مدیرعامل سپیدرود است."

حالا خبرهای تازه تری از سپیدرود به بیرون درز پیدا کرده است. در آستانه شروع مسابقات لیگ دو ظاهرا گروه مدیریت پیمان خلع ید شده اند و دوباره طی حکمی از سوی نجفی فرهاد حسین پور( همان مربی مادام العمر ده سال اخیر این تیم!) به مقام نماینده تام الختیاری مدیرعامل نایل گردیده شده و قرار است مسئولیت فنی این تیم را برعهده داشته باشد! هرچند که شنیده ایم بازهم صحبت یک مدیر پیمان تازه هم در راه است! البته از سوی کانون پیشکسوتان سپیدرود هم خبرهایی شنیده می شود که آنها هم ظاهرا قرار است از انفعال بیرون بیایند و دست به یک حرکت های تازه بزنند!

اینکه توفان سرنوشت این باشگاه قدیمی را به کدامین ناکجا آباد خواهد برد بر همگان پوشیده است. اما به یقین ظرف روزهای آینده خبرهای داغی از این باشگاه به بیرون خواهد آمد.
hamidjavan
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: پنج شنبه دسامبر 16, 2010 12:00 am

بعدي

بازگشت به متفرقه

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 1 مهمان