[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - فجر سپاسی شیراز - داماش گیلان | نظرات، عکس ها و خبرهای کوتاه

فجر سپاسی شیراز - داماش گیلان | نظرات، عکس ها و خبرهای کوتاه

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

پستتوسط amirreza_pro » جمعه سپتامبر 06, 2013 9:10 am

[quote:4eced91138="amin_asadolahpor"]ابوذر کاملا اماده هستش .
فکر ککم شما سیستم 3.5.2 رو داخل زمین ندیدی عزیزم

جای علی نظیف کارو ابوذر پر کرده بودش.

به نظرم باید به مصطفی حاجتی 1مرخصی بده باشگاه بره حالو حواش عوض شه.چون فوتبال کردن تو لیگ برتر این شکلی نیست که مصطفی داره بازی میکنه.
تو همه بازیها کند هستش،وتوب خراب میکنه[/quote:4eced91138]

دوست عزیز مطمئنی که ابوذر رحیمی رو درست میشناسی؟!! با بازیکن دیگه اشتباه نگرفتی؟!!!! ابوذر رحیمی چند بازی هست که با نا آماده بودنش داره کمر تیم رو میشکونه، خیلی داره ضعیف کار میکنه بعد شما میگی کاملا آماده هستش؟!!! :D :D
من ابوذر رو خیلی دوست دارم چون واقعا پارسال با تمام وجود بازی کرد ولی امسال خیلی افت کرده، خیلیییییی
نماد کاربر
amirreza_pro
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: يکشنبه ژوئن 26, 2011 12:00 am

پستتوسط alex00755 » جمعه سپتامبر 06, 2013 9:38 am

[color=blue:7d9d94d43f][b:7d9d94d43f]آبراران گرامی دقت بوکودید که گل دومه فجر رو فیر پلی از طرف اوشان رعایت نبسته؟؟؟ :( [/b:7d9d94d43f][/color:7d9d94d43f]
نماد کاربر
alex00755
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 08, 2011 12:00 am

پستتوسط neye_kabir » جمعه سپتامبر 06, 2013 10:18 am

من تو ورزشگاه بودم.چیزهایی که به نظرم جالب اومدن اینا بودن:
1- ده دقیقه قبل از بازی سکوهای خالی تو چشم میزد.حتی از بعضی تمرینهای داماش هم کمتر تماشاگر اومده بود.ساکت و سوت و کور.البته کم کم به تعدادشون اضافه شد تا حدود 2000 نفر شدن.
2- تقریبا یک سوم زمین خاک اره ریخته شده بود.کلی هم چمن بریده شده و خاک اره پشت فنس ها دپو شده بود
3- تا دقیقه 5 خبری از تشویق نبود.تازه از اون دقیقه یکی با بلندگو اومد صداشونو در بیاره.کلی هم ازشون تشکر کرد که اومدن ورزشگاه
4- جواب شادی بعد از گل ما شد فحشی که از جایگاه ویژه خوردم
البته فقط یه نفر بود
5- در مجموع طرفدارای داماش سه نفر بودیم که دو نفر رشتی و یک نفر شیرازی کاملا بیزار از فوتبال که همراه اون آبرارمون اومده بود(برادر خانمش بود).بعد 5 سرباز رشتی هم به ما اضافه شدند.البته دقیقه 55 رفتن.چون به پادگان دیر می رسیدن
6- شعارهای فجری ها جالبی بود
-غلام پیروانی دستور حمله دستور حمله
-واویلا واویلا بزن 6 تا دیگه
-دقیقه بیست و چند بار دیگه هم شعار دادن رشتی مهمون نواز
-بعد از شعار مسئولین بی غیرت نمی خوایم بلندگوی ورزشگاه روشن شد تا صدای تماشاگرا نرسه.که اونا هم شعار دادن
بلنگو رو خاموش کن
-استاندار بی غیرت
-از همه جالبتر این شعار بود
سپاسی قهرمان امسالو در لیگ بمان
-آخر بازی هم شاغلام شاغلام استعفا استعفا
-محمود یاوری برگرد به تیمت
-محمود خان یاوری
7- بعد از اینکه داور دو تا خطا برای داماش نگرفت حاجتی دوید سمت داور و گفت آقای داور به چی میگی خطا؟اونم کارت زرد داد
چیز خاص دیگه ای نبود
بیشتر از همه شعارهای اونا جالب بود
چون ما خیلی کم بودیم
موقع ورود به زمین تو نیمه دوم هم ما 8 نفر شعار داماش شهر باران رو فریاد زدیم که فقط هادی سهرابی عکس العمل نشون داد
بقیه یا نشنیدن یا حواسشون نبود یا براشون مهم نبود
باران
خیال خیس خورده ایست
که در اوج سقوطش
مرئی شده است...
نماد کاربر
neye_kabir
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه اکتبر 28, 2011 12:00 am

پستتوسط abarar1990 » جمعه سپتامبر 06, 2013 10:38 am

[quote:6b6fefb2b1="alex00755"][color=blue:6b6fefb2b1][b:6b6fefb2b1]آبراران گرامی دقت بوکودید که گل دومه فجر رو فیر پلی از طرف اوشان رعایت نبسته؟؟؟ :( [/b:6b6fefb2b1][/color:6b6fefb2b1][/quote:6b6fefb2b1]

فیر پلی چیه اصلا اون صحنه باید داور [size=24:6b6fefb2b1]خطا [/size:6b6fefb2b1]میگرفت.یه خطای مسخره نگرفت همون شد گل اونا.
خدایا: بارها دقیقا همان جایی ""دستم"" را گرفتی که میتوانستی ""مچم"" را بگیری.خدایا شکرت...
abarar1990
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: جمعه جولاي 12, 2013 12:00 am

پستتوسط 888 » جمعه سپتامبر 06, 2013 11:28 am

به نظرم فجر ضعیفترین تیم این فصل لیگ برتر وکاندیدای اول سقوط ماتوخونمون حداقل نتیجه نگیریم تیم غالب هستیم ولی فجر تو خونش هم طبق معمول فوتبال کثیفشو ارائه می داد.در ضمن اونقد که فیلمبرداری شبکه فارس رومغزم راه رفت بازی تیممون نرفت . باوجود نبود چند نفر وعملکرد فوق العاده ضعیف چند بازیکنمون(به خصوص نظیفکار وسهرابی که هیچ وقت این اندازه ضعیف ندیده بودم این دونفرو وانتظار از این دونفر بیشتر ازاینه)بازهم دوموقعیت قطعی روازدست دادیم . به خصوص توپ اخر که پنج نفر رودروازه بود وسیف الهی توپو بدسانترکرد.درضمن قبلا"یه چیزی گفتم که تو این بازی دقیقا"شاهد همون موضوع بودیم که وقتی تیم عقب می افته فقط فوروارد وارد بازی میشه تاجایی که دقایق اخر بازی 5فوروارد سیف الهی-چاووشی-کبه-عسگری-مرتضوی توزمین بودن ودو هافبک بی رمق حاجی زاده وسهرابی که دیگه توان دویدن هم نداشتم چه برسه به بازی سازی .
888
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه جولاي 08, 2011 12:00 am

پستتوسط 888 » جمعه سپتامبر 06, 2013 11:35 am

[size=18:024df4c926]بازی با صبا دیگه مرگ وزندگی شده نبردن دیگه از زمین بیرون نیان بهتره[/size:024df4c926]
888
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه جولاي 08, 2011 12:00 am

پستتوسط Inja-Rasht » جمعه سپتامبر 06, 2013 11:39 am

من بازی رو ندیده بودم الان خلاصه بازی رو دانلود کردم دیدم. آقا من سال دیگه میام به عنوان دروازه بان داماش تست بدم. اصلا یه پیشنهاد بهتر دارم برای افشین ناظمی:
آقای ناظمی نخواستیم لایقی فر رو بذاری فقط لطف کن دیگه اصلا دروازه بان نذار. آقا ما ده نفره بریم تو زمین اقلا کسی نیست اینقدر ریباند مزخرف بده به حریف و همه خیالشون جمعه دروازه بان نداریم خودشون مواظب دروازه میشن.
بابا مرد مومن، رشتی، فوتبالی، داماشی، آقای مربی: دیگه دروازه بانات چجوری باید گل بخورن تا اون لایقی فر بدبخت رو حداقل یک بار آزمایش کنی. ده به گیر باوردی تره براااااااااااا!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
دنیا فقط رشت
نماد کاربر
Inja-Rasht
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: دوشنبه سپتامبر 19, 2011 12:00 am

پستتوسط soroosh8 » جمعه سپتامبر 06, 2013 1:33 pm

[quote:a5972b3612="neye_kabir"]من تو ورزشگاه بودم.چیزهایی که به نظرم جالب اومدن اینا بودن:
1- ده دقیقه قبل از بازی سکوهای خالی تو چشم میزد.حتی از بعضی تمرینهای داماش هم کمتر تماشاگر اومده بود.ساکت و سوت و کور.البته کم کم به تعدادشون اضافه شد تا حدود 2000 نفر شدن.
2- تقریبا یک سوم زمین خاک اره ریخته شده بود.کلی هم چمن بریده شده و خاک اره پشت فنس ها دپو شده بود
3- تا دقیقه 5 خبری از تشویق نبود.تازه از اون دقیقه یکی با بلندگو اومد صداشونو در بیاره.کلی هم ازشون تشکر کرد که اومدن ورزشگاه
البته فقط یه نفر بود
5- در مجموع طرفدارای داماش سه نفر بودیم که دو نفر رشتی و یک نفر شیرازی کاملا بیزار از فوتبال که همراه اون آبرارمون اومده بود(برادر خانمش بود).بعد 5 سرباز رشتی هم به ما اضافه شدند.البته دقیقه 55 رفتن.چون به پادگان دیر می رسیدن
-بعد از شعار مسئولین بی غیرت نمی خوایم بلندگوی ورزشگاه روشن شد تا صدای تماشاگرا نرسه.که اونا هم شعار دادن
بلنگو رو خاموش کن
-استاندار بی غیرت
-محمود خان یاوری
7- بعد از اینکه داور دو تا خطا برای داماش نگرفت حاجتی دوید سمت داور و گفت آقای داور به چی میگی خطا؟اونم کارت زرد داد
چیز خاص دیگه ای نبود
چون ما خیلی کم بودیم
موقع ورود به زمین تو نیمه دوم هم ما 8 نفر شعار داماش شهر باران رو فریاد زدیم که فقط هادی سهرابی عکس العمل نشون داد
بقیه یا نشنیدن یا حواسشون نبود یا براشون مهم نبود[/quote:a5972b3612]

هادی از لحاظ اخلاقی 20 هستش,واقعا یه انسان فوق العاده.متاسفانه از نزدیک تاحالا نشده ببینمش خیلی دوست دارم از نزدیک ببینمش ولی خیلی توجه کردم به اخلاقش واقعا 20.
نماد کاربر
soroosh8
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 20, 2012 12:00 am

پستتوسط neye_kabir » جمعه سپتامبر 06, 2013 3:02 pm

[quote:1ce0f8d4b8="soroosh8"][quote:1ce0f8d4b8="neye_kabir"]من تو ورزشگاه بودم.چیزهایی که به نظرم جالب اومدن اینا بودن:
البته فقط یه نفر بود
بلنگو رو خاموش کن
-استاندار بی غیرت
-محمود خان یاوری
چیز خاص دیگه ای نبود
چون ما خیلی کم بودیم
بقیه یا نشنیدن یا حواسشون نبود یا براشون مهم نبود[/quote:1ce0f8d4b8]

هادی از لحاظ اخلاقی 20 هستش,واقعا یه انسان فوق العاده.متاسفانه از نزدیک تاحالا نشده ببینمش خیلی دوست دارم از نزدیک ببینمش ولی خیلی توجه کردم به اخلاقش واقعا 20.[/quote:1ce0f8d4b8]

کاملا درسته.من زمانی که رفتیم حمیده رو بندازیم بیرون باهاش صحبت کردم.فوق العاده عالی بود برخوردش
باران
خیال خیس خورده ایست
که در اوج سقوطش
مرئی شده است...
نماد کاربر
neye_kabir
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه اکتبر 28, 2011 12:00 am

پستتوسط mahmood1331 » شنبه سپتامبر 07, 2013 4:11 am

[quote:c42cae1d91="mahmood1331"][quote:c42cae1d91="mahmood1331"][size=18:c42cae1d91][color=darkblue:c42cae1d91]واقعاً متاسف ميشه آدم واسه اين خط دفاع و اين نيمكت كادر فني
از دقيقه دقيقاً 12 سانتر از جناحين و سانترهاي دقيقاً شبيه هم شروع شد تا دقيقه 43
گلهايي كه خورديم دوتاش شكل هم با اين توضيح كه حداقل 20 سانتر يك شكل و 10 موقعيت گل يك شكل اونهم از روي همين نوع سانتر و ضربه سر
و دقيقاً 2 گلي كه از اين روش خورديم
به خاطر همينه كه ميگم نيمكت و دفاعمون مثل . . . . . . . نگاه به يه كار شبيه هم مي كنند .اونهم 30 دقيقه تمام[/color:c42cae1d91][/size:c42cae1d91][/quote:c42cae1d91]

[color=red:c42cae1d91]آقا هيچ ربطي به دهقاني نداره ،مثل اينكه تيم تو يه گره كور تاكتيكي گير كرده[/color:c42cae1d91][/quote:c42cae1d91]
[quote:c42cae1d91="aryanrecord"][quote:c42cae1d91="mahmood1331"][quote:c42cae1d91="aryanrecord"]با تیم دوممون 1 امتیاز گرفتیم دوستان از چی ناراحتین؟
50% بازیکنامون نبودن.
تازه 2تا دروازه خالی هم گل نزدیم.
بقیه مشکلاتم که تکراریه هر مربی هم بیاد نمیتونه درستش کنه.
حاجی زاده فکر کنم مثل کبه فارسی نمیفهمه یکی از یکی افتضاح تر که از دست مربی خارجه متاسفانه بازیکن خوبی نداشتیم که جایگزین بشن.
راجع به دروازه بانی هم که دیگه عادت کردیم.که بازم از دست مربی خارجه.[/quote:c42cae1d91]

[size=18:c42cae1d91][color=red:c42cae1d91]برار ناراحتيم بازي ميان ايچي اَمَرَ گيم ،تو چرا گير ديهي اَمَرَ[/color:c42cae1d91]
ولي خداييش قبول كنيم تيم بدون برنامه بود ،بعضي از بچه ها هم اصلاً و اصلاً تعصبي تو حركاتشون وجود نداشت
من خودم نصفه عمر شدم
اميدوارم يه فكري به حال تيم بشه
اگه ميبيني ناراحت و عصباني هستيم واسه اينه كه ما عاشق تيممون هستيم و از طرفي هم خُب ما رشتي هستيم و دوست داريم بتركونيم
[color=blue:c42cae1d91]ديگه دعوامون نكن
باشه . . . .
خُب
آفرين[/color:c42cae1d91][/size:c42cae1d91][/quote:c42cae1d91]

اختیار داری دعوا چیه.
فقط یکم منطقی باشین. انقدر زمین و زمانو به هم ندوزین به خاطر دوست داشتن تیم.[/quote:c42cae1d91]

[size=18:c42cae1d91][color=red:c42cae1d91]جناب آقاي عابديني و دوست خوبم افشين خان ناظمي[/color:c42cae1d91]
از اينكه مساوي گرفتيم تو اون زمين و با اون شرايط مصدوميت و محروميتِ بازيكنامون و همچنين انتحاري بازي كردن تيم شيرازي خوشحالم

ولي بنده هنوز رو حرف خودم هستم كه بايستي يه فكري كرد
[color=green:c42cae1d91]تيم ما 30 دقيقه يه جور اذيت ميشه و يه مدلي بهش فشار ميارند و درست از همون جناح و مدل 2 تا گل شبيه هم ميخوره [/color:c42cae1d91]و متاسفانه همه وايستادند نگاه ميكنند
پس بايستي يه كارايي انجام بدين[/size:c42cae1d91]
[size=18:c42cae1d91][color=blue:c42cae1d91]اينا كه گفته ميشه از روي عشق ،درد و تعصبه و لا غير

با تمام اين گفته ها افشين جان باز هم عاشقتم[/color:c42cae1d91][/size:c42cae1d91]
کوروش کبیر: من برای متنفر بودن از کسانیکه از من متنفرند وقتی ندارم، زیرا گرفتار دوست داشتن کسانی هستم که مرا دوست دارند
mahmood1331
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه آپريل 13, 2013 12:00 am

پستتوسط golsar-boy » شنبه سپتامبر 07, 2013 8:31 am

موافقت هيئت مديره فجر با استعفاي پيرواني

هيئت مديره باشگاه فجرسپاسي با استعفاي سرمربي تيم فوتبال اين باشگاه موافقت کرد.
موافقت هيئت مديره فجر با استعفاي پيرواني
غلامحسين پيرواني پس از تساوي فجرسپاسي مقابل داماش و شعارهايي که هواداران عليه او سر دادند در رختکن استعفا کرد.

به گزارش فارس،هيئت مديره باشگاه فجرسپاسي بلافاصله در اين باره تشکيل جلسه داد و با استعفاي پيرواني موافقت کرد.

قرار است هيئت مديره جلسه‌ ديگري را به زودي برگزار کند و تکليف سرمربي اين تيم را نهايتا تا فردا مشخص کند.

پرويز مظلومي، مجتبي تقوي، صمد مرفاوي، داود مهابادي و کلانتري گزينه‌هاي سرمربيگري اين تيم به شمار مي روند.

تيم فوتبال فجرسپاسي در پايان هفته هشتم ليگ برتر با 5 امتياز در رده پانزدهم جدول قرار دارد.
Be Careful
This is DAMASH
نماد کاربر
golsar-boy
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه جولاي 19, 2012 12:00 am

قبلي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: Bing [Bot] و 2 مهمان